Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mirah Westerlund

Mirah Westerlund

Om mig

Jag är verksam i hela Norrtälje kommun och arbetar främst med villor, fritidshus och bostadsrätter. Det är den variationen, tillsammans med att få träffa mycket nya människor, som gör arbetet som fastighetsmäklare så roligt. Jag har god lokalkännedom då jag är uppvuxen i kommunen och bor kvar än idag. Mitt driv, engagemang och noggrannhet är några av de saker som speglar mig som person, jag gör alltid mitt yttersta för att alla ska gå ur samarbetet nöjda.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Insjövägen 16, Håtö, Norrtälje kommun
Insjövägen 16, Håtö, Norrtälje kommun, bild 2
Insjövägen 16, Håtö, Norrtälje kommun, bild 3

Insjövägen 16

Villa
Håtö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 995 000 kr
90 m²
3 rum
4 489 m² tomt

Välkomna till Insjövägen 16 och detta unika läge längst in på en återvändsgata i populära Håtö. Högst upp på den stora kuperade tomten ligger bostadshuset om 90 kvm. Huset har ett rymligt vardagsrum med kamin och utgång till altan, fullt utrustat kök med kamin och plats för matbord. Två sovrum, varav det ena utgång till altan och med plats för dubbelsäng. Helkaklat duschrum med golvvärme. På baksidan av huset finns uteplats i insynsskyddat läge med utekök och grillplats under tak, samt en inglasad sommarpaveljong. Altanen fortsätter runt huset och leder till källarförrådet. På tomten finns dubbelgarage med carport intill, ena delen av garaget är idag inredd som ateljé, men kan enkelt återställas. På tomten finns även gäststuga, tvättstuga med en extra dusch, lekstuga, vedbod samt två mindre förrådsbyggnader. Det finns en väg som leder upp till bostadsbyggnaden från garaget med parkeringsplatser intill huset. Håtö erbjuder ett stort antal väldigt fina sandstränder, badplatser från diverse bryggor. Det finns en strand med hopptorn och badflotte som lämpar sig bra för vuxna och lite äldre barn med fint klart vatten samtidigt som det finns en strand som är lite mer långgrund som lämpar sig bra för de mindre barnen. Närmare fastigheten finns även ett trevligt bad i insjön. Det finns fina promenadstigar som underhålls årligen längs strandkanten (Hälsans stig) runt hela Håtö och delar av Håtöviken. Vidare finns det på sommaren en väldigt populär seglarskola på området samt simlektioner för barn i närliggande Spillersboda. Från fastigheten kan man gå eller cykla till populära Håtö Gård som har både westerncafé, ponnyridning och uppvisning av diverse andra djur som hästar, bufflar, grisar, hönor och marsvin. Det finns också en fotbollsplan nere vid Haget intill Rotundan/dansbanan som även går att hyra och nyttjas bl.a. vid det populära midsommarfirandet. På sommaren fyller man lätt upp sin korg med både blåbär och lingon och på hösten finns det mysiga svampskogar i närheten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
Drottningdalsvägen 15, null, Norrtälje kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00
Drottningdalsvägen 15, null, Norrtälje kommun, bild 2
Drottningdalsvägen 15, null, Norrtälje kommun, bild 3

Drottningdalsvägen 15

Villa
Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 995 000 kr
154 m²
7 rum
1 150 m² tomt

Välkomna till Drottningdalsvägen 15 och denna trevliga familjevilla med solceller och pool. Huset erbjuder öppna sociala ytor och fräscha ytskikt. Köket är renoverat 2020 och går i en behaglig grön nyans. Intill köket finns det lättmöblerade vardagsrummet med utgång till altan. På entréplan finns två sovrum, varav ett större, även här kommer ni ut till altanen. På entréplan finns även badrum samt tvättstuga med groventré. På övre plan finns ett mysigt allrum och tre sovrum, ett av dem större med plats för dubbelsäng. Perfekt om ni vill samla hela familjen på samma våning. Här finns även ett förråd och bostadens andra duschrum. Härlig tomt på ca 1 150 kvm som passar utmärkt för lek och spel, här finns fruktträd och syrenbuskar och sommartid är baksidan av huset en privat oas med ett naturligt insynsskydd från växtligheten. Altanen löper runt huset i tre sollägen, ni kan alltså följa solen hela dagen. Morgonkaffet dricks med fördel på baksidan av huset och senare på dagen njuter ni av eftermiddags- och kvällssolen vid poolen. Längst med kortsidan på huset är altanen under tak. Den uppvärmda poolen är byggd 2023, denna kommer göra succé för hela familjen. Taket på poolen skapar möjlighet att bada även kallare och regnigare sommardagar. På tomten finns även rymligt garage, carport och gäststuga. Drottningdal är ett trivsamt villaområde cirka 1 mil norr om Norrtälje. I området finns förskola och skola från förskoleklass till årskurs 6. Drottningdal har den väldigt engagerade fotbollsklubben Roslagsbro IF som erbjuder aktiviteter för både barn och vuxna. Här finns bland annat ett utegym och ett elljusspår om 2,5 km, som vintertid spåras för skidåkning. I närheten finns fina skogar och promenadvägar, bland annat går Roslagsleden genom området, vilket ger bra möjligheter för den som vill ut i naturen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Premium
Prästängsvägen 33, Herräng, Norrtälje kommun
Prästängsvägen 33, Herräng, Norrtälje kommun, bild 2
Prästängsvägen 33, Herräng, Norrtälje kommun, bild 3

Prästängsvägen 33

Fritidshus
Herräng, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
7 300 000 kr
85 + 11 m²
4 rum
6 160 m² tomt

Drömmer ni om ett privat läge med havet som närmsta granne? Nu behöver ni inte leta längre. På Prästängsvägen 33 presenteras nu denna stora denna fastighet om 6 160 kvadratmeter med fastighetsstrand mot Rotholmaviken. Perfekt för er med båtintresse och vill ha en nära koppling till skärgården. Här finns ett charmigt bostadshus byggt 1945 med kök, vardagsrum, duschrum och tre sovrum. Ner mot bryggan finns en vedeldad bastu med altan mot vattnet. På bryggan har ni underbar kvällssol och kan blicka ut över solnedgången. På tomten finns även en äldre lada som idag används till förvaring, denna skulle passa utmärkt för den som önskar ha en ateljé eller en egen festlokal. I området kring Prästängsvägen finns fina promenadvägar och stora skogar att plocka svamp och bär i. Närmsta samhälle är Hallstavik, här finns bland annat matbutiker, systembolag, skolor och förskolor. Missa inte chansen att se denna fastighet. Välkomna att boka in er på visning.

  • Premium
Vigelsjövägen 3C, Norrtälje stad - Vigelsjö, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 18:00

Vigelsjövägen 3C

Lägenhet
Norrtälje stad - Vigelsjö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 725 000 kr
76,3 m²
3 rum
vån 1/3
3 667 kr/mån
22 608 kr/m²

Välkomna till Vigelsjövägen 3C och denna trea endast en trappa upp. Här bor ni i ett insynsskyddat läge med härligt ljusinsläpp i två väderstreck. Lägenheten har ett fint och funktionellt kök med bra plats för matbord vid stora fönster. Ett stort, lättmöblerat vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i västerläge, här sitter ni skyddade från insyn med utsikt över innergården. Två sovrum, varav det ena större med garderober längst med ena väggen och plats för dubbelsäng. Duschrum och separat tvättstuga. Föreningens tvättstuga finner ni i porten bredvid. Vigelsjö är ett lugnt område där det finns flera mysiga innergårdar och lekplatser som ligger ostört från vägen. I närheten av bostadsområdet finner ni badplats och fiskemöjlighet i Lommaren samt elljusspår. Med en kortare promenad når man centrala Norrtälje med dess kommunikationer och service. Utbudet av butiker, restauranger och caféer är mycket stort och shoppingutbudet täcker allt från kläder till hemelektronik. Med cirka 10 minuters promenad når man busstationen och sjukhuset. Från busstationen finns täta förbindelser med Stockholm, Uppsala, Arlanda och Roslagskusten. Välkomna att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Plus
  • Balkong
Gröna gränd 8A, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun

Gröna gränd 8A

Radhus
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 995 000 kr
90 m²
4 rum
116 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska friliggande parhus beläget i hjärtat av centrala Norrtälje! Med ett väldigt centralt läge har du allt du behöver inom några minuters promenadavstånd, inklusive busstationen, caféer, butiker och restauranger. Här bor du verkligen mitt i smeten, men ändå i ett lugnt läge vid ån. Det första som möter dig är den härliga altanen i österläge. Här finns SPA-bad och plats för matgrupp om så önskas, perfekt för att unna dig lite lyx och avkoppling. Inne i huset finner du ett de sociala delarna av bostaden på entréplan. Vardagsrum och kök på i halvöppen planlösning, perfekt för umgänge och middagar med vänner och familj. Från köket tar ni er ut till bostadens andra uteplats, med altan och liten gräsmatta, här är det eftermiddags- och kvällssol. På entréplan det finns dessutom ett duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Övervåningen erbjuder för närvarande två sovrum, men det finns möjlighet att inrätta ytterligare ett. Alla sovrum är belägna på samma våning för extra bekvämlighet. Intill sovrummen finns även en toalett. Missa inte chansen att äga detta drömboende mitt i Norrtälje. Välkommen att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Arholmagatan 15B, Norrtälje stad - Arholmagatan, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Arholmagatan 15B

Lägenhet
Norrtälje stad - Arholmagatan, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 650 000 kr
60,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 484 kr/mån
27 138 kr/m²

Välkomna till Arholmagatan 15B och denna fina tvårumslägenhet två trappor upp. Här har ni ett lugnt och insynsskyddat läge med balkong mot gården. Lägenheten är genomgående vilket skapar en fint ljus och en luftig atmosfär. Ytskikten är renoverade i sovrum, hall och vardagsrum. Bra förvaring med garderober i både hall och sovrum. Köket är fullt utrustat med bland annat diskmaskin och har utgång till balkong och bra plats för matbord. Badrum med egen tvättmaskin, om ni inte vill nyttja föreningens tvättstuga som ligger i huset intill. Till lägenheten finns ett förråd samt ett matförråd i samma byggnad. BRF Fasanen är en stabil förening med låg belåning och välskötta byggnader. Här bor ni med promenadavstånd till Norrtäljes stadskärna, närhet till strövarområden, Ica Norrköp alldeles intill och lokalbuss som tar er till busstationen. Från Norrtälje finns bussförbindelse till Stockholm och Uppsala. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visningstid.

  • Balkong

Visar alla 6