Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sara Elmerskog

Sara Elmerskog

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Boda strandväg 11, Spillersboda, Norrtälje kommun

Boda strandväg 11

Villa
Spillersboda, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 995 000 kr
120 + 10 m²
4 rum
2 485 m² tomt

Stig in i detta välplanerade hus som kan användas både som permanentboende och fritidshus i det eftertraktade området Spillersboda! Med en perfekt planerad layout och generösa 120 kvadratmeter boyta, är detta fritidshus en oas av komfort och avkoppling. På en imponerande tomt om 2485 kvm finns gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling i naturen. Med tre rymliga sovrum finns gott om plats för familj och vänner att njuta av tiden tillsammans. Det rymliga köket är utrustat med en klassisk vedspis, perfekt för mysiga måltider och skapandet av minnen kring matlagning. Det stora vardagsrummet lockar med en imponerande vedkamin, idealisk för att skapa en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar. Tack vare den effektiva luft-luft värmepumpen och den egna brunnen har du fullständig kontroll över din komfort, både när det gäller temperatur och vattenförsörjning. Naturligtvis finns det även fiber indraget till fastigheten, för snabb och stabil uppkoppling. Med endast 10 minuters bilresa till Norrtäljes charmiga stadskärna har du tillgång till bekvämligheter, shopping och restauranger. Och för de soliga sommardagarna är det bara en kort 5-minuters promenad till närmaste badplats vid mysiga Mutsundasjön. Dessutom är närheten till busshållplatsen bara 200 meter bort, vilket gör det enkelt att ta sig runt i området utan krångel. Till fastigheten ingår dessutom båtplats, som ligger ca 500 m från bostaden. Ta dig ut på det öppna havet och varför inte en skärgårds-lunch på någon av de intilliggande öarna i kombination med bad en solig sommardag! Sammanfattningsvis erbjuder detta fritidshus i Spillersboda den perfekta kombinationen av avskildhet och närhet till bekvämligheter, vilket gör det till den ultimata reträtten för avkoppling och rekreation. Planritning kommer inom kort. Välkommen till din framtida oas!

Erikslundsvägen 6, Rimbo, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 14:00
Erikslundsvägen 6, Rimbo, Norrtälje kommun, bild 2
Erikslundsvägen 6, Rimbo, Norrtälje kommun, bild 3

Erikslundsvägen 6

Villa
Rimbo, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 950 000 kr
123 + 45 m²
6 rum
3 047 m² tomt

Välkommen till Erikslundsvägen 6, och denna charmiga villa om totalt 168 kvm ( 123+45 ) , belägen med en vacker sjöutsikt och en generös tomt på hela 3047 kvm, erbjuder trädgårdsodling, kanske en liten hönsgård eller varför inte lite avkoppling på verandan i perfekt söderläge med sjöutsikt - och blir du sugen på ett bad är du vid Metsjön på ett par minuters promenad. Under sommarhalvåret har du tillgång till sommarvatten från sjön, perfekt för bevattning av trädgården. Med ett staket runt tomten kan du njuta av tryggheten för dina barn och fyrbenta vänner. Väl inne i huset möts du av en rymlig, öppen hall med gott om förvaringsmöjligheter. Stort kök med exklusiva material från Sörmlandskök, kyl och frys från Elektrolux och diskmaskin från Bosch. Gott om arbetsytor och förvaring. Snyggt, svart/vit rutigt tarkett-golv i naturmaterial. Från köket tar du dig till tvättstugan /groventrén med tvättmaskin/torktumlare, gott om förvaringsutrymmen och rymlig arbetsbänk. Här står även värmepumpen/NIBE F370. I anslutning till tvättstugan finns ett mindre sovrum som idag hyrs ut. Ett vardagsrum fyllt av naturligt ljus och en mysig vedkamin, plats för soffgrupp och middagsbord. Stort, ljust sovrum med utgång till altanen på baksidan av huset. Fräscht och generöst badrum med wc, dusch, påkostat badkar och bastu. Klinkers och vacker mosaik. En trappa upp finns två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, och i allrummet mellan sovrummen finns plats för soffgrupp eller kontorsplats. Här finns även två rymliga klädkammare. Badrum med wc och dusch. Solceller installerades på taket 2023 för hållbar energi och dubbelgaraget på hela 60 kvm erbjuder gott om utrymme för både bilar och förvaring. Med fiber indraget har du snabb och stabil internetuppkoppling för både arbete och underhållning. Välkommen till ett hem där komfort och stil möts i perfekt harmoni, ett hem där du kommer att trivas och skapa minnen för livet.

  • Premium
Bredviksbacken 18, Yxlan, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 11:15

Bredviksbacken 18

Fritidshus
Yxlan, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 195 000 kr
44 + 11 m²
3 rum
2 753 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga belägen på en högt placerad tomt med en fin utsikt över havet på Bredviksbacken 18. Med sina 44 + 11 kvadratmeter är detta ett välplanerat boende som erbjuder en bekväm och avslappnad atmosfär. Stugan har ett rymligt sovrum, ett kök och vardagsrum med stora fönsterpartier, vilket ger en känsla att man sitter nära naturen och en fantastik utsikt över havet! Huset fördelar sig på en välkomnade hall, ett rymligt sovrum, vardagsrum med kamin & matplats, kök, badrum och ett praktiskt sov-loft för extra bäddar. Vackra trägolv och ljusa väggar. På den stora skogstomten på 2753 kvadratmeter finns gott om plats att utforska och njuta av naturen. För dig som gillar att plocka svamp, är det bara att öppna altandörren och gå rakt ut i skogen, för här finns det gott om svamp! För extra gäster finns även en gäststuga på 20 kvadratmeter som fördelar sig på två rum, ett mindre kök samt wc. Dessutom ingår en egen båtplats, som ligger 5 minuters promenad från fastigheten vilket gör det enkelt att ta sig ut på havet och utforska området, varför inte ta en lunch eller en middag på någon närliggande ö i den vackra skärgården. Blir du sugen på ett bad så har du endast en kort promenad på ca 7 minuter till havsbadet, medan det tar 10 minuter att gå till Trollsjön, en trevlig badplats där du kan njuta av kvällssolen. En rogivande, trivsam miljö men ändå med närhet till all den service som ett bekvämt boende innebär. En välsorterad ICA butik finns på grannön Blidö. En färja ifrån. Där finns även vårdcentral, värdshus och kyrka. Tar du färjan till Furusund, erbjuds en gästhamn, värdshus och en båt och bensinmack. På öarna Furusund, Yxlan, Blidö med omliggande öar finns C:a 1.200 permanentbosatta och c:a 20.000 fritidsboende. På nordöstra sidan av Yxlan ligger ett större havsbad där man ser ut mot fria havet över Gräsköfjärden. Det är lätt att ta sig hit. Bilfärjan går året runt mellan Furusund och Yxlan med halvtimmestrafik och du kan även åka buss 676 från Tekniska Högskolan till Norrtälje. Där är det byte till buss 632 till Yxlan. I Norrtälje finns ett stort utbud av matbutiker, apotek, systembolag, shopping, cafeér och restauranger. Kom och upplev den lugna atmosfären och det natursköna läget på Bredviksbacken 18. En perfekt plats för avkoppling och lugn, och denna fastighet måste upplevas i verkligheten, så välkommen att boka in dig på visning! Fastigheten kommer att säljas med en s.k. friskrivningsklausul, kontakta gärna mäklaren för mer information.

  • Plus

Visar alla 3