Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Åsa von Zweigbergk

Åsa von Zweigbergk

Om mig

Jag är utbildad civilekonom och har 14 års erfarenhet som fastighetsmäklare. Mitt mål är att leverera en mäklartjänst på högsta nivå och mina ledord är engagerad, pålitlig och professionell. Jag strävar efter att överträffa mina kunders förväntan och ger alltid mitt yttersta i varje affär och vill att mina säljare ska känna att de gjort allt för att maximera sin bostadsaffär. Är du nyfiken på hur jag kan hjälpa dig? Välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Landåvägen 4, Jarlaberg, Nacka kommun

Landåvägen 4

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
3 750 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
6 469 kr/mån
50 000 kr/m²

** RING / SMS MÄKLAREN FÖR VISNING - 0767-87 00 24 ** Välkomna till denna fantastiska gavel-3:a om 75 kvm med havsutsikt! Belägen en trappa upp med balkong med sol fram till lunch erbjuder denna välplanerade lägenhet allt som ni kan önska er. Det första som slår en är den fria utsikten. Från köks-och sovrumsfönstret ser man Stockholms inlopp och båtarna glida förbi. Lägenheten är smakfullt inredd och har ett rymligt vardagsrum som angränsar till köket. Här finns gott om plats för både bekväm soffhörna och mediaförvaring. Köket har även en trevlig matplats invid fönstret, där ni kan avnjuta era måltider med utsikt över det glittrande vattnet. Utöver detta finns även en rymlig balkong där ni kan njuta av förmiddagssolen och blicka ut över horisonten. Med två rymliga sovrum och ett stort badrum med dusch och tvättmaskin har ni allt ni behöver för en bekväm vardag. Dessutom erbjuder föreningen både hiss från markplan och möjlighet till billig garageplats. Läget är perfekt för er som älskar naturen, det är endast 10 minuters promenad till Nyckelvikens naturreservat och närheten till havet. Med ett barnvänligt läge och goda kommunikationer är detta verkligen ett drömboende för er som vill ha det bästa av två världar - stadens puls och lugnet i naturen. Sammanfattningsvis - Fin 3:a med ett av de bästa lägena i Jarlaberg som vi med stolthet hälsar Er varmt välkomna till!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Edinsvägen 1, Ektorp, Nacka kommun

Edinsvägen 1

Lägenhet
Ektorp, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
3 950 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 1/10
6 676 kr/mån
39 698 kr/m²

** Kontakta mäklaren för visning ** Ljus luftig och gavelfyra om 99,5 kvm med härlig inglasad balkong i högt läge med utsikt ner över bostadsområdet och Nacka. Lägenheten har ett stort kök med matplats och fönster i tre väderstreck. Tre bra sovrum, varav ett master bedroom - en suite. Ett nyrenoverat badrum som stambytes 2021. I hallen finns gäst-wc som också renoverats. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten och fina trägolv. Stora fönster med fint ljusinsläpp samt nymålade ytskikt gör den här lägenheten rättvisa. Till bostaden hör även ett vindsförråd. HSB Brf Skogshöjden i Nacka är en välskött förening som nyligen har utfört stambyte i husen. Här bor du alldeles nära Nyckelvikens naturreservat och med en direkt närhet till matbutiker, shoppingcentrum, gym, badplatser samt flera bra skolor och förskolor inom ett kortare gångavstånd. Kommunikationerna är goda in mot City. Ta antingen bussen utanför porten eller gå 500 meter till Ektorp för någon av de 5 andra busslinjerna som smidigt tar dig in till slussen inom ca 15 min.

  • Balkong
  • Hiss
Södra vägen 39, 8 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun

Södra vägen 39, 8 tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
4 200 000 kr
47 m²
2 rum
vån 8/8
4 020 kr/mån
89 362 kr/m²

** Accepterat Pris ** ** RING / SMS MÄKLAREN FÖR VISNING - 0767-87 00 24 ** Här välkomnas ni till en helt nyproducerad bostad på södra sidan av Kvarnholmen. Bostaden ligger högst upp i huset med balkong i österläge med sjöutsikt. Praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt et väl tilltaget badrum i direkt anslutning. Badrummet är inrett i neutrala färger med matta, vita kakelplattor och golv i grå klinker. Här finns även en kommod med tvättställ i vitt, duschvägg i klarglas samt tvättutrustning med förvaring i väggskåp ovanför. Hallen leder vidare till rymligt vardagsrum och kök i social planlösning vilken förlängs ytterligare av balkongen om ca 7 kvm i österläge med sjöutsikt. Ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck skapar ett härligt ljus och rymd. Modernt kök med släta vita luckor och silvergrå bänkskiva med stänkskyddssockel för en stilren känsla. Här finner du energieffektiva vitvaror i rostfritt, rostfri blandare, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, samt helintegrerad diskmaskin som ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket. Bostaden har genomgående naturliga materialval såsom 3-stavsparkett i ek, fönsterbänkar i natursten och vita väggar vilket ger en klassisk och stilren känsla där du själv har möjlighet att sätta din personliga prägel.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3