Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Illner

Fredrik Illner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bottna Lillängsvägen 10, Sankt Anna, Söderköpings kommun
  • Sön 10 nov kl 15:00
Bottna Lillängsvägen 10, Sankt Anna, Söderköpings kommun, bild 2
Bottna Lillängsvägen 10, Sankt Anna, Söderköpings kommun, bild 3

Bottna Lillängsvägen 10

Villa
Sankt Anna, Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 700 000 kr
180 m²
6 rum
923 m² tomt

Välkommen till denna mycket trevliga villa belägen i Bottna, som erbjuder gott om fina ytor för en bekväm vardag. Här möts du av genomgående fina ytskikt, inklusive ett kaklat duschrum från 2016, en bekväm tvättstuga från 2013 samt ett vitt kök från 2010. Dessutom finns ett duschrum med relax och bastu för avkopplande stunder. Det utvändiga är lika tilltalande, med en vackert anlagd tomt som pryds av plattsättningar runt huset och ett växthus. Den träfasade fasaden ger huset en klassisk och tidlös stil. Här finns även ett rymligt garage med generös uppställningsplats samt ett nytt och snyggt tak från 2023. I villan kan du njuta av ett rymligt vardagsrum i vinkel, där en öppen spis skapar en mysig atmosfär. Här finns även utgång till ett inglasat uterum att njuta av stora delar av året. Villan bjuder på en trivsam och välkomnande atmosfär. Ta chansen och kom på visning för att se detta fantastiska hem!

  • Premium
Värmaregatan 6, null, Norrköpings kommun
Värmaregatan 6, null, Norrköpings kommun, bild 2
Värmaregatan 6, null, Norrköpings kommun, bild 3

Värmaregatan 6

Villa
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 495 000 kr
105 + 139 m²
6 rum
660 m² tomt

Välkommen till ett rejält och tilltalande 60-tals enplanshus med källare och tegelfasad. Huset ligger med ett fint och fritt läge på Värmaregatan och granne med parkmark som gränsar till Vrinneviskogen. Huset är smakfullt med bevarade 60-talsdetaljer och där stora renoveringar är gjorda på bästa sätt. Rymligt kök och matplats i anslutning till vardagsrum där man finner 2 rum i fil med burspråk, parkettgolv och vacker öppen spis. Två stycken fina kaklade duschrum varav ena i källaren som är nytt från 2021 med både dusch, badkar, relaxdel samt bastu i asppanel. Även i källaren finns en öppen spis. Huset har totalt 6 rum varav 4 sovrum och bra med förvaringsutrymmen. Utvändig är i huset i tegel där fönster är bytta 2011, tak är bytt 2005, delvis kopparrännor samt fina stensättningar i anslutning till huset samt uteplatser. Baksidan med altaner ligger i syd/väst läge med gott om sol från lunch till kväll. Vidbyggt garage som nås även från källaren. Det finns laddbox för elbilen samt bredband. Nuvarande tomträttsavgäld sträcker sig till år 2042. Det går även att friköpa tomten ifall man önskar. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Garvaregatan 4B, Centralt, Norrköpings kommun
  • Fre 25 okt kl 16:00
Garvaregatan 4B, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Garvaregatan 4B, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Garvaregatan 4B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 450 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/17
5 845 kr/mån
35 000 kr/m²

TILLFÄLLE - FRI MÅNADSAVGIFT I 2 ÅR Denna nyproducerade pärla belägen i hjärtat av Norrköpings gamla industrikvarter erbjuder ett centralt läge som är svårt att slå. Med Motala ström porlande som granne, kan du njuta av ett avkopplande och modernt boende med viss vattenutsikt och utsikt mot Louis De Geer. Denna bostad har utformats med smakfulla och påkostade materialval, vilket skapar en känsla av elegans och komfort. Här finns öppen planlösning med fina kvartskompositskivor i kök, 2,60 meter i takhöjd, 1-stav ekparkettgolv och stort och smakfullt duschrum. Slå upp de franska balkongdörrarna som är helglasade och låt det naturliga ljuset strömma in, samtidigt som du njuter av en kopp kaffe. Detta är en möjlighet att äga en bostad som ger dig både en känsla av modernitet och stillhet i en industriell omgivning. Kom och upplev det själv! *Fri månadsavgift i 2 år är inget som belastar föreningen utan detta står byggherren för.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Slottsgatan 88, Centralt, Norrköpings kommun

Slottsgatan 88

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 075 000 kr
25,6 m²
1 rum
vån 3/5
2 553 kr/mån
41 992 kr/m²

I en modern och tilltalande byggnad från 2015 finner du denna fina lägenhet. Med en rymlig inglasad balkong och fritt läge kan du njuta av en underbar utsikt mot Norra Promenaden. Badrummet är stort och vackert kaklat, med bekvämligheter som tvättmaskin. Köket är stilrent med en elegant granitskiva. Denna lägenhet är perfekt för en övernattning eller som studentbostad, där allt du behöver för en enkel livsstil finns tillgängligt. Med sitt fria läge erbjuder den bästa möjligheter för pendling, eftersom både tåg- och busstationen bara ligger ett kvarter bort. Dessutom är den nära Strömmen, stadens kultur- och nöjesliv samt restauranger. Detta hem kommer att tillfredsställa dina grundläggande behov och ger dig möjlighet att njuta av stadslivet på ett bekvämt sätt.

  • Balkong
  • Hiss
Linköpingsvägen 94, null, Finspångs kommun
Linköpingsvägen 94, null, Finspångs kommun, bild 2
Linköpingsvägen 94, null, Finspångs kommun, bild 3

Linköpingsvägen 94

Villa
Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
4 850 000 kr
154 + 90 m²
7 rum
4 079 m² tomt

Med ett bra läge i Falla bara några kilometer från Finspångs citykärna finns denna fina fastighet där du kan kombinera egen verksamhet med eget boende. Här finns vackert och smakfullt hus i mycket fint skick som bjuder på fina kvalitéer som påkostat Myresjökök med granitskivor, 4 sovrum, 3 samvarorum, kaklat duschrum, öppen spis, balkonger, inglasad uterum, bergvärme och mycket mera. Härligt trädgård som är inhägnad och hela tomtytan är 4079 kvm. Välhållen och fin verkstads och garage byggnad om totalt ca 300 kvm med både varma och kalla ytor. Motor styrda portar och oljeavskiljare. Stor asfalterat yta på framsida med gott om p-platser. Byggnaden har många olika användningsområden för olika typer av verksamheter och företagande eller bara till för den som älskar att ha ett hobbygarage i världsklass.

  • Premium
Tingstagatan 5B, Öster, Norrköpings kommun

Tingstagatan 5B

Lägenhet
Öster, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 395 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/4
2 976 kr/mån
30 326 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och charmiga lägenhet med en takhöjd på 2,7 meter. Här möts du av vackra fönsterbänkar i Kolmårdsmarmor och elegant fiskbensparkett som ger en tidlös känsla till hemmet. Det nyrenoverade köket är smakfullt utformat och har integrerade vitvaror som gör matlagningen till en njutbar upplevelse. Läget är optimalt med endast 10 minuters promenadavstånd till city, vilket ger dig närhet till allt du behöver. Dessutom kan du njuta av den grönskande och välskötta innergården som bjuder in till avkoppling och gemenskap. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi med extremt låg skuld i föreningen, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Här kan du känna dig hemma och trivas i en välkomnande och professionell atmosfär. I månadsavgiften ingår både bredband och el i sin helhet. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av charm, bekvämlighet och ett läge som passar dina behov. Välkommen att uppleva detta trivsamma boende!

  • Balkong
  • Hiss
Torsten Fogelqvists gata 46, Klockaretorpet, Norrköpings kommun

Torsten Fogelqvists gata 46

Radhus
Klockaretorpet, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 495 000 kr
122 + 12 m²
6 rum
180 m² tomt

På den friköpta tomten finner du ett smakfullt och ombonat radhus med en öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum. Med totalt 6 rum, inklusive 4 sovrum, finns det gott om utrymme för hela familjen. På framsidan finns en trevlig altan samt inglasad altan där du kan njuta av soliga dagar och på baksidan finns ett större altandäck med ett avkopplande spabad. Perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Dessutom har radhuset fått nya fina fönster 2023, vilket ger en modern och fräsch känsla. Området är mycket barnvänligt med flera innergårdar och närhet till lekplatser. Du har även bekvämt gångavstånd till ICA Kvantum och Lidl. För den naturintresserade finns skogen med elljusspår och flera motionsspår, även för cykel, inom räckhåll. Du har även enkel tillgång till cykelvägar som tar dig till Himmelstalund, centrum och sjukhuset. Kommunikationerna är utmärkta med närhet till spårvagnshållplats och endast ca 7 minuters gångavstånd till busshållplatsen Skärblacka, Kimstad och Linköping. Dessutom har du både E4 och E22 på bekvämt avstånd. Detta radhus erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö med närhet till både natur, service och kommunikationer.

Blockstensgatan 31, Vilbergen, Norrköpings kommun
Blockstensgatan 31, Vilbergen, Norrköpings kommun, bild 2
Blockstensgatan 31, Vilbergen, Norrköpings kommun, bild 3

Blockstensgatan 31

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 595 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 088 kr/mån
18 439 kr/m²

Upptäck den perfekta harmonin mellan modern komfort och praktisk boende i denna genomgångslägenhet i Vilbergen. Belägen med högt läge med fin utsikt mot grönområde och Vilbergen centrum, välkomnar denna smakfulla lägenhet dig med ett modernt kök och två fina kaklade badrum. Lägenheten har har två separata ingångar ifall man vill nyttja en delen som uthyrningsdel. Njut av avkoppling på balkongen i västerläge och bli en del av en välskött Riksbyggen förening. I avgiften ingår bredband. Modern och välskött förening där bl.a en stor solcellsanläggning finns på de nyrenoverade taken samt tillgång till fint gym. Upplev det bästa av både stad och natur i denna underbara bostad!

  • Premium
  • Balkong
Wadströmsgatan 18B, Söder, Norrköpings kommun
Wadströmsgatan 18B, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Wadströmsgatan 18B, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Wadströmsgatan 18B

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
2 920 kr/mån
32 596 kr/m²

Upptäck ditt drömboende i Vasaparken! Smakfullt renoverad genomgångslägenhet med balkong i söderläge erbjuder det bästa av både läge och komfort. Belägen på söder med en fem minuters avstånd till stadskärnan, är denna pärla ett perfekt hem för den som söker både närhet till stadsliv och lugn oas. Med charmiga original detaljer så som trägolv, parkettgolv, fönsterbänkar i kolmårdsmarmor, 2,70 m i takhöjd ger denna lägenhet en varm och inbjudande atmosfär. Det smakfulla köket renoverades 2019 och det kaklade duschrummet, utrustat med tvättmaskin, är helt nytt från slutet av 2022. I den låga avgiften om 2920 kr ingår både bredband och el i sin helhet. Med en förening som sköter sig själv och en stabil ekonomi är detta inte bara ett hem utan en investering i framtiden. Missa inte chansen att kalla denna underbara lägenhet ditt nya hem. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lilla Kalvö 5, null, Valdemarsviks kommun

Lilla Kalvö 5

Fritidshus
Valdemarsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 950 000 kr
50 + 28 m²
3 rum
1 548 m² tomt

På vackra Lilla Kalvö i Tjust skärgård finner du detta charmiga hus med trägolv och en mysig öppen spis. Här kan du njuta av lugnet och naturen från altanerna, som erbjuder en delvis sjöutsikt. Med möjlighet till vatten (djupborrad brunn 2020) och avlopp året runt blir detta hem både bekvämt och praktiskt. Beläget endast ca 250 meter från havet finns här fantastiska badmöjligheter och möjlighet att hyra en båtplats för de som önskar. Den vackra naturen i området gör det lätt att trivas och skapa minnen för livet. För gäster eller barn finns ett smakfullt Attefallshus från 2016 som erbjuder extra utrymme och komfort. Den vackra tomten pryds av en välskött gräsmatta och naturliga bergspartier. Detta hus är perfekt för dig som söker en fridfull tillvaro i naturen med närhet till havet. Ta chansen att bli ägare till detta fina fritidshus på Lilla Kalvö!

Nitaregatan 25, Hageby, Norrköpings kommun
  • Budgivning pågår

Nitaregatan 25

Villa
Hageby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 695 000 kr
140 + 10 m²
7 rum
630 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 60-tals enplanshus beläget på en återvändsgata med ett fantastiskt läge mot en grönskande allmänning. Huset är välplanerat och erbjuder gott om utrymme med sina många sovrum, vardagsrum i vinkel med öppen spis och flertal sparade 60-tals detaljer. Den lummiga och friköpta tomten är en fröjd för ögat, med en frodig grönska av vackra buskar, blommor och fruktträd. För den som är intresserad av odling finns även ett trädgårdsland där man kan odla egna grödor. Här kan du njuta av lugnet och harmonin i ett grönt och naturskönt område samtidigt som du har närhet till Vrinneviskogen, perfekt för promenader och friluftsliv. Det här är ett hem där du kan koppla av och njuta av naturen omkring dig. Välkomna till ett välkomnande och trivsamt boende!

SKÄRGÅRDSFASTIGHET FÖR UTVECKLING, Södra Finnö, Söderköpings kommun

SKÄRGÅRDSFASTIGHET FÖR UTVECKLING

Övrigt
Södra Finnö, Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 600 000 kr
1,4 ha tomt

Välkommen till Södra Finnö - en del av S:t Annas härliga och omtycka skärgård. Fastighet om 14 106 kvm där ett färdigt koncept finns utformat att jobba vidare med. Här finns detaljplan färdig, avloppsanläggning beviljad och bygglov för att bygga 12 stycken stugor om 50 kvm med tillhörande komplementbyggnad om 30 kvm i bostadsrättsform. Affären kan ske som fastighetsaffär eller bolagsaffär. Ett spännande projekt att utveckla i vacker natur och skärgård för att .

  • Plus
Brobyvägen 7, null, Söderköpings kommun
  • Budgivning pågår

Brobyvägen 7

Övrigt
Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 250 000 kr
600 m²
4 593 m² tomt

Med ett bra läge i Söderköping vid omtyckt villaområde finns denna fastighet om 4593 kvm. Har används som förskola - benämnd Broby förskola. Ligger utmed Storån med vackert läge. Möjlighet finns att bedriva likvärdig verksamhet i dagsläget alternativt ändra användning till bostad/bostäder. Se byggnadsplan och planbestämmelser vad man får göra med fastigheten. Detaljplan finns att tillgå under dokument. Där anges bl.a. att den totala byggnadsarea får vara max 250 kvm i 2 plan (dvs 250 kvm per plan). Möjlighet finns till avstyckning. Byggnaden är idag i påtagligt dåligt skick och kräver övergripande renoveringar alternativ rivas för att bygga nytt. Fastigheten är tomställd och fritt för nya köpare att ta över. Fiber finns installerat och kommunalt vatten och avlopp. Försäljning sker på uppdrag av Söderköpings kommun.

Strandhuggsvägen 18, Eksund, Norrköpings kommun

Strandhuggsvägen 18

Villa
Eksund, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
7 500 000 kr
207 + 49 m²
6 rum
1 796 m² tomt

Välkommen till en bostad utöver det vanliga i Eksund, ett lantligt läge men ändå nära stan. Här möts du av ett förstklassigt och smakfullt boende med kvalitéer och idéer som man inspireras av. Stor och vacker trädgård om totalt 2800 kvm och består av två fastigheter ( 1769 kvm+1004 kvm) varav ena kan bebyggas med ny villa om man önskar alternativt avyttra tomten. I köpet ingår även en mindre fastighet med strandremsa med möjlighet att bygga brygga. Huset är byggt med omtanke och högkvalitativa lösningar och materialval. Här är det upp till 5,9 meter takhöjd i vardagsrum, fina trägolv, platsbyggt kök från Falerum med vedspis och granitskivor, både kamin och kakelugn, vattenburen golvvärme via bergvärme och FTX-ventilation med frikyla, intelligent hem där du kan styra och övervaka ditt hems temperatur och belysning. Utvändigt strålar det av snickarglädje och fina fönsterpartier och omringas av vacker stensättning av smågatsten. Härlig altan med utgång från rymlig matplats i anslutning till köket. Som om inte detta vore nog så finns ett stort garage om ca 72 kvm med bra takhöjd och med inredd övervåning. Garaget har vatten och avlopp, toalett och duschplats samt värms upp via bergvärme med kulvert från huset. Det finns även ett mindre garage och ett antal uthusbyggnader. Laddstolpe för elbil finns installerad.

  • Energieffektiv
Garvaregatan 4B, null, Norrköpings kommun

Garvaregatan 4B

Lägenhet
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 500 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/17
5 845 kr/mån
35 714 kr/m²

Denna nyproducerade pärla belägen i hjärtat av Norrköpings gamla industrikvarter erbjuder ett centralt läge som är svårt att slå. Med Motala ström porlande som granne, kan du njuta av ett avkopplande och modernt boende med viss vattenutsikt och utsikt mot Louis De Geer. Denna bostad har utformats med smakfulla och påkostade materialval, vilket skapar en känsla av elegans och komfort. Här finns öppen planlösning med fina kvartskompositskivor i kök, 1-stav ekparkettgolv och stort och smakfullt duschrum. Slå upp de franska balkongdörrarna som är helglasade och låt det naturliga ljuset strömma in, samtidigt som du njuter av en kopp kaffe. Detta är en möjlighet att äga en bostad som ger dig både en känsla av modernitet och stillhet i en industriell omgivning. Kom och upplev det själv! TILLFÄLLE - FRI MÅNADSAVGIFT I 24 MÅNADER

  • Hiss
Nils Åbergs gata 15B, null, Norrköpings kommun

Nils Åbergs gata 15B

Lägenhet
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 575 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 124 kr/mån
27 876 kr/m²

I det nybyggda området Sandtorp finns denna fina lägenhet byggd 2016. Belägen i Brf Symfonin med uteplats. Genomgående fina ytskikt och kaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. I avgiften ingår bredband. Sandtorp är ett nybyggt område med bra cykelvägar ner till stan, spårvagnen utanför knuten, nära till Himmelstalundsområdet och tillgång till superfin ICA Kvantum butik.

Riddartorp 1, null, Norrköpings kommun

Riddartorp 1

Övrigt
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Pris saknas
6 020 m² tomt

UTVECKLINGSFASTIGHET FÖR BOENDE, INDUSTRI, KONTOR OCH LAGER Flexibel fastighet med lantligt läge om ca 1100 kvm lokalyta. Idag bedrivs lättare tillverkningsindustri av elektronik. Ytorna är fördelade på ca 500 kvm verkstad, 500 kvm kontor eller bostadsdel samt ca 100 kvm kontor. Det finns stor parkering för bilar och bl.a. ett separat garage. Unika möjligheter för din egen kreativitet och verksamhet. Tomten är 6020 kvm. Fastigheten ligger på 40 minuter körväg från Norrköping, 5 minuter ner till Marviken och 15 min till Arkösund. Fastigheten kommer att bli ledig för kommande köpare. Fastigheten försäljes i bolagsform via ett nybildat AB

Visar alla 17