Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gustavsbergsvägen 2S, Arboga, Arboga kommun
  • Fre 2 aug

Gustavsbergsvägen 2S

Lägenhet
Arboga, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
2 395 000 kr
144 m²
6 rum
6 750 kr/mån
16 632 kr/m²

Detta stilfulla parhus med 2 våningsplan, byggt 2018, är beläget på den lugna och natursköna adressen Gustavsbergsvägen 2S i Arboga kommun. Huset är uppfört med högkvalitativa materialval och erbjuder en rymlig och välplanerad boyta om 144 kvm fördelat på 6 rum och kök. Bostaden erbjuder en modern och rymlig boendemiljö med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som är perfekt för familjelivet och sociala sammanhang. Huset är designat med noggrannhet och kvalitet, vilket skapar en harmonisk och funktionell atmosfär. På det nedre planet finns en inbjudande entréhall med avhängningsmöjligheter, ett sovrum som ägaren använder som kontor, tvättstuga, klädkammare och ett badrum med dusch. Vidare på det nedre planet finns även köket som är stilrent och erbjuder god förvaring samt bra bänkytor. Från allrum och kök finns utgång till en härlig inglasad altan, en lättskött trädgård som är perfekt för sommarens grillkvällar och ett spabad för avkopplande stunder. Det övre planet består av tre generösa sovrum med gott om plats för dubbelsängar och garderober. Här finns även ett badrum med badkar. Från allrummet finns utgång till en rymlig balkong som vetter mot lummigt skogsområde vilket ger en harmonisk känsla. Den lättskötta trädgården omger huset och erbjuder både gräsytor och planteringar. Här finns plats för barnens lek och trädgårdsintresserade att skapa sina egna oas. Här erbjuds parkeringsmöjligheter på uppfarten och ett förråd på husets framsida med goda förvaringsmöjligheter. Detta parhus med delvis öppen planlösning är ett idealiskt hem för familjen som söker ett modernt och funktionellt boende där det bara är att flytta in och börja trivas direkt! När du bor i Arboga har du nära till strövområden längs vackra Arbogaån samtidigt som det är gångavstånd till centrum med dess affärer, restauranger, banker mm. Nära bostaden finns även en väldigt trevlig lekpark. Välkommen att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare för visning eller mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Munkgatan 1, Söder, Arboga kommun
  • Mån 5 aug

Munkgatan 1

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
450 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 587 kr/mån
7 563 kr/m²

Välkommen hem till Munkgatan 1, på Söder i Arboga! Här välkomnas du till en genomgående totalrenoverad bostadsrätt om två rum och kök, fördelad på yteffektiva 59,5 kvadratmeter. Bostaden karaktäriseras av en välplanerad planlösning med fina ljusinsläpp från flera fönster. Balkong med utgång från vardagsrummet samt ett fullutrustat Myresjö-kök med plats för matbord, perfekt för middagar och bjudningar! Omgivningarna runt bostaden är populära, med fem minuters gångavstånd till Arbogas medeltida stadskärna, Järnvägsstationen når man tio minuters gångväg bort och alldeles om hörnet av bostadshuset når man fina promenadstråk runt Arbogaån. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Ljungstigen 6, Brattberget, Arboga kommun

Ljungstigen 6

Villa
Brattberget, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
3 495 000 kr
178 + 70 m²
5 rum
850 m² tomt

Välkommen hem till Ljungstigen 6 i Arboga! Välvårdad och trivsam 1-plansvilla för den stora familjen! Byggnaden är fördelat på hela 5 rum vara 4 sovrum. Tillhörande rymligt dubbelgarage, spabad, samt inglasad altan och en stor och välskött trädgård. Kök med matplats, modell större. Perfekt för större sammankomster med middagsgäster. Fyra sovrum samt ett stort vardagsrum i vinkel med flera fönsterpartier vilket skapar gott om ljusinsläpp. Grönskande och delvis insynsskyddad trädgård där den inglasade altanen är en perfekt samlingsplats på sommarhalvåret. Från altanen har man access till spabadet, perfekt för avkoppling ! Ljungstigen 6 är beläget på hörntomt intill barnvänlig gata! Närhet till mataffär, skola och motionsspår. Tillhörande förråd och dubbelgarage. Huset är förbesiktigat och fiberanslutet. Välkommen med din intresseanmälan!

Strömgatan 8, Centralt vid ån, Arboga kommun

Strömgatan 8

Villa
Centralt vid ån, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
3 995 000 kr
112 m²
4 rum
524 m² tomt

Välkommen hem till Strömgatan 8, till denna friköpta och fristående 2-plansvilla intill centrum i Arboga med ett enastående läge intill Arbogaån. Nybyggt (2018) och modernt boende där du bara kan flytta in och trivas! Huset rymmer kök från Marbodal i öppen och social planlösning vilket integreras intill vardagsrummet på ett härligt sätt. Utgång till rymlig isolerad och inglasad altan vilket förlänger säsongens årstider. Här kan du sitta och njuta av kräftskivan eller sitta och sippa på "sommardrinken". Lättskött och välvårdad trädgård med egen gräsyta. Vacker utsikt utöver Arbogaån och stadens takåsar. Till huset hör även tre rymliga sovrum, samt två helkaklade och stilrena badrum. Goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare samt fristående förråd på framsidan av bostadshuset. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Arboga har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Invid bostaden finns vackra promenadstråk runt Arbogaån som ligger ett stenkast från huset, Arboga centrum med dess bevarade stadskärna i trä finns en kortare promenad bort och Järnvägsstation finns på en fem minuters promenad bort. Det här är helt enkelt ett perfekt läge för den som uppskattar att bo centralt men ändå rofyllt! Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Kapellgatan 22C, Söder, Arboga kommun

Kapellgatan 22C

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
195 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/2
2 622 kr/mån
6 500 kr/m²

Välkommen hem till Kapellgatan 22C! En välvårdad och omhändertagen enrumslägenhet i en stabil bostadsrättsförening med låg avgift. Lägenheten har en yta om 30kvm med en välkomnande entréhall som erbjuder goda möjligheter för avhängning och förvaring. Kokvrå med spis samt kyl med frysfack. Vidare finns det ett allrum med plats för säng och soffgrupp samt ett rymligt badrum med dusch, handfat och toalett. Ett perfekt boende för den som vill bo billigt och bekvämt! Stor och välskött innergård med vinbärsbuskar och grillplats för de boende. Denna lägenhet är ett stenkast från Arboga centrum med dess affärer, restauranger, banker mm. Du har även närhet till strövområden längs vackra Arbogaån och goda pendlingsmöjligheter från Arboga med bland annat tåg och buss till större städer som Örebro, Stockholm, Eskilstuna och Västerås. Välkommen på visning!

  • Plus
Bejbyvägen 15, Medåker, Arboga kommun

Bejbyvägen 15

Villa
Medåker, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
1 295 000 kr
101 + 70 m²
5 rum
1 449 m² tomt

Välkommen hem till Bejbyvägen 15 i Medåker, Arboga kommun! Nu har du möjlighet att förvärva denna 1 1/2 plans villa med 5 rum och kök fördelat på 101kvm med en källare som är 70kvm. Det är äldre standard invändigt vilket ger dig möjligheten att sätta din alldeles egna prägel! På bottenvåningen välkomnas du till en ljus hall med avhängningsmöjligheter. Vardagsrummet är rymligt och släpper in naturligt ljus och ger en vidsträckt utsikt över trädgården. Härifrån når du också en utgång till en härlig inglasad altan och uteplats, perfekt för sommarens grillkvällar. Köket är av äldre standard med plats för matbord och stolar. Bottenvåningen rymmer även två sovrum, samt ett badrum med badkar. På övervåningen finner du ett rymligt sovrum, en kattvind med gott om förvaringsutrymme och ett stort allrum som fungerar perfekt som lekrum för barnen eller som en extra tv-hörna. Detta hus erbjuder dig goda möjligheter att disponera med ytorna som du vill! I källarplan finns det en gillestuga, tvättstuga, toalett och ett rum som kan användas som hobbyrum. Trädgården är en plats för både lek och avkoppling. Här finns välskött gräsmatta och ett uthus med bra förvaring. Uppfart med plats för flera bilar samt ett garage kompletterar denna bostad. Här har man investerat i effektiva solceller på taket som inte bara bidrar till en hållbar energiförsörjning, utan också sänker driftkostnaderna. Uppvärmningen består av en luft-vattenvärmepump uppvärmt via radiatorer som även det är energisnålt! Medåker är beläget på landet men bara en kvart från Arboga centrum och ca en halv timme till Köping där det i bägge städerna finns resturanger, shopping, vårdcentral och skola. I byn Medåker finns förskola och grundskola till årskurs 6. Här finns även handelsbod som är en obemannad handelsbod med ett daligt varuutbud. Huset är förbesiktigat! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kapellgatan 24D, Söder, Arboga kommun

Kapellgatan 24D

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
150 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/3
1 911 kr/mån
5 357 kr/m²

Välkommen hem till Kapellgatan 24D! En välvårdad och omhändertagen enrumslägenhet i en stabil bostadsrättsförening med låg avgift. Lägenheten har en yta om 28 kvm med en kokvrå med spis samt kyl & frys. Vardagsrummet går utmärkt att skärma av för att dela upp sovrum och vardagsrum. Ett perfekt boende för den som vill bo billigt och bekvämt! Omgivningarna runt bostaden är populära, med fem minuters gångavstånd till Arbogas medeltida stadskärna, Järnvägsstationen når man tio med minuters gångväg. Välkommen på visning!

  • Plus
Stationsgatan 22, Prästgärdet, Arboga kommun

Stationsgatan 22

Villa
Prästgärdet, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
1 995 000 kr
110 m²
4 rum
866 m² tomt

Välkommen hem till Stationsgatan 22 i Arboga! Här välkomnas du till en attraktivt belägen 1-plansvilla med god planlösning, där sociala ytor samspelar med flera rogivande sovrum på bästa möjliga sätt. Bostaden består utav fyra rum och kök, varav tre sovrum och ett stort vardagsrum i anslutning till kök med matplats, perfekt för socialt umgänge och middagar. Denna bostad passar dig som söker en bostad på ett plan där det endast är att flytta in och bo i. Bostadshuset är beläget på en fin uppvuxen trädgårdstomt, med lättskötta buskar och perenna växter. På fastigheten finns även ett stort garage med tillhörande förråd samt en grusad uppfart med möjlighet för att kunna ha flera bilar på tomten, eller kanske för husbilen? Området runt Stationsgatan är attraktiva, med gångavstånd till såväl skola och förskola som Arbogas centrum. Detta läge passar utmärkt för dig som vill bo på ett lugnt och avskilt område men ändå ha nära till faciliteter som uppfyller dina vardagliga behov. Välkommen på visning!

  • Plus
Måla 414, Hällarna, Arboga kommun

Måla 414

Fritidshus
Hällarna, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
395 000 kr
42 m²
3 rum
1 300 m² tomt

Välkommen hem till Måla 414 intill Hällarna! Invid Hjälmaren ca 2 mil från Arboga ligger detta charmiga och väl omhändertagna fritidshus på arrenderad tomt. Lummig och insynsskyddad tomt, en oas för avkoppling! Planlösningen rymmer kök med tillhörande matplatsavdelning, ett rymligt sovrum samt wc/duschutrymme ( används ej idag ) och vardagsrum modell större med tillhörande öppen spis. Utmärkta sällskapsytor! På husets framsida finns en finner du en stor altan under tak. Här kan du sitta avskilt i och njuta av i olika väderförhållanden. På tomten finns en redskapsbod med praktisk förvaring samt ett utedass. Tillhörande Carport. (Finns ej dricksvatten indraget i huset i dagsläget, nuvarande ägare använder regnvatten för att diska och duscha i ) Inom cykelavstånd 1 (km) finns det en barnvänlig allmän sandstrand med toalett samt fina strövområden. Även en mindre "privat " badplats inom 5 minuters promenad ( hundbad tillåtet och möjlighet till båtplats) Hällarna är ett omtyckt område med närhet till såväl Arboga som Örebro. Upplev Hjälmaren med båt där vackra utflyktsmål finns som bland annat Vinöns värdshus eller Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog. Byggnaden säljes i befintligt skick - Viss lös egendom kan ingår i köpet! Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Munkgatan 19, Söder, Arboga kommun

Munkgatan 19

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
325 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 182 kr/mån
6 075 kr/m²

Välkommen hem till Munkgatan 19 i Arboga och denna trivsamma och välplanerade tvårumslägenhet med närhet till Arbogas stadskärna. Bostaden består utav en entréhall med klädkammare. Sovrum med plats för dubbelsäng. Duschrum med egen tvättmaskin. Vardagsrum och kök med öppning emellan i form av bardisk, från vardagsrummet har man även utgång till balkong under tak! Brf Munken i Arboga är en stabil bostadsrättsförening med ständig fokus på förbättringar för sina medlemmar. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Arboga har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Invid bostaden finns vackra promenadstråk runt Arbogaån som ligger ett stenkast från bostaden, Arboga centrum med dess bevarade stadskärna i trä finns en kortare promenad bort och Järnvägsstation finns på en 10 minuters promenad bort. Välkommen på visning!

  • Balkong
Österled 3A, Söder, Arboga kommun

Österled 3A

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 158 kr/mån
6 731 kr/m²

Välkommen hem till Österled 3A på söder i Arboga! Här välkomnas du till en modern och ljus bostadsrätt om två rum och kök fördelade på 52 kvadratmeter. Bostaden har en välplanerad planlösning med fina ljusinsläpp från flera fönster, man har en rymlig balkong med soligt läge och ett fullutrustat kök. Yteffektiv lägenhet med bra funktionalitet. Kök och badrum är helrenoverade år 2020 samt alla ytskikten i lägenhet vilket sätter en bra standard på lägenheten. Brf Vreten är en stabil bostadsrättsföreningen med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Omgivningarna runt bostaden är populära, med fem minuters gångavstånd till Arbogas medeltida stadskärna, Järnvägsstationen når man tio minuters gångväg bort och alldeles om hörnet av bostadshuset når man fina promenadstråk runt Arbogaån. Välkommen på visning!

  • Balkong
Alphyddevägen 8, Ladubacksgärdena, Arboga kommun

Alphyddevägen 8

Radhus
Ladubacksgärdena, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
1 345 000 kr
110 m²
4 rum
7 781 kr/mån
12 227 kr/m²

Välkommen hem till Alphyddevägen 8 i Arboga ! Invid Ladubacksgärdet finns nu chansen att förvärva detta nybyggda bostadsrättsradhus om 110 m2 ! Bebyggt i 2-plan om 4 r o k, varav 3 sovrum. Finns möjlighet att omdisponera planlösningen till ytterligare ett sovrum så det blir en 5 rum och kök vid behov! Här bor ni nytt och fräscht med noggrant utvald inredning i kök och badrum. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Två helkaklade badrum. Altanen på baksidan bjuder in till härliga sociala tillställningar. Beläget i söderläge! Tillhörande förråd samt carport med parkeringsplats invid uppfarten. Grundavgiften består av kallhyra vilket även inkluderar vatten och parkering samt renhållning. Sedan tillkommer kostnad för uppvärmning/el samt försäkring och varmvatten. Här bor ni med cykelavstånd till centrum och till mataffärer! Välkommen på visning!

  • Uteplats
Österled 14B, Söder, Arboga kommun

Österled 14B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
285 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 943 kr/mån
5 481 kr/m²

Välkommen hem till Österled 14B! En bostadsrätt på andra våningen med rymlig balkong i sydvästligt läge. Här bor du bekvämt i en lägenhet med två rum och kök som är fördelade på praktiska 52 kvadratmeter. Du välkomnas till en entréhall med avhängningsmöjligheter. Vidare finner du ett rogivande sovrum, kök med plats för matsalsgrupp och ett väl tilltaget vardagsrum. Detta är en genomgående ljus och tilltalande lägenhet med ett centralt läge! Från bostaden har du närhet till strövområden längs vackra Arbogaån samtidigt som det är gångavstånd till centrum med dess affärer, restauranger, banker mm. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 13