Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sanatorievägen 8, null, Hultsfreds kommun

Sanatorievägen 8

Villa
Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

795 000 kr

83 m²

5 rum

1 069 m² tomt

Varmt välkommen till denna 1-plans villa med källare på Sanatorievägen 8 i Målilla. Här stiger du in i ett ljus och trevligt hem. Stort vardagsrum med parkettgolv och generöst ljusinsläpp, tre sovrum, badrum och renoverat kök på entréplan. Huset har under de senaste två åren fått ett kosmetiskt lyft invändigt i form av nya ytskikt i stora delar av huset. I källaren finner du en stor gillestuga med öppen spis. Denna är dock inte använd på länge och bör kontrolleras innan den dras igång. Vidare finner vi tvättstuga med dusch, pannrum, toalett och matkällare. Huset värms med bekväm bergvärme. Lättskött trädgårdstomt med några fruktträd och fina buskar. Bra läge i lugnt och barnvänligt område på återvändsgata i utkanten av samhället.

Oskarsgatan 32 A, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Oskarsgatan 32 A

Lägenhet
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

750 000 kr

78 m²

3 rum

3 800 kr/mån

9 615 kr/m²

Vi har nu fått nöjet att erbjuda denna välplanerade och mysiga trea med inglasad balkong. Belägen på första plan, mitt i centrum med gångavstånd till affär, restauranger, vårdcentral, bibliotek och skolor. Ljust och lättarbetat kök, två sovrum och stort vardagsrum. Badrum med golvvärme och plats för tvättmaskin. Välskött och trevlig förening med god sammanhållning. Parkeringsplatser finns att tillgå. Möjlighet till garageplats finns också i separat kö. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Varmt välkomna!

  • Balkong
Tulunda Algotsgården, null, Hultsfreds kommun
Tulunda Algotsgården, null, Hultsfreds kommun, bild 2
Tulunda Algotsgården, null, Hultsfreds kommun, bild 3

Tulunda Algotsgården

Fritidshus
Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

695 000 kr

116 m²

6 rum

7 800 m² tomt

Strax utanför Mörlunda, omgivet av naturskön miljö ligger Tulunda Algotsgården. En charmig och gedigen byggnad uppförd på sent 1800-tal som får oss minnas en svunnen tid. Vackra spegeldörrar, plankgolv och eldstäder. Stora rum med härligt ljusflöde. Här finns tre sovrum, två allrum, kök, badrum och stor vind. Tomten är generöst tilltagen på hela 7800 kvm och lämnar utrymme för både lek och stoj likväl lugnt påtande i rabatter eller grönsaksland. På tomten finns också gästhus, uthus och enklare garagebyggnad. Även jordkällare finns att tillgå. Här ges nu möjlighet att förverkliga drömmen om ett boende i lantlig miljö. Njut av det under helger och semestrar som fritidsboende eller satsa det lilla extra på att få det till det perfekta permanentboendet. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

  • Premium
Käreby Orrekullarna, null, Hultsfreds kommun

Käreby Orrekullarna

Villa
Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

1 450 000 kr

120 m²

5 rum

3 351 m² tomt

Välkomna till Käreby Orrekullarna, lugnt och stillsamt beläget strax utanför Vena. Här finns all gammal charm väl bevarat. Stora och små rum, vackra plankgolv och spegeldörrar. Hemmet är enkelt och ombonat. Vi finner tre sovrum, vardagsrum, matrum och härlig veranda. Generöst tilltagen trädgård med flera olika uthus, omgivet av skog och öppna fält. Med säljarens egna ord: I vårt samhälle bombarderas vi dagligen av intryck, ljud osv, vår hjärna får nästan aldrig vila. På Orrekulla kan du höra en knappnål falla till golvet och i total tystnad kan du en sommarkväll sitta i den inglasade verandan och se solen gå ned. En mörk höstkväll är det enda som hörs ”sprak” från de två eldstäderna som beredda med insatsrör för säker eldning. Gott om plats att odla eget, vill du ha får, höns eller andra djur finns möjlighet till bostad för dem i ladugården. Bredvid finns också naturens eget skafferi, gott om svamp såsom kantareller, mycket blåbär, hallon och massa annat gott När du tittar ut i fönstret är det stora möjligheter att se rådjur och älgar stå och käka på ängen bredvid, med jämna mellanrum är det också kossor och betar på ängen. Bara 5 minuter bort, i Vena, finns förskola, låg- och mellanstadieskola, där finns också ”24Food Matlådan” där du hittar ett bra utbud av matvaror. Ca 500 m från Orrekulla ser du en 4G-mast vilket ger möjlighet till snabbt Wifi, både för att jobba hemma, se på film, spela spel osv

Ekelundsgatan 8K, null, Hultsfreds kommun
  • Ons 31 maj

Ekelundsgatan 8K

Radhus
Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

690 000 kr

133 m²

5 rum

364 m² tomt

I hjärtat av Virserum finner vi Ekelundsgatan. Ett lugnt område med gångavstånd till både skola, centrum, sjö och natur. Själva bostadshuset är fördelat över två plan och erbjuder goda sociala ytor men också utrymme för enskildhet. På övre plan finner vi tre sovrum och badrum. Nedre plan bjuder på vardagsrum, matplats, kök och badrum. I anslutning till köket finns utgång till altandäck med härlig kvällssol. Trädgården är liten och lättskött men ger ändå utrymme till enklare plantering och möjlighet att sätta fötterna i det gröna gräset under sommarhalvåret. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Plus
Hagabergsgatan 16, Virserum, Hultsfreds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hagabergsgatan 16

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

795 000 kr

90 m²

5 rum

816 m² tomt

Välskött villa på Hagabergsgatan 16 i Virserum. Huset har löpande renoverats till det varma och välkomnande hem som det idag är. Innanför entrédörren finner vi tre fina sovrum, stort vardagsrum med vackert parkettgolv och mysig braskamin. Kök, matplats och badrum. En trappa upp finns ytterligare utrymme i form av en möblerbar hall och ett mindre rum som idag verkar som garderob. Praktiskt källarplan med gott om förvaringsutrymme, garage, pannrum, rymlig tvättstuga samt badrum med dusch och bastu. Huset värms med bekväm bergvärme, 2016 lades nytt yttertak och trädgården fick sig ett lyft med ny stödmur och uteklinker till husets entré. Lummig och insynsskyddad trädgård på husets baksida. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Stockholmsvägen 89, null, Hultsfreds kommun

Stockholmsvägen 89

Villa
Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

1 495 000 kr

172 m²

8 rum

1 352 m² tomt

Välkomna till Stockholmsvägen 89 och denna rymliga och hemtrevliga villa, belägen på stor och enskild tomt. Här erbjuds totalt ca 210 kvm fördelat över sju rum där alla i familjen får möjlighet till sin egna plats. Stort och öppet vardagsrum tillsammans med kök och allrum med mysig braskamin. I anslutning till huvudentrén finns också inglasad altan att spendera de varmare vår och sommarkvällarna på. Huset har två separata ingångar samt kök och badrum på båda våningsplan, vilket ger förutsättningar att kunna nyttja huset som två lägenheter om intresse för detta finns. Nedre plan med tre sovrum, vardagsrum, bad och kök. Övre plan med ett sovrum (möjlighet till 2) vardagsrum, bad och kök. Läget är lugnt och enskilt men samtidigt centralt. Trädgården är lättskött och på tomten finns också dubbelgarage med vidbyggt förråd/gästrum. Söker ni efter en rymlig bostad, i bra skick och med trevligt läge är detta verkligen huset för er!

Storgatan 19, null, Hultsfreds kommun
Storgatan 19, null, Hultsfreds kommun, bild 2
Storgatan 19, null, Hultsfreds kommun, bild 3

Storgatan 19

Villa
Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

350 000 kr

120 m²

5 rum

1 080 m² tomt

Mitt i Järnforsen är nu Storgatan 19 till salu! En riktigt charmig villa från tidigt 1900-tal. Huset är i dagsläget i behov en del renovering, kärlek och upprustning vilket ger perfekta förutsättningar att forma ett boende efter just era önskemål. Huset är 120 kvm stort, fördelat över 1,5 plan och inrymmer upp till 4 sovrum, stort och ljust vardagsrum, kök och badrum. På övre plan finns två fina, gamla kakelugnar, dessa behöver dock kontrolleras av sotare innan de tas i bruk. Som gamla hus sig bör, finns även gott om snedgarderober för extra förvaring eller möjlighet till mer boutrymme. Huset har nyare isolerglasfönster och ett vattenburet värmesystem. Trädgården är generöst tilltagen och på tomten finns även ett bra uthus.

  • Premium
Svarvargatan 5, Rosenfors, Hultsfreds kommun

Svarvargatan 5

Villa
Rosenfors, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

1 075 000 kr

76 m²

6 rum

1 492 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna helrenoverade villa i utkanten av Rosenfors. Nuvarande ägare har sedan 2020 renoverat huset från topp till tå. Huset inrymmer 6 rum varav 5 sovrum, 2 badrum och rymligt kök. Nedre plan har utrustats med golvvärme (el) och i övrigt värms huset med ved-/pelletspanna. Här är ny fasad, nya fönster, nytt kök och badrum och alla ytskikt är nyare. Här är det bara att flytta direkt in för att bo och trivas. Stor och härlig trädgård att vistas i under sommarhalvåret. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Tallåsvägen 6, Mörlunda, Hultsfreds kommun

Tallåsvägen 6

Villa
Mörlunda, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

795 000 kr

105 m²

6 rum

1 038 m² tomt

Välkommen till detta välskötta hus beläget i populärt och lugnt område. Här erbjuds ett traditionellt planerat boende som ger dig en genuin och hemtrevlig känsla. Entréplan med både sociala ytor och sovrum. Källare med ytterligare möjlighet till sällskapsytor och gott om förvaring. En villa för hela familjen. Fin insynsskyddad och lummig trädgård med uteplats i söderläge. Uppvärmning med luft/vatten-värmepump. Välkomna på visning!

Tallåsvägen 20, Mörlunda, Hultsfreds kommun

Tallåsvägen 20

Villa
Mörlunda, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

825 000 kr

100 m²

5 rum

1 127 m² tomt

Trevlig familjevilla på lugn gata i Mörlunda. Huset är fördelat över två plan och källare. Entréplan bjuder på rymlig hall, två mysiga sovrum, vardagsrum samt renoverat kök från 2018 med utgång till inglasad altan. En trappa upp finner vi ytterligare ett sovrum samt ett oinrett rum, där möjlighet till ytterligare ett sovrum finns. I huset finns även praktisk källare med tvättstuga, pannrum med både bergvärme och vedpanna. Dessa går att enkelt kopplas om beroende på om ni önskar elda med ved eller köra med bergvärmepumpen. Vidare finns i källaren även garage samt hobbyrum. Stora renoveringar som fönster, tak och fasad redan gjorda och för er är det bara att flytta in. Stor och lättskött trädgård med robotgräsklippare. Välkomna på visning!

Visar alla 11