Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mark 231, null, Härnösands kommun

Mark 231

Fritidshus
Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
375 000 kr
93,5 m²
3 rum
4 136 m² tomt

Ett charmigt torp med ett fritt läge och utsikt över åkrar och berg. Torpets entréplan inrymmer ett rymligt kök, vardagsrum, sovrum och ett duschrum. På övre planet finns sovrum och alkover. Här finns en stor trädgårdsomt med fina ytor för lek eller odling. Det finns ett garage, en lekstuga och ett utedass. Fastigheten har ett fridfullt läge endast 1,5mil från Härnösand!

Hagagatan 31, Haga, Härnösands kommun

Hagagatan 31

Radhus
Haga, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
575 000 kr
106 + 19 m²
4 rum
426 m² tomt

Ett radhus i ett populärt och barnvänligt område med närhet till skog och natur, grundskola och förskola. Radhusets entréplan inrymmer hall, kök, badrum, en trappa ner finns ett rymlig vardagsrum med utgång till trädgården samt ett sovrum. En trappa upp från entréplanet finns två sovrum med utgång till en balkong. Ett garage nås ifrån en inre hall. Radhuset har en lättskött trädgårdstomt!

Hemmansvägen 107, Bondsjöhöjden, Härnösands kommun
  • Tis 30 jul kl 17:15

Hemmansvägen 107

Radhus
Bondsjöhöjden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
850 000 kr
110 + 25 m²
4 rum
190 m² tomt

Hemmansvägen 107 - Ett radhus med ett bra läge i området med närhet till garage och grönområde. Här erbjuds ni ett enkelt och lättskött boende med fina sällskapsytor på entréplanet med ett rymligt kök och ett stort vardagsrum i vinkel med utgång till en balkong. På nedre plan finns tre sovrum, en tvättstuga med dusch, ett wc-rum samt en hall med utgång till trädgården. Här finns altaner på både entrésidan och nedre sidan. Garageplats i länga samt parkeringsplats ingår i samfällighetsavgiften samt snöröjning/gräsklippning av gemensamma ytor och renhållning. Även gemensamt underhåll av bl. a. garagelängor och yttertak. I området finns en lekpark och ett stort grönområde med fotbollsmål. Det är promenadavstånd till förskola, grundskola, Bondsjöhöjdens IP med elljusspår, utegym och fotbollsplaner.

  • Plus
Brännavägen 112, Södra Brännan, Härnösands kommun

Brännavägen 112

Lägenhet
Södra Brännan, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
575 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 138 kr/mån
7 566 kr/m²

På Brännavägen 112 finns denna ljusa gaveltrea belägen endast en halvtrappa upp i fastigheten! Lägenheten har ett stort vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till en balkong som har ett soligt söderläge. Intill köket finns ett ljust matrum och här finns två sovrum samt ett duschrum. Här bor ni med närhet till förskolor, grundskolor och idrottshallar. Till skog och natur såväl som matvaruaffär är det endast en kort promenad och busshållplats finns nära. Välkomna på visning!

  • Balkong
Spillkråkevägen 2, Stenhammar, Härnösands kommun
Spillkråkevägen 2, Stenhammar, Härnösands kommun, bild 2
Spillkråkevägen 2, Stenhammar, Härnösands kommun, bild 3

Spillkråkevägen 2

Villa
Stenhammar, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
2 495 000 kr
111 + 203 m²
8 rum
908 m² tomt

Nu har vi glädjen att visa upp denna mycket rymliga och pampiga villa klädd i mexitegel på populära Stenhammar, ett av de mest attraktiva områdena på Härnön. Här finns bergvärme vilket ger en mycket fördelaktig driftskostnad, dubbel (varm) garage, bastu och fina eldstäder! Välbyggd villa med betongbjälklag. Ljust och rymligt vardagsrum i vinkel med stora fönster, kök med utgång till ett rymligt uterum. Hörntomt! Trädgårdstomten är plan och lagom stor, här finns svarta vinbär, hallon, krusbär och vackra äppelträd. Fina möjligheter för såväl gemenskap som lek och odling. Gång och cykelavstånd till förskolor och grundskola. I området finns även mysiga cykel och promenadstigar i skogen, elljusspår för löpning eller längdskidor, slalombacke och en populär restaurang inom promenad avstånd. Här går kollektivtrafik som tar dig till centrum. Välkommen till Spillkråkevägen 2!

  • Premium
Norra Kyrkogatan 39, Norrstaden, Härnösands kommun
  • Borttagen före visning

Norra Kyrkogatan 39

Lägenhet
Norrstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
675 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/4
5 056 kr/mån
7 941 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Furuvägen 82, Hälletorp/Bondsjöstaden, Härnösands kommun
  • Ons 31 jul kl 16:15

Furuvägen 82

Radhus
Hälletorp/Bondsjöstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 295 000 kr
114 + 25 m²
5 rum
147 m² tomt

Drömmer ni om ett lättsamt och fint boende där det bara är att flytta in? Då är detta radhus något för er, bostaden är genomgående inredd i ljusa och smakfulla färger. Entréplanet erbjuder en ljus och öppen planlösning med generösa sällskapsytor såväl ute som inne. Köket är rymligt och välplanerat och här finns även en bra hall, tvättstuga och gästtoalett. En trappa upp finns sovrum och allrum samt ett badrum, på detta våningsplan finns möjlighet att göra ett sovrum av allrummet om behov finns. I detta radhus är även vindsvåningen inredd och kan användas till sovrum eller kontor. Trädgårdstomten är lättskött och där finns pallkragar med jordgubbar, rabarber, smultron och gräslök. På baksidan finns en stor altan med tak samt ett altandäck och på entrésidan finns en altan med förmiddagssol. Här bor ni med närhet till två fina lekparker. Goda träningsmöjligheter finns med närhet till Bondsjö IP med elljusspår för både löpning och skidåkning samt rullskidbana, utegym, grillplats och fotbollsplaner.

  • Plus
Gammelvägen 66, Ramvik och Hälledal, Härnösands kommun

Gammelvägen 66

Villa
Ramvik och Hälledal, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
525 000 kr
115 + 80 m²
6 rum
1 595 m² tomt

Mysig villa om 6 rum och kök med ett högt och insynsskyddat läge i vackra Höga Kusten. En lummig trädgårdtomt runt villan med bl a trädgårdsdamm för fontän med terasserad skogstomt ovanför med fina lärkträd och bärbuskar. En praktisk nyare friggebod finns på tomten. Nya 3-glasfönster och bredband via fiber. Vattenburen värme med kombipanna, vedkamin samt luftvärmepump med AC. Rymligt garage i källaren med tillhörande verkstad/ förråd. Två uteplatser samt en balkong. Bra läge med närhet till våra grannstäder i Västernorrland. Ca 1,5 mil till Kramfors, 2,5 mil till Härnösand och mitt emellan Sundsvall och Örnsköldsvik. Mataffär, förskola, grundskola, fritids, simhall, motionsslinga, idrottshall och ett bibliotek som är öppet för allmänheten inom cykelavstånd. Båtklubb finns inom 1 km i Gustavsvik. Badplats med servering finns inom 3 km vid Snibbens camping. Välkommen till Gammelvägen 66!

Brunnshusgatan 21C, Norrstaden, Härnösands kommun

Brunnshusgatan 21C

Lägenhet
Norrstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
250 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 3/3
4 215 kr/mån
6 098 kr/m²

Välkomna till Brunnshusgatan 21 C och denna fint renoverade lägenhet som har ett ljust och fritt läge, högst upp i huset. Här finns ett kök i fint skick med diskmaskin, ett litet rum intill som kan användas som sovrum eller matrum. Vardagsrummet har ett litet burspråk och utgång till en balkong i ett soligt söderläge. Duschrummet är superfint och renoverades 2018. Här bor du med närhet till Härnösands centrum, flertalet skolor och det är promenadavstånd till Högslättens IP och Sälstens havsbad.

  • Balkong
Starred 188, Stigsjö/Brunne, Härnösands kommun

Starred 188

Fritidshus
Stigsjö/Brunne, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
575 000 kr
70 + 15 m²
3 rum
882 m² tomt

Varmt välkomna till Starred och denna charmiga fastighet som kan nyttjas som fritidsboende eller året runt om så önskas. Huset har ett högt och fritt läge vilket ger många soltimmar på tomten och du har skog och natur inpå knuten. Här har många renoveringar har gjorts under de senare åren så som ny fasad, nytt tak, nya fönster, renovering av murstock och installation av täljstenskamin och vedspis samt att fiber har installerats. Nuvarande ägare har påbörjat att inreda vindsplanet för att skapa ytterligare sovrum, så det kan den nya ägaren färdigställa om behovet av fler sovrum finns. På gården finns en nybyggd vedeldad bastu med relaxrum och utedusch, en förrådsbyggnad med ett växthus och en altan intill. På tomten växer både blåsippor och liljekonvaljer och det finns goda förutsättningar för odling. Här bor ni med promenadavstånd till Starredsbadet och Gussjö Noret så det är nära till fina badplatser. Till Brunne där livsmedelsaffär, bensinmack, skola och förskola finns är det ca 7km.

Maratongatan 19, Murberget/Änget, Härnösands kommun

Maratongatan 19

Villa
Murberget/Änget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 400 000 kr
96 + 96 m²
5 rum
715 m² tomt

Nu kan vi erbjuda er en mysig villa på Änget! Både vidbyggt dubbelgarage och vanligt garage i källaren (garageplats för totalt 3 st bilar!). Nyare yttertak. Inglasad altan med infravärme. Villan är belägen i ett barnvänligt och lugnt område med ett stenkast till förskola, grundskola, högstadieskola och Västernorrlands Länsmuséum. Promenadavstånd till handelsplatsen Ankaret med mataffärer etc. Trädgårdstomt med svarta vinbärsbuskar, hallon och rabarber. Bra läge mot grönområde och ny fin lekpark. Och skog och natur med mysiga promenadstigar har ni alldeles inpå knuten! Varmt välkomna till visningen!

  • Plus
Sjö 219, Häggdånger, Härnösands kommun

Sjö 219

Fritidshus
Häggdånger, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
675 000 kr
62 m²
3 rum
1 170 m² tomt

Varmt välkomna till detta mysiga fritidsställe i populära Häggdånger. Högt, insynsskyddat läge med en fin sjöutsikt! På tomten finns en huvudbyggnad om 3 rum och kök med öppenspis (ej i bruk för närvarande), luftvärmepump från år -23, 2 st sovrum och fräscht duschrum med förbränningstoalett, både inglasad, takad och öppen altan. Bastubyggnad med liten altan utanför, förrådsbod, utedass samt en äldre förrådsbyggnad bakom utedasset. Mysig tomt med smultron, blåbär, rabarber, vitsippor, krusbär, hallonbuskar, svarta och röda vinbärsbuskar, björnbär samt äppelträd. Delad brunn med grannen (sommarvatten). Avlopp saknas. Välkommen till Sjö 219!

Häggsjö 241, Häggdånger, Härnösands kommun

Häggsjö 241

Villa
Häggdånger, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 875 000 kr
161 + 6 m²
5 rum
5 150 m² tomt

I Häggsjö finns denna mysiga gård med bostadshus, ladugård och en liten gäststuga. Gården har ett lantligt läge med promenadavstånd till både Häggsjön och Öjesjön med badplatser att njuta av sommartid och fina förutsättningar för skoteråkning och pimpelfiske vintertid. Bostadshuset har ett ljust och rymligt kök, fyra sovrum i bra storlek och ett nyrenoverat duschrum på övre plan. Huset har ett nytt plåttak, nya fönster och bergvärme är installerat. Här finns ett stort altandäck i anslutning till entrén samt en fin balkong på övre plan. Ladugården har en fin loge som kan användas både till sommarens fester och som ett bra förråd.

Johan Nybergs väg 6, Norrstaden, Härnösands kommun

Johan Nybergs väg 6

Lägenhet
Norrstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
195 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
3 793 kr/mån
5 000 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och trevliga 1:a belägen endast en halvtrappa upp. Lägenheten har ett rymligt kök med matplats och ett fint allrum med sovalkov. Ett perfekt boende för dig som vill flytta hemifrån eller söker för dig som söker en övernattningslägenhet. Föreningen har en fin gemensam gård med uteplatser och lusthus. Bredband ingår i månadsavgiften! Här bor ni med närhet till flertalet skolor, centrum, Högslättens IP och Sälstens Havsbad. Varmt välkomna på visning!

Finsviksstrand 187, Älandsbro, Härnösands kommun

Finsviksstrand 187

Fritidshus
Älandsbro, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 695 000 kr
80 + 18 m²
3 rum
8 143 m² tomt

Varmt välkomna till en unik fastighet i havsnära och vackra Finsviksstrand! En riktig pärla är nu redo för ny ägare. Fin havsutsikt! Gångavstånd till Härnösands Golfklubb. Fiber finns installerat via Servanet. Fastigheten består av en huvudbyggnad (med vedspis, kakelugn och täljstenskamin), troligen byggt redan år 1895. Förutom denna byggnad så finns även en ladugårdsbyggnad (med snickarbod och förråd ), en mindre förrådsbod, en fin gäststuga, en friggebod, en bagarstuga (med kök, sovrum, duschrum samt allrum med kamin), ett växthus samt en friggebod, sovdel, allrum och altan med havsutsikt) på tomten! Servitut båtuppläggningsplats och bryggplats finns. Närhet till Härnösands fina golfbana. Stor tomt om drygt 8000 kvm! Alla inventarier/lösöre ingår i köpet. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

Gådeåvägen 12, Gådeåberget, Härnösands kommun

Gådeåvägen 12

Lägenhet
Gådeåberget, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
475 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
4 327 kr/mån
8 333 kr/m²

En ljus och modern bostadsrätt med ett fint gavelläge på Gådeåvägen! Vardagsrummet är stort och ljust och har fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Balkongen har ett bra läge med sol från tidig förmiddag till kväll under sommarmånaderna. Köket är superfint, det helrenoverades 2018 och har utrymme för en matplats. Här bor du med närhet till en fin park, till en livsmedelsaffär och busshållplats. Till centrum är det en kort promenad. Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron!

  • Balkong
Södra vägen 29, null, Härnösands kommun

Södra vägen 29

Villa
Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
4 500 000 kr
202 + 57 m²
7 rum
3 482 m² tomt

Varmt välkomna till en fantastisk fastighet med egen strandtomt och gångavstånd till Härnösands stadskärna. Huvudbyggnad om 7 rum och kök med bl a bergvärme, fiber via Servanet, vackra rum i fil med fiskbensparkett och kakelugn, kök med öppenspis, glasveranda med fantastisk havsutsikt. Dubbelgarage om ca 75 kvm byggt år 2014 med golvvärme. Sidobyggnad med ett nedsänkt bubbelbad, ett gårdshus med eget kök, duschrum och sovrum vilket ger goda möjligheter till uthyrning samt en förrådsbyggnad (f d garagebyggnad). Stor härlig trädgårdstomt! Välkommen till ett riktigt drömboende!

Sälstensgränd 15, Norrstaden, Härnösands kommun

Sälstensgränd 15

Villa
Norrstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 950 000 kr
135 + 135 m²
6 rum
1 046 m² tomt

Vi har den stora glädjen att kunna erbjuda er denna ljusa villa där läget är både barnvänligt och havsnära! Villans entréplan har ett ljust kök med matplats intill. Vardagsrummet är rymligt med fönster i två väderstreck och har en eldstad samt utgång till trädgård och altan. I bostaden finns gott om sovrum, tre duschrum, tvättstuga samt generösa förrådsytor på nedre plan. För bilen finns både garage och carport. Villan är belägen på en lugn återvändsgata och trädgårdstomten har ett soligt läge och har fina ytor för lek eller odling. Tomten är inramad av häckar och här växer syréner, vinbär, krusbär samt rosor. I närområdet finns Sälstens havsbad, vackra strövområden i naturen, Högslättens IP med gym, idrottshallar och eljusspår samt skolor och förskolor. Varmt välkomna på visning!

Krokvägen 12C, Södra Brännan, Härnösands kommun

Krokvägen 12C

Lägenhet
Södra Brännan, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
450 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 368 kr/mån
6 475 kr/m²

En makalöst fint inredd lägenhet med en tilltalande planlösning där lägenheten har genomgående ljusa och vilsamma färger. Vardagsrummet är rymligt och har utgång till en balkong i söderläge. Köket är i fint skick och har ett stort fönster ut mot gården. Båda sovrummen är fint renoverade och i duschrummet finns en tvättmaskin. Lägenheten har ett ostört gavelläge högst upp i huset. Alldeles nära denna bostad finns en livsmedelsaffär och en blomsterhandel Här bor du också med närhet till Högslättens IP med motionsspår, gym och träningshallar, även centrum ligger inom promenadavstånd.

  • Balkong
Johan Nybergs väg 14, Norrstaden, Härnösands kommun

Johan Nybergs väg 14

Lägenhet
Norrstaden, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
5 670 kr/mån
4 836 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa 2:a med ett lugnt och ostört gavelläge! Lägenhetens vardagsrum har utrymme för både matplats och soffgrupp, ett burspråk och utgång till en balkong med utsikt över föreningens fina gård och Norra sundet. I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud tv, bredband samt fast avgift för el. Hiss finns alldeles utanför lägenhetsdörren! Här bor du med närhet till centrala Härnösand, flertalet skolor, förskolor, Högslättens IP och Sälstens fina havsbad. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kastellgatan 54, Norra Brännan, Härnösands kommun

Kastellgatan 54

Lägenhet
Norra Brännan, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
470 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 900 kr/mån
6 763 kr/m²

Välkommen till Kastellgatan 54! Endast en halvtrappa upp finns denna charmiga och hemtrevliga bostadsrätt. Lägenheten har ett ljust och fint kök med trägolv och utrymme för matplats. Vardagsrummet har parkettgolv, fönster i två väderstreck och utgång till en rymlig, inglasad balkong som förlänger sommarkvällarna. I lägenheten finns även två sovrum med trägolv i bra storlek samt både duschrum och en gästtoalett. Bredband ingår i månadsavgiften! I närområdet finns Sälstens havsbad, vackra strövområden i naturen, Högslättens IP med gym, idrottshallar och eljusspår samt skolor och förskolor.

  • Balkong
Solumshamn 88, 90 & 92, null, Härnösands kommun

Solumshamn 88, 90 & 92

Tomt
Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
500 000 kr
1 327 m² tomt

Ta chansen och bygg ditt eget drömboende i naturskön miljö med närhet till havet. Här finns 3 tomter där man får bygga en huvudbyggnad om 140 kvm byggyta och en komplementbyggnad om 70kvm (se bifogad detaljplan för mer information). Samfällighetsförening finns för väg, gemensamt grönområde samt ett gemensamt område vid havet där möjlighet finns att i framtiden, gemensamt anlägga brygga/båtplats. De tomter som är till salu är: Solumshamn 88 (Härnösand Solumshamn 1:185). Tomtarea: 1327kvm. Pris: 500 000kr. Solumshamn 90 (Härnösand Solumshamn 1:186). Tomtarea: 1326 kvm. Pris: 475 000kr. Solumshamn 92 (Härnösand Solumshamn 1:187). Tomtarea: 1300 kvm. Pris: 475 000kr. Solumshamn är ett populärt område på Härnöns sydspets, ca 8 kilometer från centrala Härnösand med vacker natur och närhet till havet. I Solumshamn finns både permanentboende och fritidshus. Till Härnösands centrum tar det endast 10 minuter med bil.

Hagagatan 71, Haga, Härnösands kommun

Hagagatan 71

Radhus
Haga, Härnösands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Härnösand
1 250 000 kr
126 + 14 m²
6 rum
435 m² tomt

Varmt välkomna till Hagagatan 71, ett radhus med mycket bra läge i området! Ett väldigt trevligt boende med härliga sällskapsytor och gott om sovrum. På nedre plan finns ett mysig och stor altan som har många soltimmar. Ett enkelt och lättskött boende där du även har ett eget varmgarage samt ett tillbyggt förrådsrum. Radhuset har ett soligt läge med en lagom stor tomt som angränsar till ett allmänt grönområde. Mycket fin trädgårdstomt med pioner, röda och svarta vinbär, krusbär, rosenbuskar, äppelträd, körsbärsträd, syrén, liljekonvaljer, smultron m.m. Tomten har gott om odlingsbäddar och ett bra läge mot allmänningen. Gavelläge som ger en extra frihetskänsla! I detta barnvänliga bostadsområde finns en fin lekpark och det är inte långt till skog och natur med bär och svamp. Kommunikationerna är goda med stadsbuss och det är inte långt till busshållplats för dig som pendlar. Välkomna till en trevlig visning!

Visar alla 23