Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare William Lyman

William Lyman

Om mig

Jag har bott i Roslagen hela livet, med undantag för studietiden vid Högskolan i Gävle. Så jag kan med säkerhet säga att jag kan den lokala marknaden. En av de största anledningarna till att välja mig som mäklare är att jag har lång erfarenhet inom försäljning från olika branscher vilket jag upplever ger stora fördelar i samtal med spekulanter under och efter visningar samtidigt som jag drivs av att uppnå fantastiska resultat! Vill du också få dina förväntningar överträffade? - Kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Galles Gränd 6B, Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun

Galles Gränd 6B

Lägenhet
Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 200 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
3 195 kr/mån
45 070 kr/m²

Detta är en kommande försäljning. Det innebär att vi inte erbjuder öppna visningar i nuläget. Anmäl gärna ditt intresse för att delta på eventuell förhandsvisning. Nu finns möjligheten att förvärva en av Norrtäljes allra trevligaste lägenheter i den mycket välskötta föreningen BRF Hadi nr 10. Bostaden utmärker sig framförallt genom sitt utmärkta och höga läge i Norrtäljes stadskärna med trevliga vyer i tre väderstreck över takåsar, Södra Bergen, konsthallen, Pythagoras industrimuseum och andra gamla fina byggnader. Bostadens egna arkitektur från sent 1940-tal adderar till att helhetsintrycket blir mycket högt. Här finns bland annat en värmande öppen spis i vardagsrummet, två härligt ljusa burspråk vid matplatsen och i vardagsrummet i anslutning till den inglasade balkongen i söderläge. Här möts modern stilrenhet och bekvämlighet med äldre, eleganta detaljer som de höga vitmålade golvsocklarna, vackra parkettgolv och såklart den hemtrevliga eldstaden. Bostaden fördelar sina 71 kvadratmeter på ett mycket väldisponerat vis och rymmer en entréhall med goda förvaringsmöjligheter, ett modernt kök med vitvaror av nyare skick, ett fräscht helkaklat badrum, två sovrum där ett mycket väl kan användas till kontor för den som önskar. Bostadens hjärta får ändå sägas vara vardagsrummet med tillhörande matplats och utgång till balkongen. I vardagsrummet samlar man gärna nära och kära för trevliga middagar och den inglasade balkongen förlänger säsongen då man gärna sitter i en soffa och kopplar av. Från bostaden har man nära till allt viktigt samt till Norrtälje stads rika utbud av restauranger, kaféer och barer. En kort promenad upp för Södra Bergen tar dig till Norrtäljes badhus, ett stenkast från lägenheten finns klädbutiker, systembolag, apotek och gym. Att promenera på Norrtäljes kullerstenar och längs med ån är verkligen balsam för själen. Bostaden är en kommande försäljning så kontakta gärna ansvarig mäklare om du önskar mer information

  • Balkong
Maria Winkvists väg 10A, Norrtälje stad - Solbacka strand, Norrtälje kommun

Maria Winkvists väg 10A

Lägenhet
Norrtälje stad - Solbacka strand, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 595 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/7
3 617 kr/mån
34 674 kr/m²

Ni är varmt välkomna till Maria Winkvists Väg 10A och denna välplanerade bostad med stor altan i fritt och privat läge! Lägenheten fördelar sig på två rum och kök, där det är öppet mellan vardagsrum och kök. Från vardagsrummet når man den väl tilltagna uteplatsen i österläge som mäter ca 18 kvadratmeter, en utmärkt plats att njuta av morgonsolen och den första koppen kaffe för dagen. I sovrummet kan du med fördel få plats med en dubbelsäng och sängbord, i anslutning till sovrummet finns även klädkammaren som rymmer allt ni kan tänkas äga i klädväg. I Solbacka strand bor du i ett lugnt område med närhet till fina strövområden. Här får du både närhet till naturen samt pulsen från de centrala delarna i Norrtälje. Ett stenkast från lägenheten återfinns bland annat Lindholmens naturreservat samt gångvägar längs med strandpromenaden in till Norrtäljes stadskärna. Vill du istället njuta av bekvämligheter så finner du busshållplats ca 400 m från porten där stadsbussen som tar dig till Norrtälje busstation passerar. Ni är varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
  • Hiss
Karbylund 15, Lohärad, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 21 apr kl 13:30
Karbylund 15, Lohärad, Norrtälje kommun, bild 2
Karbylund 15, Lohärad, Norrtälje kommun, bild 3

Karbylund 15

Villa
Lohärad, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 950 000 kr
129 + 54,2 m²
5 rum
2 038 m² tomt

Ni är varmt välkomna till Karbylund 15 och denna fantastiska plats där utemiljön och trädgården tillåts vara en stor del av en kreativ livsstil! När man kliver in genom grindarna märker man att det här är en plats att stanna länge på. På en höjdsträckning mellan vidsträckta åkermarker i söder och lövskog i norr finner vi alla möjligheter för den som vill förverkliga drömmen om ett lantligt boende. På tomten finns öppna gräsytor för spring- och lek. Den uppvuxna trädgården blommar genom hela växtsäsongen och är till stor del inramad med en häck av syren. I tomtens sydöstra hörn bildas en berså för vila och umgänge i kvällssol. För odling finns goda förutsättningar med stora odlingslådor - idag med jordgubbar- och ett mindre friland bredvid det charmiga växthuset som ger en fantastisk skörd av gröna druvor från vinrankan. Bärbuskar och fruktträd ger god skörd. Att bo här ger dig all frihet till att låta kreativiteten flöda. Huset har anslutning till bredband via fiber. Det rymliga garaget har ett avdelat hobbyrum för snickeri och förvaring och en anslutande vedbod. För övernattande gäster finns ett vidbyggt gästrum. Det finns en separat redskapsbod och en jordkällare som även bygger in den borrade brunnen. I mitten av detta livsstilsboende finner vi vår huvudbyggnad som fördelar sina 1 1/2-plan på: En välkomnande hall där man möts av värmen från braskaminen. I entréplanet finns ett sovrum som i dag används som TV-rum, ett vardagsrum med gott om plats och fönster mot söder. När vi går vidare så kommer vi till det lantliga köket som samspelar väl med utemiljön med utgång till husets stora altan som i söderläge har tak och sedan bygger vidare till husets västra gavel. Intill köket finns tvättstugan med egen groventré och på våningsplanet finns även ett helkaklat duschrum. När vi går upp för trappan så når vi hallen där ljuset flödar in från takfönstret - hallen blir ett allrum som idag fungerar som hemmakontor. Här finns två sovrum, ett stort med plats för dubbelsäng och ett mindre. Båda har förvaring i kattvindar med hög takhöjd. Mellan sovrum finns ytterligare en klädkammare och ett mindre badrum med toalett och handfat. Att bo på Karbylund innebär ett lantligt och grönskande boende samtidigt som du har nära till allt. Till Norrtälje tar man sig på ca 10 min med bil, för barnfamiljen finns både skola och förskolor i Svanberga som är beläget ca 6 km från huset och för badentusiasten rekommenderas ett dopp i sjön Erken som ligger på bekvämt cykelavstånd. Ni är varmt välkomna på visning!

  • Premium
Almvägen 4A, Hallstavik - Häverödal, Norrtälje kommun

Almvägen 4A

Lägenhet
Hallstavik - Häverödal, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
850 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/2
3 935 kr/mån
10 968 kr/m²

Ni är varmt välkomna till Almvägen 4A och denna rymliga 3:a i Brf Stuvaren i det natursköna Häverödal! Här kommer ett tips till dig som vill hitta en trivsam bostad med äldre charm och kvalitet samtidigt som du har gott om plats i hemmet. Den här 3:an om 77,5 kvm är belägen högst upp i detta tvåvåningshus vilket ger en härlig utsikt från fönsterna och balkongen. När vi kliver in i bostaden så möts vi av en rymlig hall med gott om plats till ytterkläder och annan förvaring i klädkammaren. Köket är en 60-talspärla med gedigna skåp och lådor i tidstypisk stil. Här har man tagit till vara på den äldre charmen och de grönmålade luckorna är ovanligt trivsamma. Intill köket finns ett ordentligt tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och middagsbord för den som önskar. Från vardagsrummet når du även bostadens balkong som är lugnt belägen intill en liten skogsdunge. I bostaden finns det två sovrum av bra storlek och ett duschrum. Bostaden är beläget i ett attraktivt område. Här finns mycket av det du behöver inom kort promenadavstånd. I Häverödal finns en välsorterad Tempo-butik endast ca 5 min från lägenheten. Ett tips är att promenera genom den lilla skogsdungen på husets västra sida och fortsätta längs med gångvägen som både tar dig till butiken eller Hallstaviks centrum i andra riktningen. Kontakta gärna ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Ortalavägen 197, Ortala, Norrtälje kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Ortalavägen 197, Ortala, Norrtälje kommun, bild 2
Ortalavägen 197, Ortala, Norrtälje kommun, bild 3

Ortalavägen 197

Villa
Ortala, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
4 750 000 kr
132 + 54 m²
5 rum
3 587 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Ortalavägen 197! Här möts du av ett stort och välplanerat hem med högt i tak och en känsla av rymd. Ljus strömmar in genom de stora fönstren och skapar en luftig atmosfär som genomsyrar hela huset. Huset fördelar sig på en välkomnande entré, två duschrum där det ena är utrustat med badkar, ett modernt kök beläget i öppen planlösning mot det stora vardagsrummet, fyra sovrum för den stora familjen alternativt tre sovrum med hemmakontor. Här finns även en praktisk tvättstuga med egen ingång. Detta moderna hem är påkostat in i minsta detalj och erbjuder en exklusiv livsstil. Med modern utrustning och en genomtänkt design är detta verkligen ett hem att trivas i. Utanför väntar en stor och lummig tomt, perfekt för trädgårdsentusiaster eller lekfulla barn. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och är perfekt för underhållning eller avkoppling. På altanen intill huvudbyggnaden kan man avnjuta dagens bästa soltimmar tack vare sitt läge i sydväst. Här bor du naturnära med närhet till både kommunikationer och vatten. Från fastigheten når man den närmaste busshållplatsen efter mindre än 200 meter. En damm med porlande vatten och lotusblommor ger en rogivande atmosfär och skapar en fridfull oas att njuta av. Dessutom finns det ett garage med ett vidbyggt vedförråd, perfekt för den som gillar eldstäder och mysiga kvällar. Den stora tomten ramas in av staket med flera grindar vilket är utmärkt för dig som har hund. I den avgränsade trädgården finns förutom dammen med vatten djupt nog för att ha fiskar även näckrosor, flera fruktträd, vinbuskar, 8 olika rosor, syrenbuskar och en uppsjö av andra växter och blommor. Den mysiga centralorten Älmsta ligger mindre än tre kilometer från huset. Här finns all tänkbar service och trevliga restauranger. Med tanke på gästhusets perfekta planering så finns alla möjligheter till uthyrning eller helt enkelt för att ta emot gäster. Med fri utsikt och närhet till allt du behöver är detta verkligen ett drömhem att kalla sitt eget. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och uppleva allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
Grindvägen 34C, Norrtälje stad - Grind, Norrtälje kommun

Grindvägen 34C

Lägenhet
Norrtälje stad - Grind, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 350 000 kr
65,8 m²
2 rum
vån 3/3
3 934 kr/mån
20 517 kr/m²

Välkomna till Grindvägen 34C och denna trivsamma och välplanerade 2:a i populära Grind om 65,8 kvm! Lägenheten är mycket luftig där samtliga rum är väl tilltagna med gott om svängrum mellan lägenhetens olika rum. En stor hall välkomnar dig med bra förvaring i många garderober. Intill hallen ligger sovrummet som ger plats för dubbelsäng och t.ex. skrivbord. I det rymliga vardagsrummet finns det plats för stor soffgrupp och matgrupp. Badrummet är helkaklat och köket är modernt utrustat med bl.a. diskmaskin och här finns utgång till en trevlig balkong i österläge med utsikt över Norrtäljeviken och omgivande grönområden! Köket renoverades mellan 2017-2021. Grind är ett lugnt och mycket barnvänligt område med närhet till härliga grönområden, lekplatser, skolor samt en pizzeria. Närmsta livsmedelsbutik är Coop Nära och butiken ligger endast ca 400 meter från bostaden. Önskar du ta dig in till Centrala Norrtälje finns närmsta busshållplats ca 190 meter från bostaden och erbjuder dig goda förbindelser med buss nr 645 & 648. Önskar du njuta av frisk luft och de vackra omgivningarna finns det även en fin cykel- och gångväg in till Norrtälje centrum. På vägen mot Norrtälje centrum finns Grinds vackra grönområden med bl.a. frisbeegolf. Varmt välkommen på visning och till ett hem att trivas i!

  • Balkong
Bredsjön Sjövägen 41, Bredsjön, Norrtälje kommun

Bredsjön Sjövägen 41

Tomt
Bredsjön, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 795 000 kr
6,3 ha tomt

Ni är varmt välkomna till Bredsjön Sjövägen 41 och denna väl tilltagna fastighet om 63 224 kvm med förhandsbesked för byggnation av huvudbyggnad, stall och komplementbyggnad. Det här är en fastighet där du kan låta fantasin skena och alla möjligheter finns för den som antingen vill skapa sig sin egen lugna, ostörda oas eller för den som vill utveckla området och stycka av mark för ytterligare byggnation. Från fastigheten är det ca 300 meter ner till samfällighetens välhållna brygga och sandstrand i Bredjön där det finns goda förutsättningar för bad och fiske. Om man väljer att bygga enligt förhandsbeskedet så kommer man att kunna få till en bostad där man har fri utsikt över ängsmark i åtminstone tre väderstreck. I området finns ett flertal entreprenörer som arbetar med markarbeten, avlopp och som kan vara behjälpliga med att bygga/stärka upp vägar. Till fastigheten tar du dig antingen med bil eller buss 645. Till Norrtälje tar det ca 25 minuter med bil, till Stockholm ca 1h och 10 min. I Norrtälje finns all tänkbar service i form av matbutiker, apotek, systembolag, mysiga små butiker, kaféer och restauranger mm. I Drottningdal finns en populär skola samt flera fotbollsplaner. Drottningdal ligger ca 8 minuter från fastigheten. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att visa ert intresse för fastigheten.

  • Plus

Visar alla 7