Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Illner

Fredrik Illner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Folkets husvägen 10B, Skärblacka, Norrköpings kommun
 • Budgivning pågår

Folkets husvägen 10B

Lägenhet
Skärblacka, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
350 000 kr
44,5 m²
1 rum
1 815 kr/mån
7 865 kr/m²

I omtyckta och välskötta Brf Annelund finns denna 1 rok med uteplats. Omtyckt privat förening med låga avgifter. Trevligt boende med uteplats mot föreningens gård. Lägenheten är genomgående i behov av totalrenovering. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Garvaregatan 4B, Centralt, Norrköpings kommun
Garvaregatan 4B, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Garvaregatan 4B, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Garvaregatan 4B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 450 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/17
5 845 kr/mån
35 000 kr/m²

TILLFÄLLE - FRI MÅNADSAVGIFT I 2 ÅR Denna nyproducerade pärla belägen i hjärtat av Norrköpings gamla industrikvarter erbjuder ett centralt läge som är svårt att slå. Med Motala ström porlande som granne, kan du njuta av ett avkopplande och modernt boende med viss vattenutsikt och utsikt mot Louis De Geer. Denna bostad har utformats med smakfulla och påkostade materialval, vilket skapar en känsla av elegans och komfort. Här finns öppen planlösning med fina kvartskompositskivor i kök, 2,60 meter i takhöjd, 1-stav ekparkettgolv och stort och smakfullt duschrum. Slå upp de franska balkongdörrarna som är helglasade och låt det naturliga ljuset strömma in, samtidigt som du njuter av en kopp kaffe. Detta är en möjlighet att äga en bostad som ger dig både en känsla av modernitet och stillhet i en industriell omgivning. Kom och upplev det själv! *Fri månadsavgift i 2 år är inget som belastar föreningen utan detta står byggherren för.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Doverstorp Doverstorps gård 1, Doverstorp, Finspångs kommun
 • Budgivning pågår

Doverstorp Doverstorps gård 1

Villa
Doverstorp, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
5 300 000 kr
227 + 17 m²
8 rum
6 384 m² tomt

Välkommen till Doverstorps Gård 1 som har ett läge man bara kan älska. Vacker mangårdsbyggnad med 2 flyglar i form av magasinsbyggnad och Brita stugan. Vacker tomt om 6384 kvm som är som en stor park med flertal fruktträd som skapar en fruktträdgård, odlingsland och odlingsbänkar, altan utmed mangårdsbyggnaden, grusbelagd entré till hus och flyglar och här finns även ett "eget rum" i form av mysig innergård. Mangårdsbyggnad om 8 rok som är charmigt renoverad och har bland annat 2 rum i fil med breda trätiljor till golv och öppen spis, charmig serveringsgång, stort sovrum med dressing rum och öppen spis m.m. Britastugan är 3 rok med utvecklingsmöjligheter till tex generationsboende samt en magasinsbyggnad för den kreativa ådran. Det finns även ett äldre dubbelgarage för förvaring. Fastigheten ligger med högt läge och utsikt över Dovern från tomten och flertal av mangårdsbyggnadens fönster. Andel i samfällt fisk i sjön Dovern. Sjön Dovern sträcker sig mot Finspång och dess inlopp och andra delan av Dovern mynnar ut i Glan. På 10 minuters promenadavstånd finns möjlighet till bad i Dovern. Välkommen att boka visning!

 • Energieffektiv
Gransjövägen 11, Ramsdal, Söderköpings kommun

Gransjövägen 11

Fritidshus
Ramsdal, Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 850 000 kr
80 + 38 m²
3 rum
1 303 m² tomt

I populära området Ramsdal ligger denna fina fritidsfastighet som näst sista hus på vägen. Ligger med ett ostört, lugnt och vackert läge med sjöutiskt. Huset är byggt 1995 och har en inredd suterrängvåning där allt är smakfullt både in och utvändigt. Huset som är byggt 1995 kommer från Värsåsvillan har ett entréplan med bl.a. ett härligt vardagsrum med braskamin och stora skjutbara fönsterpartier med utgång till längsgående veranda som sträcker runt huset och med sjöutsikt. Två dusch och badrum, ett på varje plan. För gästerna finns ett smakfullt gästhus om ca 30 kvm med sovrumsdel en etage upp samt allrum med ryggåstak och stora hörnfönster som skapar ett härligt rum. I anslutning till gäststuga finns ett hemtrevligt altandäck. En härlig tomt som är lätt att tycka om och som delvis är inhägnad med vacker gärdsgård. Här finns inslag av mycket grönska som björkar och buskar, en del gräsmatta, tralldäck utmed husen samt berg och naturtomt. Med bara någon minuts promenad kommer man smidigt ner till vattnet för ett dopp.

 • Plus
Brobyvägen 7, null, Söderköpings kommun

Brobyvägen 7

Övrigt
Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 750 000 kr
600 m²
4 593 m² tomt

Med ett bra läge i Söderköping vid omtyckt villaområde finns denna fastighet om 4593 kvm. Har används som förskola - benämnd Broby förskola. Ligger utmed Storån med vackert läge. Möjlighet finns att bedriva likvärdig verksamhet i dagsläget alternativt ändra användning till bostad/bostäder. Se byggnadsplan och planbestämmelser vad man får göra med fastigheten. Detaljplan finns att tillgå under dokument. Där anges bl.a. att den totala byggnadsarea får vara max 250 kvm i 2 plan (dvs 250 kvm per plan). Möjlighet finns till avstyckning. Byggnaden är idag i påtagligt dåligt skick och kräver övergripande renoveringar alternativ rivas för att bygga nytt. Fastigheten är tomställd och fritt för nya köpare att ta över. Fiber finns installerat och kommunalt vatten och avlopp. Försäljning sker på uppdrag av Söderköpings kommun. Visning sker 10 juni efter överenskommelse.

Kättinge Fridtuna, Vikbolandet, Norrköpings kommun

Kättinge Fridtuna

Villa
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 850 000 kr
130 + 20 m²
4 rum
1 430 m² tomt

Med högt läge finner ni denna fastighet med trevligt läge i byn Kättinge. Från huset och tomten har man fri utsikt över öppen mark. Huset är äldre med anor från början av 1900-talet. I huset finns charmiga inslag av 60-talet då sannolikt en del renoveringar genomfördes på huset. Genomgående lite högre takhöjd ger härlig känsla av ett riktigt på landet hus. 4 rok vara 3 sovrum. Rymligt vardagsrum med värmande kamin. Vattenburet system via bergvärme. Det finns en praktiskt uthuslänga om ca 45 kvm fördelat på rum, mindre garagedel samt verkstads/förråds del samt ett stor loft. För barnfamiljen finns såväl förskola som skola upp till årskurs 6 i byn. Fiber finns indraget i huset. Ett trevligt permanentboende som går lika bra att nyttja även som fritidsboende. Välkommen på visning!

Köpmangatan 12A, Vingåker, Vingåkers kommun
Köpmangatan 12A, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Köpmangatan 12A, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Köpmangatan 12A

Övrigt
Vingåker, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
5 000 000 kr
362 m²
1 566 m² tomt

Anrik fastighet från förra sekelskiftet på bästa adressen i Vingåker. Fastigheten består av 3 hus - huvudbyggnad, 12 A, gårdshus, 12 B samt sidobyggnad, 12 C, totalt om ca. 670 kvm. Huvudbyggnaden inrymmer 2 större lägenheter samt 2 butikslokaler som idag är öppnad till en större butikslokal om totalt 187 kvm. Denna lokal är idag uthyrd till en antikhandel. Gårdshuset inrymmer en lägenhet om 4 rok på ca 120 kvm i två plan plus källare. I sidobyggnaden finns en butikslokal i två plan som är uthyrd till en lokal organisation samt ett 2 bils garage, därtill finns i samma byggnad en oinredd utvecklingsbar yta om ca 200kvm i 2 plan med arkitektritat förslag för 2-3 lägenheter (inget bygglov är sökt för detta). På tomten finns vinbärsbuskar och fläderträd med riklig skörd för hyresgäster och fastighetsägare. Denna fastighet säljs som en del av ett bestånd om totalt 3 fastigheter i Vingåker.

 • Premium
Bondegatan 30, Vingåker, Vingåkers kommun
Bondegatan 30, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Bondegatan 30, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Bondegatan 30

Övrigt
Vingåker, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
8 300 000 kr
595 m²
1 803 m² tomt

I ett mycket trevligt och centralt läge mitt emot Sävstaholms slott finner du denna välbevarade hyresfastighet med anor från 1800-talet. För länge sedan utgjorde fastigheten en del av parkanläggningen och det gamla orangeriet som hörde till Sävstaholms slott. Fastigheten har en bostadsyta på 595 kvm i 3 plan om 8 lägenheter, alltifrån 1,5 rok till 5 rok i etage. I källaren finns de ursprungliga valven från 1800-talet kvar med 4 st förråd, en stor tvättstuga, separat torkrum med mangel. Fastigheten är omgiven av vackra gräsmattor med buskar, planteringar och flera äppelträd. Innergården pryds även av statyn Vingåkersäpplet, formgiven av konstnären Anders Årfelt. På innergården finns en garagelänga med 5 platser tillgängliga att hyra för hyresgästerna för 350 kr/månad. Här finns även ett cykelförråd med tak. Den nuvarande ägaren har 2015 investerat i en omfattande solcellsanläggning om 130 solceller placerade på baksidan av husets tak, samt på både garagetaket och cykelförrrådstaket. Denna anläggning tillsammans med de båda bergvärmepumparna ger en effektiv och ekonomisk energiförsörjning.

 • Premium
Strandhuggsvägen 18, Eksund, Norrköpings kommun

Strandhuggsvägen 18

Villa
Eksund, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
7 500 000 kr
207 + 49 m²
6 rum
1 796 m² tomt

Välkommen till en bostad utöver det vanliga i Eksund, ett lantligt läge men ändå nära stan. Här möts du av ett förstklassigt och smakfullt boende med kvalitéer och idéer som man inspireras av. Stor och vacker trädgård om totalt 2800 kvm och består av två fastigheter ( 1769 kvm+1004 kvm) varav ena kan bebyggas med ny villa om man önskar alternativt avyttra tomten. I köpet ingår även en mindre fastighet med strandremsa med möjlighet att bygga brygga. Huset är byggt med omtanke och högkvalitativa lösningar och materialval. Här är det upp till 5,9 meter takhöjd i vardagsrum, fina trägolv, platsbyggt kök från Falerum med vedspis och granitskivor, både kamin och kakelugn, vattenburen golvvärme via bergvärme och FTX-ventilation med frikyla, intelligent hem där du kan styra och övervaka ditt hems temperatur och belysning. Utvändigt strålar det av snickarglädje och fina fönsterpartier och omringas av vacker stensättning av smågatsten. Härlig altan med utgång från rymlig matplats i anslutning till köket. Som om inte detta vore nog så finns ett stort garage om ca 72 kvm med bra takhöjd och med inredd övervåning. Garaget har vatten och avlopp, toalett och duschplats samt värms upp via bergvärme med kulvert från huset. Det finns även ett mindre garage och ett antal uthusbyggnader. Laddstolpe för elbil finns installerad.

 • Energieffektiv
Linköpingsvägen 94, null, Finspångs kommun

Linköpingsvägen 94

Villa
Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
4 950 000 kr
154 + 90 m²
7 rum
4 079 m² tomt

Med ett bra läge i Falla bara några kilometer från Finspångs citykärna finns denna fina fastighet där du kan kombinera egen verksamhet med eget boende. Här finns vackert och smakfullt hus i mycket fint skick som bjuder på fina kvalitéer som påkostat Myresjökök med granitskivor, 4 sovrum, 3 samvarorum, kaklat duschrum, öppen spis, balkonger, inglasad uterum, bergvärme och mycket mera. Härligt trädgård som är inhägnad och hela tomtytan är 4079 kvm. Välhållen och fin verkstads och garage byggnad om totalt ca 300 kvm med både varma och kalla ytor. Motor styrda portar och oljeavskiljare. Stor asfalterat yta på framsida med gott om p-platser. Byggnaden har många olika användningsområden för olika typer av verksamheter och företagande eller bara till för den som älskar att ha ett hobbygarage i världsklass.

Garvaregatan 4B, null, Norrköpings kommun

Garvaregatan 4B

Lägenhet
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 500 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/17
5 845 kr/mån
35 714 kr/m²

Denna nyproducerade pärla belägen i hjärtat av Norrköpings gamla industrikvarter erbjuder ett centralt läge som är svårt att slå. Med Motala ström porlande som granne, kan du njuta av ett avkopplande och modernt boende med viss vattenutsikt och utsikt mot Louis De Geer. Denna bostad har utformats med smakfulla och påkostade materialval, vilket skapar en känsla av elegans och komfort. Här finns öppen planlösning med fina kvartskompositskivor i kök, 1-stav ekparkettgolv och stort och smakfullt duschrum. Slå upp de franska balkongdörrarna som är helglasade och låt det naturliga ljuset strömma in, samtidigt som du njuter av en kopp kaffe. Detta är en möjlighet att äga en bostad som ger dig både en känsla av modernitet och stillhet i en industriell omgivning. Kom och upplev det själv! TILLFÄLLE - FRI MÅNADSAVGIFT I 24 MÅNADER

 • Hiss
Nils Åbergs gata 15B, null, Norrköpings kommun

Nils Åbergs gata 15B

Lägenhet
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 575 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 124 kr/mån
27 876 kr/m²

I det nybyggda området Sandtorp finns denna fina lägenhet byggd 2016. Belägen i Brf Symfonin med uteplats. Genomgående fina ytskikt och kaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. I avgiften ingår bredband. Sandtorp är ett nybyggt område med bra cykelvägar ner till stan, spårvagnen utanför knuten, nära till Himmelstalundsområdet och tillgång till superfin ICA Kvantum butik.

Riddartorp 1, null, Norrköpings kommun

Riddartorp 1

Övrigt
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Pris saknas
6 020 m² tomt

UTVECKLINGSFASTIGHET FÖR BOENDE, INDUSTRI, KONTOR OCH LAGER Flexibel fastighet med lantligt läge om ca 1100 kvm lokalyta. Idag bedrivs lättare tillverkningsindustri av elektronik. Ytorna är fördelade på ca 500 kvm verkstad, 500 kvm kontor eller bostadsdel samt ca 100 kvm kontor. Det finns stor parkering för bilar och bl.a. ett separat garage. Unika möjligheter för din egen kreativitet och verksamhet. Tomten är 6020 kvm. Fastigheten ligger på 40 minuter körväg från Norrköping, 5 minuter ner till Marviken och 15 min till Arkösund. Fastigheten kommer att bli ledig för kommande köpare. Fastigheten försäljes i bolagsform via ett nybildat AB

Visar alla 13