Mäklare Gustaf Eriksson

Gustaf Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rinna Östergård 1, null, Boxholms kommun

Rinna Östergård 1

Gård/Skog
Boxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
4 500 000 kr
150 m²
4 rum
12 ha tomt

I böljande landskap, och utmed en slingrande landsväg ligger Rinna Östergård. Gården omfattar dryga 10 ha mark och består främst av ett sammanhängande område med bete och lite skog. Till fastigheten hör två fina bostadshus så något för er som söker ett generationsboende, eller hyra ut och få goda extra inkomster. Stora huset har fått ny panel, nya fönster, nytt tak och en tillbyggnad. Även inne är allt i gott skick. Flygelbyggnaden är även den i 1½ plan men lite mindre och passar perfekt för ett par. Ladugård och loge med ett enklare stall med 4 boxar i ladugården. Logdel med stora förrådsmöjligheter. Precis intill stallet börjar betesmarken, så perfekt för er som vill ha hästar eller andra djur. Bredvid finns ett garage med två portar och gjutet golv. Rinna är en liten ort, men här finns en förskola och inte minst fint bad i Rinnasjön och bra väg gör det lätt att pendla. Till E4:an är det bara ett par km och till Väderstad är det bara 5 km. Varmt välkomna på visning!

Krängegatan Idyllen 2, Kränge, Linköpings kommun

Krängegatan Idyllen 2

Tomt
Kränge, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
2 500 000 kr
2 063 m² tomt

Redan adressen, "Krängegatan Idyllen" beskriver med rätt ord det här fantastiskt fina tomtområdet. Som i en glänta, mellan skog och öppna marker, finns de här sex tomterna, där två tomter redan är sålda. Här kan ni välja fritt vilket hus och husleverantör ni önskar då de inte är uppbundna till en viss leverantör. Området ligger i en lätt sluttning i bästa sydvästläge, så alla kommer kunna få både fin utsikt och goda sollägen. Storlekarna på tomterna varierar något men är på mer än 1500 m² styck. El, kommunalt vatten och avlopp, samt fiber finns till tomtgräns. Anslutningsavgift för kommunalt VA är erlagd. Till populära och barnvänliga Malmslätt är det bara några kilometer, där god service finns med förskolor, skolor, vårdcentral, apotek och matbutik. De 4 tomterna som återstår: Krängegatan Idyllen 1 (Ledberg 1:22), tomtarea om 1525 m². Utgångspris 2 500 000 kr. Krängegatan Idyllen 2 (Ledberg 1:17), tomtarea om 2063 m²: Utgångspris 2 500 000 kr. Krängegatan Idyllen 3 (Ledberg 1:21), tomtarea om 1529 m². Utgångspris 2 500 000 kr. Krängegatan Idyllen 5 (Ledberg 1:20), tomtarea om 1522 m². Utgångspris 2 500 000 kr.

Vallhusen, null, Linköpings kommun
  • 6 lediga bostäder

Vallhusen

Villa
Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
fr. 6 895 000 kr
165 m²
7 rum
355 m² tomt

På Skogsvallen i Södra Hjulsbro påbörjas nu ett modernt, arkitektritat och exklusivt nyproduktionsprojekt. På totalt 6 friköpta tomter kommer 4 villor och 2 parhus uppföras, samtliga om 165m². Här ges chansen att flytta in i nyproducerade bostäder som kommer präglas av hög kvalitét gällande materialval och design i ett av Linköpings mest populära områden. Vallhusen byggs med öga för detalj och funktion där inget lämnas åt slumpen. Solcellspaneler i sydväst, högkvalitativa materialval, vattenburen golvvärme, en social planlösning och moderna färgval är bara några av de attribut som skapar en härlig hemkänsla. Dessutom med en vacker trädgård i bästa solläge. Exteriört byggs husen med ett falsat plåttak med integrerade solcellspaneler, stående spontad panel i varmgrå respektive gråsvart kulör och en lummig trädgård. Samtliga bostäder byggs på optimala tomter med trädgård i bästa sydvästläge, väl insynsskyddat tack vare genomtänkt placering. Till hus nr 2-6 följer en carport med verkstadsdel, alternativt ett gårdshus på 21m² som möjligt tillval mot offert. Hus 1 och 2 kommer vara spegelvända parhus smart placerade för att maximera tomtyta och insynsskydd. Hus 3 till 6 är friliggande villor, samtliga med samma planlösning. Samtliga bostäder upplåtes med äganderätt. Hjulsbro har under många år varit ett populärt val för Linköpingsbor att stadga sig i. Med närhet till skola, matbutik, idrottsplan, vackra promenadstråk och grönområden bor du här i ett barnvänligt och vackert område längs med Stångån. Straxt utanför Skogsvallen finns också fina Ullstämmaskogens naturreservat och Landeryds golfklubb. ARKITEKTENS EGNA ORD OM PROJEKTET Vi har försökt att skapa ett boende för den moderna familjen som vill leva ett hållbart liv. Husen är utformade för att levas i med massor av smarta och praktiska lösningar, de kan också enkelt förändras med tiden när behoven skiftar. Husen har en spännande form som är både modern och traditionell på samma gång och ändrar karaktär beroende på varifrån du betraktar dem. Både invändigt och utvändigt är materialen omsorgsfullt valda för skapa härliga tidlösa rum som kan åldras vackert. Husen kommer att Svanen-märkas vilket betyder att hela huset, både konstruktionen och ytskikten, håller en mycket hög standard vad gäller hållbarhet och hälsa. Inflytt är beräknad till sommar/höst 2024, med reservation för ändring. Läs mer genom att trycka på bostäderna nedan.

  • Nybyggnadsprojekt
Sjögestad bro 1, Sjögestad, Linköpings kommun

Sjögestad bro 1

Villa
Sjögestad, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
Pris saknas
528 m²
14 rum
1,7 ha tomt

Mitt i den östgötska idyllen är Sjögestad Bro beläget. Med sin slottsliknande karaktär, med anor ända tillbaka till 1700-talet, så är detta nästintill en unik chans för er som söker ett hem utöver det vanliga. Bostadsdelen av huset är fördelat på två hela plan, med en entréhall som är som tagen ur en film med bred trappa och en takhöjd på ca 7 meter. Från hallen leds man vidare i olika salonger, bibliotek, serveringsgång och kök. En trappa upp finns även där salong och väl tilltagna sovrum. Ytterligare en trappa upp finns hela vindsplanet och även där en god takhöjd. Vinden används idag som förråd. Under huset finns en stor källare. Vidare finns ett gammalt spannmålsmagasin i flera våningar samt det ursprungliga bostadshuset (ej varit bebott under lång tid). Stor, vacker, parkliknande tomt om 16 650 m², med en stor gräsyta som omringas av vackra lövträd. Ta chansen att förvärva ert egna kungarike, den chansen kommer inte många gånger i livet!

Gunnerstad 1, Gamleby, Västerviks kommun

Gunnerstad 1

Gård/Skog
Gamleby, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
19 500 000 kr
270 + 50 m²
148 ha tomt

Precis utanför Gamleby tätort, högt beläget med fantastisk utsikt ligger vackra Gunnerstad gård. Böljande landskap, där den öppna marken som består av ca 30 ha, ligger runt gårdscentrum. Skogsmarken, med dess mycket fina vägnät, består av dryga 100 ha produktiv skogsmark. En nyupprättad skogsbruksplan anger dryga 22 000 m³sk och består främst av fina tallbestånd. Mangårdsbyggnaden som har ett stort, skönt skuggande vårdträd vid entrén, har flera vackra rum, ett rejält bondkök, eldstäder och ett mycket vackert uterum. Från uterummet ges en fantastisk vy över gårdens marker. Vidare finns en "arbetarlänga" bestående av två lägenheter i enklare skick, samt klassiska ekonomibyggnader såsom ladugård och loge, snickarbod och drängstuga. På Gunnerstads marker finns fornlämningar och framförallt de kända kungagravarna som ligger vackert på vägen upp till gården. Något för er som söker en vacker skogsfastighet som bjuder på trivsamt boende, mycket fin skog och goda jaktmöjligheter.

Vallhusen, hus 4, Hjulsbro, Linköpings kommun

Vallhusen, hus 4

Villa
Hjulsbro, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
7 495 000 kr
165 m²
7 rum
300 m² tomt

Vallhusen, hus nummer 4 är en ståtlig villa placerad högt upp på Skogsvallsgatan. Fastigheten huserar en unik och modern villa där kvalitet, hållbara materialval och god design gjuter grunden. Fördelat på två och en halv plan om totalt 165 kvm finns det här gott om plats för hela familjen. Med genomgående ekparkett, noggrant utvalda material och ett modernt färgval får bostaden en gemytlig och exklusiv känsla. Husets sluttande tak är strategiskt utformat med integrerade solcellspaneler i sydväst som bidrar till en låg driftkostnad ihop med fjärrvärmen. Vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Tack vare utformningen av byggnaderna på gatan får du här en insynsskyddad och fin trädgård i bästa solläge. Till hus nummer 4 kommer en carport med verkstadsdel, eller som möjligt tillval mot offert, ett gårdshus. Till carporten installeras en laddbox för elbil. Hjulsbro har under många år varit ett populärt val för Linköpingsbor att stadga sig i. Med närhet till skola, matbutik, idrottsplan, vackra promenadstråk och grönområden bor du här i ett barnvänligt och vackert område längs med Stångån. Straxt utanför Skogsvallen finns också fina Ullstämmaskogens naturreservat och Landeryds golfklubb. Välkommen hem!

  • Nyproduktion
Vallhusen, hus 2, Hjulsbro, Linköpings kommun

Vallhusen, hus 2

Radhus
Hjulsbro, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
7 195 000 kr
165 m²
7 rum
300 m² tomt

Vallhusen, hus nummer 2 är ett vackert parhus placerat högt upp på Skogsvallsgatan. Tillsammans med hus 1 utgör denna bostad en unik och modern form av parhus där kvalitet, hållbara materialval och god design gjuter grunden. Med genomgående ekparkett, noggrant utvalda material och ett modernt färgval får bostaden en gemytlig och exklusiv känsla. Husets sluttande tak är strategiskt utformat med integrerade solcellspaneler i sydväst som bidrar till en låg driftkostnad ihop med fjärrvärmen. Vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Tack vare utformningen av byggnaderna får du här en insynsskyddad och fin trädgård i bästa solläge. Till hus nummer 2 kommer en carport med verkstadsdel, eller som möjligt tillval, ett gårdshus. Till carporten installeras en laddbox för elbil. Hjulsbro har under många år varit ett populärt val för Linköpingsbor att stadga sig i. Med närhet till skola, matbutik, idrottsplan, vackra promenadstråk och grönområden bor du här i ett barnvänligt och vackert område längs med Stångån. Straxt utanför Skogsvallen finns också fina Ullstämmaskogens naturreservat och Landeryds golfklubb. Välkommen hem!

  • Nyproduktion
Vallhusen, hus 1, Hjulsbro, Linköpings kommun

Vallhusen, hus 1

Radhus
Hjulsbro, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
6 895 000 kr
165 m²
7 rum
300 m² tomt

Vallhusen, hus nummer 1 är ett vackert parhus placerat högt upp på Skogsvallsgatan. Tillsammans med hus 2 utgör denna bostad en unik och modern form av parhus där kvalitet, hållbara materialval och god design gjuter grunden. Fördelat på två och en halv plan om totalt 165 kvm finns det här gott om plats för hela familjen. Med genomgående ekparkett, noggrant utvalda material och ett modernt färgval får bostaden en gemytlig och exklusiv känsla. Husets sluttande tak är strategiskt utformat med integrerade solcellspaneler i sydväst som bidrar till en låg driftkostnad ihop med fjärrvärmen. Vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Tack vare utformningen av byggnaderna får du här en familjär och vacker hörntomt i bästa solläge. Laddbox för elbil installeras på husgaveln. Hjulsbro har under många år varit ett populärt val för Linköpingsbor att stadga sig i. Med närhet till skola, matbutik, idrottsplan, vackra promenadstråk och grönområden bor du här i ett barnvänligt och vackert område längs med Stångån. Straxt utanför Skogsvallen finns också fina Ullstämmaskogens naturreservat och Landeryds golfklubb. Välkommen hem!

  • Nyproduktion
Vallhusen, hus 3, Hjulsbro, Linköpings kommun

Vallhusen, hus 3

Villa
Hjulsbro, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
7 495 000 kr
165 m²
7 rum
300 m² tomt

Vallhusen, hus nummer 3 är en ståtlig villa placerad högt upp på Skogsvallsgatan. Fastigheten huserar en unik och modern villa där kvalitet, hållbara materialval och god design gjuter grunden. Fördelat på två och en halv plan om totalt 165 kvm finns det här gott om plats för hela familjen. Med genomgående ekparkett, noggrant utvalda material och ett modernt färgval får bostaden en gemytlig och exklusiv känsla. Husets sluttande tak är strategiskt utformat med integrerade solcellspaneler i sydväst som bidrar till en låg driftkostnad ihop med fjärrvärmen. Vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Tack vare utformningen av byggnaderna på gatan får du här en insynsskyddad och fin trädgård i bästa solläge. Till hus nummer 3 kommer en carport med verkstadsdel, eller som möjligt tillval mot offert, ett gårdshus. Till carporten installeras en laddbox för elbil. Hjulsbro har under många år varit ett populärt val för Linköpingsbor att stadga sig i. Med närhet till skola, matbutik, idrottsplan, vackra promenadstråk och grönområden bor du här i ett barnvänligt och vackert område längs med Stångån. Straxt utanför Skogsvallen finns också fina Ullstämmaskogens naturreservat och Landeryds golfklubb. Välkommen hem!

  • Nyproduktion

Visar alla 9