Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lycka Majorshagsvägen 4, Tibble och Lycka, Leksands kommun

Lycka Majorshagsvägen 4

Villa
Tibble och Lycka, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 950 000 kr
131 + 100 m²
5 rum
1 330 m² tomt

Varmt välkommen till Lycka och Majorshagsvägen 4 där vi finner denna fina sutterängvilla med källare och vidbyggt garage. En hemtrevlig interiör går som en röd tråd genom husets alla rum. Bostaden består utav hall, ett ombonat kök i körsbär med matplats intill, allrum med access till balkong, två sovrum och ett badrum på entréplan. I källaren finner vi groventré, allrum med plats för både tv-soffhörna och matplats samt ett sovrum intill. Vidare finns badrum, bastu, tvättstuga med torkrum och rymligt förråd. På den trevliga hörntomten finns bärbuskar och äppelträd. Trädgårdssidan ligger i perfekt läge där det är sol både dag och kväll. Tomten omgärdas av norsk spireahäck som blommar ljuvligt tidig sommar. I byn finns den egna förskolan, Olympica. I grannbyn finns Ullvi skola som har klasserna F-6. Cykelväg till Leksands noret, busskommunikationer och båt /badplats vid Tibble bystuga. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Ängsgårdarna 18, Tällberg, Leksands kommun

Ängsgårdarna 18

Tomt
Tällberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
1 450 000 kr
3 824 m² tomt

Fin stor tomt med sjöutsikt och sjönära läge i södra Tällberg. Tomten, som är plan och rektangulär, ligger i området Sjöängen, mot Siljan och har den traditionella "Tällbergsutsikten" och ett optimalt läge med närhet till Siljan och Tällbergs by. Tomten är klassad som Typ C, vilket medger friaste möjliga utformning och största husmodell för området. Nedanför tomten är intilliggande mark samfälld (grönområde), vilket förstärker känslan av rymd och privat läge. Anslutningsavgifter för kommunalt VA, el och ev. fiber tillkommer. Med endast en kort promenad nås Siljans strand och intilliggande välkända hotell med högkvalitativa restauranger och möjlighet till berikande upplevelser, rekreation och historisk lokal kultur. I närliggande byn Plintsberg finns Tällbergs station och byns matbutik. Här finns också för- och grundskola. Rikligt med vacker natur med leder för både vandring och cykel. Välkommen att besöka vackra Tällberg och titta på det idylliska område där ert kommande drömhus kan komma att stå!

Dalvägen 4, Insjön, Leksands kommun

Dalvägen 4

Villa
Insjön, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
1 795 000 kr
91 + 36 m²
4 rum
1 457 m² tomt

Välkommen till ett perfekt 1-plans hus med garage, förråd och stor tomt vid Finnviken i omtyckta Tunsta. Här har du utsikt över Finnviken med båthamn, vid Finnviken finns även badplats med bastu. Gångavstånd till populära Hjultorget där butiker och restauranger finns. Dalvägen är en lugn gata med lite trafik. Huset är smakfullt renoverat genom åren. I huset finns tre sovrum ett mysigt allrum med kamin, renoverat kök med klinkergolv, 2st fina toaletter och bra förvaring i garage och förråd. Huset har en lummig och avskild uteplats med trall på baksidan. Här finns plats både för mat- och soffgrupp, solläge under fina sommardagar med ny markis installerad. Husets baksida vetter mot öppna åkrar och en lite bit bort finns Tunsta skogen med fina strövområden, stigar som ger goda möjligheter till promenad och motion. Huset har lättskött trädgård med installerad robotgräsklippare. Bärbuskar och äppelträd finns på gården.

 • Plus
Källberget Gropgärdsgattu 14, Källberget, Leksands kommun
 • Sön 10 dec kl 13:00
Källberget Gropgärdsgattu 14, Källberget, Leksands kommun, bild 2
Källberget Gropgärdsgattu 14, Källberget, Leksands kommun, bild 3

Källberget Gropgärdsgattu 14

Villa
Källberget, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 795 000 kr
101 + 24 m²
3 rum
1 253 m² tomt

Här erbjuder vi ett falurött, underbart hus i den gamla delen av Källbergets by. Huset som är i två plan, innehåller 3 rok och en liten källare. Rymligt kök med fin vedspis i köket och öppet in mot allrummet. På övre plan hittar vi två trevliga sovrum och ett badrum. Vattenburen uppvärmning gnm pellets. Fiber installerat. Uppväxt tomt med fina planteringar och ett gulligt litet uthus inrett med sommarrum för övernattande gäster. Gamla Källberget är en mycket omtyckt by med cykelväg in till Noret. Intill finns Källbackens förskola och det är också nära till Åkerö skola. Till Leksand ca 2 km. Ett idylliskt läge med fina natur som Källans motionsspår både för skidor och att springa i, härifrån går även fina mtb-leder vidare ut i skogen mot Asaklitt och Heden. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Storgärdsvägen 9, Käringberget, Leksands kommun
 • Sön 10 dec kl 14:00
Storgärdsvägen 9, Käringberget, Leksands kommun, bild 2
Storgärdsvägen 9, Käringberget, Leksands kommun, bild 3

Storgärdsvägen 9

Villa
Käringberget, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
3 195 000 kr
114 + 130 m²
7 rum
1 097 m² tomt

Här erbjuder vi nu ett ljust och hemtrevligt hem som genomgående är i fint skick. Villan är byggd i ett plan med källare och har fräscha ytskikt, öppen spis och bra sociala ytor. Utöver det har villan en bra planlösning och ett fint ljusinsläpp. Totalt finns hela 7 rum varav 3-4 sovrum. Stor altan runt huset varav del under tak, uteplatsen nås från flera rum såsom matrummet, allrummet och ett av sovrummen. Tomt om 1097 kvadratmeter med rabatter och odlingsytor, här finns ett växthus och en pool med trall runt. Uppfart med plats att parkera 2 bilar, carport och garage. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Käringbergets hjärta. Närhet till idrottsområde med fotboll, friidrott och ishockey. Förskola och skola i närområdet liksom centrala Leksand med butiker och restauranger. Leksand Resort med Sommarland finns en kort promenad bort. Dessutom har man Tällberg med sina vackra vyer, hotell och kultur en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen till ditt nya hem på Storgärdsvägen 9!

 • Premium
Bodlindor Kvarnvägen 16, Leksand Bodlindor, Leksands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bodlindor Kvarnvägen 16

Fritidshus
Leksand Bodlindor, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
485 000 kr
26 m²
2 rum
1 388 m² tomt

Här erbjuds ett mysigt fritidsboende i en skön miljö. På fastigheten finns flera byggnader att tillgå. Härbret som idag är inrett och varmbonat har ett litet kök och ett allrum på nedre plan, här kan du njuta av den öppna spisen under höstkvällar. En trappa upp har du ett sovrum som rymmer en dubbelsäng samt förvaring. Utanför sovrummet finner du en balkong där du kan njuta av utsikten över fastigheten. På fastigheten finns även ett litet enplanshus som inte är färdigställt. Huset är varmbonat med el. Uthuset som står på fastigheten fungerar idag som utedass, förråd och har även en vedeldad bastu. Byn Bodlindor ligger cirka 10 minuters körning från Leksands centrum. Byn ligger vackert vid sjön Opplimen som har en fin badplats. Det är lätt att vandra runt Opplimen på den fina vandringsleden som tar dig genom skogen, längs ängar och genom den vackra byn Sjugare. Att äga ett hus i Bodlindor ger möjlighet till både aktiviteter och avkoppling. Svampskogar, bärplockning, skidåkning, vandring, kultur och natur i hela Siljansbygden. På tomten finns möjlighet till enkel odling men också snickeri, målning och avkoppling. ett byalag ordnar midsommarfirande enligt fin tradition. Bodlindor kan bli ditt nästa paradis , Välkommen.

Bygatan 42, Insjön, Leksands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bygatan 42

Villa
Insjön, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 800 000 kr
107 + 145 m²
6 rum
1 132 m² tomt

Varmt välkommen till Bygatan 42 och detta stilrena hus som är i fint skick och går utmärkt att flytta in i som det är. Här bor du modernt och med närhet till det mesta. Huset står på en lättskött, rogivande och fin hörntomt med välskött gräsmatta, många soltimmar och med en vacker gärdesgård som ramar in tomten. Dessutom har huset en altan med inglasat uterum , härlig kvällssol, trätrall och plats för matbord och stolar. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Insjön/Tunstas hjärta. Köpcentrat Hjultorget och Badplats ligger inom gångavstånd och tågstation och skola finns en cykeltur bort. Dessutom har man Leksand en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen till Bygatan!

Olsnäs Perandersgattu 36, Olsnäs, Leksands kommun

Olsnäs Perandersgattu 36

Fritidshus
Olsnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
3 500 000 kr
70 + 16 m²
3 rum
8,3 ha tomt

Här erbjuder vi en fin fastighet vid Olsnäsviken - Olsnäs. Fastigheten består av ett enplanshus om 3 rok, fristående byggnader med varmbonade rum för gäster eller hobbyrum samt liten gäststuga. Vidare finns bra förråd och carport. Nedanför tomten ligger båt och badplats. Eget båthus genom arrende. Fastigheten är taxerad som en lantbruksenhet och till fastigheten hör 2 skogsskiften, ett längst vägen bortanför Lundbjörken och ett längst Hästskovägen vid Björkberget, en total skogsareal om ca 6 ha. Jakträttigheter i Åsens och Björkens jaktlag. Olsnäs är en by i Siljansnäs socken på västra sidan i den inre delen av Olsnäsviken, Siljan. Byn ligger cirka 5 kilometer väster om Siljansnäs och består mestadels av fäbodar och fritidshus. Här finns badplats, båthamn och ångbåtsbrygga. På omtyckta Olsnäsgården med kaffeservering och möjlighet att hyra stugor. Under sommaren arrangeras flera evenemang med god gemenskap i byn b.la kvällsandakt i Olsnäskyrkan, kolonilotter, midsommarfirande m.m. I Siljansnäs finns matbutik, kiosk, Naturum med utsiktstorn och fina cykelleder genom Biking Dalarna. På Björkberget ligger mysa fiken Buffils Anna och Siljansnäs Hotell med bra restaurang och pool. I närområdet finns fina möjligheter till skidåkning, både utför och längd, närmast finns Granbergets skidbacken, lite längre bort finns Gesunda och Sälen. Välkommen på visning!

Sörsänget 131, Bäsna, Gagnefs kommun

Sörsänget 131

Fritidshus
Bäsna, Gagnefs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
1 495 000 kr
40 m²
2 rum
5 290 m² tomt

Unikt fritidshus 1 ½ plan med stor strandtomt som stod färdigt 1929. Här finns chansen att inreda semesterboendet vid Dalälvens strand med något för både barn och vuxna att finna ro i. Huset står på en stor, vacker och rogivande standtomt med brygga och båtplats, förrådsbyggnad, 2st gästhus och vacker natur. Sörsänget är perfekt för dig som letar efter ett fritidsboende långt bort från stadspulsen men samtidigt vill ha närhet till det mest nödvändiga. Badbryggan vid stranden ligger ett stenkast från huset och i området finns vackra grönområden och nära till skog och natur. Välkommen till lugnet!

 • Plus
Plintsberg Frimodigsgattu 1, Plintsberg, Leksands kommun

Plintsberg Frimodigsgattu 1

Fritidshus
Plintsberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
3 750 000 kr
95 m²
3 rum
2 174 m² tomt

Längst den slingrande byvägen i vackra Plintsberg finns det här fina timmerhuset på Frimodigsgattu 1. Ett högt och soligt läge med utsikt över Siljan och ängsmarker. Fastigheten består av den gamla "storstugan" som har fått en fin tillbyggnad, där det ryms hall, 2 sovrum samt förråd med groventré. Från entréhallen är det ett litet etage upp till den trevliga storstugan med kök. I rummet finns en mysig öppen spis och genom det stora fönstret har man ljuvlig utsikt mot Siljan. Vidare finns ett badrum med dusch. På tomten finns en mindre isolerad gäststuga om 1 rum. Vidbyggt med gäststugan finns carport samt ett oisolerat förråd. På fastigheten finns hela tre bra uteplatser att njuta av sol och utsikt. Rymlig altan intill entrén, gavelsidan utanför köket samt gästrummets ombonade entré. Uppväxt trädgård med perenna växter och bärbuskar, omringad av klassisk gärdesgård och flaggstång. Här är chansen för Dig som vill förverkliga drömmen om ett fint läge med den klassiska "Tällbergs-utsikten" Bostaden passar bra både som ett permanent eller som fritidsboende. I byn finns bystuga med bagarstuga och midsommarstång. Aktiviteter arrangeras året runt. Tällbergsbyarnas fina golfbana ligger på promenadavstånd. Närhet till livsmedelsbutik och järnvägsstation med busshållplats längre ner i byn. I grannbyn Tällberg finns flertalet förstklassiga restauranger och små butiker. Till Leksand och Rättvik, ca 10 min med bil. Vi visar fastigheten enligt överenskommelse, välkommen att kontakta oss för att boka en tid.

Tillasvägen 8, Källberget, Leksands kommun
 • Budgivning pågår

Tillasvägen 8

Villa
Källberget, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 650 000 kr
90 + 90 m²
6 rum
1 065 m² tomt

Här erbjuds en trevlig 1-plansvilla med källare, 90+90 kvm. Villan rymmer 6 rok i de båda planen och har fräscha, ljusa ytskikt. Planlösning med ett fint och rymligt kök, ett allrum i vardera plan och sedan 3-4 sovrum beroende på hur familjens behov ser ut. Större delen av källaren är nyrenoverad, ett badrum kvarstår att färdigställa med ytskikt och inredning. Värmesystem med bergvärme och solpanel ger huset en låg driftskostnad. Husets grund är omdränerad och isolerad med Isodrän, mekanisk ventilation och fiber finns installerat. På husets baksida finns en rymlig altan under tak och här gränsar tomten mot ett mysigt skogsparti. På tomtens finns också ett fristående garage med förråd. Här bor du i ett barnvänligt bostadsområde med närhet till skog och natur med fina motionsspår i närheten både sommartid för löpning och promenader men även på vintern med skidspår. Ett stenkast ifrån huset finns lekplats och fin förskola. Gång/cykelväg till Åkerö skola. Till bad i Siljan kan man promenera. Avstånd till centrala Leksand, ca 2,7 km. Välkommen med intresseanmälan!

Mullbackvägen 15, Insjön, Leksands kommun

Mullbackvägen 15

Villa
Insjön, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
3 150 000 kr
125 + 125 m²
6 rum
3 570 m² tomt

Ett enplanshus på Mullbackvägen 15 som erbjuder ett hemtrevligt och rymligt boende där du bara kan flytta in. Här erbjuds öppen spis, härlig atmosfär och fint ljusinsläpp. Huset står på en stor, lummig och rogivande skogstomt med stora gräsytor, lekstuga, uthus, stallbyggnad, gästhus med bagarstuga. Här finns dessutom ett platsbyggt och stort växthus och ett litet och välplanerat hönshus med förråd.

Nosängsvägen/Plarsgattu (prel), Siljansnäs, Leksands kommun

Nosängsvägen/Plarsgattu (prel)

Tomt
Siljansnäs, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
275 000 kr
1 570 m² tomt

Hörntomt om 1 570 kvm, mot Nosängsvägen och Plarsgattu. Trevlig bymiljö med närhet till matbutik, skola och kommunikation mm. Runt husknuten finns fin natur för skogspromenader och cykling. För mer info kring byggnationer, se detalj/områdeshandlingar under "Dokument och länkar" i annonsen. Åk förbi och känn på läget!

Hjortnäsheden Stenbacken 2, Hjortnäsheden, Leksands kommun

Hjortnäsheden Stenbacken 2

Tomt
Hjortnäsheden, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
750 000 kr
2 638 m² tomt

Möjlighet att förvärva en tomt inom detaljplanerat område beläget i ett naturskönt och trevligt tomtområde med närhet till Siljan. Tomten ligger mellan Leksand och Tällberg med ca 5 km in till Leksand centrum och något längre till Tällberg. Som ägare av fastigheten så ges möjlighet att bli medlem i samfällighetsförening med badplats vid Siljan. Idag är fastigheten inte ansluten till kommunala VA nätet möjligheten finns då det är framdraget till tomtgränsen. Likaså gäller fiberanslutning. Under dokument finns detaljplan med byggrätt och de regler som tillämpas vid byggnation. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Sjögattu alt Lertagsgattu (prel), Tällberg, Leksands kommun

Sjögattu alt Lertagsgattu (prel)

Tomt
Tällberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
985 000 kr
2 692 m² tomt

Välkommen till denna tomt med ett centralt läge i Tällberg. Här har Ni gångavstånd ner till sjön Siljan och närhet till allt det Tällberg har att erbjuda. Intill tomten går stigen upp till den välbevarade kulturmiljön Storängen som ligger mitt i Tällberg och här finns tex Klockargårdens Kaffestuga. I närområdet finns fina små inrednings och klädbutiker. Tomten är inte gallrad så det står köparen fritt att ta ner så mycket man vill. Avgifter som tex kostnad för vatten/avlopp, el- och fiberanslutning tillkommer (enl. gällande taxa hos Dala Vatten och Dala Energi). En kort promenad från tomten når ni badplatsen och campingen och alldeles ovanför ligger Tällbergs alla hotell och restauranger. I byn samt i närliggande Plintsberg finns förskola, grundskola, matbutik och järnvägsstation. Underbar närmiljö och fina leder i byn och vid vattnet, som ligger strax bortanför tomten. För mer info kring byggnationer, se pdf med fördjupad översiktsplan och karta under "Dokument och länkar" i annonsen. Kika förbi och känn på läget!

 • Plus
Siljansvägen (prel), Tällberg, Leksands kommun

Siljansvägen (prel)

Tomt
Tällberg, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
1 350 000 kr
1 310 m² tomt

Nu har vi äran att kunna presentera ett unikt tillfälle att förvärva en tomt med bra läge i vackra Tällberg. Här har du möjlighet att kunna bygga ett drömboende där du har sagolika solnedgångar och Tällbergs alla utbud i närheten. Tällberg, belägen på en sluttning mot Siljan mellan Leksand och Rättvik har med sina milsvida vyer över Siljan, spahotell och mysiga omgivning lockat tusentals turister året om. Här finns något för alla, både sommartid såsom vintertid. Åk gärna och känn på läget! Visning enligt ök.

Visar alla 16