Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Flen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Flen

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bo hage Videstigen 41, Bettna, Flens kommun
  • Sön 30 jun kl 11:00
Bo hage Videstigen 41, Bettna, Flens kommun, bild 2
Bo hage Videstigen 41, Bettna, Flens kommun, bild 3

Bo hage Videstigen 41

Fritidshus
Bettna, Flens kommun
2 495 000 kr
72 m²
3 rum
1 832 m² tomt

Välkommen till Bo hage Videstigen 41 och detta mysiga fritidshus i ett plan och fin utsikt över Yngaren. Här erbjuds ett trivsamt hus i natursköna Bo Hage med promenadavstånd till bad- och båtplats. Storstuga med kök och vardagsrum i öppen planlösning med parkettgolv, luftvärmepump, öppen spis med insats och altandörr med utgång till husets baksida. Här finns plats för matbord och soffa samt vitvaror bestående av kyl/frys, spishäll, fläkt, inbyggd ugn samt diskmaskin. I huset finns 2 sovrum med bra förvaring och ett duschrum. På husets framsida finns en stor inglasad altan i söderläge och utsikt över Yngaren. Barnvänlig tomt på 1832 kvm med en fin ek, äppelträd och möjlighet till odling. Här finns ett gästhus med indragen el och en altan för gästerna att njuta av lugnet på landet. På tomten finns även ett förråd med tvättstuga och en vedbod. Husets tak byttes 2017 och fiber finns indraget. Uppvärmning med luftvärmepump och nyare oljeelement. I området finns en gemensam bad- och båtplats bara 5 minuter promenad från huset. Bra bussförbindelser till Katrineholm och Nyköping.

  • Premium
Oktobervägen 2, Brogetorp, Flens kommun
Oktobervägen 2, Brogetorp, Flens kommun, bild 2
Oktobervägen 2, Brogetorp, Flens kommun, bild 3

Oktobervägen 2

Villa
Brogetorp, Flens kommun
2 495 000 kr
160 + 44 m²
5 rum
1 055 m² tomt

I populära Brogetorp saluförs nu det här hemtrevliga och rymliga huset på hörntomt med trädgård mot skogen. På återvändsgata ligger detta 2-plans hus i souterräng med 3 sovrum, 2 duschrum varav ett med bastu samt gott om sociala ytor. På det övre planet ryms ett modernt kök renoverat 2007 med ny kyl och frys, öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, husets sovrum samt ett stort duschrum. Fräscha ytskikt med nymålade väggar i hall, 2 sovrum samt duschrum. På entréplanet finns ett allrum med kamin, tvättstuga med klinkergolv, nymålade väggar och nya maskiner, ett duschrum med bastu och gott om förvaringsmöjligheter. Från hallen nås husets garage samt att huset är utrustat med larm via Verisure och fiber är beställt. Lättskött trädgård som gränsar mot allmänning med möjlighet till sol hela dagen tack vare en stor trädäckad altan i söderläge samt balkong, delvis med tak, i västerläge. Huset värms upp med direktverkande el som kompletteras med värme från luftvärmepumpen (-18) som håller nere kostanden samt möjlighet att elda i kaminen. Husets takpannor byttes 2019 och altanen på baksidan byggdes samma år. Här bor du i ett lugnt kvarter med närhet till förskola och livsmedelsbutiker. I området finns ett fint promenadstråk runt Taljasjön och med närhet till badplats vid Örrestaö. I Flen finns bra tågförbindelser till bl.a Stockholm, Göteborg och Malmö och gott om trevliga utflyktsmål. Utbildning för de yngsta finns på Stenhammarskolan som är en grundskola från förskola (F) till och med årskurs 9 samt Prins Wilhelmgymnasiet för de äldre.

  • Premium
Fornbo Mökullavägen 126, Fornbo, Flens kommun
Fornbo Mökullavägen 126, Fornbo, Flens kommun, bild 2
Fornbo Mökullavägen 126, Fornbo, Flens kommun, bild 3

Fornbo Mökullavägen 126

Fritidshus
Fornbo, Flens kommun
995 000 kr
16 m²
1 rum
1 878 m² tomt

Stor tomt med byggrätt på 160 kvm och betalt V/A, sjöutsikt från tomt och promenadavstånd till bad – och båtplats! I populära och trivsamma Fornbo saluförs nu en stor tomt med byggrätt på 160 kvm. Idag står ett charmigt litet fritidshus på tomten. Perfekt att bo i under byggtiden om så önskas! På fastigheten finns idag ett hus på 16 kvm byggt 2009 som inrymmer storstuga med sovloft, ett uthus med duschrum och förråd samt en redskapsbod. Stor trädäckad altan med bästa solläge och en nyare pergola med tak, väggar och infravärme där man gärna spenderar lediga dagar tillsammans med familj och vänner. Tomten på 1878 kvm består av en stor gräsyta med plats för lek och umgänge men även en kuperad del där det är fin utsikt över sjön. I köpet ingår en båt och möjlighet till snabbt tillträde. Nuvarande ägare har ansökt och fått beviljat bygglov för nybyggnation av ett enplanshus på ca 100kvm. Se exempel hus Alvar från Älvsbyhus bland bilder samt produktionskostnadskalkyl bland dokument. Enligt nuvarande detaljplan är byggrätten 160 kvm vilket möjliggör att bygga ett nytt hus samtidigt som man behåller nuvarande byggnader som komplementbyggnader. Fornbo är ett sjönära område med två fina bad- och båtplatser i sjön Nedlingen med både toaletter och grillplats. Ett trivsamt område med mestadels fritidshus men där kommunen nyligen har dragit in kommunalt V/A. Anslutningsavgiften är betald av nuvarande ägare och det är endast påkopplingen på tomten som är kvar. Fiber finns i tomtgräns. I området finns bl.a boulebana, fotbollsplaner och tennisbana samt att föreningen anordnar midsommarfirande. För den fiskeintresserade kan man köpa fiskekort som kostar 80 kr per år. I sjön finns gös, abborre, gädda och olika blankfiskar. Läs gärna mer om området på https://fornbo.se/ Önskas mer information gällande hustypen Alvar eller kontakt gällande annan hustyp. Kontakta gärna Janne Snellman | Trähusförsäljare på Älvsbyhus Tel 073-042 06 44 E-post [email protected] Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Premium
Nybblegatan 3, Nybble, Flens kommun
  • Idag kl 13:00
Nybblegatan 3, Nybble, Flens kommun, bild 2
Nybblegatan 3, Nybble, Flens kommun, bild 3

Nybblegatan 3

Villa
Nybble, Flens kommun
1 695 000 kr
153 + 74 m²
5 rum
890 m² tomt

Central familjevilla i fina Nybble med byggår 1934. Bra planerat hus med ett socialt entréplan med renoverat kök med ett fint såpskurat trägolv, plats för matbord och målade luckor träluckor, bänkskiva och pärlspont, rymligt vardagsrum och matrum i fil med parkettgolv samt en toalett. På det övre planet samsas husets 3 sovrum med ett duschrum och toalett. Källarplan med pannrum, tvättstuga, badrum, matkällare och verkstad. Trädgårdstomt som omges av häck med 4 st äppelträd, körsbärsträd, krusbär och rabarber. På tomten finns ett garage, redskapsbod och lekstuga. Komfortabel uppvärmning via fjärrvärme, huset är tilläggsisolerat och fiber finns indraget. Huset är besiktigat och energideklaration finns med energiklass C. Här bor du i ett lugnt villakvarter med promenadavstånd till skola, sportanläggning, tågstation samt Flens centrum med affärer och livsmedelsbutiker. Trevlig omgivningar med promenadstråk runt Gårdsjön och Stenhammar slott samt badmöjlighet vid Lövlundsviken

  • Premium
Bjurtorpsvägen 15, Bjuren, Flens kommun
Bjurtorpsvägen 15, Bjuren, Flens kommun, bild 2
Bjurtorpsvägen 15, Bjuren, Flens kommun, bild 3

Bjurtorpsvägen 15

Villa
Bjuren, Flens kommun
2 350 000 kr
162 + 62 m²
7 rum
660 m² tomt

Här erbjuds en mycket smakfullt inredd villa med möjlighet till 5 sovrum, kök och vardagsrum med delvis öppen planlösning och 2 renoverade duschrum. På det övre planet ryms ett modernt kök som renoverades 2013 med öppen planlösning mot matrum och vardagsrum med öppen spis och utgång till både balkong i söderläge och stor inglasad altan. 3 sovrum varav ett inrett som walk in closet samt ett duschrum som renoverades 2013. Entréplanet erbjuder möjlighet till ytterligare 2 sovrum och här finns även en gillestuga med kassettkamin. Här ryms även husets tvättstuga, renoverad 2021, med klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare och bastu samt ett renoverat duschrum med klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar. Gott om förvaring tack vare ett stort förråd, matkällare samt klädkammare. Hörntomt som angränsar mot allmänning och lekplats. Här finns gott om plats för socialt umgänge tack vare den stora inglasade altanen på husets baksida. Här ryms både loungegrupp och matplats samt att det idag finns en bar. Bra parkeringsmöjlighet tack vare asfalterad uppfart med plats för 2 bilar samt ett fristående garage. På tomten finns förvaring i form av 2 st förråd och vedbod. Huset värms upp med 3 luftvärmepumpar och 2 eldstäder som komplement. Husets tak tvättades och målades 2023 och då byttes även vindskivorna. Fiber finns indraget i huset och dränering gjordes för ca 10 år sedan. Här bor du i ett mycket lugnt kvarter med närhet till förskola, fina omgivningar och lekplats. Närhet till Flens centrum med butiker och livsmedelsaffär. Från Flen är det bra tågförbindelse till Stockholm.

  • Premium
Januarivägen 6H, Brogetorp, Flens kommun

Januarivägen 6H

Radhus
Brogetorp, Flens kommun
750 000 kr
107,5 m²
4 rum
4 808 kr/mån
6 977 kr/m²

Välkommen till Januarivägen 6H och detta perfekta boende för dig som vill bo i ett familjevänligt och trivsamt villasamhälle. Här bor du i lägenhet uppfört som radhus med 2 duschrum och möjlighet till 3 sovrum. Entréplanet inrymmer ett ljust fullutrustat kök med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord, tvättstuga, ett allrum med möjlighet att göra om till sovrum, duschrum och ett stort förråd. På det övre planet samsas 2 väl tilltagna sovrum, badrum samt lägenhetens vardagsrum med laminatgolv och utgång till en stor altan med trall. Till lägenheten hör två uteplatser, en trädäckad altan i söderläge på entréplan samt en stor altan på husets baksida. Parkeringsmöjlighet via garage i länga med elbilsladdare samt fri parkering på området. Fiber finns indraget och ingår i månadsavgiften. Välskött förening som kontinuerligt gör underhåll som takbyte och målning av fasad. I föreningen finns lekplats, parkeringsplats med laddare för elbil, förrådsbyggnader, soprum med källsortering samt en samlingslokal. Här bor du i ett lugnt kvarter med närhet till förskola och livsmedelsbutiker. I området finns ett fint promenadstråk runt Taljasjön och med närhet till badplats vid Örrestaö. I Flen finns bra tågförbindelser till Sveriges storstäder och gott om trevliga utflyktsmål.

  • Uteplats
Änglundavägen 3, Bjuren, Flens kommun

Änglundavägen 3

Villa
Bjuren, Flens kommun
1 295 000 kr
123 m²
5 rum
837 m² tomt

Välkommen till Änglundavägen 3 och detta hus med 4 sovrum, ljust kök, altan med tak och fristående garage med verkstad och gästhus. Du välkomnas in i hallen med luftvärmepump som bidrar till en komfortabel värme i huset. Vidare in ligger tvättstuga, gästtoalett och det ljusa köket med plats för matbord. På entréplanet ryms även ett sovrum och vardagsrummet med burspråk, öppen spis med insats samt utgång till vidbyggt växthus. På det övre planet samsas ytterligare 3 sovrum och ett duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. På tomten finns ett fristående garage med en verkstadsdel och ett gästrum. Här finns även en altan med tak och ett vidbyggt växthus. Här bor du i ett kvarter med närhet till flera promenadområden samt förskola, bensinstationer och vägkrog. Gångavstånd till centrala Flen med livsmedelsbutiker, affärer samt bra tågförbindelser till Sveriges storstäder och gott om trevliga utflyktsmål. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Kärrgatan 3C, Hälleforsnäs, Flens kommun
Kärrgatan 3C, Hälleforsnäs, Flens kommun, bild 2
Kärrgatan 3C, Hälleforsnäs, Flens kommun, bild 3

Kärrgatan 3C

Lägenhet
Hälleforsnäs, Flens kommun
379 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 882 kr/mån
3 969 kr/m²

Den här ljusa lägenheten med 4 rum och kök hittar du i brukssamhället Hälleforsnäs som har den lilla ortens charm men med de flesta bekvämligheterna kvar i byn. Det finns till exempel en järnvägsstation där tågen mellan Sala och Linköping stannar. Här hittar du även livsmedelsaffär, förskola och skola till årskurs 6 samt trevliga restauranger och ändå har du skogen och lugnet precis in på knuten. I brf Kärnmakaren bor du i ett lugnt område i en populär bostadsrättsförening som gjort flera av de stora renoveringarna såsom tak- och stambyte och det finns bra parkeringsmöjligheter. När du kommer in i lägenheten välkomnas du av en rymlig och ljus hall med ett vackert klinkergolv. Köket har vita luckor och här finns det plats för ett matbord. Duschrummet är helkaklat och har dusch med glasdörrar. Det finns 3 st bra sovrum och vardagsrummet har plats både för TV-soffan och matsalsbordet och här finns utgången till en balkong in mot gården. Parkeringsplats finns tillgänglig i dagsläget.

  • Premium
  • Balkong
Svansjövägen 3G, Bjuren, Flens kommun

Svansjövägen 3G

Radhus
Bjuren, Flens kommun
1 795 000 kr
128 + 25 m²
5 rum
202 m² tomt

Välkommen till detta moderna och hemtrevliga radhus i området Bjuren. Här erbjuds en smakfullt renoverad bostad med möjlighet till 4 sovrum. På entréplanet ryms en hall med avhängningsyta och luftvärmepump, ett badrum renoverat 2020, ljust kök från 2018 med köksö och utgång till balkong i söderläge med fin utsikt över sjön. Från köket är det en öppen planlösning mot det kombinerade matrummet/vardagsrummet. På det här planet finns även ett sovrum. Husets nedre plan har genomgående renoverats under 2020 och här ligger husets övriga 3 sovrum varav det ena rymmer en stor klädkammare. Stilrent duschrum med klinkergolv, plastmatta och stort duschutrymme. Välplanerad tvättstuga med klinkergolv, bra arbetsyta, varmvattenberedare, tvättmaskin samt torktumlare från 2021. På husets framsida finns en altan i västerläge och på baksidan erbjuds både balkong och en stor nybyggd altan i söderläge. Husets tak byttes 2013 och alla fönster och dörrar är utbytta i huset. Fiber finns indraget, garage i gemensam länga samt gott om parkeringsplatser i området. Här bor du i ett lugnt kvarter med lekplats, flera promenadområden samt närhet till förskola, bensinstationer och vägkrog. I Flen finns bra tågförbindelser till Sveriges storstäder och gott om trevliga utflyktsmål.

Visar alla 9