Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linus Thor

Linus Thor

Om mig

Bostadsaffären är en av de största och viktigaste affärerna i livet. Min målsättning är att alla som kommer i kontakt mig erbjuds en trygg process från första stund till avslut. Jag är uppvuxen strax utanför Norrtälje och av den anledningen har det varit en självklarhet att arbeta i Norrtälje kommun med dess perfekta mix av lugnet i naturen och snabba tillväxt. Är du som köpare eller säljare intresserad av hur jag kan hjälpa dig i din bostadsaffär är du varmt välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tisslingeslingan 9, Roslagsbro, Norrtälje kommun
Tisslingeslingan 9, Roslagsbro, Norrtälje kommun, bild 2
Tisslingeslingan 9, Roslagsbro, Norrtälje kommun, bild 3

Tisslingeslingan 9

Fritidshus
Roslagsbro, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 995 000 kr
69 + 67 m²
4 rum
3 013 m² tomt

Välkommen till Tisslingeslingan 9 och detta välskötta fritidshus med ogenerat läge och fin utsikt över ängsmark! Huset passar utmärkt för både permanent- och fritidsboende. Fastigheten ligger en stillsam återvändsgata, perfekt för dig som har barn eller barnbarn. Entréplanet består av ett vardagsrum med en eldstad som höjer mysfaktorn under kalla höst-, vår- och vinterdagar, kök, toalett, och 2 st sovrum. Källarplanet består av ett allrum, sovrum, dusch, wc och förråd. På fastigheten finns även en carport samt förråd. Badplats finns i Ösmaren och ligger ca 400 meter från huset. Det finns även servitut på båtplats vid stamfastighetens strand. Badplatsen är avskärmad och erbjuder er en fin plats att spendera sommarens lata dagar på. Här bor du med fina promenadvägar i omgivande skogar och närhet till badplats. Närhet till Norrtälje och allt som stadskärnan har att erbjuda, ett brett restaurangutbud och gott om butiker m.m. Från Norrtälje går pendlarbussar till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

 • Premium
Backa bergsväg 6, Björknäs, Norrtälje kommun
Backa bergsväg 6, Björknäs, Norrtälje kommun, bild 2
Backa bergsväg 6, Björknäs, Norrtälje kommun, bild 3

Backa bergsväg 6

Fritidshus
Björknäs, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 795 000 kr
63 + 9 m²
3 rum
2 167 m² tomt

I hjärtat av Roslagen och i populära området Björknäs, finner ni detta välskötta fritidshus. Björknäs är ett naturvänligt område med närhet till hav och flera badplatser i skyddade vikar. Möjlighet till båtplats och badstrand finns på promenadavstånd! Huvudbyggnaden ger en boarea på 63 kvm. Huset erbjuder ett praktiskt arbetskök med ingång till "restaurangen" som är en tillbyggnad och används som matplats för den stora familjen eller många gäster. Härifrån nås även en härligt uteplats som erbjuder ett privat läge, här kan du avnjuta en kopp kaffe och blicka ut över skogen. Huset erbjuder även ett stort vardagsrum med värmande braskamin, här finns också ett duschrum med förbränningstoalett samt ett sovrum. För den som önskar fler sovplatser finns goda möjligheter att sätta upp väggar, se den alternativa planlösningen. Tomten är en blandning av natur- och trädgårdstomt om 2 167 kvm. Tomten ger en bra gräsyta för lek och umgänge med sol i stort sett under hela dagen. Utöver huvudbyggnad finns även gäststuga, lekstuga samt förråd. Fastigheten har tillgång till sommarvatten via samfällighetsföreningen. Vill du vara här under vintern så finns ett pumphus där du kan hämta vatten. Här kan du koppla av och njuta av lugnet, naturupplevelser och friluftsliv i harmoni med hur årstiderna skiftar. Möjlighet till båtplats finns bredvid den badvänliga stranden som ligger ca. 750 m från fastigheten. Det är ca. 13 minuters bilfärd till Norrtälje och 55 minuter till Stockholm. Närmaste busshållplats finns ca. 3,5 km från fastigheten vid Vreta handel där det finns en Tempobutik, bensin och pizzeria. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Premium
Odonvägen 5B, Solbacka, Norrtälje kommun
Odonvägen 5B, Solbacka, Norrtälje kommun, bild 2
Odonvägen 5B, Solbacka, Norrtälje kommun, bild 3

Odonvägen 5B

Radhus
Solbacka, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 200 000 kr
110 m²
5 rum
7 585 kr/mån
29 091 kr/m²

Ett mycket trivsamt radhus med gavelläge på en stillsam återvändsgata. I avgiften ingår allt förutom hushållsel! Välkomna till Odonvägen 5B och ett mycket fint bostadsrättsradhus med ett av områdets bästa lägen! Här bor du ogenerat på en gavel och fantastiskt solläge från morgon till kväll. Huset är mycket välplanerat och erbjuder en bra storlek på 110 kvm. Bostaden erbjuder 5 rum och kök där entréplanet består av hemtrevliga sällskapsytor, duschrum, hall, stort kök med stora arbetsytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till altanen. Övre plan består av allrum, duschrum och 3 st sovrum. De spröjsade dubbelglasdörrarna ut till altanen ger dessa moderna radhus en härlig karaktär och husen sticker ut i jämförelse med många andra radhus. Bekvämt med golvvärme i hela entréplan och duschrummet på övre plan. En stor fördel är att det ingår värme, vatten, bredband och tv (Fiber via Telia), 2st parkeringar och sophämtning i månadsavgiften. Huset ligger på en stillsam återvändsgatan med mycket barnfamiljer runt om. Bostadsrättsföreningen Nyckelpigan 1 består av totalt 20 st bostadsrättsradhus på 110 kvm och är byggt av välrenommerade Cobab. Husen är byggda på ett mycket stilsäkert vis i New England-stil. Här bor du i ett mycket trevligt, familjärt och lugnt villaområde med närhet till grönområden, lekplatser och förskola. Närhet till elljusspår. Lokalbussen som stannar i området tar dig till centrum på 10 minuter. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Stockholmsvägen 29A, Norrtälje Centrum, Norrtälje kommun

Stockholmsvägen 29A

Lägenhet
Norrtälje Centrum, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
3 741 kr/mån
27 329 kr/m²

En mycket fin 3:a med ett fantastiskt läge och gångavstånd till centrala Norrtälje och allt som stadskärnan har att erbjuda. Här erbjuds en möjlighet att förvärva en lägenhet som är något utöver det vanliga. Direkt när du kliver in i lägenheten så möts du av en ljus och rymlig hall. Det första du ser när du kliver innanför dörren är den öppna spisen som är belägen i lägenhetens vardagsrum, fin öppen spis med vitmålad murstock som både värmer och höjer trivselfaktorn i hela lägenheten. I vardagsrummet finns också en stor balkong som ligger i ett soldränkt söderläge. Utöver detta finns ett kök med utrymme för mindre matplats samt 2 st sovrum med bra storlek på båda sovrummen. Duschrummet är helkaklat och är utrustat med bl.a. tvättmaskin, handdukstork m.m. Bostaden är belägen i ett av Norrtälje Stads mest eftertraktade områden. Här bor man i en lugn och naturnära miljö med goda grannar och stabila byggnader. Området är populärt i alla åldrar tack vare sitt centrala läge med närhet till all tänkbar service. Från bostaden är det ca 100 meter till en av Norrtäljes populäraste matbutiker samt handelsområde. Till stadskärnan är det ca 500 meter och i Norrtälje stad finns ett stort utbud av små butiker, kaféer, restauranger, apotek och systembolag bland mycket annat. När man promenerar mot centrum är det en utmärkt idé att ta den lilla omvägen förbi Pythagoras-området och njuta av utsikten från Södra Bergen. Kommunikationerna från bostaden är utmärkta och buss 676 mot Stockholm avgår med jämna mellanrum från busshållplatsen Gustavslund som ligger mindre än 100 meter från porten. Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser samtidigt som det finns gott om parkeringsmöjligheter i närområdet med en hel del gratisparkeringar. Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva en 3:a med öppen spis med ett mycket centralt läge. Välkommen!

 • Plus
 • Balkong
Ljungvägen 6B, Hallstavik, Norrtälje kommun

Ljungvägen 6B

Lägenhet
Hallstavik, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 012 kr/mån
13 627 kr/m²

Välkommen till Ljungvägen 6B och denna ljusa och yteffektiva lägenhet om 2 rum och kök. Lägenheten ligger bekvämt endast en halv trappa upp. Här erbjuds en 2:a på 51 kvm med ett praktiskt kök med matplats för ca 3-4 personer, duschrum och ett stort och ljust vardagsrum med utgång till en balkong som ligger i ett härligt söderläge med utsikt över innergården. Här bor du i en förening med stabil och god ekonomi. Mycket bra läge med närhet till Hallstaviks centrum. Hallstavik erbjuder mataffärer, café, bank, systembolag, apotek etc. Hallstavik har även mycket olika aktiviteter att erbjuda, exempelvis speedway, fina naturområden, biograf, golf och ett populärt utomhusbad. Från Hallstavik finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss till Norrtälje och Stockholm. Busshållplatsen ligger ca 800 meter från huset. Buss från Hallstavik till Norrtälje tar ca 48 minuter och med bil åker du till Norrtälje på ca 40 minuter. Hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Vällingsövägen 6, Malsta, Norrtälje kommun

Vällingsövägen 6

Villa
Malsta, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 450 000 kr
108 m²
4 rum
4 801 m² tomt

Välkommen till Vällingsövägen 6 och denna mycket trivsamma villa! Här bor du med ett lantligt läge med fin utsikt över åkermarker och närhet till Norrtälje, ca 4 km, med en separat gång/cykelväg. Huset ligger på en fin trädgårds-/naturtomt som erbjuder en generös storlek på hela 4 801 kvm. Huset är mycket välskött och erbjuder genomgående hemtrevliga färg- och materialval. Rymligt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Vardagsrum med braskamin som värmer samt höjer trivselfaktorn i huset. Via både kök och vardagsrum finns utgång till altanen med otroliga vyer över åkermarker. Huset erbjuder dessutom 3 st sovrum, och passar utmärkt för en barnfamilj. Utöver huvudbyggnaden så erbjuds flera komplementbyggnader. Ett rejält Attefallshus som är på 25 kvm. Stort dubbelgarage på 54 kvm med plats för 2 bilar. Samt ett ytterligare enbilsgarage som numera används till förvaring. På baksidan av den byggnaden finns ingång till bastu. Hela tomten är inhägnad vilket är perfekt för att barn och djur ska kunna leka fritt på tomten. Tomtens storlek är något som får denna fastighet att sticka ut från övriga i området! Ca 250 m från huset ligger närmsta busshållplats med goda förbindelser till Norrtälje. Endast 800 meter från fastigheten ligger Malstasjön vilket är en fantastisk tillgång för dig som vill ta ett svalkande dopp under sommarhalvåret. Här bor du med fina promenadvägar i omgivande skogar och närhet till badplats i Malstasjön. Närhet till Norrtälje och allt som stadskärnan har att erbjuda, ett brett restaurangutbud och gott om butiker m.m. Från Norrtälje går pendlarbussar till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Domherrevägen 2C, Domherren, Norrtälje kommun

Domherrevägen 2C

Lägenhet
Domherren, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
995 000 kr
26,4 m²
1 rum
1 286 kr/mån
37 689 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina och väldisponerad 1:a som är på ca 26,4 kvm med en låg avgift på endast 1 198 kr/mån. En perfekt lägenhet för dig som önskar ett billigt boende med ett centralt läge, lägenheten är utmärkt för dig som söker ditt förstaboende. Köket är renoverat och erbjuder stilsäkra färg- och materialval. Här erbjuds en väl omhändertagen lägenhet med ett attraktivt läge på med närhet till stan och kort promenad till ICA Norrköp. En mycket uppskattad planlösning med arbetskök, vardagsrum med plats för både säng och soffa och duschrummet har en bra storlek och är utrustad med badkar, wc, handfat och spegel. Det centrala läget gör att det är nära till restauranger, matbutik, sjukhus, sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. Fina promenadstråk ned till det nya bostadsområdet Norrtälje Hamn. Här bor du även med närhet till busstationen med pendlarbussar till Stockholm, Arlanda och Uppsala.

Verkstadsgatan 3, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
 • Budgivning pågår

Verkstadsgatan 3

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 495 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
3 267 kr/mån
36 463 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina 1:a med genomgående stilsäkra färg- och materialval. Lägenheten är mycket hemtrevlig och passar dig som har höga krav på ditt boende. Här erbjuds en ljus och hemtrevlig lägenhet med hela 2,70 i takhöjd. Med sitt centrala läge har du även promenadavstånd till restauranger, butiker, mataffär, caféer och allt som stadskärnan har att erbjuda! Du kan även promenera till badplats i både Lommaren eller Kärleksudden. Norrtälje busstation ligger endast ca 300 meter från lägenheten med pendlarbussar till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här bor du med natursköna omgivningar och fina promenadstråk längs med Norrtäljeån. Lägenheten erbjuder en bra storlek på hela 41 kvm och ligger i en mycket uppskattad föreningen Brf Norrtäljehus. Balkongen har en storlek på hela 7 kvm och ligger med ett utmärkt söderläge. Balkongen ligger dessutrom med ett helt ogenerat läge utan någon som helst insyn. Köket är renoverat år 2016, vardagsrummet har gott om plats för både soffa och säng samt ett rymligt duschrum. Till lägenheten finns ett stort vindsförråd samt en matkällare. Tvättstuga finns i källaren.

 • Balkong
Gottstavägen 91, Hallstavik - Häverödal, Norrtälje kommun

Gottstavägen 91

Villa
Hallstavik - Häverödal, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 500 000 kr
174 m²
6 rum
1 338 m² tomt

Välkommen till Gottstavägen 91 och detta rymliga boende med stor tomt och dubbelgarage. Här bor du med ett centralt läge i Häverödal med direkt närhet till matbutik, skola och förskola. Ett stort plus är husets storlek som fördelar sig på 88 kvm boarea + 86 kvm biarea, där hela biarean nyttjas som boyta. Tomten är plan och har gott om ytor för lek och spel. Mycket goda kommunikationer med buss, busshållplatsen ligger endast 100 meter från fastigheten. Huset är totalt ca 174 kvm fördelar sig på 2 plan. Entréplanet består av bl.a. ett stort vardagsrum, 2 st sovrum, duschrum, pannrum m.m. Det övre planet består av generösa sällskapsytor med ett stort kök, matrum, vardagsrum och 2 st sovrum. Fastigheten är belägen i Häverödal - Hallstavik. Hallstavik erbjuder flera mataffärer, bank, systembolag, restauranger, apotek, vårdcentral etc. Här finns också förskolor, grundskola samt gymnasium. Hallstavik som område har många olika aktiviteter att erbjuda som ridskola med ridhus och ridbanor, speedway, natur, biograf, golf, idrott och mycket annat. I Hallstavik finns ett nytt badhus och utomhusbad, skate- och aktivitetspark med utegym. Ett trevligt utflyktsmål är Grisslehamn som ligger ca 20 minuter bort med bil. Från Grisslehamn går Eckerö Linjen som tar dig över till Åland på två timmar. Till Grisslehamn tar du antingen den egna båten eller bilen. I området finns många olika aktiviteter att roa sig med. Upptäck Roslagens unika natur längs Roslagsleden. Varmt välkommen!

 • Plus
Safirgatan 11, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun

Safirgatan 11

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 795 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/5
6 663 kr/mån
22 298 kr/m²

Varmt välkommen till Safirgatan 11 och denna mycket välplanerade 3:a på hela 80,5 kvm som håller genomgående hög standard. Lägenheten erbjuder ett hobbyrum som ligger i anslutning till vardagsrummet. En stor fördel är att hobbyrummet har ett fönster vilket gör att det passar utmärkt att inreda rummet till ett kontor eller ett mindre sovrum för den som har det behovet. Vilket i princip gör lägenheten till en 4:a. Här erbjuds en mycket välplanerad bostad med närhet till det mesta som Norrtälje har att erbjuda. På gångavstånd har du Norrtälje busstation med pendlarbussar till både Stockholm, Uppsala och Arlanda. I närområdet finns matbutik samt handelsområdet Knutbytorg. Bostaden i sig har en modern interiör, är belägen på tredje våningen och nås bekvämt med hiss. När du gör entré in i lägenheten möts du av en stor ljus hall med ljusflöde från fönster i två väderstreck vilket skapar en hemtrevlig känslan direkt när du kliver innanför dörren. Rakt fram sett från entrén finner du det helkaklade duschrummet med tvättmaskin samt torktumlare. Köket ligger till höger och har gott om arbetsyta och utrymme för matplats som rymmer hela familjen. Vardagsrummet ger en härlig social yta för vänner och bekanta att umgås på. Det första sovrummet erbjuder plats för större säng och förvaring i en klädkammare. Det andra sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har plats för enkelbädd samt ytterligare sovrumsmöbel. Från vardagsrummet finns även en inglasad balkong med persienner, balkongen ligger i ett fantastiskt söderläge med många soltimmar! Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Gråsillavägen 22, Singö, Norrtälje kommun

Gråsillavägen 22

Tomt
Singö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
500 000 kr
1 668 m² tomt

Varmt välkommen till Gråsillavägen 22 och denna obebyggda fastighet som ligger i ett lugnt och naturskönt område på vackra Singö. Här har du en fin möjlighet att bygga ditt drömhus, endast ca 400 meter till en välskött båthamn med bryggor och boulebana. Längs med tomtens norra och västra tomtgräns omgärdas tomten med en fin gärdsgård som på ett tydligt vis markerar tomtgränserna. Tomten erbjuder en storlek på 1 668 kvm och är plan och fin. Tomten ligger inom ett detaljplanerat område och enligt detaljplanen får det bebyggas en huvudbyggnad om 80 kvm samt uthus på 40 kvm. Bra storlek för att uppfylla just dina fritidshusdrömmar. Sommarvatten via samfällighetsföreningen är framdraget till tomtgränsen även el finns framdraget till tomtgräns. Som ägare till fastigheten har du även rätt till en båtplats nere vid den fina båthamnen. Området bjuder på närhet till havet, orörd skärgårdsmiljö och härlig natur. Runt om på Singö finns det ett flertal härliga klipphällar som är lämpliga för havsbad, sol och avkoppling. På Singö finns en fin livsmedelsaffär och Singö Choklad med kaffeservering. Ca 1 mil till Grisslehamn med utbud av restauranger, caféer, fiskaffärer och aktiviteter såsom hotell Havsbaden med en fantastisk spa-anläggning och Eckerölinjen för dagsutflykter till Åland. Här finns även en dansbana och en marina med småbåtshamn.

 • Plus
Kvarnstigen 14, Gåsvik, Norrtälje kommun
Kvarnstigen 14, Gåsvik, Norrtälje kommun, bild 2
Kvarnstigen 14, Gåsvik, Norrtälje kommun, bild 3

Kvarnstigen 14

Villa
Gåsvik, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 995 000 kr
95 m²
3 rum
1 801 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva ett nybyggt och stilfull villa med ljus och öppen planlösning i ett trevligt område perfekt placerat nära Älmsta. Ett sällan återkommande tillfälle att flytta in i ett färdigt hus som ingen tidigare har bott i. Huset ligger idylliskt och fridfullt område med endast ett dussintals hus, perfekt för en barnfamilj eller för dig som önskar lugn och ro. Utöver huset finns ett nybyggt enbilsgarage. Tomten är en välskött och nylagd trädgårdstomt om hela 1801 kvm med kravlösa plana gräsytor som lockar till lek och glädje för både stora och små barfotafötter. Tomten har även plats för små odlingar och rabatter. Tomten och huset ligger på en höjd vilket innebär att du får ett fantastiskt solläge från tidig morgon till sen kväll! Huset är från Smålandsvillan och denna populära modell heter Kalmar. Husmodellen fördelar sig på 1 1/2 plan där övre plan i dagsläget är oinredd. Bestämmer du dig för att inreda övervåningen växer huset från en storlek på 95 kvm till ett generöst hus som är hela 167,57 kvm stort vilket gör att den stora familjen har gott om plats! Entréplan har stora och sällskapsvänliga ytor med kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är ett påkostat Vedum kök med praktiskt köksö. Både från köket och vardagsrummet har ni dörrar ut till altanen i insynsskyddat läge. På entréplan finns också ett helkaklat duschrum, tvättstuga samt två st rymliga sovrum med garderober från Vedum. Den oinredda övervåningen ger dig möjlighet att skapa en yta efter just dina önskemål och behov! Här bor du i ett bra läge med bara 2 km gångavstånd till Edblads i Gåsvik som nyligen gjort en omfattande ombyggnation, här erbjuds en fantastisk butik och restaurang i en vacker miljö. Det är ca. 5 km till Älmsta som erbjuder en välsorterad ICA-butik, apotek, restauranger, bank m.m. Från busstorget i Älmsta har du goda förbindelser till Norrtälje, Hallstavik och Grisslehamn. I Älmsta finns även förskola och skola. På Väddö har du närhet till flera badplatser. Väddö erbjuder mängder med smultronställen för den som gillar att ta en dagsutflykt. Förslagsvis kan man ta sig till Bondens Glasskalas eller Väddö Gårdsmejeri. Längre upp på ön ligger Grisslehamn som erbjuder flera restauranger butiker och café. Härifrån kan du ta Eckerölinjen som tar dig fram och tillbaka till Åland. I Grisslehamn finns också den mycket uppskattade spaanläggningen Hotell Havsbaden. Ett ytterligare alternativ är att packa picknickkorgen och sätta sig på en solig klippa med utsikt mot Ålands hav. Välkommen på visning!

 • Premium
Kvarnstigen 12, Gåsvik, Norrtälje kommun

Kvarnstigen 12

Villa
Gåsvik, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 995 000 kr
95 m²
3 rum
1 814 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva ett nybyggt och stilfull villa med ljus och öppen planlösning i ett trevligt område perfekt placerat nära Älmsta. Ett sällan återkommande tillfälle att flytta in i ett färdigt hus som ingen tidigare har bott i. Huset ligger idylliskt och fridfullt område med endast ett dussintals hus, perfekt för en barnfamilj eller för dig som önskar lugn och ro. Utöver huset finns ett nybyggt enbilsgarage. Tomten är en välskött och nylagd trädgårdstomt om hela 1814 kvm med kravlösa plana gräsytor som lockar till lek och glädje för både stora och små barfotafötter. Tomten har även plats för små odlingar och rabatter. Tomten och huset ligger på en höjd vilket innebär att du får ett fantastiskt solläge från tidig morgon till sen kväll! Huset är från Smålandsvillan och denna populära modell heter Kalmar. Husmodellen fördelar sig på 1 1/2 plan där övre plan i dagsläget är oinredd. Bestämmer du dig för att inreda övervåningen växer huset från en storlek på 95 kvm till ett generöst hus som är hela 156 kvm stort vilket gör att den stora familjen har gott om plats! Entréplan har stora och sällskapsvänliga ytor med kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är ett påkostat Vedum kök med praktiskt köksö. Både från köket och vardagsrummet har ni dörrar ut till altanen i insynsskyddat läge. På entréplan finns också ett helkaklat duschrum, tvättstuga samt två st rymliga sovrum med garderober från Vedum. Den oinredda övervåningen ger dig möjlighet att skapa en yta efter just dina önskemål och behov! Här bor du i ett bra läge med bara 2 km gångavstånd till Edblads i Gåsvik som nyligen gjort en omfattande ombyggnation, här erbjuds en fantastisk butik och restaurang i en vacker miljö. Det är ca. 5 km till Älmsta som erbjuder en välsorterad ICA-butik, apotek, restauranger, bank m.m. Från busstorget i Älmsta har du goda förbindelser till Norrtälje, Hallstavik och Grisslehamn. I Älmsta finns även förskola och skola. På Väddö har du närhet till flera badplatser. Väddö erbjuder mängder med smultronställen för den som gillar att ta en dagsutflykt. Förslagsvis kan man ta sig till Bondens Glasskalas eller Väddö Gårdsmejeri. Längre upp på ön ligger Grisslehamn som erbjuder flera restauranger butiker och café. Härifrån kan du ta Eckerölinjen som tar dig fram och tillbaka till Åland. I Grisslehamn finns också den mycket uppskattade spaanläggningen Hotell Havsbaden. Ett ytterligare alternativ är att packa picknickkorgen och sätta sig på en solig klippa med utsikt mot Ålands hav. Välkommen på visning!

Brandvaktsvägen 111, Björnö, Norrtälje kommun

Brandvaktsvägen 111

Villa
Björnö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
6 300 000 kr
195 m²
7 rum
835 m² tomt

En pampig villa, nämligen husmodellen Nybro från Smålandsvillan om generösa 195 kvm, kan nu äntligen bli din i populära området Björnö! Just Björnö är idylliskt och fridfullt där barnfamiljerna verkligen trivs och blir kvar. Huset är i ett av dom bättre lägena i området med sjöutsikt mot sjön Limmaren och altan vänd mot sydväst. Huset är en 1,5-plansvilla med stilfulla och påkostade materialval och huset ger sällskapsvänliga och luftiga ytor. Tomten är en välskött trädgårdstomt om 835 kvm med kravlösa plana gräsytor som lockar till lek och glädje. Huset har väl tilltagna trädäckade altaner med gott om plats för en guldkantad och härlig tillvaro i solen tillsammans med familj och vänner. Altanen går runt halva huset i väderstrecken öster och sydväst, vilket ger er sol under hela dagen. Tomten har även plats för små odlingar och rabatter. På framsidan av huset står ett garage på ca 50 kvm Huset är från Smålandsvillan och denna populära modell heter Nybro. Huset fördelar sig på en boarea om 195 kvm på 1,5 plan. Entréplan har stora och sällskapsvänliga ytor med kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är ett påkostat Vedum kök med praktisk köksö. Både från köket och vardagsrummet har ni dörrar ut till altanen i öster och sydväst. På entréplan finns också ett helkaklat duschrum med golvvärme, tvättstuga samt 2 st sovrum. Övre plan har nyligen färdigställts och här finns ytterligare två st stora sovrum, helkaklat duschrum med stilsäkra färg- och materialval, samt 2 st allrum varav ena allrummet erjbuder ett stort fönsterparti som skapar ett fint ljusflöde i rummet. Det här fönsterpartiet är specialbeställt vilket sätter en egen prägel på huset. Här bor du i ett bra läge med en kort promenad till förskolan. Bredvid huset finns en lekplats, perfekt för barnfamiljen! Ca 3 km gångavstånd till Norrtäljes stadskärna. Ca 500 meter till närmsta busshållplats och bussar som tar dig till Norrtälje busstation, härifrån kan du ta bussar mot Stockholm, Uppsala och övriga Roslagen. Ni har annars 10 minuter cykelavstånd till den fina badstranden vid Kärleksudden där ni kan bada eller ta en promenad i de vackra omgivningarna. Det finns även ett badberg som ligger 7 minuters promenad från huset. I Norrtälje stad finner ni restauranger, matbutik, sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. Ni har Norrtälje sportcentrum ca. 2,5 km från fastigheten där ni finner gym, fotbollsplaner, ishockey- handboll- och innebandyhallar mm. Välkommen!

 • Plus
Sandgatan 5A, Sandkilen, Norrtälje kommun

Sandgatan 5A

Lägenhet
Sandkilen, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 895 000 kr
80,6 m²
3 rum
vån 3/3
3 979 kr/mån
23 520 kr/m²

Äntligen finns en stor och väldisponerade 3:a i populära Brf Sandkilen. Här erbjuds en väl omhändertagen lägenhet med ett centralt läge i Norrtälje. Lägenheten ligger högst upp i huset vilket bidrar till att du bor väldigt privat och fina vyer från alla fönstren. Promenadavstånd till centrum och allt som stadskärnan har att erbjuda. I området finns mycket fina strövområden och en uppskattad badplats i närheten. Lägenheten är på hela 80,57 kvm med generös storlek på samtliga rum. En mycket uppskattad planlösning med ett stort kök samt dusch och toa i separata rum. Sovrum i olika ändar av lägenheten samt ett stort vardagsrum. Parkeringsplats finns att hyra för 150 kr/mån. Bostadsrättsföreningen Sandkilen är en stor och stabil förening med låg månadsavgift. Till lägenheten hör också ett källarförråd samt mindre matkällarförråd. Det finns idag lediga parkeringsplatser. Just Sandkilen är ett populärt bostadsområde mycket tack vare fin grönska och att det inte är ett tätbebyggt i området. Här bor du lugnt och skönt i ett insynsskyddat läge. Ca 8-10 minuters promenad till centrum och pendlarbussar. Närhet till restauranger, butiker, vackra grönområden och promenadstråk samt badplats i sjön Lommaren. Vid badplatsen finns även Vigelsjö Friluftsområde, perfekt för en löptur eller promenad i en vacker och rogivande miljö. Välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Balkong
Bergshamra byväg 42B, Bergshamra, Norrtälje kommun

Bergshamra byväg 42B

Tomt
Bergshamra, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
895 000 kr
1 060 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fantastiskt fin tomt med ett utmärkt läge i Bergshamra By. Ett sällan återkommande tillfälle att förvärva en tomt som är så pass plan plan och lättjobbad som denna är. Den ligger dessutom i ett utmärkt solläge med möjlighet till sol under hela dagen. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket innebär goda förutsättningar för att bygga just ditt drömhus, dessutom finns det redan ett förhandsbesked. Ett stort plus är att det finns kommunalt vatten och avlopp att ansluta till. För att får reda på kostnader att ansluta till kommunalt V/A vänligen kontakta Norrtälje Kommun. Möjlighet till båtplats i ån finns endast 1 minuts promenad från fastigheten. Bergshamra är ett mycket trevligt område nära skärgården. Direkt närhet till matbutik, vårdcentral, skolor och trävaruhandel. Det är ca 20 minuters bilfärd till Norrtälje och 45 minuter till Stockholm. Goda kommunikationer med buss.

Visar alla 16