Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nås Djuphällen 420, null, Hedemora kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00

Nås Djuphällen 420

Fritidshus
Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
1 250 000 kr
58 m²
3 rum
2 659 m² tomt

Välkommen till Nås och detta vinterbonade fritidshus belägen på stor tomt. Fastigheten ligger på höjd i skogsbrynet med vacker utsikt över Dalälven. Den timrade huvudbyggnaden, som uppfördes 2010, består av entréplan samt loft. Ingång via farstukvisten in i den rymliga hallen. I entréplanet finns två sovrum, badrum med dusch och förbränningstoalett. Stugans samlingsplats är det stora köket/vardagsrummet med full takhöjd. Väl utrustat kök med alla vitvaror som önskas. Från köket nås altanen i bästa solläge. Via trappan nås loftet med gott om plats för sängar. De timrade sandblästrade innerväggarna har en härlig patina och ger stugan karaktär. Fastigheten nås via skogsväg. På den stora tomten om 2.659 kvm finns gott om plats för odlingar, spring och lek. Kommunalt vatten och eget BDT-avlopp (bad-, disk- och tvättvatten) finns. Fiber är installerat. En jordkällare finns. Huset är besiktigat, se mer på mäklarens hemsida under "Dokument & länkar". Till närmsta stad Hedemora är avståndet dryga halvmilen. I Hedemora finns restauranger, butiker, banker, bibliotek, gym, badhus, bio och annan samhällsservice. Stockholm nås med tåg under två timmar.

  • Plus
Rensbo Håvran 230, null, Hedemora kommun
  • Tor 8 aug kl 18:15

Rensbo Håvran 230

Fritidshus
Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
2 250 000 kr
95 m²
4 rum
1 200 m² tomt

Välkommen till landet och denna stuga som byggdes 2010 och är timrad i byn av lokala hantverkare. Boende omgivet av skog, åkrar, ängar, sjö, grusväg och gärdesgård i detta vinterbonade fritidshus som funkar utmärkt som permanentboende. Vattenburen golvvärme och kamin höjer standarden och sänker driftskostnaden. Ingång via den takade entrén till hall med klinkers som snabbt torkar våta skor. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök med full takhöjd ger en härlig atmosfär. Välutrustat kök med alla vitvaror som behövs för ett enkelt boende. Sovrum finns i entréplan och på de två loften. Badrum med dusch och tvättstuga. Från vardagsrummet nås altanen med sol stora delar av dagen. Fastigheten delar vatten och avlopp med grannfastigheten. Möjlighet finns att installera fiber. Stugan har legat för uthyrning och inbringat ca. 250.000:-/år. Båtplats i intilliggande fiskesjön Håvran finns att hyra. I grannbyn Grådö finns flera pärlor att besöka. För den badsugne finns Svedbosjön med gräsmatta, sandstrand och bryggor. Hos Lindgårdens Hembageri köper du ditt nybakta frukostbröd. Bageriet har öppet onsdag-lördag och deras café håller öppet fredag och lördag. För den med båtintresse så finns Grådö Hamn. Större fester anordnas i bygdegården, Malmgården. Hos Grådö Såg kan allt virke för snickarprojektet inhandlas. Populära Pålsbenningsjön ligger 7 km från stugan. Till närmsta stad Hedemora är avståndet 7 km. I Hedemora finns restauranger, butiker, banker, skolor, bibliotek, gym, badhus, bio och annan samhällsservice. Vintertid finns gott om skidspår i närområdet. För alpinisten så ligger Romme Alpin med sina drygt 30 nedfarter ca. 5 mil från stugan. Stockholm nås med tåg under två timmar.

  • Plus
Vällaregatan 11, null, Hedemora kommun

Vällaregatan 11

Villa
Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
695 000 kr
115 + 50 m²
4 rum
1 650 m² tomt

Välkommen till Vällaregatan 11 i Långshyttan med endast några hundra meters promenad till skola, matbutik och naturområde och denna 1 ½ plans villa med källare på lugn gata i uppväxt villaområde. Via den stora takade entrén nås husets hall. Entréplan består av kök, sovrum, toalett och ett vardagsrum med värmande kamin. Från vardagsrummet nås det stora nybyggda uterummet. Via uterummet nås altan med pool som värms av luftvärmepump. Övre plan består av två sovrum, stor hall lämplig som kontor och ett badrum med duschkabin. I källaren finns ett allrum, tvättstuga/badrum och två rum som i dag används som förråd. Låga driftskostnader tack vare tilläggsisolering, kamin och luftvärmepump. Fiber finns installerat. På den stora lättskötta tomten om 1.650 kvm. finns gott om plats för spring, lek och odlingar. Visning 6 augusti men möjlighet finns att se huset tidigare. Kontakta mäklaren för mer info. Långshyttan är kommunens näst största ort. En genuin bruksort som domineras av stålföretaget Erasteel och limträfabriken Setra. Långshyttan andas framtidstro då många företag växer och nyetableringar är på gång. Här finns Jonsboskolan (F-årskurs 6), äldreboenden, vårdcentral, ICA-butik, apotek, hotell, sporthall, tennis- och fotbollsplaner, skidspår, elljusspår, tankstation, matställen, badplatser m.m. Långshyttan är en del av Husbyringen, Sveriges första ekomuseum, en sex mil långa natur- och kulturled där du kan uppleva unika industri- och kulturhistoriska platser, präglade av hårt arbete i dåtidens malmbrytning. Pendlaren har en resa till Hedemora på drygt 2 mil, Hofors 2,5 mil, Falun 4 mil och Gävle 7,5 mil.

Buskavägen 9, Avesta, Avesta kommun

Buskavägen 9

Fritidshus
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
750 000 kr
115 m²
3 rum
984 m² tomt

Varmt välkommen till Buska & denna enplansvilla med garage! En perfekt bostad för dig som vill bo utanför stan, renovera & sätta din egen prägel på ditt hem! Ta ett kliv upp på farstun, in genom dörren och välkomnas in i en rymlig hall med plats för ytterkläder och skor. Stort kök med ljusa skåpluckor och matplats för hela familjen, förutom diskmaskin, spis och ugn finns en fullstor kyl och frys. I köket står också kaminen som värmer gott kalla höst & vinterdagar. Genom de vackra spegeldörrarna tar du dig in till vardagsrummet som har ett härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffgrupp. Två sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Stor dusch samt handikapptoalett. Vidare bjuder bostaden på en tvättstuga med både tvättmaskin samt torktumlare. På tomten finns ett fristående garage med förråd. OBS! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Hjärtligt välkomna till visningen. Här bor du lugnt och skönt på landet med skogen intill husknuten. Samhällsservice, såsom livsmedelsbutiker och skolor är dock inte långt bort. På knappa 10 minuter med bil når du orten Horndal och 15 minuter bort ligger Fors, båda tätorterna erbjuder grundläggande samhällsservice. Önskar du större utbud av butiker, restauranger och nöjen tar du dig med bil in till centrala Avesta på ca 25 minuter. En kort cykeltur bort ligger Buskasjön med fina badmöjligheter & är du i behov av att besöka en frisörsalong finns det också in byn. Virket till renoveringar inhandlar du med fördel lokalt på den välsorterade bygghandeln Västanhede Trä och Järn.

  • Plus
Västkustvägen 24, Västkusten, Hedemora kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00

Västkustvägen 24

Fritidshus
Västkusten, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
2 900 000 kr
163 + 78 m²
4 rum
2 918 m² tomt

Välkommen till Västkustvägen 24 i Hedemora och denna fastighet vackert belägen intill Brunnsjön. Boende som passar utmärkt både som permanentboende och som fritidshus. Stor tomt om 2.918 kvm med totalt sju välskötta byggnader. Med vacker utsikt över sjön och en mycket väl planerad tomt är detta ett boende som har alla förutsättningar att bli kommande ägares paradis. Bostadshuset entréplan består av 3 r.o.k. med möjlighet till flera rum. Allrummet med vattenburen golvvärme erbjuder en vacker utsikt över Brunnsjön. Från allrummet nås den stora altanen, som delvis är takad, med samma fantastiska utsikt. I övrigt så finns kök, vardagsrum med värmande kamin, badrum samt ett stort sovrum som kan göras om till två rum. Källaren i suterräng har pannrum, tvättstuga, toalett, kök, gästrum, bastu, dusch, två stora kallförråd och ett snickeri! Möjlighet finns att köpa maskinerna. Källarvåningen kan byggas om till bostad med egen ingång. På tomten finns flera byggnader såsom garagebyggnad i två plan, vinterbonat härbre med sovloft, lekstuga, växthus och sjöbod. Den nedre delen av tomten har sju vackra pilträd vid vattenbrynet. Stor plan yta för lata dagar och bad i viken/stranden. Lata dagar kopplas bryggan loss och används som eldriven flotte. Möjlighet till intäkter genom uthyrning av källarplanet och härbre. Fastigheten har kommunalt avlopp och eget vatten. Möjlighet finns att ansluta till kommunalt vatten och till fiber. Huset är besiktigat. Se mer på mäklarens hemsida under "Dokument & länkar". Varmt välkomna till ett hem att trivas i! Under vintertid är Brunnsjön en av Hedemoras populäraste besöksmål. Föreningen Brunnsjöns vintervänner gör det möjligt att åka skridskor, spark och promenera på plogade banor. Även preparerade skidspår på sjön erbjuds. För den som inte kan få nog av vinteraktiviteter erbjuder Brunnsjöbergets skidanläggning, som bara ligger några stavtag bort, längdskidåkning av högsta kvalitet tidigt under säsongen tack vare deras konstsnöanläggning. Till Hedemora centrum är det två kilometer. Här finns matbutiker, träningsanläggningar, butiker, bio, tågstation, restauranger och annan samhällsservice. Till Falun och Borlänge är avståndet ca. 5 mil och Stockholm nås med tåg under två timmar. För den golfsugne så finns Prästhyttans niohålsbana några kilometer bort.

  • Plus
Jaktstigen 2, Västerby, Hedemora kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00

Jaktstigen 2

Villa
Västerby, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
1 495 000 kr
128 + 52 m²
4 rum
1 513 m² tomt

Välkommen till Jaktstigen 2 och denna enplansvilla med stort vidbyggt garage. Villa på barnvänligt område i Västerby, strax utanför Hedemora. Ingång via farstukvisten in i hall med gott om förvaring. Det stora ljusa köket erbjuder plats för den stora familjen. Vardagsrum i vinkel med plats för både TV-soffa och matrumsbord. Från vardagsrummet nås altanen som sträcker sig runt husknuten och ger fin utsikt över landskapet. Villans badrum totalrenoverades för några år sedan. Villan har tre sovrum på entréplan. Ett extra rum har inretts på vinden och funkar utmärkt som sovrum eller kontor. Den separata tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och vask har nyare ytskikt. I det stora isolerade garaget, som även kan nås från huset, finns villans panna. Stor hörntomt då den obebyggda grannfastigheten/tomten ingår i försäljningen, vilket innebär att den totala tomtarean är 1.513 kvm. På den lättskötta tomten finns en friggebod. Möjlighet finns att installera fiber till reducerat pris. Villan är besiktigad, se mer på mäklarens hemsida under fliken "Dokument & länkar". Västerby är en tätort i Hedemora kommun som ligger 5 km utanför Hedemora stad och har cirka 400 invånare. Västerby har förmodligen närmare tusen år på nacken och är mycket välbevarad. Här ryms snickarglädje, timrat och falurött blandat modernare byggnader. För barnfamiljer är Västerby skola och deras förskola en trygghet. För närvarande finns även skola för årskurs 1-6 på orten. En gårdsbutik finns i byn med potatis och diverse grönsaker efter säsong och på sommaren är den stora jordgubbsodlingen ett populärt besöksmål. Promenadstråk finns i närområdet och för den badsugne så finns Kärringtjärn inom cykelavstånd. I närmsta stad Hedemora finns vårdcentral, skolor, matbutiker, träningsanläggningar, butiker, bio, tågstation, restauranger m.m. Till Säter är avståndet 10 km, Borlänge 35 km och Falun 50 km. Stockholm nås med tåg, från Hedemora, under två timmar.

  • Plus
Jämtbovägen 5, null, Hedemora kommun

Jämtbovägen 5

Fritidshus
Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
795 000 kr
85 + 16 m²
4 rum
1 006 m² tomt

På en vacker och lummig tomt på barnvänligt område i Garpenberg ligger denna trevliga 1 ½ plans-villa med källare. Huset har genomgått flera stora renoveringar de senaste åren såsom nytt yttertak, nya fönster och dörrar, nytt badrum, tillbyggd entréhall, altan m.m. Tomt med syrenhäck, äppelträd, hallonhäck och gräsmatta med plats för lek och spring. På tomten står ett uthus som fungerar som förråd. Välkommen till Jämtbovägen 5 i Garpenberg. Ingång via altanen in i den nybyggda entréhallen med golvvärme. Från hallen nås det välplanerade köket med plats för minst fyra personer runt matbordet. På entréplanet finns två rum som har använts som matrum och vardagsrum. Utgång från vardagsrummet till husets andra uteplats, balkongen. På övervåningen ligger en möblerbar hall. Vidare finns två sovrum och två katt-vindar. Källaren har ett påkostat badrum/tvättstuga med klinkers, kakel och golvvärme. I källaren finns även en rejäl matkällare, pannrum och det gamla garaget som i dag är fungerar som hobbyrum. I Garpenberg bor du nära naturen med fiskevatten och vandringsleder in på knuten. Mycket rör sig kring Bolidens gruva. Den är mycket lönsam och beräknas säkra jobben för lång tid framöver för sina nära 450 anställda och inhyrda entreprenörer. I centrala Garpenberg ligger den omtyckta badplatsen Kuppdammen. Förskola och skola (årskurs 1–6) finns på hemmaplan i Garpenberg. Annaskolan, som tillämpar waldorfpedagogik, ligger 10 minuter norrut med bilen. Ortens populära restaurang & pizzeria säljer även basvaror i sin minilivs. Garpenbergs Slott fungerar numera som hotell och restaurang. För alpinisten finns Ryllshyttebacken. Elljusspår och fotbollsplan finns inne i samhället. Till Hedemora är det 15 km. I Hedemora finns all samhällsservice som efterfrågas såsom matbutiker, butiker, skolor, träningsanläggningar, banker, restauranger m.m.

  • Plus
Rådstugränd 1B, Hedemora-Gussarvet, Hedemora kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 6 aug kl 18:30

Rådstugränd 1B

Lägenhet
Hedemora-Gussarvet, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
995 000 kr
84,5 m²
4 rum
vån 2/3
5 756 kr/mån
11 775 kr/m²

Med ett centralt läge i Hedemora finner vi denna fräscha gavellägenhet. En perfekt bostad för dig som vill bo bekvämt och centralt med gångavstånd till matbutiker och centrum. Lägenheten har renoverats varsamt med stilfulla materialval. Det stora köket har en öppen planlösning då köket har integrerats med matrummet. Kökets mittpunkt är den stora induktionshällen med inbyggd fläkt. Inbyggda spotlights i taket ger ett modernt intryck. I lägenheten finns två sovrum och ett stort vardagsrum med utgång till balkongen med utsikt över föreningens grönytor. Badrum med tvättmaskin, handdukstork och golvvärme. Dessutom finns ytterligare en WC i lägenheten. I månadsavgiften på 5756:- ingår VA, uppvärmning, TV, internet, nätavgift för el och bostadsrättstillägg. Två förråd tillhör bostadsrätten. Möjlighet till parkering i garage, eller parkeringsplats med motorvärmare (kö). Gemensam uteplats med pergola, grill, stolar och bord finns på föreningen generösa grönområde. BRF Tiljan är en välskött förening med god ekonomi, se föreningens årsredovisning under "Dokument & länkar". I föreningen finns cykelförråd, tvättstuga, mangel- och strykrum samt torkrum. För den aktiva så finns gym och pingisrum att nyttja. Festlokal med pentry och långbord finns att låna. Det är gångavstånd till det allra mesta för dig som väljer ditt boende i Gussarvet. Här befinner du verkligen i centrala Hedemora, med dess utbud av restauranger, butiker, banker, bibliotek, gym, badhus, bio och annan samhällsservice. Gussarvet breder ut sig på båda sidor om Gussarvsgatan och innehåller en charmig blandning av lite äldre hus, bostadsrätter och hyreshus. Du kan välja mellan tre stora livsmedelsbutiker i närområdet med generösa öppettider. Barnfamiljer i Gussarvet har gångavstånd till skolor, allt från förskola till gymnasium. Inom några få kilometer finns badsjöar, motionsanläggningar, ishall, golfbana m.m.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 8