Mäklare Andreas Stiglund

Andreas Stiglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Oxelögatan 20A, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Oxelögatan 20A

Lägenhet
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

450 000 kr

57 m²

2 rum

2 946 kr/mån

7 895 kr/m²

Varmt välkommen till Oxelögatan 20 A - en välplanerad bostad med en stor inglasad balkong i västerläge. Hall laminatgolv som leder dig in i det trivsamma köket med plats för matbord. Bra förvaring i gång mot sovrum där inbyggda garderober, städ och linneskåp finns. Vardagsrummet är generöst och härifrån tar du dig ut till den inglasade balkongen. Duschrummet är helkaklat och stambytt, tvättmaskinen följer med. Välskött förening med låga avgifter där bredband och TV ingår i avgiften. 20 000 kr i inre fond följer med till nästa ägare. Centrala Oxelösund med matbutiker, systembolag, affärer, gym mm. finns på bekvämt gångavstånd. Möjlighet till båtplats finns i flertalet av de hamnar som Kustbostäder administrerar, läs mer på Kustbostäders hemsida. Gott om gratis 24-timmarsparkeringar i området, det går även att ställa sig i kö för parkerings- och garageplats i bostadsrättsföreningen. Välkommen att anmäla intresse!

  • Balkong
Hagtornsvägen 8, Peterslund, Oxelösunds kommun

Hagtornsvägen 8

Radhus
Peterslund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

1 295 000 kr

125 m²

6 rum

6 725 kr/mån

10 360 kr/m²

Välkomna till ett rymligt radhus med fem sovrum- perfekt för barnfamiljen! På entréplan finns ett kök från och gott om arbetsytor och matplats vid fönster, vardagsrum och ett sovrum. I anslutning till hallen finns ett duschrum och tvättstuga/groventré. På övre plan finns fyra sovrum och ett badrum renoverat 2021. Inhägnad tomt på båda fram och baksida med tillhörande uteplatser där både morgonsol och kvällssol kan erbjudas. Till bostaden hör en egen carport och ett generöst förråd. För den trädgårdsintresserade finns här fina odlingsmöjligheter och lättskötta ytor. Fiber finns. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Kyrkogatan 1, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Kyrkogatan 1

Villa
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

3 590 000 kr

150 m²

6 rum

1 082 m² tomt

Välkommen till Kyrkogatan och den rymliga villa i centrala Oxelösund! Genomgående gott skick, med två renoverade badrum, omlagt tak och utbytta fönster. Entréplan rymmer bland annat ett renoverat kök och ett stort vardagsrum med öppen spis. På övre plan finns idag ett nyrenoverat badrum och tre rejäla sovrum, alla med varsin klädkammare. I källaren finns det gott om förvaring och möjligheter, här finns även garage med elbilsladdare, tvättstuga och ett extra sovrum. Fjärrvärme och fiber. Den nybyggda F-6 skolan, Oxelöskolan, ligger bara några minuters promenad bort likaså matbutiker och vårdcentral. Oxelösund ligger vid Östersjöns kust en timme söder om Stockholm. Staden är belägen på en halvö rakt ut i havet med cykelavstånd till det mesta. Har finns fantastiska boendemiljöer och möjligheter till havsbad, segling, kajakpaddling. skärgård och natur runt knuten. Välkommen att anmäla intresse!

Västra Kvarngatan 36, Centrum väster, Nyköpings kommun

Västra Kvarngatan 36

Lägenhet
Centrum väster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

895 000 kr

44,5 m²

1 rum

1 633 kr/mån

20 112 kr/m²

På Västra Kvarngatan 36 erbjuds nu en rymlig 1:a med tillgång till balkong med strålande söderläge. Perfekta cityboendet med oslagbar avgift om endast 1611kr! Fiber via Gästabudsstaden. IMD-el vilket gör att du endast betalar för förbrukningen av hushållsel. Flera lägenheter har vid köksrenovering med fördel byggts om så att matplatsen blir ett sovrum. Ett ypperligt tillfälle för dig som prioriterar stadskärnans bekvämligheter med all service, shopping, restaurangutbud och nöjen runt hörnet. Samtidigt ett attraktivt läge med fin promenadväg till hamnen som sommartid blomstrar med mysiga caféer, restaurangutbud samt båtliv. Promenera längs Å-promenaden, på piren eller längs med strandpromenaden och njut av vacker omgivning. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Smålandsvägen 20, Oppeby, Nyköpings kommun

Smålandsvägen 20

Lägenhet
Oppeby, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

1 195 000 kr

64 m²

2 rum

3 130 kr/mån

18 672 kr/m²

Om du letar efter en rymlig 2:a där det bara är att flytta in så kan denna lägenhet vara en het kandidat! Renoverat kök, stambytt badrum och en stor balkong i söderläge! Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd, renoverad tvättstuga och cykelförråd finns i huset. Fiber via Gästabudsstaden finns indraget. Föreningen har 11 parkeringsplatser och 22 garage-platser vilka det är kö till, fram tills dess finns det gott om fria parkeringsplatser i området. I Oppeby finns alla tänkbara bekvämligheter man kan önska i den direkta närheten såsom en välsorterad livsmedelsbutik, pizzeria och konditori samt fina grönområden. Till centrum med dess stora utbud av butiker, gym, caféer och både bussterminal och tågstation är det cykelavstånd. Varmt välkommen!

Visar alla 5