Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Camilla Stjärne

Camilla Stjärne

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dianavägen 3, Krokek, Norrköpings kommun
Dianavägen 3, Krokek, Norrköpings kommun, bild 2
Dianavägen 3, Krokek, Norrköpings kommun, bild 3

Dianavägen 3

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
5 200 000 kr
166 + 63 m²
6 rum
1 114 m² tomt

Ett otroligt läckert hus som måste upplevas på plats! Pampig takhöjd på drygt 9 meter, stora fönsterpartier och entresolplan ger huset en unik och fantastisk karaktär. Det här är en villa för dig som söker något utöver det vanliga! Här finns 4 sovrum, 3 badrum, allrum, vardagsrum samt ett stort kök och matplats. Tvättstuga, hobbyrum och förrådsutrymmen i källarplan. I huset finns även ett toppmodernt styrsystem, infällda högtalare i taket, bergvärme, fiber samt ny avloppsstam ända ut till tomtgräns. Nytt inglasat uterum, SPA-bad och 2 altandäck. Asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Här bor du mitt i Krokek men på en liten tvärgata. Ett stenkast bort finns matbutiker, tågstation, buss, café mm. Inom kort avstånd finns även flertalet förskolor och skola, vårdcentral, bygghandel samt inte minst Bråviken med badplatser, hamnkrog, småbåtshamn mm. Välkommen till en av Krokeks absolut finaste villor!

  • Premium
Albrektsvägen 17, null, Norrköpings kommun
Albrektsvägen 17, null, Norrköpings kommun, bild 2
Albrektsvägen 17, null, Norrköpings kommun, bild 3

Albrektsvägen 17

Lägenhet
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 950 000 kr
76 m²
3 rum
vån 6/8
1 958 kr/mån
51 974 kr/m²

AVGIFT OM ENDAST 1958 KR/MÅN! En av de finaste treorna i huset är nu till salu! Högt upp i huset utan någon byggnad framför, vilket innebär en fri utsikt till såväl flygplatsen i öster som till Södra Promenaden i väster. Här bor du oerhört prisvärt i en ägarlägenhet där du endast betalar en samfällighetsavgift om 1958 kr/mån. Till lägenheten följer även en garageplats med i köpet för den som önskar att ta över den. Lägenheten ligger på våning 6 med en fantastisk utsikt, ingen insyn alls och ljuset som flödar in. Med balkongen i västerläge kan du njuta av skön eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten har generöst med tillval så som bla ett tjusigare kök, förändrad planlösning samt exklusiva materialval i kök och badrum mot övriga lägenheter i huset. Till garaget och källarförrådet tar man sig enkelt med hissen hela vägen ner. Samfälligheten har även en trevlig gemensam uteplats med bla grillplats, sittgrupper och sol hela dagen. Genom att ägaren till lägenheten äger lagfart finns möjlighet till uthyrning eller försäljning till juridisk person. Välkommen att uppleva denna bostad på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Sigynvägen 19, Krokek, Norrköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sigynvägen 19, Krokek, Norrköpings kommun, bild 2
Sigynvägen 19, Krokek, Norrköpings kommun, bild 3

Sigynvägen 19

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 650 000 kr
155 m²
5 rum
771 m² tomt

Med ett insynsskyddat hörnläge i området ligger denna fina och praktiska familjevilla. Här får du två nyrenoverade badrum, nya fönster i hela huset, inglasat uterum, ny panel, ny varmvattenberedare, ny garageport, elbilsladdare, fiber mm. Mycket bra planlösning med kök, vardagsrum, sovrum, gästtoalett och badrum på entréplan. På övre plan finns 3 sovrum, badrum och klädkammare. Tomten är plan och lekvänlig och bjuder på sol hela dagen. Precis utanför finns en lekplats och Krokeks bästa pulkabacke. Trevlig liten återvändsgata med endast 10 hus och en gemytlig blandning av barnfamiljer och äldre par. Bilfri gångväg till skola och fotbollsplaner. Gångväg även hela vägen upp till Krokek centrum där det finns bla buss och tågstation, matbutiker, apotek, gym, veterinär mm. Härliga omgivningar med grönytor, skog och vatten inpå knuten. Välkommen på visning!

  • Premium
Stenbäcksvägen 37, Krokek, Norrköpings kommun
  • Lör 2 nov kl 11:00

Stenbäcksvägen 37

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
6 700 000 kr
132 + 15 m²
6 rum
2 025 m² tomt

Fin fastighet på eftertraktade Stenbäcksvägen med utsikt över Bråviken! Charmig 30-talsvilla med bla gjuten pool, vy över Bråviken, inglasat uterum, fin gäststuga/poolhus med eget badrum, stor uppfart med garage och carport och inte minst en sjöbod med sandstrand. Solceller med stort batteri finns installerat och fiber är indraget. Elbilsladdare. Stor fin trädgård med terrasseringar, planteringar, fina gräsytor och en porlande bäck. En plats som bör upplevas på plats, välkommen med er intresseanmälan!

  • Plus
Råsslavägen 128, Krokek, Norrköpings kommun
  • Mån 28 okt kl 17:00

Råsslavägen 128

Radhus
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 480 000 kr
102,5 m²
4 rum
6 219 kr/mån
24 195 kr/m²

2-plansradhus med områdets kanske bästa läge! Här bor du med grönytor på både fram- och baksida och solen som kommer åt hela tomten från morgon till kväll. Ett av få hus med godkänt uterum, detta även med bastu! Barnvänligt och bilfritt med lekplats på gården och pulkabacke på baksidan. Precis utanför tomtgränsen rinner den porlande bäcken med ett trevligt promenadstråk ner till Bråviken med bad och hamnkrog. Radhuset rymmer kök och vardagsrum med öppen planlösning på entréplan, även ett helkaklat duschrum finns här. På övre plan finns det tre sovrum varav ett med balkong, samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, och en rymlig klädkammare för förvaring. Fria parkeringsplatser, garage enl. kösystem. Laddstolpar finns. Föreningen har ett bundet elavtal för alla medlemmar på 1,07 kr/kWh som löper till början av 2025. I föreningen finns också ett gym, en gemensamhetslokal och en tvättstuga. Fiber indraget. Välkommen på visning!

  • Plus
Järnmalmsvägen 12B, Krokek, Norrköpings kommun

Järnmalmsvägen 12B

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 250 000 kr
110 + 56 m²
5 rum
749 m² tomt

Genomgående renoverad villa om totalt ca 150 kvm. Huset rymmer 3 sovrum, toalett och möblerbar hall på övre plan. Kök, matrum, vardagsrum och badrum på entréplan, samt gym, tvättstuga och hobbyrum i källarplan. Ny bergvärmepump. Nytt kök. Nymålad fasad. Vidbyggt garage med elbilsladdare. Helt nyanlagd trädgård med L-stöd och altandäck. Fint inglasat uterum. Välkommen in med din intresseanmälan!

Mimervägen 4, Krokek, Norrköpings kommun

Mimervägen 4

Radhus
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 995 000 kr
123,5 m²
5 rum
7 926 kr/mån
16 154 kr/m²

Trevlig radhusfemma i lugnt och barnvänligt område! Stort vardagsrum med ekparkett, kök med utgång till altan och trädgård. 2 badrum. 3 sovrum samt ett extra allrum. Bla parkeringsplats, bredband och TV-kanaler ingår i avgiften. Välskött område med nyrenoverade tak och fasader. Perfekt beläget med kort avstånd till matbutiker, buss/tåg, apotek och skola/förskola, men även till natur och trevliga strövområden. Välkommen på visning!

Råsslavägen 10D, Krokek, Norrköpings kommun

Råsslavägen 10D

Radhus
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 850 000 kr
90 + 48 m²
4 rum
338 m² tomt

Friköpt radhus i Krokek om totalt 138 kvm, med en läcker planlösning i tre etage. Genomgående ljust och fräscht med bla ett HTH-kök delvis öppet mot vardagsrummet, stort helkaklat badrum med bastu, 3 sovrum, gästtoalett mm. Hörntomt som gränsar mot lekplats, utgång till altandäck från både kök och vardagsrum. Ett prisvärt och lättskött boende där du äger din egen fastighet, men har tillgång till en välskött samfällighet med fjärrvärme, vatten och avlopp, carport i länga, sophämtning, lekplatser i området mm. Lugnt och bilfritt område med skog och grönområden inpå knuten och endast ca 400m till brygga och badplats i Bråviken. Men ändå ett centralt läge i Krokek med 100-150m till bla busshållplats, skola och förskola, badhus, gym och bibliotek, samt knappt 1 km till Krokek C med tågstation, mataffärer, vårdcentral, bygghandel, restauranger mm. Välkommen på visning!

Visar alla 8