Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Malin Lindahl

Malin Lindahl

Om mig

Jag är en engagerad mäklare som älskar människor, bostäder och till lika mitt arbete. Min omgivning beskriver mig som lojal, lyhörd och social. Att vara relationsorienterad ser jag som en stor vinning för alla parter. Oavsett om du är van eller ovan på bostadsmarknaden är det viktigt för mig att du känner dig trygg genom hela processen, samt att uppnå bästa möjliga resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bohlins väg 10F, Solbacka, Norrtälje kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Bohlins väg 10F, Solbacka, Norrtälje kommun, bild 2
Bohlins väg 10F, Solbacka, Norrtälje kommun, bild 3

Bohlins väg 10F

Lägenhet
Solbacka, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 900 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 027 kr/mån
26 389 kr/m²

Välkomna till Bohlins väg i Nya Solbacka, Här bor du i en rymligt i nybyggd lägenhet med öppen planlösning och balkong i söderläge. Lägenheten om 72 kvadratmeter är fördelat på hall med förråd, här i finns lägenhetens tekniska delar placerade. Här finns ett rejält badrum med klädvårdsavdelning. Köket har gott om förvaring och arbetseffektiva ytor, samt ett fint placerat fönster ovanför diskhon som ger köket och matplatsen fint ljusinsläpp. Den öppna planlösningen ger förutom plats till matgrupp i köksdelen och soffgrupp i vardagsrummet ett fint ljusgenomsläpp i hela lägenheten. Allra helst från de stora fönsterpartiet med balkongdörren ut till lägenhetens stora fördel, den härliga balkongen i söderläge med fri utsikt. De två sovrummen är placerade på varsin sida av vardagsrummet, vilket ger en viss avskildhet om så önskas. Lägenheten ligger en trappa upp och ni når lägenheten via trappa på husets utsida med egen entré. Här ges möjlighet att njuta av morgonkaffet i soliga dagar. Nedanför lägenheten finns förrådet om ca 5 kvadratmeter samt parkeringsplats. Här i Nya Solbacka bor ni i lägenhet så när villakänsla man kan komma det mysiga området med närhet till naturen och havet. Vill ni ta er ner till stan så finns fina gångvägar, eller buss från busshållplatsen två minuter från lägenheten. Har finns även en liten lekplats och förskola för den som önskar.

  • Premium
  • Balkong
Stora Brogatan 12A, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Stora Brogatan 12A, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Stora Brogatan 12A, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Stora Brogatan 12A

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 995 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 175 kr/mån
44 831 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på Stora Brogatan 12 A i centrala Norrtälje! Här erbjuds du en unik möjlighet att bo i en äldre lägenhet med charm, en smakfullt ombyggd etta med högt i tak. Redan i den välkomnande hallen slås du av den öppna och luftiga känslan. Det nyrenoverade köket är utrustat med toppmoderna vitvaror från Electrolux och erbjuder god förvaring. Intill köket finns ett mysigt sovrum med förvaring och fönster mot innergården. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande med en eldstad som skapar en varm och trivsam atmosfär. Härifrån når du även balkongen i söderläge där du kan njuta av fri utsikt över de centrala delarna av Norrtälje. En perfekt plats att sitta och koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner för en trevlig middag. Denna lägenhet är belägen på tredje våningen och nås smidigt med hissen. Föreningen är välskött med stabil ekonomi, vilket ger dig som boende en trygghet i vardagen. I föreningen finns både hobbyrum, enklare gym och en föreningslokal som kan hyras för övernattning. På innergården finns grillmöjlighet. Det finns gemensam tvättstuga med torkrum, samt ett cykel och barnvagnsförråd. Med närhet till allt som Norrtälje har att erbjuda, ca 100 meter till busstationen, 50 meter till Ica Kryddan, restauranger, caféer och shopping längst med gatan. Välkommen till ditt nya drömhem på Stora Brogatan 12 A i Norrtälje! Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare !

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trästa broväg 111, Trästa, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Trästa broväg 111

Fritidshus
Trästa, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
695 000 kr
38 + 5 m²
3 rum
3 834 m² tomt

Denna fastighet säljs med fördel tillsammans med grannfastigheten Trästa Broväg 109. Observera information angående parkering inför visning, Välkommen till Trästa Broväg 111, högt beläget på skogstomten finner du Västkustvillan från sent 60-tal. Här finns två mindre sovrum, kök i original utförande, vardagsrum med eldstad, från vardagsrummet tar du dig ut på den halvt inglasade verandan. Här kan du njuta av av natur och avskildhet, endast korna som tittar förbi längst med tomtgränsen under somrarna. Här väljer du själv hur du vill avnjuta dagarna. Förutom närheten till både Hallstavik, Väddö och Grisslehamn. Finns här även Bergby gård, med camping och badplats inom bara ett par kilometers avstånd. Men ni får inte missa att besöka den fina badplatsen ute vid Ålandshav Kvarnstrandsbadet, ca 10 kilometer.

Trästa broväg 109, Trästa, Norrtälje kommun

Trästa broväg 109

Villa
Trästa, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 695 000 kr
124 + 68 m²
5 rum
1 961 m² tomt

Fastigheten säljs med fördel tillsammans med grannfastigheten Trästa Broväg 111. Observera information om parkering inför visningen. Välkommen till Trästa Broväg, här hittar ni detta sutterängshus från Borohus byggt i början av 80-talet, som erbjuder en rymlig och välplanerad bostadsyta om 124 kvadratmeter samt ett garage för enkel och bekväm parkering. Med inte mindre än fyra sovrum varav tre på samma våningsplan, två badrum, kök och vardagsrum fördelat på två våningar finns gott om utrymme för hela familjen. Förvaringsmöjlighet är inget problem, med både tvättstuga och gott om utrymme att organisera dina ägodelar. Balkongen i söderläge och närheten till naturområden ger en avkopplande atmosfär. Renoveringsbehov ger er möjlighet att sätta er egen prägel och skapa ert drömhem. Förutom närheten till både Hallstavik, Väddö och Grisslehamn. Finns här även Bergby gård, med camping och badplats inom bara ett par kilometers avstånd. Men ni får inte missa att besöka den fina badplatsen ute vid Ålandshav Kvarnstrandsbadet, ca 10 kilometer.

Sandgatan 13A, Sandkilen, Norrtälje kommun
  • Tis 7 maj kl 18:10

Sandgatan 13A

Lägenhet
Sandkilen, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 150 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
4 268 kr/mån
26 875 kr/m²

Välkomna till Sandgatan och denna unikt ombyggda trea. Här får ni möjlighet att flytta in i en välplanerad lägenhet om hela 80 kvadratmeter. I denna bostaden ligger fokus på de sociala ytorna, med kök och vardagsrum i en halvöppen planlösning som erbjuder möjlighet till umgänge med många gäster. Köket är välplanerat med goda arbetsytor och förvaring. Från vardagsrummet tar ni er ut på den inglasade balkongen i söderläge som väter in mot gården. De två rymliga sovrummen, var av det ena har en större klädkammare, huserar i den andra delen av lägenheten. Ett stort plus är att dusch och wc är i två separata rum, båda är kaklade i neutrala färger. Lägenheten har fönster från två olika väderstreck vilket skapar ett trivsamt ljus lägenheten. Bostaden är belägen i det eftertraktade området Sandkilen, Här bor man lugnt med naturnära miljöer, så som Lommarbadet, naturreservatet och elljusspåret. Området är populärt i alla åldrar tack vara sitt centrala läge med närhet till det mesta. Med en kort promenad har ni tagit er till stadskärnan, här kan du strosa på kullerstenar och ta del av stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Här finns även träningsanläggningar, apotek och systembolag. Eller ta dig upp till Handelsområdet Knutbytorg med större butikskedjor och matbutiker. På ett par minuter tar du dig till busstationen med utmärkt pendling, främst till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Med bilen tar du dig enkelt ut på E18 via Västra leden. BRF Sandkilen är en äldre stabil förening med hela 197 lägenheter fördelat på 10 byggnader. Föreningen är i framkant när det gäller att erbjuda el-laddning till bilar.

  • Plus
  • Balkong
Paris Gökväg 7, Harka, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 5 maj kl 15:10
Paris Gökväg 7, Harka, Norrtälje kommun, bild 2
Paris Gökväg 7, Harka, Norrtälje kommun, bild 3

Paris Gökväg 7

Fritidshus
Harka, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 395 000 kr
46 + 11 m²
3 rum
1 883 m² tomt

Välkommen till detta smakfullt renoverade fritidshus med öppenspis om 46 kvm, högt belägen på stor tomt med mycket sol i det populära området Harka i Norrtälje. Nu får ni chansen att flytta in i ett mycket smakfullt inrett fritidshus. Här har man förvarat charmen inne i huset medan man renoverat kök och badrum. Med två sovrum, vardagsrum och matplats med fönster i två väderstreck får den lilla familjen plats. I husets källare finns en tvättstuga, verkstad, och förvaringsmöjligheter, men framför allt en vinkällare, här kan viner både förvaras och avnjutas. På tomten finns en gäststuga för övernattande gäster, samt ett förråd för förvaring för sådant som hör trädgården till samt en vedbod. Utvändigt är taket renoverat och panelen är grundmålad, detta ger er den unika möjligheten påverka färgsättningen på er nya dröm själva. Huset ligger högt beläget på tomten, så här kan ni njuta av avkopplande dagar i ett skyddat läge. Här har ni en fin altan som löper längst två sidor av huset, samt en större uteplats som ger dig känslan av att sitta i björkkronans susande löv. Tomten är i nivåer, och erbjuder både skogs- och trädgårdstomt där ni kan plocka kantareller direkt på tomten. Den lägre nivån på tomten har en rymlig gräsmatta, där finns gott om plats för lek och skoj. I Harka finns gott om strövområden samt bär och svampskogar. Närheten till havet och en fin badplats med stora gräsytor. I Harka Paris Tomtägarförening har du möjlighet till båtplats. Här finns även en bastu intill vattnet, klubbhus med tillhörande altan. Harka ligger ca 10 minuter från Norrtälje längst Norrtäljeviken. Men du har även närheten till Marholmen som är ett fantastiskt ställe som erbjuder allt från äventyrsgolfbanor, badplatser, tennisbanor, utomhusgym och lekplatser, till SPA och restauranger. Sommartid är detta en välbesökt ö. Längre ut mot Kapellskär har du det populära bageriet Rådmansö bageri och vidare ut mot Björke-Örn har ni en långgrund sandstrand i campingområdet. Varmt välkomna att boka in er på visning, vid stort intresse kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Söderängen 24, Björkö, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Söderängen 24, Björkö, Norrtälje kommun, bild 2
Söderängen 24, Björkö, Norrtälje kommun, bild 3

Söderängen 24

Fritidshus
Björkö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 195 000 kr
91 + 50 m²
5 rum
1 908 m² tomt

Välkommen till Björkö, en riktig pärla i Roslagen, som är belägen vid en vik i Ålandshav. Här vid Finnalaviken har ni tillgång till egen båtplats genom samfälligheten. Här erbjuds möjligheten att bo både permanent eller som fritidsboende. Björkö kännetecknas av sitt havsnära läge med goda badmöjligheter både badklipporna på Malaise Udde som är svåröverträffade med sitt perfekta solläge och milsvid utsikt över havet och den mysiga sandstranden i Nybyn. Är ni båtmänniskor och vill ut på vattnet, tar ni en ca 10 minuters promenad från huset ner till Finnalaviken. I denna skyddade vik finns en badbrygga och här har ni tillgång till en båtplats. Från Finnalaviken tar ni er enkelt ut på Ålandshav via Finnalafjärden. Varför inte stanna till vid Arslejan, en riktigt fin lagun att bada vid. Hela Björkö har mycket natur och kultur att erbjuda och passar både den avkopplingssökande och den äventyrslystna. Simpnäs hamn är ett populärt tillhåll för båtfolket och här finns gästhamn, hamnkafé, restaurang och båtturer till ön Arholma året runt. Intill hamnen finns öppna gräsfält där de boende i området anordnar midsommarfiranden. På Arholma finns möjligheten att hyra kajak, cyklar och att åka zip line. På Söderängen 24 kan ni leva ostört. Här bor ni vackert i ett skyddat läge som sista fastighet på vägen, men med tryggheten av grannar runt om er. Fastigheten har stor potential, med renoveringsbehov. Här möts du av en rymlig hall, två sovrum och toalett. Köket är i originalutförande, med vedspis och matplats. Här finns idag ett mindre sovrum, så valet är ert, önskar man fler sovrum eller ett större kök? Från köket kommer ni vidare in till vardagsrummet, här ifrån tar ni er ut på den inbyggda/inglasade verandan. På nedervåningen möts du av en gillestuga med öppen spis, här finns ett duschrum samt flera större utrymmen/rum. Du tar dig även ut till garaget, som senaste tiden används som snickarbod. Tomten är idag något igenvuxen men har en gång varit en välskött trädgård med prunkande rabatter, där blomster har avlöst varandra. Tomten har fruktträd, bärbuskar och en dold flora. I närområdet Backa finns en mindre ICA-butik. Matbutik finns även i Älmsta, ca 24 km bort. I Älmsta som är Väddös centralort finns dessutom restauranger, apotek, ombud för systembolaget och en hel del nöjen. Vill du åka buss 636, tar det ca 1 timme från Norrtälje och du stiger av vid Finnala Gård. Välkommen med din intresseanmälan till ansvarig mäklare!

  • Premium
Kungsgatan 24B, Norrtälje stad - Grossgärdet, Norrtälje kommun
Kungsgatan 24B, Norrtälje stad - Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 2
Kungsgatan 24B, Norrtälje stad - Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 3

Kungsgatan 24B

Lägenhet
Norrtälje stad - Grossgärdet, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 850 000 kr
79,5 m²
3.5 rum
vån 3/3
5 070 kr/mån
35 849 kr/m²

Här bor ni i en renoverad lägenhet med charmen i behåll, dels genom de fina golven, burspråket och den öppna spisen, med modern standard i kök och badrum. Tack vare fönster i tre väderstreck får ni ett stort ljusinsläpp och från balkongen i sydvästligt läge har ni utsikt utöver Lommaren. Köket är renoverat 2016 med integrerad diskmaskin. Ugn och mikro i pelare, goda arbetsytor och köksö. Den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matplats gör lägenheten mycket social. Till det har ni två rymliga sovrum varav det ena med exklusivt byggd förvaring. Båda sovrummen har plats för dubbelsäng. Duschrummet renoverades 2021, är helkaklat med golvvärme, kommod med spegel, takdusch, WC samt kombinerad tvätt och torktumlare. Lägenheten har genomgående ljusa väggar samt enstavig ekparkett, hallen och köket är försedd med klinker., Duschrummet har mörkgrå klinker på väggar och golv med golvvärme, takdusch med duschvägg, kommod, spegelskåp, WC, samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Köket är försett med fönster vilket ger både utsikt och ljusinsläpp, svarta snickerier och vit bänkskiva med kristallmosaik som stänkskydd, induktionshäll. Mikro och ugn i pelare, integrerad kyl/frys och diskmaskin. Ljus klinker på golvet vitmålade väggar. Köket avslutas med en köksö som kan användas matplats.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 8