Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2022

Mäklare Richard Lagerling

Richard Lagerling

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östermalmsgatan 99, Östermalm, Stockholms kommun
 • Tor 30 nov kl 12:00

Östermalmsgatan 99

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
23 000 000 kr
165 m²
5 rum
vån 4/5
4 958 kr/mån
139 394 kr/m²

Med eftertraktat läge på Östermalmsgatan vid Karlaplan ligger denna ljusa och vackra våning i nationalromantik. Våningen har en öppen som sammanhängande sällskapsdel med stora möjligheter för den som önskar en alternativ planlösning. Andra i huset har flyttat köket till ett av rummen mot gatan. Upp till tre rymliga sovrum. Badrum med dusch och wc samt separat dusch i anslutning till ena sovrummet och gäst wc i anslutning till hallen. Genomgående välbevarade originaldetaljer från byggåret 1914. Vackra spröjsade fönster i söderläge ger härligt ljus in i våningen. Högt och fritt läge på tyst gata med lite trafik. Mycket välskött och representativ fastighet med elegant entré. Förening med god ekonomi. Vänligen kontakta Richard Lagerling för tid för visning på söndag eller i nästa vecka.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Nybrogatan 57A, Östermalm, Stockholms kommun
Nybrogatan 57A, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Nybrogatan 57A, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Nybrogatan 57A

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
23 500 000 kr
146 m²
5 rum
vån 4/6
6 481 kr/mån
160 959 kr/m²

Högt upp med soliga balkonger och ett tyst söderläge ligger denna moderna och välplanerade lägenhet. Stor och öppen sällskapsdel med ett öppet Kvänumkök med köksö och högkvalitativa köksmaskiner från Gaggenau. Upp till fyra sovrum med gott om förvaring. Två moderna badrum varav det ena har både badkar och dusch. Det andra badrummet har dusch. Separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Miele. Totalrenoverad fastighet i toppskick. Stor modern hiss. Källarförråd. Välskött och äkta bostadsrättsförening med stora lokalintäkter från stabila hyresgäster. Lokalytan är 940 m2. Lokalernas marknadsvärde överstiger föreningens lån som till största delen ligger bundna. Anmäl dig gärna till visning genom lagerlings.se under rubriken visning för information om bud och ytterligare visningar. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lovisagatan 4, Östermalm, Stockholms kommun
Lovisagatan 4, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Lovisagatan 4, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Lovisagatan 4

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
20 750 000 kr
117 m²
4 rum
vån 2/4
3 718 kr/mån
177 350 kr/m²

Med ett av Östermalms allra mest eftertraktade lägen och med strålande utsikt över Fredrikshovs slottsflyglar med Oscarskyrkan i fonden ligger denna smakfullt nyrenoverade lägenhet. Tre ljusa rum i fil med utsikt och underbar kvällssol. Master bedroom med klädkammare och privat exklusivt badrum. Ytterligare ett sovrum med tillgång till eget badrum. Mycket exklusivt och påkostat platsbyggt kök med vitvaror från Gaggenau. Representativ och välskött fastighet från 1915 i föreningen med mycket god ekonomi. Föreningen tillämpar hembudsklausul. Bygglov för balkong för denna lägenhet har funnits och bör kunna förnyas. Andra i huset har redan byggt balkonger. Stämmobeslut krävs för att få lov att bygga balkong. Vänligen anmäl dig till visning genom lagerlings.se under rubriken visning. Varmt välkommen!

 • Premium
Strandvägen 59, Östermalm, Stockholms kommun

Strandvägen 59

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
27 500 000 kr
177 m²
5 rum
vån 0,5/5
0 kr/mån
155 367 kr/m²

I en av Strandvägens vackraste byggnader ligger denna klassiska våning. Våningen har ett fritt läge mot Storgatan och med vy mot Nobelparken. Högt i tak och välbevarade originaldetaljer i nationalromantisk stil. Stora möjligheter för den som vill skapa ett vackert hem med ett av Östermalms allra bästa lägen nära Djurgården grönska. Våningen disponeras för närvarande med tre sovrum och stora öppna sällskapsytor. Våningen ligger en halv trappa upp, högt från gatan utan insyn. Synnerligen representativ entré i välskött fastighet. Föreningen är skuldfri och har en stor nettokassa vars avkastning täcker driften. Därav debiteras ej någon månadsavgift. Till bostadsrätten hör en andel i föreningen gym. Vänligen anmäl dig till visning genom lagerlings.se under rubriken visning. Vi ber er observera att föranmälan till visning är obligatorisk i detta fall. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Hiss
Nybrogatan 15, Östermalm, Stockholms kommun
Nybrogatan 15, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Nybrogatan 15, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Nybrogatan 15

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
24 500 000 kr
143 m²
4 rum
vån 1/5
7 140 kr/mån
171 329 kr/m²

Med bästa läge på Nybrogatans gågata i nyrenoverade Brf Astoria ligger denna vackra sekelskiftesvåning i toppskick. Våningen bevarar alla vackra klassiska detaljer från förra sekelskiftet samtidigt som arkitekten har lyckats skapa en modern och öppen planlösning. Exklusivt snickeribyggt kök med utgång till stor balkong. Rymligt vardagsrum med plats både för sittgrupp och matsalsbord. Upp till tre sovrum med gott om förvaring. Två påkostade badrum varav det ena har både badkar och dusch medan den andra har dusch. Separat tvättavdelning. Totalrenoverad fastighet i toppskick med elegant entré. Förening med god ekonomi.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östermalmsgatan 72, Östermalm, Stockholms kommun

Östermalmsgatan 72

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
27 000 000 kr
181 m²
5 rum
vån 2/5
10 374 kr/mån
149 171 kr/m²

Med attraktivt läge på Övre Östermalm ligger denna smakfullt renoverade familjevåning. Våningen bevarar klassiska detaljer från byggåret 1900 samtidigt som planlösningen har anpassat till en modern funktion. Mycket stort snickeribyggt kök med rymlig matplats. Vardagsrum med fungerande öppen spis. Vackra burspråk med spröjsade fönster ger stort ljus. Våningen kan disponeras med upp till fem sovrum. Två påkostade badrum samt separat gäst wc i anslutning till hall. Liten balkong i söderläge. Välskött och representativ jugendfastighet med elegant entré. Vänligen kontakta Richard Lagerling för bokning av visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sibyllegatan 77, Östermalm, Stockholms kommun

Sibyllegatan 77

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
19 900 000 kr
150 m²
5 rum
vån 1/5
6 692 kr/mån
132 667 kr/m²

Med eftertraktat läge i vacker sekelskiftesfastighet på övre Östermalm ligger denna ljusa femrumsvåning. Välbevarade originaldetaljer så som stuckaturer, pardörrar och en vacker kakelugn. Den stora takhöjden kombinerat med tre vackra rum i fil ger rymd och volym. Stora möjligheter till alternativa planlösningar. Våningen är genomgående i gott skick. Välskött och representativ fastighet med elegant entré. Vänligen anmäl dig till visning genom lagerlings.se under rubriken visning. På så sätt får du information om kommande bud och eventuella extravisningar mm. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Värtavägen 12, Östermalm, Stockholms kommun

Värtavägen 12

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
24 000 000 kr
154 m²
5 rum
vån 4/5
8 253 kr/mån
155 844 kr/m²

Högt upp i ett vackert 1920-talshus vid Karlaplan ligger denna ljusa och smakfullt renoverade lägenhet. Högt och fritt läge med grönskande utsikt. En tilltalande planlösning med en sammanhängande central sällskapsdel och välbevarade originaldetaljer så som stuckaturer och pardörrar. Ett stort modernt kök med rymlig matplats och utgång till balkong. Den möblerbara hallen öppnar ut mot vardagsrummet som har fungerande öppen spis och pardörrar mot tv-rummet. Tv-rummet kan även med fördel användas som ytterligare ett sovrum. Tre sovrum mot tyst gård. Rymligt master bedroom med ensuite badrum. Två påkostade badrum. Det ena med badkar och det andra med dusch. Separat wc i anslutning till hallen. En mycket representativ och välskött fastighet med elegant entré. Förening med god ekonomi. Eftertraktat läge med närhet til Karlaplan, Tessinparken, Djurgården och Gärdet. Vänligen kontakta Richard Lagerling för bokning av visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8