Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gustaf Eriksson

Gustaf Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallhusen, null, Linköpings kommun
  • 5 lediga bostäder

Vallhusen

Radhus
Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
fr. 5 990 000 kr
137-139 m²
6 rum
405 m² tomt

På Skogsvallen i Södra Hjulsbro påbörjas nu ett modernt, arkitektritat och exklusivt nyproduktionsprojekt. På totalt 14 friköpta tomter kommer 8 friliggande villor och 6 parhus uppföras. Här ges chansen att flytta in i nyproducerade bostäder med äganderätt, som kommer präglas av hög kvalitét gällande materialval och design i ett av Linköpings mest populära områden. Vallhusen byggs med öga för detalj och funktion där inget lämnas åt slumpen. Solcellspaneler i sydväst, högkvalitativa materialval, en social planlösning och moderna färgval är bara några av de attribut som skapar en härlig hemkänsla. Dessutom med en vacker trädgård i bästa solläge. Exteriört byggs husen med ett falsat plåttak med solcellspaneler, stående spontad panel i varmgrå respektive gråsvart kulör och en lummig trädgård. Samtliga bostäder byggs på optimala tomter med trädgård i bästa sydvästläge, väl insynsskyddat tack vare genomtänkt placering. Till hus nr 2-14 följer en carport med verkstadsdel, alternativt ett gårdshus på 21m² som möjligt tillval mot offert. Parhusen kommer vara spegelvända bostäder smart placerade för att maximera tomtyta och insynsskydd. Övriga är friliggande villor, med samma planlösning. Samtliga bostäder upplåtes med äganderätt. Projektet är Svanenmärkt med energiklass B vilket innebär att du som köpare kan ha rätt till rabatterat Grönt bolån genom din bank. Hjulsbro har under många år varit ett populärt val för Linköpingsbor att stadga sig i. Med närhet till skola, matbutik, idrottsplan, vackra promenadstråk och grönområden bor du här i ett barnvänligt och vackert område längs med Stångån. Straxt utanför Skogsvallen finns också fina Ullstämmaskogens naturreservat och Landeryds golfklubb. ARKITEKTENS EGNA ORD OM PROJEKTET Vi har försökt att skapa ett boende för den moderna familjen som vill leva ett hållbart liv. Husen är utformade för att levas i med massor av smarta och praktiska lösningar, de kan också enkelt förändras med tiden när behoven skiftar. Husen har en spännande form som är både modern och traditionell på samma gång och ändrar karaktär beroende på varifrån du betraktar dem. Både invändigt och utvändigt är materialen omsorgsfullt valda för skapa härliga tidlösa rum som kan åldras vackert. Husen kommer att Svanen-märkas vilket betyder att hela huset, både konstruktionen och ytskikten, håller en mycket hög standard vad gäller hållbarhet och hälsa. Inflytt till bostäderna sker löpande med beräknad start höst/vinter 2024, med reservation för ändring. Varmt välkommen att kontakta mäklarna vid frågor.

  • Nybyggnadsprojekt
Lerboga Ekbacken 18, Bankekind, Linköpings kommun

Lerboga Ekbacken 18

Villa
Bankekind, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
2 695 000 kr
50 m²
2 rum
1 452 m² tomt

Precis i anslutning till Bankekind samhälle, med en helt fantastisk utsikt över Bankekind samhälle, kyrkan och landskapet. Här är stället för er som söker compact living i mycket gott skick. Det finns två stugor på tomten, där huvudhuset är på ca 50 m². Hela bostaden är i mycket gott skick och genomgått renovering under senaste åren. Planlösning fördelad på ett sovrum, vardagsrum med värmande braskamin och luftvärmepump, kök med matplats, badrum och klädkammare. Från vardagsrummet finns utgång till en härlig altan i bästa solläge. En del är inglasad och sedan finns ett stort altandäck som går runt ena gaveln på huset. Gäststugan, som ligger strax ovanför har även den ett stort altandäck. Ett trevligt allrum med luftvärmepump, pentry, sovrum och badrum. Perfekt för att ha ett hemmakontor! Trädgården är delvis av naturtomts karaktär och är relativt lättskött med ett flertal fruktträd, så som äppelträd, plommonträd och päronträd. Det finns även ett större förråd/garage på tomten. Lugnt och fridfullt område med en känsla av att bo på landet men ändå nära stan. Nära tillgång till skog och vatten samt både förskola och skola. Bra möjlighet att åka kommunalt. Välkomna på visning av ett ställe med massor av charm!

Krängegatan Idyllen 2, Kränge, Linköpings kommun

Krängegatan Idyllen 2

Tomt
Kränge, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
2 500 000 kr
2 063 m² tomt

Redan adressen, "Krängegatan Idyllen" beskriver med rätt ord det här fantastiskt fina tomtområdet. Som i en glänta, mellan skog och öppna marker, finns de här sex tomterna, där tre tomter redan är sålda. Här kan ni välja fritt vilket hus och husleverantör ni önskar då de inte är uppbundna till en viss leverantör. Området ligger i en lätt sluttning i bästa sydvästläge, så alla kommer kunna få både fin utsikt och goda sollägen. Storlekarna på tomterna varierar något men är på mer än 1500 m² styck. El, kommunalt vatten och avlopp, samt fiber finns till tomtgräns. Anslutningsavgift för kommunalt VA är erlagd. Till populära och barnvänliga Malmslätt är det bara några kilometer, där god service finns med förskolor, skolor, vårdcentral, apotek och matbutik. De 3 tomterna som återstår: Krängegatan Idyllen 2 (Ledberg 1:17), tomtarea om 2063 m²: Utgångspris 2 500 000 kr. Krängegatan Idyllen 3 (Ledberg 1:21), tomtarea om 1529 m². Utgångspris 2 500 000 kr. Krängegatan Idyllen 5 (Ledberg 1:20), tomtarea om 1522 m². Utgångspris 2 500 000 kr.

Visar alla 3