Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Stiglund

Andreas Stiglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Villavägen 5E, null, Nyköpings kommun

Villavägen 5E

Radhus
Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 395 000 kr
115 m²
4 rum
324 m² tomt

Välkomna till detta friköpta gavelradhus på Villavägen 5E! Välplanerat boende där det i entréplan erbjuds ett kök med rymlig matplats och access till en stor altan med härligt sydvästläge. Tre bra sovrum där två av dem finns samlade på övre plan tillsammans med generöst vardagsrum med tillgång till balkong. Dubbla duschutrymmen, tvätt och gästtoalett. Lättskött tomt på baksidan och uteplats på framsidan. Här är det enkelt att bo med samfällighet som ansvarar för bl.a. tak och vattenavläsning. Varmgarage i länga ingår. Ny luftvärmepump från 2023 och fiber via Gästabudstaden finns vid tomtgräns. I Vrena samhälle bor du med promenadavstånd till förskola, friskola F-6, busskommunikation, närbutik, gym och pizzeria. Flera mysiga gårdsbutiker, säsongscafé och ångslupen Munter som sommartid tar dig ut på en tur på Hallbosjön och Yngaren. I Stigtomta finns även kommunal skola. Allt detta knappt 20 min utanför Nyköping och 15 min till Skavsta flygplats.

Bondebyvägen 19, Stigtomta, Nyköpings kommun

Bondebyvägen 19

Villa
Stigtomta, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
3 150 000 kr
112 + 139 m²
7 rum
1 263 m² tomt

På en rymlig, insynsskyddad tomt med kvällssol i familjevänliga Stigtomta finns detta enplanshus med källare! Här erbjuds en öppen och inbjudande planlösning med stora umgängesutrymmen i vardagsrum i vinkel och stort kök med matplats. Entréplan rymmer även ett fräscht badrum samt tre sovrum. Lägg därtill källare med gillestuga med eldstad, två sovrum, badrum med badkar, toalett, tvättstuga och stora förvaringsmöjligheter. Uppvärmningen sker genom bergvärme och fiber finns indraget. Trädgården är insynsskyddad med flera altaner, ett inglasat uterum som erbjuder kvällssol, spabad samt växthus. Bilen parkerar du smidigt precis utanför huset, i garaget eller på den rymliga uppfarten som rymmer flera bilar. Stigtomta ligger 1,5 mil väster om Nyköping, här finns en nybyggd grundskola upp till årskurs 6. Ett aktivt samhälle med flera idrottsföreningar, nära till naturen och fina badsjöar. Kort promenad till livsmedelsbutik, gym, förskola och skola, pizzeria, bensinstation och busshållplats. Varmt välkommen med en intresseanmälan!

Rosenkällavägen 32D, Fågelbo, Nyköpings kommun

Rosenkällavägen 32D

Lägenhet
Fågelbo, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
595 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/3
1 754 kr/mån
19 194 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 1:a med ett stort och välplanerat allrum med sovalkov och fransk balkong. Lägenheten rymmer också ett funktionellt tillagningskök med spis, ugn och kyl/frys samt stambytt badrum med WC, dusch och förberett för tvättmaskin. Lägenheten ligger i en Riksbyggenförening om 104 lägenheter, en av få föreningar som har så god ekonomi att nettoskuldsättningen är positiv! Löpande förbättringar för att bevara föreningens hus i gott skick görs årligen och listan över utförda renoveringar är lång. Det finns vindsförråd och matkällarförråd som hör till bostadsrätten. I föreningen har man även tillgång till gemensamhetslokaler såsom föreningslokal, relax och tvättstugor. Har man gäster finns möjligheten att mot avgift hyra övernattningsrum. Gott om gratis 24-timmarsparkeringar i området, kö för parkeringsplats genom bostadsrättsföreningen. Läs gärna mer på föreningens hemsida https://www.nykopingshus8.se/. I närområdet finns det mesta. T.ex. mataffärer, kiosk, pizzeria mm. Centrala Nyköping med matbutiker, affärer, systembolag mm. finns på bekvämt cykelavstånd. För den aktive finns Rosvalla eventcenter nära. Där finns gym, bowlinghall, ishall och flertalet idrottsföreningar.

Östanvägen 2B, null, Nyköpings kommun

Östanvägen 2B

Lägenhet
Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 195 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 689 kr/mån
21 532 kr/m²

Varmt välkomna till Östanvägen 2 B och denna genomgående fräscha tvårummare! Stort vardagsrum med gott om yta att möblera, härifrån nås den stora inglasade balkongen. Balkongen ligger i sydvästläge med sol från mitt på dagen till kvällen! Kök med vitvaror i form av ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Även här finns plats för ett matbord. Badrum renoverat 2023 med kakel, klinker och fräsch badrumsinredning. Ca 2,70 i takhöjd i lägenheten. Brf Måsen är en välskött bostadsrättsförening som anlitar Riksbyggen för ekonomisk administration. Föreningen äger en fastighet om 42 lägenheter. Till lägenheten hör ett rymligt förråd på vindsplanet samt ett källarförråd. Tvättstuga och cykelrum finns i källaren. Föreningen införde gemensam el från november 2023 vilket innebär att du som lägenhetsinnehavare slipper abonnemangskostnaden och bara betalar för din förbrukning. Bostaden vänder sig till dig som söker ett bra och lugnt område med närhet till centrum, livsmedelsbutiker och all önskvärd service. Ett riktigt attraktivt läge med kort promenad till hamnen som sommartid blomstrar med mysiga caféer, restaurangutbud och båtliv. Längs å-promenaden, på piren och utmed strandpromenaden njuter man av vackra omgivningar. Bekvämt avstånd till Öster med dess utbud av caféer, restauranger och butiker. För den aktive är närheten till Rosvalla Eventcenter med gym, ishall, bowling, fotbollsplan och olika idrottsföreningar helt klart uppskattat. Välkommen att anmäla intresse!

  • Balkong
Industrigatan 17 A, Högbrunn, Nyköpings kommun

Industrigatan 17 A

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 095 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 955 kr/mån
18 879 kr/m²

Välkommen till Industrigatan 17A och denna rymliga tvåa! Lägenheten rymmer ordentligt kök med matplats, stambytt duschrum med klinker/kakel och ett rymligt vardagsrum med ett möblerbart burspråk och utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol! Till lägenheten hör två förrådsutrymmen - ett större på vinden och ett klassiskt matkällarförråd. Från bostaden når du allt som Nyköping city har att erbjuda på behagligt promenadavstånd. För dig som pendlar är läget perfekt med både tåg och busstation inom nära räckhåll. Du tar dig även enkelt och snabbt ut på E4:an. I Högbrunn finns bl.a. Sunlight gym/restaurang, gymnasium, livsmedelsbutik, Biostaden, köpcentrum och idrottshall vid Gumsbacken. Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

  • Balkong
Jupitervägen 2, Stenkulla, Nyköpings kommun
  • Tis 14 maj kl 16:00

Jupitervägen 2

Lägenhet
Stenkulla, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2
5 093 kr/mån
12 756 kr/m²

Välkomna till en rymlig trea i gott skick med en inglasad balkong med förmiddagssol! Lägenheten rymmer ett ordentligt kök, duschrum med kakel och klinker och tvättmaskin, vardagsrum samt två sovrum. På Jupitervägen bor du med livsmedelsbutik, buss, pizzeria och gym utanför porten. I närområdet finns skolor för alla åldrar. Promenadavstånd till Ekensberg med vårdcentral, apotek och tandvård. Här finns även vacker natur och motionsspår. För den aktiva är närheten till Hjortensbergsbadet och Rosvalla med idrottshallar, gym, bowling m.m helt klart uppskattat. Bra cykelvägar som enkelt tar dig till centrum på ca 10 min. Välskött Riksbyggen-förening om 18 bostadsrätter. Förråd, matkällare, cykelförråd samt tvättstuga i källarplan. Uteplats finns på innergården. Riksbyggen sköter såväl den ekonomiska förvaltningen som fastighetsskötseln. De sköter även gårdsmiljön och ser till att den är trivsam och fin året om. Gott om gratis 24-timmarsparkeringsplatser finns längs med gatan. Det finns en p-plats med motorvärmaruttag att hyra direkt från inflyttning!

  • Plus
  • Balkong
Morotstaden 20, Nävekvarn, Nyköpings kommun

Morotstaden 20

Radhus
Nävekvarn, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 495 000 kr
136 m²
5 rum
vån 1
4 269 kr/mån
10 993 kr/m²

Familjevänligt bostadsrättshus i två plan med ett tilltalande läge i omtyckta Morotstaden! Bostaden är belägen intill vackra Näveån, med promenadavstånd till hamnen, havet och bryggor. Genomtänkt planlösning där umgängesytorna är samlade på det välkomnande entréplanet. Här erbjuds vardagsrum, sovrum och ett kök med bra ytor och en trivsam matplats vid fönster. Från vardagsrummet nås en altan och den lagom stora tomten med ett förråd. En trappa upp finns 3 sovrum och en rymlig walk-in-closet. WC med tvättmaskin finns på entréplan och ett badrum med duschkabin och WC på övre plan. Radhuset ligger i en bostadsrättsförening om 43 lägenheter som drivs helt i egen regi. I föreningen finns bostadsrättsradhus i varierande storlekar och med lite olika byggår. Majoriteten är byggda 1976 men det finns även äldre byggnader. Åtgärder för att hålla föreningens hus i gott skick görs regelbundet och området upplevs som välhållet och trivsamt! I Nävekvarn bor man bra. För dig som värdesätter en närhet till hav och natur finns det mycket för dig att upptäcka och njuta av. Vacker skärgård för båtliv och fina naturområden som lämpar sig väl för vandring finns inpå knuten. På Hyttvallen, idrottsklubben NGIFs anläggning, finns fotbollsplaner, tennisplaner, elljusspår samt vintertid skidspår. I Nävekvarn har man som sagt en närhet till havet, på ett par minuter med cykel är du nere i hamnen. Där finns möjlighet till att hyra båtplats, uppställningsplats vintertid samt engagera sig i den lokala båtklubben NQBK som sköter gästhamnen och har segelbåts- samt kajaksektion för den med intresse för det. I hamnen finns också café, hamnkrog samt bensinmack. Systrarna Brådhe som driver cafét/hamnkrogen i hamnen har även en livsmedelsbutik som också är ombud för Apoteket, Systembolaget och Posten. I närheten finns också Magasinet Gula Kvarn som har trädgårdscafé och galleri sommartid samt ett bruksmuseum som visar upp gjutgods från tiden då Näfveqvarns bruk var aktivt. För dig med barn finns det förskola och skola upp till årskurs 6 i Nävekvarn. Högstadium finns inne i Nyköping dit det går buss med jämna mellanrum. Till Nyköping är det ca två mil, ca tre mil till Skavsta flygplats och ca 12 mil till Stockholm. Anmälan krävs till visning!

  • Uteplats

Visar alla 7