Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jonas Hellström

Jonas Hellström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fabriksgatan 10, Lidhult, Ljungby kommun

Fabriksgatan 10

Villa
Lidhult, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
650 000 kr
77 m²
4 rum
2 269 m² tomt

Smidigt och lättskött boende på större tomt i Lidhult. Bostadshus i 1 1/2 plan med kök, badrum och umgängesytor på bottenplan samt två sovrum och allrum på övre plan. Större renoverat badrum med kakel och klinker. Trägolv och kakelugnar. På tomten finns ett större isolerat garage samt carport. Huset är förberett för fjärrvärme och är fiberanslutet. Jordkällare på tomten. Välkomna!

Moheda, Moheda, Alvesta kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30

Moheda

Gård/Skog
Moheda, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
2 200 000 kr
79 + 49 m²
4 rum
2,4 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevligt belägna gård i högt och vackert belägen i byn Horda strax utanför Moheda. Gården som är under avstyckning kommer få en areal på ca 2,4 Ha och lämpar sig väl för den mindre familjen eller paret som söker en fastighet med möjlighet för aktiv hobby, odling och djurhållning i mindre skala. På fastigheten finns ett bostadshus i 1 1/2 plan med källare samt ladugård och vagnsbod. Bostadshuset rymmer kök, badrum och vardagsrum på plan 1 samt 3 rum och övre hall på plan 2. Hel källare under huset som rymmer förvaring, tvättstuga samt pannrum där jordvärmepumpen finns placerad. Fiberanslutet. Välkomna!

  • Plus
Källreda Oxlegård 1, Tolg, Växjö kommun
Källreda Oxlegård 1, Tolg, Växjö kommun, bild 2
Källreda Oxlegård 1, Tolg, Växjö kommun, bild 3

Källreda Oxlegård 1

Gård/Skog
Tolg, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
4 100 000 kr
225 + 22 m²
8 rum
17 ha tomt

Välskött gård i Tolgs socken i öppet vackert läge. Gården erbjuder det den aktiva familjen söker med ett liv på landet med djurhållning, skogsskötsel, odling, och jaktmöjligheter. Här erbjuds även fina hästmöjligheter med stall, lösdrift och paddock med beteshagarna fint placerad runt om huset. Gården är på 17 ha och är fördelat på 3 skiften varav ett skogsskifte. 11 ha skog med hög medelbonitet( Skogsbruksplan under upprättande). Bostadshuset är en mangårdsbyggnad i två plan med en boyta på hela 225 kvm som erbjuder flertalet sovrum och trevliga sociala umgängesytor. Eldstäder som både ger hög trivselfaktor och skön värme. Härlig utemiljö på gården med altan med eldstad, pool och lillstugan som rymmer redskapsdel och verkstad. Ladugård i gott skick med med både utrymmen för redskap och djurhållningsdel. 3 hästboxar, sadelkammare och Lösdriftsdel i ladugården. Välkomna!

  • Premium
Torpsbruksvägen 35, Moheda, Alvesta kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Torpsbruksvägen 35

Villa
Moheda, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 350 000 kr
130 + 81 m²
6 rum
1 550 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa belägen på Torpsbruksvägen i Moheda! Här erbjuds gott om utrymme på 130 + 81 kvm. På entréplan finns vardagsrum med öppen spis, kök med matplats, badrum samt ett sovrum. På övre plan återfinns 3 sovrum samt gott om förvaringsutrymme i tillhörande kattvindar. Källarplan erbjuder gillestuga, tvättavdelning med tillhörande dusch och bastu, verkstad och garage. Ytterligare ett garage finns i markplan på husets baksida. Fiber och bergvärme. Den generösa tomtarean på 1550 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Gott om växtlighet runtom ger en härlig avkopplande känsla. Längst ner på tomten finns ett förråd. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Moheda har en härlig atmosfär med bekvämligheter såsom en matbutik, förskola, grundskola, vårdcentral, gym samt flera detaljhandelsbutiker. Det finns också utmärkta transportalternativ med regelbundna bussförbindelser och Krösatågen. Denna villa är perfekt för dig som söker ett bekvämt boende i naturnära omgivningar. Välkommen att upptäcka potentialen och skapa ditt eget drömhem på Torpsbruksvägen 35!

Baggåsvägen 26, Liatorp, Älmhults kommun

Baggåsvägen 26

Villa
Liatorp, Älmhults kommun
975 000 kr
108 + 22 m²
6 rum
2 116 m² tomt

I lungt läge på Baggåsvägen 26 strax utanför Liatorp hittar du denna trevliga fastighet som ligger med naturen in på knuten. Här erbjuds fina boende ytor med möjlighet till aktiv hobby. Bostadshuset är i 1 1/2 plan med vidbyggt dubbelgarage och erbjuder 3-4 sovrum, vardagsrum med braskamin, badrum, kök, allrum, matrum med vedspis samt rejäl tvättstuga. Stort vidbyggt dubbelgarage med inredningsbar övervåning. Bergvärme ger låga driftskostnader. Välkomna till detta trivsamma boende med omedelbar närhet till Liatorp/Älmhult!

Hölmingevägen 6, Hölminge, Ljungby kommun

Hölmingevägen 6

Fritidshus
Hölminge, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
1 650 000 kr
75 m²
4 rum
1 768 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus/permanetboende beläget vid vackra sjön Bolmen i ett lugnt område ca 17km från Ljungby. Med båtplats och närhet till badplatsen kan du njuta av naturen och den sjönära livsstilen. Här erbjuds ett smidigt boende på ett plan med en generös tomt som bjuder på möjligheter till odling och en härlig utemiljö att koppla av i. Detta boende har en boyta på 75 kvadratmeter plus uterum och erbjuder 3 sovrum, badrum, vardagsrum med eldstad samt källardel med tvättmöjligheter. På tomten finns dessutom förrådshus/carport. Med närheten till Ljungby har du bekvämt tillgång till alla bekvämligheter och tjänster du behöver. Här kan du kombinera det bästa av två världar - en privat och naturskön tillvaro, samtidigt som du har Ljungby inom nära räckhåll. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett trivsamt boende med härlig natur- och sjöupplevelser, båtplats och närhet till bad. Missa inte chansen att skapa minnen för livet i denna fina miljö. Välkommen!

Sundetvägen 3, Dörarp, Ljungby kommun

Sundetvägen 3

Villa
Dörarp, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
1 575 000 kr
81 m²
3 rum
1 037 m² tomt

Välkommen till denna naturnära och sjönära villa belägen mellan två vackra sjöar i det lugna området Dörarp, Vittaryd. Här erbjuds en nyrenoverad bostad med en ljus och trevlig planlösning. Med endast en kort promenad når du stranden och båthamnen, perfekt för lilla familjen eller paret som älskar naturen och vill ha närhet till sjön. Fastigheten är välskött och har en tomtarea på 1037 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Den totala boytan är 81 kvadratmeter och bostaden erbjuder 2 sovrum, vardagsrum, matrum badrum/tvätt, kök samt härlig inglasad altan. Dessutom finns det ett modernt Attefallshus på tomten som passar perfekt när gästerna kommer på besök. Läget vid sjöarna ger dig möjlighet att njuta av vacker natur och frisk luft samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter i Ljungby och Värnamo. Här kan du koppla av och njuta av en harmonisk livsstil. Sammanfattningsvis är denna välskötta och nyrenoverade friliggande villa en perfekt plats för dig som önskar bo naturnära och sjönära. Missa inte chansen att uppleva det bästa av både landsbygdens lugn och vattenlivets charm. Välkommen till Sundetvägen!

Fabriksgatan 3, Lidhult, Ljungby kommun

Fabriksgatan 3

Villa
Lidhult, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
1 075 000 kr
164 + 50 m²
7 rum
1 303 m² tomt

Familjevilla i 1 1/2 plan med källare och flerbilsgarage på lugn gata i Lidhult. En kort promenad från Ica och skola. Huset passar väl till familjen då första plan erbjuder entré, badrum, kök, sovrum och rymligt vardagsrum. Övervåning erbjuder rymligt allrum, toalett samt fyra sovrum. Vattenburen värme med luft/vattenvärmepump. Nytt yttertak. Välkomna!

Apelstigen 6, Ljungby, Ljungby kommun

Apelstigen 6

Villa
Ljungby, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
2 795 000 kr
180 + 6 m²
6 rum
1 593 m² tomt

Välkommen till Apelstigen 6! Här finner du en omsorgsfullt underhållen villa som är redo att välkomna dig och din familj till ett bekvämt och trivsamt boende. Denna villa är den perfekta för barnfamiljen som söker ett lugnt läge och en ombonad atmosfär. Fastigheten är omgiven av en stor trädgård perfekt för odling och där barnen kan leka fritt. Fastigheten ligger högt belägen och trädgården är delvis i lite västersluttning. Huset har genomgått flera renoveringar som ger det ett modernt och fräscht utseende. Det nya taket och den renoverade fasaden ger underhållsfrihet många år framöver. Treglasfönster och vattenburen värme med fjärrvärme garanterar en behaglig inomhusmiljö året om, med lägre driftskostnader. För den som behöver vara uppkopplad finns även fiberanslutning tillgänglig, vilket gör det enkelt att arbeta eller studera hemifrån. Köket är hjärtat av detta hem och bjuder in till gemenskap och matlagning. Här finns gott om utrymme för många att arbeta i köket. Det rymliga matrummet och vardagsrummet ligger perfekt placerat intill köket. När det är dags att koppla av och njuta av friska luften finns en inglasad altan samt ett träddäck mot väster med smidig access från köket. Här kan du också avsluta dagen med ett dopp i jacuzzin och bara njuta av lugnet som det är på denna tomt. Med 3-4 sovrum finns det gott om plats för hela familjen att ha sina egna utrymmen och privatliv. Även badrum och toalett är renoverade. Sammanfattningsvis är Apelstigen 6 en villa som erbjuder ett fint alternativ för dig. Här kan du skapa minnen, växa och känna dig hemma. Välkomna!

Ör Dalboholm 1, Ör, Växjö kommun

Ör Dalboholm 1

Villa
Ör, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
4 995 000 kr
119 + 23,9 m²
4 rum
1 645 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Ör – en nybyggd 1-plansvilla som bjuder på det allra bästa av det lantliga och det moderna livet. Med sitt öppna och natursköna läge, omgivet av lugn och harmoni, är detta verkligen ett hem där du kan trivas. Denna villa är inte bara vackert designad, den är även praktisk och ytsmart planerad. Redan när du kliver in genom dörren möts du av ett ljust och rymligt kök som är hjärtat av hemmet. Här finns gott om plats för familjemiddagar och sociala tillställningar. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en fantastisk utsikt över trädgården och den angränsande altanen. Här finns två rymliga badrum, en separat tvättstuga och en praktisk klädkammare. Med tre generösa sovrum finns det gott om plats för hela familjen, och här kan du skapa ditt egna personliga utrymme för avkoppling och vila. Den genomtänkta planlösningen ger dig även möjlighet att enkelt anpassa rummen efter dina behov. En dubbelcarport ger skydd för dina fordon och rymmer även en gästlägenhet med eget pentry och badrum. Perfekt för den som behöver ett hemmakontor eller en plats för gäster att bo bekvämt och privat. Här kan du bo med minimalt med underhåll och låga driftskostnader. Ör är en by med en aktiv och välkomnande atmosfär. Här hittar du det omtyckta lantcaféet där du kan njuta av goda bakverk och trevligt sällskap. Svanebro badplats är bara en bit bort. Dessutom har du nära till bussförbindelser och Örs förskola för de små i familjen. Detta är verkligen ett unikt tillfälle att förvärva ditt drömhem i en härlig miljö där du inte behöver bekymra dig för en massa underhåll en höga driftskostnader. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska villa i Ör – Välkomna!

Bondeskog 412, null, Lessebo kommun

Bondeskog 412

Villa
Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 675 000 kr
103 + 5 m²
5 rum
8,8 ha tomt

Gården i byn Bondeskog, Skruv, bär med sig en rik historia och är en del av Wilhelm Mobergs utvandrarbygd. Med en markareal på 8,8 hektar erbjuder denna gård en unik och mångsidig möjlighet för den som drömmer om att leva i harmoni med naturen och njuta av en traditionell lantlig livsstil. Huvudbostadshuset är tvåvåningsbyggnad som välkomnar dig med en rymlig planlösning. På bottenvåningen finner du ett rymligt kök där familjen kan samlas för måltider, ett mysigt matrum och ett bekvämt vardagsrum där du kan koppla av och njuta av värmen från eldstäderna. Här finns även ett badrum som är kombinerat med tvättstuga. På övervåningen finns en separat sovrumsavdelning med upp till tre sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Dessutom finns ett separat toalettutrymme på detta plan. Gården erbjuder mer än bara bostad. Det finns även en garage/verkstad/vedbod, vilket är idealiskt för den som gillar att meka eller hålla på med olika projekt. Här kan du förvara dina verktyg och material och skapa din egen arbetsyta. Ladugården ligger andra sidan vägen och lämpar sig för hobby eller djurhållning. För gäster eller extra utrymme finns en isolerad gäststuga på tomten, vilket ger möjligheten att välkomna besökare och vänner på ett bekvämt sätt. Detta är perfekt för dem som vill dela den lantliga upplevelsen med andra. Den generösa markytan runt gården ger gott om möjligheter för djurhållning, trädgårdsarbete, skogsskötsel och jakt, vilket gör denna gård till ett paradis för den naturälskande och självförsörjande individen. Med Wilhelm Mobergs utvandrarbygd som bakgrund är denna gård en plats där du kan skapa dina egna minnen och uppleva det enkla, naturnära livet på sitt allra bästa sätt. Välkomna

Hågeryd Svanelund, Ör, Växjö kommun

Hågeryd Svanelund

Tomt
Ör, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 250 000 kr
2 443 m² tomt

Tomt i natursköna Hågeryd i fantastiskt läge med gångavstånd till Helgasjön, bara några km från Öjaby och Nylanda. Tomten ör 1:12 säljs förberedd med väg fram, tillgång till vatten, gemensam infiltration. ( läs mer under bilagorna) Köparen står för trekammarbrunn, elanslutningskostnad samt fiber. Här har du möjlighet att leva ett aktivt friluftsliv och skapa din framtida boendedröm i lugn och avkopplande miljö bara 15 km från Stortorget i Växjö. Hågeryd är känt för sitt vackra landskap, naturreservatet där Erik och Sigvard en gång bodde. Ör 1:12 är 2443kvm stor. I närheten finns stall med inackoderingsmöjligheter för häst. Välkomna!

Visar alla 12