Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ivan Petkovski

Ivan Petkovski

Om mig

Med mer än 14 års erfarenhet inom försäljningsbranschen anser jag att nyckeln till en lyckad affär är engagemang, kunskap och hög servicekänsla. För mig är det inte bara resultatet som är det viktiga utan även vägen dit. Min ambition är att alla inblandade parter skall känna sig tillgodosedda, trygga och tillfredsställda med processen från början till slut. Med tanke på hur betydande en bostadsaffär är, förstår jag vikten av att ha en närvarande och trygg mäklare som alltid finns till hands!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Blåsutgatan 2, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Blåsutgatan 2, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Blåsutgatan 2, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Blåsutgatan 2

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
1 790 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/4
3 919 kr/mån
49 722 kr/m²

Välkommen till denna ljusa välplanerade bostad i hjärtat av Majorna! Lägenheten har charmiga detaljer som en vacker fiskbensparkett, fönsterbrädor i kalksten och en rogivande utsikt med lummig grönska. Stora fönsterpartier skapar ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten. Bostadens kvadratmeter är optimalt planerade vilket gör lägenheten rymlig, i vardagsrummet finns plats för en soffgrupp, matsalsbord samt en mysig sovalkov. Ljust kök med diskmaskin samt modernt badrum där det är förberett för tvättmaskin! Här bor du dessutom i en trygg och stabil HSB-förening, som medlem i denna föreningen ges många fördelar så som tillgång till gästlägenhet och festlokal. Du har dessutom parkeringsplats i varmgarage som INGÅR i månadsavgiften! Blåsutgatan har ett enastående läge mitt i hjärtat av Majorna! Detta är en gemytlig och omtalad stadsdel belägen i Västra Göteborg med närhet till såväl fina grönområden som promenadstråk längs havet. Här finns även alla tänkbara bekvämligheter genom matbutiker, restauranger, caféer och gym. Det tar ungefär 10 minuter till centrala Göteborg med bil eller kollektivt. Närmsta spårvagnshållplats (3:an eller 9:an) finns på Chapmans Torg och vid infarten av Blåsutgatan finns även en busshållplats. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Slottsskogsgatan 11B, Kungsladugård, Göteborgs kommun

Slottsskogsgatan 11B

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
1 995 000 kr
29 m²
1 rum
2 251 kr/mån
68 793 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade etta med stilrena materialval samt härligt ljusinsläpp! Denna bostad erbjuder öppen planlösning, gott om förvaring samt väl planerade lösningar. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp samt plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. I bostadens köksdel möts du av stilrena materialval samt goda och sociala ytor.

  • Plus
Linnégatan 45, Linnéstaden, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Linnégatan 45, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Linnégatan 45, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Linnégatan 45

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
3 350 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 8/12
3 275 kr/mån
74 444 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1,5 rok mitt i Linnéstaden! Ljus bostad med stilrent kök och separat sovdel. Från vardagsrummet når du balkongen där du kan se ner mot Linnégatan. Här har du gott om förvaring med platsbyggda spegelgarderober. Brf Linnégatan 41-45 har två trevliga grönskande innergårdar, en stor takterrass på gårdshuset, mycket fin och välutrustad tvättstuga, gym med bastu samt gästlägenhet. Linnégatan erbjuder charmiga kaféer, restauranger och butiker, här finns allt du behöver inom räckhåll. Dessutom finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter som gör det enkelt att ta sig runt i staden. Härifrån nås även Slottsskogen genom en kort promenad, njut av både rikt kulturliv och många olika typer av motionsval som härliga promenadstråk, volleybollplaner eller utomhusgym. Det finns även trivsamma caféer, restauranger och den kända lekparken Plikta eller Barnens Zoo. Kontakta mig för att boka en visning i ditt framtida hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3