Mäklare Nathalie Vanek

Nathalie Vanek

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Tallgatan 15, Planteringen, Helsingborgs kommun

Östra Tallgatan 15

Villa
Planteringen, Helsingborgs kommun
Jenni Nyström Fastighetsförmedling AB

1 995 000 kr

114 m²

5 rum

563 m² tomt

Välkommen till denna charmiga tidstypiska villa anno 1922 med bevarade originaldetaljer. Här ges möjligheten att sätta sin egen prägel och skapa sitt drömhem. Fin insynsskyddad trädgård i soligt söderläge med växthus, fruktträd, vackra blommor och växter. Trädgården har gott om plats för avkoppling, umgänge och lek. Det finns en uppfart vänster om huset med plats för två bilar. Här bor du med närhet till pittoreska Råå med hav och badstrand. Granne med Talldungen och Triangelskogen med fina promenadstråk och motionsslinga. Cykelavstånd till Helsingborg centrum och livsmedelsbutiker inom bekvämt räckhåll samt ett brett utbud av skolor för alla åldrar i närheten. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Planteringsvägen 142, Högasten, Helsingborgs kommun

Planteringsvägen 142

Radhus
Högasten, Helsingborgs kommun
Jenni Nyström Fastighetsförmedling AB

3 195 000 kr

75 m²

4 rum

242 m² tomt

Nu har vi möjlighet att presentera ett charmigt engelskt radhus med karaktär från 20-talet. Ett bekvämt boende som passar den mindre familjen. Huset har en smart och praktisk planlösning där varenda kvadratmeter tagits till vara. Uteplats och trädgård på baksidan av huset med lugnt och insynsskyddat läge. Här kan du njuta av solen från förmiddag till kväll. Det finns dessutom ett förråd med plats för cyklar och trädgårdsredskap. Här bor ni i ett trevligt område med skogen och Tallskogsleden som närmsta granne. Nära Råå, strand och city. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Uteplats
Skylgatan 3, Eskilsminne, Helsingborgs kommun

Skylgatan 3

Villa
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Jenni Nyström Fastighetsförmedling AB

5 395 000 kr

140 m²

6 rum

728 m² tomt

Välkomna till en härlig villa där entréplan erbjuder fyra sovrum, ett stort badrum samt en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Vardagsrummet har en kamin för mys och värme. I källarplan finns tvättavdelning, verkstad, bra förvaring, generösa sällskapsytor samt ett stort badrum med både dusch, bubbelbadkar och bastu. Den lummiga trädgården i bra solläge är indelad i olika rum med flera uteplatser. I trädgården finns också en mysig gäststuga med ett sovrum. På uppfarten parkeras lätt två bilar och ytterligare en ryms i garaget intill. Bostaden värms upp med fjärrvärme och på både garage och friggebod har nuvarande ägare installerat solceller. Välkomna på visning!

  • Uteplats

Visar alla 3