Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kapellgatan 24C, Söder, Arboga kommun

Kapellgatan 24C

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
155 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 463 kr/mån
3 563 kr/m²

Välkommen hem till Kapellgatan 24C ! En trivsam enrumslägenhet i en stabil bostadsrättsförening med låg avgift. Lägenheten har en generös yta om 43,5 kvm med ett väl tilltaget kök med tillhörande matplats. Vardagsrummet går utmärkt att skärma av för att dela upp sovrum och vardagsrum för att verkligen ge känslan av ett rogivande sovrum men samtidigt ha vardagsrum med sociala ytor och soffgrupp. Ett perfekt boende för den som vill bo billigt och bekvämt! Omgivningarna runt bostaden är populära, med fem minuters gångavstånd till Arbogas medeltida stadskärna, Järnvägsstationen når man tio med minuters gångväg. Välkommen på visning!

Gäddgårdsgatan 6 B, Söder, Arboga kommun
Gäddgårdsgatan 6 B, Söder, Arboga kommun, bild 2
Gäddgårdsgatan 6 B, Söder, Arboga kommun, bild 3

Gäddgårdsgatan 6 B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
145 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 318 kr/mån
3 494 kr/m²

Välkommen hem till Gäddgårdsgatan 6 b på söder i Arboga! Här välkomnas du till en modern och ljus bostadsrätt om ett rum och kök. Bostaden har en välplanerad planlösning med fina ljusinsläpp från flera fönster, man har en rymlig balkong med soligt läge och ett fullutrustat kök med plats för matbord, perfekt för middagar och bjudningar! Brf Vreten är en stabil bostadsrättsföreningen med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Omgivningarna runt bostaden är populära, med fem minuters gångavstånd till Arbogas medeltida stadskärna, Järnvägsstationen når man tio minuters gångväg bort och alldeles om hörnet av bostadshuset når man fina promenadstråk runt Arboga ån. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Österled 16A, Söder, Arboga kommun

Österled 16A

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
550 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
5 055 kr/mån
7 857 kr/m²

Välkommen hem till denna charmiga och välplanerade bostadsrättslägenhet som har allt du behöver för en bekväm och social tillvaro. Med sina 70 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för både avslappning och underhållning. Belägen i det centrala och eftertraktade området Söder i Arboga, är detta hem perfekt för dig som vill ha närhet till stadens puls och samtidigt njuta av lugnet. Lägenheten är belägen på det andra våningsplanet, och har ett rymligt vardagsrum där du kan umgås med familj och vänner, samt ett kök med stort utrymme för matgrupp för trevliga bjudningar. Den välplanerade layouten gör att du kan utnyttja varje kvadratmeter optimalt. Med närhet till grönområden och promenadstråk finns det gott om möjligheter till friluftsliv och rekreation. Dessutom har du bekvämt gångavstånd till affärer, restauranger och kollektivtrafik. Välkommen till ditt nya hem där du kan njuta av en centralt belägen, charmig och social tillvaro. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Balkong
Strömsnäsvägen 21, Nedre Brattberget, Arboga kommun

Strömsnäsvägen 21

Villa
Nedre Brattberget, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
2 195 000 kr
130 + 37 m²
5 rum
779 m² tomt

Välkommen hem till Strömsnäsvägen 21 i Arboga! Här möts man av en inbjudande och prydlig entrésida med härlig grönskande trädgård. Bostaden har ett stort kök med tillhörande matplatsavdelning, perfekt för middagsgäster! Vardagsrum modell större , går med enkelhet att omdisponera till ytterligare sovrum vid behov. Inglasat uterum med fantastisk rymd. Uterummet förlänger årstiderna och här kan man sitta och njuta av våren eller känna njutning av kräftskivan sent inpå hösten! Beläget i nordvästligt läge med kvällssol. Lummig och trivsam trädgård med delvis insynsskyddad baksida. Boende på barnvänlig gata. Närhet till såväl mataffär, skola och motionsspår. Huset består av fem rum varav tre till fyra sovrum. Perfekt för såväl den mindre och den större familjen! Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen med din intresseanmälan!

Munkgatan 19, Söder, Arboga kommun

Munkgatan 19

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
325 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 182 kr/mån
6 075 kr/m²

Välkommen hem till Munkgatan 19 i Arboga och denna trivsamma och välplanerade tvårumslägenhet med närhet till Arbogas stadskärna. Bostaden består utav en entréhall med klädkammare. Sovrum med plats för dubbelsäng. Duschrum med egen tvättmaskin. Vardagsrum och kök med öppning emellan i form av bardisk, från vardagsrummet har man även utgång till balkong under tak! Brf Munken i Arboga är en stabil bostadsrättsförening med ständig fokus på förbättringar för sina medlemmar. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Arboga har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Invid bostaden finns vackra promenadstråk runt Arbogaån som ligger ett stenkast från bostaden, Arboga centrum med dess bevarade stadskärna i trä finns en kortare promenad bort och Järnvägsstation finns på en 10 minuters promenad bort. Välkommen på visning!

  • Balkong
Österled 12B, Söder, Arboga kommun
  • Tor 2 maj

Österled 12B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
225 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 463 kr/mån
5 000 kr/m²

Välkommen hem till Österled 12 B i Arboga. Trivsam och välvårdad 1,5 :a om 45 m2 med närhet till Arbogas stadskärna. Yteffektiv lägenhet med bra funktionalitet! Beläget på bekväma våning 1 av 3 med rymlig kök samt tillhörande balkong. Bostaden är centralt belägen med närhet till det bästa Arboga har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här prioriteras trygghet i form av ett trapphus med porttelefon och passersystem. Invid bostaden finns vackra promenadstråk runt Arbogaån som ligger ett stenkast från bostaden, Arboga centrum med dess bevarade stadskärna i trä finns en kortare promenad bort och Järnvägsstation finns på en 10 minuters promenad bort. Brf Långa Raden är en stabil bostadsrättsföreningen med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Vretvägen 38, Norr, Arboga kommun

Vretvägen 38

Radhus
Norr, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
1 895 000 kr
145 m²
5 rum
407 m² tomt

Välkommen hem till Vretvägen 38 i Arboga! Här välkomnas du till en rymlig familjevilla om 145 kvm fördelat på fem rum och kök, belägen på en insynsskyddad hörntomt i utkanten utav bostadsområdet. Bostaden karaktäriseras av en genomtänkt planlösning med goda sociala ytor där vardagsrum och kök vävs samman via en praktisk köksö, perfekt för umgänge! I anslutning vardagsrummet finner vi även en utgång till det ombonade uterummet som förlänger årets alla årstider. På nedervåningen finns även två sovrum varav ett används till tv rum idag. På övervåningen finns ett duschrum, samt två stora sovrum varav det ena egentligen har varit två sovrum. Bostadshuset står på en lättskött trädgårdstomt med många möjligheter och med fint läge mot allmänning. I trädgården finns en redskapsbod samt ett mindre förråd för redskap och dylikt. I anslutning till bostadshuset entré finns även två förråd och vid områdets bilentré hör ett garage till samt med ytterligare goda möjligheter att parkera sin bil. Bostadskvarteret innehåller många barnfamiljer och är populärt att bosätta sig i som familj då det finns lekplatser, gemensamma ytor samt större grönområden. I närområdet finner man också förskola, skola samt matbutik och en bit bort från området finns skogsspår för den som gillar att motionera. Från Arboga kan man ta sig enkelt med tåg till större städer såsom Örebro, Eskilstuna samt Västerås och Stockholm. Välkommen att boka tid för visning!

Österled 3A, Söder, Arboga kommun

Österled 3A

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 158 kr/mån
6 731 kr/m²

Välkommen hem till Österled 3A på söder i Arboga! Här välkomnas du till en modern och ljus bostadsrätt om två rum och kök fördelade på 52 kvadratmeter. Bostaden har en välplanerad planlösning med fina ljusinsläpp från flera fönster, man har en rymlig balkong med soligt läge och ett fullutrustat kök. Yteffektiv lägenhet med bra funktionalitet. Kök och badrum är helrenoverade år 2020 samt alla ytskikten i lägenhet vilket sätter en bra standard på lägenheten. Brf Vreten är en stabil bostadsrättsföreningen med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Omgivningarna runt bostaden är populära, med fem minuters gångavstånd till Arbogas medeltida stadskärna, Järnvägsstationen når man tio minuters gångväg bort och alldeles om hörnet av bostadshuset når man fina promenadstråk runt Arbogaån. Välkommen på visning!

  • Balkong
Kapellgatan 22D, Söder, Arboga kommun

Kapellgatan 22D

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
350 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 097 kr/mån
4 762 kr/m²

Välkommen hem till Kapellgatan 22D i Arboga! En ljus och trivsam lägenhet som är fördelad på tre rum och kök inom bostadsrättsföreningen Musseronen. Välkomnande entréhall som tar dig vidare till kök, badrum, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum samt en klädkammare. Lägenheten har ljusa väggar samt genomgående goda sällskapsytor med ett rymligt vardagsrum. Bra med förvaring i och med klädkammare och garderob. Musseronen är en stabil och populär förening som gjort flera investeringar så som byte av fönster år 2016 och byte av lägenhetsdörrar år 2019. Denna lägenhet ligger ett stenkast från Arboga centrum med dess affärer, restauranger, banker m.m. Du har även närhet till strövområden längs vackra Arbogaån och goda pendlingsmöjligheter från Arboga med bland annat tåg och buss till större städer som Örebro, Stockholm, Eskilstuna och Västerås. Denna bostad erbjuder goda möjligheter till dig som vill sätta din egen prägel! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Österled 16B, Centralt vid ån, Arboga kommun

Österled 16B

Lägenhet
Centralt vid ån, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
250 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 463 kr/mån
5 556 kr/m²

Välkommen hem till Österled 16 B i Arboga. Trivsam och välvårdad 1,5:a om 45 m2 med närhet till Arbogas stadskärna. Yteffektiv lägenhet med bra funktionalitet! Våning 2 av 3 med rymligt kök samt tillhörande balkong. Bostaden består av en ljus och fin entréhall med goda avhängningsmöjligheter till vänster, badrum med en kombinerad tvättmaskin, sovrum, rymligt kök och ett stort vardagsrum med utgång till luftig balkong. Lägenheten är centralt belägen med närhet till det bästa Arboga har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här prioriteras trygghet i form av ett trapphus med porttelefon och passersystem. Invid bostaden finns vackra promenadstråk runt Arbogaån som ligger ett stenkast från bostaden, Arboga centrum med dess bevarade stadskärna i trä finns en kortare promenad bort och Järnvägsstation finns på en 10 minuters promenad bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Herrgårdsgatan 31 B, Söder, Arboga kommun

Herrgårdsgatan 31 B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
225 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 158 kr/mån
4 327 kr/m²

Välkommen hem till Herrgårdsgatan 31B i Arboga! Du välkomnas till en rymlig entréhall med avhängningsmöjligheter till höger. Fortsätter man längre in i hallen finns det en avskild del som idag används som kontor. Du finner även ett sovrum, kök och badrum. Rymligt vardagsrum med fönster från två väderstreck där plats finns för en matgrupp. Balkongen nås från vardagsrummet, modell större! Bostaden är belägen med närhet till strövområden längs vackra Arbogaån samtidigt som det är nära centrum med dess affärer, restauranger, banker mm. Lätt att pendla till större städer som Örebro, Västerås och Eskilstuna med tåg och bil. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Alphyddevägen 8, Ladubacksgärdena, Arboga kommun

Alphyddevägen 8

Radhus
Ladubacksgärdena, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
1 295 000 kr
110 m²
4 rum
7 781 kr/mån
11 773 kr/m²

Välkommen hem till Alphyddevägen 8 i Arboga ! Invid Ladubacksgärdet finns nu chansen att förvärva detta nybyggda bostadsrättsradhus om 110 m2 ! Bebyggt i 2-plan om 4 r o k, varav 3 sovrum. Finns möjlighet att omdisponera planlösningen till ytterligare ett sovrum så det blir en 5 rum och kök vid behov! Här bor ni nytt och fräscht med noggrant utvald inredning i kök och badrum. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Två helkaklade badrum. Altanen på baksidan bjuder in till härliga sociala tillställningar. Beläget i söderläge! Tillhörande förråd samt carport med parkeringsplats invid uppfarten. Grundavgiften består av kallhyra vilket även inkluderar vatten och parkering samt renhållning. Sedan tillkommer kostnad för uppvärmning/el samt försäkring och varmvatten. Här bor ni med cykelavstånd till centrum och till mataffärer! Välkommen på visning!

  • Uteplats
Österled 14B, Söder, Arboga kommun

Österled 14B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga
285 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 943 kr/mån
5 481 kr/m²

Välkommen hem till Österled 14B! En bostadsrätt på andra våningen med rymlig balkong i sydvästligt läge. Här bor du bekvämt i en lägenhet med två rum och kök som är fördelade på praktiska 52 kvadratmeter. Du välkomnas till en entréhall med avhängningsmöjligheter. Vidare finner du ett rogivande sovrum, kök med plats för matsalsgrupp och ett väl tilltaget vardagsrum. Detta är en genomgående ljus och tilltalande lägenhet med ett centralt läge! Från bostaden har du närhet till strövområden längs vackra Arbogaån samtidigt som det är gångavstånd till centrum med dess affärer, restauranger, banker mm. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 13