Mäklare Lennart Andén

Lennart Andén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jasmingången 25 - Västkustens koloniförening, Fackelrosvägen 8, Västkustens koloniområde - Sibbarp, Malmö kommun

Jasmingången 25 - Västkustens koloniförening, Fackelrosvägen 8

Fritidshus
Västkustens koloniområde - Sibbarp, Malmö kommun
Kolonimäklarna
795 000 kr
35 m²
2 rum
301 m² tomt

Drömmer du om att tillbringa sommaren i ett av Malmös mest eftertraktade koloniområden, med kort avstånd till strand och havsbad? Då är denna stuga perfekt för dig. Denna charmiga stuga, målad i blått med vita knutar, är en perfekt tillflyktsort för dig som söker en idyllisk plats att koppla av på. Ursprungligen byggd på 1960-talet, har stugan nyligen renoverats och uppdaterats för att möta moderna behov, samtidigt som den har bevarat sin autentiska charm. Med en tomt på 301 kvm, erbjuder detta sommarboende en härlig trädgård fylld med mångfald och grönska. Här finns flera uteplatser där du kan njuta av soliga dagar och vackra kvällar. Trädgården är en fröjd för ögat med sina vackra blommor och prydnadsbuskar. Stugan, som är i mycket bra skick, har en yta på 35 kvm och innehåller ett ljust allrum, ett funktionellt kök och ett mysigt sovrum. Det inglasade uterummet erbjuder en extra plats för avkoppling och umgänge, perfekt för både regniga dagar och ljumma sommarkvällar. Missa inte detta tillfälle! Välkommen på visning!

Björkgången 49- Zenith Koloniförening, Zenith Koloniområde, Malmö kommun

Björkgången 49- Zenith Koloniförening

Fritidshus
Zenith Koloniområde, Malmö kommun
Kolonimäklarna
825 000 kr
36 m²
2 rum
447 m² tomt

Välkommen till Sommarbo, en av de mest imponerande och välbevarade kolonistugorna i Zeniths koloniområde. Vi är stolta över att ha fått förtroendet att sälja denna unika pärla, en plats där historia och skönhet möts i en förtrollande symbios. Denna charmiga stuga, byggd i början av 1900-talet, utstrålar en tidlös elegans med sin röda fasad och vita knutar. Sommarbo är mer än bara en stuga – det är ett levande minnesmärke som fångar hjärtan vid första anblicken. Med sitt rika förflutna och välbevarade skick erbjuder den en unik möjlighet att äga en bit av historien. Som en av de större stugorna i området, erbjuder Sommarbo en rymlig och frodig trädgård fylld med fruktträd och perenna blommor. Här finns gott om plats för odling och trädgårdsdrömmar, och den avskilda uteplatsen ger en fridfull tillflyktsort skyddad från insyn. Invändigt är stugan lika förtrollande som utvändigt. Stora fönster låter ljuset strömma in och förstärker den tidstypiska charmen. Planlösningen består av en välkomnande tambur, två allrum i fil varav det ena har ett burspråk som blir en naturlig plats för matplats, samt en charmig köksdel. Matplatsens burspråk har fönster som vetter mot den grönskande trädgården och skapar en ljus och inspirerande miljö. Sommarbo är belägen i det historiskt betydelsefulla Zenith koloniområde, där du finner en gemenskap av likasinnade trädgårdsentusiaster och en atmosfär som förflyttar dig tillbaka i tiden. Ta chansen att bli en del av denna unika plats där tidlös charm möter grönskande rofylldhet. Välkommen till Björkgången 49 på Zeniths koloniträdgårdar.

Åkerögången 151, Ärtholmens Sommarstad, Malmö kommun

Åkerögången 151

Fritidshus
Ärtholmens Sommarstad, Malmö kommun
Kolonimäklarna
475 000 kr
27 m²
2 rum
300 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga i Ärtholmens sommarstad! Stugan, byggd på 1950-talet, erbjuder cirka 27 kvm ren sommaridyll och är belägen på en fantastisk, grönskande tomt om cirka 300 kvm. Här kan du njuta av flertalet äppelträd av olika sorter samt ett plommonträd som förser dig med frukt under säsongen. De öppna gräsytorna är perfekta för barn med spring i benen och det finns gott om plats för odling för den trädgårdsintresserade. Stugan är full av karaktär och charm med en inbyggd veranda där du kan njuta av dina morgonkaffen, ett mysigt allrum för avkoppling, ett litet sovrum och ett charmigt retrokök. Dessutom finns en liten överbyggd altan som ger extra utrymme för avkoppling. Observera att stugan har ett visst renoveringsbehov och att toalett och dusch saknas, vilket gör detta till ett perfekt projekt för den händige eller för den som drömmer om att bygga till eller skapa något helt nytt. Tomten är belägen i ett lugnt och attraktivt läge i området, vilket ger dig en privat oas att njuta av. Det finns även en stensatt uteplats som ger plats för utemöbler, perfekt för att njuta av sommarens alla stunder, samt ett litet förråd som ger plats för verktyg och trädgårdsredskap. Ta chansen att förvärva denna unika och charmiga stuga med massor av potential i vackra Ärtholmens sommarstad. Välkommen på visning!

  • Plus
Moltkegången 10, Ärtholmens Sommarstad, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Moltkegången 10

Fritidshus
Ärtholmens Sommarstad, Malmö kommun
Kolonimäklarna
795 000 kr
40 + 10 m²
2 rum
300 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Stuga 335 - gång 2, Mossängen Sommarstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:15

Stuga 335 - gång 2

Fritidshus
Mossängen Sommarstad, Malmö kommun
Kolonimäklarna
795 000 kr
40 + 10 m²
3 rum
375 m² tomt

Välkommen till Mossängen Sommarstad och stuga 335 på gång 2 – en förtrollande fristad som väntar på att bli upptäckt. Denna välskötta stuga erbjuder en perfekt kombination av nostalgisk atmosfär och modern bekvämlighet. Vi stiger in genom den inbjudande inbyggda verandan där en välplanerad layout väntar på dig. Här möts du av ett rymligt allrum med öppen planlösning till sovrummet, samt ett charmigt kök och ett fräscht badrum. Stugan är omsorgsfullt underhållen och behåller sin autentiska charm samtidigt som den erbjuder moderna bekvämligheter. Tomten, som sträcker sig över 375 kvadratmeter, omges av grönska och skapar en privat och insynsskyddad miljö. Den välskötta trädgården är perfekt för utomhusaktiviteter och trädgårdsodling. Här finns äppelträd, plommonträd, rosor, vindruvor och bärbuskar. Det finns också ett rymligt inglasat växthus samt en trädgårdsbod som ger plats till verktyg och trädgårdsredskap. Denna stuga är en autentisk pärla med sin oskattbara charm och förtrollande omgivning. Här har du chansen att förverkliga din dröm om sommarlivet i ett av Malmös mest eftertraktade områden. Välkommen på visning!

  • Plus
Granbackens koloniområde - Allégatan, Granbackens Koloniförening, Burlövs kommun

Granbackens koloniområde - Allégatan

Fritidshus
Granbackens Koloniförening, Burlövs kommun
Kolonimäklarna
320 000 kr
30 + 7 m²
2 rum
250 m² tomt

Upptäck det perfekta tillflyktsstället i det eftertraktade koloniområdet Granbacken i Arlöv. Denna charmiga och renoverade stuga bjuder in till ett liv i harmoni och avkoppling. Med egna odlingsmöjligheter och en förtrollande trädgård med en porlande damm är detta verkligen ert eget lilla paradis att njuta av. Stugan erbjuder ett stort allrum som smidigt ansluter till köket, vilket blir navet för er avkopplande vistelse. Dessutom finns ett sovrum och ett badrum med möjlighet till dusch och vask. Trädgården, som omfamnar stugan på cirka 250 kvadratmeter, bjuder in till eget grönsaksodlande eller bara njutning av de vackra planteringarna. Här finner ni även en porlande damm att koppla av vid och låta sinnet vila till ljudet av rinnande vatten. Vidare erbjuder stugan ett inglasat uterum och ett stort trädäck som smidigt ansluter till huvudbyggnaden. Här finns rejält med plats för grill, utemöbler och solstolar, perfekt för att njuta av utomhuslivet. Granbackens koloniområde utgör en fridfull oas där ni kan uppleva naturens lugn och harmoni trots stadens närhet. Välkommen till visningen!

Visar alla 6