Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gustav Baggström

Gustav Baggström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sländvägen 10, Alvesta väster, Alvesta kommun

Sländvägen 10

Villa
Alvesta väster, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
1 050 000 kr
103 + 95 m²
4 rum
864 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med källare belägen på Sländvägen i Alvesta. Här erbjuds möjligheter för den som vill renovera och sätta sin egen prägel! Bostadens 103 kvm på entréplan fördelas över kök med matplats, vardagsrum, tre sovrum samt badrum. I källarplan finner vi gillestuga med öppen spis, hobbyrum, tvättstuga, badrum samt pannrum. Det inglasade uterummet i västerläge blir ett extra härligt rum under de varmare delarna av året. Utanför uterummet finns ett tillhörande trädäck. Uppvärmning via luft-vatten värmepump, pelletspanna samt elpanna. Fiber. På tomten om 864 kvm finns även garage i direkt anslutning till bostadsbyggnaden. Till garaget hör även en del som används som trädgårdsförråd med plasttak. Bakom huset ligger en skogsdunge vilket ger en härlig känsla med naturen inpå knuten. Här bor du nära centrum med närhet till skola, förskola, mataffär, simhall och träningsmöjligheter samt Alvestas utmärkta kommunikationsförbindelser. Välkommen att boka in dig på visning!

Värendsgatan 8C, Alvesta centrum, Alvesta kommun

Värendsgatan 8C

Lägenhet
Alvesta centrum, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
350 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 406 kr/mån
9 859 kr/m²

Välkommen till denna 1:a om 35,5 kvm med sovalkovsdel i centrala Alvesta! En halv trappa upp från porten når vi lägenheten som fördelas över entré/hall, vardagsrum med sovalkovsdel, kök samt badrum. I föreningen finns en samlingslokal till förfogande samt en grillplats. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi. Med sitt centrala läge har du bekvämt gångavstånd till allt du behöver, såsom affärer, restauranger och kommunikationer. På endast tre minuter går du ner till tågstationen med bra kommunikationer mot bland annat Växjö/Stockholm/Malmö/Köpenhamn. Alvesta erbjuder också natursköna områden för promenader och rekreation. Välkommen att boka in dig på visning!

Pehr Hörbergs väg 5, Virestad, Älmhults kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 30 jun kl 18:30
Pehr Hörbergs väg 5, Virestad, Älmhults kommun, bild 2
Pehr Hörbergs väg 5, Virestad, Älmhults kommun, bild 3

Pehr Hörbergs väg 5

Villa
Virestad, Älmhults kommun
1 550 000 kr
105 + 70 m²
2 187 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen på Pehr Hörbergs väg i Virestad! Med en fantastisk utsikt över åkerlandskapet bakom huset kan du njuta av lugnet och naturens skönhet varje dag. Huset har renoverats stilfullt i omgångar och erbjuder en härlig charm. Huset i 1 1/2 plan med källare fördelas över 105 + 70 kvm. På entréplan återfinns vardagsrum, TV-rum, kök med matplats, badrum samt förvaringsdel. En trappa upp möts vi av charmiga detaljer i form av synliga takstolar och här återfinns vardagsrum med utgång till balkong samt tre sovrum. I källarplan finns tvättstuga, allrum, förrådsdel samt matkällare. Huset värms upp med bergvärme och är fiberanslutet. På tomten finns även en byggnad innehållande garage/verkstad/förråd. Här finns möjligheterna för både hobbyprojekt och förvaring. På husets baksida finns ett rymligt uterum och ett trädäck i västerläge, perfekt för avkoppling och trevliga stunder med den härliga utsikten över åkerlandskapet. I Virestad finns en engagerad församling, en populär kläd- och modebutik samt förskola och skola. En kort promenad tar dig till Virestadsjön där du kan njuta av bad och fiske. För dagligvaror finns en mataffär i Liatorp, endast 10 minuters bilfärd bort, och Älmhult nås på cirka 20 minuter med bil. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Lekarydsvägen 21, Alvesta öster, Alvesta kommun
  • Imorgon kl 18:00
Lekarydsvägen 21, Alvesta öster, Alvesta kommun, bild 2
Lekarydsvägen 21, Alvesta öster, Alvesta kommun, bild 3

Lekarydsvägen 21

Villa
Alvesta öster, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
2 650 000 kr
155 + 78 m²
7 rum
1 797 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa från 1904 på Lekarydsvägen i Alvesta! Med en imponerande takhöjd på 2,65 m, originalgolv, lås och pärlspont bevarat i flera rum samt fem kakelugnar bjuder detta hem på en genuin atmosfär och karaktär. Huset erbjuder gott om plats med sina generösa 155+78 kvadratmeter fördelade på 7 rum, varav 5 möjliga sovrum. Perfekt för den större familjen eller för den som behöver extra utrymme för arbete eller hobby. På entréplan finner vi vardagsrum, matsal, kök, sovrum samt toalett. En trappa upp återfinns tre sovrum med tillhörande förvaringsutrymme samt badrum. I souterrängplan finner vi ett allrum med sovrumsdel, matkällare, förråd, tvättstuga samt orangeri. Fjärrvärme. Fiber. En oas av blommor och biologisk mångfald är en dröm för den odlingsintresserade. Ån ger möjlighet till fiske och kanotutflykter från tomten. Här finns även en härlig uteplats utanför orangeriet i söder- och västerläge, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Dessutom finns ett praktiskt garage och förråd för förvaring av bil och redskap. Läget på Lekarydsvägen gör att du med bil smidigt tar dig ut till väg 25 och du når exempelvis Grand Samarkand i Växjö på cirka 15 minuter! I övrigt finner du Alvestas matbutiker, gym, skola, förskola och station i näromådet. Här finns även möjlighet till avkoppling vid sjön Spånen, där du kan njuta av fina vandringsstigar, badplats och elljusspår. Missa inte chansen att uppleva detta - välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Värendsgatan 8C, Alvesta centrum, Alvesta kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 19:30
Värendsgatan 8C, Alvesta centrum, Alvesta kommun, bild 2
Värendsgatan 8C, Alvesta centrum, Alvesta kommun, bild 3

Värendsgatan 8C

Lägenhet
Alvesta centrum, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
395 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 2/4
2 913 kr/mån
8 876 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 2:a på Värendsgatan 8C, mitt i centrala Alvesta! Bostaden är 44,5 kvm och bjuder på en entré / hall, kök, helkaklat badrum, vardagsrum och sovrum. Till lägenheten hör ett praktiskt källarförråd. I föreningen finns en samlingslokal till förfogande samt en grillplats. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi. Med sitt centrala läge har du bekvämt gångavstånd till allt du behöver, såsom affärer, restauranger och kommunikationer. På endast tre minuter går du ner till tågstationen med bra kommunikationer mot bland annat Växjö/Stockholm/Malmö/Köpenhamn. Alvesta erbjuder också natursköna områden för promenader och rekreation. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Sturegatan 9, Lammhult, Växjö kommun

Sturegatan 9

Villa
Lammhult, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 895 000 kr
180 + 50 m²
6 rum
1 105 m² tomt

Välkommen till Sturegatan 9 i Lammhult - en trevlig sutterängvilla som erbjuder ett riktigt bra boende för dig och din familj. Denna charmiga villa är ett drömhem för den som söker både utrymme och stil. Med en total boyta på 180 kvm och ytterligare 50 kvm biyta finns här gott om plats för att skapa ett bekvämt och praktiskt boende för hela familjen. De generösa umgängesytor som erbjuds i det ljusa och rymliga köket och vardagsrummet skapar en perfekt miljö för samvaro och gemenskap. Men det är inte bara insidan som imponerar. Huset ligger högt beläget, vilket ger en fantastisk utsikt över omgivningarna och hela vägen ner till sjön Lynnen. Njut av vackra soluppgångar och ta in naturens skönhet direkt från ditt inglasade uterum, som öppnar upp för en härlig altan där du kan njuta av ditt morgonkaffe och den härliga utsikten. För den som värderar förvaringsutrymmen är detta hemmet för dig. Med bra förrådsmöjligheter och ett praktiskt garage har du gott om plats för att organisera och förvara dina ägodelar på ett smidigt sätt. Huset erbjuder en praktisk planlösning med tre sovrum på övre plan, vilket ger varje familjemedlem sin egna personliga utrymme. Dessutom finns en gillestuga, badrum och ett extra sovrum på nedre plan, perfekt för gäster eller tonåringar som önskar ett eget utrymme. För den som värdesätter lågt underhåll och långvarig hållbarhet är detta huset att satsa på. Med sin mexitegelfasad och betongpannor på taket kommer du att njuta av ett vackert och välskött hem under många år framöver, utan att oroa dig för ständigt underhåll. Dessutom finns möjligheten att köpa till angränsande tomt där möjligheterna är många för t.ex. odling eller byggnation. Sammanfattningsvis erbjuder Sturegatan 9 en bekväm och modern livsstil i en idyllisk omgivning. Med generösa ytor, vacker utsikt, och bra förvaringsmöjligheter är detta hemmet som du och din familj förtjänar. Tveka inte att ta kontakt för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo i detta fina hus. Välkommen hem!

Lekarydsvägen 29, Alvesta öster, Alvesta kommun

Lekarydsvägen 29

Villa
Alvesta öster, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
1 795 000 kr
131 + 20 m²
6 rum
872 m² tomt

Välkommen till denna charmiga friliggande villa på Lekarydsvägen i Alvesta! Med en yta på 131 kvadratmeter och en tomtarea på 872 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. På entréplan finns vardagsrum med öppen spis och charmiga timmerväggar, matsalsrum med bra ljusinsläpp, kök med matplats, badrum samt ett sovrum med kakelugn. På övre plan hittar vi badrum, förråd och ytterligare tre sovrum varav ett med kakelugn. Bostaden har genomgått omfattande renoveringar under de senaste 10 åren, inklusive byte av fasad, fönster och tak samt installation av bergvärme. Längst ner på tomten återfinns den rymliga förrådsbyggnaden som möjligen går att bygga om till garage om så önskas. I anslutning till bostaden finns en carport. Läget på Lekarydsvägen gör att du med bil smidigt tar dig ut till väg 25 och du når exempelvis Grand Samarkand i Växjö på endast 15 minuter! I övrigt finner du Alvestas matbutiker, gym, skola, förskola och station i näromådet. Här finns även möjlighet till avkoppling vid sjön Spånen, där du kan njuta av fina vandringsstigar, badplats och elljusspår. Sammanfattningsvis erbjuder denna friliggande villa på Lekarydsvägen både charm, rymlighet och moderna bekvämligheter. Perfekt för familjer som söker ett trivsamt hem i Alvesta!

Mältarevägen 63, Alvesta öster, Alvesta kommun

Mältarevägen 63

Villa
Alvesta öster, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
3 495 000 kr
154 + 31 m²
5 rum
1 292 m² tomt

Stig in i en tilltalande familjevilla på Mältarevägen 63 i Alvesta! Huset som är beläget på en lugn och trygg återvändsgata, har genomgått omfattande renoveringar för att skapa ett modernt och stilfullt hem. Det första som möter dig är en rymlig och välkomnande hall, som genast ger en känsla av öppenhet och ljus. Klädkammaren erbjuder gott om förvaringsutrymme för att hålla ditt hem organiserat och prydligt. När du fortsätter in i hemmet kommer du att bli överväldigad av det nyrenoverade kökets rymd och funktionalitet. Här smälter modern design samman med högkvalitativa apparater för att skapa den bästa naturliga mötesplatsen för familj och vänner. Denna villa har två nyrenoverade badrum. Det första badrummet, komplett med badkar, inbjuder till avkoppling. Det andra badrummet har genomgått en elegant renovering och är utrustat med dusch, och ger en lyxig hotellkänsla. Fjärrvärme och vattenburet system har installerats, vilket ger en effektiv och miljövänlig uppvärmningslösning för ditt hem. Den större tomten som möjligen är avstyckningsbar ger utrymme för att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. När det gäller läge, så är detta hem perfekt beläget i östra Alvesta med närhet till allt som en modern familj behöver. Skolor och förskolor är inom räckhåll, och Alvesta bekvämligheter är bara en kort resa bort. Dessutom närhet till sjön Spånen – ett paradis för dem som älskar utomhusaktiviteter och avkoppling. Välkomna!

  • Plus

Visar alla 8