Mäklare Maria Troedsson

Maria Troedsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Yckelsbo Sjöstig 22, Järvsö, Yckelsbo, Ljusdals kommun

Yckelsbo Sjöstig 22

Tomt
Järvsö, Yckelsbo, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
725 000 kr
1 610 m² tomt

Med sjöutsikt och sjönära tomt i Yckelsbo, kan det bli Du som bygger Ditt fritids- som permanentbostad. Tomten har ett trevligt och lättillgängligt läge med endast ca 8 minuters bilfärd till Järvsöbackens norra nedfarter. Belägen i ett rofyllt och lantligt område med närhet till både sjö och natur. Yckelsbosjön, erbjuder både badplats, brygga och möjlighet till fiske. Järvsö har ett generöst utbud av aktiviteter med slalomåkning, välpreparerade skidspår, cykling i JBP, skoterleder och vackra vandringleder Vatten finns framgrävt till tomtgräns (vattenförening), el-stolpe finns på tomten, avlopp finns ej. Fiber finns nergrävt i vägkanten. I Järvsö hittar Du också restauranger, apotek, bensinmack och den nya Ica. Varmt välkomna att höra av Er!

Härjedalsvägen 92, 94, 96, Färila, Centralt, Ljusdals kommun
  • Budgivning pågår

Härjedalsvägen 92, 94, 96

Villa
Färila, Centralt, Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järvsö
1 295 000 kr
142 + 86 m²
5 rum
1 580 m² tomt

Vilken affär, denna fastighet har 3 stycken hus. Postmästare Per Silvers. Det ena är huset där postmästare Per Silvers huserade dvs " Silvers" , det andra är "villan" och det tredje är "lillstugan". Dessa tre hus ligger centralt i Färila, innan Valla-bron. "Villan" - som ligger längst in på tomten, nedre plan har en hall, kök, två sovrum samt ett vardagsrum med kamin. På övre plan finns en hall, vardagsrum, ett nytt duschrum, ett sovrum och en klädgarderob. Under huset finns även en källare med plats för två bilar. "Lillstugan" - har en ramp upp till entrén. Hall med plats för att hänga av sig. Duschrum, kök, Vardagsrum / allrum med kamin. "Silvers" - ett gårdshus som nuvarande ägarna varsamt påbörjat en renovering med bla byte av timmer på yttervägg, målat huset, kittat & målat fönster, dragit in vatten, satt in en luft/luft värmepump Denna fastighet säljs med sk "friskrivningsklausul". Varmt välkomna att höra av med intresseanmälan och för visning!

  • Plus
Kaffebrovägen 4 & Kaffebrovägen 10, null, Ljusdals kommun

Kaffebrovägen 4 & Kaffebrovägen 10

Övrigt
Ljusdals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal
2 500 000 kr
4 ha tomt

Är Du intresserad av bilar, meka, plocka med bildelar, och mycket därtill? Då har Du möjlighet att förvärva dessa fastigheter i Tallåsen. Demontering med boningshus strax intill. Boningshuset har 4 sovrum, stora sällskapsrum, två wc-rum, två kök, garage i entréplan och även i källaren. Verkstaden ligger bredvid och här ges alla möjligheter inom verkstad, bilar mm. Obs! Alla bilar är borttagna För intresse och visning, anmäl Er på objektets hemsida. Välkomna!

Visar alla 3