Kustnära Fastighetsmäklare Bohuslän AB

Kustnära Fastighetsmäklare Bohuslän AB

Mäklare

Styrbordsvägen 5, Strömstad, Strömstads kommun

Styrbordsvägen 5

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun

180 000 kr

67 m²

4 rum

Årsavgiften är betald och du får tillgång till veckorna redan i år! Priset avser en andel - totalt 360.000 kr för båda. Dessa två andelar är i den gröna stugan på Styrbordsvägen 5, veckorna 30 + 10 samt 31 + 11 - totalt fyra veckor. Det finns även möjlighet att köpa bara en andel - eller alla sex och få sammanhängande veckor (totalt 12 veckor) - kontakta mäklaren. Kan du inte nyttja dina veckor går det bra att hyra ut. Mysig, stor stuga med högt i tak och loft. Sex bäddar fördelat på tre sovrum. Kamin, fullt utrustat kök, stor altan med plats för två matbord, förråd och parkeringsplats. Bakom det här huset finns en stig som leder 80 meter upp till en fantastisk utsiktsplats uppe på klipporna med utsikt över havet. 10 minuters promenad från huset finns Seläters fina badplats med kiosk och toaletter. Seglarbyn är en liten välskött stugby strax nordväst om Strömstad som ligger nära havet. Om du vill äga nyttjanderätterna till två veckors bekymmersfritt boende med tillgång till Bohusläns aktiviteter och vackra natur är detta ett mycket prisvärt alternativ. På ena sidan området ligger Seläter havsbad och på den andra sidan ligger Strömstad Golfklubb. Det är inte längre till havet än att man kan promenera till morgondoppet. Seglarbyn har 21 stugor i två olika storlekar / två bostadsrättsföreningar. Den här stugan är i 1,5-plan på 67 kvm. Altan med utemöbler. BRF Grynnan äger fastigheterna. Husen är andelshus och man köper andelar om två veckor i fasta kombinationer. Vaktmästarens kontor ligger på Babordsvägen 12 (är även postadress till båda föreningarna). Utöver köpeskillingen på andelen tillkommer endast årsavgift på 3850 kr/andel och 2 kr/kwh elförbrukning när du är där. Föreningarna är skuldfria. Vill du prova på att bo i Seglarbyn? Hyr en ledig stuga över en helg eller en hel vecka. Bokning görs hos Seglarbyn direkt på [email protected] - där bokas även visning.

  • Uteplats
Styrbordsvägen 5, Strömstad, Strömstads kommun

Styrbordsvägen 5

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun

140 000 kr

67 m²

4 rum

Årsavgiften är betald. Priset avser en andel - totalt 280.000 kr för båda. Dessa två andelar är i den gröna stugan på Styrbordsvägen 5, veckorna 28 + 8 samt 29 + 9 - totalt fyra veckor. Det finns även möjlighet att köpa bara en andel - eller alla sex och få sammanhängande veckor (totalt 12 veckor) - kontakta mäklaren. Kan du inte nyttja dina veckor går det bra att hyra ut. Mysig, stor stuga med högt i tak och loft. Sex bäddar fördelat på tre sovrum. Kamin, fullt utrustat kök, stor altan med plats för två matbord, förråd och parkeringsplats. Bakom det här huset finns en stig som leder 80 meter upp till en fantastisk utsiktsplats uppe på klipporna med utsikt över havet. 10 minuters promenad från huset finns Seläters fina badplats med kiosk och toaletter. Seglarbyn är en liten välskött stugby strax nordväst om Strömstad som ligger nära havet. Om du vill äga nyttjanderätterna till två veckors bekymmersfritt boende med tillgång till Bohusläns aktiviteter och vackra natur är detta ett mycket prisvärt alternativ. På ena sidan området ligger Seläter havsbad och på den andra sidan ligger Strömstad Golfklubb. Det är inte längre till havet än att man kan promenera till morgondoppet. Seglarbyn har 21 stugor i två olika storlekar / två bostadsrättsföreningar. Den här stugan är i 1,5-plan på 67 kvm. Altan med utemöbler. BRF Grynnan äger fastigheterna. Husen är andelshus och man köper andelar om två veckor i fasta kombinationer. Vaktmästarens kontor ligger på Babordsvägen 12 (är även postadress till båda föreningarna). Utöver köpeskillingen på andelen tillkommer endast årsavgift på 3850 kr/andel och 2 kr/kwh elförbrukning när du är där. Föreningarna är skuldfria. Vill du prova på att bo i Seglarbyn? Hyr en ledig stuga över en helg eller en hel vecka. Bokning görs hos Seglarbyn direkt på [email protected] - där bokas även visning.

  • Uteplats
Babordsvägen 4, Strömstad, Strömstads kommun

Babordsvägen 4

Fritidshus
Strömstad, Strömstads kommun

7 000 kr

67 m²

4 rum

Den här annonsen gäller vecka 44 och 19 på Babordsvägen 5 (röd stuga med sex bäddar). THIS IS NOT A HOUSE FOR SALE - ONLY TIME SHARE. Obs! Läs under filer & länkar för alla priser och lediga andelar, det finns många fler än de som anges i rubriken. Utöver köpeskillingen på andelen tillkommer årsavgiften på 3850 kr, betalas i början av varje år. Seglarbyn är en liten mysig stugby strax nordväst om Strömstad som ligger nära stranden. Om du vill äga en nyttjanderätt till två veckors bekymmersfritt boende med tillgång till Bohusläns aktiviteter och vackra natur är detta ett mycket prisvärt alternativ. På ena sidan området ligger Seläter havsbad och på den andra sidan ligger Strömstad Golfklubb. Det är inte längre till havet än att man kan promenera till morgondoppet. Seglarbyn har 21 stugor i två olika storlekar (4-bädd i ett plan på 50 kvm och 6-bädd i 1,5-plan på 67 kvm). Alla husen har altaner och utemöbler. BRF Grynnan (6-bädd)) och BRF Klevan (4-bädd) äger fastigheterna. Husen är andelshus och man köper andelar om två veckor i fasta kombinationer. De röda stugorna och vaktmästarens kontor ligger på Babordsvägen (är även postadress till båda föreningarna). De gröna stugorna ligger på Styrbordsvägen. Priserna på tvåveckors andelar löper från 7000 till 65 000 Sek i BRF Grynnan, beroende på när på året veckorna är placerade. Priserna på tvåveckors andelar löper från 7000 till 59 000 Sek i BRF Klevan beroende på när på året veckorna är placerade. Föreningarna är skuldfria. Vill du prova på att bo i Seglarbyn? Hyr en ledig stuga över en helg eller en hel vecka. Bokning görs hos Seglarbyn direkt på 010-3332005.

Babordsvägen 10, Strömstad, Strömstads kommun

Babordsvägen 10

Fritidshus
Strömstad, Strömstads kommun

15 000 kr

67 m²

4 rum

Den här annonsen gäller vecka 12 och 22 på Babordsvägen 10 (röd stuga med sex bäddar). THIS IS NOT A HOUSE FOR SALE - ONLY TIME SHARE. Obs! Läs under filer & länkar för alla priser och lediga andelar, det finns många fler än de som anges i rubriken. Utöver köpeskillingen på andelen tillkommer årsavgiften på 3850 kr, betalas i början av varje år. Seglarbyn är en liten mysig stugby strax nordväst om Strömstad som ligger nära stranden. Om du vill äga en nyttjanderätt till två veckors bekymmersfritt boende med tillgång till Bohusläns aktiviteter och vackra natur är detta ett mycket prisvärt alternativ. På ena sidan området ligger Seläter havsbad och på den andra sidan ligger Strömstad Golfklubb. Det är inte längre till havet än att man kan promenera till morgondoppet. Seglarbyn har 21 stugor i två olika storlekar (4-bädd i ett plan på 50 kvm och 6-bädd i 1,5-plan på 67 kvm). Alla husen har altaner och utemöbler. BRF Grynnan (6-bädd)) och BRF Klevan (4-bädd) äger fastigheterna. Husen är andelshus och man köper andelar om två veckor i fasta kombinationer. De röda stugorna och vaktmästarens kontor ligger på Babordsvägen (är även postadress till båda föreningarna). De gröna stugorna ligger på Styrbordsvägen. Priserna på tvåveckors andelar löper från 7000 till 65 000 Sek i BRF Grynnan, beroende på när på året veckorna är placerade. Priserna på tvåveckors andelar löper från 7000 till 59 000 Sek i BRF Klevan beroende på när på året veckorna är placerade. Föreningarna är skuldfria. Vill du prova på att bo i Seglarbyn? Hyr en ledig stuga över en helg eller en hel vecka. Bokning görs hos Seglarbyn direkt på 010-3332005.

Visar alla 4