Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Frickens väg 3, Hult, Eksjö kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00

Frickens väg 3

Villa
Hult, Eksjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
1 775 000 kr
158 m²
6 rum
821 m² tomt

Välkommen till det mysiga samhället Hult, där denna välskötta villa väntar på att bli ditt nya hem. Med en smart planlösning och generösa sällskapsytor kan du se fram emot ett bekvämt och trivsamt boende för hela familjen. Den härliga trädgården är en oas för avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar i det inbjudande spabadet eller koppla av i det sköna uterummet. Perfekt för att umgås med vänner och familj eller bara för att njuta av lugnet efter en lång dag. Läget är idealiskt med bara 10 minuters avstånd till Eksjö centrum. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig, från butiker och restauranger till kultur och nöjen. Samtidigt bor du i ett lugnt samhälle med naturen som granne, vilket ger möjligheter till härliga promenader, frisk luft och svalkande dopp i Försjön vid Moväntabadet. Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en mysig miljö med närhet till allt du behöver. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad i Hult. Kontakta oss idag för att boka visning och upplev själv allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda.

  • Plus
Olofsgatan 25, Mariannelund, Eksjö kommun
  • Tor 15 aug kl 16:30

Olofsgatan 25

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
695 000 kr
116 + 118 m²
8 rum
1 015 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska bostad belägen i det charmiga samhället Mariannelund. Denna villa på hörntomt erbjuder en perfekt kombination av funktionell planlösning och rymliga rum. Här finner du ett generöst antal rum som ger dig möjlighet att skapa ditt drömhem efter egna behov och önskemål. De stora allrummen inbjuder till social samvaro och är perfekta för familjemiddagar eller trevliga sammankomster. Här kan du njuta av en avkopplande atmosfär och samtidigt vara värd för minnesvärda tillställningar. Området i vilket fastigheten är belägen erbjuder en lugn och fridfull tillvaro. Här kan du koppla av och njuta av naturen omkring dig. Samtidigt har du även närhet till bekvämligheter såsom affärer, skolor och kommunikationer. Detta är verkligen en unik möjlighet att förvärva en fastighet som har potential att bli ditt drömhem. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Välkommen till Mariannelund - där din nya bostad väntar på dig!

  • Plus
Orrhagavägen Tvåplanshus, Eksjö, Eksjö kommun
Orrhagavägen Tvåplanshus, Eksjö, Eksjö kommun, bild 2
Orrhagavägen Tvåplanshus, Eksjö, Eksjö kommun, bild 3

Orrhagavägen Tvåplanshus

Radhus
Eksjö, Eksjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
3 650 000 kr
113 m²
5 rum
280 m² tomt

Välkommen till detta exklusiva Eksjöhus, nyproducerade 2-plansparhus i Orrhaga med äganderätt. Här bor du med närhet till både centrum och vacker natur, vilket ger dig det bästa av två världar. Med sin moderna och stilrena design erbjuder denna bostad ett exklusivt boende som kommer imponera både på dig, dina vänner och familj. Bostaden stoltserar direkt med sitt moderna kök, som är utformat med omsorg och med fokus på både funktionalitet och estetik. Den öppna planlösningen ger dig gott om utrymme för att umgås och samtidigt njuta av utsikten mot trädgård och uteplatsen. Med sina fem rum och kök erbjuder bostaden en bra planlösning som passar både familjer och par. Här finns utrymme för såväl vardagsliv som festligheter. De ljusa och välplanerade rummen ger en känsla av rymd och trivsel. Dessutom har bostaden 2 helkaklade duschrum med modern design och högkvalitativ badrumsinredning. På tomten finns även en carport och ett förråd, vilket ger dig gott om plats för förvaring och skydd för din bil. Belägen i Eksjö, en charmig stad med mycket att erbjuda. Här får du inte bara en fantastisk bostad utan även närhet till allt som behövs för en bekväm vardag. Här finns det något för alla, oavsett om du vill utforska naturen eller ta del av stadens puls. Välkommen till detta exklusiva boende där du kan njuta av det bästa som livet har att erbjuda! ERBJUDANDE: DU SOM KÖPER PARHUSVILLAN FÖRE SISTA SEPTEMBER 2024, FÅR REDUCERAT PRIS OM 100 000 KR.

  • Premium
  • Nyproduktion
Orrhagavägen Enplanshus, Eksjö, Eksjö kommun
Orrhagavägen Enplanshus, Eksjö, Eksjö kommun, bild 2
Orrhagavägen Enplanshus, Eksjö, Eksjö kommun, bild 3

Orrhagavägen Enplanshus

Radhus
Eksjö, Eksjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
2 825 000 kr
75 m²
3 rum
370 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem i Orrhaga - en exklusiv parhusvilla från Eksjöhus, med äganderätt, kommer uppföras i 1-plan om tre rum och kök. Här får du chansen att bli ägare till ett modernt, stilfullt och väldesignat hem som aldrig tidigare har bebotts. Med sin imponerande arkitektur och förstklassiga materialval är detta hemmet som kommer att imponera både på dig, dina vänner och familj. Den rymliga interiören bjuder in till en bekväm och lyxig livsstil. De generösa ljusinsläppen skapar en harmonisk atmosfär och ger varje rum en känsla av rymd. Den öppna planlösningen förenar vardagsrum, matplats och kök på ett snyggt sätt, vilket skapar en perfekt plats för social samvaro och underhållning. Det stilrena köket är utrustat med toppmoderna vitvaror och har gott om förvaringsutrymme. Här kan du enkelt tillaga gourmetmåltider och bjuda in till middagar som kommer att imponera på dina gäster. De praktiska sovrummen erbjuder komfort och avskildhet, och det helkaklade duschrummet är en oas med sin moderna design och högkvalitativa badrumsinredning. Utomhus finns en välkomnande uteplats och trädgård där du kan njuta av soliga dagar och koppla av efter en lång dag. Dessutom har du en privat parkeringsplats med tillhörande carport och förråd. Läget är perfekt med närhet till skolor, affärer och vacker natur. Missa inte denna unika möjlighet att bli ägare till en helt nyproducerad parhusvilla i den eftertraktad stadsdelen Orrhaga. Välkommen till ditt drömhem! ERBJUDANDE: DU SOM KÖPER PARHUSVILLAN FÖRE SISTA SEPTEMBER 2024, FÅR REDUCERAT PRIS OM 100 000 KR.

  • Premium
  • Nyproduktion
Besekull 1, Sandsjöfors, Nässjö kommun
Besekull 1, Sandsjöfors, Nässjö kommun, bild 2
Besekull 1, Sandsjöfors, Nässjö kommun, bild 3

Besekull 1

Gård/Skog
Sandsjöfors, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
7 750 000 kr
382 m²
9 rum
7 ha tomt

Välkommen till Besekull, en unik och vacker gård belägen på det natursköna småländska höglandet mellan Eksjö och Sävsjö invid Uppsjön ca 22 km väster om Nässjö. Här erbjuder vi inte bara ett exklusivt boende utöver det vanliga, utan även möjligheten att leva hållbart och grönt. Med sina sju hektar mark och mycket bra byggnader erbjuder gården utrymme för tex. småskaligt jordbruk, kursverksamhet och uthyrningsmöjligheter. Här kan du njuta av bad och fiske i sjön, eller bara koppla av och njuta av den vackra naturen omkring dig. Den arkitektritade bostadsbyggnaden sträcker sig över 1½ plan och rymmer två kompletta bostäder. Det stora konferensrummet med eldstad har öppna ytor till inglasad vinterträdgård med golvvärme för användning året om. Rummet ger fantastiskt ljusinsläpp och en underbar utsikt över omgivningarna året om. På fastigheten finns även två gårdshus, perfekta för gäster eller som extra utrymme för familjen. Här kan du njuta av solterrasser med utsikt ner mot sjön och ta del av allt vad naturen har att erbjuda. Välkommen till Besekull, där elproduktion med solceller och grönt boende går hand i hand med en stilfull och bekväm livsstil.

  • Premium
  • Energieffektiv
Kullalyckevägen 1, Eksjö, Eksjö kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30

Kullalyckevägen 1

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
1 950 000 kr
128 + 128 m²
7 rum
1 099 m² tomt

Välkommen till denna rymliga familjevilla i ett lugnt och fridfullt område i Orrhaga. Med sina 7 rum och kök erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa i. Här finner du en smart planlösning med generösa sällskapsytor och gott om sovrum för både vuxna och barn. Varje kvadratmeter är genomtänkt och optimerad för att skapa en bekväm och harmonisk livsstil. Trädgården, som är lättskött och väl omhändertagen, blir en naturlig förlängning av hemmet. Här kan du njuta av soliga dagar med familj och vänner eller koppla av i lugn och ro efter en hektisk arbetsvecka. Denna villa erbjuder inte bara en praktisk och funktionell planlösning för en aktiv familj, utan har även närhet till centrum, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska familjevilla. Här får du både utrymme, lugn och närhet till allt du behöver. Kontakta oss idag för mer information och boka in en på visning!

  • Plus
Brokabo Skola 1, Ydre, Ydre kommun

Brokabo Skola 1

Villa
Ydre, Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
1 950 000 kr
165 + 6 m²
7 rum
7 705 m² tomt

Denna idylliskt belägna bostad erbjuder en naturnära och lantlig livsstil för den som söker harmoni och utrymme. Med generösa ytor och gott om rum för både familj och vänner, är detta hem perfekt för den som värdesätter gemenskap, trivsel och natur. Njut av solnedgången från den underbara takterrassen, där du kan koppla av och ta in den vackra omgivningen. För de gröna fingrarna finns ett charmigt växthus och odlingslådor där du kan odla dina egna örter och grönsaker. Förutom de rymliga inomhusytorna erbjuder denna fastighet också bastubyggnad för avkoppling och praktiska garage och förråd, för den som behöver förvara fordon eller utrustning. Den stora trädgården ger möjlighet till lek och avkoppling, och erbjuder en fridfull plats att vistas på. Denna bostad är en dröm för den som vill fly stadens brus och istället omges av stillhet och fridfullhet. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem med alla sina förmåner och möjligheter. Välkommen till din nya oas.

  • Plus
Brokabo Ängsgården 1, Ydre, Ydre kommun

Brokabo Ängsgården 1

Villa
Ydre, Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
1 450 000 kr
139 + 55 m²
8 rum
2 750 m² tomt

Välkommen till denna lantliga idyll, belägen i en naturskön omgivning med en charmig bulleby-känsla, endast 2,5 mil från Eksjö. Här finner du ett perfekt hem för familjen, komplett med en stor trädgård som erbjuder fantastiska möjligheter till odling. Denna fastighet är mer än bara ett hem - det är en möjlighet att leva i harmoni med naturen och finna lugnet under vardagen. Du kan njuta av lantluften och ta del av den vackra omgivningen, skog och ängsmark som omger dig. Fastigheten kommer efter avstyckning omfatta ca 2 750 kvm. Den stora trädgården ger dig möjlighet att förverkliga dina gröna drömmar. Ta vara på grönsaker och kryddorna som du kan skörda direkt utanför dörren och ge din familj en fantastisk måltid. Detta boende erbjuder även gott om utrymme för alla familjemedlemmar att trivas. Med generösa ytor både inomhus och utomhus kan du skapa minnen för livet. Missa inte chansen att bli en del av denna lantliga fastighet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo på landet.

  • Plus
Hembygdsgatan 11, Mariannelund, Eksjö kommun
Hembygdsgatan 11, Mariannelund, Eksjö kommun, bild 2
Hembygdsgatan 11, Mariannelund, Eksjö kommun, bild 3

Hembygdsgatan 11

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
590 000 kr
77 + 77 m²
5 rum
756 m² tomt

Välkommen till denna 1-plansvilla med källare belägen på populära Hembygdsgatan i underbara Mariannelund! Med närhet till skola, centrum och natursköna områden är detta det perfekta hemmet för dig som söker både bekvämlighet och lugn i din vardag. Detta hus erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem och förverkliga dina egna idéer och stil. Välkommen på visning!

  • Premium
Kronogatan 3, Mariannelund, Eksjö kommun

Kronogatan 3

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
520 000 kr
88 + 88 m²
3 rum
941 m² tomt

Välkommen till Kronogatan 3 i charmiga Mariannelund! Villan är uppförd i 1-plansvilla med källare. Sällskapsrummet är det perfekta stället att koppla av efter en lång dag, särskilt med den mysiga eldstaden som sprider värme och skapar en harmonisk stämning. Planlösningen är genomtänkt och praktisk, vilket gör det enkelt att röra sig mellan rummen. Köket är stilrent och har gott om arbetsyta för den matlagningsentusiasten. Här finns också utrymme för en matplats där familjen kan samlas för att njuta av måltider tillsammans. En riktig pärla är den härliga trädgård med gott om soltimmar. Perfekt för avkoppling och sociala tillställningar under varma sommardagar. Läget är suveränt, med närhet till allt du behöver. Skolor, affärer och grönområden finns inom bekvämt avstånd. Detta är verkligen ett tillfälle du inte vill missa! Varmt välkommen på visning av Kronogatan 3!

  • Plus
Paradis 9, Eksjö, Eksjö kommun

Paradis 9

Övrigt
Eksjö, Eksjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eksjö
10 950 000 kr
8 048 m² tomt

Fastigheten Paradis 1:17 vid sjön Södra Wixen i Småland, ca 12 km sydväst om Eksjö är en fridfull och idyllisk plats där naturens skönhet förtrollar alla sinnen. Fastigheten är omgiven av vacker skog, sjö och natur. På fastigheten bedrivs idag fiskecamp respektive fest och konferensanläggning, men passar också som företagskontor, utställningslokaler eller familjeboende med generationsbostäder mm. På sjön kan man uppleva stillheten och rofyllda stunder genom kräftfiske, fiske och paddling. Detta paradis invid sjön är en plats där människor kan komma för att söka lugn och återkoppling till naturen, där vardagens stress och bekymmer blir en avlägsen tanke. Detta är en plats för återhämtning och njutning, där man kan uppleva naturens skönhet i sin renaste form. Fastigheten säljs med kräftfiske samt möjligheten att köpa till vatten och mark. Varmt välkommen att höra av dig för visning!

  • Plus

Visar alla 11