Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fabian Henriksson

Fabian Henriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kallkällgatan 4, Bäckhammar, Kristinehamns kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00

Kallkällgatan 4

Villa
Bäckhammar, Kristinehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristinehamn
695 000 kr
84 + 66 m²
4 rum
1 924 m² tomt

Välkommen till Källgatan 4 och denna renoverade, hemtrevliga tegelvilla med stor terrass och närhet till naturen! Källgatan 4 har genom nuvarande ägare genomgått flertalet renoveringar och stort underhåll. Vilket ger hela villan en genomgående vacker och modern känsla. Villan disponeras över två sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, ett renoverat kök med gråa strukturluckor som vackert bryts av med en ljus bänkskiva och högkvalitativ utrustning, ett härligt vardagsrum med stora fönsterpartier och kamin, två helkaklade badrum med stilrena materialval samt en generös källare med garage. Intill vardagsrummet finner du den härliga terrassen som rymmer flera sittgrupper och en grillstation, vilket ger dig möjlighet till mysiga grillkvällar med vänner och familj. Fastigheten är den perfekta familjevillan för dig som söker det lugna livet i en naturskön miljö med närhet till grönområden och vattendrag. Du når Kristinehamn centrum med alla dess bekvämligheter genom en kort bil- eller bussfärd. Välkommen att boka in dig på visning för att ta del av detta underbara hem!

  • Plus
Västra Skyttegatan 14, Storfors, Storfors kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 23 jul kl 16:00

Västra Skyttegatan 14

Villa
Storfors, Storfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristinehamn
595 000 kr
106 m²
4 rum
1 013 m² tomt

Välkommen till Västra Skyttegatan 14 i hjärtat av Storfors! Denna trevliga enplansvilla om 106 kvm med vacker liggande träpanel disponeras över tre möjliga sovrum med gott om förvaring, ett renoverat kök från 2018 med ljusa luckor och moder utrustning och stora öppna sällskapsytor. Här finner du en härlig och lättskött trädgård med stort inglasat uterum, garage samt stor uppfart med ställplats för flertalet bilar. På tomten har en bastu byggts under 2023 med sittplatser som bjuder in till trevliga kvällar med vänner och familj. Västra Skyttegatan 14 är den perfekta adressen för dig som vill bo i det omtyckte området Rönninghagen med närhet till kollektivtrafik, service, butiker, idrottsområden med Baggtjärnen endast en kort promenad bort. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Södra Ullvettern 40, Södra Ullvettern, Storfors kommun

Södra Ullvettern 40

Fritidshus
Södra Ullvettern, Storfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristinehamn
425 000 kr
58 + 9 m²
2 rum
1 778 m² tomt

Välkommen till Södra Ullvettern 40, en naturnära pärla som erbjuder en härlig tillflyktsort från vardagens stress. Här finner du en mysig sommarstuga på en stor friköpt tomt om 1778 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för avkoppling och aktiviteter. Tomtens generösa yta bjuder in till kreativitet och möjligheter att skapa din egen drömträdgård eller kanske en mysig grillplats för sommarkvällar med familj och vänner. Stugan har en enkel sommarstugestandard, vilket gör den till en idealisk plats för dig som vill ha en perfekt bas för ett kravlöst fritidsboende. På sina välplanerade 58 kvm erbjuder bostaden ett funktionellt kök, ett rymligt vardagsrum, ett mysigt sovrum och ett badrum. Utöver huvudbyggnaden finns en gäststuga på tomten, för att välkomna familj och vänner. Den takförsedda altanen ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet oavsett väder, perfekt för frukostar i morgonsolen eller avslappnade kvällar med utsikt över den vackra omgivningen. För fiskeentusiaster är läget toppen, med närheten till Ullvettern som är en del av det vackra Bergslagskanalen-sjösystemet. Här kan du dra upp gös, gädda och abborre för att avsluta dagen med en nylagad fiskmiddag. Du njuta av härliga bad, grillmiddagar eller bara strosa och ta in den rogivande atmosfären. Södra Ullvettern 40 är den perfekta platsen för dig som söker en fridfull tillflykt i en naturskön miljö. Missa inte chansen att förvärva denna fastighet och skapa din egen oas av lugn och harmoni.

Grenviken 13, Grenviken, Kristinehamns kommun

Grenviken 13

Fritidshus
Grenviken, Kristinehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
350 000 kr
50 m²
2 rum
5 115 m² tomt

Välkommen till Grenviken 13, en idyllisk plats där natur och avkoppling möts. Denna charmiga fastighet erbjuder en stor naturtomt på hela 5115 kvadratmeter, perfekt för dig som uppskattar den svenska naturen. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt över Bergsjön, som skapar en rogivande atmosfär. På fastigheten finns en stor altan, delvis under tak, vilket gör det enkelt att njuta av utomhuslivet oavsett väder. Stigarna som slingrar sig genom tomten leder dig till både en utkiksplats med tralldäck och en grillplats, idealiska platser för att samla familj och vänner. För den som älskar vatten erbjuder fastigheten även en del i en flytbrygga i Bergsjön, där du kan förtöja en mindre båt och enkelt ge dig ut på sjön. Här kan du fånga gös och abborre och avsluta dagen med en delikat, nyfångad fiskmiddag. Tomten är rik på bär, vilket ger dig möjlighet att plocka färska blåbär och hallon direkt från naturen. Fastigheten ligger endast 15 minuter norr om Kristinehamn med bil , vilket ger dig närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som du kan njuta av den lantliga lugnet. Stugan har en enkel sommarstugestandard, vilket gör den till en perfekt bas för dig som söker ett kravlöst fritidsboende. Grenviken 13 är en unik möjlighet för dig som söker en plats att njuta av naturens skönheter. Missa inte chansen att förvärva denna natursköna pärla!

Södra Ullvettern 61, Södra Ullvettern, Storfors kommun

Södra Ullvettern 61

Fritidshus
Södra Ullvettern, Storfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristinehamn
895 000 kr
85 m²
4 rum
1 516 m² tomt

Välkommen till Södra Ullvettern 61 – ett charmigt och välskött året-runt-boende med allt du behöver för ett bekvämt liv nära naturen. Denna trevliga fastighet erbjuder 85 kvm välplanerat boende och en mysig atmosfär som är svår att motstå. Vid ankomsten möts du av en öppen planlösning som elegant förbinder hallen, köket och vardagsrummet. Här finns en kamin som förhöjer mysfaktorn och skapar en inbjudande miljö under kyligare månader. Dessutom finns både luftvärmepump och elelement för effektiv uppvärmning året om. Bostaden har tre sovrum och ett badrum komplett med dusch, wc samt handfat. Den härliga altanen och erbjuder en perfekt plats för avkoppling eller middagar med utsikt över den grönskande trädgården. På tomten finns även en praktisk carport samt en gäststuga/friggebod som ger extra utrymme för besökande vänner och familj. Med godkänt avlopp och en borrad brunn som delas med några grannar är de praktiska detaljerna väl omhändertagna. Närheten till den gemensamma badplatsen och den trevliga grillplatsen vid vattnet gör detta boende ännu mer attraktivt för naturälskare och familjer. För fiskeentusiaster är läget idealiskt, då Ullvettern ingår i det natursköna Bergslagskanalens-sjösystem. Här kan du fånga gös och abborre och avsluta dagen med en delikat, nyfångad fiskmiddag. Missa inte chansen att förvärva denna pärla, boka in dig på visning.

Mörkviksvägen 10, Mörkviken, Storfors kommun

Mörkviksvägen 10

Fritidshus
Mörkviken, Storfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristinehamn
450 000 kr
37 m²
2 rum
2 000 m² tomt

Välkommen till Mörkviksvägen 10 - ett härligt boende vid vattnet! Med sjön som granne och en charmig stuga som hem, erbjuder detta fritidsboende en oas av lugn och avkoppling. Omgiven av grönskande träd, berg, sjö och fågelkvitter är detta fritidshus en perfekt reträtt från stadens brus. Stugan rymmer ett kök, allrum, sovrum samt badrum. Det finns ett generöst tralldäck som delvis är under tak med utsikt över sjön och den vackra naturen. Det finns gemensam badplats och även en vedeldad bastu som man är andelsägare i. Alkvettern ingår i ett sjösystem som sträcker sig mellan Filipstad och Karlskoga. Här kan man fiska, bada och åka på trivsamma båtturer ute på sjön. Denna stuga är belägen på arrenderad mark, men markägaren har lämnat positivt besked om att eventuellt få friköpa tomten. Tomtarea om ca 2000m² enligt arrendeavtalet. Varmt välkomna att boka er för visning!

Fryxellsgatan 7, Björneborg, Kristinehamns kommun

Fryxellsgatan 7

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristinehamn
995 000 kr
117 m²
7 rum
919 m² tomt

Välkommen till denna härliga en och en halv plansvilla, en plats där du och din familj kan skapa minnen som varar livet ut. Med fem sovrum erbjuder detta hem gott om utrymme för både privatliv och gemenskap. Kontinuerliga renoveringar har genomförts för att säkerställa att detta hem är i gott skick, redo att välkomna er med öppna armar. Det rymliga köket är själva hjärtat i detta hem, en plats där matlagning och umgänge med familj och vänner blir till underbara stunder. Den inglasade altanen i sydvästligt läge är en sann oas av friskluft och avkoppling. Perfekt för att njuta av trevliga middagar medan solen färgar himlen i de mest förtrollande nyanser när dagen går mot sitt slut. Garaget med plats för en bil ger inte bara bekvämlighet utan även extra utrymme för förvaring av allt du behöver. Bakom tomten sträcker sig en vacker skog, vilket ger en känsla av lugn och avskildhet. I Björneborg har du möjligheten att upptäcka naturens underverk i form av både skog och sjö. Fastigheten är belägen med promenadavstånd till grundskola åk F-6 samt förskola. Lekplats finns runt hörnet. Missa inte chansen att uppleva allt som Fryxellsgatan 7 har att erbjuda. Kontakta oss idag för mer information och låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömhem!

Säbyallén 2, Nybble, Kristinehamns kommun

Säbyallén 2

Villa
Nybble, Kristinehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristinehamn
620 000 kr
117 + 117 m²
5 rum
1 877 m² tomt

Välkommen till denna rymliga enplansvilla med en tilltalande yta om 117 kvm, försedd med en källare och en vind med stor potential för framtida inredning. Genom den inbjudande hallen med sitt läckra marmorgolv leds du vidare in i köket, som är renoverat 2021. Anslutet till köket finns matrummet, med öppning mot både köket och vardagsrummet, vilket skapar en öppen och luftig atmosfär. En plats där middagar och umgänge med familj och vänner blir till underbara stunder. Det stora vardagsrummet, har en mysig eldstad och ett härligt burspråk vilket skapar en ljus miljö. Möjlighet att återställa en vägg för att skapa ett extra sovrum om så önskas. På entréplan finns två sovrum, varav det ena är försett med flertalet stora garderober för en god förvaring. En trappa upp som även den är klädd i marmor tar dig till vinden, som har stor potential för framtida inredning och utvidgning av hemmet. Nedåt leder trappan till den rymliga källaren, där du finner tvättstuga, garage och gott om förvaringsutrymmen. Denna villa erbjuder en harmonisk atmosfär och praktisk layout, perfekt för att skapa ett trivsamt hem för dig och din familj.

Visar alla 8