Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gustaf Eriksson

Gustaf Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Krågedal gård, Rimforsa, Kinda kommun
  • Sön 16 jun kl 15:00
Krågedal gård, Rimforsa, Kinda kommun, bild 2
Krågedal gård, Rimforsa, Kinda kommun, bild 3

Krågedal gård

Gård/Skog
Rimforsa, Kinda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
5 900 000 kr
120 m²

Den slingrande landsvägen mellan sjö, skog och öppna landskap leder till den charmiga gården Krågedal, belägen strax utanför Rimforsa. Här hittar du ett gårdscentrum som ligger högt med en hänförande utsikt över den glittrande sjön Åsunden och det vackra landskapet runtomkring. Bostadshuset i två fulla plan erbjuder gott om utrymme och möjligheter för dig som vill skapa ditt drömhem. Även om huset behöver renoveras, är potentialen stor. Direkt bakom bostadshuset ligger ett uthus – efter lite fix kan det vara idealiskt för gäster eller hemmakontor. Bostadshuset är kopplat till kommunalt vatten och avlopp. Ladugården och logen, belägna strax nedanför, erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter eller kan anpassas för enklare djurhållning. Marken är till största delen skogsmark, belägen en liten bit ifrån bostadshuset och består totalt av nästan 34 ha varav 28,7 ha är skogsmark. Och inte minst en lång strandlinje mot vackra Åsunden. Krågedal ägs i bolagsform idag, vilket innebär att köparen kan förvärva fastigheten via eget bolag om så önskas! En chans för er som söker en gård, full med potential!

  • Premium
Tomter i Ekängen, null, Linköpings kommun
  • 5 lediga bostäder

Tomter i Ekängen

Tomt
Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
fr. 2 400 000 kr
840 m² tomt

Är du redo att bygga ditt drömhem i ett av Linköpings mest eftertraktade områden? Vi presenterar stolt fem tomter i det idylliska Ekängen, där naturskön omgivning möter stadens bekvämligheter. Denna sällsynta möjlighet är perfekt för dig som vill skapa en harmonisk tillvaro med hög livskvalitet samt forma ditt nästa boende helt efter eget smak och tycke. Byggnationsmöjligheten är inte bundet till någon specifik husleverantör utan här kan ni välja helt fritt vem ni vill bygga huset med. Vid tomtgräns finns alla bekvämligheter så som kommunalt vatten och avlopp, fiber och el. Storleken på tomterna ligger mellan 739 och 839 kvm. Kostnader för dem olika anslutningarna är uppskattad till följande: Elnätet = ca 50.000 kr, Kommunalt V/A = ca 180.000 kr, Fiber = ca 30.000 kr. Tillträde av tomterna är beräknat att ske under sen höst 2024. I Ekängen bor du i populära och trivsamma kvarter som är belägen intill sjön Roxen. Detta är ett drömställe för alla och speciellt för barnfamiljen. Här har ni närhet till vatten, skog och slingrande grusvägar. Här finns flera förskolor och en nybyggd skola för årskurs 1-6. Ekängen ligger endast nio kilometer från Linköpings centrum. Med bra bussförbindelser tar du dig in till centrum på mindre än 15 minuter. Här är det lätt för hela familjen att trivas! Vänligen kontakta mäklare för bokning av privat visning. Varmt välkomna!

  • Nybyggnadsprojekt
Lerboga Ekbacken 18, Bankekind, Linköpings kommun

Lerboga Ekbacken 18

Villa
Bankekind, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
2 495 000 kr
50 m²
2 rum
1 452 m² tomt

Precis i anslutning till Bankekind samhälle, med en helt fantastisk utsikt över Bankekind samhälle, kyrkan och landskapet. Här är stället för er som söker compact living i mycket gott skick. Det finns två stugor på tomten, där huvudhuset är på ca 50 m². Hela bostaden är i mycket gott skick och genomgått renovering under senaste åren. Planlösning fördelad på ett sovrum, vardagsrum med värmande braskamin och luftvärmepump, kök med matplats, badrum och klädkammare. Från vardagsrummet finns utgång till en härlig altan i bästa solläge. En del är inglasad och sedan finns ett stort altandäck som går runt ena gaveln på huset. Gäststugan är på ca 25 kvm och ligger strax ovanför. Även här finns ett stort altandäck. Ett trevligt allrum med luftvärmepump, pentry, sovrum och badrum. Perfekt för att ha ett hemmakontor! Trädgården är delvis av naturtomts karaktär och är relativt lättskött med ett flertal fruktträd, så som äppelträd, plommonträd och päronträd. För extra komfort och avkoppling finns även ett spabad. Det finns även ett större förråd/garage på tomten. Lugnt och fridfullt område med en känsla av att bo på landet men ändå nära stan. Nära tillgång till skog och vatten samt både förskola och skola. Bra möjlighet att åka kommunalt. Välkomna på visning av ett ställe med massor av charm!

Vallhusen, null, Linköpings kommun
  • 4 lediga bostäder

Vallhusen

Villa
Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
fr. 5 990 000 kr
139 m²
6 rum
405 m² tomt

*6 HUS SÅLDA, 4 RESERVERADE. JUST NU ENDAST 4 LEDIGA HUS* På Skogsvallen i Södra Hjulsbro påbörjas nu ett modernt, arkitektritat och exklusivt nyproduktionsprojekt. På totalt 14 friköpta tomter kommer 8 friliggande villor och 6 parhus uppföras. Här ges chansen att flytta in i nyproducerade bostäder med äganderätt, som kommer präglas av hög kvalitét gällande materialval och design i ett av Linköpings mest populära områden. Vallhusen byggs med öga för detalj och funktion där inget lämnas åt slumpen. Solcellspaneler i sydväst, högkvalitativa materialval, en social planlösning och moderna färgval är bara några av de attribut som skapar en härlig hemkänsla. Dessutom med en vacker trädgård i bästa solläge. Exteriört byggs husen med ett falsat plåttak med solcellspaneler, stående spontad panel i varmgrå respektive gråsvart kulör och en lummig trädgård. Samtliga bostäder byggs på optimala tomter med trädgård i bästa sydvästläge, väl insynsskyddat tack vare genomtänkt placering. Till hus nr 2-14 följer en carport med verkstadsdel, alternativt ett gårdshus på 21m² som möjligt tillval mot offert. Parhusen kommer vara spegelvända bostäder smart placerade för att maximera tomtyta och insynsskydd. Övriga är friliggande villor, med samma planlösning. Samtliga bostäder upplåtes med äganderätt. Projektet är Svanenmärkt med energiklass B vilket innebär att du som köpare kan ha rätt till rabatterat Grönt bolån genom din bank. Hjulsbro har under många år varit ett populärt val för Linköpingsbor att stadga sig i. Med närhet till skola, matbutik, idrottsplan, vackra promenadstråk och grönområden bor du här i ett barnvänligt och vackert område längs med Stångån. Straxt utanför Skogsvallen finns också fina Ullstämmaskogens naturreservat och Landeryds golfklubb. ARKITEKTENS EGNA ORD OM PROJEKTET Vi har försökt att skapa ett boende för den moderna familjen som vill leva ett hållbart liv. Husen är utformade för att levas i med massor av smarta och praktiska lösningar, de kan också enkelt förändras med tiden när behoven skiftar. Husen har en spännande form som är både modern och traditionell på samma gång och ändrar karaktär beroende på varifrån du betraktar dem. Både invändigt och utvändigt är materialen omsorgsfullt valda för skapa härliga tidlösa rum som kan åldras vackert. Husen kommer att Svanen-märkas vilket betyder att hela huset, både konstruktionen och ytskikten, håller en mycket hög standard vad gäller hållbarhet och hälsa. Inflytt till bostäderna sker löpande med beräknad start höst/vinter 2024, med reservation för ändring. Varmt välkommen att kontakta mäklarna vid frågor.

  • Nybyggnadsprojekt
Sätra Mellangård 1, Bestorp, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sätra Mellangård 1

Gård/Skog
Bestorp, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
4 995 000 kr
105 + 3 m²
4 rum
11 ha tomt

Bestorp ligger 25 km söder om Linköping mitt i det vackra eklandskapet längs med sjön Stora Rängen. Här finns bland annat välsorterad mataffär, skola årskull F-6, förskola, äldreboende, båtklubb samt fin badplats. Det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss. Gården ligger i Sätra by, som har en karaktär av en utglesad radby, och är otroligt vackert belägen i söderläge med milsvida utsikt över nejden och Sätrasjön. Sätra skola ligger bara en hästhage bort och cykelväg finns ända in till Bestorp samhälle. Här kan du bo på landet men ändå ha närheten till allt - det bästa av två världar! Stora ekar pryder de parklika hagmarkerna som betesmarker för hästar, kor och får. Fält och åkrar har under lång tid brukats ekologiskt. Den välplanerade trädgården ger massor av frukt och bär såsom olika äppelsorter, päron, svarta vinbär, plommon och bigarråer. För gården ingår även fiskerätt i Sätrasjön. Gården består av ett bostadshus på ca 110 kvm om- och tillbyggd under 1983 – 2000. Stor ladugård med tre boxplatser, maskinhallsbyggnad, jordkällare, inredningsbar bod och ett jättefint gästhus på ca 40 kvm. Bostaden värms upp med vattenburen vedpanna med elpatron. Mycket ved finns i den egna skogen och eldar man så blir det låga uppvärmningskostnader. Djupborrad egen brunn finns och kommunalt vatten och avlopp är på gång. Bostadshuset består av kök med matplats, matrum, groventré med dusch, tvättmaskin och torkskåp. Stora entrén med rymlig hall, toalett och pannrum. Stort vardagsrum med fönster i tre väderstreck. Ovanvåningen rymmer bad/wc, garderober samt ett större och ett mindre sovrum.

Krängegatan Idyllen 2, Kränge, Linköpings kommun

Krängegatan Idyllen 2

Tomt
Kränge, Linköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
2 500 000 kr
2 063 m² tomt

Redan adressen, "Krängegatan Idyllen" beskriver med rätt ord det här fantastiskt fina tomtområdet. Som i en glänta, mellan skog och öppna marker, finns de här sex tomterna, där tre tomter redan är sålda. Här kan ni välja fritt vilket hus och husleverantör ni önskar då de inte är uppbundna till en viss leverantör. Området ligger i en lätt sluttning i bästa sydvästläge, så alla kommer kunna få både fin utsikt och goda sollägen. Storlekarna på tomterna varierar något men är på mer än 1500 m² styck. El, kommunalt vatten och avlopp, samt fiber finns till tomtgräns. Anslutningsavgift för kommunalt VA är erlagd. Till populära och barnvänliga Malmslätt är det bara några kilometer, där god service finns med förskolor, skolor, vårdcentral, apotek och matbutik. De 3 tomterna som återstår: Krängegatan Idyllen 2 (Ledberg 1:17), tomtarea om 2063 m²: Utgångspris 2 500 000 kr. Krängegatan Idyllen 3 (Ledberg 1:21), tomtarea om 1529 m². Utgångspris 2 500 000 kr. Krängegatan Idyllen 5 (Ledberg 1:20), tomtarea om 1522 m². Utgångspris 2 500 000 kr.

Visar alla 6