Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Åsa von Zweigbergk

Åsa von Zweigbergk

Om mig

Jag är utbildad civilekonom och har 14 års erfarenhet som fastighetsmäklare. Mitt mål är att leverera en mäklartjänst på högsta nivå och mina ledord är engagerad, pålitlig och professionell. Jag strävar efter att överträffa mina kunders förväntan och ger alltid mitt yttersta i varje affär och vill att mina säljare ska känna att de gjort allt för att maximera sin bostadsaffär. Är du nyfiken på hur jag kan hjälpa dig? Välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Helgesons väg 8D, Finntorp, Nacka kommun

Helgesons väg 8D

Lägenhet
Finntorp, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
4 250 000 kr
64 m²
3.5 rum
vån 1/2
4 042 kr/mån
66 406 kr/m²

Här välkomnas ni till ett otroligt charmigt bostadsrättsradhus i två plan med naturnära läge! Egen ingång till 64 väldisponerade kvadratmeter i lugna och trivsamma Talliden i Finntorp. Här erbjuds ett unikt, välplanerat och modernt boende med öppen planlösning, härligt ljusinsläpp och högt i tak. Ytan disponeras på två plan med kök och vardagsrum i öppen planlösning på entréplan. På övre plan finns två sovrum, och litet allrum. På entréplan finns ett rymligt badrum och på övre plan en toalett. Mer maximerade kvadratmeter får man leta efter och dessutom finns här mycket goda förvaringsmöjligheter samt ett tillhörande förråd. Solig och trivsam uteplats belägen i sydväst omgärdad av en syrenhäck vilket ger ett trevligt insynsskydd under sommarhalvåret. Till lägenheten hör en parkeringsplats belägen precis intill bostaden. Läget bjuder på ett bekvämt boende med omedelbar närhet in till city. Gångavstånd (10 minuter) till populära Sickla köpkvarter med butiker, flertalet restauranger, biograf, saluhall, träningscenter och mycket mer. På 5 minuters promenadavstånd ligger Svindersvik med välbevarade 1700-tals hus och vackra promenadstråk. I Svindersviks ena brygghus, ca 15 minuter bort går det bra att äta lunch eller fika. Attraktiva Talliden/Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud. Till city tar det 8 min med buss och du kan även ta tvärbanan från Sickla. År 2030 kommer även t-bana till Värmdövägen.

  • Balkong
  • Uteplats
Fyrspannsvägen 46, 3 tr, Jarlaberg, Nacka kommun

Fyrspannsvägen 46, 3 tr

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 895 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 3/5
5 250 kr/mån
45 952 kr/m²

Synnerligen fräsch och fin 2,5a om 63 kvm med två sovrum och en inglasad balkong med ett högt läge. Modern och smakfull inredning i både kök och badrum och genomgående fina ytskikt. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en ypperlig planlösning med välfördelade kvardratmetrar med två sovrum och en rymlig klädkammare. Köket är välutrustat och har en trevlig matplats och utgång till balkong alldeles intill. Socialt vardagsrum med plats för större soffmöblemang och mediaförvaring. Läget är perfekt för dig som älskar naturen, vattnet men ändå vill ha nära till stadens puls. Med närheten till Nyckelvikens naturreservat kan du ta långa promenader i skogen och njuta av vattnet från klipporna, bara få njuta av den friska luften. Dessutom är kommunikationerna utmärkta, från Nacka strand tar man sig med båt till både city och ut till skärgården. Med buss tar man sig smidigt till slussen. Med den korta promenaden ner till Nacka Strand når man förutom båten, flertalet restauranger, minigolf, padelbana och en minilivs. Nacka Forums Galleria ligger bara en kort promenad bort där det finns ett stort utbud av affärer. Sammanfattningsvis - en perfekt minitrea som vi med stolthet hälsar Er varmt välkomna till! Kontakta oss redan idag för mer information och låt oss guida dig till ditt drömboende!

  • Balkong
  • Hiss
Ormingeringen 76, Orminge, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Ormingeringen 76, Orminge, Nacka kommun, bild 2
Ormingeringen 76, Orminge, Nacka kommun, bild 3

Ormingeringen 76

Lägenhet
Orminge, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
1 695 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 311 kr/mån
45 811 kr/m²

Elegant och smakfullt inredd 1,5a i Orminge! Med modern utrustning och påkostade detaljer erbjuder denna bostad en stilfull och bekväm livsstil. Stor och mysig balkong med sol från eftermiddag till kväll blir din egen oas där du kan njuta av solen och utsikten. Med en läcker inredning med en delvis öppen planlösning med köksö och smarta förvaringsmöjligheter med fria ytor är detta en perfekt bostad för dig som söker både komfort och funktionalitet. Högkvalitativa materialval och moderna detaljer skapar en elegant atmosfär. En bostad för den kräsne livsnjutaren! Lägenheten är belägen högst upp i en välskött förening med stabil ekonomi som tack vare försäljning av markområde, har talat om möjliga avgiftssänkningar i framtiden, vilket ger dig trygghet och möjlighet att fokusera på att njuta av ditt nya hem. Till lägenheten hör ett källarförråd med extra förvaringsutrymme. I huset finns cykel-och barnvagnsförråd och föreningen erbjuder bra möjligheter till boendeparkering. Här kan du bo naturnära och samtidigt ha nära till kommunikationer, vilket underlättar vardagen. Fem minuters promenad från lägenheten hittar du natursköna Skarpnäs naturreservat med utegym, motionsspår och vandringsleder. - Ta chansen att bli ägare till denna unika bostad och upplev det bästa av Orminge! OMRÅDET I Orminge bor man med direkt närhet till naturen vilket erbjuder stora möjligheter till ett fantastiskt friluftsliv. I området finns flera insjöar med fina badplatser. Här finns Nacka Golfklubb, flertalet konstgräsplaner, ishall, inomhushallar, Boo rackethall och populära Yasuragi och Skepparholmen spa. Saltsjö-Boo erbjuder fina motionsspår, trevliga vandringsleder och bra cykelvägar ända till Gustavsberg eller till Stockholm City. Skolor i området är tex Myrsjöskolan (F-9), Orminge skola (F-6) Boo Gårds skola (F-6) och Kunskapsgymnasiet Orminge (fristående gymnasium). Det finns även flertalet förskolor i närområdet. Goda kommunikationer från Orminge som är knutpunkten i Saltsjö-Boo. Busslinjerna 444, 445 och 446 går direkt till Slussen och tar ca 20 minuter, 471:an går lokalslingan förbi Nacka Forum och sedan vidare på motorvägen till Slussen. Motorvägsbussen in till Slussen går på ca 15 minuter. Orminge Centrum erbjuder det mesta. Det är ett trivsamt köpcentrum med ett stort utbud av restauranger, caféer och gym. Här finns även Systembolaget samt det populära Lindebergs bageri, Boo vårdcentral, BVC, folktandvården och tre stora matbutiker såsom COOP, Willys och Lidl.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bågvägen 8B, Kummelnäs, Nacka kommun
Bågvägen 8B, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 2
Bågvägen 8B, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 3

Bågvägen 8B

Lägenhet
Kummelnäs, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 795 000 kr
42 m²
2 rum
2 693 kr/mån
66 548 kr/m²

Nu är det möjligt att bli den första med att flytta in i denna perfekta minivilla i Kummelnäs med naturreservat runt knuten! Egen villa om 42 kvm med två stora uteplatser och ett mysigt och högt läge. Ena uteplatsen nås från vardagsrummet och den andra från övervåningen tack vare sutteräng. Stor tomt om 384 kvm i en underbar miljö med egen parkering med laddplats endast 20 min till stan! Saltsjö-Boo är helt rätt för er som uppskattar att bo i anslutning till vacker natur. Härifrån är det bara några få minuters promenad till Velamsunds naturreservat med fantastiskt vackra vyer, hav och sjö, hästhagar och stall. Från kvarteret är det nära till restaurang Långa Raden vid Velamsund med café, grillplatser, härliga skogspromenader, elljusspår och promenadstråk i varierande terräng. En perfekt plats för den som gillar att promenera, löpträna, cykla och åka längd i fin miljö. Skulle du mot förmodan sakna stadspulsen, så finns stan 25 minuter bort med bil. Skolor och förskolor finns i närområdet. Kommunen planerar även att bygga en ny förskola på Åbroddsvägen.

  • Premium
  • Uteplats
Kvarngränd 7, 5 vån, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kvarngränd 7, 5 vån, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Kvarngränd 7, 5 vån, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Kvarngränd 7, 5 vån

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
3 300 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/10
2 984 kr/mån
66 000 kr/m²

** Accepterat Pris ** Varmt välkommen till en riktigt fin tvårummare om 50 kvm på Kvarngränd i den anrika industrilokalen Qvarnen! Fastigheten är från 1931 men förädlades till bostäder år 2015. Bostaden karaktäriseras av en ljus och luftig inredning med högt i tak. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum möter vitt Vedum kök som matchar väl med huset industriella framtoning. Här finns gott om plats för både stor soffa och ett snyggt middagsmöblemang. Fina breda ekgolv och vita väggar. Förutom de sociala ytorna mellan kök och vardagsrum finns även ett stort sovrum med hel garderobslösning, en klädkammare, en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt ett väl tilltaget badrum med badkar och tvättmaskin. I Brf Saltsjöns Magasin IV är livskvalitet och trivsel i fokus och det finns en fantastisk takterrass på taket om ca 500 kvm flertalet sittgrupper, flera stora gasolgrillar och ett inglasat bokningsbart uterum. På takterrassen är det sol hela dagen och en fantastisk utsikt över inloppet och Stockholm. När du har långväga gäster kan du boka föreningens gästlägenhet. Här finns också ett garage. Kvarnholmen ligger avskilt, nära vatten och natur. Här kopplar du snabbt bort storstadens stress. Skulle stadens puls ändå locka är du där på ca 10 minuter med bil. Kollektivt åker du SL-buss eller pendelbåt in till city inom kort. Det hör ett förråd i källaren till varje lägenhet! Sammanfattningsvis - En riktigt fin 2:a på Kvarnholmen som vi med stolthet hälsar Er varmt välkomna till!

  • Premium
  • Hiss
Södra vägen 39, 8 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun

Södra vägen 39, 8 tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
3 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 8/8
4 020 kr/mån
85 000 kr/m²

Här välkomnas ni till en helt nyproducerad bostad på södra sidan av Kvarnholmen. Bostaden ligger högst upp i huset med balkong i österläge med sjöutsikt. Praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt et väl tilltaget badrum i direkt anslutning. Badrummet är inrett i neutrala färger med matta, vita kakelplattor och golv i grå klinker. Här finns även en kommod med tvättställ i vitt, duschvägg i klarglas samt tvättutrustning med förvaring i väggskåp ovanför. Hallen leder vidare till rymligt vardagsrum och kök i social planlösning vilken förlängs ytterligare av balkongen om ca 7 kvm i österläge med sjöutsikt. Ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck skapar ett härligt ljus och rymd. Modernt kök med släta vita luckor och silvergrå bänkskiva med stänkskyddssockel för en stilren känsla. Här finner du energieffektiva vitvaror i rostfritt, rostfri blandare, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, samt helintegrerad diskmaskin som ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket. Bostaden har genomgående naturliga materialval såsom 3-stavsparkett i ek, fönsterbänkar i natursten och vita väggar vilket ger en klassisk och stilren känsla där du själv har möjlighet att sätta din personliga prägel.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6