Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Bengt Garp

Bengt Garp

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalstugevägen 21B, Simonstorp, Norrköpings kommun

Dalstugevägen 21B

Villa
Simonstorp, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 850 000 kr
79 + 75 m²
3 rum
1 418 m² tomt

RENOVERAT HUS MED NÄRHET TILL SKOG OCH SJÖ! Här bor du intill naturen med bär, svampskog och gångavstånd till flera sjöar. Huset renoverades till stor del 2017 med nytt yttertak, delvis nya fönster, nytt kök, nytt duschrum och nya ytskikt i hela bostadsplanet. Låg driftkostnad med luft/vatten-värmepump och braskamin. Den högt belägna tomten på hela 1 418m² är till största delen insynsskyddad. Halva tomten är inhägnad med staket. Simonstorp förskola ligger i området. Du har tre sjöar i området. Det finns barnvänlig badplats, grillplats med vindskydd, rekreationsområde med lekytor och samvaro. Välkommen att anmäla dig på visning!

Sågarhagsvägen 13, Åby, Norrköpings kommun

Sågarhagsvägen 13

Villa
Åby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 475 000 kr
104 + 5 m²
3 rum
1 927 m² tomt

TILLTALANDE GÅRDSBILD MED BRA LÄGE! Nu finns ett hus som renoverades och byggdes till på 80-talet till salu i övre Åby. Det ligger på en fin uppvuxen trädgårds och naturtomt med möjlighet till odling och avkoppling. Bakom förrådsbyggnaden finns en sluttning med terrasser och uteplatser. Det finns bevarade uthus, gäst och tvättstuga från en svunnen tid. En möjlighet för den som vill sätta sin egen prägel på sitt boende i en lugn miljö! Det är nära till förskola, skola och Åby centrum med bra servis. Nedre Glottern ligger på gång eller cykelavstånd där du kan bada och njuta av naturen. Välkommen att anmäla dig på visning!

Kälebo 29, Arkösund, Norrköpings kommun

Kälebo 29

Tomt
Arkösund, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 100 000 kr
2 369 m² tomt

TOMT MED ENSKILT LÄGE VID VÄRLDENS ÄNDE I ARKÖSUND! Södervänd naturtomt som ligger med utsikt över jordbrukslandskap och natur. 500m från strandlinjen vid Världens ände. Här bor du helt enskilt med närhet till Arkösunds och Sankt Annas skärgård. I Arkösund finns affär, hotell, restauranger och flera välutrustade hamnar för fritidsbåtar. Här bor många sommargäster och åretruntboende! Enskilt VA kan anläggas. Anslutning till elnät. Pris 84 200kr inkl. moms. Detta är enbart en prisindikation och kan ändras med annorlunda förutsättningar. Kontakta Eon för mer info. Servitut på väg finns.

  • Plus
Rågvägen 9B, Kolmården, Norrköpings kommun

Rågvägen 9B

Tomt
Kolmården, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 300 000 kr
829 m² tomt

TOMT MED MYCKET BRA LÄGE! Nu finns en av två fina tomter kvar. Rågvägen 9B i Kolmården. Här kan du välja vilken husleverantör du vill eller rita ditt drömboende! Tomten är plan och sluttar lite mot sydväst. Servitut på väg via 9A (se kartskiss). Tomtstorlek 829 m². Gällande planbestämmelser ger möjlighet att bygga ett 1-planshus med upp till 175 m² byggyta och en komplementbyggnad på max 50 m². Till det kan du bygga Attefallshus och Friggebod. Anslutningsavgifter för el, VA och fiber tillkommer. Anslutningsavgift el Eon 37 500kr. Anslutningsavgift VA Nodra ca 140 000kr. Se länk under dokument för beräkning. Väg/samfällighetsavgift kommer att tillkomma.

Visar alla 4