Mäklare Bengt Garp

Bengt Garp

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Wadströmsgatan 14B, Söder, Norrköpings kommun

Wadströmsgatan 14B

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 145 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/3
5 160 kr/mån
24 101 kr/m²

GENERÖS GENOMGÅENDE LÄGENHET MED STORT KÖK OCH BADRUM I POPULÄRA HSB Brf FRIDTUNA! En mycket tilltalande lägenhet med 18m² kök, vardagsrum i vinkel, rejält badrum med badkar och duschplats, rymligt sovrum med walk in closet alternativt hemmakontor. Till detta kan läggas gästtoalett med tvättavdelning och 2 st balkonger. En lägenhet med 2,65m i takhöjd som bör ses på plats! Populära HSB Brf Fridtuna är en välskött förening med låg belåning. I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud av TV, bredband samt el. Inom föreningen finns det övernattningsrum, gym, bastu, föreningslokal m.m. Här bor du i ett lugnt område på Söder med gångavstånd till det mesta som Norrköping har att erbjuda gällande kulturliv, restauranger och shopping. I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, pizzeria och gym. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Kälebo 29, Arkösund, Norrköpings kommun

Kälebo 29

Tomt
Arkösund, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 100 000 kr
2 369 m² tomt

TOMT MED ENSKILT LÄGE VID VÄRLDENS ÄNDE I ARKÖSUND! Södervänd naturtomt som ligger med utsikt över jordbrukslandskap och natur. 500m från strandlinjen vid Världens ände. Här bor du helt enskilt med närhet till Arkösunds och Sankt Annas skärgård. I Arkösund finns affär, hotell, restauranger och flera välutrustade hamnar för fritidsbåtar. Här bor många sommargäster och åretruntboende! Enskilt VA kan anläggas. Anslutning till elnät. Pris 84 200kr inkl. moms. Detta är enbart en prisindikation och kan ändras med annorlunda förutsättningar. Kontakta Eon för mer info. Servitut på väg finns.

  • Plus
von Leesengatan 5A, Söder, Norrköpings kommun

von Leesengatan 5A

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 375 000 kr
60 m²
3 rum
vån 2/4
5 203 kr/mån
22 917 kr/m²

FINT PLANERAD GENOMGÅNGSLÄGENHET MED HISS OCH BALKONG! Välbevarad luftig lägenhet med bevarade ekparkettgolv och fönsterbänkar i Kolmårdsmarbor. Matrum och vardagsrum i fil. Kök med matplats och gott om förvaring. Sovrum med plats för dubbelsäng. Duschrum renoverat i samband med stambyte. Här bor du bekvämt med hiss och balkong i en välskött förening med närhet till mataffär, konditori, restauranger och kommunikationer. På gångavstånd finns allt som Norrköpings centrum har att erbjuda gällande kultur och nöjesliv och servis. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bandygränd 6, Ektorp, Norrköpings kommun

Bandygränd 6

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 950 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/6
5 743 kr/mån
20 745 kr/m²

MARKLÄGENHET MED BRA STANDARD OCH UTEPLATS! En 4:a med bra planlösning i omtyckta Brf Högalund. Hela lägenheten totalrenoverades av föreningen 2014. Här får du kök med matplats, rymligt vardagsrum, tre bra sovrum, badrum och ett extra duschrum med toalett. Dessutom finns en stor uteplats delvis under tak Föreningen HSB Brf Högalund och är en välskött och stabil sådan med god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Via föreningen får du bland annat tillgång till laddstolpar för elbilsladdning, uppvärmd pool, bastu, samlingslokal med övernattningsmöjlighet, parkering och på varje våning finns en tvättstuga. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Hospitalsgatan 41, Centralt, Norrköpings kommun
  • Borttagen före visning

Hospitalsgatan 41

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
945 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 426 kr/mån
26 250 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Slåttergatan 16, Karlshov, Norrköpings kommun

Slåttergatan 16

Lägenhet
Karlshov, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 150 000 kr
71,6 m²
3 rum
vån 1/2
5 927 kr/mån
16 061 kr/m²

BRA PLANERAD MED INGLASAD BALKONG OCH MÖJLIGHET TILL GARAGE I KARLSHOV! Här kan du bo mitt i Karshovs villaområde i en mindre bostadsrättsförening endast en halv trappa upp med stor inglasad balkong. Trivsam planlösning med äldre standard. Stort luftigt vardagsrum, 2st sovrum och ett kök med matplats. Badrummet kan byggas ut för att få plats med tvättavdelning för den som vill. För närvarande finns garageplats ledig att hyra för den som vill. Ett bra tillfälle för dig som vill sätta din egen prägel på din bostad och samtidigt bo i ett lugnt område med närhet till service och kommunikationer i en stabil förening med låg skuldsättning. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Balkong
Skepparegatan 42, Centralt, Norrköpings kommun

Skepparegatan 42

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 625 000 kr
56,6 m²
2 rum
vån 5/8
2 879 kr/mån
28 710 kr/m²

FINT RENOVERAD 2:A MED HISS O BALKONG! Mycket välplanerad lägenhet som har renoverats med känsla för funktion och stil. Ljust kök med utgång till balkong med eftermiddagssol. Rymligt vardagsrum. Hall och sovrum med bra förvaring och ett fint duschrum! Här bor du i en lågt belånad förening med hela staden inom gångavstånd. Nära till affärer, restauranger, caféer, museer och Loui De Geer. Kort promenad till resecentrum och campus. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rågvägen 9B, Kolmården, Norrköpings kommun

Rågvägen 9B

Tomt
Kolmården, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 300 000 kr
829 m² tomt

TOMT MED MYCKET BRA LÄGE! Nu finns en av två fina tomter kvar. Rågvägen 9B i Kolmården. Här kan du välja vilken husleverantör du vill eller rita ditt drömboende! Tomten är plan och sluttar lite mot sydväst. Servitut på väg via 9A (se kartskiss). Tomtstorlek 829 m². Gällande planbestämmelser ger möjlighet att bygga ett 1-planshus med upp till 175 m² byggyta och en komplementbyggnad på max 50 m². Till det kan du bygga Attefallshus och Friggebod. Anslutningsavgifter för el, VA och fiber tillkommer. Anslutningsavgift el Eon 37 500kr. Anslutningsavgift VA Nodra ca 140 000kr. Se länk under dokument för beräkning. Väg/samfällighetsavgift kommer att tillkomma.

Visar alla 8