Mäklare Jerry Pettersson

Jerry Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rambogatan 134, Smedby, Norrköpings kommun

Rambogatan 134

Villa
Smedby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 995 000 kr
135 + 11 m²
5 rum
298 m² tomt

Välkomna till detta prydliga och välrenoverade parhus i populära Smedby. Entréplan med stora öppna ytor som ger härligt ljusinsläpp och bra sällskapsytor såväl inne, som ute på den inglasade altanen eller på någon av uteplatserna. Med ett vattenburet värmesystem via fjärrvärme, isolerglasfönster och ett installerat ftx-system för ventilation får ni en väldigt låg driftskostnad för värme. För er som har el-bil finns en stensatt uppfart att parkera och ladda bilen på, längs husets gavelsida. Extra parkeringsplats i garagelänga. Trevlig baksida med altandäck och gräsmatta. På tomten finns även en förråd och lekstuga. Fiber. Perfekt boende för barnfamiljen som kan få 4 sovrum, bo nära andra barn och endast ha ett stenkast till förskola och lekplats. För dig som inte är i behov av lika många sovrum utan istället vill ha stora sällskapsytor är det bara att packa upp kartongerna och börja njuta av huset som det är. Välkomna till ett av områdets finaste parhus!

Nils Åbergs Gata 17 B, Sandtorp, Norrköpings kommun

Nils Åbergs Gata 17 B

Lägenhet
Sandtorp, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 695 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/5
3 851 kr/mån
30 000 kr/m²

Nu har du möjlighet att flytta in i en välplanerad och modern lägenhet där ingenting annat än möblering behövs. Denna tvårummare nyproducerades 2016 och här erbjuds du ett boende av hög klass. Ett trevligt och fullutrustat Marbodalkök, rymligt badrum med praktiskt tvättavdelning och inglasad balkong med trevlig vy! Bredband ingår i avgiften. Parkeringsplats går att hyra för 300kr/mån. Detta boende har ett av Sandtorps bästa lägen – alldeles intill busshållplats och spårvagnshållplats, samt välsorterad ICA-butik och Lidl. Med en kort promenad når du Himmelstalund och dess möjligheter till idrottsaktivitet och promenadstråk runt Strömmen.

  • Balkong
  • Hiss
Tunnbindaregatan 30, Centralt, Norrköpings kommun

Tunnbindaregatan 30

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 595 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/7
3 796 kr/mån
23 456 kr/m²

Rymlig 2:a med rejäla rum och väldigt bra förvaringsmöjligheter. Få en glimt av Strömmen från köksbordet / balkongen. Nära till Campus, tåg, buss, centrum och härliga gångstråk utmed strömmen och Industriområdet med Louis de Geer på behagligt promenadavstånd. Mycket välskött och ekonomiskt stabil förening. Den fasta avgiften för el samt bredband ingår i avgiften. Duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare för högsta bekvämlighet. En halvtrappa upp via ingång från Tunnbindaregatan 30, det går även att nå lägenheten via Tuppens huvudentré helt utan att passera trappor. Via hissen når man samtliga våningsplan inkl. garage och förråd. Kösystem till garage i källarplan. Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Skarpenberga 4, Vikbolandet, Norrköpings kommun

Skarpenberga 4

Villa
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 725 000 kr
60 m²
3 rum
1 894 m² tomt

Välkomna till den lilla lantdrömmen på Vikbolandet, en knapp halvtimme från Norrköping. För dig med gröna fingrar som vill bort från stadsbruset eller för er som vill ha höns eller andra djur i mindre skala passar detta perfekt. Mys framför braskaminen i det fint inredda bostadshuset eller ta ett varmt bad i spabadet på altanen. På fastigheten finns även flera mindre uthus. Nära till badplats i Dalby strand. Detta måste upplevas på plats!

Kalbovägen 108, Kalbo, Finspångs kommun

Kalbovägen 108

Villa
Kalbo, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
795 000 kr
98 + 25 m²
5 rum
1 314 m² tomt

Välkomna till denna "lilla lantdröm" i området Kalbo. Här ges ni möjlighet att förvärva en fastighet med avkopplande läge utan grannen tätt inpå. Perfekt för dig som vill ha djur i mindre skala. Bredband via Fiber är inkopplat i huset. Delvis äldre ytskikt invändigt i huset ger möjlighet att skapa ett eget drömboende för permanent- alt. fritidsbruk. Ca 15 min med bil till Rejmyre och 35 min med bil till centrala Norrköping, Finspång & Katrineholm. Cykelavstånd till sjö för bad- & fiske.

Rösgången  37, Vidablick, Norrköpings kommun

Rösgången 37

Lägenhet
Vidablick, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
650 000 kr
23 m²
1 rum
vån 3/8
1 339 kr/mån
28 261 kr/m²

Välkommen till detta lilla men kvadratsmarta boende i Vidablick. Med den otroligt låga månadsavgiften om 1339kr där tv, bredband och nätavgift för el ingår är det svårt att hitta ett billigare boende. I lägenheten finns allt ni behöver för att bo, övernatta och laga mat. Välskött förening som är lågt belånad. Ett stenkast från spårvagnshållplats till centrum och gång/cykelavstånd till Ingelsta shoppingområde. Vi ses på visningarna!

  • Balkong
  • Hiss
Skärgårdstomt på Norra finnö, S:t Anna, null, Söderköpings kommun

Skärgårdstomt på Norra finnö, S:t Anna

Tomt
Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
700 000 kr
1 902 m² tomt

Ute på Norra Finnö i S:t Anna skärgård finns nu en tomt till salu. Sluttande tomt med möjlighet att få fin vy från hus uppe på berget. Tomten är obunden till husleverantör. Skapa ditt sommarparadis och lev livet på Norra Finnö som erbjuder café och restauranger, båtliv, badplatser och padelbana m.m. Det är fritt fram att åka ut och titta och vandra runt på tomten. Grusvägen är privat väg till grannfastigheter, backa gärna in på grusvägen för att enkelt ta er ut igen. Kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 7