Mäklare Lina Wedlin Busck

Lina Wedlin Busck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bokekullsgatan 6, Kungsladugård, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 13:30
Bokekullsgatan 6, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Bokekullsgatan 6, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Bokekullsgatan 6

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Kvarteret Mäkleri
5 850 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/3
6 330 kr/mån
53 670 kr/m²

Mitt i Kungsladugårds villastad ligger den här fantastiskt fina lägenheten. Här har du många av fördelarna med hus samtidigt som ansvaret delas mellan grannarna. Lägenheten har allt man kan önska med två balkonger - en i öster och en i väster - samt en stor altan i soligt söderläge. Det luftiga vardagsrummet har inte bara bevarad fiskbensparkett och ett vackert burspråk utan också en stor öppen spis - ett perfekt rum att umgås många i. Köket har nyligen renoverats med högkvalitativ inredning av solitt trä ifrån svenska Kvänum. Här har säljarna valt att låta det nya köket gå i en stil som är helt i linje med husets smäckra funkisarkitektur med överfalsade luckor och klassiska tikkabeslag. Samma typ av lucka som hittas på de sju inbyggda originalskåpen som finns i lägenheten. Huset byggdes ursprungligen som en tvåfamiljsvilla som var i samma familjs ägo fram tills huset ombildades till bostadsrättsförening. I källaren finns en fint renoverad tvättstuga och förråd samt en lokal som hyrs ut och är en stadig intäkt för föreningen varje månad. Den fina trädgården har både pallkragar, studsmatta, ett stort trädäck och många vintergröna växter som gör den härligt lummig året runt.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kommendörsgatan 25 K, Majorna, Göteborgs kommun

Kommendörsgatan 25 K

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Kvarteret Mäkleri
3 400 000 kr
54,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 561 kr/mån
62 385 kr/m²

Mitt i mysiga Majorna ligger den här charmiga, kvadratsmarta trean. Lägenheten är härligt ljus - inte bara tack vare den genomgående blonda färgsättningen utan främst på grund av de hela fem höga fönster som gör det lätt för solens strålar att leta sig in. Vardagsrummet och de två sovrummen ligger i fil med varandra medan köket överblickar en av föreningens sju innergårdar. Här finns gott om plats för lek och umgänge och föreningen har precis anlagt en ny rabatt som skall prunka av en mängd olika perenner som t.ex. stjärnflocka, pion, höstöga och prästkrage. Brf Kolumbus är lätt att trivas i och har ett värförtjänt gott rykte bland majborna. Det sammanhängande kvarteret av landshövdingehus från förra sekelskiftet erbjuder både en stor dos charm och ett mycket praktsikt boende. Som medlem har du tillgång till två fina gästlägenheter, ett riktigt trevligt gym, en välrenoverad bastu och i år skall man också ordna en lokal som kan hyras för t.ex. kalas. Föreningens ekonomi är sällsynt god med gott om sparade pengar och låg belåning. Den heltidsanställda fastighetsskötaren ser till att hålla koll på gårdarna och husen som hålls i riktigt bra skick. Här bor man mitt i Majorna, en kort promenad från Stigbergstorgets många mysiga restauranger och caféer och inte minst det nyrenoverade Sjöfartsmuseet.

Mariagatan 9 B, Kungsladugård, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 12:15

Mariagatan 9 B

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Kvarteret Mäkleri
2 450 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
2 704 kr/mån
51 042 kr/m²

Mitt i mysiga Kungsladugård ligger den här charmiga pärlan. Här har tiden näst intill stått still och stora delar av originalsnickerierna finns bevarade. Förutom vackra, spröjsade fönster, höga fotlister och spegeldörrar är den platsbyggda köksinredningen från 1927 näst intill helt intakt. Lägenheten är i behov av viss renovering, men vi rekommenderar att gå fram med varsam hand för att bevara lägenhetens otroligt fina känsla och många originaldetaljer. Här bor du centralt i mysiga Kungsladugård med ett brett utbud av caféer, restauranger och butiker utanför dörren. Området är ovanligt grönt med lummiga innergårdar, små parker och breda alléer. I sydost ligger Slottsskogens fina parkområde medan Klippans kulturreservat med promenadstråk längs älven ligger i nordväst.

  • Plus
Nedre Matrosgatan 3, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00

Nedre Matrosgatan 3

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Kvarteret Mäkleri
2 380 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
2 797 kr/mån
61 026 kr/m²

På en lugn och lummig återvändsgata ligger den här fina ettan. Lägenheten var ursprungligen en lokal men renoverades upp och gjordes om till bostadsrätt 2008. Vardagsrummet är stort och har en generös takhöjd om drygt 3,3 meter. Tack vare detta har man kunnat bygga ett praktiskt sovloft som nås via en trappa i ena hörnet. Från rummet når man också den stora inhängnade uteplatsen på vars väggar klättrar murgröna som är grön året runt. Precis utanför står också ett vackert körsbärsträd som översållas med blommor på våren. Köket ligger istället mot föreningens fina innergård. Köksinredningen går i klassiskt vitt och här finns både tvätt- och diskmaskin. Brf Solståndet är en mycket stabil HSB-förening med välskötta hus och mycket bra ekonomi. Förutom de två trevliga gårdarna så finns det också en gemensam takterrass varifrån man har utsikt över Masthuggets takåsar och bort mot älven. Längs med Fjällgatan finns flera små butiker som Paradisets ekolivs, välsorterade Handlarn' samt bageriet Bullen och Brödet. Nedanför Oscar Fredriks trappor ligger Linnéstaden med dess många restauranger och butiker, medan Stigbergstorget gemytliga krogar är en kort promenad västerut. I söder har man Slottsskogens lummiga parkområde med strövstigar, utegym och stora gräsytor.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 4