Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Albin Isaksson

Albin Isaksson

Om mig

Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen, fram till ett riktigt bra resultat. Ser fram emot att höra från dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Sophia Albertina, Slaka, Linköpings kommun
  • 7 lediga bostäder

Brf Sophia Albertina

Radhus
Slaka, Linköpings kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 995 000 kr
107 m²
4 rum
5 865 kr/mån

Byggnationen av Sophia Albertina är nu bara månader från inflyttning och det är endast ett fåtal bostäder kvar. Här bygger vi radhus i bostadsrättsform på 77 respektive 107 välplanerade kvadratmeter. Du bor bekvämt och bekymmersfritt med gott om plats att leva livet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att bostaden blir ljus och luftig och dessutom blir det lätt att umgås! Du får dubbla uteplatser och en egen gräsmatta – som gjort för en härligare vardag. Här finns det plats för två bilar per bostad och du har busshållplats direkt utanför dörren. I Slaka kan du njuta av livet på landet och naturens lugn, samtidigt som du har hela Linköpings utbud bara 15 minuter bort. Livspusslet får du enkelt ihop med både förskola och skola i området och cykelavstånd till all tänkbar service. Välkommen till Brf Sophia Albertina! För visning, kontakta Albin Isaksson 0723-16 23 22.

  • Nybyggnadsprojekt
Västra vägen 18, Centralt, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00
Västra vägen 18, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Västra vägen 18, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Västra vägen 18

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 550 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
3 217 kr/mån
40 789 kr/m²

Ljus och fin lägenhet på 38 m² belägen på våning 1 av 3. Hela lägenheten är totalrenoverad under 2013 med slipade trägolv, smakfullt vitt kök och helkaklat badrum samt en generös takhöjd som bidrar till en skön känsla. Lugnt och trivsamt läge i Lektorshagen med en lagom cykeltur till universitetet och en kort promenad till allt citys utbud. Låg månadsavgift. Föreningens medlemmar har tillgång till den lummiga och härliga trädgården där man kan nyttja föreningens gemensamma grillplats, tvättstuga och förråd finns i huset.

  • Premium
Västra Vägen 18, Gottfridsberg, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:00

Västra Vägen 18

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 595 000 kr
33 m²
1 rum
vån 4/4
2 660 kr/mån
48 333 kr/m²

Kliv in i din nya drömlägenhet på Västra Vägen 18 - en oas av lugn och harmoni mitt i hjärtat av livfulla Linköping. Denna fantastiska lägenhet är perfekt för dig som vill ha både bekvämlighet och stil. Med en öppen planlösning som förenar köket, vardagsrummet och sovhörnan, ger lägenheten en känsla av rymd och ljus. Här finns gott om plats för både avkoppling och sociala stunder. Fönstren bjuder in ljuset som sprider sig genom hela lägenheten och skapar en avslappnad och hemtrevlig stämning. Lägenheten är designad för att vara praktisk och bekväm. Sovrummet är perfekt placerat i en smart vinkel som ger en mysig känsla och en större garderob med plats för en hel del förvaring. Badrummet är renoverat med en modern och stilren grå design, vilket skapar en känsla av lyx och elegans. Brf Fregatten är en stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningen har gjort en hel del större renoveringar tidigare år vilket gör att fastigheten är i fint skick. Njut av att bo i en av Linköpings mest attraktiva områden. Här finns allt inom räckhåll - från stadens puls till naturens skönhet. Ta en avkopplande promenad i Lektorshagen, en skogspromenad i Rydskogen eller cykla till universitet eller sjukhuset. Ett besök på det anrika Lanemos Konditori för en nygräddad frukost eller ett besök på någon av de närliggande matställena är bara några av de många valmöjligheterna. Denna fantastiska lägenhet är en dröm som blir verklighet. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och upplev själv denna pärla mitt i hjärtat av Linköping!

  • Plus
Kvinnebyvägen 52, Kvinneby, Linköpings kommun
  • Borttagen före visning

Kvinnebyvägen 52

Lägenhet
Kvinneby, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 795 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 498 kr/mån
20 994 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Uteplats
Nydalsvägen 12, Slaka, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Nydalsvägen 12

Radhus
Slaka, Linköpings kommun
OBOS i Sverige
3 295 000 kr
107 m²
4 rum
5 865 kr/mån
30 794 kr/m²

Välkommen till Nydalsvägen 27 i Slaka, så får du uppleva hur detta mysiga radhus i tvåplan kommer utformas. Du får här två uteplatser, varav en i sydväst-läge, där ni kan njuta av lugnet och kvällssolen samt en på framsidan. Här finns det gott om plats för familjen. I entréplan hittar du de fina sociala ytor som kök, matplats och vardagsrum. Den öppna planlösningen skapar en ljus och rymlig känsla. I kök har du det du önskar dig, rostfria vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn. Här hittar du också wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan hittar du tre sovrum med fina förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare, ett av sovrummen har fransk balkong samt ett badrum med badkar. Här får du alltså: ● Tre sovrum ● Öppna sällskapsytor ● Dubbla uteplatser ● Två badrum, varav ett med tvättmaskin och torktumlare samt ett med badkar ● Parkeringsplats för två bilar Inflyttning är planerad till november 2024. Passar inte den annonserade visningstiden, kontakta då Albin Isaksson 0723-16 23 22. Bilderna i denna annons kommer från visningshuset på Nydalsvägen 27, så viss avvikelse kan förekomma, t ex fönstersättningen.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • November 2024
  • Uteplats
Skogslyckegatan 88, Johannelund, Linköpings kommun
Skogslyckegatan 88, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Skogslyckegatan 88, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Skogslyckegatan 88

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
2 031 kr/mån
34 143 kr/m²

Välkommen till Skogslyckegatan 88 – en pärla mitt i hjärtat av lugna och lummiga Johannelund. Här väntar en välplanerad etta där varje kvadratmeter har utnyttjats på ett smart sätt. Planlösningen inrymmer ett rymligt vardagsrum med elegant parkettgolv och plats för säng, soffa och matbord. Vidare inryms ett fullutrustat och praktiskt kök, helkaklat badrum med badkar samt en hall med gott om förvaring. Här bor du i en välskött HSB-förening i lugna och gröna omgivningar. Bra cykelvägar och bussförbindelser till och från innerstan samt nära till promenadstråk och badplats vid Stångån.

  • Premium
Nydalsvägen 27, Slaka, Linköpings kommun
  • Borttagen före visning
Nydalsvägen 27, Slaka, Linköpings kommun, bild 2
Nydalsvägen 27, Slaka, Linköpings kommun, bild 3

Nydalsvägen 27

Radhus
Slaka, Linköpings kommun
OBOS i Sverige
3 395 000 kr
107 m²
4 rum
5 865 kr/mån
31 729 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • November 2024
  • Uteplats
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:00
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Lärdomsgatan 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 695 000 kr
34,9 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 677 kr/mån
48 567 kr/m²

Är detta en av Vallastadens häftigaste ettor?! Eller vad sägs om 4.65 m i takhöjd, rymligt loft, väldisponerade ytor och stor balkong som vetter mot beteshage. Till allt detta kan du dessutom lägga till exklusiva materialval, såsom ekparkett, marmor och vitvaror från Siemens. En perfekt lägenhet för dig som planerar att flytta hemifrån eller som studentbostad! Det första du slås av när du kliver in i lägenheten är de stora fönstren och den imponerande takhöjden. I vardagsrummet möts du av en vacker trappa till loftet som kan nyttjas som sov- eller vardagsrum. Loftet ger lägenheten en effektiv planlösning med en full ståhöjd om 2,1 m. De stora, mäktiga fönstren skänker ett härligt ljusinflöde och skapar en unik känsla sällan skådad i Sverige. Här bor du med ett ovanligt fritt och högt läge i populära Vallastaden. På taket finns även en vinterträdgård att tillgå. En kort promenad bort ligger Universitet, Mjärdevi, välsorterad mataffär, gym och fantastisk natur i form av park, skog och löp/cykelslingor. I området finns även populära resturangen Bestia, service och café bara över gatan. Stan med hela dess utbud ligger endast 15 minuter bort på cykel och 10 minuter med buss. Gästlägenhet i felleshus/ gemensamhetshus på innergården. Cykeln kan tryggt ställas i cykelförrådet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Engelbrektsgatan 31, Vasastaden, Linköpings kommun

Engelbrektsgatan 31

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 595 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 5/9
3 733 kr/mån
45 571 kr/m²

Med ett otroligt attraktivt läge nära city och resecentrum på Engelbrektsgatan 31 finner ni denna mycket smakfulla och stilrena 1½:a om 35 väldisponerade m² med en stor balkong med många soltimmar! Lägenheten har en öppen och genomtänkt planlösning och en påkostad interiör med en särskild känsla för stil och detalj! Det modernt utformade köket har gott om förvaringsutrymmen, goda arbetsytor och hög standard på allt vad gäller material och vitvaror. Hela lägenheten går i ljusa färgtoner som tillsammans med den öppna planlösningen och stora fönster skapar en ljus och rymlig känsla! Från vardagsrummet tar man sig ut till den härliga balkongen med många soltimmar, perfekt för avkoppling. Sovrummet är praktiskt ett eget rum med plats för skrivbord och med garderob. Här bor ni med närhet till populära kvartersresturanger, surdegsbageri, lekpark och med endast några minuters promenad till stadskärnans stora utbud av kultur och nöje.

  • Balkong
  • Hiss
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Lärdomsgatan 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 995 000 kr
39,2 m²
2 rum
vån 4/4
3 169 kr/mån
50 893 kr/m²

Unik och Spektakulär lägenhet där ett franskt New York möter nordiskt trä. Här har inget lämnats åt slumpen. Huset är placerat längst västerut i Vallastaden med härliga promenadstråk utanför dörren och med gångavstånd till bland annat Universitetet. Exklusiva materialval, såsom ekparkettgolv, kök från Ballingslöv, bänkskiva i Carreramarmor och maskinell utrustning från Siemens samspelar i en härlig symbios och skapar tillsammans med den tilltagna takhöjden en av Linköping absolut häftigaste lägenheter. Lägg där till att lägenheten är placerad i hörnet av huset och därmed har fönster i dubbla väderstreck och framförallt två balkonger högst upp i ett av Vallastadens högsta hus med en imponerande och fri utsikt. Här har ZIN Arkitektur skapat ett bostadshus helt i trä. Ambitionen med projektet var att skapa smarta boenden i ett hus med minimal klimatpåverkan. På taket finns en vinterträdgård i glas där de boende kan uppleva utsikt och årstider. Inspirationen här har främst återspeglats i yteffektivitet, hållbara material och lekfull gestaltning. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. I närheten finns underbara naturparken Paradiset där man kan odla via egna odlingslotter. Närhet till springturer i Vallaskogen samt långa promenader i naturreservatet Eklandskapet. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror, restaurang Bestia, nyöppnade cafét Dolce Vita, vinbaren Meetly, lekpark samt förskola. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ödegårdsgatan 6, Johannelund, Linköpings kommun

Ödegårdsgatan 6

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
795 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/4
1 997 kr/mån
27 414 kr/m²

Varmt välkommen till denna optimalt planerade enrummare! Rummet är stort nog att rymma flera möbleringsalternativ och sängen har sin givna plats i alkoven. Den öppna planlösningen mot köket ger rymd och smart planering för en matplats. Köket är även bra utrustat även med diskmaskin. Det stora fönsterpartiet ger en härlig vy över gården och lägenheten blir mycket ljus. Nya golv och målade väggar och tak 2021. Att sedan ha förvaring i klädkammare och ett stort helkaklat badrum gör detta till en mycket bra etta - Ett toppenläge för studenten eller för dig som kanske flyttar hemifrån. Här bor du i en populär och solid HSB-förening med mycket låg månadskostnad och stambytta fastigheter. Trivsamt område med närhet till Stångåpromenaden med badplatsen vid Emmalund, bra bussförbindelser till city, grönytor och enkel cykelväg till centrala Linköping. För dig som jobbar på Saab ca 5 minuters promenadavstånd. Service med bland annat affär och apotek finns i närliggande Johannelunds Centrum.

  • Plus
Batterigatan 27, Södra Ekkällan, Linköpings kommun

Batterigatan 27

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
2 375 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/6
4 475 kr/mån
38 934 kr/m²

Intill lummiga omgivningar välkomnas ni till denna mysiga och stilfulla markplans tvåa. Med naturen ett steg utanför uteplatsen är detta ett boende utöver det vanliga. Här väntar en välplanerad lägenhet som genomsyras av hög kvalité med bland annat fina ekgolv, kök från Marbodal med integrerade rostfria vitvaror och ett helkaklat stort badrum. Vidare inrymmer planlösningen ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring samt ett rymligt och öppet vardagsrum. Härifrån nås den lummiga och stora inglasade uteplatsen som förlänger utesäsongen ytterligare, i lugnet på baksidan av huset med härlig kvällssol. Fastigheten hade inflyttning hösten 2016 och sticker ut tack vare den gemensamma takterrassen. Här finns utekök och gott om sittplatser för den som vill ha över vänner eller kanske bara njuta själv. I närheten finns dessutom gott om promenadstråk vid bland annat Tinnerö eklandskap och ett stenkast bort finns välsorterad matbutik - Stora Coop, pizzeria, restaurang samt Friskis och Svettis runt knuten. I närheten finns goda komminkationsmöjligheter som snabbt och smidigt tar dig till Universitetssjukhuset, City och resecentrum. Parkeringsmöjlighet direkt utanför entrén.

  • Uteplats
  • Hiss
Nydalsvägen 23, Slaka, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Nydalsvägen 23

Radhus
Slaka, Linköpings kommun
OBOS i Sverige
2 995 000 kr
107 m²
4 rum
5 865 kr/mån
27 991 kr/m²

Här får du ett välplanerat radhus i tvåplan fördelat på 107 kvadratmeter i Slaka. Du får här två uteplatser, där ni kan njuta av lugnet. Här finns det gott om plats för familjen. I entréplan hittar du de fina sociala ytor som kök, matplats och vardagsrum. Den öppna planlösningen skapar en ljus och rymlig känsla. I kök har du det du önskar dig, rostfria vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn. Här hittar du också wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan hittar du tre sovrum med fina förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare, ett av sovrummen har fransk balkong samt ett badrum med badkar. Här får du alltså: ● Tre sovrum ● Öppna sällskapsytor ● Dubbla uteplatser ● Två badrum, varav ett med tvättmaskin och torktumlare samt ett med badkar ● Parkeringsplats för två bilar Inflyttning är från november 2024. Passar inte den annonserade visningstiden, kontakta då Albin Isaksson 0723-16 23 22. Bilderna i denna annons kommer från visningshuset på Nydalsvägen 27. Viss avvikelse finns, t ex fönstersättning.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • November 2024
  • Uteplats
Johannelundsvägen 21, Johannelund, Linköpings kommun

Johannelundsvägen 21

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 195 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 597 kr/mån
29 875 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga och smart planerade minitvåa i attraktiva Johannelund! Här bor du i en genomgående ljus lägenhet med fräscha ytskikt. Lägenheten är otroligt välplanerad med omgjort sovrum med bra förvaring, smakfullt ljust kök, fräscht helkaklat badrum med dusch och rymligt vardagsrum. Välskött förening med stambytta fastigheter och låga månadsavgifter. Tryggt och lugnt område med närhet till det mesta. Nära till bad och promenadstråk vid Stångån och Johannelunds Centrum med allt man behöver precis runt knuten. Cykelavstånd till centrum och universitetet. Välkomna på visning!

  • Plus
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun

Lärdomsgatan 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 550 000 kr
25 m²
1 rum
vån 4/4
2 022 kr/mån
62 000 kr/m²

Högst upp i ett av Vallastadens högsta hus och med ett av områdets absolut bästa läge har vi nu nöjet att presentera denna välplanerade och toppfräscha etta. Ett toppenboende för studenten. Här bor du i en nyproducerad lägenhet från 2019 med exklusiva materialval och tilltalande attribut, såsom kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens, genomgående ekparkettgolv samt en takhöjd om ca 3 meter. Lägenhetens duschrum är helkaklat och utrustat med kombinerad tvättmaskin/tumlare. Takhöjden tillsammans med de stora fönstren skänker ett härligt ljusinflöde som skapar ytterligare rymd och det genomsyrar hela bostaden. I ett helt fritt läge med otrolig utsikt kan ni njuta av solen större delar av dagen via bostadens stora balkong. Avskilt och helt och hållet utan insyn. På taket finns en vinterträdgård i glas med härlig utsikt över närområdet och där de boende kan uppleva utsikt och årstider. Gemensamma utrymmen erbjuds även i Felleshuset på innegården där det går att boka samlingslokal och övernattningslägenhet. Här bor du bland trendiga restauranger i den nya och populära stadsdelen Vallastaden som är en uppvisningsplats för innovation och nytänkande inom svenskt stadsbyggande och arkitektur. Området ligger med absolut närhet till Linköpings universitet och serviceutbud såsom City Gross, apotek och systembolag. Närhet till naturen, fina promenadstråk, Valla fritidsområde och parken Paradiset tillhör fördelarna i Vallastaden. För att inte tala om närheten till Linköpings citykärna med cykel. Har du bil så är denna fastighet som närmast områdets parkeringshus ”Flustret” – smidigt och enkelt! Varmt välkomna till en av Vallastadens häftigaste ettor!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stenbrötsgatan 39, Tornhagen, Linköpings kommun
Stenbrötsgatan 39, Tornhagen, Linköpings kommun, bild 2
Stenbrötsgatan 39, Tornhagen, Linköpings kommun, bild 3

Stenbrötsgatan 39

Lägenhet
Tornhagen, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
2 695 000 kr
101 m²
4 rum
vån 2/2
4 544 kr/mån
26 683 kr/m²

En trappa upp välkomnas ni till hela 101 välplanerade kvadratmeter på Stenbrötsgatan 39. De stora fönsterpartierna i dubbla väderstreck skänker ett härligt ljus till hela lägenheten och skapar en luftig och rymlig känsla. Den välplanerade planlösningen inrymmer en välkomnande hall med stor klädkammare som i dag nyttjas som kontor. Rymligt, delvis nyrenoverat, kök med gott om förvaring och bänkytor samt plats för matbord vid fönstren. Ett luftigt vardagsrum med plats för både matsalsbord och soffgrupp. Ett vackert parkettgolv i väldigt gott skick pryder golvet. Tre rejäla sovrum. Från det ena sovrummet nås den härlige balkongen med utsikt mot lekparken och den rofyllda innergården. Gäst-WC renoverat 2022. WC och badrum. WCn renoverades så sent som i år smakfullt. Här bor ni i en stabil förening med välskötta fastigheter och mycket god ekonomi. Som boende i föreningen har du tillgång till bland annat gemensamt gym och tvättstuga. Ett lugnt och tryggt område nära både innerstan och natur. Även nära till förskola, skola, matbutiker, promenadstråk och Ryds motionscenter. Endast 10 minuters cykelavstånd till Linköpings universitet. Ett välplanerat boende med närhet till allt.

  • Premium
  • Balkong
Gammalkil Åkersberga 1, Gammalkil, Linköpings kommun

Gammalkil Åkersberga 1

Övrigt
Gammalkil, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 995 000 kr
220 m²
1 878 m² tomt

I lantliga och vackra omgivningar väntar här ett lätthanterligt hyreshus om tre lägenheter på totalt 220 kvm i ett plan. Fastigheten är fördelad på en fyra, en tvåa och en etta. Total hyresintäkt är beräknad till 172 000 kr/år. Generellt gott skick med bland annat nytt tak 2001/2002, fönster bytta i 4an och nya elmätare. Fyran inrymmer ett stort kök med matplats, ett rymligt vardagsrum och matrum i öppen planlösning med mysig öppen spis. Härifrån nås den stora altanen i soligt läge. Två sovrum samt två badrum och en tvättstuga. Tvåan inrymmer ett rymligt kök med gott om förvaring- och arbetsytor och plats för matbord vid köksfönster. Vardagsrum och sovrum i delvis öppen planlösning med härligt ljusinflöde samt ett badrum. Ettan är välplanerad och här erbjuds ett stort kök med goda arbetsytor, Ett rymligt sovrum med praktisk sovdel samt ett badrum med badkar. Källaren erbjuder mängder med förvaringsutrymmen och inrymmer i dag även ett motionsrum, snickarverkstad och tvättstuga. Carport med plats för två bilar samt ytterligare förvaringsutrymmen. Trädgården erbjuder flera odlingsmöjligheter och sittplatser att njuta av sommaren på. Vyer runt omkring är slående och läget avskilt och lugnt.

Vargstigen 8, Ljungsbro, Linköpings kommun
Vargstigen 8, Ljungsbro, Linköpings kommun, bild 2
Vargstigen 8, Ljungsbro, Linköpings kommun, bild 3

Vargstigen 8

Villa
Ljungsbro, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
3 495 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
843 m² tomt

Varmt välkommen till ett välskött och välplanerat hus i lummiga omgivningar i omtyckta Ljungsbro. Här bor ni med samhällets alla bekvämligheter samt med närhet till naturen och friluftslivet. En kort promenad tar dig till Motala ström och skogen ligger alldeles runt hörnet. Huset är välplanerat och välskött. Entréplan inrymmer ett rymligt kök med gott om förvaring, bänkytor och gott om plats för matbord. Ett ljust vardagsrum med stora fönster som vetter mot den lummiga baksidan. Tre välplanerade sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt en gäst-WC. Källaren erbjuder gott om förvaringsutrymmen men även en mysig gillestuga med fungerande öppen spis, stor och praktisk tvättstuga samt en bastu med dusch. Bilen parkeras smidigt i carporten eller på garageuppfarten. välskött trädgård med fina odlingsmöjligheter och perfekt för lek för barnen med det skyddade läget mot skogen!

  • Premium
Kottebo 1:7, Ulrika, Linköpings kommun

Kottebo 1:7

Tomt
Ulrika, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
495 000 kr
5 000 m² tomt

Med ett lantligt läge i natursköna miljöer väntar här en stor tomt om ca 5000 kvm bara några hundra meter från Drögen. Tomten består i dag av plana ytor och skog och är i dagsläget obebyggd. Väg fram till fastigheten. Säljarna har inte ansökt om förhandsbesked gällande byggnation på tomten utan detta ombesörjs av nästa ägare. Utanför detaljplanelagt område! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Hovetorpsgatan 62, Berga, Linköpings kommun

Hovetorpsgatan 62

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
895 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/4
2 191 kr/mån
21 829 kr/m²

Varmt välkommen till Hovetorpsgatan 62 och denna välplanerade och ljusa etta om ca 41 kvm. Ni välkomnas av den rymliga hallen med avhängning precis innanför dörren. Här finns även gott om garderober för extra förvaring. Från hallen når ni både allrum och kök. Det trevliga köket går i ljusa toner och har gott om arbetsytor samt skåp, med kakel över arbetsytor. Här finns också gott om plats för matbord. Det stora allrummet innehar ett stort fönsterparti som släpper in rikligt med ljus och här finns även plats för soffa, säng och skrivbord. Här bor ni bland vacker grönska och med fina promenad- och cykelvägar in till Linköpings citykärna med hela dess utbud av nöje och kultur. Även mycket goda kommunikationsmöjligheter där ni på ett smidigt sätt kan ta er till Linköpings city. Ni bor i en solid förening på bekvämt avstånd till livsmedelsaffär, vårdcentral, folktandvård, frisör, pizzeria och apotek. Helt enkelt allt man behöver!

Visar alla 20