Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erik Sandh

Erik Sandh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringvägen 138, Västerhaninge, Haninge kommun
 • Sön 26 maj kl 14:00
Ringvägen 138, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ringvägen 138, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ringvägen 138

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 400 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 870 kr/mån
24 561 kr/m²

Denna välkomnande bostad om 2 rum och kök bjuder in med en ljus och rymlig hall, ett modernt kök med matplats för fyra personer och bekvämt badrum. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för både avkoppling och underhållning. I sovrummet finns plats för garderob och direktanslutning till balkongen. Här kan du starta dagen med att njuta av morgon- och förmiddagssolen på den härliga balkongen. Bostaden är omgiven av en charmig och trivsam miljö. Direkt intill finner du ett trevligt grönområde med lekplats och hundrastgård. Belägen i en populär del av Västerhaninge, erbjuder detta lugna område närhet till naturen samtidigt som det är bekvämt beläget nära Västerhaninge centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger, service och vårdcentral. Goda kommunikationer finns med pendeltåg mot både Stockholm och Nynäshamn. För den som uppskattar motion och utomhusaktiviteter finns närliggande motionsspår och Hanvedens idrottsplats. Brf Ringen är en stabil förening som erbjuder medlemmarna garage- och parkeringsplatser, flera tvättstugor och förmånliga avgifter. Det här är helt enkelt ett hem som kombinerar bekvämlighet, natur och goda grannar på bästa sätt! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Åvavägen 15, Österhaninge, Haninge kommun
 • Sön 26 maj kl 15:00

Åvavägen 15

Fritidshus
Österhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 595 000 kr
45 m²
3 rum
2 838 m² tomt

För dig som vill finna lugnet och stänga av vardagens stress och press finns här det perfekta fritidshuset för dig! Inbäddat i grönska mellan skog och ängar ligger detta hus med mycket karaktär, charm och bevarade originaldetaljer. Perfekt att tillbringa sommarkvällar och helger tack vare bekvämt avstånd från Stockholm (endast 30 min med bil från Södermalm). Nära till Tyresta nationalpark och enkelt att ta sig till Dalarö eller Haninge med buss eller bil. Nära till skog med tillgång till både blåbär, lingon och kantareller. Ett rikt djurliv med både rådjur, älg och småfåglar. Varmt välkommen till din sommardröm!

 • Plus
Riksbyggen Brf Visionen , null, Haninge kommun
 • 68 lediga bostäder

Riksbyggen Brf Visionen

Lägenhet
Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
fr. 1 945 000 kr
35-98 m²
1-4 rum
3 630 kr/mån

Antal bostäder: 80 lägenheter med bostadsrätt, varav 8 st ”Hyrköp” Storlekar: 1–4 rok (35–98 kvm) Parkering: 21 garageplatser varav 10 % med laddstolpar Övrigt: Bil- och cykelpool Inflyttning: Preliminärt våren 2026 Riksbyggen.se/visionen Brf Visionen har 80 lägenheter i två tiovåningshus som kikar över kanten mot Rudansjön. Det blir kvadratsmarta 1:or till 4:or mellan 35 och 98 kvm, med antingen balkong eller uteplats. På gården finns det gott om cykelparkeringar och en trappa ner därifrån en glänsande ny bussterminal med vänthall och butiker. Bara några steg därifrån ligger pendeltågstationen. Vad gäller kommunikationer är det som att bo rakt ovanpå en centralstation. Finns det något enda argument kvar för kostsamt bilägande? I så fall tystas det av föreningens bilpool. Men visst, om du envisas så finns även chansen till egen p-plats i garage varav vissa har laddstolpar. 21 garageplatser varav 2 med laddstolpar. Lägenhetsförråd - Generellt så finns förråd för säsongsutrustning placerat i lägenheter, men vissa lägenheter har istället förråd placerat på entresolplanet ovanför lokalerna. Dock är det inte bara färdmedlen som står för kommunikationen. Haningeterrassen håller på att utvecklas till en trygg och vital mötesplats för forskning, utbildning, näringsliv och vård. Här ska människor arbeta, konferera, shoppa, umgås och roa sig från morgon till kväll. Bilden av den gamla sömniga förorten bleknar snabbt. Om Handen Det går inte att hitta ett mer centralt boende än såhär. Ett stenkast från Brf Visionen har du Coop Konsum, några steg till både gym, pendelstation med tät trafik mot Stockholm och Nynäshamn. Ett närliggande köpcentrum Haninge C med brett utbud av butiker, restauranger och service. Dessutom en kortare promenad till härliga naturområden vid Rudan med badplats, trevliga promenadstråk och utegym.

 • Nybyggnadsprojekt
Järnåldersringen 597, Söderby, Haninge kommun
 • Budgivning pågår
Järnåldersringen 597, Söderby, Haninge kommun, bild 2
Järnåldersringen 597, Söderby, Haninge kommun, bild 3

Järnåldersringen 597

Radhus
Söderby, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 795 000 kr
125 m²
4 rum
203 m² tomt

Här finns en sällsynt chans att bli ägare till ett av områdets bästa lägen! Detta kan bli det perfekta huset för dig som söker en plats där du och familjen kan bo i många år framöver. Ett välhållet hus med visst moderniseringsbehov. Inom promenadavstånd hittar man det mesta såsom skola, förskola, shopping och kommunikationer. - Friköpt - Ett av områdets trevligaste baksidor i söderläge. - Stor altan och lekvänlig gräsmatta - Öppen och social planlösning - Stort kök med matplats för hela släkten - Väl tilltagna sovrum - Garage i länga ett stenkast från huset Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Broddvägen 24, Vendelsö Gård, Haninge kommun
Broddvägen 24, Vendelsö Gård, Haninge kommun, bild 2
Broddvägen 24, Vendelsö Gård, Haninge kommun, bild 3

Broddvägen 24

Radhus
Vendelsö Gård, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 895 000 kr
107,5 m²
5 rum
6 481 kr/mån
45 535 kr/m²

Välkomna till ett bostadsrättsradhus i 2-plan med ett underbart sjönära läge precis intill Drevviken. Bostaden har en idealisk rumsfördelning, fina ljusinsläpp och härlig sjöutsikt. Entréplanet som den centrala sällskapsdelen har en braskamin och trevlig öppenhet mellan det stilsäkert eleganta arbetsköket och matplatsen. Ett perfekt arbetsrum eller lekrum samt duschrum i anslutning till entrén. Övre plan upptas av charmigt sovrum med rymd, stora glaspartier med vattnet i blickfånget och sluttande takhöjd till nock. Två fina sovrum med hög takhöjd och fönster i olika väderstreck, klädkammare samt kaklat badrum med badkar och intilliggande tvättstuga. Genomgående parkettgolv och vattenburen golvvärme i båda planen. Två mysiga uteplatser i olika väderstreck varav baksidan med fin sjöutsikt och lekvänlig gräsmatta. Förråd och egen carport i anslutning till bostaden. Naturskönt boende med rogivande omgivningar kring Drevviken där årstidernas växlingar kan avnjutas från första parkett. Spendera lata på dagar på stranden eller bjud över vännerna på grillning med kvällsdopp. Under sommarsäsongen erbjuds kanotuthyrning och fina badplatser i Drevviken. Vintertid plogas banor på isen, packa varm choklad och snöra på skridskorna för en heldag ute med familjen. Kompisar i olika åldrar runt om i området, lekmiljöer och gångavstånd till omtyckta förskolor och skolor intill gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Goda kommunikationer som smidigt tar dig vidare till Gullmarsplan, Stockholm central, Haninge C och Tyresö centrum. Förskola och grundskola inom cykelavstånd samt närhet till populära Krokodilbadet. Tyresta nationalpark ligger några kilometer bort, med vidsträckt urskog och trevliga promenadstråk. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Aspvägen 20, Västerhaninge, Haninge kommun
Aspvägen 20, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Aspvägen 20, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Aspvägen 20

Villa
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
5 295 000 kr
122 m²
4 rum
880 m² tomt

Varmt välkommen till denna tilltalande och lättskötta enplansvilla! För den som uppskattar ett glas vin i kvällssolen framför gräsklippning och underhåll är detta helt rätt bostad. - Privat och insynsskyddad tomt med stort trädäck och kvällssol - Genomgående fint skick med många stora renoveringar genomförda - Social planlösning för att umgås med vänner och familj - Låga driftskostnader med frånluftsvärmepump - Långt tillträde möjligt! Belägen nära mataffär, skolor och förskolor samt kommunikationer med pendeltåg och buss. Välkommen på visning!

 • Premium
Hermanstorpsvägen 68, Hermanstorp, Haninge kommun
Hermanstorpsvägen 68, Hermanstorp, Haninge kommun, bild 2
Hermanstorpsvägen 68, Hermanstorp, Haninge kommun, bild 3

Hermanstorpsvägen 68

Radhus
Hermanstorp, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
5 980 000 kr
154 + 5 m²
6 rum
5 490 kr/mån
38 831 kr/m²

***Visningen äger rum i ett av husen på Olsängsvägen 14, husen är dock inte helt färdigställda ännu, möjlighet att parkera finns. .*** Passa på att knipa en av de sista husen i detta unika projekt! I Vega Villastad finns endast ett fåtal bostäder kvar. Inflytt kvartal 2 2024. Byggherren kommer att ge så kallad räntegaranti de tre första åren för att föreningen inte ska behöva höja avgiften. Bygglov och startbesked finns vilket är ett krav för att kunna ingå förhandsavtal enligt nya bostadsrättslagen. Byggnation startad. Bostadens gatuadress kommer sedan att vara Hermanstorpsvägen. För dig som söker ett smakfullt, bekymmersfritt och modernt boende där familjen kan växa och trivas i många år framöver finns här något alldeles extra. Detta väl tilltagna radhus i tre plan är speciellt framtaget för dig som inte vill kompromissa med sociala ytor eller för den delen antalet sovrum. Med sin geniala planlösning, sina handplockade materialval och härliga rymd checkar detta boende många boxar för den moderna familjen. Här bor den som vill kombinera närheten till naturen med närservice, stadspuls och omedelbar närhet till stan tack vare pendeltåget. - Familjevänligt - Låg driftskostnad med frånluftsvärmepump - 3 plan om totalt hela 154kvm - 2 parkeringsplatser - 4-5 sovrum Här uppförs 17 extra stora radhus om ca 154kvm. Den sinnrika planlösningen lämpar sig extra mycket för barnfamiljen eller tonårsfamiljen där varje plan representerar en funktion. Entréplanet karaktäriseras av ljus och rymd och utgör den sociala och representativa delen av bostaden där man gärna umgås med vänner och familj i de stora sällskapsytorna där kök, matrum och vardagsrum länkas samman. De stora fönsterpartierna mot uteplats och trädgård bjuder in till lek och umgänge året runt. Våningsplanet erbjuder även stort och exklusivt badrum, tvättstuga samt hall. En trappa upp finner man bostadens samtliga sovrum som är fyra till antalet. Med alla sovrum på samma plan och avskilda från sällskapsytorna blir föräldralivet sannerligen mer behagligt här. Dessutom finns här ytterligare ett stort och smakfullt badrum. Husets tredje plan särskiljer bostaden ytterligare från liknande bostäder i området. Snedtaket och takfönstren skänker mycket karaktär och mysfaktor åt rummet. Här får tonåringarna ett eget vardagsrum eller hemmaarbetaren ett eget kontor. Eller varför inte löpa linan ut och skapa ett underbart Master Bedroom? De sobra färgerna, exklusiva materialvalen och fina ljusinsläppet löper som en röd tråd genom bostadens samtliga rum. Bostadens utformning borgar för låga driftskostnader tack vare frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme i entréplanet. Till huset hör även två parkeringsplatser och förråd vilket underlättar i vardagen. I området finns flera skolor och förskolor bl.a. Spetsbergen Ur och Skur, Nya Vega skola (F-9) och Nakterhusskolan (F-5). På gång avstånd finns Vega Centrum med Vegas pendeltågstation, ICA, nyöppnade Hemköp, Core Gym, Sushirestaurang, Wofflans Stenugnsbageri och mycket annat. Dessutom planeras inom kort både Brödernas Hamburgare, Lulu Poké och Sushi i närheten. *Xedra Utveckling AB har gentemot Bostadsrättsföreningen åtagit sig att under de första tre åren göra ett tillskott, en sk ränteersättningsgaranti. De första två åren om räntan överstiger 2,7% och det tredje året om räntan överstiger 3,2%. Xedra Utveckling åtar sig därmed att ersätta bostadsrättsföreningen med skillnaden mellan dessa räntesatser och den faktiska

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Hermanstorpsvägen 70, Hermanstorp, Haninge kommun
Hermanstorpsvägen 70, Hermanstorp, Haninge kommun, bild 2
Hermanstorpsvägen 70, Hermanstorp, Haninge kommun, bild 3

Hermanstorpsvägen 70

Radhus
Hermanstorp, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
5 980 000 kr
154 + 5 m²
6 rum
5 490 kr/mån
38 831 kr/m²

***Visningen äger rum i ett av husen på Olsängsvägen 14, husen är dock inte helt färdigställda ännu, möjlighet att parkera finns. .*** Passa på att knipa en av de sista husen i detta unika projekt! I Vega Villastad finns endast ett fåtal bostäder kvar. Inflytt kvartal 2 2024. Byggherren kommer att ge så kallad räntegaranti de tre första åren för att föreningen inte ska behöva höja avgiften. Bygglov och startbesked finns vilket är ett krav för att kunna ingå förhandsavtal enligt nya bostadsrättslagen. Byggnation startad. Bostadens gatuadress kommer sedan att vara Hermanstorpsvägen. För dig som söker ett smakfullt, bekymmersfritt och modernt boende där familjen kan växa och trivas i många år framöver finns här något alldeles extra. Detta väl tilltagna radhus i tre plan är speciellt framtaget för dig som inte vill kompromissa med sociala ytor eller för den delen antalet sovrum. Med sin geniala planlösning, sina handplockade materialval och härliga rymd checkar detta boende många boxar för den moderna familjen. Här bor den som vill kombinera närheten till naturen med närservice, stadspuls och omedelbar närhet till stan tack vare pendeltåget. - Familjevänligt - Låg driftskostnad med frånluftsvärmepump - 3 plan om totalt hela 154kvm - 2 parkeringsplatser - 4-5 sovrum Här uppförs 17 extra stora radhus om ca 154kvm. Den sinnrika planlösningen lämpar sig extra mycket för barnfamiljen eller tonårsfamiljen där varje plan representerar en funktion. Entréplanet karaktäriseras av ljus och rymd och utgör den sociala och representativa delen av bostaden där man gärna umgås med vänner och familj i de stora sällskapsytorna där kök, matrum och vardagsrum länkas samman. De stora fönsterpartierna mot uteplats och trädgård bjuder in till lek och umgänge året runt. Våningsplanet erbjuder även stort och exklusivt badrum, tvättstuga samt hall. En trappa upp finner man bostadens samtliga sovrum som är fyra till antalet. Med alla sovrum på samma plan och avskilda från sällskapsytorna blir föräldralivet sannerligen mer behagligt här. Dessutom finns här ytterligare ett stort och smakfullt badrum. Husets tredje plan särskiljer bostaden ytterligare från liknande bostäder i området. Snedtaket och takfönstren skänker mycket karaktär och mysfaktor åt rummet. Här får tonåringarna ett eget vardagsrum eller hemmaarbetaren ett eget kontor. Eller varför inte löpa linan ut och skapa ett underbart Master Bedroom? De sobra färgerna, exklusiva materialvalen och fina ljusinsläppet löper som en röd tråd genom bostadens samtliga rum. Bostadens utformning borgar för låga driftskostnader tack vare frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme i entréplanet. Till huset hör även två parkeringsplatser och förråd vilket underlättar i vardagen. I området finns flera skolor och förskolor bl.a. Spetsbergen Ur och Skur, Nya Vega skola (F-9) och Nakterhusskolan (F-5). På gång avstånd finns Vega Centrum med Vegas pendeltågstation, ICA, nyöppnade Hemköp, Core Gym, Sushirestaurang, Wofflans Stenugnsbageri och mycket annat. Dessutom planeras inom kort både Brödernas Hamburgare, Lulu Poké och Sushi i närheten. *Xedra Utveckling AB har gentemot Bostadsrättsföreningen åtagit sig att under de första tre åren göra ett tillskott, en sk ränteersättningsgaranti. De första två åren om räntan överstiger 2,7% och det tredje året om räntan överstiger 3,2%. Xedra Utveckling åtar sig därmed att ersätta bostadsrättsföreningen med skillnaden mellan dessa räntesatser och den faktiska

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats

Visar alla 8