Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Frickens väg 5, Hult, Eksjö kommun
Frickens väg 5, Hult, Eksjö kommun, bild 2
Frickens väg 5, Hult, Eksjö kommun, bild 3

Frickens väg 5

Villa
Hult, Eksjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
1 975 000 kr
117 + 65 m²
8 rum
1 202 m² tomt

Välkommen till denna totalrenoverade och familjära villa i det natursköna samhället Hult. Med sina generösa 8 rum och kök erbjuder detta enplanshus gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Här möts du av öppna ytor mellan köket och allrummet, perfekt för umgänge och gemensamma stunder. Detta hem har verkligen blivit påkostat och nyrenoverat med modern utrustning, så du kan förvänta dig en bekväm och stilfull boendemiljö. Den mysiga eldstaden ger inte bara extra värme under kyliga kvällar, utan skapar även en avslappnad och inbjudande atmosfär. Läget är verkligen härligt, med närhet till natur och skogspromenader. Samtidigt är det bekvämt att bo i det trygga samhället Hult. Denna friliggande villa på Frickens väg 5 är verkligen ett drömhem för den familj som söker både komfort, modernitet och närhet till naturen. Under våren kommer trädgården färdigställas, även grund och lekstugan kommer målas klart. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Besekull 1, Sandsjöfors, Nässjö kommun
Besekull 1, Sandsjöfors, Nässjö kommun, bild 2
Besekull 1, Sandsjöfors, Nässjö kommun, bild 3

Besekull 1

Gård/Skog
Sandsjöfors, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
7 750 000 kr
382 m²
9 rum
7 ha tomt

Välkommen till Besekull, en unik och vacker gård belägen på det natursköna småländska höglandet mellan Eksjö och Sävsjö invid Uppsjön ca 22 km väster om Nässjö. Här erbjuder vi inte bara ett exklusivt boende utöver det vanliga, utan även möjligheten att leva hållbart och grönt. Med sina sju hektar mark och mycket bra byggnader erbjuder gården utrymme för tex. småskaligt jordbruk, kursverksamhet och uthyrningsmöjligheter. Här kan du njuta av bad och fiske i sjön, eller bara koppla av och njuta av den vackra naturen omkring dig. Den arkitektritade bostadsbyggnaden sträcker sig över 1½ plan och rymmer två kompletta bostäder. Det stora konferensrummet med eldstad har öppna ytor till inglasad vinterträdgård med golvvärme för användning året om. Rummet ger fantastiskt ljusinsläpp och en underbar utsikt över omgivningarna året om. På fastigheten finns även två gårdshus, perfekta för gäster eller som extra utrymme för familjen. Här kan du njuta av solterrasser med utsikt ner mot sjön och ta del av allt vad naturen har att erbjuda. Välkommen till Besekull, där elproduktion med solceller och grönt boende går hand i hand med en stilfull och bekväm livsstil.

  • Premium
  • Energieffektiv
Rydsgatan 17, Rydsnäs, Ydre kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30

Rydsgatan 17

Villa
Rydsnäs, Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
1 485 000 kr
121 m²
5 rum
1 016 m² tomt

Köp alternativt hyr denna trevliga enplansvilla i Rydsnäs! Välkommen till Rydsgatan 17. Här bor du i en praktisk villa i ett trevligt område i Rydsnäs, Ydre kommun. Villan erbjuder gott om rum och trevliga sällskapsytor för hela familjen. Här finns även en rymlig sidobyggnad med vinterbonat hobbyrum om ca 20 kvm, carport och förråd. Trädgårdstomten är välskött med diverse blommor, buskar och odlingar. Rydsnäs ligger vackert invid sjön Östra Lägern, där du med gångavstånd når både badplats och småbåtshamn. Med rätt förutsättningar är säljaren villiga att diskutera priset. Möjlighet finns även att hyra denna bostad. Välkommen på visning!

  • Plus
Ringvägen 5, Ydre, Ydre kommun
  • Budgivning pågår

Ringvägen 5

Villa
Ydre, Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
850 000 kr
104 + 10 m²
5 rum
897 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem "Runda huset" i Österbymo - en unik och centralt belägen bostad som erbjuder både stil och komfort. Detta cylindriska hus, beläget på en hörntomt, kommer att förtrolla dig från första ögonkastet. I Bostaden möts du av ett trevligt sällskapsrum, där en mysig braskamin skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här finns även gott om utrymme för att umgås med familj och vänner. Denna bostad har även moderna bekvämligheter som bergvärme, vilket ger både en hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning. En inglasad uteplats ger dig möjlighet att njuta av säsongerna, oavsett väderförhållanden. Med en total boyta på 104 kvadratmeter och fem rum erbjuder denna friliggande villa gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Tomtarean på 897 kvadratmeter ger dig också möjlighet att förverkliga dina trädgårdsdrömmar och har även en bra uppställningsplats för bilar. Beläget i Ydre, en attraktiv ort med en härlig atmosfär, kommer du att ha allt du behöver inom räckhåll. Missa inte chansen att äga detta unika och välkomnande hem. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Plus
Lingonstigen 5, Rydsnäs, Ydre kommun

Lingonstigen 5

Villa
Rydsnäs, Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
1 075 000 kr
100 + 97 m²
6 rum
853 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla belägen i det lugna och naturnära området Rydsnäs. Här får du verkligen njuta av harmonin och friden som omgivningarna erbjuder. Med en ljus och luftig atmosfär välkomnas du direkt in i detta hem, där varje rum är inbjudande. Med en bostadsyta om 100 kvadratmeter erbjuder denna friliggande villa gott om plats för hela familjen. Här finns sex rum att fördela efter behov och önskemål. Den lättskötta tomten om 853 kvadratmeter, inbjuder till lek för både stora och små. Förutom huvudbyggnaden finner du även en praktisk carport/trädgårdsförråd, där du kan parkera din bil samtidigt som du har gott om utrymme för förvaring. Under de senaste åren har flera renoveringar genomförts för att höja standarden och trivseln i hemmet. Från ytskiktsrenoveringar till en ny altan, köksrenovering, badrumsrenovering och fiberinstallation för att säkerställa snabbt internet. Ge dig själv och din familj möjligheten att bo i detta ljuvliga hem i Rydsnäs. Här kan du njuta av naturen och samtidigt ha nära till bekvämligheter och service i Ydre. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar. Kontakta oss redan idag för att boka en visning!

  • Plus
Modalavägen 5, Mariannelund, Eksjö kommun

Modalavägen 5

Övrigt
Mariannelund, Eksjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
1 150 000 kr
1,3 ha tomt

Industrifastighet med stor potential som är bebyggd med verkstad, produktionshall, lager och kontorsutrymmen. Fastighetens tomtmark omfattar ca 13 178 kvm med möjlighet till uppställning och parkering. Söker du en flexibel fastighet där du kan bedriva egen verksamhet är Modalavägen 5 den perfekta fastighet för dig. Välkommen på visning!

Paradis 9, Eksjö, Eksjö kommun

Paradis 9

Övrigt
Eksjö, Eksjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
10 950 000 kr
8 048 m² tomt

Fastigheten Paradis 1:17 vid sjön Södra Wixen i Småland, ca 12 km sydväst om Eksjö är en fridfull och idyllisk plats där naturens skönhet förtrollar alla sinnen. Fastigheten är omgiven av vacker skog, sjö och natur. På fastigheten bedrivs idag fiskecamp respektive fest och konferensanläggning, men passar också som företagskontor, utställningslokaler eller familjeboende med generationsbostäder mm. På sjön kan man uppleva stillheten och rofyllda stunder genom kräftfiske, fiske och paddling. Detta paradis invid sjön är en plats där människor kan komma för att söka lugn och återkoppling till naturen, där vardagens stress och bekymmer blir en avlägsen tanke. Detta är en plats för återhämtning och njutning, där man kan uppleva naturens skönhet i sin renaste form. Fastigheten säljs med kräftfiske samt möjligheten att köpa till vatten och mark. Varmt välkommen att höra av dig för visning!

  • Plus

Visar alla 7