Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Victor Rönning

Victor Rönning

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla vägen 88B, Orrby, Grums kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30

Gamla vägen 88B

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
250 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
2 638 kr/mån
6 757 kr/m²

Välkomna till Gamla Vägen 88B och Grums kanske finaste 1-rumslägenhet! Hall med platsbyggd förvaring i samma still som köket och snyggt klinkergolv. Nytt kök renoverat i stil med lägenhetens originalkök i åtanke men med alla bekvämligheter. Renoverade ytskikt och alla golv helt i 1-stavs Furuparkett. Balkong i västerläge med härlig kvällssol! Välskött bostadsrättsförening med bra läge nära matbutik och fina grönområden. I källaren finns lägenhetens förråd och hela tre tvättstugor för föreningens medlemmar. Även litet gym och cykelförråd. Carport och garage med separat kö. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Ringvägen 21A, Orrby, Grums kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ringvägen 21A

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
275 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 252 kr/mån
3 595 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet med inglasad balkong, belägen på andra våningen med en boarea om 76,5 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök varav två sovrum. Utmärkt läge i närhet av natur som erbjuder fina vandringsstråk och badplats för varma sommardagar. Inom promenadavstånd finns även matbutik, idrottsområde, busshållplats och skola från låg -till högstadienivå! Rymligt kök med gott om arbetsytor, vita skåpluckor och ingång till ett av sovrummen! Duschrum som renoverats av föreningen under 2015 med ytskikt i form av våtrumsmattor på golv och väggar. Välskött förening som löpande vårdar sina fastigheter. Under senare år har ett flertal förbättringar genomförts såsom fönsterbyte, renovering av balkonger, asfaltering av gångytor och byte av tak! Förmånlig månadsavgift som inkluderar vatten, värme, sophämtning, elektricitet, parkering, bredband och tv! Varmt välkomna på visning!

Vinkelgatan 10, Dufvåsen, Grums kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vinkelgatan 10

Villa
Dufvåsen, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
750 000 kr
121 + 53 m²
5 rum
850 m² tomt

I det lugna och fridfulla området Dufvåsen i Slottsbron finner du denna rymliga souterrängvilla med en rad positiva egenskaper. Trädgården pryds av fina rabatter och härliga hallon-, björnbärs- och röda vinbärsbuskar som tillsammans med växthuset kan bjuda er på smakrika skördar. Köket är inrett med köksluckor i ek tillsammans med bänkskivor i granit, vilket ger en exklusiv touch. Här finner du även en utgång till trädgården, perfekt för att njuta av en kopp kaffe i morgonsolen. Ett till plus är det helkaklade duschrummet med duschväggar i glas. Bostaden har en balkong och ett inglasat uterum i västerläge, där du kan koppla av och njuta av solnedgångarna. För den som söker extra utrymme finns ett garage med elektrisk garageport samt ett trädgårdsförråd och lekstuga på tomten. Sjöbevattning finns framdraget till tomten! Denna välplanerade villa erbjuder fem rum, varav tre sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Dessutom finns en gillestuga med öppen spis, där mysiga kvällar kan tillbringas tillsammans. Med goda kommunikationsmöjligheter till både Grums och Karlstad blir vardagen smidig och enkel. Välkommen på visning! Besiktning är beställd. Fastigheten säljes för dödsbos räkning.

Anjalagatan 27, Karlberg, Grums kommun
  • Budgivning pågår

Anjalagatan 27

Lägenhet
Karlberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
495 000 kr
108 m²
4 rum
6 773 kr/mån
4 583 kr/m²

Varmt välkomna till Anjalagatan 27 och detta fina bostadsrättsradhus i två plan. Egen trädgård och uteplatser på både fram och baksida. Lugnt läge med naturen alldeles bakom knuten. Radhuset är på 108 kvm boyta med tre sovrum, två bad/duschrum och kök med skåpluckor klädda i grå folie. Diskmaskin och infäll häll tillsammans med inbyggd ugn. Tvättstuga intill köket med tvättmaskin och arbetsbänk. Rymligt vardagsrum med parkettgolv som har altandörr till den egna uteplatsen. Frånluftsvärmepump från Nibe. Fiber är installerat! På gångavstånd har du centrala Grums med tillgång till bland annat buss- /tågstation, matbutiker, apotek och skola från låg till högstadienivå. I föreningen finns även bastu, cykelförråd, festlokal och tvättstuga i angränsande fastighet. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Hjortronstigen 4, Gamla Slottsbron, Grums kommun

Hjortronstigen 4

Villa
Gamla Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 550 000 kr
134 + 55 m²
4 rum
1 135 m² tomt

Välkommen till Hjortronstigen 4 och detta populära bostadsområde med nära till det mesta! På gångavstånd når vi lekplatser, förskola och skola. Härlig natur och badplatser i Vänern på kort avstånd från huset! Karlstad når vi på endast 20 minuter med bil. Goda kommunikationer med busshåll plats i närheten och tåg i Grums centrum. Huset erbjuder 139 kvm boyta med stort kök och vardagsrum i fil! Köket har modernt upplägg med köksö och infälld häll. Ut mot balkongen har ett burspråk byggts vilket ger rymt och ett härligt ljus till köket. I vardagsrummet intill finns plats för både soffgrupp och matplats för de som vill. Ett stort plus är de värmande kaminen! Vi altandörr tar vi oss ut till ett inglasat uterum och en altan. På övervåningen finns även ett lyxigt badrum med stor bastu samt ett sovrum. Nedervåningen erbjuder två sovrum, tvättstuga, garage samt goda förvaringsmöjligheter. Huset värms via bergvärme!

  • Plus
Avelsbol Reprostugan 1, Avelsbol, Arvika kommun

Avelsbol Reprostugan 1

Övrigt
Avelsbol, Arvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 590 000 kr
4 876 m² tomt

I Avelsbol finner vi denna renoverade gamla skolhusbyggnad byggd 1929. Sedan -80 talet har byggnaden verkat som lokal till ett företag med som mest 13 anställda. Inomhus finner vi flera rum passande för kontor. Varje våning har en vardera stor sal som kan anpassas på många sätt. Nedre salen var tidigare skolsal och övre var gymnastiksal. Utomhus finner vi en vacker utsikt ned mot sjön i väster. Grönskande natur och härliga gräsytor. På tomten finns även ett 2-vånings uthus med goda förvaringsmöjligheter. Området ger en mysig "bullerbykänsla". Avelsbol ligger i hjärtat av Värmland med ca 18 km till Arvika och 62 km till Karlstad. Närmaste ort är Klässbol ca 4 km bort. Badplats i sjön Billingen finns ca 700m nedanför huset. I närområdet finns två större fina sjöar, Värmeln och Glafsfjorden 5-6 km öster- och västerut. Golfbana finns ca 18 km nordväst, (Arvika Golfklubb). Tennisbana finns 5 km öster. En fastighet med stor potential och många användningsmöjligheter! Välkomna att kontakta oss för visning!

  • Plus
Gamla vägen 96D, Orrby, Grums kommun

Gamla vägen 96D

Lägenhet
Orrby, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
195 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 792 kr/mån
4 382 kr/m²

Välkomna till Gamla Vägen 96d och denna lite större enrumslägenhet med ett centralt läge! Lägenheten har en boyta om 44,5 kvm och ligger på tredje våningen. I lägenheten finns entréhall med plats för ytterkläder. Väl inne i lägenheten möts vi av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Sovalkov ger avskild plats för sängen. Kök från Ikea med vita luckor. Här finns en fransk balkong som vetter i väst för goda vädringsmöjligheter samt plats för säng och soffgrupp. Badrum i direkt anslutning till entréhallen med våtrumsmatta på golv och kakel samt målade väggar. Perfekt boende för den som vill ha låga boendekostnader. Månadsavgift om endast 2792kr / månad där Telia lagom TV-paket ingår. Med ett centralt och trivsamt läge i Grums nås de flesta bekvämligheter med en kort promenad. I anslutning finns busshållplats, matbutik, idrottsanläggning och vandringsled vilken leder till den natursköna badplatsen Lassehall. Varmt välkomna på visning!

Sveagatan 115, Centralt, Grums kommun

Sveagatan 115

Villa
Centralt, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
795 000 kr
129 m²
4 rum
2 204 m² tomt

Centralt placerad 1,5-plansvilla med kallgarage och förråd. Här möts du av en välplanerad trädgård med fin stensättning runt villan, flera fina rabatter och härliga gräsytor. Bostaden har en boyta 129 kvadratmeter som består av flera sällskapsytor, två sovrum och en härlig balkong i söderläge! Entrévåningen har ett praktisk kök med goda förvaringsmöjligheter och en rymlig matsal/allrum i direkt anslutning. Entré sker med ingång mot baksidan alternativt via framsidan som tar dig in till matsalen. Vardagsrum med värmande braskamin och ett fint burspråk som ger ett naturligt ljusinsläpp. Övervåningen når vi genom trappa från baksidans entré, här befinner sig villans två sovrum varav ett har utgång till balkong under tak. Badrum direkt till höger i hallen. Luft-/luftvärmepump från Mitsubishi installerad 2010 håller driftskostnaderna nere! Fiber är installerat! Med ett centralt läge på Sveagatan 115 finns de flesta tänkbara bekvämligheter på promenadavstånd! I området finns bland annat goda förbindelser till Karlstad, Stockholm och Göteborg via buss/tågstation. Utöver detta erbjuds mataffärer, restauranger, apotek, vårdcentral och skola från låg till högstadienivå! Varmt välkomna på visning.

  • Plus
Parkgatan 6, Tuva, Säffle kommun

Parkgatan 6

Villa
Tuva, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
3 950 000 kr
233 + 123 m²
9 rum
1 178 m² tomt

I det populära området Tuva finner vi denna praktfulla villa uppförd mellan 1927 och 1930. Här finns fantastiska ytor om 233kvm boyta samt 123 kvm biyta. Totalt 9 rum och kök samt 6 sovrum. Tre fantastiska salar i fil med parkettgolv och ett underbart ljusinsläpp. Utsikt ned till Byälven med möjlighet till båtplats endast en kort promenad bort. Härlig trädgård med stensättning vid entré och framsidan. Stor balkong med härligt utsikt! Huset har genomgått flera stora renoveringar så som installation av bergvärmeanläggning, dränering av husgrund, falsat plåttak, ny putsad fasad. På insidan har även köket fräschats upp och övervåningen har fått ett större helkaklat badrum. Från huset når vi Säffle Centrum med alla bekvämligheter bara några minuter bort.

Karlstadsvägen 12, Centralt, Åmåls kommun

Karlstadsvägen 12

Villa
Centralt, Åmåls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
1 350 000 kr
160 + 89 m²
4 rum
576 m² tomt

Välkomna till Karlstadvägen 12 i Åmål och denna trevliga fastighet på centralt läge. Här har ni nära till både Åmåls centrum med alla bekvämligheter och Vänern bara en kort promenad bort. I byggnaden finns två ljusa och praktiska lägenheter med två rum och kök vardera. Den nedre lägenheten har fått nytt kök och utbytta fönster under 2022-2023. Övre lägenheten har 2-glasfönster och kök ca -90 tal. Lägenheterna har likvärdiga badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golv med praktisk duschhörna. Trädgård med två plommonträd och fina gräsytor. Robotgräsklippare sköter gräsmattan! Fastigheten har även uppdaterats med ny luft/vattenvärmepump från 2021, delvis nya stammar, samt ett plåttak i svart pannprofil. Se mer åtgärder under renoveringar. Hyresintäkt per år: 168.888kr Perfekt för er som vill ha en extra sysselsättning och sidoinkomst!

Gransjön Vya, Gransjön, Säffle kommun

Gransjön Vya

Villa
Gransjön, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
2 490 000 kr
117 + 36 m²
4 rum
2 160 m² tomt

1-plansvilla med fantastisk sjöutsikt ned mot Gransjön, lantligt läge men ändå nära till Åmål och Säffle. Utomhus finns en praktiskt farstu på framsidan och mot sjön en härlig altan med matplats under tak. Rymligt vardagsrum med öppen spis och storslagen utsikt ned mot sjön. Praktisk planlösning med tre sovrum, kök med öppen spis, badrum, tvättstuga samt separat wc. En halvtrappa ned finns pannrum. grovéntre och dusch samt tillgång till husets garage. Huset är under senare år väldigt påkostat. Ny dränering, nya fönster, nytt tak, nytt badrum och nytt kök. Dessutom nya ytskikt i de flesta rum. Välkomna på visning!

Annelundstorget 2B, Annelund, Säffle kommun

Annelundstorget 2B

Lägenhet
Annelund, Säffle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Säffle
185 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 901 kr/mån
3 426 kr/m²

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna väl omhändertagna tvårumslägenhet i lugna och centrala Annelund, Säffle. Lägenheten har en genomgående god standard med nya ytskikt i samtliga rum. Här möts du av en rymlig hall med gott om förvaring och god anslutning till vardagsrummet med utgång till den härliga balkongen i söderläge. Ljust kök med diskbänk i rostfritt, nya skåpluckor under 2018 och ett naturligt ljusinsläpp från fönstret i söder. Helkaklat duschrum som renoverats under 2014 i samband med stambyte. I månadsavgiften ingår värme, vatten, parkering, och tv. El tillkommer. Från Annelundstorget 2B tar du dig med endast en kort promenad till centrala Säffle där de flesta bekvämligheter erbjuds, här finns bland annat matbutik, skola, vårdcentral och ett flertal restauranger att välja på. E18 med god kommunikation till Karlstad, Stockholm och Göteborg. Välkommen på visning!

  • Balkong
Gamla vägen 150, Grönberg, Grums kommun

Gamla vägen 150

Villa
Grönberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
1 150 000 kr
113 + 75 m²
987 m² tomt

1,5-plansvilla på Grönberg i Grums med praktisk tegelfasad och vidbyggt garage. Tomten är tilltagen med gott om gräsyter och uteplats i söder. Husets källare dränerades under 2012. Marksten är lagd på uteplats, uppfart och entré till huset. Inomhus finns fem rum varav fyra sovrum samt rymlig källare. Helkaklat badrum med golvvärme. Huset har fått flera nya fönster under 2023. Grönberg är ett populärt område i Grums där du har nära till det mesta. På promenadavstånd finns mataffärer, apotek, vårdcentral och låg -till högstadieskola. Vidare finns goda kommunikationer till Karlstad, Göteborg och Stockholm från den centrala tåg -och busstationen. Välkomna på visning!

Västra Gärdesgatan 18, Karlberg, Grums kommun

Västra Gärdesgatan 18

Villa
Karlberg, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
650 000 kr
125 + 62 m²
4 rum
1 040 m² tomt

På Västra Gärdesgatan 18 i Grums finner vi en 2-familjsvilla med två separata lägenheter för uthyrning. I dagsläget står byggnaden tom vilket ger köparen större valmöjlighet för eventuell uthyrning eller eget boende. De två lägenheterna är båda på två rum och kök med eget duschrum. Från trapphuset når vi övervåningens balkong och framsidans altan. Lägenheten på bottenvåningen har tillgång till stor altan under tak. På tomten finns ett förråd som idag brukas av hyresvärden. Fastigheten är belägen på ett lugnt och barnvänligt område i Grums. Nära till natur och fina promenader på de lantliga grusvägarna i närheten. Ni tar er enkelt till Grums centrum med de flesta bekvämligheter bara någon kilometer bort. Perfekt pendlingsavstånd till Karlstad med busshållplats i närheten och ca 20 minuter med bil. Hör av er till oss för med information eller för att boka er visning!

Hantverkaregatan 4, Slottsbron, Grums kommun

Hantverkaregatan 4

Villa
Slottsbron, Grums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Grums
795 000 kr
144 + 79 m²
4 rum
1 252 m² tomt

Varmt välkomna till Hantverkaregatan 4 och denna hemtrevliga 1,5-plansvilla med fin uteplats! Villan har en boyta om 144 kvm + 79 kvm biyta som fördelas på fyra rum och kök samt källare. Entré sker via den inglasade farstukvisten som byggdes till under 2014. Entréhallen har trappa till övervåningen direkt till vänster och en god planlösning som tar dig vidare till kök, vardagsrum, matsal och duschrum. Köket har vita skåpluckor, gott om överskåp och slitstark diskbänk i rostfritt stål. Vitt kakel som stänkskydd. I direkt anslutning finns vardagsrum och matsal som har ytskikt i form av laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns gott om utrymme för soffgrupp samt matsalsbord. Via altandörr från vardagsrummet når du baksidans uterum som uppdaterats med luft-/luftvärmepump, 2-glasfönster och isolerat golvbjälklag under 2016. Övervåningen har en mindre hall, tre sovrum och en enklare toalett. Fiber är installerat! Varmt välkomna på visning!

Visar alla 15