Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jonas Hellström

Jonas Hellström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Herkulesgatan 20, Stensberg/Rönnäs, Ljungby kommun
  • Ons 8 maj
Herkulesgatan 20, Stensberg/Rönnäs, Ljungby kommun, bild 2
Herkulesgatan 20, Stensberg/Rönnäs, Ljungby kommun, bild 3

Herkulesgatan 20

Villa
Stensberg/Rönnäs, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
2 095 000 kr
175 + 116 m²
7 rum
990 m² tomt

Upptäck lugnet och charmen i denna 30-talsvilla i populära Stensbergsområdet i Ljungby. Med en perfekt belägen baksida som fångar kvällssolen och omges av grönområden, är detta ett hem som lockar med en avslappnad atmosfär. Minimalt underhåll krävs tack vare ett nyligen omlagt tak, hållbar eternitfasad och effektiva treglasfönster. Huset är praktiskt taget underhållsfritt utvändigt, vilket låter dig njuta av din tid hemma. Det nedre planet erbjuder sociala utrymmen, inklusive kök, matrum, vardagsrum, sovrum, allrum och badrum. Det övre planet rymmer tre sovrum och ytterligare ett badrum. Källaren sträcker sig under hela huset och erbjuder förråd, matkällare, tvättstuga och ett arbetsrum. För din bekvämlighet är huset uppvärmt med fjärrvärme och fiberanslutet för att hålla dig uppkopplad. En enkel och charmig tillflyktsort i ett eftertraktat område nära centrum, lasarettet, förskola och skola. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Växjövägen 45, Moheda, Alvesta kommun

Växjövägen 45

Villa
Moheda, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
1 275 000 kr
95 + 15 m²
5 rum
1 267 m² tomt

Upptäck det smidiga hemmet i centrala Moheda. Med närhet till skola, centrum och bekväma kommunikationer blir vardagen enklare och mer bekväm. Detta hem välkomnar dig med en varm atmosfär. Här finner du 3-4 sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Braskaminen skapar inte bara en hög mysfaktor utan ger också en behaglig värme. Utöver boendet erbjuder detta hus även praktiska fördelar. En carport skyddar dina fordon från väder och vind, medan ett förråd ger extra utrymme för förvaring och organisering. Välkomna!

Baggåsvägen 26, Liatorp, Älmhults kommun

Baggåsvägen 26

Villa
Liatorp, Älmhults kommun
1 395 000 kr
108 + 22 m²
6 rum
2 116 m² tomt

I lungt läge på Baggåsvägen 26 strax utanför Liatorp hittar du denna trevliga fastighet som ligger med naturen in på knuten. Här erbjuds fina boende ytor med möjlighet till aktiv hobby. Bostadshuset är i 1 1/2 plan med vidbyggt dubbelgarage och erbjuder 3-4 sovrum, vardagsrum med braskamin, badrum, kök, allrum, matrum med vedspis samt rejäl tvättstuga. Stort vidbyggt dubbelgarage med inredningsbar övervåning. Bergvärme ger låga driftskostnader. Välkomna till detta trivsamma boende med omedelbar närhet till Liatorp/Älmhult!

Djura Nöbbele Backagård 2, Jät, Växjö kommun

Djura Nöbbele Backagård 2

Gård/Skog
Jät, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
3 600 000 kr
140 + 40 m²
6 rum
7 ha tomt

Välkommen till denna mycket trevliga hästgård belägen i Djura-Nöbbele, endast 20 minuter söder om Växjö. Här finner du en fräsch villa i 1 1/2 plan med gott om utrymme för hela familjen. Bostaden erbjuder 4 sovrum, ett välutrustat kök, två badrum, vardagsrum och allrum – båda med eldstäder. Bostadshuset värms effektivt med bergvärme, vilket resulterar i låga driftkostnader. Här finns även generösa biutrymmen såsom tvättstuga och förråd. Njut av soliga dagar på den härliga altanen på husets söder/västersida. Gården erbjuder dessutom en fin ladugård med generösa hårdgjorda ytor med högt i tak för maskinuppställning samt en äldre djurhållningsdel. För hästälskaren finns en nybyggt stall med 2 fina hästboxar och sadelkammare. Intill stallet finns hagar, en större och en mindre lösdriftsbyggnad och ridbana. Garage och brygghus för ytterliga förvaring. Missa inte chansen att förvärva denna attraktiva fastighet. Välkommen till Djura-Nöbbele!

  • Plus
Hagatorpsvägen 13, Ljungby, Ljungby kommun
Hagatorpsvägen 13, Ljungby, Ljungby kommun, bild 2
Hagatorpsvägen 13, Ljungby, Ljungby kommun, bild 3

Hagatorpsvägen 13

Villa
Ljungby, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
3 695 000 kr
162 m²
7 rum
1 250 m² tomt

Välplanerad 1 1/2plansvilla från 2007 som erbjuder allt vad familjen behöver på lugna Hagatorpsvägen. Här finns upp till 5 sovrum, 2 allrum, 2 badrum, vardagsrum, tvättstuga, nyrenoverat kök samt en härlig inglasad altan. Stor trädgård med fina lek och odlingsmöjligheter. Carport och isolerat förråd. Välkomna!

  • Premium
Hölmingevägen 6, Hölminge, Ljungby kommun

Hölmingevägen 6

Fritidshus
Hölminge, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
1 650 000 kr
75 m²
4 rum
1 768 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus/permanetboende beläget vid vackra sjön Bolmen i ett lugnt område ca 17km från Ljungby. Med båtplats och närhet till badplatsen kan du njuta av naturen och den sjönära livsstilen. Här erbjuds ett smidigt boende på ett plan med en generös tomt som bjuder på möjligheter till odling och en härlig utemiljö att koppla av i. Detta boende har en boyta på 75 kvadratmeter plus uterum och erbjuder 3 sovrum, badrum, vardagsrum med eldstad samt källardel med tvättmöjligheter. På tomten finns dessutom förrådshus/carport. Med närheten till Ljungby har du bekvämt tillgång till alla bekvämligheter och tjänster du behöver. Här kan du kombinera det bästa av två världar - en privat och naturskön tillvaro, samtidigt som du har Ljungby inom nära räckhåll. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett trivsamt boende med härlig natur- och sjöupplevelser, båtplats och närhet till bad. Missa inte chansen att skapa minnen för livet i denna fina miljö. Välkommen!

Sundetvägen 3, Dörarp, Ljungby kommun

Sundetvägen 3

Villa
Dörarp, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
1 575 000 kr
81 m²
3 rum
1 037 m² tomt

Välkommen till denna naturnära och sjönära villa belägen mellan två vackra sjöar i det lugna området Dörarp, Vittaryd. Här erbjuds en nyrenoverad bostad med en ljus och trevlig planlösning. Med endast en kort promenad når du stranden och båthamnen, perfekt för lilla familjen eller paret som älskar naturen och vill ha närhet till sjön. Fastigheten är välskött och har en tomtarea på 1037 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Den totala boytan är 81 kvadratmeter och bostaden erbjuder 2 sovrum, vardagsrum, matrum badrum/tvätt, kök samt härlig inglasad altan. Dessutom finns det ett modernt Attefallshus på tomten som passar perfekt när gästerna kommer på besök. Läget vid sjöarna ger dig möjlighet att njuta av vacker natur och frisk luft samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter i Ljungby och Värnamo. Här kan du koppla av och njuta av en harmonisk livsstil. Sammanfattningsvis är denna välskötta och nyrenoverade friliggande villa en perfekt plats för dig som önskar bo naturnära och sjönära. Missa inte chansen att uppleva det bästa av både landsbygdens lugn och vattenlivets charm. Välkommen till Sundetvägen!

Fabriksgatan 3, Lidhult, Ljungby kommun

Fabriksgatan 3

Villa
Lidhult, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
1 075 000 kr
164 + 50 m²
7 rum
1 303 m² tomt

Familjevilla i 1 1/2 plan med källare och flerbilsgarage på lugn gata i Lidhult. En kort promenad från Ica och skola. Huset passar väl till familjen då första plan erbjuder entré, badrum, kök, sovrum och rymligt vardagsrum. Övervåning erbjuder rymligt allrum, toalett samt fyra sovrum. Vattenburen värme med luft/vattenvärmepump. Nytt yttertak. Välkomna!

Apelstigen 6, Ljungby, Ljungby kommun

Apelstigen 6

Villa
Ljungby, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
2 795 000 kr
180 + 6 m²
6 rum
1 593 m² tomt

Välkommen till Apelstigen 6! Här finner du en omsorgsfullt underhållen villa som är redo att välkomna dig och din familj till ett bekvämt och trivsamt boende. Denna villa är den perfekta för barnfamiljen som söker ett lugnt läge och en ombonad atmosfär. Fastigheten är omgiven av en stor trädgård perfekt för odling och där barnen kan leka fritt. Fastigheten ligger högt belägen och trädgården är delvis i lite västersluttning. Huset har genomgått flera renoveringar som ger det ett modernt och fräscht utseende. Det nya taket och den renoverade fasaden ger underhållsfrihet många år framöver. Treglasfönster och vattenburen värme med fjärrvärme garanterar en behaglig inomhusmiljö året om, med lägre driftskostnader. För den som behöver vara uppkopplad finns även fiberanslutning tillgänglig, vilket gör det enkelt att arbeta eller studera hemifrån. Köket är hjärtat av detta hem och bjuder in till gemenskap och matlagning. Här finns gott om utrymme för många att arbeta i köket. Det rymliga matrummet och vardagsrummet ligger perfekt placerat intill köket. När det är dags att koppla av och njuta av friska luften finns en inglasad altan samt ett träddäck mot väster med smidig access från köket. Här kan du också avsluta dagen med ett dopp i jacuzzin och bara njuta av lugnet som det är på denna tomt. Med 3-4 sovrum finns det gott om plats för hela familjen att ha sina egna utrymmen och privatliv. Även badrum och toalett är renoverade. Sammanfattningsvis är Apelstigen 6 en villa som erbjuder ett fint alternativ för dig. Här kan du skapa minnen, växa och känna dig hemma. Välkomna!

Ulvabäcksgatan 27, Ljungby, Ljungby kommun

Ulvabäcksgatan 27

Radhus
Ljungby, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
2 295 000 kr
139 m²
6 rum
735 m² tomt

Ulvabäcksgatan 27 i Ljungby är ett charmigt 1 1/2 plans hus som erbjuder 139 välplanerade kvadratmeter boendeyta. Huset har en generös 6 rum och kök-layout (6 rok), vilket inkluderar hela 4 sovrum. Det är ett hem som passar både den stora familjen och de som värdesätter extra utrymme. Huset präglas av en välskött och omsorgsfullt underhållen atmosfär. Med de nya fönsterna, de två renoverade badrummen kan du njuta av modern komfort och bekvämlighet. Köket utgör en central punkt i huset och har en utgång till det stora och rymliga uterummet. Detta uterum erbjuder en plats för avkoppling och sociala sammankomster med en härlig utsikt över trädgården och omgivningen. Ulvabäcksgatan 27 är med sitt utmärkta skick och de generösa ytorna ett drömboende för den som söker ett hem med gott om utrymme och moderna bekvämligheter i en trivsam och lugn familjemiljö i Ljungby. Välkomna höra av er för visning!

Ör Dalboholm 1, Ör, Växjö kommun

Ör Dalboholm 1

Villa
Ör, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
4 995 000 kr
119 + 23,9 m²
4 rum
1 645 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Ör – en nybyggd 1-plansvilla som bjuder på det allra bästa av det lantliga och det moderna livet. Med sitt öppna och natursköna läge, omgivet av lugn och harmoni, är detta verkligen ett hem där du kan trivas. Denna villa är inte bara vackert designad, den är även praktisk och ytsmart planerad. Redan när du kliver in genom dörren möts du av ett ljust och rymligt kök som är hjärtat av hemmet. Här finns gott om plats för familjemiddagar och sociala tillställningar. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en fantastisk utsikt över trädgården och den angränsande altanen. Här finns två rymliga badrum, en separat tvättstuga och en praktisk klädkammare. Med tre generösa sovrum finns det gott om plats för hela familjen, och här kan du skapa ditt egna personliga utrymme för avkoppling och vila. Den genomtänkta planlösningen ger dig även möjlighet att enkelt anpassa rummen efter dina behov. En dubbelcarport ger skydd för dina fordon och rymmer även en gästlägenhet med eget pentry och badrum. Perfekt för den som behöver ett hemmakontor eller en plats för gäster att bo bekvämt och privat. Här kan du bo med minimalt med underhåll och låga driftskostnader. Ör är en by med en aktiv och välkomnande atmosfär. Här hittar du det omtyckta lantcaféet där du kan njuta av goda bakverk och trevligt sällskap. Svanebro badplats är bara en bit bort. Dessutom har du nära till bussförbindelser och Örs förskola för de små i familjen. Detta är verkligen ett unikt tillfälle att förvärva ditt drömhem i en härlig miljö där du inte behöver bekymra dig för en massa underhåll en höga driftskostnader. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska villa i Ör – Välkomna!

Bondeskog 412, null, Lessebo kommun

Bondeskog 412

Villa
Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 675 000 kr
103 + 5 m²
5 rum
8,8 ha tomt

Gården i byn Bondeskog, Skruv, bär med sig en rik historia och är en del av Wilhelm Mobergs utvandrarbygd. Med en markareal på 8,8 hektar erbjuder denna gård en unik och mångsidig möjlighet för den som drömmer om att leva i harmoni med naturen och njuta av en traditionell lantlig livsstil. Huvudbostadshuset är tvåvåningsbyggnad som välkomnar dig med en rymlig planlösning. På bottenvåningen finner du ett rymligt kök där familjen kan samlas för måltider, ett mysigt matrum och ett bekvämt vardagsrum där du kan koppla av och njuta av värmen från eldstäderna. Här finns även ett badrum som är kombinerat med tvättstuga. På övervåningen finns en separat sovrumsavdelning med upp till tre sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Dessutom finns ett separat toalettutrymme på detta plan. Gården erbjuder mer än bara bostad. Det finns även en garage/verkstad/vedbod, vilket är idealiskt för den som gillar att meka eller hålla på med olika projekt. Här kan du förvara dina verktyg och material och skapa din egen arbetsyta. Ladugården ligger andra sidan vägen och lämpar sig för hobby eller djurhållning. För gäster eller extra utrymme finns en isolerad gäststuga på tomten, vilket ger möjligheten att välkomna besökare och vänner på ett bekvämt sätt. Detta är perfekt för dem som vill dela den lantliga upplevelsen med andra. Den generösa markytan runt gården ger gott om möjligheter för djurhållning, trädgårdsarbete, skogsskötsel och jakt, vilket gör denna gård till ett paradis för den naturälskande och självförsörjande individen. Med Wilhelm Mobergs utvandrarbygd som bakgrund är denna gård en plats där du kan skapa dina egna minnen och uppleva det enkla, naturnära livet på sitt allra bästa sätt. Välkomna

Sturegatan 9, Lammhult, Växjö kommun

Sturegatan 9

Villa
Lammhult, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 995 000 kr
180 + 50 m²
6 rum
1 105 m² tomt

Välkommen till Sturegatan 9 i Lammhult - en trevlig sutterängvilla som erbjuder ett riktigt bra boende för dig och din familj. Denna charmiga villa är ett drömhem för den som söker både utrymme och stil. Med en total boyta på 180 kvm och ytterligare 50 kvm biyta finns här gott om plats för att skapa ett bekvämt och praktiskt boende för hela familjen. De generösa umgängesytor som erbjuds i det ljusa och rymliga köket och vardagsrummet skapar en perfekt miljö för samvaro och gemenskap. Men det är inte bara insidan som imponerar. Huset ligger högt beläget, vilket ger en fantastisk utsikt över omgivningarna och hela vägen ner till sjön Lynnen. Njut av vackra soluppgångar och ta in naturens skönhet direkt från ditt inglasade uterum, som öppnar upp för en härlig altan där du kan njuta av ditt morgonkaffe och den härliga utsikten. För den som värderar förvaringsutrymmen är detta hemmet för dig. Med bra förrådsmöjligheter och ett praktiskt garage har du gott om plats för att organisera och förvara dina ägodelar på ett smidigt sätt. Huset erbjuder en praktisk planlösning med tre sovrum på övre plan, vilket ger varje familjemedlem sin egna personliga utrymme. Dessutom finns en gillestuga, badrum och ett extra sovrum på nedre plan, perfekt för gäster eller tonåringar som önskar ett eget utrymme. För den som värdesätter lågt underhåll och långvarig hållbarhet är detta huset att satsa på. Med sin mexitegelfasad och betongpannor på taket kommer du att njuta av ett vackert och välskött hem under många år framöver, utan att oroa dig för ständigt underhåll. Dessutom finns möjligheten att köpa till angränsande tomt där möjligheterna är många för t.ex. odling eller byggnation. Sammanfattningsvis erbjuder Sturegatan 9 en bekväm och modern livsstil i en idyllisk omgivning. Med generösa ytor, vacker utsikt, och bra förvaringsmöjligheter är detta hemmet som du och din familj förtjänar. Tveka inte att ta kontakt för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo i detta fina hus. Välkommen hem!

Blädinge Bonäs 1, Blädinge, Alvesta kommun

Blädinge Bonäs 1

Gård/Skog
Blädinge, Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
2 600 000 kr
110 + 35 m²
6 rum
4 ha tomt

Välkommen till Blädinge Bonäs 1 – en trevlig lite mindre gård endast 8 km söder om Alvesta. Denna fastighet som är på 3,9 hektar (2 skiften) erbjuder bra möjligheter för hästhållning samt verkstad. Med stall, paddock och beteshagar på gården har du bra förutsättningar för dina hästar. Men det är inte allt – gården har också lite skog, vilket ger dig möjlighet att för husbehov skaffa den ved du behöver samt på sikt när skogen är äldre lite inkomst från skogen. Vad som gör denna gård ännu mer unik är den praktiska verkstaden. Här kan du utföra underhåll och reparationer, både för gården och eventuella privata projekt. När vi tar oss in i själva bostadshuset från 1930 möts vi av en genuin och mysig atmosfär. Nedre planet erbjuder ett välutrustat kök samt generösa umgängesytor där du kan samla familj och vänner för gemensamma stunder. Övre planet har tre rymliga sovrum och ett bekvämt badrum med tvättmöjligheter. Så om du drömmer om ett härligt liv på landet, omgiven av natur och djur, är Blädinge Bonäs 1 den perfekta platsen för dig. Ta chansen att skapa ditt eget lantliga paradis och kontakta oss för att boka en visning redan idag. Välkommen!

Gretas väg 9, Tegnaby, Växjö kommun

Gretas väg 9

Villa
Tegnaby, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
4 850 000 kr
141 m²
7 rum
1 288 m² tomt

Denna nybyggda och välplanerade villa med en boyta på 146 kvm i Rinkaby, strax söder om Växjö, erbjuder det bästa av två världar - en idylliskt lantlig miljö och närhet till naturen. Villa Adellöv ger en perfekt kombination av stil, funktionalitet och komfort. Den rymliga boytan ger gott om utrymme för hela familjen att trivas. Stig in genom dörren och du möts av ljusa rum med stilrena detaljer. Den öppna planlösningen i vardagsrummet och köket skapar en härlig atmosfär för umgänge och sociala tillställningar. Här tar man sig dessutom snabbt ut till trädgården. Villans fyra sovrum ger en fristad för avkoppling och återhämtning. Utanför väntar ett växlande småländsk landskap med åkrar, skog och vatten och på den egna tomten är det gott om plats för barnens spring eller för den med trädgård/odlingsintresse. Läget är optimalt för den som söker lugn och ro, samtidigt som det är nära till Växjö. Välkomna till Gretas väg 9, Rinkaby!

Össlövsgatan 20, Lagan, Ljungby kommun

Össlövsgatan 20

Villa
Lagan, Ljungby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby
1 275 000 kr
96 + 96 m²
4 rum
915 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 60-talsvilla belägen i utkanten av Lagan, med naturen som granne och en idyllisk omgivning som bjuder på lugn och ro. Villan är perfekt för den som söker harmoni och avskildhet samtidigt som man har omedelbar närhet till elljusspår, bad och idrottsplats. Med sin tidstypiska tegelfasad, omlagda yttertak och treglasfönster borgar för minimalt yttre underhåll. Här erbjuds 96 kvm boyta och 96 kvm biyta. Övervåning med 2-3 sovrum, toalett, badrum, kök och vardagsrum med både öppen spis och utgång till den trevliga trädgården. Huvudsovrummet har dessutom utgång till inbyggd altan. Källarplan med gillestuga/gästrum, förrådsutrymmen, tvättstuga, verkstad och garage i anslutning till carport. När vi pratar om låga driftskostnader blir uppvärmningen med bergvärme ett självklart plus. Inte bara ger bergvärme en miljövänlig och hållbar uppvärmningslösning, det resulterar också i betydligt lägre energiförbrukning och lägre elkostnader. Här kan du njuta av komforten i ett varmt hem. Invändigt är huset i stort i original och det finns goda möjligheter att själv sätta sin prägel hur din framtida bostad ska se ut. Sammanfattningsvis erbjuder denna 60-talsvilla allt som behövs för att skapa ett harmoniskt och bekvämt hemliv i utkanten av Lagan. Med sin lättskötta tegelfasad, treglasfönster och bergvärme får du inte bara ett hållbart och energieffektivt hus, utan även en tidlös och attraktiv bostad. Välkommen till Össlövsgatan 20!

Rinkaby, Tävelsås, Växjö kommun

Rinkaby

Tomt
Tävelsås, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
3 995 000 kr
2 648 m² tomt

Välkommen till Rinkaby – en naturskön pärla söder om Växjö, där drömmen om ett lugnt och avkopplande liv i sjönära omgivningar kan bli verklighet. Här erbjuder vi nu ett fantastiskt tillfälle att förverkliga dina drömmar genom att köpa en av våra tomter i området. Våra tomter i Rinkaby är belägna precis intill den vackra Rinkabysjön och omges av en magnifik skogsmiljö som bjuder på en rofylld tillvaro. Med en sådan unik och naturskön placering är det enkelt att känna sig hemmastadd och samtidigt ha tillgång till allt som staden har att erbjuda. Så om du är på jakt efter en plats att bygga ditt drömhus eller för att investera i framtiden, så är tomten i Rinkaby det perfekta valet för dig. Här kan du bygga en villa precis efter dina egna önskemål och skapa det liv du alltid har drömt om. Välkommen att kontakta oss för mer information. Fakta: Prisförslaget avser köp av tomten och helt färdigt hus med en general entreprenad, vilket innebär att viss schakt inför grund, färdig platta med golvvärme, snickeri , VVS , elarbeten, målning. Vatten, avlopp och en del markarbete på tomten tillkommer för köparen. Här finns stora möjligheter att påverka materialvalen både inne och ute. Ladhuset Lången är ett hus på 140 kvm med 3 sovrum och eget allrum, master bedroom med egen Wc och walk in closet. Stort vardagsrum ihop med rymligt kök och mycket härligt ljusinsläpp. Uppvärmning sker genom frånlufts värmepump från Nibe med återvinning. Huset har kök från Ballingslöv, kakel-klinkers i wc/bad samt klädvård , vitvaror från Siemens och fönster från Elite. Förslaget avser hustyp Ladhus Lången på 140kvm men det kommer att finnas alla möjligheter för er att välja andra modeller utav villor o fritidshus som ni har önskemål om eller har du en egen ide´ så bygger vi precis det huset som du önskar ihop med våra egna arkitekters hjälp. Arrende avtal om skötsel av marken mellan tomt och sjön finns upprättad samt nyttjande av strand och tillgång till båtplats Välkomna!

Lövhult Sibbagård 6, null, Alvesta kommun

Lövhult Sibbagård 6

Gård/Skog
Alvesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
4 250 000 kr
177 + 50 m²
7 rum
43,7 ha tomt

Skogs- och jordbruksfastigheten Alvesta Lövhult 1:4 med en areal om ca 43 ha erbjuds nu till försäljning. Fastigheten består av två skiften och är bebyggd med bostadshus och ekonomibyggnader. Fastighetens areal består av skogsmark om ca 29,5 ha med ett beräknat virkesförråd om ca 3 943 m3sk och en medelbonitet på 7,7 m3sk/ha, jordbruksmark om ca 13,6 ha och övrig mark om ca 0,6 ha. Det stora skiftet ligger väl placerat med en fin arrondering kring gårdscentrat. Ett utskifte med skog och jordbruksmark beläget ca 2 km söder om det större skiftet. Fastigheten har ett bra läge ca 13 km söder om Vislanda och 9 km sydväst om Grimslöv med närhet till riksväg 23 möjliggör goda kommunikationer. Boningshus och ekonomibyggnader med renoveringsbehov men med bra potential.

  • Plus
Hågeryd Svanelund, Ör, Växjö kommun

Hågeryd Svanelund

Tomt
Ör, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 250 000 kr
2 443 m² tomt

Tomt i natursköna Hågeryd i fantastiskt läge med gångavstånd till Helgasjön, bara några km från Öjaby och Nylanda. Tomten ör 1:12 säljs förberedd med väg fram, tillgång till vatten, gemensam infiltration. ( läs mer under bilagorna) Köparen står för trekammarbrunn, elanslutningskostnad samt fiber. Här har du möjlighet att leva ett aktivt friluftsliv och skapa din framtida boendedröm i lugn och avkopplande miljö bara 15 km från Stortorget i Växjö. Hågeryd är känt för sitt vackra landskap, naturreservatet där Erik och Sigvard en gång bodde. Ör 1:12 är 2443kvm stor. I närheten finns stall med inackoderingsmöjligheter för häst. Välkomna!

Visar alla 19