Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emelie Palm

Emelie Palm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skomakarvägen 2, Vendelsö, Haninge kommun

Skomakarvägen 2

Radhus
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 695 000 kr
141 + 29,5 m²
6 rum
853 m² tomt

Med ett fint läge i familjeidyllen erbjuds nu ett trevligt kedjehus med områdets största hörntomt om över 850 kvm! På 141 + ca 30 kvm samspelar här yteffektivt ljusa trevliga sällskapsytor med hela 4-5 rymliga sovrum, goda förvaringsytor och garage som nås från bostaden. Trevligt familjekök med plats för matbord och mysigt vardagsrum intill med braskamin och utgång till baksida. Möjlighet finns här att bort vägg mellan kök och vardagsrum för en öppen planlösning. Vidare nås ett rymligt matrum alternativ sovrum samt ett avskilt lugnt sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum och tvättstuga med anslutning till förråd och garage. Möjligheter att bygga ut om så önskas. En trappa upp nås ett allrum, tre ljusa sovrum och gästwc. Uppgång till vind med ståhöjd och möjlighet till goda förvaringsmöjligheter. Ljuvlig trädgårdstomt i soligt syd/västläge. Plana gräsytor fint inramad av Gunnebostaket och Tuijor ger utrymme för studsmatta, fotbollsboll samt lek och spring. Robotgräsklippare som bekvämt klipper gräset ingår. Perfekt plats och bra markförhållanden med sand för pool om så önskas. Solen värmer från förmiddag till sen kväll under sommartid. Under säsong finns här hallonbuskar längs kortsidan samt körsbär, äppelträd, päronträd, krusbär, vinbär och björnbär. Sällsynt bra utrymme på entrésidan för biluppställning med asfalterad uppfart och plats för 4-5 bilar samt grusad ca 10 meter extra lång parkeringsyta för t ex husvagn eller båt, vilket är helt unikt för området! Taket omlagt i slutet på 80-talet. All el ny på övervåning samt genomgången av fackman på entréplan och merparten av eluttag och lampknappar utbytta mot nya och mestadels med dimmer med appstyrning. Högeffekts laddbox (upp till 13.8kw) med lastbalansering för elbil ingår. Trivsam länga med fin grannsämja där man tillsammans flaggar högtider och grannars födelsedagar. Gemensamma frivilliga gårdsstädningar med fika och kräftskiva är mycket uppskattade. Barnvänligt område med all tänkbar service inom bekvämt avstånd. Ett stenkast till HagaLyckebyskolan (F-9), förskolan Skeppet och Gladan inom promenadavstånd. Vältrafikerad busshållplats endast 60 meter bort som smidigt tar dig till Gullmarsplan, Stockholm city och Handenterminalen och pendeltåg. Cykel och gångavstånd för barnen till populära fotbollsklubben Vendelsö IK och Haningevallen. Promenadavstånd till vårdcentral med apotek samt till pizzeria och matbutik. Cykelavstånd till Lycksjön samt Drevvikens bad såsom krokodilbadet och fina naturomgivningar med löparspår och svampskog och närhet till Tyresta naturreservat. Välkommen på visning!

Askfatsvägen 10, Centrala Dalarö, Haninge kommun

Askfatsvägen 10

Fritidshus
Centrala Dalarö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 495 000 kr
32 m²
2 rum
1 461 m² tomt

Nu erbjuds ett ostört sommarparadis i soldränkt läge med lättskött tomt om närmare 1 500 kvm. Bostaden som nyttjas som fritidshus året runt totalrenoverades både invändigt och utvändigt i början på 90-talet. Ljuvlig altan i fint läge där solen värmer från morgon till kväll. Här ryms möblemang och växtligheter - en ostörd oas från tidig vår till sen höst. Tillhörande gäststuga med och altan och litet kökspentry för övernattande gäster. Högt belägen tomt där Vadvikens vatten skymtar från uteplatsen på berget där den sena kvällssolen kan avnjutas. Promenadavstånd ner till den mysiga kanalen med möjlighet till båtplats, badstrand, fotbollsplan och populära Bistro Solsidan med småbåtshamn intill. Möjlighet finns även här att med generös byggrätt planera och bygga ditt eget drömboende. Läs mer om detaljplan för området under Dokument. Naturskönt boende för livsnjutaren med lättskött tomt och lekvänliga omgivningar i lugn skärgårdsmiljö. Plocka bär och svamp under säsong, kvällsbada och fiska, odla och njut av mysiga höstkvällar framför brasan. Promenera längs kanalen, ta en springtur i skogen eller träningspass på utegymmet. Ett paradis för barnen som obehindrat kan cykla i området, bygga sandslott vid stranden och sova över med kompisarna i gästhuset. Mycket populär seglarskola och tennisvecka för barn och ungdomar anordnas varje år. Kort promenad ner till pittoreska Dalarö by där en lunch kan avnjutas vid Tullhuset med utsikt mot havet eller en fika på omtyckta Dalarö bageri. Här finns välsorterad livsmedelsbutik, lanthandel, italiensk glass, minigolf, sommaryoga, postombud, förskola/skola (F-9), bensinmack samt skärgårdsbåtar som trafikerar öarna runt om. Vidare finns idrottshall, tennisbanor och ca 10 min med bil till närmsta golfbana. Omtyckta Smådalarö Gård med spa, restaurang, golf och padelbanor inom bekvämt avstånd.

Sleipnervägen 27, Handen, Haninge kommun

Sleipnervägen 27

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 495 000 kr
78 m²
2 rum
vån 1/3
5 599 kr/mån
19 167 kr/m²

Bekvämt belägen på entréplan erbjuds här en mysig 2:a om som badar i ljus från stora fönster och inglasad dubbelbalkong i ostört läge med fin vy över de lummiga omgivningarna. Här fördelar sig 78 kvm med ett stort tillhörande förråd som smidigt nås inifrån bostaden. Social planlösning förenar stilrent kök och matplats med vardagsrum och vidare anslutning till ombonad och inglasad dubbelbalkong. Lugnt sovrum i svalt norrläge och goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Stambytt badrum med påkostade materialval och golvvärme samt tvättdel med nyare tvättmaskin och torktumlare. Rymlig klädkammare som även passar utmärkt som barnrum och lekrum alternativt gästrum eller hemmakontor. Genomgående fina golv och behagliga färgsättningar. Lugnt och rofyllt läge med några minuters promenad till Haninge centrum med affärsutbud, restauranger och caféer. Ca 100 meter till nybyggda Vikingaskolan med förskola. Närhet även till både bussterminal och pendeltågsstation för smidig transport in till Stockholm eller Nynäshamn. Runt knuten nås natursköna områden där Rudans friluftsområde erbjuder fin badplats, elljusspår och vandringsleder sommartid samt bland annat skridskoåkning och skidspår vintertid. Handen centrum är inne i en expansiv fas gällande byggnation av lägenheter, service och nöjen. Stabil och välskött HSB förening som nyligen utfört större renoveringar såsom stambyte och nya fasader. I avgiften inkluderas värme, vatten samt bredband och kabel-TV. Gemensamt elavtal via bostadsrättsföreningen. Cykelrum och barnvagnsrum i anslutning till entrén. Välkommen på visning!

  • Balkong
Lyngsåsa 7, Dalarö, Haninge kommun

Lyngsåsa 7

Lägenhet
Dalarö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 288 kr/mån
63 413 kr/m²

Exklusiv lägenhet vackert belägen i hjärtat av Dalarös skärgårdsidyll! Med ett lugnt läge i populära Lyngsåsa erbjuds här en ljus och stilsäker 2:a på markplan. Tillhörande generös altan i ett vindskyddat läge bjuder på en ljuvlig vy mot hav och grönskande park. Här ryms lättmöblerat stort middagsbord och loungemöblemang samt växtligheter och blommor. Rogivande vy från den mysiga altanen över pampiga park- och trädgårdsområden och Jungfrufjärdens glittrande vatten. Storslagna naturomgivningar och barnvänlig sandstrand där den stora bryggan fungerar som vågbrytare. Här finns grillmöjligheter, badbryggor och intilliggande bastu som föreningen tillhandahåller sina medlemmar. Vackra klippor och ljuvliga promenadstråk längs bryggorna. Njut av årstidernas skiftningar från höstens alla färger till hur isen bereder ut sig i fjärden och betrakta från första parkett hur allt vaknar till liv när våren knackar på. Avsluta dagen med ett glas vin på bryggan eller på en picknickfilt uppe på klipporna till en magisk utsikt över Dalarö Ström, Korsholmen och Genböte fyr. Bjud över vännerna på grillning vid vattnet med tillhörande bastubad eller bara koppla av på den egna altanen efter en skön dag på stranden. Välplanerad och ljus hörnlägenhet med genomgående påkostade och smakfulla materialval. Stilsäkert kök från Vedum samspelar fint med det vitlaserade trägolvet och det generösa ljusflödet från stora fönsterpartier. Det gröna omgivningarna och altanen skapar tillsammans med de stora fönsterpartierna en trivsam huskänsla. Högre takhöjd och öppen sällskapsyta som rymmer soffa och tillhörande möblemang med en social anslutning till kök och matplatsen med havsutsikt. Läckert badrum i marmor utrustat med alla bekvämligheter samt ett lugnt svalt sovrum med platsbyggda garderober upp till tak för maximal förvaringsyta. I föreningen finns ett påkostat gym med både konditionsmaskiner och fria vikter, gästlägenhet för besökare samt odlingslotter och båtplatser med separat kö. Trevlig gemenskap och fin grannsämja där man ser om varandra och under året arrangeras uppskattade lucia- och julfiranden samt midsommarfest. Gemensam möblerad uteplats för huset i eftermiddags och kvällssol mot lugn och grönskande allmänning. Fin och frivillig sammanhållning i huset där det grillas och bakas pizza samt bjuds på eftermiddagsdrinkar och liknande. Tillhörande parkeringsplats och byn nås via den privata gångstigen på baksidan eller genom området. Intill huset finns även ett rymligt barnvagn/rullstol/cykelförråd. Ett utmärkt permanentboende såväl som ett bekvämt och bekymmersfritt fritidsboende. Gångavstånd till byn med ICA-butik, Dalarö bageri, Öarnas lanthandel, glassbar, café och flera restauranger såsom Ankaret, Mysingen och omtyckta Solsidan i Askfasthamnen. Promenadavstånd till Dalarö båtklubb. Välkommen till ett boende utöver det vanliga!

  • Uteplats
  • Hiss
Karlavägen 9, Dalarö, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Karlavägen 9

Villa
Dalarö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
6 995 000 kr
160 + 100 m²
6 rum
1 222 m² tomt

I gemytlig skärgårdsidyll erbjuds nu en gedigen och välskött enplansvilla med källardel om totalt ca 260 kvm. Vackert uppvuxen trädgårdstomt och tillhörande uppvärmd pool. På entréplanet fördelar sig 160 kvm på öppna sociala umgängesytor, fyra rymliga sovrum och två helkaklade badrum. Stort familjekök som badar i ljus från stora fönsterpartier och dubbla glasdörrar som leder ut till altan och egen pool. En trappa ned nås tvättstuga, allrum, förvaring och anslutning till garage. Genomgående välskött och mycket energieffektiv bostad (energiklass B) med vattenburet uppvärmningssystem via bergvärme samt braskamin i köket. Naturskönt boende för livsnjutaren med lättskött tomt och lekvänliga omgivningar i lugn skärgårdsmiljö. Promenera ner till vattnet för ett kvälls- eller morgondopp, ta en tur med båten till soliga klippor för bad och picknick. Odla i trädgården och njut av mysiga höstkvällar framför brasan. Runt om nås löparspår och promenadstråk samt fin svampskog fylld med kantareller under säsong. Ett paradis för barnen som via lugn väg kan ta sig till skolan, idrottshallen samt badplats och fotbollsplan. Mycket populär seglarskola och tennisvecka för barn och ungdomar anordnas varje år. Promenera upp till pittoreska Dalarö by, ta en glass vid vattnet, avnjut en lunch vid Tullhuset med utsikt mot havet eller bara ta en fika på Dalarö bageri mitt i byn. Här finns också välsorterad livsmedelsbutik, bageri, lanthandel, italiensk glass, minigolf, sommaryoga, postombud, förskola/skola (F-9), bensinmack samt skärgårdsbåtar. Mysigt promenadstråk längs Dalarö kanal leder fram till populära Bistro Solsidan vid Askfasthamnen med gästhamn. Vidare finns idrottshall, fotbollsplan, utegym, tennisbanor och ca 10 min med bil till närmsta golfbana. Omtyckta Smådalarö Gård med spa, restaurang, golf och padelbanor inom bekvämt avstånd. Varmt välkomna till ett harmoniskt boende med hög livskvalité!

  • Plus
  • Energieffektiv
Långuddsvägen 23, Dalarö, Haninge kommun

Långuddsvägen 23

Villa
Dalarö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
11 900 000 kr
100 m²
4 rum
2 506 m² tomt

I gemytlig skärgårdsidyll granne med havet, stränder och båtliv erbjuds nu en skärgårdspärla med soldränkt och insynsskyddad tomt som med ett oslagbart frontläge blickar ut mot Södervikens glittrande vatten. Väl tilltagen och lättskött tomt med plana ytor med plats för pool, en egen sandstrand samt studsmatta, lek och spring. En privat oas inbäddad i grönska och omsluten av klippor ned mot havet och båtplats. För den som söker ett boende med maximal avkoppling har sannerligen hittat rätt. Bostadshus om ca 100 kvm där kök, matplats och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning med stora fönster som blickar ut mot havet. Soldränkt terrass med plats för loungemöblemang samt nedsänkt jacuzzi en etage ned. Njut från första parkett av glittrande vatten, småbåtar som tuffar förbi eller hur höstvindarna viner mot huset och elden sprakar i brasan. Tre rymliga sovrum varav master bedroom har access till terrassen samt badrum. Vidare finns duschrum med tvättdel samt bastu och utgång till altan med nedsänkt pool. Här finns även två gäststugor för uthyrningen eller övernattande gäster samt ett tredje oinrett med loft. Tillhörande garage och carport. Välkommen på visning!

Runstenstorget 4, Handen, Haninge kommun

Runstenstorget 4

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/11
3 498 kr/mån
43 545 kr/m²

Nu erbjuds en ljus och välplanerad 2:a med ett oslagbart centrumläge och alla bekvämligheter ett stenkast bort. Bostaden badar i ljus från stora fönster med milsvid utsikt och mysig balkong med eftermiddags-/kvällssol. Öppen social planlösning där ljuset och en takhöjd om 2,9 meter skapar en trivsam luftig bostad. Avskilt lugn sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt stort helkaklat badrum med badkar och praktisk tvättdel. Kök, matplats och vardagsrum förenas i öppet och blir naturligt bostadens hjärta. Ta smidigt hissen ned till centrum med stort affärsutbud, caféer, restauranger, postombud och mataffärer. Även tillhörande förråd och gemensam tvättstuga nås med hissen. Trevlig förening som tillhandahåller p-platser och garage (separat kö), föreningslokal för upp till 30 personer, gemensam tvättstuga och barnvagn/-cykelförråd för sina medlemmar. Bekvämt boende mitt i centrum med utmärkta kommunikationer i form av pendeltåg och bussar precis intill samt allt man behöver till vardagen några trappor ner! Kontakta mäklaren för mer information och privatvisning!

  • Balkong
  • Hiss
Lagebergsvägen 29, Vendelsö, Haninge kommun
Lagebergsvägen 29, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Lagebergsvägen 29, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Lagebergsvägen 29

Radhus
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
5 795 000 kr
135 m²
5 rum
706 m² tomt

I hjärtat av Vendelsömalms barnvänliga idyll erbjuds nu ett trevligt kedjehus med gavelläge, garage och trädgård i bästa solläge. Huset ligger precis intill en liten lekpark. Här fördelar sig 135 kvm på ljusa öppna sällskapsytor, goda förvaringsytor, badrum på vardera plan samt möjlighet till 4-5 sovrum. Huset är varsamt omhändertaget och trädgården är välskött och fin med stor gräsmatta och uteplats med grill. Ett perfekt hus för en barnfamilj med gott om yta för umgänge men också för eget krypin. Tillhörande garage med förrådsdel och uppfart med plats för två bilar. Sommartid ramar grönska och blomster fint in tomten och skapar en ostörd plats att njuta av sommaren på. Plana fina gräsytor rymmer studsmatta, fotboll, lek och passar perfekt för dem med spring i benen. I den lummiga trädgården utanför köket kan sommarfrukosten avnjutas i solen innan den vid lunch vandrar runt till baksidan med uterum och altan med utsikt över trädgården. Njut av underbara eftermiddagar i solen medan barnen leker på tomten eller duka långbord och bjud in vänner och familj på grillkvällar, här värmer solen till sen kväll under sommarmånaderna. Trevligt familjeboende med ett mysigt läge i lugnt barnvänligt område. Generationsskifte blandar här äldre familjer med nyinflyttade barnfamiljer och skapar en trevlig grannsämja. Närhet till flera fina lekplatser, grönområden och trevliga promenadstråk samt löparspår. Cykelavstånd till sandstrand vid Ramsjön eller klippbad vid Svartsjön. Ljuvliga nationalparken Tyresta By med djur, vackra skogsmiljöer, café och korvgrillning inom bekväm närhet. Närhet till sportanläggning med fotbollsplan och populära pulkabackar under vintertid. Vältrafikerad busshållplats ca 660 meter bort med direktbussar in till Gullmarsplan och Stockholm C. Barn i alla åldrar runt om i området tillsammans med förskola, skola (f-9) och fotbollsplan, utomhusgym och skatepark i direkt närhet gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Kort promenad till Konsum, pizzeria, Vendelsö kök och bar med sin omtyckta uteservering sommartid samt även bekväm närhet till ICA Maxi och butiker vid Port 73 och Haninge C. Inte långt ifrån nås tre golfbanor och även Haninges vackra skärgård med Gålö, Dalarö och öar såsom Utö och Nåttarö inom bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Tutviksvägen 42, Gudö, Haninge kommun
Tutviksvägen 42, Gudö, Haninge kommun, bild 2
Tutviksvägen 42, Gudö, Haninge kommun, bild 3

Tutviksvägen 42

Tomt
Gudö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 495 000 kr
1 819 m² tomt

I en lugn avkopplande miljö med storslagna naturomgivningar och Långsjöns glittrande vatten intill finns här möjligheten på generös tomt uppföra ditt drömhus. Tomten som nås via infartsväg från grannfastigheten har ett högt fint läge med viss sjöutsikt mot Långsjön. Under Dokument finns mer info om infartsväg under Förättningskarta och byggmöjligheter under Detaljplan. Lugnt och naturskönt läge intill den expansiva delen av Gudö där ett idylliskt villaområde för barnfamiljen växt fram med kompisar i olika åldrar samt en omtyckt förskola precis intill. En promenad på 10 minuter tar dig till vältrafikerad busshållplats och med bil nås Gullmarsplan på ca 20 minuter. Fantastiskt läge med fina löprundor och promenadstråk samt utegym och grillplats vid ån. I närheten finns flera sjöar och omtyckta badplatser vid Gudö å, Drevviken och Långsjön som även erbjuder kräftfiske samt gångavstånd till mysiga Tutviksbadet - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Njut av en långpromenad med hund eller barnvagn runt Långsjön eller strosa intill den vackra ån. Här erbjuds kanotuthyrning under säsong och med kajak eller kanot kan du ta dig hela vägen till Tyresö slott. Tryggt område med fina miljöer för utelek, kompisar och aktiviteter såväl sommartid som vintertid gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Bekvämt avstånd till Trollbäcken centrum med mataffär och restauranger nås på 5 min med bil och direktbussar tar dig på ca 40 min in till Stockholm. En plats för det bästa av två världar - välkommen att kontakta mäklare för mer information!

  • Premium

Visar alla 9