Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Malin Lindahl

Malin Lindahl

Om mig

Jag är en engagerad mäklare som älskar människor, bostäder och till lika mitt arbete. Min omgivning beskriver mig som lojal, lyhörd och social. Att vara relationsorienterad ser jag som en stor vinning för alla parter. Oavsett om du är van eller ovan på bostadsmarknaden är det viktigt för mig att du känner dig trygg genom hela processen, samt att uppnå bästa möjliga resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bohlins väg 10F, Solbacka, Norrtälje kommun
  • Lör 3 aug kl 13:00
Bohlins väg 10F, Solbacka, Norrtälje kommun, bild 2
Bohlins väg 10F, Solbacka, Norrtälje kommun, bild 3

Bohlins väg 10F

Lägenhet
Solbacka, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 900 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 027 kr/mån
26 389 kr/m²

Välkomna till Bohlins väg i Nya Solbacka, Här bor du i en rymligt i nybyggd lägenhet med öppen planlösning och balkong i söderläge. Lägenheten om 72 kvadratmeter är fördelat på hall med förråd, här i finns lägenhetens tekniska delar placerade. Här finns ett rejält badrum med klädvårdsavdelning. Köket har gott om förvaring och arbetseffektiva ytor, samt ett fint placerat fönster ovanför diskhon som ger köket och matplatsen fint ljusinsläpp. Den öppna planlösningen ger förutom plats till matgrupp i köksdelen och soffgrupp i vardagsrummet ett fint ljusgenomsläpp i hela lägenheten. Allra helst från de stora fönsterpartiet med balkongdörren ut till lägenhetens stora fördel, den härliga balkongen i söderläge med fri utsikt. De två sovrummen är placerade på varsin sida av vardagsrummet, vilket ger en viss avskildhet om så önskas. Lägenheten ligger en trappa upp och ni når lägenheten via trappa på husets utsida med egen entré. Här ges möjlighet att njuta av morgonkaffet i soliga dagar. Nedanför lägenheten finns förrådet om ca 5 kvadratmeter samt parkeringsplats. Här i Nya Solbacka bor ni i lägenhet så nära villakänsla man kan komma det mysiga området med närhet till naturen och havet. Vill ni ta er ner till stan så finns fina gångvägar, eller buss från busshållplatsen två minuter från lägenheten. Har finns även en liten lekplats och förskola för den som önskar. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Premium
  • Balkong
Bro Jarls väg 24, Sättra, Norrtälje kommun
Bro Jarls väg 24, Sättra, Norrtälje kommun, bild 2
Bro Jarls väg 24, Sättra, Norrtälje kommun, bild 3

Bro Jarls väg 24

Villa
Sättra, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 400 000 kr
134 + 27 m²
5 rum
2 421 m² tomt

Välkommen till Riala Sättra, här får du chansen att flytta in i ett lösvirkesbyggt tvåvåningshus, med möjlighet till fem sovrum och pooldäck. Från hallen möts ni av ett välkomnande kök med arbetseffektiva ytor, god förvaring och plats för matbord där ni njuta av fågellivet i trädgården. Innanför köket finns ett matrum med braskamin som har plats för många, detta bjuder in till sociala stunder med vänner och familj. Ner genom korridoren finns duschrum, groventré och lagom avskilt finns två sovrum varav ett med klädkammare. På övervåningen finns flera möjligheter, idag är här två stora sovrum. Ett av dem kan man med fördel dela av på två. Det andra kan användas som allrum/tv-rum och har utgång till balkongen. Här finns idag även ett träningsrum, med takfönster, förråd samt en toalett med handfat. Altanen har ett pooldäck med många timmars sol, här kan både ni och barnen njuta av vattenlek större delen av dagen för att gå in under den takbelagda delen av altanen för återhämtning i skuggan. På trädgårdstomten finns både gräsytor, blomster och fantastiskt goda äpplen, tillika en del skogstomt med både svamp och bär. Här ges också möjlighet att vara kreativ och skapa i snickarboden. På husets baksidan finns vedförråd lägligt placerad vid den nybyggda rampen som löper längst husets ena sida vid groventréns ingång, som du mycket smidigt kan rulla upp såväl barnvagn som vedkärran uppför. Huset ligger välskyddat med grönskande träd mot grannar sommartid , samt av ängar och skog. Om du skulle vilja lämna tomten tar du dig enkelt till den fina badplatsen vid Norrsjön. eller andra faciliteter som samfälligheten erbjuder så som poolområde,

  • Premium
Skotvägen 4, Enviken, Norrtälje kommun

Skotvägen 4

Fritidshus
Enviken, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 300 000 kr
70 m²
3 rum
1 330 m² tomt

Välkommen till Skotvägen 4, en unik möjlighet för dig som vill skapa ditt drömhem! Denna charmiga 1,5-plansvilla på 70 kvm erbjuder stora potentialer att bli det perfekta hemmet för dig och din familj. Huset i sig har en charmig och traditionell design. Det har en välplanerad layout där nedervåningen idag erbjuder en halvöppen planlösning mellan kök och matplats vilket ger en luftig och rymlig känsla, samt ett sovrum och duschrum. Från matplatsen tar ni er enkelt ut på den inbyggda verandan. Övervåningen inrymmer idag ett sovrum och ett allrum med möjlighet till två mindre sovrum, samt två kattvindar. Vilket gör det till en perfekt bostad för en mindre familj eller ett par som söker ett mysigt hem. För den trädgårdsintresserade erbjuder tomten en fantastisk möjlighet att skapa en blomstrande trädgård. Det finns gott om utrymme för odling av blommor, grönsaker och örter. Tomten på 1330 kvm är omgiven av vacker växtlighet, inklusive ett äppelträd och ett växthus med vindruvor. Dessutom finns det en stor atterfallare på tomten som kan omvandlas till ett gästhus eller ett mindre hus. Möjligheterna är oändliga! Skotvägen 4 har kommunalt vatten och avlopp, vilket ger både bekvämlighet och trygghet i vardagen. Dessutom är fastigheten belägen i natursköna Enviken med närheten till skogar, sjöar och vandringsleder finns det gott om möjligheter till friluftsliv och naturupplevelser som promenader, löprundor eller fiska i närheten av din nya bostad. Enviken är en samfällighet som erbjuder en mängd aktiviteter för hela familjen. Här erbjuds du att nyttja både tennisbanor, poolen eller badstranden samt möjlighet till en båtplats hos båtklubben. Läs mer på Envikens hemsida för att inte missa något. Genom närheten till Bergshamra finns bekvämligheter så som, livsmedelsbutik med utlämning, byggvaruhandel, restaurang/pizzeria vårdcentral. Ta vara på detta unika tillfälle och skapa ditt drömhem på Skotvägen 4 i Enviken. Med lite fantasi och renoveringsarbete kan du förvandla denna fastighet till ditt eget paradis.

Ortalavägen 13, Väddö, Norrtälje kommun
  • Tis 30 jul kl 13:00
Ortalavägen 13, Väddö, Norrtälje kommun, bild 2
Ortalavägen 13, Väddö, Norrtälje kommun, bild 3

Ortalavägen 13

Villa
Väddö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 800 000 kr
173 m²
6 rum
3 440 m² tomt

Huset i sig är en symbol för historia och karaktär. Byggt för över hundra år sedan, bär det på en unik charm som bara gamla hus kan erbjuda. Med sina två våningar och denna planlösning, har huset gott om utrymme för både familj och gäster att trivas. De sju rummen erbjuder flexibilitet och möjligheter att skapa utrymmen efter era behov och smak. De tre balkongerna erbjuder olika sollägen för att du ska kunna njuta av solen när den är som bäst. Men det är inte bara själva huset som är en pärla. Trädgården är verkligen något speciellt. Den generösa tomten rymmer både charmiga gamla längor och en vacker allé av äppelträd. De gamla längorna har bevarats med både loft och gammalt bostadsrum, vilket ger dig möjlighet att skapa extra utrymme för arbete, hobby eller förvaring. Här finns även förrådsmöjligheter som vedbod och garage, vilket ger dig gott om plats för att hålla ordning och organisera din egendom. Men det är inte bara de gamla längorna som gör denna tomt till något speciellt, den vackra allén av äppelträd ger en vacker inramning till trädgården, som är fylld av bärbuskar och blomsterbuskar. Tänk att kunna plocka in både frukt, bär och blomsterbuketter från trädgården. Tomten har också gräsytor i nivåer, vilket ger dig möjlighet att skapa olika utrymmen för lek, avkoppling och trädgårdsarbete. Här kan du njuta av soliga dagar och vackra kvällar i en trädgård som är perfekt för både avkoppling och underhållning. Med all denna äldre charm kommer även bekvämligheter som bergvärme och kommunalt vatten och avlopp. Missa inte möjligheten att äga denna fantastiska tomt med gamla längor och en vacker trädgård. Skapa ditt drömhem och njut av den lantliga atmosfären och den vackra naturen som omger dig.

  • Premium
Kvarnvägen 7, null, Norrtälje kommun
Kvarnvägen 7, null, Norrtälje kommun, bild 2
Kvarnvägen 7, null, Norrtälje kommun, bild 3

Kvarnvägen 7

Villa
Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 495 000 kr
132 + 9 m²
5 rum
899 m² tomt

På Kvarnvägen 7 ligger denna enplansvilla om 132 kvadratmeter med baksida mot allmänningen. Med genomgående golv och minimalt med trösklar är detta hus mycket välgenomtänkt. Köket är verkligen en dröm för matälskare och den stora familjen. Det är fullt utrustat och inrett med eleganta Ballingslövskåp med vita snickerier. Det kaklade stänkskyddet i svart, ger köket en extra touch av stil. Låt oss inte glömma den generösa köksön, perfekt för att förbereda och servera måltider, eller en vardaglig stund med läxläsning. Intill köket finns matplatsen som rymmer många gäster. Här kan du njuta av goda måltider och umgås med familj och vänner. Och precis bredvid matplatsen finns vardagsrummet, komplett med en mysig braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här ifrån tar ni er ut på altanen och husets baksida. Huset har två sovrum i fil, med ett duschrum mellan sig. Ett av sovrummen är utrustat med en praktisk klädkammare. Det tredje sovrummet är separat och har ett eget badrum intill, vilket ger dig extra privatliv och bekvämlighet. Huset har också en praktisk tvättstuga som erbjuder mycket förvaring med utgång till trädgården på baksidan, för att enkelt kunna soltorka tvätten. Dessutom finns det ett användbart förråd/träningsrum som du kan omvandla till ett extra rum om du önskar det. Självklart finns det också ett garage som du tar dig till via tvättstuga och förrådet, med plats för en bil. Kvarnvägen 7 är verkligen en pärla i Hallstavik. Med sin moderna design, funktionella utrymmen och högkvalitativa material kommer detta hus att erbjuda dig och din familj en bekväm och stilfull livsstil. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhus! Tomten ligger mot en allmänning, vilket ger en avskild känsla, här finns möjlighet för både lek och odling. På framsidan finns ett altandäck för morgonkaffet, samt en fin stenläggning som ger husets framsida ett fint intryck med sin perfektion. Kontakta mäklare vid intresse.

  • Premium

Visar alla 5