Mäklare Albin Isaksson

Albin Isaksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kärrsångarevägen 50, Linghem, Linköpings kommun
 • Sön 25 feb kl 13:15
Kärrsångarevägen 50, Linghem, Linköpings kommun, bild 2
Kärrsångarevägen 50, Linghem, Linköpings kommun, bild 3

Kärrsångarevägen 50

Lägenhet
Linghem, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
2 795 000 kr
108 m²
4 rum
5 750 kr/mån
25 880 kr/m²

Välkommen till ett optimalt planerat familjeradhus i Linghem! I ett av de mest eftertraktade områdena i trakten väntar här ett stillsamt och lugnt liv för hela familjen. Detta moderna radhus är byggt för att tillgodose hög standard för komfort och stil och är perfekt för den moderna familjen. När du kliver in i detta radhus slås du omedelbart av en känsla av ljus och rymd. Det trevliga vardagsrummet är ljust och välkomnande, tack vare fönstren som släpper in ett härligt ljusflöde från solen och den öppna planlösningen som löper hela vägen till köket. Här kan du koppla av och umgås med familj och vänner i en härlig atmosfär. På den stora altanen på baksidan kan familj och vänner samlas och umgås. Gräsytan är dessutom perfekt för lek eller för dig med gröna fingrar. De tre rymliga sovrummen är välplanerade och ger gott om utrymme för både vuxna och barn. Här finns gott om förvaringsutrymme och plats för att skapa en personlig och bekväm inredning. Både badrummet och köket är utrustade med moderna maskiner och praktiskt inredda, vilket gör vardagen enklare. I Linghem finns allt du behöver för en bekväm livsstil, inklusive matbutiker, skolor och vårdcentraler. Kommunikationerna in till Linköping C är utmärkta med flera pendeltåg som går flera gånger i timmen. Området är också perfekt för den som gillar att vara aktiv, med skog och natur precis runt hörnet och flera motionsspår i närheten. På Himnabadet kan du njuta av varma sommardagar och för barnen finns det två skolor att välja mellan, Himnaskolan och Linghemskolan, som ligger på gångavstånd från bostaden. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska boende i Linghem - boka din visning idag!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Nydalsvägen 23, Slaka, Linköpings kommun

Nydalsvägen 23

Radhus
Slaka, Linköpings kommun
OBOS i Sverige
2 995 000 kr
107 m²
4 rum
5 865 kr/mån
27 991 kr/m²

Välkommen till detta mysiga radhus i tvåplan fördelat på 107 kvadratmeter i Slaka. Du får här två uteplatser, där ni kan njuta av lugnet. Här finns det gott om plats för familjen. I entréplan hittar du de fina sociala ytor som kök, matplats och vardagsrum. Den öppna planlösningen skapar en ljus och rymlig känsla. I kök har du det du önskar dig, rostfria vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn. Här hittar du också wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan hittar du tre sovrum med fina förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare, ett av sovrummen har fransk balkong samt ett badrum med badkar. Här får du alltså: ● Tre sovrum ● Öppna sällskapsytor ● Dubbla uteplatser ● Två badrum, varav ett med tvättmaskin och torktumlare samt ett med badkar ● Parkeringsplats för två bilar Inflyttning är planerad till december 2024. Vill du se ett visningshus? Kontakta då Albin Isaksson 0723-16 23 22.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Uteplats
Ådalagatan 12, Centralt, Linköpings kommun

Ådalagatan 12

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
2 350 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 1
4 737 kr/mån
33 813 kr/m²

Välkommen till Ådalagatan 12, där ditt nya drömhem väntar! Denna fantastiska bostad i markplan och med egen ingång har genomgått en omfattande totalrenovering under de senaste åren och erbjuder nu en perfekt kombination av modern design och bekvämlighet. Med en inhägnad uteplats kan du njuta av solens strålar och odla i avskildhet mitt i stan. Den välplanerade lägenheten erbjuder en social planlösning om ca 70 kvm. Köket renoverades 2021 och erbjuder gott om plats för den matlagningsintresserade med bra bänkytor och förvaringsmöjligheter. Plats finns för ett större matbord. Härifrån nås även den härliga uteplatsen. Vardagsrummet är bostadens sociala hjärta. Här finns gott om plats för både soffgrupp och middagsbord. Vidare möts du direkt av en rymlig hall vilket ger ett välkomnande första intryck och en perfekt plats att ta emot gäster. Dessutom kan du njuta av bekvämligheten med en egen tvättstuga, som nyligen renoverades 2023, vilket gör tvätten till en enkel och smidig uppgift. Badrummet, renoverat 2017, erbjuder en avkopplande och lyxig atmosfär med bland annat komfortabel golvvärme. Det rymliga sovrummet renoverades 2020 och är en fristad av komfort och avkoppling. Med generösa skjutdörrsgarderober med ELFA-system, kan du ordna och organisera dina kläder och tillbehör på ett snyggt och effektivt sätt. Sammanfattningsvis erbjuder Ådalagatan 12 en komplett upplevelse av modernt boende, där varje detalj har genomgått noggranna renoveringar för att ge dig det ultimata hemmet. Här bor ni med ett centralt läge men också med närhet till natur och fina promenadstråk. Välordnad och ekonomiskt solid Riksbyggenförening med tillgång till bl. a. bastu, festlokal, övernattningsrum, gym och tvättstugor. Här bor du centralt med närhet till Stångåns promenadstråk, citypulsen och Trädgårdsföreningen. I avgiften ingår värme, fast kostnad för elabonnemang, vatten, tv, bredband, telefoni och bostadsrättstillägg!

 • Uteplats
 • Hiss
Vargstigen 8, Ljungsbro, Linköpings kommun
 • Sön 25 feb kl 12:00
Vargstigen 8, Ljungsbro, Linköpings kommun, bild 2
Vargstigen 8, Ljungsbro, Linköpings kommun, bild 3

Vargstigen 8

Villa
Ljungsbro, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
3 695 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
843 m² tomt

Varmt välkommen till ett välskött och välplanerat hus i lummiga omgivningar i omtyckta Ljungsbro. Här bor ni med samhällets alla bekvämligheter samt med närhet till naturen och friluftslivet. En kort promenad tar dig till Motala ström och skogen ligger alldeles runt hörnet. Huset är välplanerat och välskött. Entréplan inrymmer ett rymligt kök med gott om förvaring, bänkytor och gott om plats för matbord. Ett ljust vardagsrum med stora fönster som vetter mot den lummiga baksidan. Tre välplanerade sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt en gäst-WC. Källaren erbjuder gott om förvaringsutrymmen men även en mysig gillestuga med fungerande öppen spis, stor och praktisk tvättstuga samt en bastu med dusch. Bilen parkeras smidigt i carporten eller på garageuppfarten. välskött trädgård med fina odlingsmöjligheter och perfekt för lek för barnen med det skyddade läget mot skogen!

 • Premium
Brf Sophia Albertina, Slaka, Linköpings kommun
 • 12 lediga bostäder

Brf Sophia Albertina

Radhus
Slaka, Linköpings kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 995 000 kr
107 m²
4 rum
5 865 kr/mån

Hitta hem i Slaka! I Brf Sophia Albertina bygger vi nu radhus i bostadsrättsform på 77 respektive 107 välplanerade kvadratmeter. Här bor du bekvämt och bekymmersfritt med gott om plats att leva livet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att bostaden blir ljus och luftig och dessutom blir det lätt att umgås! Du får dubbla uteplatser och en egen gräsmatta – som gjort för en härligare vardag. Här finns det plats för två bilar per bostad och du har busshållplats direkt utanför dörren. I Slaka kan du njuta av livet på landet och naturens lugn, samtidigt som du har hela Linköpings utbud bara 15 minuter bort. Livspusslet får du enkelt ihop med både förskola och skola i området och cykelavstånd till all tänkbar service. Välkommen till Brf Sophia Albertina! För visning, kontakta Albin Isaksson 0723-16 23 22.

 • Nybyggnadsprojekt
Flistads-kulla 3:17-3:20, Vreta Kloster, Linköpings kommun

Flistads-kulla 3:17-3:20

Tomt
Vreta Kloster, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
635 000 kr
3 712 m² tomt

Med ett lantligt läge endast ca 20 minuter från citykärnan erbjuds möjligheten att införliva drömmer om ett lugnt liv på landet i natursköna miljöer. Förhandsbesked finns om att uppföra byggnad om 150 kvm samt tillhörande garage. Tomterna är inte bundna till någon hustillverkare. Tomterna får en area om ca 2000 - 3800 kvm. Platsen utgörs idag av ung lövskog längs en befintlig grusväg. Flistads-kulla 3:17, Tomtarea om 2249 kvm. Utgångspris 635 000 kr. Flistads-kulla 3:18, Tomtarea om 2193 kvm. Utgångspris 635 000 kr. Flistads-kulla 3:19, Tomtarea om 2925 kvm. Utgångspris 675 000 kr (SÅLD). Flistads-kulla 3:20, Tomtarea om 3712 kvm. Utgångspris 750 000 kr (SÅLD). De fyra tomterna är belägna mellan åkermark och skog. 10 minuter bort nås Ljungsbro med välsorterade matbutiker, service, förskola, skola och restauranger. Njut av naturreservatet Svartåmynningens i närområdet och utforska de vackra sjöarna Boren och Roxen. Några kilometer bort nås även populära Boställets vedugnsbageri. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Kottebo 1:7, Ulrika, Linköpings kommun

Kottebo 1:7

Tomt
Ulrika, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
495 000 kr
5 000 m² tomt

Med ett lantligt läge i natursköna miljöer väntar här en stor tomt om ca 5000 kvm bara några hundra meter från Drögen. Tomten består i dag av plana ytor och skog och är i dagsläget obebyggd. Väg fram till fastigheten. Säljarna har inte ansökt om förhandsbesked gällande byggnation på tomten utan detta ombesörjs av nästa ägare. Utanför detaljplanelagt område! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Hovetorpsgatan 62, Berga, Linköpings kommun

Hovetorpsgatan 62

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
895 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/4
2 191 kr/mån
21 829 kr/m²

Varmt välkommen till Hovetorpsgatan 62 och denna välplanerade och ljusa etta om ca 41 kvm. Ni välkomnas av den rymliga hallen med avhängning precis innanför dörren. Här finns även gott om garderober för extra förvaring. Från hallen når ni både allrum och kök. Det trevliga köket går i ljusa toner och har gott om arbetsytor samt skåp, med kakel över arbetsytor. Här finns också gott om plats för matbord. Det stora allrummet innehar ett stort fönsterparti som släpper in rikligt med ljus och här finns även plats för soffa, säng och skrivbord. Här bor ni bland vacker grönska och med fina promenad- och cykelvägar in till Linköpings citykärna med hela dess utbud av nöje och kultur. Även mycket goda kommunikationsmöjligheter där ni på ett smidigt sätt kan ta er till Linköpings city. Ni bor i en solid förening på bekvämt avstånd till livsmedelsaffär, vårdcentral, folktandvård, frisör, pizzeria och apotek. Helt enkelt allt man behöver!

Visar alla 8