Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jerry Pettersson

Jerry Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
S:t Olofsgatan 38, Söder, Norrköpings kommun

S:t Olofsgatan 38

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 650 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
5 992 kr/mån
24 265 kr/m²

Välkomna till denna tilltalande 3:a på Söder, endast en halvtrappa upp. Här får ni en fin lägenhet med generös takhöjd och charmiga plankgolv. Nytt Kolmårdskök från 2018. Helkaklat duschutrymme, och separat wc. Trevlig planlösning med möjlighet att gå runt i lägenheten samt ett fint ljusinsläpp mellan vardagsrum i ena änden och master bedroom i andra änden. Till lägenheten hör även fantastiska förvaringsmöjligheter via inte mindre än 4 förråd! F.n ingen kö till föreningens p-platser (250kr/mån)! Här bor ni i en mindre förening med gemensam fin trädgård. Perfekt läge för dig som inte vill bo mitt i stan men ändå ha nära till allt!

Grebyvägen 33, Kimstad, Norrköpings kommun

Grebyvägen 33

Lägenhet
Kimstad, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 195 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/2
6 354 kr/mån
14 226 kr/m²

Renoverad och fin 3:a med hörnläge och fri vy från balkongen! Välskött Riksbyggenförening där även el, tv och bredband ingår i månadsavgiften Här finns 2 stora sovrum, ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, samt ett trevligt kök. Modernt helkaklat badrum med egen tvättpelare samt en extra wc i lägenheten. Nyare ytskikt i alla rum. Balkong med trallgolv, platsbyggt bord som går att fälla ner samt förmiddagssol. Mycket trevligt område och gård med bla grillplats, odlingslådor och lusthus. Promenadavstånd till resecentrum med pendeltåg till Norrköping och Linköping. Nära förskola, skola och idrottsanläggningen Krokhagen som har fotbollsplaner och skidspår m.m.

  • Balkong
Fjärdingsmannabacken 11, null, Norrköpings kommun

Fjärdingsmannabacken 11

Villa
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 900 000 kr
63 m²
2 rum
2 229 m² tomt

I det nybyggda området Björkdalen i Svärtinge finns nu chansen att förvärva ett färdigbyggt Älvsbyhus av deras populära modell Lasse, som verkat som visningshus i området. Denna modell är ett 1.5-planshus där ovanvåningen med takkupa är oinredd. Antingen inreder du efter just ditt behov och smak, eller låter det verka som förvaringsutrymme. Här får ni ett välplanerat och oerhört energisnålt hus där riktgivande energiförbrukning är endast 6629 kwh/år (med inredd övervåning), vilket håller energikostnaderna på minimal nivå. Huset värms upp genom ett vattenburet system via frånluftsvärmepump. Här är det bara ta över nycklarna och flytta in. Huset har ett vidbyggt altandäck i vinkel i väderstrecken syd och väst som innebär sol från sen förmiddag till kväll på den insynsskyddade baksidan. Här får ni en lättskött naturtomt i högt läge och en känslan är så nära man kan komma att "bo mitt i naturen". Huset är dubbeldränerat mot berget och i grunden står som standard i alla Älvsbyhus en avfuktare. Jämfört med standardutförandet finns en hel del tillval. Då huset är nybyggt är det även befriat från fastighetsskatt i 15 år. Området har en lantlig känsla med stora tomter men ändå med direkt närhet till Norrköping och Finspång. Ingelsta shopping når ni på 15 min. De flesta tomter är sålda och många har redan flyttat in, det finns endast några få tomter kvar på området. Välkomna att anmäla ert intresse.

Hagagatan 50c, Haga, Norrköpings kommun

Hagagatan 50c

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
950 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 279 kr/mån
24 051 kr/m²

Söker du en välplanerad 2:a i en välskött och otroligt lågt belånad förening kan detta vara något för dig! Här får ni ett funktionellt och smakfullt kök, sovrum med mindre "walk-in-closet" och ett rejält vardagsrum. Helkaklat och fräsch duschrum. Den generösa takhöjden gör att lägenheten upplevs större än vad den är. En av de stora fördelarna med denna lägenhet är den låga avgiften där tv/bredband är inkluderat, vilket gör den till ett attraktivt alternativ för såväl förstagångsköpare som för den som letar efter en välplanerad bostad i ett populärt område. Välkomna!

  • Plus
Skärgårdstomt på Norra finnö, S:t Anna, null, Söderköpings kommun

Skärgårdstomt på Norra finnö, S:t Anna

Tomt
Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
700 000 kr
1 902 m² tomt

Ute på Norra Finnö i S:t Anna skärgård finns nu en tomt till salu. Sluttande tomt med möjlighet att få fin vy från hus uppe på berget. Tomten är obunden till husleverantör. Skapa ditt sommarparadis och lev livet på Norra Finnö som erbjuder café och restauranger, båtliv, badplatser och padelbana m.m. Det är fritt fram att åka ut och titta och vandra runt på tomten. Grusvägen är privat väg till grannfastigheter, backa gärna in på grusvägen för att enkelt ta er ut igen. Kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 5