Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maria Troedsson

Maria Troedsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Förnebovägen 4, Järvsö, Förnebo, Ljusdals kommun

Förnebovägen 4

Villa
Järvsö, Förnebo, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
1 350 000 kr
85 + 15 m²
3 rum
2 000 m² tomt

I byn Förnebo, strax utanför Järvsö ligger denna mysiga fastighet. Vid entrén ligger hallen här finns det plats för att hänga av sig, trappan till övre plan går ifrån hallen. Trevligt kök med plats för 4 personer. Vardagsrum med öppen spis och en utgång till inglasad veranda. Ett duschrum med en tvättmaskin. På det övre planet är en kattvind med plats för förvaring. Sovrum 1, med kattvind , som idag används som förråd. Sovrum 2, även detta en kattvind samt en garderob. Fastigheten har för övrigt ett garage med plats för en mindre bil. En vedbod samt två förråd. Jordkällare i gott skick. Från gårdstunet kan man njuta av de vackra Hälsingevyerna med blånande berg och åkrar. Närhet till skog och natur för Dig som gillar lantligt. Trevliga promenadvägar i området! Under fliken dokument, på objektets hemsida finner Du besiktningen av fastigheten. På objektets hemsida kan Du även skicka in din intresseanmälan. Varmt välkomna!

Sågvägen 2, Vallsta, Bollnäs kommun
  • Idag kl 12:00

Sågvägen 2

Fritidshus
Vallsta, Bollnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
645 000 kr
98 m²
5 rum
1,5 ha tomt

Välkomna till denna mysiga permanent villa eller fritidshus i centrala Vallsta. Huset erbjuder på entréplan ett stort kök med vedspis och bakugn, vardagsrum, ett sovrum och ett stort duschrum. Centraldammsugare. På övervåningen( som även har separat ingång), finner du tre sovrum och ett wc-rum med tvättställ. Lada med snickarverkstad och vedbod. Matkällare finns. På den stora lummiga trädgårdstomten finns även en fin paviljong. Läs mera om fastigheten på objektets hemsida, här görs även din intresseanmälan. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att höra av Er!

  • Plus
Norrväljevägen 34, Ramsjö, Ljusdals kommun

Norrväljevägen 34

Villa
Ramsjö, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
675 000 kr
80 + 36 m²
3 rum
1 720 m² tomt

Med utsikt över Storsjön och ca 30 minuter ifrån Ljusdal, ligger denna mysiga villa. Här finner Du två sovrum, ett större med flertal garderober och ett litet mindre. Ett trevligt och ljust kök. I det ljusa vardagsrummet har vi en pelletskamin för mysiga och kalla vinterkvällar. Wc med dusch. Övreplan är oinrett, så där har Du möjlighet att själva inreda och skapa fritt från dina egna önskemål. På källarplan så finns tvättrum med plats för en torkställning. Bubbelbad i ett rum. Sam en matkällare. På fastigheten finner Du även ett garage samt en bod med snickarrum. Körsbärsträd, rabarber och vinbär finns i trädgården. Under fliken "dokument" finns besiktningsprotokoll, på objektets hemsida. Varmt välkomna att höra av Dig med intresseanmälan!

  • Plus
Hybovägen 24, Ljusdal, Kläppa, Ljusdals kommun

Hybovägen 24

Villa
Ljusdal, Kläppa, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 680 000 kr
110 m²
4 rum
1 381 m² tomt

Nyrenoverad villa med stor tomt strax utanför centrala Ljusdal. Hela huset är renoverat i ljusa fräscha färger. På entréplan ligger tvättrum, kök, matrum med kakelugn samt vardagsrum, med utgång till inglasad veranda. Övervåningen har en liten hall som går att möblera, ett sovrum med kakelugn samt lekrum / mindre sovrum / klädgarderob, ett sovrum med klädgarderob med platsbyggda garderober. Badrum. Golfbana ligger med 5 minuters promenadväg ifrån huset. Gångavstånd till centrum i Ljusdal ( ca 20 minuter). Välkomna att höra av Er för intresseanmälan och visning!

Bäckan Fällavägen 6, Ljusdal, Bäckan, Ljusdals kommun

Bäckan Fällavägen 6

Fritidshus
Ljusdal, Bäckan, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
325 000 kr
60 m²
2 rum
1 050 m² tomt

Idylliskt liten stuga om 1,5-plan beläget i Bäckan, 27 km utanför Ljusdal. Här finner Ni naturen runt husknuten och fina fiskevatten nära inpå. Hall med trappa till övervåning. Kök i bevarat 70-tals stuk med vedspis och plats för matbord. Mysigt vardagsrum med kamin för kalla höstkvällar. Sovrum i grön ton. Wc, där det finns en förbränningstoa. Gammal gedigen trätrappa till oisolerad övervåningen med en hall och ett sommarrum. I trädgården finns en vattenpump där man kan pumpa upp vatten för ett bad ute i det fria. Trädgården är lummig och det finns gått om plats för både uteplatser och trädgård. Huset säljs med sk "friskrivning" Varmt välkomna att höra av Er med intresseanmälan!

Garvarvägen 26, Ljusdal, Lillhaga, Ljusdals kommun

Garvarvägen 26

Villa
Ljusdal, Lillhaga, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
2 175 000 kr
117 + 50 m²
4 rum
1 583 m² tomt

Välkomna till denna enplansvilla i Lillhaga, med vacker utsikt över älven. Nu har du chansen att förvärva denna 70-tals villa, med öppen och lättskött tomt. Möjligheten att göra om det till ditt eller varför inte behålla det som det är… Du välkomnas av en hall med avhängningsplats, samt att det även finns plats för förvaring av ytterkläder i en garderob i hallen. I anslutning till hallen finns en gästtoalett och lite längre bort ett badrum med badkar. Huset har tre sovrum samtliga med parkettgolv och garderober. Master-sovrum har även utgång till en egen altan och utsikt över den mysiga trädgården. Ett stort vardagsrum med gott om plats för soffa och bokhyllor. Stora och vackra fönster mot trädgården. Vardagsrummet och matplatsen delas av med träribbor och ger en öppen planlösning och mycket ljusinsläpp. Matplatsen har plats för ett stort köksbord samt stolar. Här finner du en utgång till en takad altan och lummig trädgård. Köket ligger precis bredvid matplatsen och har gott om förvaring. Vidare in i huset har vi tvättstugan med tvättmaskin, tvättho och bänk. I anslutning till tvättstugan finns en dusch och en bastu. Från köket via tvättstugan tar Ni er enkelt till garaget. Från framsidan av huset finns också en groventré, som tar dig antingen till tvättstugan eller garaget. I garaget finns plats för en bil samt förråd och hyllor. Besiktningsprotokollet finner ni under fliken ”dokument”, på objektets hemsida. Välkomna att höra av Er för visning! Fastigheten säljes med s.k. friskrivningsklausul.

  • Plus
Sundsvägen 7, Ramsjö, Ljusdals kommun

Sundsvägen 7

Övrigt
Ramsjö, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
1 795 000 kr
2 360 m² tomt

Missa inte chansen att förvärva bolaget Ramsjö Livs AB. Det är affären i Ramsjö som nu ska säljas. Affären har ett stort geografiskt täckningsområde och kan erbjuda det mesta som behövs i en affär. Förutom matvaror så bakas det nytt färsk väldoftande fika och matbröd. Matvaror levereras från Bull-Olle, Tillmans och flertalet andra leverantörer flera gånger i veckan. Ramsjö Livs är ombud för Svenska spel, har utlämning för Systembolaget samt är både ombud och har utlämning för XL-bygg och Apoteket. Affären är en träffpunkt för många runtom i byarna, där man kan sitta och ha en trevlig pratstund tillsammans. I affären finns informationshörna/servicepunkt för turister samt en spelhörna . Här kan du ta en fika, låna datorn eller bara sitta och koppla av med en tidning. Hit kommer de permanentboende och många turister för att proviantera året runt, Ramsjö Livs har även sedan en lång tid tillbaka erbjudit sina äldre kunder utkörning av varor vilket är mycket uppskattat. Ovanpå affären finns en lägenhet för uthyrning eller om Du kanske vill husera här själv. Lägenheten är en 3:a, i gott skick. Utanför affären finns en busstation, denna buss går till Ljusdal. Varmt välkommen att höra av Er för mer information eller en visning! Säljes med s.k. friskrivningsklausul.

  • Plus
Åkernvägen 35, Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun

Åkernvägen 35

Villa
Ljusdal, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
3 100 000 kr
148 + 79 m²
7 rum
918 m² tomt

Rymlig renoverad villa med öppen planlösning i populärt område i Ljusdal. Här möts vi av en häftig entré med dekorativ väggsten, och en trappa ned till källarplan. Två sovrum samt ett duschrum med kakel / klinker. Huset är välplanerat med ett stort nytt kök och en intill liggande matplats, här finns även balkongdörren till den inglasade uteplatsen. Ett stort öppet soldäck med plats för utemöbler finns här också samt ett spabad, för varma dagar eller mysiga kvällar. Vidare på entréplanet efter allrummet, ett trappsteg ned, så ligger vardagsrummet, här finns en balkongdörr till den tredje uteplatsen på baksidan. Här ligger master bedroom. På källarplanet finner vi ett stort sällskapsrum med klädförvaring. Ett gym med öppen spis. Stort badrum med bubbelbad, en vuxen och ett barn wc samt tvättrum med tvättmaskin och ett rum för att hänga kläder ( kanske en blivande bastu). Här finns också en vedspis. Matkällare. Mindre förråd under trappan. Garage att köra in bilen i samt en carport. Under objektets hemsida på fliken dokument kan du läsa mer på besiktningen samt energideklaration. Hör gärna av Er om Ni har frågor eller om Ni önskar anmäla Ert intresse för visning. Anmälan kan även göras på fastighetens sida. VÄLKOMNA!

Norvägen 193, Järvsö, Nor, Ljusdals kommun
Norvägen 193, Järvsö, Nor, Ljusdals kommun, bild 2
Norvägen 193, Järvsö, Nor, Ljusdals kommun, bild 3

Norvägen 193

Villa
Järvsö, Nor, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
2 700 000 kr
138 + 86 m²
4 rum
1 227 m² tomt

Denna trevliga 1,5 plans villa med träpanel kommer att få dig att älska platsen ! Med sin soliga placering, närhet till och utsikt över Norsviken samt täkterna, kan det knappast bli bättre än så här! Beläget bara ett stenkast utanför Järvsö, har du tillgång till allt som byn har att erbjuda. Från Stenegård till Ljusnan, Järvzoo till skidspår, samt en mängd restauranger och butiker - du kommer aldrig ha en tråkig stund här! Detta hus är verkligen en pärla för solälskare med sina två underbara uteplatser, vilket garanterar dig sol hela dagen lång. Dessutom förlänger den inglasade verandan säsongen, så du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt året om. Om du vill ha extra utrymme för generationsboende eller möjlighet till uthyrning, har du turen att ha en gäststuga på tomten. Sammanbyggt med gäststugan finns ett garage med plats för två bilar. Inne i huset finns allt du behöver. Entréplanet erbjuder en välkomnande hall, kök, vardagsrum med utgång till uterum och vidare till altan. Här hittar du även tvättstuga med wc-rum, dusch, bastu samt utgång till verandan - bekvämlighet och avkoppling i ett! I köket finns en vedspis från Kockums Järnverk som både är vacker och praktisk. Vardagsrummet erbjuder även en kamin att värma sig vid, att krypa upp i soffhörnan med en bok i regnrusket ger dagen lite solsken ändå. På övre plan finns två mysiga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i två stora walk-in-closets samt ett långt förråd som sträcker sig längs med hela husets långsida. I källarplanet finns ytterligare två rum, pannrum, ett rymligt förråd samt en matkällare - här finns utrymme för alla dina behov! Trädgård med körsbärsträd, vinbär, amerikanska blåbär, rabarber, hallon och krusbärsbuskar. Man kan även njuta av rosor, ädelsyrén och ligustersyrén och dodong rönn. I trädgården finner man även Hotell Busebo, lekstugan där barnen kan tillbringa många härliga sommarkvällar medan solen går ner i fjärran. Varmt välkomna att höra av Er med intresseanmälan! På objektets sida ( under dokument) finner Ni besiktning samt energideklaration.

  • Premium
Nordsjö 3663, Vallsta, Bollnäs kommun
  • Budgivning pågår

Nordsjö 3663

Villa
Vallsta, Bollnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
1 550 000 kr
185 + 23 m²
6 rum
2 245 m² tomt

Välkommen till denna mysiga bostad belägen mitt i byn Nordsjö, Vallsta. Här finner du en före detta lanthandel med tillhörande bostad, med anor från sekelskiftet. Fastigheten används idag enbart som bostad och har genomgått en hel del renoveringar och har sen 2009 gjorts om till ett mysigt permanent boende. Det stora lantköket är hjärtat i hemmet, med köksö och ingångsskafferi som ger gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga mat och umgås med familj och vänner i en trivsam atmosfär. I det renoverade duschrummet på övre plan finns även en bastu, perfekt för avkoppling och välbefinnande. Den nybyggda verandan med tak är ett fridfullt utrymme där du kan njuta av soliga dagar i lugn och ro med grillning och mys. Det soliga gårdsplanen och trädgården är en pärla med sina äppelträd, syrener och rabarber. Här kan du njuta av grönska och fåglarnas sång. På fastigheten finns ett gästhus med förrådsplats och ett dubbelgarage. Huset har eget vatten från källa via vattenförening och eget avlopp. Fiber finns indraget, vilket ger snabb och pålitlig internetuppkoppling. Boningshuset värms upp med bergvärme, vilket ger en behaglig inomhusmiljö året runt. Närheten till den vackra naturen vid Bysjön ger möjlighet till härliga promenader. Här kan du njuta av den lugna och fridfulla omgivningen. Önskar Ni behålla det mesta av inventarierna så går det att ordna... Varmt välkomna till denna mysiga villa i Nordsjö, Vallsta den 4 maj klockan 12:00, anmälan kan göras på objektets hemsida! På objektets sida ( under dokument) finner Ni besiktning samt energideklaration.

  • Plus
Ljusdal, Kläppa, Ljusdal, Kläppa, Ljusdals kommun

Ljusdal, Kläppa

Tomt
Ljusdal, Kläppa, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
495 000 kr
1 950 m² tomt

Huvudbyggnad med garage får bebyggas på tomten om max 390 kvm vilket utgör en femtedel av tomtens totalyta. Huvudbyggnaden får uppföras i en våning med en maximal bygghöjd på 3,8 meter samt en taklutning på 18 eller 27 grader. Vindsvåning får ej inredas utöver angivet våningsantal. Garagebyggnad får uppföras med maximal takhöjd på 3m. Utöver detta så finns det prickmark på fastigheten som inte får bebyggas samt att byggnad ej får placeras närmre tomtgräns än 4,5m. Utfartsväg får placeras på prickmark men inte längs med utfartsförbud (blå linje), se karta under dokument. Tillfartens placering skall redovisas och hanteras i bygglovsskede. Fastigheten ligger inom område för kommunalt vatten och avlopp. För att få den exakta kostnaden för anslutning kontakta Ljusdal energi. Kontakta gärna Ljusdals kommun, plan och bygg för frågor: 0651 - 18 000 Välkomna med Er intresseanmälan!

Yckelsbo Sjöstig 22, Järvsö, Yckelsbo, Ljusdals kommun

Yckelsbo Sjöstig 22

Tomt
Järvsö, Yckelsbo, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
725 000 kr
1 610 m² tomt

Med sjöutsikt och sjönära tomt i Yckelsbo, kan det bli Du som bygger Ditt fritids- som permanentbostad. Tomten har ett trevligt och lättillgängligt läge med endast ca 8 minuters bilfärd till Järvsöbackens norra nedfarter. Belägen i ett rofyllt och lantligt område med närhet till både sjö och natur. Yckelsbosjön, erbjuder både badplats, brygga och möjlighet till fiske. Järvsö har ett generöst utbud av aktiviteter med slalomåkning, välpreparerade skidspår, cykling i JBP, skoterleder och vackra vandringleder Vatten finns framgrävt till tomtgräns (vattenförening), el-stolpe finns på tomten, avlopp finns ej. Fiber finns nergrävt i vägkanten. I Järvsö hittar Du också restauranger, apotek, bensinmack och den nya Ica. Varmt välkomna att höra av Er!

Härjedalsvägen 92, 94, 96, Färila, Centralt, Ljusdals kommun
  • Budgivning pågår

Härjedalsvägen 92, 94, 96

Villa
Färila, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
1 295 000 kr
142 + 86 m²
5 rum
1 580 m² tomt

Vilken affär, denna fastighet har 3 stycken hus. Postmästare Per Silvers. Det ena är huset där postmästare Per Silvers huserade dvs " Silvers" , det andra är "villan" och det tredje är "lillstugan". Dessa tre hus ligger centralt i Färila, innan Valla-bron. "Villan" - som ligger längst in på tomten, nedre plan har en hall, kök, två sovrum samt ett vardagsrum med kamin. På övre plan finns en hall, vardagsrum, ett nytt duschrum, ett sovrum och en klädgarderob. Under huset finns även en källare med plats för två bilar. "Lillstugan" - har en ramp upp till entrén. Hall med plats för att hänga av sig. Duschrum, kök, Vardagsrum / allrum med kamin. "Silvers" - ett gårdshus som nuvarande ägarna varsamt påbörjat en renovering med bla byte av timmer på yttervägg, målat huset, kittat & målat fönster, dragit in vatten, satt in en luft/luft värmepump Denna fastighet säljs med sk "friskrivningsklausul". Varmt välkomna att höra av med intresseanmälan och för visning!

  • Plus
Kaffebrovägen 4 & Kaffebrovägen 10, null, Ljusdals kommun

Kaffebrovägen 4 & Kaffebrovägen 10

Övrigt
Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
2 500 000 kr
4 ha tomt

Är Du intresserad av bilar, meka, plocka med bildelar, och mycket därtill? Då har Du möjlighet att förvärva dessa fastigheter i Tallåsen. Demontering med boningshus strax intill. Boningshuset har 4 sovrum, stora sällskapsrum, två wc-rum, två kök, garage i entréplan och även i källaren. Verkstaden ligger bredvid och här ges alla möjligheter inom verkstad, bilar mm. Obs! Alla bilar är borttagna För intresse och visning, anmäl Er på objektets hemsida. Välkomna!

Visar alla 14