Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Olof Edelsvärd

Olof Edelsvärd

Om mig

Jag har arbetat som mäklare i Nacka i över 12 år och förmedlar villor, bostadsrätter, radhus och tomter. Jag säljer bostäder i alla områden i Nacka och har en bra lokalkännedom i hela Nacka. Erfarenheten och fingertoppskänslan är nyckeln till varför så många väljer att anlita mig. Återkommande säljare och köpare är beviset på en mängd lyckade affärer genom åren. När jag inte jobbar tycker jag om att resa med familjen. Kontakta mig så berättar jag mer hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Garverigränd 7, Järla Sjö, Nacka kommun
 • Sön 21 apr kl 12:20
Garverigränd 7, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 2
Garverigränd 7, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 3

Garverigränd 7

Lägenhet
Järla Sjö, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
5 795 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/7
4 339 kr/mån
86 493 kr/m²

Äntligen finns möjlighet att förvärva denna 67 kvm stora 2;a i Järla Sjö. Det har varit samma ägare sedan 2013 då den gamla fabriken från 1898 iordningställdes. Utsikt i söderläge över Järlasjön från vardagsrummet som har fransk balkong. Lägenheten är smart disponerad och utrustad med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Välplanerad hall med ingång till tvättstuga och badrum. Vardagsrummet har höga fönster åt söder och väster med plats för både soffgrupp och stort matbord. Möjlighet finns att bygga ett andra sovrum, se alternativ planlösning. Kök från Kvänum, induktionshäll och ugn från Siemens. Flyttbar köksö med samma typ av stenskiva (komposit) som diskbänk. Badrum med svart klinkergolv och vitt kakel. I tvättstugan finns tvättmaskin, torktumlare, städskåp och gott om plats att bygga ytterligare förvaring om så önskas. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och en skjutdörrsgarderob med platsbyggda överskåp. Det här är en lägenhet med unik karaktär som måste upplevas på plats. I föreningen finns ett gym med intilliggande lekrum för barn, biorum och hundspa. Närbutik på torget och egen kvarterskrog i Pumphuset som snart öppnas av God mat by Emma. I Järla Sjö finns även den populära Herrgårdsparken - en grönyta för lek, boule eller picknick. Här bor man mitt emellan Sickla Köpkvarter och Nacka Forum med ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, Systembolag, apotek och caféer. Järla Sjö är en kommunikationshub med täta bussförbindelser och Saltsjöbanan (8 minuter till Slussen). Promenadstråk längs vattnet, badbryggor (här badas det året om!) och kanotklubb. Perfekt också för skridskor på vintern. På sikt planeras tunnelbanan att ha en station i området via den blå linjen som ska stå klart år 2030. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Edinsvägen 12, 3 tr, Ektorp, Nacka kommun
 • Sön 21 apr kl 11:00
Edinsvägen 12, 3 tr, Ektorp, Nacka kommun, bild 2
Edinsvägen 12, 3 tr, Ektorp, Nacka kommun, bild 3

Edinsvägen 12, 3 tr

Lägenhet
Ektorp, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
1 750 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 3/9
2 347 kr/mån
59 322 kr/m²

Tilltänkt och väl disponerad 1:a i Ektorp där samtliga kvadratmeter används på bästa möjliga sätt. Nyrenoverat badrum! Ljus lägenhet högt upp i huset utan insyn från grannar. Här har man plats för allt som det lilla hushållet behöver. Stort allrum med plats för större soffgrupp, matplats och dubbelsäng, samt möjlighet att bygga avskiljd sovalkov för den som önskar. Nyrenoverat badrum. Låga månadsavgifter och mycket goda bussförbindelser. En perfekt lägenhet för dig som planerar på att flytta hemifrån! Ektorp ligger centralt i Nacka mellan Skuru och Storängen. Direkt närhet till vacker natur med gångavstånd till Nyckelvikens naturreservat, badmöjligheter i Bastusjön, Långsjön och Duvnäs, livsmedelsbutiker, köpcentrum, butiker, pizzeria, restauranger etc. Nacka Forum och ICA Maxi ligger med bara någon minuts bilfärd bort och ytterligare några kilometer ligger Sickla köpkvarter med sitt breda utbud. Bussar går dygnet runt och under rusningstid går motorvägsbuss 471 var 6:e minut till och från Slussen vid hpl Ektorps centrum. Resan till och från Slussen med linje 471 tar normalt 12-17 minuter och det finns ett tiotal linjer att välja på som går via Värmdövägen till Slussen. Buss 409 och motorvägsbuss 449 stannar dessutom precis vid tomtgränsen. I området finns flertalet förskolor, Ektorp (F-6), Skuru (F-9) och Nacka gymnasium intill Nacka Forum. I Nacka Strand finns sjövägen som trafikerar bland annat Lidingö och Nybroviken vattenvägen – ett synnerligen svårslaget pendlingsalternativ. År 2030 kommer SL inviga den nya tunnelbanelinjen som kommer gå till Nacka Forum (blivande Nacka Stad). Välkommen att trivas!

 • Premium
 • Hiss
Sickla Allé 13, 4 tr, Sickla Allé, Nacka kommun

Sickla Allé 13, 4 tr

Lägenhet
Sickla Allé, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
4 695 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4/13
3 966 kr/mån
69 044 kr/m²

Välkommen till Sickla Allé 13, 4 tr och denna välplanerade tvårumslägenhet i unikt gavelläge om 68 kvm med fönster i tre väderstreck Lägenheten kan enkelt byggas om till en 3:a likt många grannar valt att göra, se alternativ planlösning. Stor västvänd balkong med suveränt solläge. Fastigheten totalrenoverades och stod klar för inflyttning 2004. Flertalet stora teakfönster, åt Sicklasjön/Nacka naturreservat och Hammarbybacken. Takhöjd om dryga 3 meter. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall, lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot köket, ljust sovrum med plats för dubbelsäng, klädkammare och stort badrum med tvättmaskin. Bredband 700-1000 Mbit/s ingår i avgiften. På taket finns en gemensam takterrass som kan nyttjas av medlemmarna där man kan njuta av solen eller bjuda in sina vänner på en trevlig grillafton. Föreningen har en mycket god ekonomi. Det finns många bra platser i Stockholm att bo på men Sickla är svårslaget! Här bor man i ett lugnt och populärt område med närhet till allt. Suveräna kommunikationer dygnet runt med 7 min till Slussen, natur, badsjö samt skidbacke runt knuten, Sickla Köpkvarter ett stenkast bort med stans bästa shopping med ett brett utbud av modebutiker, livsmedelsaffär, systembolag, apotek, restauranger, caféer mm. För den som är bilburen och ska norr eller söderut ligger tunneln ner till södra länken bara någon minut bort. Tunnelbana byggs till Nacka och närmsta station kommer vara Sickla station ca 500 meter från lägenheten. Varmt välkommen att höra av dig!

 • Balkong
 • Hiss
Formalingatan 8, 3 tr, Nobelberget, Nacka kommun

Formalingatan 8, 3 tr

Lägenhet
Nobelberget, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 495 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 3/5
2 468 kr/mån
84 576 kr/m²

Unik lägenhet på Nobelberget där varje kvadratmeter används på bästa möjliga sätt. Atrium Ljungberg lät uppföra dessa hus 2022 så allt är verkligen nytt i bostaden. Smakfulla materialval med kök från Ballingslöv, fönsterbänkar i sten och mattlackade ekgolv. Helkaklat badrum med kakel/klinker från Höganäs, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Köket är utrustat med all maskinell utrustning som brukar efterfrågas. Till lägenheten medföljer ett förråd och det finns även cykelförråd, barnvagnsrum och garage med laddplatser. Centralt läge i Sickla, ett stenkast från Sickla Köpkvarter där du finner allt du behöver så som matbutiker, systembolag, gym, affärer, restauranger, två hotell, biograf etc. Lägenheten ligger precis intill Sickla Station med bra buss- och tvärbaneförbindelser. År 2030 planeras en ny tunnelbanestation med endast sex minuters restid till City. I området finns Sickla sjö med både badbryggor och sandstrand samt Nacka naturreservat. Välkommen att trivas!

 • Balkong
 • Hiss
Järla Gårdsväg 11, Järla Sjö, Nacka kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Järla Gårdsväg 11, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 2
Järla Gårdsväg 11, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 3

Järla Gårdsväg 11

Lägenhet
Järla Sjö, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
3 900 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/4
4 760 kr/mån
55 714 kr/m²

Sänkt accepterat pris! Äntligen säljs en välplanerad 3:a i Järla Sjö där varje kvadratmeter används på bästa möjliga sätt. Ljus gavellägenhet i ett genomgående gott skick med ljusa harmoniska färgval. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som finns i tre väderstreck. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med ett stort kontor/klädkammare, två bra sovrum varav ett stort med skjutdörrsgarderob, trevligt vardagsrum med utgång till södervänd balkong, stilrent kök och ett helkaklat badrum med golvvärme, tvättavdelning infattande tvättmaskin och torktumlare. Mysig balkong mot söder och ljuvlig eftermiddagssol. Bredband med 100 Mbit/s ingår i avgiften. I Järla Sjö finns även den populära Herrgårdsparken- en grönyta att leka på, spela boule eller bara ligga och sola på! Bor man i Järla Sjö har man tillgång till Stockholms bästa shopping. Här bor man mittemellan Sickla Köpkvarter och Nacka Forum med ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, Systembolag, apotek och caféer. Järla Sjö är en kommunikationshub med täta bussförbindelser och Saltsjöbanan. Det tar ca 8 minuter, från Slussen, till denna trivsamma vänliga omgivning med promenadstråk längs vattnet och möjlighet till ett uppfriskande dopp vid en av badbryggorna eller några skridskoskär vintertid. På sikt planeras tunnelbanan att ha en station i området via den blå linjen som ska stå klart år 2030.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5