Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linda Richardson

Linda Richardson

Om mig

Jag är en engagerad och arbetsam fastighetsmäklare som verkar i Norrtälje kommun. Bostadsaffären är en utav de viktigaste affärerna i livet och mitt mål är att göra din bostadsaffär till din bästa affär i livet. Jag är mån om att nå det bästa resultatet i allt jag gör, och gör alltid mitt yttersta för att nå just dina förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dyviksvägen 25, Vätö, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Dyviksvägen 25, Vätö, Norrtälje kommun, bild 2
Dyviksvägen 25, Vätö, Norrtälje kommun, bild 3

Dyviksvägen 25

Villa
Vätö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 195 000 kr
110 + 15 m²
4 rum
2 850 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa som är belägen i en lugn och harmonisk miljö! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar plats för både matgrupp och soffhörna, här finns också en fantastisk öppen spis som skapar en mysig och avslappnad atmosfär perfekt för avkoppling eller umgänge med nära och kära. På entréplanet finner du också ett stort sovrum, badrum med dusch och toalett. Tar du trappan upp till andra våningen möts du av ytterligare två sovrum och ännu ett badrum komplett med tvättmöjligheter. Det större av de två sovrummen kan enkelt anpassas till två mindre, vilket gör det till en perfekt flexibel lösning för din livsstil och behov. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den generösa altanen där du kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Generös inhägnad tomt på 2 850 kvm som mestadels består av gräsmatta men har också fruktträd och bärbuskar, såsom plommonträd, äppelträd, havtorn och hallonbuskar. Ett isolerat garage står redo att rymma dina fordon och hobbyprojekt med gott om utrymme för förvaring och verkstad. Den rymliga uppfarten erbjuder dessutom gott om plats för parkering av flera bilar och välkomnar dig och dina gäster. Ytterligare finns det en friggebod, lekstuga och ett kallförråd med vedförråd, snickerboa och pannrum för vedpanna och ackumulatortanken. På Vätö finns en matbutik som är öppen året runt belägen ca 1,2 km från fastigheten, ytterligare finns det bageri och Vätö självplock där ni kan plocka jordgubbar, vinbär och hallon. Under sommaren har de även en gårdsbutik där man kan köpa lokalproducerad mat. Runt om fastigheten finns flera fina promenadvägar och stora skogar att plocka svamp i. Precis utanför tomten går buss 638 som tar er till Norrtälje. Från Norrtälje finns bussförbindelse till bland annat Stockholm och Uppsala. Ge dig själv förmånen att äga detta fantastiska hem och låt det bli startpunkten för dina framtida minnen och äventyr! Kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Premium
Drottninggatan 3A, Norrtälje stad - Grossgärdet, Norrtälje kommun
Drottninggatan 3A, Norrtälje stad - Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 2
Drottninggatan 3A, Norrtälje stad - Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 3

Drottninggatan 3A

Lägenhet
Norrtälje stad - Grossgärdet, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 550 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/5
2 939 kr/mån
44 286 kr/m²

Välkommen till Drottninggatan 3A och denna förträffliga 1:a med sovalkov, ett förstklassigt boende i centrala Norrtälje med direkt närhet till stadskärnans puls! KONTAKTA MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNING! Nu finns möjlighet att förvärva en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt nästa boende i ett av Norrtäljes mest eftertraktade områden! Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva en 1:a som är väldigt påkostad och i nyskick. Lägenheten är byggd 2019 och erbjuder genomgående hög standard. Lägenheten är väldisponerad och har en storlek på 35 kvm. Här erbjuds ett bekvämt boende med hiss i huset och en avgift på 2 939 kr/mån. Ingång till lägenheten sker via en rymlig hall med stor garderob med skjutdörrar samt Elfasystem. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet. Ordentligt helkaklat duschrum med tvätt/tork-maskin. Från vardagsrummet finns utgång till den stora uteplatsen i västerläge. Med sitt centrala läge har du promenadavstånd till restauranger, butiker, mataffär, caféer och allt som stadskärnan har att erbjuda! Du kan även promenera till en mycket uppskattad badplats i Lommaren. Norrtälje busstation ligger endast ca 400 meter från lägenheten med pendlarbussar till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här bor du med natursköna omgivningar och fina promenadstråk längs med Norrtäljeån. Föreningen består av 57 lägenheter och stod helt färdigt 2021. Brf fjärilen är en populär och välskött förening. Föreningen disponerar en gemensamhetslokal/gästlägenhet som de boende kan hyra. Garageplatser finns lättillgängligt belägna under huset med hiss direkt till varje våningsplan. Separat kö för hyra av garageplatser. Mycket kan sägas om denna lägenhet men det bästa är att se den på plats.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bältartorpsgatan 20A, Norrtälje stad - Bältartorp, Norrtälje kommun
Bältartorpsgatan 20A, Norrtälje stad - Bältartorp, Norrtälje kommun, bild 2
Bältartorpsgatan 20A, Norrtälje stad - Bältartorp, Norrtälje kommun, bild 3

Bältartorpsgatan 20A

Lägenhet
Norrtälje stad - Bältartorp, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 250 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1/3
6 584 kr/mån
36 517 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska fyra rum och kök på 89 kvm med genomgående golvvärme som är det perfekta valet för dig som söker det optimala boendet mitt i stan. Med tre rymliga sovrum, ett badrum med dusch och toalett och en praktisk WC med tvätt och torkmaskin erbjuder denna lägenhet allt du behöver för en bekväm vardag. Köket är hjärtat i hemmet och detta kök är inget undantag. Med generös förvaring och öppen planlösning mot vardagsrummet blir det enkelt att umgås med familj och vänner medan du lagar mat. Ljuset flödar in genom fönstren och skapar en inbjudande atmosfär. Njut av soliga dagar och mysiga sommarkvällar med grillmiddagar på den generösa uteplatsen som erbjuder en avskild och lugn miljö mitt i stadens puls. Här finns även möjlighet till enklare odling på den lilla gräsmattan. Med en egen ingång och parkering precis utanför dörren blir vardagen både smidig och bekväm. Föreningen består av 26 bostäder som fördelar sig på 9 hus med maximalt tre våningar, detta är en ultimat lösning där du kombinerar lägenhet med villa. Du får fördelarna med enkelheten att bo i en lägenhet, men även fördelarna med egen parkering, egen ingång och rejäl uteplats med plats för både altan och odling/gräsmatta vilket ger en villakänsla. I en utav husen kan man boka ett gästrum med duschrum med toalett och bastu för endast 75 kr per natt, vilket är perfekt när man har besök. Lägenheten är belägen centralt vilket innebär att du har nära till allt du behöver – restauranger, affärer, kollektivtrafik, skolor och grönområden. Det här är mer än bara en lägenhet. Det är ett hem där du kan skapa minnen och leva ditt bästa liv. Missa inte chansen att göra detta till din egen oas mitt i stadens puls! Kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Grovstahöjden 18, Grovsta, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Grovstahöjden 18, Grovsta, Norrtälje kommun, bild 2
Grovstahöjden 18, Grovsta, Norrtälje kommun, bild 3

Grovstahöjden 18

Villa
Grovsta, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 500 000 kr
167 + 20 m²
5 rum
2 616 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa om 167 kvadratmeter, perfekt belägen på Grovstahöjden 18 omgiven av natur och lugn! Entrén välkomnar dig och dina gäster för att direkt bjuda in till detta fantastiska hem. Vidare in finner du det stora vardagsrummet med plats för en stor soffgrupp, här finns även en värmande kamin som skapar en mysig känsla de kallare dagarna. Köket är välutrustat och har goda ytor för perfekt matlagning. Här får du även plats med en större matgrupp. Köket är i vackert trä, utrustat med glaskeramikhäll, inbyggd ugn, diskmaskin i upphöjt läge för ökad komfort samt kyl och frys. Intill köket finns en grovingång med tvättstuga och pannrum. Två bekväma sovrum på bottenvåningen. Det helkaklade badrummet erbjuder toalett och en duschhörna. I anslutning finns ett mindre rum och en bastu. På övre plan finns två stora stora sovrum varav det ena har ett trinettkök. Båda sovrummen är så pass stora att man skulle kunna dela av och skapa fyra rum på övervåningen vilket skapar möjligheten att anpassa boendet efter just dina önskemål. På övre plan finns också två förråd vilket skapar god förvaring. Ytterligare finns det en WC. På fastigheten finns också ett garage med gjuten betongplatta och indragen el, här finns plats för en bil. Ytterligare finns det en mindre snickarboa och förrådsdel. Framför garaget finns en grusad uppfart med plats för ca fyra bilar. Tomten erbjuder både gräsmatta och delar av naturtomt. Tomten ligger i ett högt avskilt läge, omringat av natur. Minimal trafik då huset är den näst sista fastigheten på vägen. Denna fastighet är värd att se! Kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium

Visar alla 4