Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare William Lyman

William Lyman

Om mig

Jag har bott i Roslagen hela livet, med undantag för studietiden vid Högskolan i Gävle. Så jag kan med säkerhet säga att jag kan den lokala marknaden. En av de största anledningarna till att välja mig som mäklare är att jag har lång erfarenhet inom försäljning från olika branscher vilket jag upplever ger stora fördelar i samtal med spekulanter under och efter visningar samtidigt som jag drivs av att uppnå fantastiska resultat! Vill du också få dina förväntningar överträffade? - Kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöskogen 112, Bergshamra, Norrtälje kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00

Sjöskogen 112

Fritidshus
Bergshamra, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 795 000 kr
78 m²
4 rum
1 972 m² tomt

Ni är varmt välkomna till Sjöskogen 112 och denna ovanligt trevliga fastighet som är belägen på en höjd omgiven av trädkronor, bärbuskar och harmoniskt fågelkvitter. Det första intrycket man får av att besöka fastigheten är hur pass väl omhändertaget husen och tomten är. Från den grusade uppfarten ringlar sig en vacker grusgång upp till huvudbyggnaden som nattetid lyses upp av flera lampor vilket skapar en härlig känsla att komma hem till. När vi kliver upp till byggnaderna så finns flera välbyggda och smart planerade uteplatser där man kan ta till vara på dygnets alla soltimmar. För den trädgårdsintresserade finns här gott om plats för att odla i antingen nya eller befintliga rabatter. För dig som hellre hugger i med byggprojekt finns alla möjligheter till detta tack vare att fastigheten erbjuder en snickarbod och ytterligare komplementbyggnader för förvaring av virke. Huvudbyggnaden är välplanerad, ljus och öppen och fördelar sina 78 kvm på en välkomnande entréhall, 3 st sovrum varav två av dessa rymmer dubbelsängar. Ett stort och mysigt vardagsrum med braskamin, ett välutrustat kök med gott om förvaring i skåp och luckor. Intill köket finns en hemtrevlig matplats. I duschrummet finns en snålspolande WC och duschkabin och husets tvättstuga har en egen ingång. Att entrén till huvudbyggnaden sker genom den inglasade altanen i västerläge ökar trivselfaktorn och är en uppskattad plats för kvällens middagar eller fikastunder. När ni får gäster på besök så finns en gäststuga att tillgå med plats för 2 bäddar. I gästhuset finns el och värme genom radiator. Som fastighetsägare i Sjöskogen är man en del av den välfungerande samfällighetsföreningen Sjöskogens Samfällighetsförening. Genom föreningen får man vatten året om, möjligheten att ha en båt vid föreningens brygga och chansen att bli medlem i Sjöskogens bastusällskap som har en vackert belägen bastu intill badstranden i härliga Länna Kyrksjö. Information om bastusällskapet finner ni under fliken "dokument & länkar" i annonsen på fastighetsmäklarens hemsida eller på: https://sjoskogen.com/. Sjöskogen är beläget ca 1 timme från Stockholm med bil och ca 30 minuter från Norrtälje. I Bergshamra finns ICA-butik och pizzeria ca 10 minuter från fastigheten. Huvudbyggnaden har besiktigats inför försäljningen och protokollet finns i annonsen på fastighetsmäklarens hemsida under fliken "dokument & länkar". Ni är varmt välkomna att boka er tid till visningen och ni rekommenderas att besöka området för att känna in lugnet. Om ni har några frågor är ni alltid välkomna att höra av er till ansvarig mäklare!

  • Plus
Branta vägen 7, Gässvik, Norrtälje kommun

Branta vägen 7

Fritidshus
Gässvik, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 350 000 kr
60 m²
4 rum
2 056 m² tomt

Välkommen till Branta vägen 7 och detta välplanerade och charmiga fritidshus om 60 kvm med källare om 35 + 15 kvm! Bostaden disponerar sina kvadratmeter yteffektivt och erbjuder dig; hall, toalett, kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning samt tre sovrum. Utöver själv huvudhuset så finns det även två gäststugor med gott om sängplatser för övernattande gäster eller tonårsbarn. Bostaden har en stor och lättskött trädgårds- och naturtomt om 2 056 kvm med uppvuxna Rododendronbuskar, plats för köksträdgård samt plana härliga gräsytor som möjliggör lek och bus. Tomtinfarten erbjuder plats för ca två bilar. Här kan du koppla av och njuta av lugnet, naturupplevelser och friluftsliv i harmoni med hur årstiderna skiftar. Bostaden ligger ostört som sista hus på höjden och ger en lugn & rogivande boendemiljö. Endast ca 9 km till Älmsta där det finns en mycket kvalitativ matbutik som är ombud för systembolaget, vårdcentral, apotek, restauranger, gym, bibliotek och bank. I Hallstavik finns också flera matbutiker och ett systembolag. Om sommaren blommar Älmsta upp med mycket turister och olika aktiviteter såsom t.ex. "Elmsta natta", en festival för hela familjen som är mycket uppskattad. Ett annat tips är att ta bilen ca 15 minuter för att uppleva idylliska Grisslehamn (även här finns en matbutik). Här kan du avnjuta färsk fisk från fiskebutikerna eller varför inte en spa-dag på hotellet. Det finns även bra restauranger, dansbana och en marina med småbåtshamn. Från Grisslehamn går Eckerö Linjen som du kan ta en dagsutflykt till Åland med. I närheten finns också Väddö Gårdsmejeri där ni kan njuta av ost, egentillverkad glass och gårdens egna kött. Buss 643 går till Älmsta (endast ca 300 meter till busshållplats). Byte av buss till Norrtälje och därifrån går buss till Stockholm. Notera att säljarna avser att lämna mycket lösöre på fastigheten i samband med försäljningen. Välkommen på visning!

Lilla Vaxtunavägen 30, Bergshamra, Norrtälje kommun
Lilla Vaxtunavägen 30, Bergshamra, Norrtälje kommun, bild 2
Lilla Vaxtunavägen 30, Bergshamra, Norrtälje kommun, bild 3

Lilla Vaxtunavägen 30

Fritidshus
Bergshamra, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 195 000 kr
60 m²
3 rum
2 256 m² tomt

Vad är det viktigaste för dig när du söker fritidshus? För de allra flesta så är svaret att man vill hitta en lugn och harmonisk plats dit man längtar tillbaka direkt när man lämnar. Att hitta rätt är inte lätt och risken finns att man underskattar värdet av ett privat läge med insynsskyddad tomt, lugn omgivning längs med en återvändsgata och fågelsången från den omkringliggande skogen. Välkommen till detta mysiga och lantliga fritidshus beläget i det eftertraktade området Bergshamra med bra avstånd till Stockholm, Norrtälje och Uppsala. Med sin ljusa och luftiga atmosfär samt påkostade renoveringar, erbjuder denna pärla på Lilla Vaxtunavägen 30 en perfekt plats att koppla av och njuta av lugnet. På en höjd med fri utsikt över det vackra landskapet och närheten till Vaxtunasjön, erbjuder denna charmiga bostad en optimal livsstil. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och är perfekt för utomhusaktiviteter eller bara för att njuta av den friska luften. Den öppna och insynsskyddade tomten är utmärkt planerad för spring- och lek samt till plantering i rabatter. Med två sovrum och en gäststuga finns här gott om plats för familj och vänner att bo bekvämt. Det helkaklade duschrummet är nyligen renoverat och erbjuder en modern touch. Huset är vinterbonat med permanentstandard, vilket gör det användbart året runt. Tomten är generös med möjligheter till odling, perfekt för den med gröna fingrar. Dessutom finns en bra uppfart och gott om förvaringsutrymmen i bland annat en praktisk förvaringsbod intill trädgårdslanden och en förrådsbyggnad vid tomtens södra gräns. Huset är beläget med närhet till Bergshamras bekvämligheter som ICA-butik, pizzeria och vårdcentral. Från huset är det ca 2 km till närmaste busshållplats med avgångar mot Norrtälje och Åkersberga. Tack vare närheten till både Norrtälje och Åkersberga (båda inom 30 min med bil) så finns service alltid nära till hands. Båda stadskärnorna har gott om butikskedjor och att besöka Norrtälje under sommaren är alltid ett måste. Här kan ni promenera fram längs kullerstenarna, gå intill Norrtäljeån och besöka de trevliga restaurangerna och kaféerna. Detta charmiga enplanshus är verkligen en pärla för den som söker ett lugnt och naturskönt boende nära vatten. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad i Bergshamra!

  • Premium
Tomtavägen 14, Rimbo, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 15:00

Tomtavägen 14

Villa
Rimbo, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 900 000 kr
157 + 32 m²
5 rum
1 023 m² tomt

Ni är varmt välkomna till Tomtavägen 14 på en lugn återvändsgata i hjärtat av centrala Rimbo! Här möts ni av en ståtlig villa i tre plan som uppfördes 1943. Här kommer ni upptäcka att den äldre gedigna charmen har bevarats genom årtiondena samtidigt som huset har genomgått en förvandling under senare år med gott om moderna bekvämligheter. Fastigheten som varit i samma familjs ägo sedan 1973 har bland annat slipade orginalgolv i fiskbensparkett, flera eldstäder som en vedspis, en kamin och en braskamin vilket skänker en otrolig mysfaktor till huset. Tack vare de förbättringar som utförts under senare år erbjuder villan effektiv uppvärmning genom luft-vattenvärmepumpen som fördelar värmen genom vattenburen golvvärme och radiatorer. Här bor hela familjen bekvämt med tre toaletter (en i varje våningsplan). Våtrummen håller genomgående en hög standard med helkaklade ytskikt där källarvåningens vackra italienska marmor sticker ut. Badrummets storlek om hela 13,4 kvm skapar ett fantastiskt utrymme för avkoppling. Fastigheten har genomgått stambyte där de gamla rören bytts ut och man har även genomfört dränering runt huset. Detta tillsammans med att huset erbjuder gott om plats för förvaring i kattvindar, garaget och flera klädkammare gör att huset är lika praktiskt som elegant. Fastighetens tomt om hela 1 023 kvm är en dröm för den trädgårdsintresserade. I dag växer här ett körsbärsträd, två äppelträd, ett päronträd, hallon, krusbär, svarta och röda vinbär. Här finns även vita och blåa syrener, en stor Rhododendron och en Magnoliabuske. I trädgården finns ett befintligt trädgårdsland samt gott om plats för ytterligare planteringsprojekt. Huset är besiktigat och protokollet finns att läsa på mäklarens hemsida under fliken ”dokument & länkar”. Att bo på Tomtavägen 14 innebär en stor frihet tack vare det lugna läget samt närheten till all tänkbar service. Från huset är det ca 400 meter till Rimbos centrum där man finner flera restauranger, systembolag, matbutik mm. Från busstationen finns det utmärkta förbindelser mot Stockholm, Arlanda, Uppsala och Norrtälje. Rimbos idrottsplats finns ca 500 meter från huset. Vid idrottsplatsen finns ishockeyrink, fotbollsplaner och den härliga badplatsen i Långsjön. Ni är varmt välkomna på visning!

  • Plus
Centralvägen 12, Rimbo, Norrtälje kommun

Centralvägen 12

Lägenhet
Rimbo, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 150 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/3
3 074 kr/mån
26 136 kr/m²

Välkomna till Centralvägen 12 & denna välplanerade 1:a i hjärtat av Rimbo! Lägenheten är på 44 kvm och erbjuder dig ett rymligt & modernt kök med matplats, helkaklat duschrum samt ett vardagsrum med sovdel. Till lägenheten hör även två förrådsutrymmen. Lägenheten ligger två trappor upp och har fina ytskikt. Bostadens läge ger dig närhet till alla önskvärda bekvämligheter. Här bor du med promenadavstånd till centrum, natur, gym, strövområden och badplatser. I Rimbo centrum finner du bland annat livsmedelsbutiker, apotek, bibliotek och restauranger. I Långsjön, som ligger ca 550 meter ifrån bostaden, ligger Arkadiens badplats. Badplatsen erbjuder en ca 65 meter lång sandstrand, mindre klipphällar samt plan gräsyta. Vid badplatsen finns även idrottsplats, beachvolleybollplan och en ishall. Du bor även nära låg-, mellan- och högstadieskola samt flera förskolor. Från Rimbo finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss till Norrtälje, Stockholm och Uppsala. Busstationen ligger ca 350 meter från huset. Buss från Rimbo till Stockholm tar ca en timme och med bil åker du till Stockholm på ca 45 minuter. Till Arlanda tar det ca 30 min med bil. Hjärtligt välkommen på visning!

Nybodasvängen 41, Gottröra, Norrtälje kommun

Nybodasvängen 41

Fritidshus
Gottröra, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
895 000 kr
68 + 20 m²
5 rum
1 833 m² tomt

Ni är varmt välkomna till Nybodasvängen 41 och denna fritidsfastighet som erbjuder två bostadsbyggnader! Här finns alla möjligheter för den händige att skapa en fantastiskt trevlig helhet där man gärna bjuder ut familj och vänner för att spendera semesterdagar och helger. I de båda husen finns det plats för åtminstone 10 sängplatser i sovrum och uppe i sovloften som finns i det nyare huset. Den äldre bostadsbyggnaden (1963) har en taxerad boarea om 48 kvm och den nyare (2011) har en taxerad yta om 20 kvm boarea och 20 kvm biarea. Från fastigheten har man en härlig utsikt över öppna ängar och tomtens placering på en hörntomt skapar ett svåröverträffat lugn. Från fastigheten är det ca 1 km till närmaste badplats i sjön Vängsjön. Välkomna på visning!

Ortalavägen 197, Ortala, Norrtälje kommun
Ortalavägen 197, Ortala, Norrtälje kommun, bild 2
Ortalavägen 197, Ortala, Norrtälje kommun, bild 3

Ortalavägen 197

Villa
Ortala, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
4 650 000 kr
132 + 54 m²
5 rum
3 587 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Ortalavägen 197! Här möts du av ett rymligt och välplanerat hem med ljusa färgval och en känsla av rymd. Ljus strömmar in genom de stora fönstren och skapar en luftig atmosfär som genomsyrar hela huset. Huset fördelar sig på en välkomnande entré, två duschrum där det ena är utrustat med badkar, ett modernt kök beläget i öppen planlösning mot det stora vardagsrummet, fyra sovrum för den stora familjen alternativt tre sovrum med hemmakontor. Här finns även en praktisk tvättstuga med egen ingång. Detta moderna hem är påkostat in i minsta detalj och erbjuder en exklusiv livsstil. Med modern utrustning och en genomtänkt design är detta verkligen ett hem att trivas i. Utanför väntar en stor och lummig tomt, perfekt för trädgårdsentusiaster eller lekfulla barn. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och är perfekt för underhållning eller avkoppling. På altanen intill huvudbyggnaden kan man avnjuta dagens bästa soltimmar tack vare sitt läge i sydväst. Här bor du naturnära med närhet till både kommunikationer och vatten. Från fastigheten når man den närmaste busshållplatsen efter mindre än 200 meter. En damm med porlande vatten och lotusblommor ger en rogivande atmosfär och skapar en fridfull oas att njuta av. Dessutom finns det ett garage med ett vidbyggt vedförråd, perfekt för den som gillar eldstäder och mysiga kvällar. Den stora tomten ramas in av staket med flera grindar vilket är utmärkt för dig som har hund. I den avgränsade trädgården finns förutom dammen med vatten djupt nog för att ha fiskar även näckrosor, flera fruktträd, vinbuskar, 8 olika rosor, syrenbuskar och en uppsjö av andra växter och blommor. Den mysiga centralorten Älmsta ligger mindre än tre kilometer från huset. Här finns all tänkbar service och trevliga restauranger. Från huset är det ca 10-15 minuters promenad ner till Väddö Kanal där man gärna tar ett dopp vid Gräsbadet. Med tanke på gästhusets perfekta planering så finns alla möjligheter till uthyrning eller helt enkelt för att ta emot gäster. Med fri utsikt och närhet till allt du behöver är detta verkligen ett drömhem att kalla sitt eget. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och uppleva allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
Himminevägen 65, Lohärad, Norrtälje kommun

Himminevägen 65

Villa
Lohärad, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 995 000 kr
129 m²
5 rum
3 491 m² tomt

Ni är varmt välkomna till Himmelen, nej ursäkta, till Himminevägen 65 och denna nybyggda villa från 2019! Det är inte ofta som man får möjligheten att förvärva en fastighet med lika bra läge och förutsättningar som denna pärla som ligger endast ca 15 minuter från Norrtälje och med vackra lantliga omgivningar. Här bor man på en lugn väg som en av fyra fastigheter på den här sidan av ängarna. För den friluftsintresserade så finns det gott om promenadstigar, svampskogar och strövområden i närheten. Det vackra Rimsjö Naturreservat ligger ca 2 km från huset. Här växer gamla drömlika träd i en orörd miljö vilket skänker gott om lugn och ro. För den golfintresserade finns det flera banor i närområdet och den närmaste banan finns i Sundsta (18 hål) mindre än 10 minuter från huset. I Sundsta finns ett brett utbud av aktiviteter som folkrace, lerduveskytte och restaurang. Huvudbyggnaden är ett Älvsbyhus i ett plan om 129 kvm. Bostaden fördelar sig på en öppen och ljus hall, ett fantastiskt trevligt vardagsrum med stora fönster och vidsträckt utsikt över de omkringliggande ängarna och åkrarna. Vardagsrummet som får extra mysig värme från den snygga täljstenskaminen är belägen i öppen planlösning mot köket och matplatsen. Även köket är ljust, öppet och modernt. Här flödar ljuset in från tre väderstreck samtidigt som möbleringen skapar sociala ytor som är perfekta för middagsbjudningarna. Skåp och luckor är vita och bänkskivorna är stilrent svarta i både köket och på köksön. Samtliga vitvaror är från byggåret 2019. Intill köket finns husets tvättstuga med egen groventré. Utöver detta så erbjuder huset fyra sovrum av bra storlek, ett rymligt duschrum samt en gästtoalett. Vid infarten till fastigheten ligger fastighetens dubbelgarage som är helt utmärkt för den motorintresserade eller den som önskar extra förvaring. Garaget är på 55 kvm och är isolerat, uppvärmt med luftvärmepump, har 3-fas-el indraget samt en golvbrunn. Vidbyggt garaget finns ett förrådsutrymme som passar utmärkt som vedförråd. Den här delen av fastigheten är belägen på en höjd vilket ger extra bra överblick över ängarna med bra solläge. På fastighetens västra del har planer funnits på att uppföra Attefallshus vilket känns som en bra idé för den som vill erbjuda övernattande gäster eller äldre barn eget boende. Ni är varmt välkomna att boka er plats på visningen och att höra av er till ansvarig mäklare om ni har några frågor!

Galles Gränd 6B, Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun

Galles Gränd 6B

Lägenhet
Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 200 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
3 195 kr/mån
45 070 kr/m²

Detta är en kommande försäljning. Det innebär att vi inte erbjuder öppna visningar i nuläget. Anmäl gärna ditt intresse för att delta på eventuell förhandsvisning. Nu finns möjligheten att förvärva en av Norrtäljes allra trevligaste lägenheter i den mycket välskötta föreningen BRF Hadi nr 10. Bostaden utmärker sig framförallt genom sitt utmärkta och höga läge i Norrtäljes stadskärna med trevliga vyer i tre väderstreck över takåsar, Södra Bergen, konsthallen, Pythagoras industrimuseum och andra gamla fina byggnader. Bostadens egna arkitektur från sent 1940-tal adderar till att helhetsintrycket blir mycket högt. Här finns bland annat en värmande öppen spis i vardagsrummet, två härligt ljusa burspråk vid matplatsen och i vardagsrummet i anslutning till den inglasade balkongen i söderläge. Här möts modern stilrenhet och bekvämlighet med äldre, eleganta detaljer som de höga vitmålade golvsocklarna, vackra parkettgolv och såklart den hemtrevliga eldstaden. Bostaden fördelar sina 71 kvadratmeter på ett mycket väldisponerat vis och rymmer en entréhall med goda förvaringsmöjligheter, ett modernt kök med vitvaror av nyare skick, ett fräscht helkaklat badrum, två sovrum där ett mycket väl kan användas till kontor för den som önskar. Bostadens hjärta får ändå sägas vara vardagsrummet med tillhörande matplats och utgång till balkongen. I vardagsrummet samlar man gärna nära och kära för trevliga middagar och den inglasade balkongen förlänger säsongen då man gärna sitter i en soffa och kopplar av. Från bostaden har man nära till allt viktigt samt till Norrtälje stads rika utbud av restauranger, kaféer och barer. En kort promenad upp för Södra Bergen tar dig till Norrtäljes badhus, ett stenkast från lägenheten finns klädbutiker, systembolag, apotek och gym. Att promenera på Norrtäljes kullerstenar och längs med ån är verkligen balsam för själen. Bostaden är en kommande försäljning så kontakta gärna ansvarig mäklare om du önskar mer information

  • Balkong
Almvägen 4A, Hallstavik - Häverödal, Norrtälje kommun

Almvägen 4A

Lägenhet
Hallstavik - Häverödal, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
760 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/2
3 935 kr/mån
9 806 kr/m²

Ni är varmt välkomna till Almvägen 4A och denna rymliga 3:a i Brf Stuvaren i det natursköna Häverödal! Här kommer ett tips till dig som vill hitta en trivsam bostad med äldre charm och kvalitet samtidigt som du har gott om plats i hemmet. Den här 3:an om 77,5 kvm är belägen högst upp i detta tvåvåningshus vilket ger en härlig utsikt från fönsterna och balkongen. När vi kliver in i bostaden så möts vi av en rymlig hall med gott om plats till ytterkläder och annan förvaring i klädkammaren. Köket är en 60-talspärla med gedigna skåp och lådor i tidstypisk stil. Här har man tagit till vara på den äldre charmen och de grönmålade luckorna är ovanligt trivsamma. Intill köket finns ett ordentligt tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och middagsbord för den som önskar. Från vardagsrummet når du även bostadens balkong som är lugnt belägen intill en liten skogsdunge. I bostaden finns det två sovrum av bra storlek och ett duschrum. Bostaden är beläget i ett attraktivt område. Här finns mycket av det du behöver inom kort promenadavstånd. I Häverödal finns en välsorterad Tempo-butik endast ca 5 min från lägenheten. Ett tips är att promenera genom den lilla skogsdungen på husets västra sida och fortsätta längs med gångvägen som både tar dig till butiken eller Hallstaviks centrum i andra riktningen. Kontakta gärna ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Bredsjön Sjövägen 41, Bredsjön, Norrtälje kommun

Bredsjön Sjövägen 41

Tomt
Bredsjön, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 495 000 kr
6,3 ha tomt

Ni är varmt välkomna till Bredsjön Sjövägen 41 och denna väl tilltagna fastighet om 63 224 kvm med förhandsbesked för byggnation av huvudbyggnad, stall och komplementbyggnad. Det här är en fastighet där du kan låta fantasin skena och alla möjligheter finns för den som antingen vill skapa sig sin egen lugna, ostörda oas eller för den som vill utveckla området och stycka av mark för ytterligare byggnation. Från fastigheten är det ca 300 meter ner till samfällighetens välhållna brygga och sandstrand i Bredjön där det finns goda förutsättningar för bad och fiske. Om man väljer att bygga enligt förhandsbeskedet så kommer man att kunna få till en bostad där man har fri utsikt över ängsmark i åtminstone tre väderstreck. I området finns ett flertal entreprenörer som arbetar med markarbeten, avlopp och som kan vara behjälpliga med att bygga/stärka upp vägar. Till fastigheten tar du dig antingen med bil eller buss 645. Till Norrtälje tar det ca 25 minuter med bil, till Stockholm ca 1h och 10 min. I Norrtälje finns all tänkbar service i form av matbutiker, apotek, systembolag, mysiga små butiker, kaféer och restauranger mm. I Drottningdal finns en populär skola samt flera fotbollsplaner. Drottningdal ligger ca 8 minuter från fastigheten. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att visa ert intresse för fastigheten.

  • Plus

Visar alla 11