Mäklare Fredrik Jörnkvist

Fredrik Jörnkvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kustvägen 41 K, MELLBYSTRAND, Laholms kommun

Kustvägen 41 K

Lägenhet
MELLBYSTRAND, Laholms kommun
JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare
2 050 000 kr
50 m²
4 rum
2 276 kr/mån
41 000 kr/m²

Underhållsfritt och strandnära permanent- eller fritidsboende om 50 kvm med egen takterrass (en av två som finns i föreningen). 2 rum och kök på nedre plan och stor takterrass samt 2 extrarum med egen ingång på övre plan. Brf med låg månadsavgift.

  • Balkong
  • Uteplats
Brodds väg 11, MELLBYSTRAND, Laholms kommun

Brodds väg 11

Fritidshus
MELLBYSTRAND, Laholms kommun
JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare
3 195 000 kr
86 m²
4 rum
1 168 m² tomt

Ett vinterbonat fritidshus på friköpt hörntomt med en fin lummig utemiljö. Huset ligger hyggligt högt och kvällssolen når in fint mot tomten och uteplatsen i väster. Den milslånga sandstranden ligger på bara några minuters gångavstånd, likväl som ett kort gång- och cykelavstånd till butiker och faciliteter. Vinterisolerat som möjliggör boende året om. Braskamin, friggebod.

Tillflyktsvägen 22, SKUMMESLÖVSSTRAND, Laholms kommun

Tillflyktsvägen 22

Fritidshus
SKUMMESLÖVSSTRAND, Laholms kommun
JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare
1 495 000 kr
56 m²
3 rum
400 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva ett fritidshus på omtyckta Tillflykten-området. Ett hus att njuta av som det är, och med mycket bra grundförutsättningar för massor av potential. Med skyddat baksida mot söder/väster bara en kort promenad till den långa sandstranden. Isolerad friggebod.

  • Plus
Sibyllavägen 58, MELLBYSTRAND, Laholms kommun

Sibyllavägen 58

Lägenhet
MELLBYSTRAND, Laholms kommun
JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare
2 950 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
2 993 kr/mån
51 754 kr/m²

Tillfälle att förvärva en lägenhet på andra våningen färdigställd i våras från etapp 1 i Kvarteret Romberg, inflyttningsklar direkt. Nuvarande ägare har inte flyttat in i lägenheten pga ändrade planer, och ingen har bott i lägenheten. Bara ett stenkast från Sveriges längsta sandstrand ligger den här lägenheten som har en kvadratsmart planlösning som gör den väldisponerad och luftig. Sovrummet är placerat mot öster för sval sovrumstemperatur och med öppen planlösning mot söder/väster som skapar trivsamma utrymmen i kök och vardagsrum för trivsel och sällskap. Kök i vinkel med separat matplats och terrassdörr ut mot balkong från vardagsrummet. Sovrummet har generöst med plats för både dubbelsäng och garderober. Klädkammare/förråd. Illustrationer och bilder är inte nödvändigtvis specifika för just denna lägenhet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4