Mäklare Ivan Petkovski

Ivan Petkovski

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kusttorget 1, Majorna, Göteborgs kommun

Kusttorget 1

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

2 800 000 kr

59 m²

2 rum

3 624 kr/mån

47 458 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna fina tvåa i populära Majorna med närhet till både stad och naturområden. Bostaden utmärker sig med fina materialval och vackert ljus samt eldstad. I lägenheten finns det bra med förvaringsmöjligheter samt att badrummet ger en fräsch känsla med sitt ljusa kakel på väggarna. I denna omtyckta stadsdelen i västra delarna av Göteborg har man gångavstånd till butiker, restauranger, mataffärer, caféer och barer. Här bor du med närhet till fina promenad- och picknickstråk längs vattnet, Röda sten och Slottsskogen. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kabelgatan 30, Majorna, Göteborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 14:30

Kabelgatan 30

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

2 350 000 kr

56,5 m²

2 rum

4 438 kr/mån

41 593 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda en välplanerad tvåa med ett lugnt läge i omtyckta Majorna! Här bor man i en bostad som fylls av ett naturligt ljus samt stilrena material. Bostadens kvadratmeter fördelar sig om två rum och kök, dessutom finns en härlig balkong som erbjuder möjlighet att avnjuta såväl frukosten som kvällskoppen med te. Genom detaljer som vackert fiskbensparkett som kombineras med ett tidsenligt kök samt badrum skapas en utmärkt kombination av gammalt och nytt! Här bor man i en trygg och välskött HSB-förening genom HSB Brf Gråberget. Som medlem i denna förening får man ta del av flertalet fördelar, så som tillgång till en fin och välskött bastu, grovtvättstuga, gästlägenheter, odlingslotter, samlingslokal, boulebana, bytesrum, samt cykelrum. Kabelgatan har ett perfekt läge mitt i hjärtat av Majorna som är en mycket populär stadsdel belägen i de västra delarna av centrala Göteborg. Här bor man med närhet till såväl fina grönområden som harmoniska promenadstråk längs havet. Närhet finns till alla tänkbara bekvämligheter så som matbutiker, restauranger, caféer samt gym. Goda kommunikationer som på några minuter tar dig intill centrala Göteborg. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skepparegången 22, Masthugget, Göteborgs kommun

Skepparegången 22

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

4 300 000 kr

93,5 m²

3 rum

4 246 kr/mån

45 989 kr/m²

Lägenheten ligger i grönskande Masthugget som är ett mycket omtyckt område i Göteborg. Här erbjuds alla de saker man önskar sig när man bor nära city men vill ha grönt och lugnt omkring sig. Välkommen till denna trivsamma och välplanerade bostad med inglasad balkong i härligt söderläge mot välskött innergård. Väl tilltagna sovrum, två badrum och ett extra utrymme i form av grovkök omgjort till kontor. Alla rum är smakfullt inredda i ljusa kulörer. Detta är ett hemtrevligt och stilfullt hem med stora ytor och mycket goda förvaringsmöjligheter! Med ett optimalt läge i en av Brf Masthuggets trevliga gårdar bor du lugnt och tryggt bland vacker bebyggelse ovanför stadens centrum, ett stenkast från pulsen i Linné och älskvärda Slottsskogen. Här bor du också i Sveriges största och en av de mest omtyckta föreningar Brf Masthugget, som tack vare sin storlek erbjuder bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga. En välmående förening med god ekonomi. Föreningen innehar gott om garageplatser, snickeri- och målarlokal, pingis- och biljardrum, gym och bastu, festlokal samt övernattningslägenheter. Här finns även gemensamma och lummiga innergårdar utrustat med möbler och grillmöjligheter för medlemmarna att tillgå. Området är ett lugnt samt bilfritt område. Tveka inte att framföra ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Bohusgatan 14, Heden, Göteborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 11:30

Bohusgatan 14

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

4 000 000 kr

82 m²

3 rum

4 721 kr/mån

48 780 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en välskött lägenhet belägen i det centrala området Heden. Här bor du mitt i Göteborgs innerpuls men på en lugnare gata i närheten av grönskande promenadstråk! Ett hem med en välplanerad planlösning med både balkong samt en större altan. Ljuset från uteplatserna kommer från två olika håll vilket ger hela bostaden ett naturligt ljus. Detta hem har ett större kök med mycket goda förvaringsmöjligheter samt plats för sociala ytor som både matplats och vardragsrum. Här bor du i en trygg och välskött HSB-förening. Som medlem i denna förening får man ta del av flertalet fördelar, som tillgång till en fin och välskött bastu, flertalet tvättstugor, gästlägenhet, gym samt cykelrum. Det finns även goda förvaringsmöjligheter för t.ex, barnvagnar. Njut av den stora och välskötta gården med tillgång till både grillplats, boulebana samt lekplats. Genom att bo i denna cenrala delen av Göteborg, når man till alla tänkbara bekvämligheter så som matbutiker, apotek, restauranger och caféer. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4