Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elin Elm

Elin Elm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergdalsgatan  7, Ramshäll, Linköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00

Bergdalsgatan 7

Lägenhet
Ramshäll, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
2 195 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/2
4 751 kr/mån
31 812 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva denna fina trea om 69 kvm på en lugn gata med närhet till skog, natur, promenadstråket utmed Stångån, Tanneforsslussar och det nybyggda Tinnerbäcksbadet samt matvaruaffär. Här möts du av ett behagligt ljus som fyller hela bostaden, en trevlig gavelplacering och vackra trägolv som skapar en inbjudande atmosfär. Den hemtrevliga och mysiga bostaden erbjuder ett fullt maskinellt utrustat kök, ett rymligt och välplanerat vardagsrum samt två generösa sovrum med gott om förvaringsutrymme. Det ena sovrummet används idag som matrum och har även direkt tillgång till balkongen. Utöver detta finns ett ljust badrum med kaklade väggar och en välkomnande hall med goda möjligheter för ytterkläder. Trivsam lägenhet med närhet till det mesta! Här bor ni i en välskött och stabil förening. Tillgång till gemensam tvättstuga, torkrum, cykelförråd samt gårdsplats med trädgårdsmöbler och grill. Varmgarage finns att tillgå för 700 kr/månad. Promenadavstånd till city och närhet till fina promenadstråk längst Stångån samt grönska. Bra bussförbindelser på kort avstånd från bostaden. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Sivs gata 9D, Vikingstad, Linköpings kommun

Sivs gata 9D

Lägenhet
Vikingstad, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 695 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 2/2
6 456 kr/mån
24 459 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma hörnlägenhet som erbjuder en oslagbar kombination av bekvämlighet, elegans och avskildhet! Lägenheten är smart planerad och ljust belägen på hörnet med en stor trivsam balkong som vetter mot söder, och en inbjudande loftgång på framsidan som kan möbleras för extra trivsel. Det moderna Ballingslövköket har en naturlig matplats och smälter samman i en öppen planlösning med vardagsrummet, vilket ger gott om utrymme för sociala sammankomster. Vidare erbjuds två sovrum samt ett rymligt helkaklat badrum med duschhörna och praktiska bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Detta boende är perfekt för er som söker en fridfull och trygg tillvaro i en stabil förening med välunderhållna fastigheter. Månadsavgiften inkluderar det mesta såsom uppvärmning, vatten, kabel-TV, bredband, p-plats med laddstolpe för elbil samt schablonkostnad för el. Barnvänlig miljö med skolor, natursköna strövområden, service och pizzeria i området. Nära till pendeltåg som på endast 7 minuter tar dig till citykärnan i Linköping. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Spindelgatan 16, Åleryd, Linköpings kommun

Spindelgatan 16

Villa
Åleryd, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
3 595 000 kr
105 m²
4 rum
312 m² tomt

Välkommen till detta trevliga och välplanerade enplanshus i vinkel i attraktiva Åleryd! Här bor ni med fritt läge på trivsam hörntomt i lugna kvarter. Ni möts av en välkomnande framsida med en lättskött trädgård och bilen parkeras bekvämt på uppfarten eller i garaget. Hallen är ljus och inbjudande, här finns det plats för ytterkläder och längre in i hallen hittar ni en rymlig klädkammare perfekt för förvaring. Hallen öppnar upp sig till ett trivsamt vardagsrum med gott om plats för en bekväm soffgrupp och ett stort middagsbord. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en härlig altan på baksidan av villan, där ni kan njuta av utomhuslivet och friska luften. Köket är ljust designat och här finns gott om arbetsyta samt plats för ett mindre matbord. I anslutning till köket finner ni en praktisk groventré/tvättstuga, där ni kan sköta hushållssysslor med lätthet. Bostaden erbjuder tre sovrum, var och en designad för optimal komfort och förvaring. Från ett av sovrummen har ni direkt utgång till altanen på baksidan, vilket ger möjlighet att njuta av lugna stunder utomhus direkt från sovrummet. Badrummet är helkaklat och stilrent renoverat med neutrala färger. Bekvämligheten och läget gör detta till det perfekta boendet. Endast en kort promenad bort ligger förskolor och skolor och på kortare avstånd ligger Ekholmens Centrum med dess utbud av mataffärer, butiker och restauranger. Välkommen till ert nya boende!

  • Plus
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun

Lärdomsgatan 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
2 095 000 kr
54,6 m²
2 rum
vån 1/4
4 415 kr/mån
38 370 kr/m²

Varmt välkommen till Lärdomsgatan 1 och denna unika lägenhet! Med egen ingång möts ni av en harmonisk atmosfär och ett naturligt ljusflöde från de stora fönsterpartierna, vilket förstärks av imponerande 4,7 meter i takhöjd. Lägenheten erbjuder genomgående exklusiva materialval såsom vitvaror från Siemens, parkettgolv och genomgående golvvärme. Loftet som nås från trappa i hallen utgör en privat oas och erbjuder en lugn plats för avkoppling. Med tillräckligt med plats för en dubbelsäng är detta ett perfekt ställe att dra sig tillbaka till för att njuta av lugnet och utsikten över lägenheten. Vidare erbjuds ett fullt maskinellt utrustat kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet i vardagen samt ett vardagsrum med utgång till egen uteplats som vetter mot öster. Brf Södra Boulevarden är en nybildad och stabil förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningens medlemmar har tillgång till felleshus med gemensamhetslokaler och här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. En kort promenad bort ligger Universitet, Mjärdevi, välsorterad mataffär, gym och fantastisk natur i form av park, skog och löp/cykelslingor. Stan med hela dess utbud ligger endast 15 minuter bort på cykel och 10 minuter med buss. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Uteplats
  • Hiss
Stenhagsvägen 40, Blästad, Linköpings kommun

Stenhagsvägen 40

Lägenhet
Blästad, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
1 795 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/2
4 140 kr/mån
21 627 kr/m²

Nu finns möjligheten att skapa sitt eget drömboende i denna trevliga gaveltrea på Stenhagsvägen 40! En trappa upp bjuder denna lägenhet på härliga ytor om 83 kvm. Planlösningen inrymmer entréhall med avhängningsmöjligheter och med en praktisk klädkammare i anslutning. Kök med plats för middagsbord och från köket nås den stora balkongen i härligt västerläge. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och plats för soffgrupp. I övrigt finns två stycken sovrum samt ett ljust badrum med tvättmöjligheter. Här bor ni i en välordnad förening i ett lugnt och trivsamt område. På gångavstånd finns Ekholmens Centrum som bland annat erbjuder apotek, systembolag och matbutiker. Vackra promenadstråk finns precis intill knuten och i närområdet finns skolor, förskolor och lekplatser. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 5