Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gäddgårdsgatan 6 B, Söder, Arboga kommun
  • Idag kl 16:30
Gäddgårdsgatan 6 B, Söder, Arboga kommun, bild 2
Gäddgårdsgatan 6 B, Söder, Arboga kommun, bild 3

Gäddgårdsgatan 6 B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
195 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 318 kr/mån
4 699 kr/m²

Välkommen hem till Gäddgårdsgatan 6 b på söder i Arboga! Här välkomnas du till en modern och ljus bostadsrätt om ett rum och kök. Bostaden har en välplanerad planlösning med fina ljusinsläpp från flera fönster, man har en rymlig balkong med soligt läge och ett fullutrustat kök med plats för matbord, perfekt för middagar och bjudningar! Brf Vreten är en stabil bostadsrättsföreningen med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Omgivningarna runt bostaden är populära, med fem minuters gångavstånd till Arbogas medeltida stadskärna, Järnvägsstationen når man tio minuters gångväg bort och alldeles om hörnet av bostadshuset når man fina promenadstråk runt Arboga ån. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Österled 16B, Centralt vid ån, Arboga kommun

Österled 16B

Lägenhet
Centralt vid ån, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
270 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 463 kr/mån
6 000 kr/m²

Välkommen hem till Österled 16 B i Arboga. Trivsam och välvårdad 1,5:a om 45 m2 med närhet till Arbogas stadskärna. Yteffektiv lägenhet med bra funktionalitet! Våning 2 av 3 med rymligt kök samt tillhörande balkong. Bostaden består av en ljus och fin entréhall med goda avhängningsmöjligheter till vänster, badrum med en kombinerad tvättmaskin, sovrum, rymligt kök och ett stort vardagsrum med utgång till luftig balkong. Lägenheten är centralt belägen med närhet till det bästa Arboga har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här prioriteras trygghet i form av ett trapphus med porttelefon och passersystem. Invid bostaden finns vackra promenadstråk runt Arbogaån som ligger ett stenkast från bostaden, Arboga centrum med dess bevarade stadskärna i trä finns en kortare promenad bort och Järnvägsstation finns på en 10 minuters promenad bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Herrgårdsgatan 31 B, Söder, Arboga kommun

Herrgårdsgatan 31 B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
225 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 158 kr/mån
4 327 kr/m²

Välkommen hem till Herrgårdsgatan 31B i Arboga! Du välkomnas till en rymlig entréhall med avhängningsmöjligheter till höger. Fortsätter man längre in i hallen finns det en avskild del som idag används som kontor. Du finner även ett sovrum, kök och badrum. Rymligt vardagsrum med fönster från två väderstreck där plats finns för en matgrupp. Balkongen nås från vardagsrummet, modell större! Bostaden är belägen med närhet till strövområden längs vackra Arbogaån samtidigt som det är nära centrum med dess affärer, restauranger, banker mm. Lätt att pendla till större städer som Örebro, Västerås och Eskilstuna med tåg och bil. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Munkgatan 19, Söder, Arboga kommun

Munkgatan 19

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
425 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/4
4 081 kr/mån
5 986 kr/m²

Välkommen hem till Munkgatan 19 i Arboga och denna trivsamma och välplanerade trerumslägenhet med närhet till Arbogas stadskärna. Bostaden består utav en entréhall med garderober för klädförvaring. Sovrum med plats för dubbelsäng. Duschrum med handfat. Vardagsrum och kök i öppnare planlösning med varandra samt med ett renoverat kök, från vardagsrummet har man även utgång till balkong under tak! I bostaden finns även ett ytterligare sovrum samt klädkammare (som tidigare har varit wc). Brf Munken i Arboga är en stabil bostadsrättsförening med ständig fokus på förbättringar för sina medlemmar. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Arboga har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Invid bostaden finns vackra promenadstråk runt Arbogaån som ligger ett stenkast från bostaden, Arboga centrum med dess bevarade stadskärna i trä finns en kortare promenad bort och Järnvägsstation finns på en 10 minuters promenad bort. Välkommen på visning!

  • Balkong
Alphyddevägen 8, Ladubacksgärdena, Arboga kommun

Alphyddevägen 8

Radhus
Ladubacksgärdena, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
1 295 000 kr
110 m²
4 rum
7 781 kr/mån
11 773 kr/m²

Välkommen hem till Alphyddevägen 8 i Arboga ! Invid Ladubacksgärdet finns nu chansen att förvärva detta nybyggda bostadsrättsradhus om 110 m2 ! Bebyggt i 2-plan om 4 r o k, varav 3 sovrum. Finns möjlighet att omdisponera planlösningen till ytterligare ett sovrum så det blir en 5 rum och kök vid behov! Här bor ni nytt och fräscht med noggrant utvald inredning i kök och badrum. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Två helkaklade badrum. Altanen på baksidan bjuder in till härliga sociala tillställningar. Beläget i söderläge! Tillhörande förråd samt carport med parkeringsplats invid uppfarten. Grundavgiften består av kallhyra samt vatten och parkering. Sedan tillkommer kostnad för uppvärmning/el, renhållning samt försäkring och varmvatten. Här bor ni med cykelavstånd till centrum och till mataffärer! Välkommen på visning!

  • Uteplats
Österled 14B, Söder, Arboga kommun

Österled 14B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
285 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 943 kr/mån
5 481 kr/m²

Välkommen hem till Österled 14B! En bostadsrätt på andra våningen med rymlig balkong i sydvästligt läge. Här bor du bekvämt i en lägenhet med två rum och kök som är fördelade på praktiska 52 kvadratmeter. Du välkomnas till en entréhall med avhängningsmöjligheter. Vidare finner du ett rogivande sovrum, kök med plats för matsalsgrupp och ett väl tilltaget vardagsrum. Detta är en genomgående ljus och tilltalande lägenhet med ett centralt läge! Från bostaden har du närhet till strövområden längs vackra Arbogaån samtidigt som det är gångavstånd till centrum med dess affärer, restauranger, banker mm. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 6