Mäklare Madeleine Wrede

Madeleine Wrede

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003 och har genom åren fått en gedigen kunskap inom flera olika segment. De senaste 15 åren har jag huvudsakligen fokuserat på lägenheter i Stockholms innerstad och nyproducerade bostäder. Anlitar ni mig kommer ni känna er trygga genom hela försäljningsprocessen och mina uppdrag skräddarsys utifrån ert behov och er unika situation. Jag har mina rötter i Skåne, min bas i Stockholm och är öppen för uppdrag över hela landet. Hör gärna av er.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Regeringsgatan 85B, Östermalm, Stockholms kommun

Regeringsgatan 85B

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lannhill Strömberg Fastighetsmäklare
9 950 000 kr
80 m²
3.5 rum
vån 2/5
2 421 kr/mån
124 375 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3,5-rumslägenhet på 80 kvm med öppen spis och balkong i soligt västläge. Lägenheten ligger i en vacker fastighet från 1929 perfekt belägen på en attraktiv adress nära allt det bästa som Stockholm har att erbjuda. Den är välplanerad och har bevarade fina detaljer från 1920-talet såsom vacker fiskbensparkett, generös takhöjd på ca 2,9 m, speglade dörrar samt stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här möts en harmonisk mix av 1920-talscharm med eleganta färgval som skapar en mysig och hemtrevlig atmosfär. Bo i hjärtat av Stockholm intill NK och Stureplan! Denna drömlika lägenhet från 1920-talet erbjuder en generös takhöjd och en social planlösning. Varje kvadratmeter är välutnyttjad, stora sovrummet har en rymlig walk-in closet som gör att lägenheten lätt kan upplevas som ännu större än den är. Köket har utsikt mot en pittoresk innergård och har en balkong i soligt västläge. Det finns serveringsskåp, fina trägolv, vackra dörrar och djupa fönsternischer. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi. Detta populära läge i hjärtat av Stockholm ger dig närhet till Vasastans, Östermalms och Citys utbud samt utmärkta kommunikationer. Här bor du perfekt med bekvämt promenadavstånd till Stureplans puls.

  • Balkong
  • Hiss
Brantingsgatan 42, Gärdet, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Brantingsgatan 42

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Lannhill Strömberg Fastighetsmäklare
4 495 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/4
2 427 kr/mån
112 375 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS*** RING FÖR VISNING! Välkomna till denna ljusa och ytterst välplanerade funkistvåa med öppen spis och ett fritt läge invid Tessinparken. Här har du allt du behöver på en smart och trivsam yta. En välkomnande hall öppnar upp mot vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning. Rummet är lättmöblerat och du får enkelt plats med ett stort matbord samt en hemtrevlig vardagsrumsdel. Framför den fina öppna spisen kan du njuta av en stämningsfull brasa. Köket är fullt maskinellt utrustat och har en snygg öppen "bardisk"- lösning mot vardagsrummet. Ett mysigt sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Badrum med härligt badkar. Det är genomgående gott om förvaringsmöjligheter och fina mörklaserade parkettgolv i lägenheten. Ett flertal stora fönster ger ett fint ljusinsläpp. Här bor du vackert på Gärdet precis invid Tessinparken nära allt det bästa som Stockholm har att erbjuda. Du har nära till Gärdets och Djurgårdens grönska och Stureplan, Stockholms hjärta, är bara en kort promenad bort. All service du kan tänka dig finner du vid Karlaplan. Bussar och tunnelbana precis runt hörnet. Brf Verkstadsklubben 46 är en stabil förening med god ekonomi. Lägenheten måste upplevas. Vänligen kontakta Madeleine Wrede 070 993 11 00 för visning!

  • Hiss

Visar alla 2