Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Camilla Stjärne

Camilla Stjärne

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Galärvägen 5, Krokek, Norrköpings kommun

Galärvägen 5

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 650 000 kr
118 + 21 m²
5 rum
714 m² tomt

Mycket charmig villa med ett högt och fint läge i Krokek-Sandviken. Här bor du i ett välskött hus med bla nytt tak, ny solcellsanläggning, nydragen el i hela huset, delvis ny fasad samt renoverade fönster med linoljekitt och linoljefärg för att bevara husets karaktär. Vattenburen värme. Elbilsladdare. Helt enkelt den bästa blandningen av ett modernt liv men i ett äldre hus! Endast ett par hundra meter från huset glittrar Bråviken och bjuder på bad, hamnkrog, småbåtshamn, hantverksby, glasskiosk och camping, här finns även busshållplats. Kolmården bjuder också på fantastisk skog med naturreservat, elljusspår, svamp- och bärskog mm. Inom 3km ligger Krokek C med tågstation, matbutiker mm. Välkommen in med din intresseanmälan!

Nannavägen 51, Krokek, Norrköpings kommun

Nannavägen 51

Radhus
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 250 000 kr
106 + 54 m²
5 rum
335 m² tomt

Modernt och läckert parhus i Krokek! Här bor du på rymliga 160 kvm i genomgående gott skick. På entréplan ligger det stora och nyrenoverade köket i öppen planlösning med matplats och soffgrupp. Här finns även en gästtoalett. På övre plan finns 3 sovrum, badrum och klädkammare. I källarplan finns ett stort vardagsrum, förråd och tvättstuga. Altandäck på framsidan med sol hela dagen, uteplats och inglasat uterum på baksidan. Uppfart med elbilsladdare och plats för flera bilar. Garage. Fiber. Perfekt beläget i Krokek med 300m till skolan och 500m till buss/tåg och butiker. Samtidigt så finns skog och grönområden precis inpå knuten. Välkommen in med din intresseanmälan!

Råsslavägen 10D, Krokek, Norrköpings kommun

Råsslavägen 10D

Radhus
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 850 000 kr
90 + 48 m²
4 rum
338 m² tomt

Friköpt radhus i Krokek om totalt 138 kvm, med en läcker planlösning i tre etage. Genomgående ljust och fräscht med bla ett HTH-kök delvis öppet mot vardagsrummet, stort helkaklat badrum med bastu, 3 sovrum, gästtoalett mm. Hörntomt som gränsar mot lekplats, utgång till altandäck från både kök och vardagsrum. Ett prisvärt och lättskött boende där du äger din egen fastighet, men har tillgång till en välskött samfällighet med fjärrvärme, vatten och avlopp, carport i länga, sophämtning, lekplatser i området mm. Lugnt och bilfritt område med skog och grönområden inpå knuten och endast ca 400m till brygga och badplats i Bråviken. Men ändå ett centralt läge i Krokek med 100-150m till bla busshållplats, skola och förskola, badhus, gym och bibliotek, samt knappt 1 km till Krokek C med tågstation, mataffärer, vårdcentral, bygghandel, restauranger mm. Välkommen på visning!

Strandvägen 231 A+B, Kolmården, Norrköpings kommun

Strandvägen 231 A+B

Villa
Kolmården, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
5 495 000 kr
138 + 60 m²
5 rum
2 225 m² tomt

Möjlighet att samtidigt förvärva två grannfastigheter för att få en stor sjötomt om hela 2225 kvm. I samma veva får du då tillgång till två hus, tex för egen verksamhet, generationsboende eller uthyrning. Rakt söderläge och fin utsikt från såväl trädgården som från båda husen. Egen privat brygga som delas med grannen framför. Hus 1 har ett vattenburet värmesystem med ny värmepump från 2022, omfattar 138 kvm och rymmer 3-4 sovrum, 2 badrum, kök, vardagsrum samt en balkong. Hus 2 har en luftvärmepump från 2022 med två innerdelar, det är ca 60 kvm stort och rymmer kök, vardagsrum, badrum samt ett sovrum stort nog att delas av till två för den som önskar det. På fastigheten finns även ett enklare garage och carport, ett växthus med indragen el och vatten, ett isolerat förråd samt en pool i äldre skick (oklar funktion). Fiber finns att ansluta i gatan. Fastigheten visas löpande, kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus
Norralundsgatan 30, Haga, Norrköpings kommun

Norralundsgatan 30

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 550 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
4 616 kr/mån
20 667 kr/m²

Välskött 3:a med hiss och balkong i populära HSB Wallmon. Här bor du i en stabil förening där tex både el och bredband ingår i avgiften! Lägenheten rymmer två sovrum varav ett med klädkammare, kök med burspråk, vardagsrum med balkong samt duschrum med kaklade väggar. Mycket trevlig innergård med grönytor, lekplats och sittgrupper. Ett prisvärt boende på lugn och trevlig adress, välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sandviksvägen 73, Krokek, Norrköpings kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Sandviksvägen 73, Krokek, Norrköpings kommun, bild 2
Sandviksvägen 73, Krokek, Norrköpings kommun, bild 3

Sandviksvägen 73

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
4 750 000 kr
225 m²
6 rum
2,4 ha tomt

Unik möjlighet för dig som drömmer om att bo på landet - men ändå vill ha tillgång till affärer, skola och buss! Här bor du i ett vackert 30-talshus om ca 220 kvm i genomgående fint skick, med en stor tomt om 2,35 ha i utkanten av Krokek. Garage om ca 70 kvm med gjuten platta, idag avdelat med en inredd del passande för den som tex driver egen verksamhet. Huset har bla nytt kök, nytt badrum och ny tvättstuga. Bergvärme. Kommunalt avlopp via gemensamhetsanläggning, eget vatten. Härifrån är det ca 1,5km till buss/tåg/matbutiker, skola och förskola. Plocka bär, svamp och blommor på din egen fastighet, och njut av den porlande bäcken där det oftast finns kräftor och bäcköring som leker. Fastigheten bjuder på den perfekta mixen av ett praktiskt vardagsliv och en egen oas för rekreation. Välkommen på visning till en fantastisk plats!

  • Premium
S:t Persgatan 150B, null, Norrköpings kommun

S:t Persgatan 150B

Lägenhet
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 850 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 3
4 831 kr/mån
27 007 kr/m²

Välkommen till denna fina och rymliga sekelskiftestvåa om hela 69 kvm! Här är det bla trägolv i alla rum, djupa fönsterbänkar, ett stort nyrenoverat kök och sovrum med walk in closet. Mycket välskött förening med låg belåning där bla bredband och elabonnemang ingår i månadsavgiften. Centralt belägen nära citykärnan och promenaderna, men ändå i ett lugnt kvarter med en fantastisk innergård. Välkommen på visning!

Fäbodsvägen 5, Krokek, Norrköpings kommun

Fäbodsvägen 5

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 975 000 kr
143 + 82 m²
7 rum
1 494 m² tomt

Huset visas löpande - kontakta mäklaren för att boka tid. Rymlig villa med fin äldre planlösning, med bla rummen i fil och ett stort härligt bondkök. Trägolv i de flesta rum. Vedspis i köket. Taket önskar lite kärlek i närtid, i övrigt är allt fungerande och det är smak och tycke som får avgöra vad som skall fixas. Vattenburet värmesystem med pelletspanna. Stor plan trädgård med gott om sol från morgon till kväll. Huset har en gång i tiden varit ett tvåfamiljshus. Kolmården bjuder på en fantastisk närmiljö med skog och sjöar, närhet till både buss/tåg, matbutiker, flertalet skolor- och förskolor samt ett smidigt pendlingsavstånd till såväl Norrköping som till Linköping och Stockholm. Välkommen på visning!

Visar alla 8