Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mirah Westerlund

Mirah Westerlund

Om mig

Jag är verksam i hela Norrtälje kommun och arbetar främst med villor, fritidshus och bostadsrätter. Det är den variationen, tillsammans med att få träffa mycket nya människor, som gör arbetet som fastighetsmäklare så roligt. Jag har god lokalkännedom då jag är uppvuxen i kommunen och bor kvar än idag. Mitt driv, engagemang och noggrannhet är några av de saker som speglar mig som person, jag gör alltid mitt yttersta för att alla ska gå ur samarbetet nöjda.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gustaf adolfs väg 3, Norrtälje stad - Kvisthamra, Norrtälje kommun
  • Sön 4 aug kl 10:45
Gustaf adolfs väg 3, Norrtälje stad - Kvisthamra, Norrtälje kommun, bild 2
Gustaf adolfs väg 3, Norrtälje stad - Kvisthamra, Norrtälje kommun, bild 3

Gustaf adolfs väg 3

Lägenhet
Norrtälje stad - Kvisthamra, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 600 000 kr
73,4 m²
3 rum
vån 2/2
4 049 kr/mån
35 422 kr/m²

Välkommen till denna unika lägenhet belägen i ett lugnt villaområde, perfekt för dig som söker en harmonisk och bekväm boendemiljö. Här bor du i en liten, välskött förening med endast fem lägenheter, vilket ger en känsla av exklusivitet och gemenskap. Lägenheten har välbevarad charm och en trevlig planlösning. När du närmar dig lägenheten möts du av din egen entré på markplan. Direkt innanför dörren finns en klädhängare och smart förvaring under trappan, som ger ett välkomnande och organiserat första intryck. En vacker trätrappa leder upp till själva lägenheten, där ljust trägolv och generöst ljusinsläpp från tre väderstreck skapar en inbjudande atmosfär. Köket, som renoverades 2018, har plats för matbord där du kan njuta av måltider med utsikt över den lummiga, gemensamma trädgården. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat, med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Här finns även möjlighet att installera en braskamin, bygglov har tidigare funnits för det, vilket skulle höja mysfaktorn ytterligare under de kallare månaderna. Lägenheten erbjuder två sovrum, ett stort med garderober och plats för en dubbelsäng samt ett mindre sovrum som passar utmärkt som gästrum eller arbetsrum. Det helkaklade duschrummet, smakfullt renoverat 2018, har en modern och fräsch känsla. Här finns en tvättmaskin, vilket gör vardagen bekväm och smidig. Trädgården är en oas av grönska med fruktträd och odlingar, perfekt för avkoppling och umgänge. Här bor ni bekvämt i lägenhet, men har ändå en stor trädgård att påta i. I föreningen finns en gemensam balkong där du kan njuta av en kopp kaffe och grönskande utsikt, samt en gemensam tvättstuga och separat förråd i källaren. Dessutom har du ett förråd i förrådslängan, vilket ger extra förvaringsutrymme. Kvisthamra är ett lugnt och trevligt område med närhet till Norrtälje centrum. Här finns promenadvägar och möjligheter till bad vid populära Kärleksudden. Vid Flygfältets handelsområde erbjuds ett stort affärsutbud, inklusive en välsorterad matbutik. Lokalbuss trafikerar området och från Norrtälje busstation tar ni er smidigt till bland annat Stockholm och Uppsala. Detta är en kommande försäljning, välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Premium
Almungevägen 16, Edsbro, Norrtälje kommun
  • Lör 3 aug kl 14:45
Almungevägen 16, Edsbro, Norrtälje kommun, bild 2
Almungevägen 16, Edsbro, Norrtälje kommun, bild 3

Almungevägen 16

Villa
Edsbro, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 200 000 kr
125 + 15 m²
5 rum
2 385 m² tomt

Välkommen till Almungevägen 16 och denna 1,5-plansvilla i Edsbro, bara tre mil från Norrtälje och fem mil från Uppsala. Bostadshuset bjuder på generösa sociala ytor, perfekt för familjeliv och umgänge. På entréplanet finns ett rymligt kök med vedspis som sprider en hemtrevlig värme och stor plats för ett matbord där hela familjen kan samlas. Vardagsrum med direkt utgång till ett stort inglasat uterum, en idealisk plats för middagar och avkoppling året runt, oavsett väder. Här finns även en praktisk tvättstuga och ett helkaklat duschrum, båda renoverade av tidigare ägare och håller hög standard. På övre plan finns ett mysigt allrum, ett stort sovrum med plats för en dubbelsäng och förvaring, samt två mindre rum som är perfekta som barnrum eller arbetsrum. Denna planlösning skapar ett harmoniskt boende där alla familjemedlemmar kan hitta sin egen plats. Här erbjuds två fastigheter med en total yta av 2385 kvadratmeter, varav en del av tomten har begränsade möjligheter för byggnation p.g.a fornlämning. Trädgården är en oas för utomhusliv och lek. tomten har fina gräsytor för lek och spel, gott om parkeringsutrymme för gäster och en vedeldad badtunna för avkoppling under stjärnklara kvällar. Två gästhus på tomten gör det enkelt att ta emot besökande vänner och familj, medan ett förråd erbjuder praktisk förvaring. Högst upp på tomten finner du ett stort trädäck med en utsikt över de omgivande ängarna och med fantastik kvällssol, tack vare det höga och öppna läget. Från trädäcket har ni en rutschkanan ner till trädgården, denna kommer garanterat göra succé hos barnen. Edsbro är ett idylliskt samhälle som erbjuder en trygg och bekväm vardag. Här finns allt från förskola och skola för barnen, till matbutik och pizzeria för vardagens behov. För den aktive finns idrottsplats och elljusspår, och vid sjön Gisen kan du njuta av ett fint kommunalt bad. Fastigheten ligger dessutom på bekvämt avstånd till busshållplatsen, vilket gör pendlingen till Uppsala, Norrtälje, Rimbo och Stockholm både enkel och smidig.

  • Premium
Regementsgatan 26B, Norrtälje stad - Lommarstranden, Norrtälje kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00

Regementsgatan 26B

Lägenhet
Norrtälje stad - Lommarstranden, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 750 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/1
5 900 kr/mån
26 190 kr/m²

Välkomna till Regementsgatan 26B i det nybyggda området Lommarstranden i Norrtälje! Det här fantastiska radhuset ligger i med en härlig altan i högt, privat läge och en gräsmatta intill den. Här bor ni bekvämt med de sociala ytorna i entréplan och sovrum samt allrum mer avskilt på övervåningen. Vid entrén möts du av en välkomnande hall med förvaringsutrymme i garderoberna, perfekt för att hålla ordning på ytterkläder och skor. Kök från HTH med vitvaror från Siemens, som är designat med tanke på både funktionalitet och stil i fokus. Här är det enkelt att bjuda hem många gäster, tack vare god förvaring och arbetseffektiv bänkyta, tillsammans med den rymliga matplatsen. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till altanen och stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Med tre rymliga sovrum och ett allrum på det övre planet finns det gott om plats för hela familjen att trivas och skapa sina egna utrymmen. Dessutom erbjuds ett helkaklat dusch- /badrum på varje plan och ett praktisk förråd under trappan samt ett kallförråd intill altanen. Lommarstranden ligger med nära avstånd till centrala Norrtälje men även med naturen som närmsta granne. Bara några minuters promenad från radhuset har ni Flygfältets handelsområde med en välsorterad matbutik samt detaljhandel. I Lommarstranden har ni ett bra pendlingsläge då buss till bland annat Stockholm och Uppsala finns på 10 minuters promenadväg från bostaden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse

  • Plus
  • Uteplats
Safirgatan 5, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 17:00
Safirgatan 5, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Safirgatan 5, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Safirgatan 5

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 495 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/5
4 056 kr/mån
30 510 kr/m²

Välkomna till Safirgatan 5 och denna välskötta tvårumslägenhet med balkong mot innergården i västerläge. Här är det genomgående trestavig ekparkett och neutrala färgval. Köket är välplanerat för sin storlek, med kyl/frys, diskmaskin, spis/ugn och förvaring. Den grå bänkskivan i laminat går upp på väggen som stänkskydd vilket ger ett fint helhetsintryck. Gott om plats för matgrupp och soffa i vardagsrummet och stora fönster för ljusinsläpp. Sovrummet rymmer dubbelsäng och har två garderober för förvaring. Det ljust kaklade badrummet har helglasad duschvägg och både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen enkel. Till lägenheten finns ett förråd i markplan. Detta är ett centralt boende i BRF Södra Juvelen med promenadavstånd till Norrtäljes stadskärna där det finns ett stort utbud av restauranger, caféer och andra trevliga nöjen. Bara 10 minuter bort finner du den populära badplatsen Lommarbadet. Norrtälje busstation ligger 5 minuter från bostaden och därifrån tar du dig enkelt till Stockholm, Uppsala och Arlanda på cirka 1 timme. Välkomna att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bältartorpsgatan 8B, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Idag kl 13:00
Bältartorpsgatan 8B, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Bältartorpsgatan 8B, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Bältartorpsgatan 8B

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 195 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 394 kr/mån
35 147 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt inredda etta med sovalkov och separat kök som ger plats för matbord. Här slås du av det otroliga ljusinsläppet från lägenhetens stora fönster både i vardagsrum och kök som vetter ut mot Roslagsparken, vilket ger lägenheten känslan av rymd. Dessa 34 kvadrat är väl disponerade med en hall, för storleken, rymlig med klädkammaren intill dörren. Från hallen kommer du till det helkaklade duschrummet med garderober precis utanför. Rummet är sedan uppdelat i en sovdel och ett vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-bänk. Köket är fullt utrustat med bland annat diskmaskin och är yteffektivt, med bra förvaring, och plats för ett matbord. Här har man tänkt på de små detaljerna, så som att man byggt in extra förvaring i väggen till sovalkoven och gjort en smart lösning i garderoben. Vilket gör att denna lägenhet är perfekt för dig som söker både funktionalitet och stil. Missa inte chansen att få njuta av en fantastisk utsikt och ljusinsläpp. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Premium
Insjövägen 16, Håtö, Norrtälje kommun
Insjövägen 16, Håtö, Norrtälje kommun, bild 2
Insjövägen 16, Håtö, Norrtälje kommun, bild 3

Insjövägen 16

Villa
Håtö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 795 000 kr
90 m²
3 rum
4 489 m² tomt

Välkomna till Insjövägen 16 och detta unika läge längst in på en återvändsgata i populära Håtö. Högst upp på den stora kuperade tomten ligger bostadshuset om 90 kvm. Huset har ett rymligt vardagsrum med kamin och utgång till altan, fullt utrustat kök med kamin och plats för matbord. Två sovrum, varav det ena utgång till altan och med plats för dubbelsäng. Helkaklat duschrum med golvvärme. På baksidan av huset finns uteplats i insynsskyddat läge med utekök och grillplats under tak, samt en inglasad sommarpaveljong. Altanen fortsätter runt huset och leder till källarförrådet. På tomten finns dubbelgarage med carport intill, ena delen av garaget är idag inredd som ateljé, men kan enkelt återställas. På tomten finns även gäststuga, tvättstuga med en extra dusch, lekstuga, vedbod samt två mindre förrådsbyggnader. Det finns en väg som leder upp till bostadsbyggnaden från garaget med parkeringsplatser intill huset. Håtö erbjuder ett stort antal väldigt fina sandstränder, badplatser från diverse bryggor. Det finns en strand med hopptorn och badflotte som lämpar sig bra för vuxna och lite äldre barn med fint klart vatten samtidigt som det finns en strand som är lite mer långgrund som lämpar sig bra för de mindre barnen. Närmare fastigheten finns även ett trevligt bad i insjön. Det finns fina promenadstigar som underhålls årligen längs strandkanten (Hälsans stig) runt hela Håtö och delar av Håtöviken. Vidare finns det på sommaren en väldigt populär seglarskola på området samt simlektioner för barn i närliggande Spillersboda. Från fastigheten kan man gå eller cykla till populära Håtö Gård som har både westerncafé, ponnyridning och uppvisning av diverse andra djur som hästar, bufflar, grisar, hönor och marsvin. Det finns också en fotbollsplan nere vid Haget intill Rotundan/dansbanan som även går att hyra och nyttjas bl.a. vid det populära midsommarfirandet. På sommaren fyller man lätt upp sin korg med både blåbär och lingon och på hösten finns det mysiga svampskogar i närheten. Välkommen att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privat visning!

  • Premium
Vigelsjövägen 25A, Norrtälje stad - Vigelsjö, Norrtälje kommun

Vigelsjövägen 25A

Lägenhet
Norrtälje stad - Vigelsjö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
950 000 kr
43,7 m²
1 rum
vån 1/3
2 609 kr/mån
21 739 kr/m²

Välkomna till Vigelsjövägen 25A och denna kvadratsmarta etta. Här bor ni i en trevligt planerad lägenhet med ett separat kök med plats för matbord för upp till fyra personer. Ett stort och ljust vardagsrum med sovalkov, här finns plats för både soffgrupp och dubbelsäng. Fräscht helkaklat duschrum och hall med gott om förvaring i platsbyggda garderober samt klädkammare. BRF Riddarsporren är en stabil förening med låg belåning, god ekonomi och välskötta byggnader. I källaren finns förråd om cirka fyra kvadratmeter. Vigelsjö är ett lugnt område där det finns flera mysiga innergårdar och lekplatser som ligger ostört från vägen. I närheten av bostadsområdet finner ni badplats i Lommaren, ett fint naturreservat samt elljusspår. Med en kortare promenad når man centrala Norrtälje med ett stort utbud av butiker och restauranger. Här finns även busstationen med täta förbindelser med Stockholm, Uppsala, Arlanda och Roslagskusten. Välkomna att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Norrbylundsvägen 7, null, Norrtälje kommun

Norrbylundsvägen 7

Tomt
Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
800 000 kr
6 034 m² tomt

Välkomna till Norrbylundsvägen 11 och denna stora tomt om 6 034 kvadratmeter med bra pendlingsläge cirka 5 minuters bilväg från E18. Tomten passar perfekt för dig som vill bo i ett lugnt, lantligt läge nära naturen. I området runt omkring finns skog, ängsmarker, villor och gårdar. Lyxigt att bo med härliga promenadmiljöer samt goda blåbärs- och svampskogar runt knuten. Genom att bygga nytt så får du ett modernt hus precis efter dina önskemål, utan att behöva renovera den första tiden i huset. Dessutom är det ingen fastighetsavgift de första 15 åren efter nybyggnation. Fastigheten ligger utanför detaljplan, vilket ger dig möjligheter att förverkliga dina drömmar med mindre begräsningar. Köparen bekostar själv borrning av vattenbrunn samt anläggning av enskild avloppsanläggning. Utöver detta tillkommer kostnad för el-anslutning och eventuell fiberanslutning. Närmsta samhälle är Rimbo, cirka 15 minuter från fastigheten, här finns bland annat matbutiker, skolor (f-9), förskolor. Till Norrtälje är det cirka 20 minuter, här finns ett stort utbud av butiker och restauranger. Närmsta busshållplats finns längst med landsvägen, cirka 1 km från fastigheten. Välkommen att kontakta mäklaren vid frågor eller att åk ut och titta på tomten, följ våra blå-vita Länsförsäkringar skyltar!

  • Plus
Maria Winkvists väg 10A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 15:00
Maria Winkvists väg 10A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 2
Maria Winkvists väg 10A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 3

Maria Winkvists väg 10A

Lägenhet
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 795 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/6
3 886 kr/mån
35 196 kr/m²

Välkomna till denna trevliga tvåa på Maria Winqvists väg 10A i högt och insynsskyddat läge. Här erbjuds ni en bostad med en stor balkong och en fantastisk utsikt över de vackra ängarna i Solbacka Strand. Lägenheten om 51 kvadratmeter ligger på tredje våningen och fördelas på vardagsrum och kök i öppen planlösning, sovrum, hall och duschrum. Köket är utrustad med vitvaror från Siemens, såsom diskmaskin, kyl och frys, ugn och mikrovågsugn. I vardagsrumsdelen tar ni er ut på balkongen i österläge. Sovrum med gott om förvaring i stora garderober och duschrum utrustat med tvättmaskin. Området Solbacka Strand, där bostaden ligger är välskött och lugnt, med närhet till både skogen och stan. Det tar cirka 20 minuter att promenera till centrum och det finns fina promenadvägar samt nära till elljusspår. För den dagliga matinköpen finns en Coop nära och en Ica supermarket inom gångavstånd. Dessutom finns det bra bussförbindelser som tar dig till busstationen och centrum. Missa inte chansen att bo naturnära och njuta av både lugnet och bekvämligheten som denna tvåa har att erbjuda. Välkomna att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borgargatan 14, Gransäter, Norrtälje kommun
  • Lör 3 aug kl 10:45
Borgargatan 14, Gransäter, Norrtälje kommun, bild 2
Borgargatan 14, Gransäter, Norrtälje kommun, bild 3

Borgargatan 14

Villa
Gransäter, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
5 195 000 kr
97 + 97 m²
5 rum
666 m² tomt

Välkomna till Borgargatan 14 och denna trevliga enplansvilla med källare i centrala Norrtälje. Här har ni en fantastisk möjlighet att bo i en avskild och lugn miljö men ändå ha närhet till stadskärnan. Huset är totalt 194 kvadratmeter, är genomgående ljust och har en trevlig planlösning. På entréplan finns kök, matrum, vardagsrum, tre sovrum samt badrum. I källaren finns tvättstuga, duschrum och en mångsidig "gillestuga" som kan användas som biorum eller göras om till fler sovrum för den som har behov av det. Intill huset har ni en härlig altan, här kan ni njuta av morgonsolen på altanen och koppla av i en lugn och rofylld miljö. Trädgården är lummig och efter att ni gett den lite kärlek kommer ni ha en mysig och insynsskyddad tomt som gränsar till en allmänning. Förutom allt detta finns det även en carport med förråd, vilket ger er extra bekvämlighet och utrymme för förvaring. Här bor ni på bekvämt promenadavstånd till Norrtäljes stadskärna. Norrtälje är en charmig stad som ligger på smidigt pendlingsavstånd till Stockholm. Här finns en unik kombination av gammal charm och modern bekvämlighet, med en mängd olika restauranger, butiker och aktiviteter. Från fastigheten har ni promenadavstånd till flera förskolor samt skolor från förskoleklass till gymnasium. Välkomna att boka in er på visning eller kontakta mäklare vid intresse.

  • Premium
Sjöviks strandväg 22, null, Norrtälje kommun
  • Idag kl 16:45
Sjöviks strandväg 22, null, Norrtälje kommun, bild 2
Sjöviks strandväg 22, null, Norrtälje kommun, bild 3

Sjöviks strandväg 22

Fritidshus
Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 995 000 kr
81 m²
4 rum
1 650 m² tomt

Drömmer du om en idyllisk tillflyktsort med tidig 1900-tals charm och havsutsikt? Välkomna till Sjöviks Strandväg 22 och detta havsnära läge med utsikt över Åkeröfjärden. Här finns ett välbevarat boningshus byggt under tidigt 1900-tal. På entréplan finns fullt utrustat kök, vardagsrum med kakelugn samt duschrum. På övre plan finns två sovrum och ett allrum med utgång till balkong. Här finns det möjlighet att skapa fler sovrum för den som har behov av det. Intill huset finns ett stort uterum, med gott om plats för vänner och familj, som passar väl när vädret inte tillåter att ni sitter ute. Uterummet kan öppnas upp mot altan i söderläge. Här kan ni blicka ut över vattnet och njuta av det soliga läget hela dagen. På tomten finns även jordkällare, gästhus och förrådsbyggnader. Sommartid, när trädgården blomstrar, finns gott om bär och frukt, såsom vinbär och plommon. Brevik ligger i ett avskilt och lantligt läge, i området finns gårdar, villor och enstaka fritidshus. Från fastigheten är det cirka 1 timmes bilväg till Stockholm och till Norrtälje är det cirka 15 minuter. I närområdet finns mycket olika aktiviteter året runt. I Södersvik finns populära Rådmansö Bageributik, här kan ni bland annat köpa surdegsbröd till frukosten. Närmsta matbutik finns i Vreta, intill den finns även mack och pizzeria. Välkommen att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Del av Holmsundsvägen 69, Anderssvedja, Norrtälje kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00

Del av Holmsundsvägen 69

Fritidshus
Anderssvedja, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 600 000 kr
80 m²
4 rum
5 500 m² tomt

Välkommen till denna lantligt belägna villa med stor tomt på Holmsundsvägen 69. Huset har en trevlig planlösning med ett stort vardagsrum som pryds av en mysig öppen spis med insats. Ett rymligt kök utrustat med bland annat induktionshäll, inbyggnadsugn och hel kyl och frys samt har plats för matbord, inbjuder till matlagning och gemenskap. De ljusa färgerna genom hela bostaden skapar en härlig, inbjudande atmosfär. Huset har tre sovrum, alla rymliga med plats för dubbelsäng. Duschrum med tvättmaskin och en praktisk hall med plats för förvaring. Källaren erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter. På den stora och lummiga tomten finns en stor och charmig lada i tre etage på gjuten platta. Garaget har tidigare använts som snickarverkstad och har plats för flera bilar, utrymme att skapa ett gästboende eller så är det här ni anordnar midsommarfesten nästa år. Omgivningarna bjuder på rik grönska, härliga promenadvägar och svampskogar som väntar på att utforskas. Naturen runt huset är fantastisk och ni har flera badplatser på nära avstånd, både i hav och sjö, här kan ni njuta av soliga sommardagar. Ni har även delägarskap i fiskevårdsområde med rätt att fiska bland annat kräftor i Anderssvedjadjupet. Med cirka 10 minuter till Nysättra, där du hittar brädgård, restaurang och trädgårdsbutik, är detta lantliga läge både avskilt och ändå nära till bekvämligheter. Närmsta matbutik ligger på Vätö, en charmig plats med trevliga utflyktsmål som Vätö självplock, där du kan njuta av färska jordgubbar, vinbär och hallon under sommaren, samt en gårdsbutik som erbjuder lokalproducerad mat. På Vätö finns även förskola och skola F-6. Till Norrtälje är det cirka 25 minuters resväg med bil, dessutom går buss 652 precis vid infarten till fastigheten, smidigt! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning. Se även intilliggande tomter till salu, Anderssvedja 2:47 och Anderssvedja 2:48.

  • Plus
Tomt 25 minuter Nordost om Norrtälje, null, Norrtälje kommun

Tomt 25 minuter Nordost om Norrtälje

Tomt
Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
700 000 kr
2 826 m² tomt

Välkomna till Holmen och denna härliga tomt om 2826 kvadratmeter. Tomten passar perfekt för dig som vill bo i ett lugnt, lantligt läge nära naturen. I området runt omkring finns skog, ängsmarker, villor och gårdar. Lyxigt att bo med härliga promenadmiljöer samt goda blåbärs- och svampskogar runt knuten. Naturen runt huset är fantastisk och ni har flera badplatser på nära avstånd, både i hav och sjö, här kan ni njuta av soliga sommardagar. Ni har även delägarskap i fiskevårdsområde med rätt att fiska bland annat kräftor i Anderssvedjadjupet. Genom att bygga nytt så får du ett modernt hus precis efter dina önskemål, utan att behöva renovera den första tiden i huset. Dessutom är det ingen fastighetsavgift de första 15 åren efter nybyggnation. Fastigheten ligger utanför detaljplan, vilket ger dig möjligheter att förverkliga dina drömmar med mindre begräsningar. Köparen bekostar själv borrning av vattenbrunn utöver detta tillkommer kostnad för el-anslutning och eventuell fiberanslutning. Säljaren kommer ordna med ett gemensamt avlopp som ni har rättighet till via servitut och bekosta detta, köparen bekostar ihopkoppling med kommande hus. Med cirka 10 minuter till Nysättra, där du hittar brädgård, restaurang och trädgårdsbutik, är detta lantliga läge både avskilt och ändå nära till bekvämligheter. Närmsta matbutik ligger på Vätö, en charmig plats med trevliga utflyktsmål som Vätö självplock, där du kan njuta av färska jordgubbar, vinbär och hallon under sommaren, samt en gårdsbutik som erbjuder lokalproducerad mat. På Vätö finns även förskola och skola F-6. Till Norrtälje är det cirka 25 minuters resväg med bil, dessutom går buss 652 precis intill fastigheten. Välkommen att besöka tomten och kontakta gärna ansvarig mäklare vid intresse.

Tomt 25 minuter Nordost om Norrtälje, null, Norrtälje kommun

Tomt 25 minuter Nordost om Norrtälje

Tomt
Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
650 000 kr
1 818 m² tomt

Välkomna till Holmen och denna härliga tomt om 1818 kvadratmeter. Tomten passar perfekt för dig som vill bo i ett lugnt, lantligt läge nära naturen. I området runt omkring finns skog, ängsmarker, villor och gårdar. Lyxigt att bo med härliga promenadmiljöer samt fina blåbärs- och svampskogar runt knuten. Naturen runt huset är fantastisk och ni har flera badplatser på nära avstånd, både i hav och sjö, här kan ni njuta av soliga sommardagar. Ni har även delägarskap i fiskevårdsområde med rätt att fiska bland annat kräftor i Anderssvedjadjupet. Genom att bygga nytt så får du ett modernt hus precis efter dina önskemål, utan att behöva renovera den första tiden i huset. Dessutom är det ingen fastighetsavgift de första 15 åren efter nybyggnation. Fastigheten ligger utanför detaljplan, vilket ger dig möjligheter att förverkliga dina drömmar med mindre begräsningar. Köparen bekostar själv borrning av vattenbrunn utöver detta tillkommer kostnad för el-anslutning och eventuell fiberanslutning. Säljaren kommer ordna med ett gemensamt avlopp som ni har rättighet till via servitut och bekosta detta, köparen bekostar ihopkoppling med kommande hus. Med cirka 10 minuter till Nysättra, där du hittar brädgård, restaurang och trädgårdsbutik, är detta lantliga läge både avskilt och ändå nära till bekvämligheter. Närmsta matbutik ligger på Vätö, en charmig plats med trevliga utflyktsmål som Vätö självplock, där du kan njuta av färska jordgubbar, vinbär och hallon under sommaren, samt en gårdsbutik som erbjuder lokalproducerad mat. På Vätö finns även förskola och skola F-6. Till Norrtälje är det cirka 25 minuters resväg med bil, dessutom går buss 652 precis intill fastigheten. Välkommen att besöka tomten och kontakta gärna ansvarig mäklare vid intresse.

Havsnära tomt som går ner till kanalen, Björkö, Norrtälje kommun

Havsnära tomt som går ner till kanalen

Tomt
Björkö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 900 000 kr
2 700 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget hem på en naturskön plats med access till vattnet. Då är denna högt belägna tomt i Marum på Björkö perfekt för dig. Med en fantastisk utsikt över havet och med tomt som sluttar ned till kanalen, kan du enkelt njuta av båtlivet med en mindre båt. För större båtar finns det även möjlighet till båtplats cirka 300 meter bort. Tomten är belägen längst in på vägen, vilket ger ett skyddat och fridfullt läge där du kan bygga ditt hus med utsikt över både kanel och havet. Genom att bygga nytt får du ett modernt hus precis efter dina egna önskemål, utan att behöva tänka på renoveringar de första åren. Dessutom behöver du inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren efter nybyggnation. Fastigheten som ligger utanför detaljplan är inte begränsad av strandskydd och har förhandsbesked på bostadsbyggnad, vilket ger dig stora möjligheter att förverkliga dina drömmar med färre begränsningar. Köparen bekostar själv borrning av vattenbrunn, anläggning av enskild avloppsanläggning, elanslutning och eventuell fiberanslutning. På promenadavstånd finner du Marums bad, ett populärt badställe med en långgrund strand. Området bjuder även på många fina promenadvägar och härliga svampskogar, perfekta för avkopplande stunder i naturen. I närheten ligger Backa med en mindre ICA-butik och i Älmsta, ca 24 km bort, finns en större matbutik, restauranger, apotek, ombud för systembolaget och en rad nöjen. Hela Björkö är rik på natur och kultur, idealiskt för både avkoppling och äventyr. Simpnäs hamn är ett populärt tillhåll för båtfolk med gästhamn, hamnkafé, restaurang och båtturer till Arholma året runt. Intill hamnen finns öppna gräsfält där det anordnas midsommarfiranden. På Arholma kan du hyra kajak, cyklar och åka zip line. Missa inte chansen att skapa ditt eget paradis på Björkö. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

Halaängsbacken 33, Björknäs, Norrtälje kommun

Halaängsbacken 33

Fritidshus
Björknäs, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 150 000 kr
42 + 5 m²
2 rum
2 407 m² tomt

Välkomna till detta trevliga fritidshus på Halaängsbacken 33, beläget i ett lugnt område nära havet. Fastigheten är den näst sista på vägen, vilket ger ett lugnt läge och insynsskyddat tomt. Huset fördelas på vardagsrum, kök som är öppet mot matrum, duschrum med förbränningstoalett och ett sovrum. För den som har behov av fler sovplatser, finns möjlighet att sätta upp en vägg till matrummet och på så sätt skapa ett sovrum till. Intill bostadens entré finns altan och inglasad veranda med eftermiddagssol. Utöver huvudbyggnaden finns även två förråd och lekstuga på tomten, vilket ger extra utrymme för förvaring eller plats för lek. Fastigheten består till största delen av lättskött skogstomt, men här finns även gräsyta, blomstrande buskar, rabatter samt en rymlig hundgård. Området präglas av en trevlig mix av fritidshus och permanentbostäder, vilket ger en trivsam atmosfär. Med skogen som närmsta granne har ni fina promenadstigar, svamp, lingon och blåbär direkt in på knuten. Perfekt för den som söker avkoppling och närhet till naturen. På gång/cykelavstånd finns badplats och båtbrygga. Vid Vreta handel, cirka fem km från fastigheten har ni matbutik, pizzeria och busshållplats. Till Norrtälje tar ni er på cirka 15 minuter och till Stockholm är det cirka en timme. Välkomna att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Sundgårdsvägen 33, Björkö, Norrtälje kommun

Sundgårdsvägen 33

Tomt
Björkö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
650 000 kr
2 774 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget hem på en naturskön plats med närhet till havet? Då är denna högt belägna tomt i Marum på Björkö perfekt för dig. Tomten har ett fantastiskt läge nära havet med servitut på båtplats i kanalen cirka 200 meter från fastigheten, här kan du lägga en mindre båt eller vilket gör det enkelt att njuta av båtlivet. Det finns även möjlighet till båtplats för större båt cirka 300 meter från fastigheten. Belägen näst längst in på vägen, erbjuder tomten fridfullt läge där du kan bygga ditt hus. Genom att bygga nytt får du ett modernt hus precis efter dina egna önskemål, utan att behöva tänka på renoveringar den första tiden. Dessutom är det ingen fastighetsavgift de första 15 åren efter nybyggnation. Fastigheten ligger utanför detaljplan, vilket ger dig stora möjligheter att förverkliga dina drömmar med färre begränsningar. Köparen bekostar själv borrning av vattenbrunn samt anläggning av enskild avloppsanläggning. El och fiber är framdraget till tomtgränsen, vilket gör anslutningen enkel och smidig, men kostnaden för el-anslutning och eventuell fiberanslutning tillkommer. På promenadavstånd finner du Marums bad, ett populärt badställe med en långgrund strand. Många fina promenadvägar och härliga svampskogar som bjuder in till avkopplande stunder i naturen. I närområdet Backa finns en mindre ICA-butik. Matbutik finns även i Älmsta, ca 24 km bort. I Älmsta som är Väddös centralort finns dessutom restauranger, apotek, ombud för systembolaget och en hel del nöjen. Hela Björkö har mycket natur och kultur att erbjuda och passar både den avkopplingssökande och den äventyrslystna. Simpnäs hamn är ett populärt tillhåll för båtfolket och här finns gästhamn, hamnkafé, restaurang och båtturer till ön Arholma året runt. Intill hamnen finns öppna gräsfält där de boende i området anordnar midsommarfiranden. På Arholma finns möjligheten att hyra kajak, cyklar och att åka zip line. Missa inte chansen att skapa ditt eget paradis på Björkö. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Sundgårdsvägen 31, Björkö, Norrtälje kommun

Sundgårdsvägen 31

Tomt
Björkö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
750 000 kr
2 720 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget hem på en naturskön plats med närhet till havet? Då är denna högt belägna tomt i Marum på Björkö perfekt för dig. Tomten har ett fantastiskt läge nära havet med servitut på båtplats i kanalen cirka 200 meter från fastigheten, här kan du lägga en mindre båt eller vilket gör det enkelt att njuta av båtlivet. Det finns även möjlighet till båtplats för större båt cirka 300 meter från fastigheten. Belägen längst in på vägen, erbjuder tomten ett skyddat och fridfullt läge där du kan bygga ditt hus med utsikt över de grönskande ängarna. Genom att bygga nytt får du ett modernt hus precis efter dina egna önskemål, utan att behöva tänka på renoveringar den första tiden. Dessutom är det ingen fastighetsavgift de första 15 åren efter nybyggnation. Fastigheten ligger utanför detaljplan, vilket ger dig stora möjligheter att förverkliga dina drömmar med färre begränsningar. Köparen bekostar själv borrning av vattenbrunn samt anläggning av enskild avloppsanläggning. El och fiber är framdraget till tomtgränsen, vilket gör anslutningen enkel och smidig, men kostnaden för el-anslutning och eventuell fiberanslutning tillkommer. På promenadavstånd finner du Marums bad, ett populärt badställe med en långgrund strand. Många fina promenadvägar och härliga svampskogar som bjuder in till avkopplande stunder i naturen. I närområdet Backa finns en mindre ICA-butik. Matbutik finns även i Älmsta, ca 24 km bort. I Älmsta som är Väddös centralort finns dessutom restauranger, apotek, ombud för systembolaget och en hel del nöjen. Hela Björkö har mycket natur och kultur att erbjuda och passar både den avkopplingssökande och den äventyrslystna. Simpnäs hamn är ett populärt tillhåll för båtfolket och här finns gästhamn, hamnkafé, restaurang och båtturer till ön Arholma året runt. Intill hamnen finns öppna gräsfält där de boende i området anordnar midsommarfiranden. På Arholma finns möjligheten att hyra kajak, cyklar och att åka zip line. Missa inte chansen att skapa ditt eget paradis på Björkö. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Skogsviksvägen 3, Kaggeboda, Norrtälje kommun
  • Idag kl 14:15
Skogsviksvägen 3, Kaggeboda, Norrtälje kommun, bild 2
Skogsviksvägen 3, Kaggeboda, Norrtälje kommun, bild 3

Skogsviksvägen 3

Fritidshus
Kaggeboda, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 995 000 kr
91 m²
3 rum
2 028 m² tomt

Välkommen till Skogsviksvägen 3 – en pärla med underbart läge nära sjön. Denna mysiga fastighet erbjuder en lummig tomt som har ett privat läge tack vare hasselbuskar som omgärdar tomten och skapar ett naturligt insynsskydd. En härlig altan i söderläge med sjöglimt över Skogsviken, här har ni sol hela dagen. Huset har året runt-standard och passar er oavsett om ni är i behov av ett permanentboende eller fritidshus. Snabbt tillträde är möjligt, så ni kan njuta av sommaren här redan i år! Köket är fullt utrustat och smakfullt renoverat i ljusa toner. Intill köket finns ett vardagsrum med öppen spis med insats och utgång till en av altanerna. idealiskt för mysiga kvällar året runt. I den andra delen av huset finns ytterligare ett till vardagsrum som har utgång till altanen i västerläge. För närvarande finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, men det finns möjlighet att dela av ett av vardagsrummen för att skapa ytterligare sovplatser. Praktisk hall med förvaring i garderober och helkaklat duschrum med vattentoalett och golvvärme. Den lättskötta trädgården omgärdas av buskar och träd, vilket ger en privat och fridfull miljö. Tomten är smart indelad i två delar och erbjuder en mängd naturliga skönheter med rikligt av blommor som blåsippor, vitsippor, gullvivor och liljekonvaljer. Här finns även äppelträd, körsbärsträd och prydnadsbuskar. På tomten finns ett gästhus, perfekt för besökare eller som extra utrymme. Kaggeboda är ett kombinerat fritidshus- och permanenthusområde. Området erbjuder pool och badplats, och huset ligger på nära gångavstånd till badbryggan vid Skogsviken. I området finns även fina promenadvägar och stora skogar för den som önskar spendera tid i naturen. På cirka 20 minuters promenad tar du dig till Tempo Vreta handel och pizzeria, här finns även busshållplats med bussförbindelse till Norrtälje. Till Kaggeboda har ni cirka en timmes bilresa från Stockholm och till Norrtälje är det enbart cirka 10 minuter. Välkomna att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Premium
Drottningdalsvägen 15, null, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 11:00
Drottningdalsvägen 15, null, Norrtälje kommun, bild 2
Drottningdalsvägen 15, null, Norrtälje kommun, bild 3

Drottningdalsvägen 15

Villa
Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 995 000 kr
154 m²
7 rum
1 150 m² tomt

Välkomna till Drottningdalsvägen 15 och denna trevliga familjevilla med solceller och pool. Huset erbjuder öppna sociala ytor och fräscha ytskikt. Köket är renoverat 2020 och går i en behaglig grön nyans. Intill köket finns det lättmöblerade vardagsrummet med utgång till altan. På entréplan finns två sovrum, varav ett större, även här kommer ni ut till altanen. På entréplan finns även badrum samt tvättstuga med groventré. På övre plan finns ett mysigt allrum och tre sovrum, ett av dem större med plats för dubbelsäng. Perfekt om ni vill samla hela familjen på samma våning. Här finns även ett förråd och bostadens andra duschrum. Härlig tomt på ca 1 150 kvm som passar utmärkt för lek och spel, här finns fruktträd och syrenbuskar och sommartid är baksidan av huset en privat oas med ett naturligt insynsskydd från växtligheten. Altanen löper runt huset i tre sollägen, ni kan alltså följa solen hela dagen. Morgonkaffet dricks med fördel på baksidan av huset och senare på dagen njuter ni av eftermiddags- och kvällssolen vid poolen. Längst med kortsidan på huset är altanen under tak. Den uppvärmda poolen är byggd 2023, denna kommer göra succé för hela familjen. Taket på poolen skapar möjlighet att bada även kallare och regnigare sommardagar. På tomten finns även rymligt garage, carport och gäststuga. Drottningdal är ett trivsamt villaområde cirka 1 mil norr om Norrtälje. I området finns förskola och skola från förskoleklass till årskurs 6. Drottningdal har den väldigt engagerade fotbollsklubben Roslagsbro IF som erbjuder aktiviteter för både barn och vuxna. Här finns bland annat ett utegym och ett elljusspår om 2,5 km, som vintertid spåras för skidåkning. I närheten finns fina skogar och promenadvägar, bland annat går Roslagsleden genom området, vilket ger bra möjligheter för den som vill ut i naturen. Välkommen att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare för att boka en privat visning.

  • Premium
Norrtäljevägen 575, Svanberga, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 12:30

Norrtäljevägen 575

Villa
Svanberga, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 150 000 kr
125 + 25 m²
5 rum
1 980 m² tomt

Välkommen till Norrtäljevägen 575 och denna fina, smakfullt renoverade villa om 125 kvm fördelat på två våningsplan samt källare om 25 kvm. Bostadshuset har en ljus och trevlig öppen planlösning på entréplan mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket är modernt och lättarbetat med en bardisk som inbjuder till umgänge under matlagningen. Rymlig matplats där flertalet gäster får plats att njuta av god mat och fin trädgårdsutsikt. Den lättillgängliga vardagsrumsdelen väntar på att soffan ska intas och kvällsmyset kan börja! För den större familjen finns fyra sovrum och för bekvämlighetens skull två badrum/duschrum. Källarvåningen är praktisk och rymmer verkstad, tvättstuga och förråd. Solig natur- och trädgårdstomt med äppelträd och plana gräsytor för lek och spel. Nyrenoverat gästhus på tomten med permanentstandard för kanske generationsboende eller tonårsbarn som längtar efter ett eget krypin. Fastigheten är centralt belägen i Svanberga med fina grön- och strövområden alldeles runt knuten och endast 15 minuter till Norrtälje. Inom kort promenadavstånd finns busshållplats, förskola, skola F-9, pizzeria samt fint bad i sjön Erken. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 21