Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Henrik Johanson

Henrik Johanson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Harbackevägen 16, Kimstad, Norrköpings kommun

Harbackevägen 16

Villa
Kimstad, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 700 000 kr
157 + 49 m²
6 rum
1 235 m² tomt

Välkommen till en trivsam souterrängvilla belägen på en friköpt trädgårdstomt med avskild placering längst in på återvändsgata granne med skogen. Villan erbjuder på entréplanet bl.a. en välkomnande hall, två sovrum, duschrum, tvättstuga, pannrum, verkstad och garage. Övre plan med kök och matplats, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum och badrum. Härlig trädgård med uteplats, gräsytor, buskar och träd. Fiber finns anslutet till fastigheten. Carport framför garaget. I Kimstad finns det mesta du behöver, för pendlaren en lokal tågstation och för de bilburna närhet till E4:an, för barnfamiljen finns både närhet till för- och grundskola samt grönområden, idrottsanläggning med flera fotbollsplaner och ett upplyst motionsspår i skogen. Här finns även en skidanläggning med fina längdskidåkningsspår när förutsättningar finns under den kalla årstiden. Bara några kilometer bort ligger Skärblacka med matbutik, vårdcentral, bageri, gym och flera matställen. Välkommen att boka visning!

  • Energieffektiv
Kungsgatan 57, Centralt, Norrköpings kommun
Kungsgatan 57, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 57, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 57

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 395 000 kr
103,5 m²
4 rum
vån 3/8
7 119 kr/mån
32 802 kr/m²

Här möts du av den inbjudande hallen med plats för avhängning och fri sikt genom köket. Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Det härliga rummet badar i ljus och rymmer både soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. I köket finns gott om plats för dig som uppskattar matlagning. Utanför vardagsrumsdelen breder den generösa balkongen ut sig. Med sin öppningsbara inglasning blir den ett extra rum att umgås i, med plats för både små och stora middagar med vänner. Från vardagsrumsdelen når du även två av lägenhetens sovrum. Det mindre har garderober för skor och kläder. Det större har en egen klädkammare. Lägenheten har en trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och smakfullt målade väggar noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Hemmets stora helkaklade duschrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Via hallen nås det andra duschrummet som underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Bredvid ligger det tredje sovrummet med fint ljusinsläpp och en egen garderob för kläder. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Carl Bergstens gata 57, Klockaretorpet, Norrköpings kommun

Carl Bergstens gata 57

Radhus
Klockaretorpet, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 600 000 kr
109 + 12 m²
5 rum
167 m² tomt

Trivsamt radhus om hela fem rum och kök med en utmärkt planlösning perfekt för familjen. På entréplanet finner du en välkomnande hall och vidare en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet finns altandörr mot altan på trädgårdssidan. Duschrum och tvättstuga finns även på detta våningsplan. Övre plan med badrum och fyra bra sovrum varav ett med utgång till balkong. Inredd vind för en extra yta och här finns även förrådsutrymmen. Uteplats på entrésidan mot innergården och altan med trädäck på trädgårdssidan. Till bostaden hör ett garage och parkeringstillstånd till onumrerad parkering. Samfälligheten ombesörjer utöver garage och parkeringar även fjärrvärme, VA, sophämtning, TV och bredband, belysning, grönområde m.m. På bekvämt gångavstånd finns affärer, skola upp till högstadiet, förskola och goda kommunikationer med både buss och spårvagn. Välkommen att boka visning!

  • Energieffektiv
Säterdalsvägen 7B, Svärtinge, Norrköpings kommun

Säterdalsvägen 7B

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 750 000 kr
2 105 m² tomt

Välkommen till denna soliga tomt om 2 105 kvm i övre Svärtinge med sjöglimt mot Glan. Tomten är obunden husleverantör så börja lev er husdröm och skapa efter egen smak och njut av omgivningarna! Läget bland bebyggda fastigheter ger en mysig känsla och tomtens storlek öppnar för stora möjligheter. Svärtinge är ett trevligt och barnvänligt område med närhet till badplatser vid sjön Glan och motionsspår runt husknuten. Dessutom finns förskola, skola och Billbäcksarena med dess aktiviteter i närområdet. Affär, flera caféer och bra kommunikationsmöjligheter både till Norrköping och Finspång. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Kajplatsen, Inre Hamnen, Norrköpings kommun
  • 8 lediga bostäder

Kajplatsen

Lägenhet
Inre Hamnen, Norrköpings kommun
Skanska Sverige AB
fr. 3 395 000 kr
67,5-119,5 m²
2,5-4 rum
5 379 kr/mån

Med centralt och attraktivt läge vid Motala Ström växer en ny del av Norrköpings innerstad fram. I kvarteret Kajplatsen i Inre hamnen planerar vi nu 40 Svanenmärkta bostadsrätter. Här hittar du öppna hem med utsikt över vattnet och generösa balkonger i söderläge och med fokus på resurseffektivitet, teknisk innovation och hållbar livsstil.

  • Nybyggnadsprojekt
Skeppskajen 67, Inre Hamnen, Norrköpings kommun

Skeppskajen 67

Lägenhet
Inre Hamnen, Norrköpings kommun
Skanska Sverige AB
3 395 000 kr
67,5 m²
2.5 rum
vån 1/6
5 379 kr/mån
50 296 kr/m²

Ljus och rymlig 2,5:a i entréplan med härlig uteplats i söderläge mot kajen, öppen social planlösning och vinkelkök. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och det lilla rummet med fönster går fint att inreda som hemmakontor eller barnrum. Obs, foton från liknande bostad producerad av Skanska.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Uteplats
  • Hiss
Skeppskajen 69, Inre Hamnen, Norrköpings kommun

Skeppskajen 69

Lägenhet
Inre Hamnen, Norrköpings kommun
Skanska Sverige AB
3 995 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2/6
6 504 kr/mån
47 278 kr/m²

Välkommen in till en social och öppen gaveltrea med utsikt över strömmen, social planlösning med trevlig köksö och stor balkong i söderläge mot vattnet. Hemmet har bra förvaring i flera skjutdörrsgarderober och luftiga ljusa sovrum där du kan inreda ett hemmakontor. Bilderna i annonsen kan komma från en annan lägenhet och är endast en illustration.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Hiss
Brokikargatan 54, Inre Hamnen, Norrköpings kommun

Brokikargatan 54

Lägenhet
Inre Hamnen, Norrköpings kommun
Skanska Sverige AB
3 995 000 kr
83,5 m²
4 rum
vån 4/4
6 439 kr/mån
47 844 kr/m²

Inre Hamnen - Välkommen in högt upp i huset till en ljus gavelfyra med fönster i tre väderstreck, social öppen planlösning och stort vinkelkök. Här kan du njuta av sommaren på en generös balkong i söderläge mot den lummiga gården. Inflyttning sker i mars 2025. Observera att bilder är från annan liknande Skanskabostad.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Balkong
  • Hiss
Kummelby 8, Kummelby, Norrköpings kommun
Kummelby 8, Kummelby, Norrköpings kommun, bild 2
Kummelby 8, Kummelby, Norrköpings kommun, bild 3

Kummelby 8

Villa
Kummelby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
12 000 000 kr
264 + 51 m²
6 rum
1 769 m² tomt

Välkommen till Kummelby 8 och denna fantastiska villa! En imponerande villa i 2 våningar med härliga ytor och generösa fönster som skapar en ljus och luftig miljö. Välplanerat in i minsta detalj med påkostade materialval och som exempel pryds golven av vacker fiskbensparkett som ger en touch av elegans och klass till varje rum. Här välkomnas du in i den stora hallen som leder vidare mot kök, matplats och vardagsrum i en öppen härlig planlösning. Det moderna köket är en kulinarisk entusiasts dröm, utrustat med moderna maskiner, skafferi och stilfulla detaljer som höjer matlagningsupplevelsen till en ny nivå. Med tre moderna badrum, stort allrum och fyra rejäla sovrum finns gott om plats för alla i familjen och den eleganta walk-in-closeten är perfekt för att hålla ordning på dina kläder och accessoarer. Det finns även två tvättavdelningar och förrådsutrymme som nås direkt via det integrerade garaget. För den passionerade vinälskaren finns ett tilltalande vinrum, redo att hysa din samling och ge plats för smakupplevelser tillsammans med vänner och familj. Men det är inte allt - i trädgården finns ett mysigt orangeri för avkoppling och njutning. Trädgården bjuder även stora grusade uteplatser och en plan gräsyta perfekt för lek- och spel. Villan är byggd med kvalitet och noggrannhet år 2021 och är i absolut toppskick! Ta chansen och säkra framtiden i detta drömboende, där lyx och bekvämlighet kombineras i en perfekt harmoni! Välkommen att boka visning!

  • Premium
Sedelgatan 18, Kättsätter, Norrköpings kommun

Sedelgatan 18

Villa
Kättsätter, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 600 000 kr
131 + 3 m²
5 rum
618 m² tomt

En välskött 1½-plansvilla i omtyckta Kättsätter på lugn återvändsgata. På entréplanet finns ett nyare smakfullt kök med matplats, vardagsrum samt sovrum. Vidare finns även gäst-wc och groventré med dusch/tvättavdelning. På övre plan finns tre sovrum samt ett helkaklat nyare badrum. Härlig trädgård med altan som delvis är inglasad. Garage med förrådsdel. Ett perfekt boende för barnfamiljen med närhet till förskola, skolor, busshållplats, cykelväg in till stan, Vilbergens centrum och naturen. Kättsättersskogen är en riktig oas både för löpning, promenader, mountainbike och frisbeegolf, även gångavstånd till Vrinnevi med elljusspår, ridhus, ytterligare mountainbikeslingor och minigolf.  Samtidigt är det nära och lätt att ta sig till både skolor, affärer och kommunikationer. Till Norrköping C cyklar man på 10-15 minuter. Välkommen att boka visning!

  • Energieffektiv
Odalgatan 23B, Öster, Norrköpings kommun

Odalgatan 23B

Lägenhet
Öster, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 095 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 1/4
3 123 kr/mån
25 172 kr/m²

Välkommen till denna genomgående 1:a om 43,5 på omtyckta och populära Öster. Lägenheten har ett ljust och öppet vardagsrum med plats för både tv-häng och stor säng. Ljust kök med matplats och helkaklat duschrum. Källarförråd och vindsförråd finns till lägenheten. Här bor ni i ett lugnt område med promenadavstånd till centrum och affärer och alldeles i närheten ligger mysiga Oxelbergsparken. Välkommen att boka visning!

  • Hiss
Skeppskajen 69, Inre Hamnen, Norrköpings kommun

Skeppskajen 69

Lägenhet
Inre Hamnen, Norrköpings kommun
Skanska Sverige AB
3 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/6
6 538 kr/mån
47 000 kr/m²

Välkommen in på entrévåningen till en ljus gaveltrea med fönster mot söder, social planlösning med köksö och stor uteplats i söderläge mot vattnet. Hemmet har bra förvaring i flera skjutdörrsgarderober och ljusa sovrum där du kan inreda ett hemmakontor. Bilderna i annonsen kan komma från en annan lägenhet och är endast en illustration.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Uteplats
  • Hiss
Skeppskajen 69, Inre Hamnen, Norrköpings kommun

Skeppskajen 69

Lägenhet
Inre Hamnen, Norrköpings kommun
Skanska Sverige AB
5 995 000 kr
88 m²
3 rum
vån 5/6
6 736 kr/mån
68 125 kr/m²

Välkommen in till en ljus och öppen gaveltrea med flera stora fönster mot söder samt utsikt över strömmen, social planlösning med trevlig köksö och stor balkong i söderläge mot vattnet. Hemmet har bra förvaring i flera skjutdörrsgarderober och luftiga ljusa sovrum där du kan inreda ett hemmakontor. Bilderna i annonsen kan komma från en annan lägenhet och är endast en illustration.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Hiss
Säterdalsvägen 10, Svärtinge, Norrköpings kommun

Säterdalsvägen 10

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 850 000 kr
1 222 m² tomt

Stig in i drömmen om det perfekta boendet i Svärtinge! Denna nyligen avstyckade tomt med sjöutsikt mot Glan erbjuder möjlighet att skapa ditt drömhus i samarbete med Eksjöhus. Låt fantasin flöda och gestalta din vision av det ultimata hemmet på denna idylliska plats. Med naturen som granne och sjön som vy finns möjlighet till harmoni. Låt denna chans till det perfekta boendet bli din verklighet via Eksjöhus som är en av landets ledande hustillverkare! Välkommen att kontakta mäklaren för vidare information och visning!

Örnbacken 3, Krokek, Norrköpings kommun

Örnbacken 3

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
4 975 000 kr
129 + 10 m²
4 rum
1 893 m² tomt

Välkommen till denna villa i natursköna Kungsskogen / Krokek med en förtrollande utsikt över Bråviken! På entréplanet möts du av en ljus och öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum som alla har stora fönster som ramar in den magiska utsikten över Bråviken. Här är varje dag fylld med naturlig skönhet och lugn. Detta plan har även ett helkaklat duschrum och ett allrum. Sutterängplanet erbjuder ett rymligt sovrum, tvättstuga och ytterligare ett wc-rum. Njut av solen och vyn mot vattnet på den stora balkongen eller på uteplatsen. På tomten finns också en gäststuga som kan användas som en extra plats för gäster eller som förråd. Precis nedan vid vattnet finns en sjöbod som en plats för avkoppling. Denna villa är en dröm som blir verklighet för den som letar efter det perfekta hemmet vid vattnet. Missa inte chansen att äga denna pärla i Kungsskogen med en magisk utsikt över Bråviken. Välkommen att boka visning!

Säterdalsvägen 12, Svärtinge, Norrköpings kommun

Säterdalsvägen 12

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 850 000 kr
1 083 m² tomt

Stig in i drömmen om det perfekta boendet i Svärtinge! Denna nyligen avstyckade tomt med sjöutsikt mot Glan erbjuder möjlighet att skapa ditt drömhus i samarbete med Eksjöhus. Låt fantasin flöda och gestalta din vision av det ultimata hemmet på denna idylliska plats. Med naturen som granne och sjön som vy finns möjlighet till harmoni. Låt denna chans till det perfekta boendet bli din verklighet via Eksjöhus som är en av landets ledande hustillverkare! Välkommen att kontakta mäklaren för vidare information och visning!

Säterdalsvägen 14, Svärtinge, Norrköpings kommun

Säterdalsvägen 14

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 300 000 kr
1 939 m² tomt

Stig in i drömmen om det perfekta boendet i Svärtinge! Denna nyligen avstyckade tomt med sjöutsikt mot Glan erbjuder möjlighet att skapa ditt drömhus i samarbete med Eksjöhus. Låt fantasin flöda och gestalta din vision av det ultimata hemmet på denna idylliska plats. Med naturen som granne och sjön som vy finns möjlighet till harmoni. Låt denna chans till det perfekta boendet bli din verklighet via Eksjöhus som är en av landets ledande hustillverkare! Välkommen att kontakta mäklaren för vidare information och visning!

Skogsbrantsvägen 47, Svärtinge, Norrköpings kommun

Skogsbrantsvägen 47

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 395 000 kr
675 m² tomt

Friköpt plan tomt om 675 kvm belägen i Svärtinge Skogsbacke! Ett naturskönt och barnvänligt område med närhet till sjön Glan. Nyligen uppförd skola med gymnastikhall, innehållande årskurs F-6 samt nyuppförd förskola. Tomterna är redo för nybyggnation med uppförande av valfri villa från en av landets ledande hustillverkare Eksjöhus. Det är av stor betydelse att välja en husleverantör med lång erfarenhet och som erbjuder hus för alla. Husmodellerna är av hög kvalitet och kan anpassas efter dina behov och önskemål. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp samt el och fiber tillkommer. Välkommen att kontakta mäklaren för vidare information och visning!

Norrkärrsvägen 1, Ringstadmo, Norrköpings kommun

Norrkärrsvägen 1

Tomt
Ringstadmo, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 150 000 kr
2 539 m² tomt

Stor friköpt tomt belägen i området Ringstadmo som ligger mellan Svärtinge och Norrköping. Endast 5 minuter från Ingelsta shopping. Tomten är redo för nybyggnation med uppförande av villa från en av landets ledande hustillverkare Eksjöhus. För val av hus för denna tomt gäller husmodeller från Eksjöhus. Det är av stor betydelse att välja en husleverantör med lång erfarenhet och som erbjuder hus för alla. Husmodellerna är av hög kvalitet och kan anpassas efter dina behov och önskemål. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp samt el tillkommer. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Plymgatan, Björkalund, Norrköpings kommun

Plymgatan

Tomt
Björkalund, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 600 000 kr
841 m² tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva en tomt med unikt läge i Björkalund! Det är tre tomter under avstyckning som ska bli redo för nybyggnation av valfri villa från en av landets ledande hustillverkare Eksjöhus. Det är av stor betydelse att välja en husleverantör med lång erfarenhet och som erbjuder hus för alla. Husmodellerna är av hög kvalitet och kan anpassas efter dina behov och önskemål. Anslutningsavgift för el samt kommunalt vatten och avlopp tillkommer. Strax söder om Vrinnevisjukhuset ligger den nya stadsdelen Björkalund som av många beskrivs som en familjeidyll. Här bor du med naturen som granne, men ändå tillräckligt nära för att kunna ta cykeln in till city. Ett lugnt boende som passar barnfamiljen. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Finspångsvägen 643B, Svärtinge, Norrköpings kommun

Finspångsvägen 643B

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 665 000 kr
1 121 m² tomt

Tomt om 1121 kvm för nybyggnation av villa belägen i omtyckta Svärtinge granne med sjön Glan. Anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp ingår på denna fastighet. Tomten är bunden till en av landets ledande hustillverkare Eksjöhus. Det är av stor betydelse att välja en husleverantör med lång erfarenhet och som erbjuder hus för alla. Husmodellerna är av hög kvalitet och kan anpassas efter dina behov och önskemål. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Finspångsvägen 643A, Svärtinge, Norrköpings kommun

Finspångsvägen 643A

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 465 000 kr
1 042 m² tomt

Tomt om 1042 kvm för nybyggnation av villa belägen i omtyckta Svärtinge granne med sjön Glan. Anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp ingår på denna fastighet. Tomten är bunden till en av landets ledande hustillverkare Eksjöhus. Det är av stor betydelse att välja en husleverantör med lång erfarenhet och som erbjuder hus för alla. Husmodellerna är av hög kvalitet och kan anpassas efter dina behov och önskemål. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Blåsippsvägen 28-32, Svärtinge Skogsbacke, Norrköpings kommun

Blåsippsvägen 28-32

Tomt
Svärtinge Skogsbacke, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 200 000 kr
791 m² tomt

Med endast en mil från Norrköping ligger Svärtinge Skogsbacke. Ett naturskönt och barnvänligt område med närhet till sjön Glan. I område finns allt du kan tänka dig så som förskolor, låg- och mellanstadieskola, fritidsgård, butik, badplats och restaurang för att nämna några. Här finns gång- och cykelvägar längs Finspångsvägen. Nyligen uppförd skola med gymnastikhall, innehållande årskurs F-6 samt nyuppförd förskola med avdelningar. Blåsippsvägen 26/Östra Eneby 1:225 - 791 kvm SÅLD Blåsippsvägen 28/Östra Eneby 1:224 - 791 kvm Blåsippsvägen 30/Östra Eneby 1:223 - 791 kvm Blåsippsvägen 32/Östra Eneby 1:222 - 791 kvm Tomterna är redo för nybyggnation med uppförande av valfri villa från en av landets ledande hustillverkare Eksjöhus. Det är av stor betydelse att välja en husleverantör med lång erfarenhet och som erbjuder hus för alla. Husmodellerna är av hög kvalitet och kan anpassas efter dina behov och önskemål. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp samt el tillkommer.

Visar alla 23