Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Theodor Hellmans väg 78, Murberget/Änget, Härnösands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Theodor Hellmans väg 78

Lägenhet
Murberget/Änget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
475 000 kr
80,9 m²
3 rum
vån 1/3
3 771 kr/mån
5 871 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna rymliga 3:a på första våningen, endast en halvtrappa upp! Här finns ett vardagsrum med parkettgolv och utgång till en inglasad balkong med ett soligt läge. Köket är renoverat 2018 och har utrymme för en matplats. Markis finns både vid balkong och köksfönster. Lägenheten har två sovrum och ett duschrum där en tvättmaskin får plats om så önskas. Här finns även en reparationsfond om drygt 11 500kr och bredband ingår i månadsavgiften! På den gemensamma innegården kan ni nyttja grillplats, lekplats och spela boule. Här bor ni i ett lugn och familjärt område med endast några minuters promenad till grundskola, högstadieskola och förskola. Det är även nära till resecentrum och handelsområdet Ankaret. Gillar du skog och natur finns fina strövområden i skogen intill Västernorrlands museum, som även det är värt ett besök! Busshållplats finns nära bostaden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Spillkråkevägen 2, Stenhammar, Härnösands kommun
Spillkråkevägen 2, Stenhammar, Härnösands kommun, bild 2
Spillkråkevägen 2, Stenhammar, Härnösands kommun, bild 3

Spillkråkevägen 2

Villa
Stenhammar, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
2 595 000 kr
111 + 203 m²
8 rum
908 m² tomt

Nu har vi glädjen att visa upp denna mycket rymliga och pampiga villa klädd i mexitegel på populära Stenhammar, ett av de mest attraktiva områdena på Härnön. Här finns bergvärme vilket ger en mycket fördelaktig driftskostnad, dubbel (varm) garage, bastu och fina eldstäder! Välbyggd villa med betongbjälklag. Ljust och rymligt vardagsrum i vinkel med stora fönster, kök med utgång till ett rymligt uterum. Hörntomt! Trädgårdstomten är plan och lagom stor, här finns svarta vinbär, hallon, krusbär och vackra äppelträd. Fina möjligheter för såväl gemenskap som lek och odling. Gång och cykelavstånd till förskolor och grundskola. I området finns även mysiga cykel och promenadstigar i skogen, elljusspår för löpning eller längdskidor, slalombacke och en populär restaurang inom promenad avstånd. Här går kollektivtrafik som tar dig till centrum. Välkommen till Spillkråkevägen 2!

  • Premium
Krokvägen 12C, Södra Brännan, Härnösands kommun

Krokvägen 12C

Lägenhet
Södra Brännan, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
675 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 302 kr/mån
9 712 kr/m²

Varmt välkomna till denna otroligt ljusa och fina bostadsrätt på Brännan som kan övertas inom kort om så önskas! Lägenheten har ett snyggt renoverat kök med matplats och ett rymligt vardagsrum med utgång till en balkong med ett bra solläge. Utöver det finns här två sovrum i bra storlek och ett fräscht duschrum som renoverades 2021. Här bor ni med närhet till livsmedelsaffär, blomsterhandel, gym, förskola, en stor lekpark och busshållplats. I området finns fina promenadvägar mot hav eller skog och det är promenadavstånd både till Härnösands centrum och till Högslättens IP med bl a motionsspår och idrottshallar. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Älandsvägen 10, Älandsbro, Härnösands kommun

Älandsvägen 10

Villa
Älandsbro, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
995 000 kr
120 + 75 m²
5 rum
1 021 m² tomt

Villan erbjuder dig bland annat ett ljust kök, nyrenoverat duschrum, ett vardagsrum med en fin kamin, gott om stora altanytor och en inglasad del. Stor el-markis på framsida altan. 3-glasfönster. Fiber finns installerat. Garagebyggnad med plats för en mindre bil. Mycket fin trädgård med fina lekytor. Bra resultat av energideklarationen och mycket låg driftskostnad! Gångavstånd till mataffär, förskola, grundskola och bussförbindelser. Välkomna att anmäla er till visning!

Nämndemansvägen 18, Älandsbro, Härnösands kommun

Nämndemansvägen 18

Villa
Älandsbro, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 075 000 kr
125 + 35 m²
5 rum
915 m² tomt

Varmt välkomna till en ljus och välskött villa i centrala och barnvänliga Älandsbro, redo för inflyttning inom kort. Lättskött och fin trädgårdstomt med äppel- och plommonträd samt fina lekytor för barnen. Fristående garage med plats för en bil samt förrådsdel. Finns hela två altaner samt en uteplats med tak. Här bor ni nära mataffär, förskola, grundskola, busshållplatser men även nära till skog och natur. Fiber via Servanet. Nya ytskikt, nytt duschrum och ny altan år 2020! Nyare 3-glasfönster. Låg driftskostnad så här bor ni både billigt och bra!

Brunnshusgatan 22C, Norrstaden, Härnösands kommun

Brunnshusgatan 22C

Lägenhet
Norrstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
295 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 1/4
5 390 kr/mån
4 758 kr/m²

Välkomna till Brunnshusgatan och denna ljusa och fina bostadsrätt om 2,5 rum och kök med genomgående nya och fräscha ytskikt. Lägenheten har praktiskt kök i öppen planlösning med ett matrum med plats för många gäster, matrummet kan även användas som arbetsrum eller gästrum utifrån behov. Vardagsrummet är luftigt och har ett mysigt burspråk och utgång till en balkong i söderläge. Sovrummet är i bra storlek och i duschrummet finns en egen tvättmaskin. Bredband ingår i månadsavgiften! Bo med närhet till centrala Härnösand, flertalet skolor, Högslättens IP och med promenadavstånd till Sälstens fina havsbad.

  • Balkong
Solumshamn 88, 90 & 92, null, Härnösands kommun

Solumshamn 88, 90 & 92

Tomt
Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
500 000 kr
1 327 m² tomt

Ta chansen och bygg ditt eget drömboende i naturskön miljö med närhet till havet. Här finns 3 tomter där man får bygga en huvudbyggnad om 140 kvm byggyta och en komplementbyggnad om 70kvm (se bifogad detaljplan för mer information). Samfällighetsförening finns för väg, gemensamt grönområde samt ett gemensamt område vid havet där möjlighet finns att i framtiden, gemensamt anlägga brygga/båtplats. De tomter som är till salu är: Solumshamn 88 (Härnösand Solumshamn 1:185). Tomtarea: 1327kvm. Pris: 500 000kr. Solumshamn 90 (Härnösand Solumshamn 1:186). Tomtarea: 1326 kvm. Pris: 475 000kr. Solumshamn 92 (Härnösand Solumshamn 1:187). Tomtarea: 1300 kvm. Pris: 475 000kr. Solumshamn är ett populärt område på Härnöns sydspets, ca 8 kilometer från centrala Härnösand med vacker natur och närhet till havet. I Solumshamn finns både permanentboende och fritidshus. Till Härnösands centrum tar det endast 10 minuter med bil.

Diskusvägen 18, Murberget/Änget, Härnösands kommun

Diskusvägen 18

Villa
Murberget/Änget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
945 000 kr
73 + 9 m²
5 rum
815 m² tomt

Varmt välkomna till en mysig villa med en helt fantastiskt lummig och insynsskyddad tomt! Villan, som är belägen på en lugn gata, består av hall, tre sovrum, vardagsrum, kök, badrum och förrådsrum. De flesta ytskikt och vitvaror är utbytta under år -23. Trädgården är i etage och har en uppväxt och lummig grönska, en altan, lekstuga, friggebod, redskapsbod, cykelbod och två stora vackra lönnar finns också på tomten. Underbart för barnen att leka i och även fina odlingsmöjligheter finns här! Dessutom är tomten belägen emot ett stort och fint grönområde med fotbollsplan och en mycket fin lekpark. Gångavstånd till förskolor, grundskola, högstadieskola samt även handelsplatsen Ankaret och Länsmuseet Västernorrland och Murbergets fina strövområde. Även nära till skog och natur med fina naturstigar. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Hagagatan 71, Haga, Härnösands kommun

Hagagatan 71

Radhus
Haga, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 275 000 kr
126 + 14 m²
6 rum
435 m² tomt

Varmt välkomna till Hagagatan 71, ett radhus med mycket bra läge i området! Ett väldigt trevligt boende med härliga sällskapsytor och gott om sovrum. På nedre plan finns ett mysig och stor altan som har många soltimmar. Ett enkelt och lättskött boende där du även har ett eget varmgarage samt ett tillbyggt förrådsrum. Radhuset har ett soligt läge med en lagom stor tomt som angränsar till ett allmänt grönområde. Mycket fin trädgårdstomt med pioner, röda och svarta vinbär, krusbär, rosenbuskar, äppelträd, körsbärsträd, syrén, liljekonvaljer, smultron m.m. Tomten har gott om odlingsbäddar och ett bra läge mot allmänningen. Gavelläge som ger en extra frihetskänsla! I detta barnvänliga bostadsområde finns en fin lekpark och det är inte långt till skog och natur med bär och svamp. Kommunikationerna är goda med stadsbuss och det är inte långt till busshållplats för dig som pendlar. Välkomna till en trevlig visning!

Visar alla 9