Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

En Speciell och tuff bostadsmarknad? Det kräver fingertoppskänsla, engagemang och erfarenhet. Ge mig förtroende att hjälpa dig i din stora och viktiga affär. Jag garanterar dig att jag kommer att göra mitt yttersta för att leverera bäst betalt, trygghet och ett fint avslut på din bostadsaffär där du kan blicka vidare till din nästa bostadsdröm. Gör som många andra, boka ett möte med mig så kommer jag gärna ut och berättar mer om vad jag tillsammans med mitt starka varumärke kan göra för Er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Eriksgatan 36, Huskvarna söder, Jönköpings kommun
Eriksgatan 36, Huskvarna söder, Jönköpings kommun, bild 2
Eriksgatan 36, Huskvarna söder, Jönköpings kommun, bild 3

Eriksgatan 36

Lägenhet
Huskvarna söder, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
1 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/3
2 750 kr/mån
28 152 kr/m²

Fantastisk möjlighet att förvärva en charmig tvåa högst upp i ett välskött bostadshus med låg månadsavgift! Denna bostad erbjuder en harmonisk och fridfull utsikt över grönskande områden som ger en känsla av lugn och ro. Med genomgående fina ytskikt och en modern atmosfär välkomnas du in i det stilrena köket där takfönstren sprider ett naturligt ljus och skapar en luftig känsla. Här nås även ett rymligt helkaklat badrum. Sovrummet är också ljust och inbjudande med sina takfönster som ger karaktär åt rummet. I det sociala vardagsrummet finns en fransk balkong som förstärker ljuset och skapar en trivsam atmosfär. Bostaden erbjuder gott om förvaringsutrymmen både i sovrummet och i den praktiska kattvinden som nås från vardagsrummet. Dessutom ingår två källarförråd vilket är mycket praktiskt. För ytterligare bekvämlighet finns indragen fiber och möjlighet till parkering. Det finns även gratis parkeringsalternativ längs med Eriksgatan för besökare. Området är lugnt och tryggt, beläget i ett villaområde med närhet till centrala delar av Huskvarna. Med närhet till både buss- och tågstation erbjuds även utmärkta kommunikationsmöjligheter för resor längre sträckor. Sammanfattningsvis är denna bostad en perfekt kombination av stil, funktion och bekvämlighet, vilket skapar en trivsam och harmonisk boendemiljö.

  • Premium
Gillesgatan 11B, Huskvarna - centrum, Jönköpings kommun
Gillesgatan 11B, Huskvarna - centrum, Jönköpings kommun, bild 2
Gillesgatan 11B, Huskvarna - centrum, Jönköpings kommun, bild 3

Gillesgatan 11B

Lägenhet
Huskvarna - centrum, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
1 195 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
2 523 kr/mån
26 556 kr/m²

Välkomna till Gillesgatan 11B. Den här totalrenoverade tvåan om 45 kvm bekvämt beläget på våning 1, är perfekt för dig som söker ett modernt boende på en lugn och trevlig gata. Med sitt utmärkta läge och sina bekvämligheter kommer denna bostad säkerligen att falla dig i smaken. Bostaden erbjuder en fantastiskt kök samt vardagsrum med utgång till den stora mysiga balkongen i söder med sol från morgon till kväll. Vitt stilrent kök, helkaklat badrum och ett praktiska sovrum gör denna lägenhet till något för alla. Föreningen har både parkeringsplatser och garage. Området tillhör centrala delarna av Huskvarna med behändigt gångavstånd till affärer och service i Huskvarna. Trots närheten till centrum (ca 400 meter) är området väldigt lugnt. Endast mindre genomfartstrafik på de små enkelriktade gatorna som löper genom området. Det finns flera restauranger i det absoluta närområdet och en storlummig park (Mjölkafållan) med nybyggd lekanläggning bara ca 200 meter från bostaden. Närheten till flera busslinjer gör att man också enkelt kan ta sig till både A6 och Jönköpings centrum samt norrut till Gränna. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jaklin Saado 0735157536.

  • Premium
  • Balkong
Tellusgatan 4A, Kungsängen, Jönköpings kommun
Tellusgatan 4A, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 4A, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 4A

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
2 695 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3/6
4 809 kr/mån
31 337 kr/m²

Här erbjuds en öppen och yteffektiv lägenhet där det finns gott om plats åt familj och vänner. I denna lägenhet som producerades 2017 kan du fokusera på att umgås med familj och vänner. Denna fyra består av hall, vardagsrum, kök, badrum och tre sovrum samt en enastående balkong. I det välplanerade, öppna och lättmöblerade vardagsrummet möts vi bland annat av mycket dagsljus och stora fönster, här finns också utgång till en stor och rymlig balkong med gott om plats för möblemang. Köket är stilrent, modernt och trevligt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Rymligt helkaklat badrum med golvvärme, badkar och tvättmaskin. Lägenheten har tre stycken sovrum i bra storlek med bra förvaringsmöjligheter och fint ljusinsläpp. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor, inglasad och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. På balkongen finns gott om plats för matbord och stolar. Kontakta Jaklin Saado 073-5157536 för en privatvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3