Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Albin Isaksson

Albin Isaksson

Om mig

Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen, fram till ett riktigt bra resultat. Ser fram emot att höra från dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nydalsvägen 27, Slaka, Linköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 11:30
Nydalsvägen 27, Slaka, Linköpings kommun, bild 2
Nydalsvägen 27, Slaka, Linköpings kommun, bild 3

Nydalsvägen 27

Radhus
Slaka, Linköpings kommun
OBOS i Sverige
3 395 000 kr
107 m²
4 rum
5 865 kr/mån
31 729 kr/m²

Välkommen till detta ljusa och välplanerade hemmet om 107 m² i mysiga Slaka. Här får du en uteplats i skyddat läge på baksidan av huset, där du kan njuta av förmiddagssolen. I det här huset har du hall med lamellgolv från Kährs och garderob med Elfa skjutdörrsgarderob. Badrum med vita kaklade väggar och grå våtrumsmatta. Duschhörna med vikbara duschväggar, handfat med skåp infällt i laminatbänkskivan, tvättmaskin, torktumlare samt värmepump S735 från Nibe. Trevlig social yta med kök, matplats och vardagsrum. Den öppna planlösningen skapar en ljus och rymlig känsla. Kök från Vedum med vita luckor, rostfria vitvaror från Bosch: kyl, frys, induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn. Köksö som öppnar upp mot matplats och vardagsrum. Vardagsrum med utgång till uteplats, din egen tomt samt förrådet. Förråd under trappan där du kan gömma undan det du inte vill ha framme i vardagen. En trappa upp har du en perfekt liten arbetshörna perfekt för skrivbord eller varför inte en mysig läshörna för avkoppling. Sovrum 1 med 3 garderober. Sovrum 2 med 1 garderob. Sovrum 3 med fransk balkong. Badrum med vita kaklade väggar och grå våtrumsmatta, badkar, handfat i kommod och spegelskåp. Klädkammare med en hylla och stång. På uppfarten finns det plats för 1 bil + att det finns en separat parkering. Så du är garanterad 2 parkeringsplatser. På platsen vid uppfarten är det förberett med tomrör för att installera laddbox om du har en elbil. På baksidan finns ett förråd i anslutning till altanen.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Hösten 2024
  • Uteplats
Vargstigen 8, Ljungsbro, Linköpings kommun
  • Idag kl 18:30
Vargstigen 8, Ljungsbro, Linköpings kommun, bild 2
Vargstigen 8, Ljungsbro, Linköpings kommun, bild 3

Vargstigen 8

Villa
Ljungsbro, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
3 495 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
843 m² tomt

Varmt välkommen till ett välskött och välplanerat hus i lummiga omgivningar i omtyckta Ljungsbro. Här bor ni med samhällets alla bekvämligheter samt med närhet till naturen och friluftslivet. En kort promenad tar dig till Motala ström och skogen ligger alldeles runt hörnet. Huset är välplanerat och välskött. Entréplan inrymmer ett rymligt kök med gott om förvaring, bänkytor och gott om plats för matbord. Ett ljust vardagsrum med stora fönster som vetter mot den lummiga baksidan. Tre välplanerade sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt en gäst-WC. Källaren erbjuder gott om förvaringsutrymmen men även en mysig gillestuga med fungerande öppen spis, stor och praktisk tvättstuga samt en bastu med dusch. Bilen parkeras smidigt i carporten eller på garageuppfarten. välskött trädgård med fina odlingsmöjligheter och perfekt för lek för barnen med det skyddade läget mot skogen!

  • Premium
Kunskapslänken 72, Vallastaden, Linköpings kommun
Kunskapslänken 72, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Kunskapslänken 72, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Kunskapslänken 72

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/5
3 285 kr/mån
36 273 kr/m²

Välplanerad tvåa som karakteriseras av en generös takhöjd på över tre meter och stora fönsterpartier mitt fritt läge, utan insyn, mot friidrottsarenan nedanför. Här bor du i en otroligt genomtänkt lägenhet med fina platsbyggda snickerier och noggrant utvalda materialval. Från vardagsrummet nås en härlig och rymlig balkong. De stora fönstren skänker ett härligt ljus och stärker ytterligare känslan av rymd. När du kliver in genom hallen möts du av god förvaring. Vidare öppnar köket och vardagsrummet upp sig i en härlig öppen planlösning. Rymligt sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i en ny och spännande stadsdel med gångavstånd till universitetet och Mjärdevi, samt med cirka 15 minuters cykling till stadskärnan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Berg Dalsjön 29, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun

Berg Dalsjön 29

Fritidshus
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
495 000 kr
35 m²
2 rum

Alldeles intill Dalsjön välkomnas ni till det här otroligt trevliga arrendehus på stor tomt inhägnad av naturen. I svårslaget västerläge skiner solens strålar över vattnet och in på tomten. Här är det ute man vill vara men vid regniga dagar finns boningshuset och bastun som en tillfällig tillflyktsplats. På andra sidan vägen har man möjlighet att förvara båten intill bryggan. Huset är på ca 35 kvm och inrymmer ett matrum med fantastisk utsikt över Dalsjön, vardagsrum med fungerande öppen spis, ett arbetskök, ett sovrum, samt en förbränningstoa. På tomten finns även en bastu, ett utedass samt redksapsbod. Vatten dras i dagsläget från sjön. Duschen är placerad utomhus och varmvattenberedare finns. För köparen finns möjligheten att ta över säljarens båt.

Östra Harg Holmen Norra 37, Östra Harg, Linköpings kommun

Östra Harg Holmen Norra 37

Fritidshus
Östra Harg, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
295 000 kr
35 m²
2 rum
800 m² tomt

Njut av sol hela dagen och beskåda solnedgången över Roxen. En härlig arrendetomt om cirka 800 kvm med gott om plats för både den trädgårdsintresserade och för den som söker ett smultronställe för avkoppling. Här är det ute man vill vara men vid regniga dagar finns boningshuset som en tillfällig tillflyktsplats. Huset inrymmer ett stort allrum med matplats, ett lantligt och mysigt arbetskök samt ett sovrum. El och vatten är indraget. Här har ni ca 30 m till badplats. Perfekt för er som vill flytta in och börja njuta av lugnet på landet, direkt till sommaren! Tillträde kan ske omgående för den som önskar.

Fanjunkaregatan 110, T1, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår

Fanjunkaregatan 110

Radhus
T1, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
2 895 000 kr
106 m²
4 rum
7 436 kr/mån
27 311 kr/m²

Hemtrevligt bostadsrättsradhus med en mycket genomtänkt planlösning om 106 kvm fördelat på 4 rok i två plan med otroligt trevligt tomtläge i populära Valla. Radhusets läge med liten trädgård med fruktträd och stensatta uteplatser i både söder- och norrläge ger känslan av att bo i ett eget hus. Sol eller skugga, bara att välja. Entréplanet inrymmer ljust kök med matplats, stort öppet vardagsrum med utgång till uteplats, samt badrum och tvättstuga också med utgång till uteplatsen. Hela nedervåningen har golvvärme. Övervåningen inrymmer tre ljusa och rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum. Till lägenheten hör ett stort friliggande förråd. Lugnt och bilfritt kvarter med barnomsorg, skola och lekplatser i området. Närhet till sköna strövområden som Eklandskapet och Vallaskogen ett stenkast bort. Ca 15-20 minuters promenad till sjukhuset, universitetsområdet och innerstaden. Populär bostadsrättsförening med solid ekonomi där värme, vatten, bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften! Föreningen har utomhusparkering, garageplatser både ovan och under mark, samt platser för laddning av elbil. Som medlem i föreningen har du tillgång till bland annat gästlägenhet, bastu, tvättstugor, cykelförråd och grillplats.

  • Uteplats
Anders väg 21, Ljungsbro, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Anders väg 21

Villa
Ljungsbro, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
3 795 000 kr
108 + 74 m²
5 rum
705 m² tomt

På lummig hörntomt välkomnas ni till det här välskötta 50-tals huset ett stenkast från Göta Kana i Källhemsområdet. Här kombineras den gamla charmen på ett smakfullt sätt med mer moderna inslag. Huset har under åren löpande och varsamt underhållits och renoverats. Bland annat byggdes en takkupa 2022 för att få mer ljus och rymd till ovanvåningen samt möjlighet att skapa ytterligare en WC eller badrum. Taket byttes 2014, fiber indraget, bergvärme och solceller installerade. Planlösningen inrymmer på entréplan en välkomnande och praktisk hall. Ett fullutrustat kök med gott om förvarings- och bänkytor samt plats för matbord. Charmig vardagsrum med original golvet, braskamin för mysfaktor och utgång till den inglasade altanen på baksidan. Vidare inryms två rymliga sovrum samt ett badrum. På övreplan finns ytterligare två sovrum samt praktisk förvaring i trapphallen. En takkupa sattes in 2022 och möjlighet finns att göra en WC, badrum eller klädkammare på planet. Källaren är inte boyta på pappret men väldigt användbar. Här finns möjlighet att fortsätta som säljaren och använda ett av rummen som ett gym eller som ett allrum, tvättstuga och bra förvaringsutrymmen.

Stenbrötsgatan 39, Tornhagen, Linköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Stenbrötsgatan 39, Tornhagen, Linköpings kommun, bild 2
Stenbrötsgatan 39, Tornhagen, Linköpings kommun, bild 3

Stenbrötsgatan 39

Lägenhet
Tornhagen, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
2 695 000 kr
101 m²
4 rum
vån 2/2
4 544 kr/mån
26 683 kr/m²

En trappa upp välkomnas ni till hela 101 välplanerade kvadratmeter på Stenbrötsgatan 39. De stora fönsterpartierna i dubbla väderstreck skänker ett härligt ljus till hela lägenheten och skapar en luftig och rymlig känsla. Den välplanerade planlösningen inrymmer en välkomnande hall med stor klädkammare som i dag nyttjas som kontor. Rymligt, delvis nyrenoverat, kök med gott om förvaring och bänkytor samt plats för matbord vid fönstren. Ett luftigt vardagsrum med plats för både matsalsbord och soffgrupp. Ett vackert parkettgolv i väldigt gott skick pryder golvet. Tre rejäla sovrum. Från det ena sovrummet nås den härlige balkongen med utsikt mot lekparken och den rofyllda innergården. Gäst-WC renoverat 2022. WC och badrum. WCn renoverades så sent som i år smakfullt. Här bor ni i en stabil förening med välskötta fastigheter och mycket god ekonomi. Som boende i föreningen har du tillgång till bland annat gemensamt gym och tvättstuga. Ett lugnt och tryggt område nära både innerstan och natur. Även nära till förskola, skola, matbutiker, promenadstråk och Ryds motionscenter. Endast 10 minuters cykelavstånd till Linköpings universitet. Ett välplanerat boende med närhet till allt.

  • Premium
  • Balkong
Nydalsvägen 23, Slaka, Linköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 11:30

Nydalsvägen 23

Radhus
Slaka, Linköpings kommun
OBOS i Sverige
2 995 000 kr
107 m²
4 rum
5 865 kr/mån
27 991 kr/m²

Välkommen till detta mysiga radhus i tvåplan fördelat på 107 kvadratmeter i Slaka. Du får här två uteplatser, där ni kan njuta av lugnet. Här finns det gott om plats för familjen. I entréplan hittar du de fina sociala ytor som kök, matplats och vardagsrum. Den öppna planlösningen skapar en ljus och rymlig känsla. I kök har du det du önskar dig, rostfria vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn. Här hittar du också wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan hittar du tre sovrum med fina förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare, ett av sovrummen har fransk balkong samt ett badrum med badkar. Här får du alltså: ● Tre sovrum ● Öppna sällskapsytor ● Dubbla uteplatser ● Två badrum, varav ett med tvättmaskin och torktumlare samt ett med badkar ● Parkeringsplats för två bilar Inflyttning är från november 2024. Vill du se ett visningshus? Kontakta då Albin Isaksson 0723-16 23 22.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Hösten 2024
  • Uteplats
Östgötagatan 54, Centralt, Linköpings kommun

Östgötagatan 54

Radhus
Centralt, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
9 500 000 kr
225 + 100 m²
9 rum
744 m² tomt

Passa på - äntligen ett hus på den centrala adressen Östgötagatan! Här bor du med närhet till allt, i ett stort hus med god standard. På entréplan ryms en separat lägenhet på ca 94 m² om 3rok, som idag hyrs ut. På övre plan finns den stora paradvåningen om ca 175 m² i två plan. Källaren inrymmer tvättstuga och förrådsutrymmen. Tomten bjuder på bra variation av både gräsytor, uteplatser och grusad uppfart med plats för flera bilar. Äppelträden skapar en naturlig gräns mot grannens tomt och ger utsökta äpplen. Garaget med carport utanför, är som en dröm för den bilintresserade. Här känns det som att vara på landet, med generösa mekarmöjligheter. Mycket hemtrevligt! Anmäl ditt intresse för mer information!

  • Plus
  • Energieffektiv
Brf Sophia Albertina, Slaka, Linköpings kommun
  • 9 lediga bostäder

Brf Sophia Albertina

Radhus
Slaka, Linköpings kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 995 000 kr
107 m²
4 rum
5 865 kr/mån

Byggnationen av Brf Sophia Albertina i Slaka är nu i full gång. Här bygger vi radhus i bostadsrättsform på 77 respektive 107 välplanerade kvadratmeter. Här bor du bekvämt och bekymmersfritt med gott om plats att leva livet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att bostaden blir ljus och luftig och dessutom blir det lätt att umgås! Du får dubbla uteplatser och en egen gräsmatta – som gjort för en härligare vardag. Här finns det plats för två bilar per bostad och du har busshållplats direkt utanför dörren. I Slaka kan du njuta av livet på landet och naturens lugn, samtidigt som du har hela Linköpings utbud bara 15 minuter bort. Livspusslet får du enkelt ihop med både förskola och skola i området och cykelavstånd till all tänkbar service. Välkommen till Brf Sophia Albertina! För visning, kontakta Albin Isaksson 0723-16 23 22.

  • Nybyggnadsprojekt
Flistads-kulla 3:17-3:20, Vreta Kloster, Linköpings kommun

Flistads-kulla 3:17-3:20

Tomt
Vreta Kloster, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
635 000 kr
3 712 m² tomt

Med ett lantligt läge endast ca 20 minuter från citykärnan erbjuds möjligheten att införliva drömmer om ett lugnt liv på landet i natursköna miljöer. Förhandsbesked finns om att uppföra byggnad om 150 kvm samt tillhörande garage. Tomterna är inte bundna till någon hustillverkare. Tomterna får en area om ca 2000 - 3800 kvm. Platsen utgörs idag av ung lövskog längs en befintlig grusväg. Flistads-kulla 3:17, Tomtarea om 2249 kvm. Utgångspris 635 000 kr (SÅLD). Flistads-kulla 3:18, Tomtarea om 2193 kvm. Utgångspris 635 000 kr. Flistads-kulla 3:19, Tomtarea om 2925 kvm. Utgångspris 675 000 kr (SÅLD). Flistads-kulla 3:20, Tomtarea om 3712 kvm. Utgångspris 750 000 kr (SÅLD). De fyra tomterna är belägna mellan åkermark och skog. 10 minuter bort nås Ljungsbro med välsorterade matbutiker, service, förskola, skola och restauranger. Njut av naturreservatet Svartåmynningens i närområdet och utforska de vackra sjöarna Boren och Roxen. Några kilometer bort nås även populära Boställets vedugnsbageri. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Kottebo 1:7, Ulrika, Linköpings kommun

Kottebo 1:7

Tomt
Ulrika, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
495 000 kr
5 000 m² tomt

Med ett lantligt läge i natursköna miljöer väntar här en stor tomt om ca 5000 kvm bara några hundra meter från Drögen. Tomten består i dag av plana ytor och skog och är i dagsläget obebyggd. Väg fram till fastigheten. Säljarna har inte ansökt om förhandsbesked gällande byggnation på tomten utan detta ombesörjs av nästa ägare. Utanför detaljplanelagt område! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Hovetorpsgatan 62, Berga, Linköpings kommun

Hovetorpsgatan 62

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
895 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/4
2 191 kr/mån
21 829 kr/m²

Varmt välkommen till Hovetorpsgatan 62 och denna välplanerade och ljusa etta om ca 41 kvm. Ni välkomnas av den rymliga hallen med avhängning precis innanför dörren. Här finns även gott om garderober för extra förvaring. Från hallen når ni både allrum och kök. Det trevliga köket går i ljusa toner och har gott om arbetsytor samt skåp, med kakel över arbetsytor. Här finns också gott om plats för matbord. Det stora allrummet innehar ett stort fönsterparti som släpper in rikligt med ljus och här finns även plats för soffa, säng och skrivbord. Här bor ni bland vacker grönska och med fina promenad- och cykelvägar in till Linköpings citykärna med hela dess utbud av nöje och kultur. Även mycket goda kommunikationsmöjligheter där ni på ett smidigt sätt kan ta er till Linköpings city. Ni bor i en solid förening på bekvämt avstånd till livsmedelsaffär, vårdcentral, folktandvård, frisör, pizzeria och apotek. Helt enkelt allt man behöver!

Visar alla 14