Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Camilla Stjärne

Camilla Stjärne

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnmalmsvägen 12B, Krokek, Norrköpings kommun

Järnmalmsvägen 12B

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 250 000 kr
110 + 56 m²
5 rum
749 m² tomt

Genomgående renoverad villa om totalt ca 150 kvm. Huset rymmer 3 sovrum, toalett och möblerbar hall på övre plan. Kök, matrum, vardagsrum och badrum på entréplan, samt gym, tvättstuga och hobbyrum i källarplan. Ny bergvärmepump. Nytt kök. Nymålad fasad. Vidbyggt garage med elbilsladdare. Helt nyanlagd trädgård med L-stöd och altandäck. Fint inglasat uterum. Välkommen in med din intresseanmälan!

Arkösundsvägen 523A, Arkösund, Norrköpings kommun
  • Tor 1 aug kl 12:00
Arkösundsvägen 523A, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 2
Arkösundsvägen 523A, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 3

Arkösundsvägen 523A

Fritidshus
Arkösund, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 250 000 kr
92,8 m²
4 rum
1 074 m² tomt

Nyproducerad enplansvilla där du fortfarande har möjlighet att påverka en stor del av färg- och materialval! Öppen social yta med kök och vardagsrum i ett. Tre sovrum, modernt helkaklat badrum. Separat tvättstuga. Stor plan trädgård med sol hela dagen och kvällen, där altandäck och gräsmatta kommer att anläggas och du själv kan välja till ytterligare detaljer. Toppenläge mitt i Arkösund, med en kort promenad genom skogsdungen precis bakom till såväl hamnen som till matbutiken. Cykla eller promenera mellan saltstänkta bergsknallar och bryggvandringen. Ät en lokalproducerad glass nere vid gästhamnen och titta på de många fritidsbåtarna som lägger till, köp rökt fisk i lilla boden på piren eller njut av en middag och ett glas bubbel i kvällssolen på Hotellet, kanske lyckas ni tajma in det populära musikquizet. Arkösund bjuder bla på flertalet restauranger, en välskött matbutik, charmiga marknadsbodar, utegym och lekplats, kajak, sjömack, camping och hela skärgården utanför som man enkelt utforskar med Skärgårdstrafiken eller egen båt. Bussen går hela vägen in till stan, smidigt för tex rastlösa ungdomar eller gäster som kommer på besök. Här får du ett underhållsfritt och helt nytt fritids- eller året-runt-boende för en prisvärd peng i området. Nyttja huset för din egen del eller hyr ut det för en extra sidoinkomst. Med färjan över Bråviken kör man smidigt ner genom Kolmården från tex Stockholm. Välkommen på visning!

  • Premium
Dianavägen 3, Krokek, Norrköpings kommun
  • Tis 13 aug kl 17:00
Dianavägen 3, Krokek, Norrköpings kommun, bild 2
Dianavägen 3, Krokek, Norrköpings kommun, bild 3

Dianavägen 3

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
5 200 000 kr
166 + 63 m²
6 rum
1 114 m² tomt

Ett otroligt läckert hus som måste upplevas på plats! Pampig takhöjd på drygt 9 meter, stora fönsterpartier och entresolplan ger huset en unik och fantastisk karaktär. Här finns 4 sovrum, 3 badrum, allrum, vardagsrum samt ett stort kök och matplats. Tvättstuga, hobbyrum och förrådsutrymmen i källarplan. I huset finns även ett toppmodernt styrsystem, infällda högtalare i taket, bergvärme, fiber samt ny avloppsstam ända ut till tomtgräns. Nytt inglasat uterum, SPA-bad och 2 altandäck. Asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Här bor du mitt i Krokek men på en liten tvärgata. Ett stenkast bort finns matbutiker, tågstation, buss, café mm. Inom kort avstånd finns även flertalet förskolor och skola, vårdcentral, bygghandel samt inte minst Bråviken med badplatser, hamnkrog, småbåtshamn mm. Välkommen till en av Krokeks absolut finaste villor!

  • Premium
Mimervägen 4, Krokek, Norrköpings kommun

Mimervägen 4

Radhus
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 195 000 kr
123,5 m²
5 rum
7 926 kr/mån
17 773 kr/m²

Trevlig radhusfemma i lugnt och barnvänligt område! Stort vardagsrum med ekparkett, kök med utgång till altan och trädgård. 2 badrum. 3 sovrum samt ett extra allrum. Bla parkeringsplats, bredband och TV-kanaler ingår i avgiften. Välskött område med nyrenoverade tak och fasader. Perfekt beläget med kort avstånd till matbutiker, buss/tåg, apotek och skola/förskola, men även till natur och trevliga strövområden. Välkommen på visning!

Skvättan Höjden, null, Norrköpings kommun
  • Budgivning pågår

Skvättan Höjden

Fritidshus
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
995 000 kr
60 m²
2 rum
1 163 m² tomt

Charmigt rött fritidshus med vita knutar, och med en vacker handbyggd gärdsgård runt om. Massiva trägolv och 3-glasfönster i alla rum. Huset rymmer ett kök med vedspis, bänkspis samt kyl/frys. Vardagsrum med dörr ut till trädgården. Sovrum med kamin och ett badrum med mulltoa, duschplats, tvättställ och diskbänk. Samt en stor inredningsbar vind för den som önskar större boyta. Delvis nydragen el med modern elcentral. På tomten finns även en gäststuga, flertalet förvaringsbodar, jordkällare samt ett dass. Egen borrad vattenbrunn, avlopp till stenkista. Eldstäderna har sotats regelbundet. Välkommen på visning!

Mimervägen 40, Krokek, Norrköpings kommun

Mimervägen 40

Radhus
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 250 000 kr
83,5 m²
3 rum
5 933 kr/mån
26 946 kr/m²

Ett av få enplansradhus till salu i Krokek! Genomgående fint skick med ljust kök, stort vardagsrum med ekparkett, två sovrum, rymligt badrum med tvättmaskin samt två klädkammare. Här finns även en inglasad altan och ett fristående förråd. Bla parkeringsplats, bredband och TV-kanaler ingår i avgiften. Välskött område med nyrenoverade tak och fasader. Perfekt beläget med kort avstånd till matbutiker, buss/tåg, apotek och skola/förskola, men även till natur och trevliga strövområden. Välkommen!

Sandviksvägen 73, Krokek, Norrköpings kommun
Sandviksvägen 73, Krokek, Norrköpings kommun, bild 2
Sandviksvägen 73, Krokek, Norrköpings kommun, bild 3

Sandviksvägen 73

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
4 750 000 kr
225 m²
6 rum
2,4 ha tomt

Unik möjlighet för dig som drömmer om att bo på landet - men ändå vill ha tillgång till affärer, skola och buss! Här bor du i ett vackert 30-talshus om ca 220 kvm i genomgående fint skick, med en stor tomt om 2,35 ha i utkanten av Krokek. Garage om ca 70 kvm med gjuten platta, idag avdelat med en inredd del passande för den som tex driver egen verksamhet. Huset har bla nytt kök, nytt badrum och ny tvättstuga. Bergvärme. Kommunalt avlopp via gemensamhetsanläggning, eget vatten. Härifrån är det ca 1,5km till buss/tåg/matbutiker, skola och förskola. Plocka bär, svamp och blommor på din egen fastighet, och njut av den porlande bäcken där det oftast finns kräftor och bäcköring som leker. Fastigheten bjuder på den perfekta mixen av ett praktiskt vardagsliv och en egen oas för rekreation. Välkommen på visning till en fantastisk plats!

  • Premium
Liljevägen 5, Krokek, Norrköpings kommun

Liljevägen 5

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 750 000 kr
141 + 14 m²
4 rum
875 m² tomt

Fin enplansvilla i Krokek med uterum, garage och plan trädgård! Här får du en solig lummig tomt med sydvästläge, ett stort inglasat uterum som rymmer både soffgrupp och matgrupp, med härliga skjutdörrspartier mot altan och trädgård. Inomhus är det en trevlig planlösning med ett stort vardagsrum i vinkel, rymligt kök, 3 sovrum samt badrum, gästtoalett och tvättstuga. Ytterligare två sovrum går att dela av för den som önskar. Vattenburen värme via luft/vattenvärmepump. 3-glasfönster. Garage. Stor uppfart med plats för flera bilar/husbil mm. Ett hus för dig som vill bo i ett lugnt villaområde med närhet till lekplats, skola och förskola, tåg, buss, matbutiker etc. Välkommen på visning!

Anfångarvägen 3, Rejmyre, Finspångs kommun

Anfångarvägen 3

Villa
Rejmyre, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 250 000 kr
72 + 70 m²
4 rum
1 015 m² tomt

Välskött villa i barnvänliga Rejmyre! Huset har bla nytt tak från 2009, 3-glasfönster samt en helt ny luftvärmepump. Plan trädgårdstomt med soligt söderläge och altan under tak. Garage med gjuten platta. På entréplan har vi 2 sovrum, kök, vardagsrum samt ett badrum. I källarplan finns ytterligare ett sovrum/gillestuga, tvättstuga, toalett samt två förråd. Huset har även ett vattenburet värmesystem som kan tas i drift för den som önskar. Fiber finns indraget. Mycket trevligt beläget med närhet till bla förskola, skola, matbutik, restauranger, busshållplats och badplats. Välkommen på visning!

Mimervägen 28, Krokek, Norrköpings kommun

Mimervägen 28

Lägenhet
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 650 000 kr
67 m²
2 rum
5 143 kr/mån
24 627 kr/m²

Mysigt radhus om 2 rok på entréplan, med egen liten trädgård och uteplats. Rymliga 67 kvm som rymmer sovrum med skjutdörrsgarderob, vardagsrum med ekparkett, kök med utgång till altan, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en klädkammare. Fristående förråd på entrésidan. Bla vatten, parkeringsplats, bredband och TV-kanaler ingår i avgiften. Välskött område med nyrenoverade tak och fasader. Perfekt beläget med kort avstånd till matbutiker, buss/tåg, apotek och skola/förskola, men även till natur och trevliga strövområden. Välkommen på visning!

Visar alla 10