Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Dennis Rönnemark

Dennis Rönnemark

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bosätervägen 19, Slagsta, Eskilstuna kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00

Bosätervägen 19

Radhus
Slagsta, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 495 000 kr
97,5 m²
4 rum
377 m² tomt

Välkommen till Bosätervägen 19 - Ett kedjehus i Slagsta som utstrålar en perfekt balans mellan elegans och funktionalitet. Med sina 97,5 kvadratmeter boyta och en genomgående ljus och luftig atmosfär erbjuder detta hem att trivas i. Direkt innanför dörren finns en inbjudande hall med golvvärme och generöst med avhängningsyta. Från hallen når du tre rymliga sovrum, ett helkaklat duschrum med en praktisk grovingång och sedan den möts av en öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som skapar en social och modern atmosfär. Spotlights i taket ger det extra touch av elegans. Från vardagsrummet når man bostadens baksida med en inglasad uteplats, perfekt plats för avkoppling eller sociala tillställningar. Husets baksida har även en altan och välskött gräsmatta. Framsidan av huset presenterar sig med en gräsmatta och en stilig stengång som leder till entrén och skapar en välkomnande atmosfär. Dessutom inkluderas ett praktiskt garage med motordriven port och en parkeringsplats precis utanför för extra bekvämlighet. Området i Slagsta är känt för sin barnvänliga miljö och närhet till skolor, förskolor och affärer. Med endast några minuters avstånd med bil till centrum och motorvägen blir detta en plats där praktik och livskvalitet möts. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Stenkolsgatan 22A, Stenby, Eskilstuna kommun

Stenkolsgatan 22A

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 395 000 kr
95 m²
4 rum
6 314 kr/mån
25 211 kr/m²

Välkommen till detta enastående parhus som omfattar en yta på 95 kvm fördelat på två plan. Parhuset har en egen carport för två bilar samt plats för en tredje bil framför carporten. Baksidan erbjuder egen privat trädgård som pryds av en större altan och ett användbart kallförråd på ca 4 kvm. Vid entrén möts du en mindre altan som kan inredas med bord och i hallen möts finns en smart avhängningsyta, dold bakom ett draperi, där också bostadens varmvattenberedare finns. Bostanden har genomgående ljusa ytskikt, parkettgolv med vattenburen golvvärme på båda våningarna samt fantastiska golvfönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Vid entrén finns bostadens helkaklade duschrum med tillhörande tvättmaskin kombinerat med torktumlare samt bänkskiva. Köket med öppen planlösning mot vardagsrummet är en modern samlingsplats för hela familjen. Med sitt ljusa Haga-kök, vit silstone-bänkskiva och handtagslösa luckor är köket en blanding av elegenas och komfort. Fullt utrustat med ugn, spishäll, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Vardagsrummet är genomtänkt inrett med en soffa och en tillhörande tv-möbel. Härifrån når du bostadens baksida med en möblerbar altan och en trevlig utsikt över ängen och kronskogen. Här får du både frisk morgonsol samt mysig kvällsol. Övre plan har tre sovrum varav ett större master bedroom med fransk balkong. De andra två sovrummen används idag till härligt barnrum samt en klädkammare med sminkbord. Här finns även ett stilrent helkaklat badrum för extra komfort samt plats för ett hemmakontor i mellangången. Detta parhus kombinerar elegans, funktion och praktiskt utnyttjande av utrymme, vilket skapar en attraktiv och bekväm bostad. Belägen i de nyproducerade rad- och parhusområdet i Stenby. Närhet till naturen i Kronskogen och mataffären och endast några minuter till Tuna Park, centrum och badställen i Borsökna.

  • Plus
  • Uteplats
Stenkolsgatan 14C, Stenby, Eskilstuna kommun

Stenkolsgatan 14C

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 650 000 kr
65 m²
3 rum
4 320 kr/mån
25 385 kr/m²

Välkommen till detta härliga parhus med en yta fördelat på 65 kvm i två plan. En inbjudande entré från bostadens altan med stilren avhängningsyta direkt till höger, smidigt dold bakom ett draperi. Bostaden välkomnar dig med ljusa ytskikt och parkettgolv med vattenburen golvvärme, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär genom hela huset. På entréplanet finner du även det helkaklade duschrummet, komplett med tvättmaskin kombinerat med torktumlare och en praktisk bänkskiva. Vardagsrummet har en öppen planlösning till köket. Köket har handtagslösa luckor som ger en stilren touch till utrymmet. Här kan du laga och njuta av goda måltider samtidigt som du umgås med familj och vänner i det generösa vardagsrummet. Stora golvfönster släpper in det naturliga ljuset och erbjuder en trevlig utsikt över trädgården och omgivningen. Under trappen finns ett praktiskt förråd. På övre plan välkomnas du av två mysiga sovrum, varav det större sovrummet lockar med en fransk balkong där du kan njuta av frisk luft och fin utsikt. Det andra sovrummen är perfekt för barnrum eller en hemtrevlig klädkammare. Utomhus kan du njuta av din egen privata trädgård med en rymlig altan, perfekt för sommarkvällar och grillfester. Intill altanen finns ett kallförråd för extra förvaring. Detta parhus är perfekt beläget i det eftertraktade rad- och parhusområdet i Stenby. Med närhet till naturen i Kronskogen, bekvämligheter som mataffärer och shopping på Tuna Park samt en kort bilresa till Borsökna centrum och badplatser, är detta ett drömhem för dig som söker både komfort och bekvämlighet. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Uteplats
Fristadsgatan 14E, Årby, Eskilstuna kommun

Fristadsgatan 14E

Lägenhet
Årby, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
625 000 kr
60,4 m²
2 rum
vån 1/3
3 234 kr/mån
10 348 kr/m²

Denna 2-rumslägenhet på andra våningen erbjuder potential för den kreativa köparen. Hallen med plastmatta ger utrymme för förvaring av ytterkläder och skor samt har en praktisk klädkammare och extra förråd. Stort vardagsrum med plats för större soffa och tv-möbel samt balkong mot en lugn innergård. Det större sovrummet med fint ljusinsläpp ger plats för avkoppling. Köket har goda arbetsytor och har plats för matbord för 4-6 personer. Badrummet är delvis kaklat och inkluderar badkar, wc, handfat och spegelskåp. Denna lägenhet har en potential för att skapa ditt drömhem. Med rätt renoveringar kan du omvandla den till en bekväm och trivsam bostad i ett centralt läge.

  • Balkong
Beroniusgatan 5 B, Norr, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Beroniusgatan 5 B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/5
6 078 kr/mån
15 602 kr/m²

Denna charmiga 3-rumslägenhet, med en yta på 83 kvadratmeter, är belägen på fjärde våningen och erbjuder bekvämt och modernt boende. Med två sovrum, en inglasad balkong och praktiska funktioner är detta hemmet du letat efter. Vid ingången välkomnas du av en hall med en egen mindre tvättstuga, perfekt för att hantera hushållssysslor med lätthet. Den rymliga och öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket skapar en social atmosfär där du har gott om plats för ett större matbord. Köket är modernt och välutrustat, med generöst med förvaringsutrymme och arbetsyta, vilket gör det till en fröjd att laga mat och umgås med vänner och familj. Vardagsrummet är centrum för denna bostad och öppnar sig till en härlig inglasad balkong. Här kan du njuta av frisk luft och vacker utsikt året runt. Denna balkong blir snabbt en favoritplats för avkoppling och social samvaro. Lägenheten har två bekväma sovrum som ger en fristad för nattens vila och avkoppling. Här finns gott om plats för ditt personliga utrymme och kreativa inredning. Det delvis kaklade duschrummet är utrustat med våtrumsmatta och erbjuder en fräsch och inbjudande atmosfär. Omgivningen är trivsam med närhet till grönområden, skolor och andra bekvämligheter. Dessutom finns utmärkta kommunikationer som gör det enkelt att ta sig till stadens centrum och andra delar av staden. Denna lägenhet är perfekt för den som söker ett modernt och bekvämt hem med generösa utrymmen och praktiska funktioner. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Heljestrandsgatan 4B, null, Eskilstuna kommun

Heljestrandsgatan 4B

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
795 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 723 kr/mån
20 649 kr/m²

Välkommen till denna omsorgsfullt designade etta! Den är perfekt som studentbostad eller som ditt allra första hem. Denna lägenhet bjuder på enastående fiskbensparkett och väggar i mjuka, neutrala nyanser. Köket är både trivsamt och praktiskt med plats för matbord och goda arbetsytor. Duschrummet är stilfullt kaklat och välkomnar till bekvämlighet. Det rymliga vardagsrummet med fiskbensparkett har en generös social yta och kan enkelt rymma en dubbelsäng om det önskas. En fantastisk inglasad balkong sträcker sig från vardagsrummet, erbjuder en extra dimension till bostaden och skapar möjlighet för en loungegrupp eller ett trevligt matbord med eftermiddagssol. Belägen i attraktiva Norr med närhet till mataffärer, centrum och Mälardagens högskola. En stabil och väl omhändertagen förening som även erbjuder parkering enligt kösystem.

  • Balkong
Antikvariegatan 6, Glömsta, Eskilstuna kommun

Antikvariegatan 6

Villa
Glömsta, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 995 000 kr
140 m²
5 rum
474 m² tomt

Charmig tvåplansvilla med plan tomt och en underbar inglasad uteplats. Belägen i det eftertraktade och barnvänliga Glömsta, erbjuder denna härliga bostad en perfekt kombination av stil, funktionalitet och komfort. Vid entrén möts du av en välkomnande hall med vackra klinkergolv, eleganta inbyggda spotlights och unika detaljväggar som sätter tonen för resten av huset. Köket är fullt utrustat med gott om plats för matbord samt generösa arbetsytor som ger en varm och inbjudande atmosfär. Praktiskt beläget på entréplanet finns även en tvättstuga med egen grovingång, ett fräscht duschrum med wc samt två sovrum, varav ett med direkt utgång till den härliga inglasade uteplatsen. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, med generösa ytor för avkoppling och umgänge. Den tilltalande inglasade balkongen förlänger utrymmet och ger möjlighet att njuta av den vackra trädgården året runt. Från det inglasade uterummet kan man ta steget ut på gräsmattan som erbjuder en extra dimension av komfort och utrymme för att koppla av och njuta av utomhusmiljön. Övre planet bjuder på ytterligare två sovrum, varav ett är master bedroom med gott om utrymme. En praktisk walk-in closet finns för att tillgodose dina förvaringsbehov. Det andra duschrummet på detta plan är stilrent inrett och erbjuder en bekväm och fräsch miljö. På tomten finns ett tillhörande garage med eldriven garageport. Denna tvåplans villa utstrålar en oemotståndlig karaktär och är perfekt för den moderna familjen som uppskattar stil, funktionalitet och en trivsam atmosfär. Belägen i det barnvänliga Glömsta, med närhet till bekvämligheter och omgivet av en fridfull miljö, ger denna bostad en möjlighet att skapa minnen och trivas under lång tid framöver. Varm välkommen med din visningsanmälan!

Nästgårdsvägen 5B, Hållsta, Eskilstuna kommun

Nästgårdsvägen 5B

Lägenhet
Hållsta, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 995 000 kr
88 m²
4 rum
5 632 kr/mån
22 670 kr/m²

Här kan vi stolt presentera en helt ny etapp i anslutning till succéprojektet Brf Hållsta Park! Här ges möjlighet att flytta in i ett nybyggt par- eller radhus i bostadsrättsform! Samtliga 14 hus är i ett plan, har egen parkering i anslutning till entrén, en egen terrass samt en rejäl tomt för lek, planteringar eller odlingar. I ett plan ges utrymme till hela familjen med både sociala ytor och privata sovrum. Helkaklade duschrum med golvvärme och egen tvättavdelning. Här finns utrymme för en ung, växande familj eller ett äldre par som söker ett bekvämt, fullt utrustat boende i ett plan. Vi är glada att kunna bjuda in er till ett exklusiva visningstillfälle av våran senaste nyproduktion. Detta är en fantastisk möjlighet för er att upptäcka och utforska de färdigbyggda bostäderna och få en känsla för livet i denna underbara gemenskap. Ni kommer att få chansen att gå runt och se de olika bostadsalternativen som finns tillgängliga. Vi kommer att vara tillgängliga för att svara på alla era frågor och ge er all nödvändig information. Vi har bankpersonal på plats som kommer att kunna hjälpa er med lånelöften och ge råd om finansieringsalternativ. Vi bjuder på dryck och tilltugg och en varm atmosfär under hela evenemanget. Missa inte chansen att bli en del av vår gemenskap! Här erbjuds vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet. En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. Brf Hållsta Ängar andas skandinavisk arkitektur för den sociala familjen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. Vg se illustrationsplan och prislista under "Dokument & länkar". Hållsta är ett lugnt, barnvänligt och naturskönt beläget litet samhälle ca 10 km söder om centrala Eskilstuna. I Hållsta finns skola (åk 1-6), förskola, sporthall och elljusspår. Sörmlandsleden, som bjuder på vandring i vacker, Sörmländsk natur. Ett par hundra meter från tomterna har man Hållsta badplats om man vill sola och bada. I närbelägna Skogstorp finns ytterligare 3 förskolor och skola med förskoleklass och ända upp till årskurs 9. Men bil tar det endast ca 10 minuter in till centrum och det finns även bra bussförbindelser. Här bygger vi ett Hållsta för alla åldrar!

  • Nyproduktion
Nästgårdsvägen 5C, null, Eskilstuna kommun

Nästgårdsvägen 5C

Radhus
Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 995 000 kr
88 m²
4 rum
5 632 kr/mån
22 670 kr/m²

Här ges möjlighet att flytta in i ett nybyggt par- eller radhus i bostadsrättsform! Samtliga 14 hus är i ett plan, har egen parkering i anslutning till entrén, har en egen terrass samt en rejäl tomt för lek, planteringar eller odlingar. I ett plan ges utrymme till hela familjen med både sociala ytor och privata sovrum. Helkaklade duschrum med golvvärme och egen tvättavdelning. Här finns utrymme för en ung, växande familj eller ett äldre par som söker ett bekvämt, fullt utrustat boende i ett plan. Här erbjuds vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet. En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. Brf Hållsta Ängar andas skandinavisk arkitektur för den sociala familjen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. Vg se illustrationsplan och prislista under "Dokument & länkar". Hållsta är ett lugnt, barnvänligt och naturskönt beläget litet samhälle ca 10 km söder om centrala Eskilstuna. I Hållsta finns skola (åk 1-6), förskola, sporthall och elljusspår. Sörmlandsleden, som bjuder på vandring i vacker, Sörmländsk natur. Ett par hundra meter från tomterna har man Hållsta badplats om man vill sola och bada. I närbelägna Skogstorp finns ytterligare 3 förskolor och skola med förskoleklass och ända upp till årskurs 9. Men bil tar det endast ca 10 minuter in till centrum och det finns även bra bussförbindelser. Här bygger vi ett Hållsta för alla åldrar!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Nästgårdsvägen 5, Hållsta, Eskilstuna kommun

Nästgårdsvägen 5

Radhus
Hållsta, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 445 000 kr
88 m²
4 rum
5 632 kr/mån
27 784 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera en helt ny etapp i anslutning till sucéprojektet Brf Hållsta Park! Här ges möjlighet att sommaren 2023 flytta in i ett nybyggt par- eller radhus i bostadsrättsform. Samtliga 14 hus är i ett plan, har egen parkering i anslutning till entrén, har en egen terrass samt en rejäl tomt för lek, planteringar eller odlingar. I ett plan ges utrymme till hela familjen med både sociala ytor och privata sovrum. Helkaklade duschrum med golvvärme och egen tvättavdelning. Här finns utrymme för en ung, växande familj eller ett äldre par som söker ett bekvämt, fullt utrustat boende i ett plan. Här erbjuds vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet. En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. Brf Hållsta Ängar andas skandinavisk arkitektur för den sociala familjen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. Vg se illustrationsplan och prislista under "Dokument & länkar". Hållsta är ett lugnt, barnvänligt och naturskönt beläget litet samhälle ca 10 km söder om centrala Eskilstuna. I Hållsta finns skola (åk 1-6), förskola, sporthall och elljusspår. Sörmlandsleden, som bjuder på vandring i vacker, Sörmländsk natur. Ett par hundra meter från tomterna har man Hållsta badplats om man vill sola och bada. I närbelägna Skogstorp finns ytterligare 3 förskolor och skola med förskoleklass och ända upp till årskurs 9. Men bil tar det endast ca 10 minuter in till centrum och det finns även bra bussförbindelser. Här bygger vi ett Hållsta för alla åldrar!

  • Nyproduktion
Nästgårdsvägen 5, Hållsta, Eskilstuna kommun

Nästgårdsvägen 5

Radhus
Hållsta, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 445 000 kr
88 m²
4 rum
5 632 kr/mån
27 784 kr/m²

Här ges möjlighet att flytta in i ett nybyggt par- eller radhus i bostadsrättsform! Samtliga 14 hus är i ett plan, har egen parkering i anslutning till entrén, har en egen terrass samt en rejäl tomt för lek, planteringar eller odlingar. I ett plan ges utrymme till hela familjen med både sociala ytor och privata sovrum. Helkaklade duschrum med golvvärme och egen tvättavdelning. Här finns utrymme för en ung, växande familj eller ett äldre par som söker ett bekvämt, fullt utrustat boende i ett plan. Här erbjuds vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet. En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. Brf Hållsta Ängar andas skandinavisk arkitektur för den sociala familjen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. Vg se illustrationsplan och prislista under "Dokument & länkar". Hållsta är ett lugnt, barnvänligt och naturskönt beläget litet samhälle ca 10 km söder om centrala Eskilstuna. I Hållsta finns skola (åk 1-6), förskola, sporthall och elljusspår. Sörmlandsleden, som bjuder på vandring i vacker, Sörmländsk natur. Ett par hundra meter från tomterna har man Hållsta badplats om man vill sola och bada. I närbelägna Skogstorp finns ytterligare 3 förskolor och skola med förskoleklass och ända upp till årskurs 9. Men bil tar det endast ca 10 minuter in till centrum och det finns även bra bussförbindelser. Här bygger vi ett Hållsta för alla åldrar!

  • Nyproduktion
Nästgårdsvägen 5A, null, Eskilstuna kommun

Nästgårdsvägen 5A

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 545 000 kr
88 m²
4 rum
5 632 kr/mån
28 920 kr/m²

Här ges möjlighet att flytta in i ett nybyggt par- eller radhus i bostadsrättsform! Samtliga 14 hus är i ett plan, har egen parkering i anslutning till entrén, har en egen terrass samt en rejäl tomt för lek, planteringar eller odlingar. I ett plan ges utrymme till hela familjen med både sociala ytor och privata sovrum. Helkaklade duschrum med golvvärme och egen tvättavdelning. Här finns utrymme för en ung, växande familj eller ett äldre par som söker ett bekvämt, fullt utrustat boende i ett plan. Här erbjuds vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet. En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. Brf Hållsta Ängar andas skandinavisk arkitektur för den sociala familjen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. Vg se illustrationsplan och prislista under "Dokument & länkar". Hållsta är ett lugnt, barnvänligt och naturskönt beläget litet samhälle ca 10 km söder om centrala Eskilstuna. I Hållsta finns skola (åk 1-6), förskola, sporthall och elljusspår. Sörmlandsleden, som bjuder på vandring i vacker, Sörmländsk natur. Ett par hundra meter från tomterna har man Hållsta badplats om man vill sola och bada. I närbelägna Skogstorp finns ytterligare 3 förskolor och skola med förskoleklass och ända upp till årskurs 9. Men bil tar det endast ca 10 minuter in till centrum och det finns även bra bussförbindelser. Här bygger vi ett Hållsta för alla åldrar!

  • Nyproduktion
Nästgårdsvägen 5, Hållsta, Eskilstuna kommun

Nästgårdsvägen 5

Radhus
Hållsta, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 445 000 kr
88 m²
4 rum
5 632 kr/mån
27 784 kr/m²

Här ges möjlighet att flytta in i ett nybyggt par- eller radhus i bostadsrättsform! Samtliga 14 hus är i ett plan, har egen parkering i anslutning till entrén, har en egen terrass samt en rejäl tomt för lek, planteringar eller odlingar. I ett plan ges utrymme till hela familjen med både sociala ytor och privata sovrum. Helkaklade duschrum med golvvärme och egen tvättavdelning. Här finns utrymme för en ung, växande familj eller ett äldre par som söker ett bekvämt, fullt utrustat boende i ett plan. Här erbjuds vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet. En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. Brf Hållsta Ängar andas skandinavisk arkitektur för den sociala familjen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. Vg se illustrationsplan och prislista under "Dokument & länkar". Hållsta är ett lugnt, barnvänligt och naturskönt beläget litet samhälle ca 10 km söder om centrala Eskilstuna. I Hållsta finns skola (åk 1-6), förskola, sporthall och elljusspår. Sörmlandsleden, som bjuder på vandring i vacker, Sörmländsk natur. Ett par hundra meter från tomterna har man Hållsta badplats om man vill sola och bada. I närbelägna Skogstorp finns ytterligare 3 förskolor och skola med förskoleklass och ända upp till årskurs 9. Men bil tar det endast ca 10 minuter in till centrum och det finns även bra bussförbindelser. Här bygger vi ett Hållsta för alla åldrar!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Brf Hållsta Ängar, null, Eskilstuna kommun

Brf Hållsta Ängar

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
fr. 1 995 000 kr
88 m²
4 rum
5 632 kr/mån

Nu kan vi stolt presentera en helt ny etapp i anslutning till sucéprojektet Brf Hållsta Park! Här ges möjlighet att sommaren 2023 flytta in i ett nybyggt par- eller radhus i bostadsrättsform. Samtliga 14 hus är i ett plan, har egen parkering i anslutning till entrén, har en egen terrass samt en rejäl tomt för lek, planteringar eller odlingar. I ett plan ges utrymme till hela familjen med både sociala ytor och privata sovrum. Helkaklade duschrum med golvvärme och egen tvättavdelning. Här finns utrymme för en ung, växande familj eller ett äldre par som söker ett bekvämt, fullt utrustat boende i ett plan. Här erbjuds vackra, naturtrogna och moderna radhus med fokus på funktion och bekvämlighet. En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. Brf Hållsta Ängar andas skandinavisk arkitektur för den sociala familjen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. Hållsta är ett lugnt, barnvänligt och naturskönt beläget litet samhälle ca 10 km söder om centrala Eskilstuna. I Hållsta finns skola (åk 1-6), förskola, sporthall och elljusspår. Sörmlandsleden, som bjuder på vandring i vacker, Sörmländsk natur. Ett par hundra meter från tomterna har man Hållsta badplats om man vill sola och bada. I närbelägna Skogstorp finns ytterligare 3 förskolor och skola med förskoleklass och ända upp till årskurs 9. Men bil tar det endast ca 10 minuter in till centrum och det finns även bra bussförbindelser. Här bygger vi ett Hållsta för alla åldrar!

  • Nybyggnadsprojekt
Fruktträdgårdsvägen 9C, Hållsta, Eskilstuna kommun

Fruktträdgårdsvägen 9C

Radhus
Hållsta, Eskilstuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 490 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/1
3 665 kr/mån
28 295 kr/m²

Sista enheten. Flexibelt tillträde och fast pris! Vilken planlösning! Tag chansen att förvärva den sista enheten i succéprojektet Brf Hållsta Park. Det här är en hörnlägenhet med verklig villakänsla. Uteplatserna bjuder på bra sollägen och härlig utsikt. Allt i ett plan med egen parkering i anslutning till entrén. Egen terrass samt en rejäl tomt för lek, planteringar eller odlingar (tomterna är upplåtna med bostadsrätt). I ett plan ges utrymme till hela familjen med både sociala ytor och privata sovrum. Helkaklade duschrum med golvvärme och egen tvättavdelning. Här finns utrymme för en ung, växande familj eller ett äldre par som söker ett bekvämt, fullt utrustat boende i ett plan. Här erbjuds ett vackert och modernt radhus med fokus på funktion och bekvämlighet. En väl genomtänkt planeringsprocess har fått ge tid till att ta fram det perfekta radhuset med smakfulla detaljer, en trivsam känsla och hög kvalitet som genomsyrar hela bostaden. Brf Hållsta Park andas skandinavisk arkitektur för den sociala familjen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. Hållsta är ett lugnt, barnvänligt och naturskönt beläget litet samhälle ca 10 km söder om centrala Eskilstuna. I Hållsta finns skola (åk 1-6), förskola, sporthall och elljusspår. Sörmlandsleden, som bjuder på vandring i vacker, Sörmländsk natur. Ett par hundra meter från tomterna har man Hållsta badplats om man vill sola och bada. I närbelägna Skogstorp finns ytterligare 3 förskolor och skola med förskoleklass och ända upp till årskurs 9. Med bil tar det endast ca 10 minuter in till centrum och det finns även bra bussförbindelser. Här bygger vi ett Hållsta för alla åldrar!

  • Nyproduktion

Visar alla 15