Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alex Limenholt

Alex Limenholt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tellusgatan 9, Kungsängen, Jönköpings kommun
Tellusgatan 9, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 9, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 9

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
2 250 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/5
5 567 kr/mån
27 108 kr/m²

För er som söker kvalitét på boende och samtidigt önskar naturen inpå husknuten är detta boendet för er. Här möter ni en modern och nyskapande bostadsrättsförening från år 2017. Ni når enkelt fjärde planet med hiss och denna mycket trivsamma och välplanerade lägenhet. Med tre rum och kök fördelade på 83 kvm boarea ges fina förutsättningar för ett trivsamt och hållbart boende, där hög standard genomsyrar hela lägenheten och bostadsrättsföreningen som helhet. Bland annat erbjuds ett funktionellt kök från Ballingslöv med utsikt över kossorna som betar, och ett stort helkaklat badrum med plats för den egna klädvården. För bästa tillgänglighet följer dessutom en parkering i garage med elbilsladdare mot en mindre kostnad. Bostadsrättsföreningen Bondberget erbjuder sina medlemmar många fina faciliteter. Här finns gästlägenhet att tillgå, fullt utrustad vid besök från vänner och bekanta mot mindre dygns hyra. I entréplan finns både lägenheternas egna förråd samt separata barnvagns- och cykelförråd att tillgå. Föreningen tillhandahåller dessutom miljöstation för källsortering, gäst- och handikapp parkering i nära anslutning till entré. En av senare tillskotten är föreningens nya uteplats på innergården med sittplatser och grillplats. Föreningen har även installerat nya laddboxar under hösten 2022 i föreningens garage. Här använder man enkelt och smidigt ett appsystem vid förbrukning kopplat till egen kort för debitering. Med naturreservatet Bondberget kan ni snabbt ta er ut i fantastisk naturnära miljö för en promenad, joggingtur eller för ren avkoppling och rekreation. En biologisk mångfald som måste upplevas! Här finns många fina leder och sträckningar att upptäcka i kuperad terräng med fina utsiktsplatser på vägen. Här i Kungsängen finns bra affärsutbud med bland annat kafé och matbutik på Tellusplatsen. Här finns även service och utbud av sushi restaurang, frisör salong, vårdcentral, tandvård och gym. Härifrån transporterar ni er också enkelt med kollektivtrafiken och linjebussar. För barnen finns tillgång av förskola som närmsta granne för en smidig och fungerande vardag. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Magnus Crusenstolpes väg 20, Vätterslund, Jönköpings kommun
Magnus Crusenstolpes väg 20, Vätterslund, Jönköpings kommun, bild 2
Magnus Crusenstolpes väg 20, Vätterslund, Jönköpings kommun, bild 3

Magnus Crusenstolpes väg 20

Radhus
Vätterslund, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
4 495 000 kr
132 + 18 m²
6 rum
291 m² tomt

Magnus Crusenstolpes väg 20 är en charmig bostad som är vackert beläget på Vätterslunds höjder, vilket ger en förtrollande utsikt över omgivningen. Med en total yta på 150 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för bekvämt boende. Bostaden är fördelad över 6 rum och kök, vilket ger gott om plats för familj, gäster och olika aktiviteter. Ett särskilt drag är det inglasade uterummet som låter dig njuta av naturen och utsikten oavsett väder. För att säkerställa bekvämlighet och effektivitet har bostaden en trygg uppvärmning genom en luft/vattenpump, vilket ger både värme och hållbarhet. Dessutom finns en carport och uppställningsplats för bilen, vilket gör det praktiskt och bekvämt att parkera och skydda fordonet från väder och vind. Vätterslund är ett område beläget med en fantastisk utsikt över Vättern och staden. Med sin centrala placering, endast 2-3 kilometer från stadens centrum, erbjuder det både närhet till stadslivets pulserande energi och den lugna atmosfären på ett återvändsgata. För familjer är Vätterslund särskilt lockande med sin närhet till förskola och lågstadieskola, endast 100 meter bort. Detta ger trygghet och bekvämlighet för föräldrar och barn i närområdet. För den som pendlar eller önskar utforska staden finns också en busshållsplats bara 200 meter från gatan. Omgivningen bjuder in till härliga promenader längs med Vätterns strandlinje, där man kan njuta av naturens skönhet och den friska luften. För den som vill handla finns Coop i närheten för bekväma inköp. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Mellangatan 25, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Mellangatan 25

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
3 795 000 kr
134 m²
4 rum
vån 5/5
8 833 kr/mån
28 321 kr/m²

Vi är stolta över att presentera detta sällsynta tillfälle på marknaden - en makalös bostad belägen längst upp i huset med en hiss som tar dig hela vägen till ytterdörren. Välkommen till Mellangatan 25, en elegant bostad med en yta på 134 kvadratmeter som erbjuder oändliga möjligheter för en modern och bekväm livsstil. Bostaden sträcker sig genom 4 rum och kök, men det är möjligt att enkelt omvandla den till 5 rum och kök för att möta alla dina önskemål. De generösa utrymmena och den genomtänkta planlösningen ger dig en känsla av rymlighet och komfort. Det ljusa och luftiga vardagsrummet imponerar med stora fönsterpartier och en otrolig takhöjd på nästan fyra meter. Detta ger inte bara en fantastisk atmosfär, utan släpper även in rikligt med naturligt ljus. Två av sovrummen är utrustade med charmiga fönsterpartier, medan huvudsovrummet stoltserar med fönster i västerläge som bjuder in till underbara solnedgångar. Förvaringsutrymmen är gott om, och för att ytterligare förhöja bekvämligheten har vi en walk-in-closet i anslutning till huvudsovrummet. Ett rymligt badrum väntar med moderna bekvämligheter, inklusive tvättmaskin och torktumlare för den ultimata praktiska lösningen. Dessutom finns en separat toalett i anslutning till entrén för gästernas bekvämlighet. Sist men inte minst kan du njuta av kvällssolen på den inbjudande balkongen i nordvästläge. Här erbjuds en fantastisk utsikt över Vättern, vilket gör det till den perfekta platsen att koppla av och njuta av härliga stunder. Mellangatan 25 är strategiskt belägen i ett lugnt och eftertraktat område. Med närhet till både natur och stadsliv kan du njuta av det bästa av två världar. Här finner du gröna parker för avkoppling och friluftsliv, samtidigt som du har bekvämt avstånd till affärer, restauranger och kulturella evenemang.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Högstorp 49, På landet, Jönköpings kommun

Högstorp 49

Fritidshus
På landet, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
795 000 kr
45 m²
3 rum

Välkommen till Högstorp 49 - din drömstuga i den lantliga idyllen intill Ylen! Denna charmiga bostad har allt du behöver för att njuta av sommaren och koppla av i en fridfull miljö. När du kliver in i stugan möts du av ett ljust och inbjudande vardagsrum med vackra trägolv och en mysig braskamin. Här finns gott om plats för umgänge med familj och vänner, och den rustika atmosfären skapar en omedelbar känsla av hemtrevnad. Köket är utrustat med allt du behöver för att tillaga måltider och njuta av sommardagar fyllda med god mat. Här kan du enkelt förbereda picknickkorgar för utflykter eller laga grillmiddagar att avnjuta på den härliga altanen. Det utbyggda badrummet från 2018 är modernt och bekvämt med en rymlig dusch och en förbränningstoalett som gör vistelsen här ännu smidigare. På vinden finns det ett charmigt sovrum där du kan krypa ner och koppla av efter en lång dag i naturen. Sovrummet har en unik karaktär och ger en extra dimension till stugans charm. Utöver den underbara stugan har du en generös altan med gott om plats för utemöbler, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller en grillkväll med familjen. För den som älskar att vara nära vattnet är detta verkligen platsen att vara på. Bara ett stenkast bort hittar du en brygga där du kan ta ett svalkande dopp. Högstorp 49 erbjuder en perfekt kombination av lugn och bekvämlighet, med allt du behöver för att skapa oförglömliga sommarminnen. Missa inte chansen att äga denna idylliska stuga och uppleva det bästa av den svenska landsbygden! Varmt välkomna på visning!

Bockamålen, null, Jönköpings kommun

Bockamålen

Tomt
Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
650 000 kr
1 500 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva den sista tomten i det natursköna området Bockamålen! Vi presenterar stolt Tomt C, en dröm för dig som längtar efter ett lantligt boende med närhet till stadens bekvämligheter. Bockamålen är ett område där landsbygdens charm möter modernitet. Här finns redan ett antal nybyggda villor med familjer som har valt att satsa på den lantliga livsstilen. Omgivningen är naturskön och vacker, samtidigt som du har en utmärkt asfaltsväg till staden. En kort biltur tar dig till Huskvarna och Jönköping. För barnfamiljer finns det förskolor och skolor inom bekvämt avstånd, endast 5-6 kilometer bort. För naturentusiasten är detta paradiset. Skogen ligger bokstavligen bakom knuten, vilket ger dig möjlighet att utforska vackra vandringsleder och njuta av frisk luft och stillhet. Dessutom finns det en mindre fiskesjö inom gångavstånd för de som älskar att sitta med ett fiskespö och koppla av vid vattnet. Tomten ligger utanför detaljplanen, vilket ger flexibilitet när det gäller att bygga ditt drömhus. Du kan inspireras av de befintliga husen runt omkring och skapa något som passar just din stil och smak. Bygglovsprocessen hanteras av Jönköpings kommun, Tomt C, även kallad tomt "c" på tomtkartan, kommer att avstyckas från stamfastigheten vid köpet. Säljaren kommer att stå för alla avstyckningskostnader, vilket gör att du inte behöver oroa dig för den biten. Köpet villkoras också av att avstyckningen beviljas, för att säkerställa att allt går smidigt för dig som ny ägare. Denna blivande tomt kommer att vara cirka 1500 kvm stor och har en fördelaktig södersluttning. En naturlig skogsridå bakom tomten ger både avskildhet och en skyddande känsla. Notera att det tillkommer kostnader för enskilt vatten och avlopp. Elanslutning och fiber finns vid tomtgränsen. Tomt A och Tomt B har redan sålts, vilket visar på efterfrågan och potentialen i detta område. Nu är det din chans att förvärva den sista tomten till ett attraktivt utgångspris på 650 000 kr. Tveka inte att kontakta våra mäklare om du har några frågor eller bege dig ut till tomten och titta. Vi ser fram emot att hjälpa dig förverkliga din dröm om det perfekta boendet!

  • Plus
Lappland - Två avstyckade  tomter A och B, Lappland, Jönköpings kommun

Lappland - Två avstyckade tomter A och B

Tomt
Lappland, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
500 000 kr
2 300 m² tomt

På en höjd med utsikt över grönska och småländsk natur finns nu två spektakulära tomter till salu. Här bor du i lantlig idyll omgiven av böljande marker och med direkt närhet till Lappsjön. På sommarhalvåret lockar sjön och bryggorna till bad och picknick och året runt inbjuder den uppskattade John Bauerleden, som går strax bakom tomterna, till vandringsäventyr för stora och små (det var här konstnären John Bauer hämtade inspiration till sina många sagolika motiv) Knappt en mil bort finns samhället Ölmstad med välsorterad mataffär, skola och ett aktivt föreningsliv. Förhandsbesked finns och tomtkartor ligger under fliken Bilder och dokument. Fastigheten ligger i Jönköpings kommun med postadress Gränna. Grundskola med förskoleklass, låg- och mellanstadium finns i Ölmstad och högstadium i Gränna. Tomten är fysiskt uppmärkt, besök gärna trakten och bilda sig en egen uppfattning om läget och tomterna. Kontakta mäklaren för en bokad platsvisning eller för ytterligare frågor. Tomt A - Utgångspris 500 000 kr. ( 2300 kvm) Tomt B - Utgångspris 400 000 kr. (1700 kvm)

  • Plus

Visar alla 6