Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Olof Edelsvärd

Olof Edelsvärd

Om mig

Jag har arbetat som mäklare i Nacka i över 12 år och förmedlar villor, bostadsrätter, radhus och tomter. Jag säljer bostäder i alla områden i Nacka och har en bra lokalkännedom i hela Nacka. Erfarenheten och fingertoppskänslan är nyckeln till varför så många väljer att anlita mig. Återkommande säljare och köpare är beviset på en mängd lyckade affärer genom åren. När jag inte jobbar tycker jag om att resa med familjen. Kontakta mig så berättar jag mer hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Manhemsvägen 72, Skuru, Nacka kommun
  • Borttagen före visning

Manhemsvägen 72

Villa
Skuru, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
7 600 000 kr
117 + 3 m²
5 rum
201 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Alphyddevägen 53, 1 tr, Alphyddan, Nacka kommun
  • Imorgon kl 13:45
Alphyddevägen 53, 1 tr, Alphyddan, Nacka kommun, bild 2
Alphyddevägen 53, 1 tr, Alphyddan, Nacka kommun, bild 3

Alphyddevägen 53, 1 tr

Lägenhet
Alphyddan, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 495 000 kr
42,6 m²
2 rum
vån 2/6
3 138 kr/mån
58 568 kr/m²

Välkommen till Alphyddevägen 53, 1 tr och denna välplanerade tvårumslägenhet om 42,6 kvm. Centralt belägen nära bra kommunikationer, gångbron till Sickla och dess alla bekvämligheter. Utmärkt belägen på 1 trappa från den nedre ingången (våning 2/6 i huset). Stor inglasad balkong som vetter år väster med sol från morgon till kväll. Lägenheten präglas av genomgående fint skick och ljusa materialval. Ett fint kök och ett helkaklat badrum sedan stambyte. Lägenheten har ett stor förråd precis intill lägenheten om 4,7 kvm - perfekt för dig som har mycket saker. Gavelläge med mycket ljusinsläpp. Stabil förening med god ekonomi. Attraktivt läge med närhet till allt man kan tänka sig. Här finns bl.a. en enastående miljö med närhet till badsjöar, Nacka Naturreservat, närheten till Stockholms innerstad och Sickla Köpkvarter med ett brett utbud av affärer, service, restauranger, caféer, apotek, systembolag och livsmedelsbutiker. Sickla genomgår en stor utveckling som innebär att centrumet kommer erbjuda ännu bättre utbud, man kommer bygga ihop Sickla med Hammarby sjöstad och här kommer också den nya tunnelbanan skapa en knutpunkt för all trafik på Stockholms östra sida. Mycket bra kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplats, Saltsjöbanan och Tvärbanan. Ca 8 minuter till Slussen. Tunnelbana kommer att dras ut i Nacka och tunnelbaneuppgången kommer att vara nära lägenheten! Säljaren uppskattar det fantastiska promenadstråket från Svindersvik/Alphyddan som löper längs med vattnet bort till Nacka Strand.

  • Premium
  • Balkong
Setterwalls Väg 21, Finntorp, Nacka kommun
  • Imorgon kl 12:00
Setterwalls Väg 21, Finntorp, Nacka kommun, bild 2
Setterwalls Väg 21, Finntorp, Nacka kommun, bild 3

Setterwalls Väg 21

Radhus
Finntorp, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
11 500 000 kr
230 + 10 m²
7 rum
6 333 kr/mån
50 000 kr/m²

Äntligen finns möjligheten att förvärva ett av radhusen på Setterwalls väg. Dessutom ett gavelradhus som vetter åt söder och med gaveln åt väster vilket ger extra bra ljusflöde jämfört med de angränsande radhusen i området. Vi vill därför hälsa dig lite extra välkommen till en tegelklädd uppdaterad retrodröm om sju rum och kök i Nacka. Unikt gavelradhus i 3-plan om totalt 230 boa + 10 bia uppfyller verkligen alla behov. Flexibel planlösning där man enkelt kan bygga om till fler sovrum om så önskas, alternativa planlösningen är ett sätt att bygga om. Radhuset uppfördes 1949 och har genomgått löpande underhåll. På tre våningsplan finns generösa sällskapsutrymmen, fyra sovrum som enkelt kan utökas till sex sovrum, dubbla balkonger, öppen spis och utmärkt förvaring i flertalet platsbyggda originalskåp från byggåret. Radhuset ligger i suterräng och har entré på det mellersta av våningsplanen. Här finns hall, gäst-wc, kök, matsal i öppen planlösning mot vardagsrummet. På övre plan finns tre sovrum, vädringsrum, badrum/gäst-wc och ett allrum/kontor och på nedre plan finns ytterligare ett sovrum, gäst-wc, stort badrum som är kombinerad tvättstuga och innefattar en rymlig bastu och ett förråd. Intill trappan finns nedre hallen och från detta utrymme nås både kulverten och tomten. Vardagsrummet har utgång till en balkong och allrummet på övre plan har utgång till en balkong. Vackra trätrappor förbinder våningarna på ett mycket smakfullt sätt. Attraktivt läge med närhet till allt man kan tänka sig. Här finns bl.a. en enastående miljö med närhet till badsjö, Nacka naturreservat, närheten till Stockholms innerstad och Sickla Köpkvarter / Nacka Forum med ett brett utbud av affärer, service, restauranger, caféer, gym, apotek, systembolag och livsmedelsbutiker. Mycket bra kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplatsen, Tvärbanan och Saltsjöbanan som snabbt och enkelt tar en vidare till Slussen och Stockholms Tunnelbanesystem. Tunnelbana planeras till Nacka och närmsta tunnelbaneuppgång kommer att vara mellan Finntorp och Alphyddan. Nya tunnelbanan kommer att ta 8 min till City. I dagsläget tar det ca 10-12 min med buss till Slussen. Varmt välkommen att boka in dig till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Edinsvägen 12, 3 tr, Ektorp, Nacka kommun
  • Imorgon kl 11:00
Edinsvägen 12, 3 tr, Ektorp, Nacka kommun, bild 2
Edinsvägen 12, 3 tr, Ektorp, Nacka kommun, bild 3

Edinsvägen 12, 3 tr

Lägenhet
Ektorp, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
1 750 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 3/9
2 347 kr/mån
59 322 kr/m²

Tilltänkt och väl disponerad 1:a i Ektorp där samtliga kvadratmeter används på bästa möjliga sätt. Nyrenoverat badrum! Ljus lägenhet högt upp i huset utan insyn från grannar. Här har man plats för allt som det lilla hushållet behöver. Stort allrum med plats för större soffgrupp, matplats och dubbelsäng, samt möjlighet att bygga avskiljd sovalkov för den som önskar. Nyrenoverat badrum. Låga månadsavgifter och mycket goda bussförbindelser. En perfekt lägenhet för dig som planerar på att flytta hemifrån! Ektorp ligger centralt i Nacka mellan Skuru och Storängen. Direkt närhet till vacker natur med gångavstånd till Nyckelvikens naturreservat, badmöjligheter i Bastusjön, Långsjön och Duvnäs, livsmedelsbutiker, köpcentrum, butiker, pizzeria, restauranger etc. Nacka Forum och ICA Maxi ligger med bara någon minuts bilfärd bort och ytterligare några kilometer ligger Sickla köpkvarter med sitt breda utbud. Bussar går dygnet runt och under rusningstid går motorvägsbuss 471 var 6:e minut till och från Slussen vid hpl Ektorps centrum. Resan till och från Slussen med linje 471 tar normalt 12-17 minuter och det finns ett tiotal linjer att välja på som går via Värmdövägen till Slussen. Buss 409 och motorvägsbuss 449 stannar dessutom precis vid tomtgränsen. I området finns flertalet förskolor, Ektorp (F-6), Skuru (F-9) och Nacka gymnasium intill Nacka Forum. I Nacka Strand finns sjövägen som trafikerar bland annat Lidingö och Nybroviken vattenvägen – ett synnerligen svårslaget pendlingsalternativ. År 2030 kommer SL inviga den nya tunnelbanelinjen som kommer gå till Nacka Forum (blivande Nacka Stad). Välkommen att trivas!

  • Premium
  • Hiss
Sickla Allé 13, 4 tr, Sickla Allé, Nacka kommun
  • Imorgon kl 15:45
Sickla Allé 13, 4 tr, Sickla Allé, Nacka kommun, bild 2
Sickla Allé 13, 4 tr, Sickla Allé, Nacka kommun, bild 3

Sickla Allé 13, 4 tr

Lägenhet
Sickla Allé, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
4 695 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4/13
3 966 kr/mån
69 044 kr/m²

Välkommen till Sickla Allé 13, 4 tr och denna välplanerade tvårumslägenhet i unikt gavelläge om 68 kvm med fönster i tre väderstreck Lägenheten kan enkelt byggas om till en 3:a likt många grannar valt att göra, se alternativ planlösning. Stor västvänd balkong med suveränt solläge. Fastigheten totalrenoverades och stod klar för inflyttning 2004. Flertalet stora teakfönster, åt Sicklasjön/Nacka naturreservat och Hammarbybacken. Takhöjd om dryga 3 meter. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall, lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot köket, ljust sovrum med plats för dubbelsäng, klädkammare och stort badrum med tvättmaskin. Bredband 700-1000 Mbit/s ingår i avgiften. På taket finns en gemensam takterrass som kan nyttjas av medlemmarna där man kan njuta av solen eller bjuda in sina vänner på en trevlig grillafton. Föreningen har en mycket god ekonomi. Det finns många bra platser i Stockholm att bo på men Sickla är svårslaget! Här bor man i ett lugnt och populärt område med närhet till allt. Suveräna kommunikationer dygnet runt med 7 min till Slussen, natur, badsjö samt skidbacke runt knuten, Sickla Köpkvarter ett stenkast bort med stans bästa shopping med ett brett utbud av modebutiker, livsmedelsaffär, systembolag, apotek, restauranger, caféer mm. För den som är bilburen och ska norr eller söderut ligger tunneln ner till södra länken bara någon minut bort. Tunnelbana byggs till Nacka och närmsta station kommer vara Sickla station ca 500 meter från lägenheten. Varmt välkommen att höra av dig!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Formalingatan 8, 3 tr, Nobelberget, Nacka kommun

Formalingatan 8, 3 tr

Lägenhet
Nobelberget, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 495 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 3/5
2 468 kr/mån
84 576 kr/m²

Unik lägenhet på Nobelberget där varje kvadratmeter används på bästa möjliga sätt. Atrium Ljungberg lät uppföra dessa hus 2022 så allt är verkligen nytt i bostaden. Smakfulla materialval med kök från Ballingslöv, fönsterbänkar i sten och mattlackade ekgolv. Helkaklat badrum med kakel/klinker från Höganäs, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Köket är utrustat med all maskinell utrustning som brukar efterfrågas. Till lägenheten medföljer ett förråd och det finns även cykelförråd, barnvagnsrum och garage med laddplatser. Centralt läge i Sickla, ett stenkast från Sickla Köpkvarter där du finner allt du behöver så som matbutiker, systembolag, gym, affärer, restauranger, två hotell, biograf etc. Lägenheten ligger precis intill Sickla Station med bra buss- och tvärbaneförbindelser. År 2030 planeras en ny tunnelbanestation med endast sex minuters restid till City. I området finns Sickla sjö med både badbryggor och sandstrand samt Nacka naturreservat. Välkommen att trivas!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6