Mäklare Lennart Andén

Lennart Andén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Forsythialunden 86 - Elinelunds Sommarstad, Elinelunds Sommarstad, Malmö kommun

Forsythialunden 86 - Elinelunds Sommarstad

Fritidshus
Elinelunds Sommarstad, Malmö kommun
Kolonimäklarna
895 000 kr
42 + 12 m²
2 rum
390 m² tomt

Välkommen till Elinelunds Sommarstad, där en unik möjlighet väntar på dig att förvärva en av områdets finare stugor. Denna stuga har genomgått en omsorgsfull renovering för att bevara sin autentiska charm och karaktär. När du kliver över tröskeln möts du av en välkomnande hall med gott om plats för att hänga av och på ytterkläder. Vidare leder hallen in i det mysiga allrummet, där en varm atmosfär omfamnar dig. Det rymliga allrummet erbjuder en öppen planlösning mot det moderna köket, vilket gör det till en plats för kulinariska äventyr och gemenskap. Köket har stilrena köksluckor i trä och moderna vitvaror som bidrar till både funktionalitet och skönhet. Badrummet är nyrenoverat och praktiskt utformat med helkaklade väggar, WC, dusch samt tvättställ. Stugan erbjuder även ett underbart uterum på 12 kvadratmeter, där du kan koppla av och njuta av utsikten över trädgården. Från uterummet leder skjutdörrar till det stora trädäcket, vilket erbjuder gott om plats för utomhusmöbler och skapar en perfekt plats för avkoppling och umgänge utomhus. Trädgården, en grönskande oas på 390 kvadratmeter, ger möjlighet att skapa flera charmiga uteplatser där solen kan avnjutas och du kan skapa minnen med nära och kära. Dessutom finns ett rejält förråd med potential att förvandlas till en gäststuga, vilket skulle ge ytterligare komfort och flexibilitet. Belägen i en fridfull och naturskön miljö, erbjuder denna stuga en unik möjlighet till avkoppling och rekreation. Låt inte tillfället gå förbi – gör denna drömstuga till ditt nya sommarhem idag. Välkommen på visning och upplev själv dess charm och atmosfär. Välkommen på premiärvisning söndag den 21/4

Piongången 201 - Kölnans Fritidsby, Kölnans Fritidsby, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Piongången 201 - Kölnans Fritidsby

Fritidshus
Kölnans Fritidsby, Malmö kommun
Kolonimäklarna
775 000 kr
40 m²
3 rum
320 m² tomt

Stig in i detta charmiga nyrenoverade fritidshus som är beläget i den lugna och trivsamma Kölnan Fritidsby, bara en kort bit från Malmös hjärta. Här kan du verkligen känna avkoppling och lugn samtidigt som du njuter av den vidsträckta utsikten och fria vyn mot ängar och böljande åkrar. Köket är modernt och välutrustat med stilrena svarta luckor och nya vitvaror från 2021, inklusive häll, inbyggd mikrovågsugn, ugn, fläkt, samt kyl och frys. Badrummet är smakfullt inrett med helkaklade väggar, duschhörna, wc, tvättställ med förvaring och tvättmaskin. Huset erbjuder två rymliga sovrum med vita väggar och laminatgolv. Det större sovrummet har gott om naturligt ljus och plats för en dubbelsäng, medan det andra sovrummet passar perfekt för barnen eller gästerna. Uteplatsen på trädäcket är en härlig plats att njuta av soliga dagar och sköna kvällar samtidigt som du blickar ut över den vidsträckta landskapet. Dessutom finns en praktisk förrådsbod för extra förvaring. Miss inte chansen att äga detta mysiga fritidshus i ett av Malmös trevligaste områden. Välkommen på visning!

Berberisgatan 2, Almåsa fritidsby (B-området), Malmö kommun

Berberisgatan 2

Fritidshus
Almåsa fritidsby (B-området), Malmö kommun
Kolonimäklarna
675 000 kr
40 + 12 m²
2 rum
348 m² tomt

På ett fridfullt och naturskönt läge inom Almåsa Fritidsby presenterar vi stolt en pärla till fritidshus som är värd din uppmärksamhet. Stegen in på denna magiska plats tar dig till en smakfullt renoverad stuga där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av komfort och elegans. Den inbyggda verandan lockar med sina ljusa och luftiga utrymmen, perfekta för avkopplande stunder och lugn. Det härliga allrummet välkomnar dig med öppna armar, med gott om plats för familj och vänner att samlas och skapa minnen som varar livet ut. Den öppna planlösningen mellan köket och allrummet skapar en känsla av samhörighet och trivsel. Det stilrena köket är utrustat för bekvämlighet och funktionalitet. När kvällen närmar sig bjuder det rymliga sovrummet in till en fridfull sömn. Badrummet är rymligt och erbjuder alla bekvämligheter med dusch, WC samt tvättställ med kommod. Men det är utanför huset där verklig magi väntar. Den underbara och lummiga tomten på 348 kvm bjuder in till utomhuslivets alla njutningar. Här finns möjlighet till flera uteplatser, perfekta för grillkvällar, soliga frukostar eller bara att njuta av naturens lugn och skönhet. Denna unika möjlighet är något du inte vill missa. Välkommen på visning!

Visar alla 3