Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Winqvists gata 5C, Hedemora-Gussarvet, Hedemora kommun
 • Mån 29 apr kl 17:00

Winqvists gata 5C

Lägenhet
Hedemora-Gussarvet, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
275 000 kr
38,7 m²
1 rum
vån 1/3
3 085 kr/mån
7 106 kr/m²

Välkommen till BRF Gussarvet i Hedemora. Här bor du i välskött förening med gångavstånd till matbutiker och de centrala delarna av Hedemora. Varmt välkommen till Winqvists gata 5C och denna etta med sovalkov. Här bor du på bottenplan i de centrala delarna av Hedemora. Via en halvtrappa nås lägenheten där du välkomnas in i hall med gott om förvaring av ytterkläder. Rymligt kök med matplats för fyra personer. Vardagsrummet är ljust och fint och har en praktisk sovalkov. Från vardagsrummet nås även den stora balkongen som med fördel kan användas som ett extra rum under varmare årstider. Badrummet med dusch har golvvärme och är förberett för tvättmaskin. Priset på bostadsrätten ger dig råd att sätta dig egen prägel på boendet. Här bor du i en stabil förening med en månadsavgift på 3.085 kr/mån där VA, uppvärmning och TV ingår. Fiber finns installerat. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. I föreningens egna utrymmen finns tvättstuga, torkrum och cykelförråd. På innergården finns gemensam grill- och lekplats. Separat kö till parkeringsplatser och garage. Mer information om lägenheten och BRF Gussarvet finns på mäklarens hemsida under fliken "Dokument & länkar". Det är gångavstånd till det allra mesta för dig som bor på Winqvists gata. Här befinner du dig verkligen i centrala Hedemora, med dess utbud av restauranger, butiker, banker, bibliotek, gym, badhus och annan samhällsservice. Du kan välja mellan tre stora livsmedelsbutiker i närområdet med generösa öppettider. Barnfamiljer har nära till allt från förskola till gymnasium. Det är nästan bara inbitna golfare som behöver räkna på avstånden – från Gussarvet tar det 8 minuter med bilen fram till 9-hålsbanan i idylliska Prästhyttan. Stockholm nås under två timmer när du reser med tåg från Hedemora. Till Borlänge är det ca 40 km och Falun ca 50 km.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Jämtbovägen 5, null, Hedemora kommun
 • Imorgon kl 17:00

Jämtbovägen 5

Villa
Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
795 000 kr
85 + 16 m²
4 rum
1 006 m² tomt

På en vacker och lummig tomt på barnvänligt område i Garpenberg ligger denna trevliga 1 ½ plans-villa med källare. Huset har genomgått flera stora renoveringar de senaste åren såsom nytt yttertak, nya fönster och dörrar, nytt badrum, tillbyggd entréhall, altan m.m. Tomt med syrenhäck, äppelträd, hallonhäck och gräsmatta med plats för lek och spring. På tomten står ett uthus som fungerar som förråd. Välkommen till Jämtbovägen 5 i Garpenberg. Ingång via altanen in i den nybyggda entréhallen med golvvärme. Från hallen nås det välplanerade köket med plats för minst fyra personer runt matbordet. På entréplanet finns två rum som har använts som matrum och vardagsrum. Utgång från vardagsrummet till husets andra uteplats, balkongen. På övervåningen ligger en möblerbar hall. Vidare finns två sovrum och två katt-vindar. Källaren har ett påkostat badrum/tvättstuga med klinkers, kakel och golvvärme. I källaren finns även en rejäl matkällare, pannrum och det gamla garaget som i dag är fungerar som hobbyrum. I Garpenberg bor du nära naturen med fiskevatten och vandringsleder in på knuten. Mycket rör sig kring Bolidens gruva. Den är mycket lönsam och beräknas säkra jobben för lång tid framöver för sina nära 450 anställda och inhyrda entreprenörer. I centrala Garpenberg ligger den omtyckta badplatsen Kuppdammen. Förskola och skola (årskurs 1–6) finns på hemmaplan i Garpenberg. Annaskolan, som tillämpar waldorfpedagogik, ligger 10 minuter norrut med bilen. Ortens populära restaurang & pizzeria säljer även basvaror i sin minilivs. Garpenbergs Slott fungerar numera som hotell och restaurang. För alpinisten finns Ryllshyttebacken. Elljusspår och fotbollsplan finns inne i samhället. Till Hedemora är det 15 km. I Hedemora finns all samhällsservice som efterfrågas såsom matbutiker, butiker, skolor, träningsanläggningar, banker, restauranger m.m.

 • Plus
Rådstugränd 1B, Hedemora-Gussarvet, Hedemora kommun
 • Mån 29 apr kl 18:15

Rådstugränd 1B

Lägenhet
Hedemora-Gussarvet, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
995 000 kr
84,5 m²
4 rum
vån 2/3
5 756 kr/mån
11 775 kr/m²

Med ett centralt läge i Hedemora finner vi denna fräscha gavellägenhet. En perfekt bostad för dig som vill bo bekvämt och centralt med gångavstånd till matbutiker och centrum. Lägenheten har renoverats varsamt med stilfulla materialval. Det stora köket har en öppen planlösning då köket har integrerats med matrummet. Kökets mittpunkt är den stora induktionshällen med inbyggd fläkt. Inbyggda spotlights i taket ger ett modernt intryck. I lägenheten finns två sovrum och ett stort vardagsrum med utgång till balkongen med utsikt över föreningens grönytor. Badrum med tvättmaskin, handdukstork och golvvärme. Dessutom finns ytterligare en WC i lägenheten. I månadsavgiften på 5756:- ingår VA, uppvärmning, TV, internet, nätavgift för el och bostadsrättstillägg. Två förråd tillhör bostadsrätten. Möjlighet till parkering i garage, eller parkeringsplats med motorvärmare (kö). Gemensam uteplats med pergola, grill, stolar och bord finns på föreningen generösa grönområde. BRF Tiljan är en välskött förening med god ekonomi, se föreningens årsredovisning under "Dokument & länkar". I föreningen finns cykelförråd, tvättstuga, mangel- och strykrum samt torkrum. För den aktiva så finns gym och pingisrum att nyttja. Festlokal med pentry och långbord finns att låna. Det är gångavstånd till det allra mesta för dig som väljer ditt boende i Gussarvet. Här befinner du verkligen i centrala Hedemora, med dess utbud av restauranger, butiker, banker, bibliotek, gym, badhus, bio och annan samhällsservice. Gussarvet breder ut sig på båda sidor om Gussarvsgatan och innehåller en charmig blandning av lite äldre hus, bostadsrätter och hyreshus. Du kan välja mellan tre stora livsmedelsbutiker i närområdet med generösa öppettider. Barnfamiljer i Gussarvet har gångavstånd till skolor, allt från förskola till gymnasium. Inom några få kilometer finns badsjöar, motionsanläggningar, ishall, golfbana m.m.

 • Plus
 • Balkong
Vikhyttan 232, null, Hedemora kommun
 • Budgivning pågår

Vikhyttan 232

Fritidshus
Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
995 000 kr
70 m²
2 rum
1 073 m² tomt

I ett lugnt läge, inbäddad mellan buskar och träd, ligger denna idyll med 70 väldisponerade kvadratmeter fördelat på 2 rum och kök samt sovalkov. Boende som passar både som fritidshus och permanentboende med gångavstånd till den fina badsjön Vikhyttebadet. Välkommen till Vikhyttan 232 och detta fritidshus med hög standard, som har genomgått många renoveringar de senaste åren. Entrén erbjuder mycket plats för ytterkläder. Badrum med kakel, klinkers och golvvärme. Sovrummet har praktiska skjutdörrar vilket ger ett luftigt och ljust intryck. Från sovrummet nås en sovalkov som även fungerar utmärkt som kontor. Köket har flera fönster där den uppväxta trädgården kan beskådas. Vidare in i husets största rum, vardagsrummet med en härligt värmande kamin. Från vardagsrummet nås altanen på dryga 20 kvm där många rogivande timmar kan spenderas. Den porlande bäcken i tomtgräns höjer mysfaktorn. Huset värms av luftvärmepump, kamin, direktverkande el samt golvvärme i badrummet. Fiber finns för snabb uppkoppling. På tomten finns ett växthus och ett förråd. Vikhyttan är liten by dryga milen utanför Hedemora. Ca. 200 meter från huset ligger Vikhyttebadet med en frodig gräsmatta att spendera lata sommardagar på. Sandstrand, brygga, bänkar och gungor finns vid badet. För den fiskeintresserade ligger Lissjön och Dalälven några kilometer från bostaden. Längdskidspår finns i närområdet och för alpinisten finns Ryllshyttebacken inom 10 minuters bilfärd. Romme Alpin nås på timmen. I Hedemora finns gott om skolor, matbutiker, restauranger, butiker, träningsanläggningar och annan samhällsservice. Stockholm nås på ca. 2,5 timme med bil.

 • Plus
Åkargatan 2A, Hedemora-Gussarvet, Hedemora kommun
 • Budgivning pågår

Åkargatan 2A

Lägenhet
Hedemora-Gussarvet, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
995 000 kr
97 m²
5 rum
vån 2/2
6 639 kr/mån
10 258 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en stor femrummare i de centrala delarna av Hedemora. Längs Åkargatan finner vi denna hemtrevliga gavellägenhet med gångavstånd till mataffärer, vårdcentral, butiker och annan samhällsservice. Välkomnas in i hall med både garderober och hatthylla. Lägenheten har öppnats upp mellan hall och vardagsrum vilket ger ett rymligare intryck. Från vardagsrummet nås den stora balkongen som vetter mot innergården. Köket har en större öppning in i det intilliggande rummet som används till matrum. Köksdelen är utrustat med golvvärme, fullstor kyl och frys, spis samt diskmaskin. Lägenheten har tre sovrum vilka samtliga har gott om förvaring. Badrummet med kakel och klinkers har golvvärme, handdukstork, dusch, WC och tvättmaskin. En extra toalett finns, belägen i entrén. Reparationsfond finns om 7.210:- som köparen kan använda till renoveringar. Till lägenhet hör två förråd. I källaren finns även tvättstuga, torkrum, stryk- och mangelrum och cykelrum. Varmt välkommen på visning! Det är gångavstånd till det allra mesta för dig som bor på Åkargatan. Här befinner du dig i centrala Hedemora, med dess utbud av restauranger, butiker, banker, bibliotek, gym, badhus och annan samhällsservice. Du kan välja mellan tre stora livsmedelsbutiker i närområdet med generösa öppettider. Barnfamiljer har nära till allt från förskola till gymnasium. Det är nästan bara inbitna golfare som behöver räkna på avstånden – från Gussarvet tar det 8 minuter med bilen fram till 9-hålsbanan i idylliska Prästhyttan. Stockholm nås under två timmer när du reser med tåg från Hedemora. Till Borlänge är det ca 40 km och Falun ca 50 km.

 • Plus
 • Balkong
Jaktstigen 2, Västerby, Hedemora kommun
 • Tor 2 maj kl 17:00

Jaktstigen 2

Villa
Västerby, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
1 595 000 kr
128 + 52 m²
4 rum
1 513 m² tomt

--SÄNKT PRIS-- Välkommen till Jaktstigen 2 och denna enplansvilla med stort vidbyggt garage. Villa på barnvänligt område i Västerby, strax utanför Hedemora. Ingång via farstukvisten in i hall med gott om förvaring. Det stora ljusa köket erbjuder plats för den stora familjen. Vardagsrum i vinkel med plats för både TV-soffa och matrumsbord. Från vardagsrummet nås altanen som sträcker sig runt husknuten och ger fin utsikt över landskapet. Villans badrum totalrenoverades för några år sedan. Villan har tre sovrum på entréplan. Ett extra rum har inretts på vinden och funkar utmärkt som sovrum eller kontor. Den separata tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och vask har nyare ytskikt. I det stora isolerade garaget, som även kan nås från huset, finns villans panna. Stor hörntomt då den obebyggda grannfastigheten/tomten ingår i försäljningen, vilket innebär att den totala tomtarean är 1.513 kvm. På den lättskötta tomten finns en friggebod. Möjlighet finns att installera fiber till reducerat pris. Villan är besiktigad, se mer på mäklarens hemsida under fliken "Dokument & länkar". Västerby är en tätort i Hedemora kommun som ligger 5 km utanför Hedemora stad och har cirka 400 invånare. Västerby har förmodligen närmare tusen år på nacken och är mycket välbevarad. Här ryms snickarglädje, timrat och falurött blandat modernare byggnader. För barnfamiljer är Västerby skola och deras förskola en trygghet. För närvarande finns även skola för årskurs 1-6 på orten. En gårdsbutik finns i byn med potatis och diverse grönsaker efter säsong och på sommaren är den stora jordgubbsodlingen ett populärt besöksmål. Promenadstråk finns i närområdet och för den badsugne så finns Kärringtjärn inom cykelavstånd. I närmsta stad Hedemora finns vårdcentral, skolor, matbutiker, träningsanläggningar, butiker, bio, tågstation, restauranger m.m. Till Säter är avståndet 10 km, Borlänge 35 km och Falun 50 km. Stockholm nås med tåg, från Hedemora, under två timmar.

 • Plus
Buskavägen 9, Avesta, Avesta kommun

Buskavägen 9

Villa
Avesta, Avesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
995 000 kr
115 m²
3 rum
984 m² tomt

Varmt välkommen till Buska & denna enplansvilla med garage! En perfekt bostad för dig som vill bo utanför stan, renovera & sätta din egen prägel på ditt hem! Ta ett kliv upp på farstun, in genom dörren och välkomnas in i en rymlig hall med plats för ytterkläder och skor. Stort kök med ljusa skåpluckor och matplats för hela familjen, förutom diskmaskin, spis och ugn finns en fullstor kyl och frys. I köket står också kaminen som värmer gott kalla höst & vinterdagar. Genom de vackra spegeldörrarna tar du dig in till vardagsrummet som har ett härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffgrupp. Två sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Stor dusch samt handikapptoalett. Vidare bjuder bostaden på en tvättstuga med både tvättmaskin samt torktumlare. På tomten finns ett fristående garage med förråd. OBS! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Hjärtligt välkomna till visningen. Här bor du lugnt och skönt på landet med skogen intill husknuten. Samhällsservice, såsom livsmedelsbutiker och skolor är dock inte långt bort. På knappa 10 minuter med bil når du orten Horndal och 15 minuter bort ligger Fors, båda tätorterna erbjuder grundläggande samhällsservice. Önskar du större utbud av butiker, restauranger och nöjen tar du dig med bil in till centrala Avesta på ca 25 minuter. En kort cykeltur bort ligger Buskasjön med fina badmöjligheter & är du i behov av att besöka en frisörsalong finns det också in byn. Virket till renoveringar inhandlar du med fördel lokalt på den välsorterade bygghandeln Västanhede Trä och Järn.

 • Plus
Stationsallén 20, Stjärnsund, Hedemora kommun

Stationsallén 20

Villa
Stjärnsund, Hedemora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
1 800 000 kr
250 m²
10 rum
2 235 m² tomt

--NYTT LÄGRE PRIS-- I vackra Stjärnsund på Stationsallén 20, finner du det gamla stationshuset som påminner om den tid då Byvalla – Långshyttans Järnväg passerade bruket och stannade till vid stationen. Huset uppfördes redan 1868 i Born och flyttades till Stjärnsund 1891. Kvar finns en del av perrongen och skylten ”Stjärnsund” upplyser dig om var du är. I väntsalen hänger skylten uppe för biljett- och postluckan och berättar att det är stängt. Förutom väntsalen finns 9 rum och kök i den 250 kvm stora byggnaden. Huset har genomgående vackra tidstypiska detaljer så som spröjsade fönster, vackra trägolv, spegeldörrar, eldstäder och högt i tak. Huset är förberett för vattenburen uppvärmning via vattenmantlad kökspanna. Nuvaranade uppvärmning är via eldstäderna, luftvärmepump och el-element. Fiber finns installerat. Möjlighet att göra om huset till två-tre lägenheter. Stor tomt om 2235 kvm som passar utmärkt till att förvekliga din odlingsdröm. Ett perfekt förvärvningsobjekt för dig som vill ha ett stort hus och trädgård i en idyllisk miljö. Huset är besiktat. Områdesbestämmelser, besiktningsprotokoll och energideklaration finns under fliken "Dokument & länkar". Stjärnsund är kultur och natur i god blandning – ett attraktivt utflyktsmål vid sjön Grycken och en idyll för de boende. Det är ett av Dalarnas bäst bevarade 1700-talsbruken, grundat av Christopher Polhem, ”den svenska mekanikens fader”. Här finns villor, bostadsrätter och fritidshus. Här möts du av mysiga butiker, konstutställningar och på somrarna ordnas musikevenemang, bruksmarknad och mycket annat. Stjärnsundskiosken är en samlingsplats med generösa öppettider. Kiosken är utlämningsställe för Apoteket och Systembolaget, postombud samt Svenska Spel ombud. Här finns god mat och spännande minigolfbanor. Möjlighet finns att hyra kanoter, köpa fiskekort och paddla längs med Pråmleden i de vackra närliggande sjöarna. Stjärnsunds förskola drar nytta av ortens växlingsrika natur, och för de lite äldre barnen, sex år och uppåt, ligger Smedby Skola 15 km bussresa bort nära till hands. Ett alternativ är Annaskolan i Dormsjö, byggd på waldorfpedagogik, för årskurs 1–9. Avståndet till Hedemora är 28 km och till Långshyttan som erbjuder en välsorterad ICA Supermarket och vårdcentral 15 km.

 • Plus

Visar alla 8