Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Stiglund

Andreas Stiglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringvägen  34A, Centralt Öster, Nyköpings kommun

Ringvägen 34A

Lägenhet
Centralt Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
395 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 070 kr/mån
18 372 kr/m²

Välkommen till detta kvadratsmarta hem på Ringvägen 34 A! På 21,5 kvm finns ett rum som kan möbleras med soffa och säng, kokvrå med smakfull köksinredning och ett badrum med dusch/WC. Detta är verkligen ett perfekt boende för dig som förstagångsköpare, student eller pendlare! Källarförråd, tvättstuga och gästparkering. Här finns också en stor gemensam uteplats med grill att nyttja. Fördelarna med att bo på Ringvägen är många! Att sommarkvällar ha både promenad och cykelavstånd till hamnen som blomstrar, strandpromenaden eller citykärnan är bara några av dem. I området finns flertalet restauranger och bra busskommunikation. För den aktiva är närheten till Rosvalla Eventcenter med gym, ishall, bowling, restaurang m.m. uppskattat. Kontakta mäklaren för att mer information kring tidsplan och visning!

  • Plus
Trillingsbergsvägen 3, Rosenkälla, Nyköpings kommun

Trillingsbergsvägen 3

Lägenhet
Rosenkälla, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 495 000 kr
61 m²
2 rum
4 300 kr/mån
24 508 kr/m²

Välkommen till en av Trillingsbergsvägens pärlor! Lättillgängligt och bekvämt, i markplan, med en lyxig uteplats i strålande solläge. Praktisk planlösning med ett generöst planerat kök som har plats för matgrupp och även gott om skåputrymme. Uteplatsen nås från vardagsrummet, här ute går det att skapa en egen liten oas med planteringar och/eller loungemöbler för lata dagar i solen. Bostaden har renoverats med nytt kök 2022, nya ytskikt 2022, samtliga innerdörrar bytta 2022 och altan renoverad 2023. Helkaklat duschrum med ljusa ytskikt, förvaring i kommod och spegelskåp. Föreningen har god ekonomi och har installerat solceller för att effektivisera elkostnaderna för bostadsrättsinnehavarna, dessa är i drift sedan mars 2022. Bo bekvämt med närhet till livsmedelsbutik, buss till centrum, Rosvalla Eventcenter, vackra promenadstråk mot hamnen eller Labro Ängar. Ängstugans café ligger på cykelavstånd. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Hemgårdsvägen 14C, Högbrunn, Nyköpings kommun

Hemgårdsvägen 14C

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 850 000 kr
89,7 m²
4 rum
vån 1/3
6 060 kr/mån
20 624 kr/m²

En halvtrappa upp finns den här charmiga lägenheten, stora fönster och fin balkong samt fransk balkong ger ett magiskt ljus i hela bostaden. En unik planlösning med många möjligheter för familj och vänner, välutrustat kök, rymlig matsalsdel i anslutning till det luftiga vardagsrummet. Här finns även ett fint gavelfönster som ger fin karaktär till hela bostaden. Tre sovrum av god storlek, två kaklade duschrum samt en klädkammare finns. Då lägenheten består av två sammanslagna lägenheter finns möjlighet till separat del med egen entré och toalett! För extra förvaringsbehov finns dubbla förråd på vinden och två matkällarförråd i källaren. Här finns även en gemensam tvättstuga och cykelförråd. Parkeringsplatser är tillgängliga på innergården, dock med separat kö. Området är trivsamt med närhet till centrum och inom promenadavstånd till både tåg- och busstation. Motorvägen är lättillgänglig för den som pendlar med bil. På kort avstånd finner du centrala Nyköpings utbud av restauranger, matbutiker och andra tjänster. Inte långt härifrån ligger även Sunlight Hotell, som erbjuder restaurang, gym och spa. Med endast en minuts bilfärd når du snabbt E4, vilket gör det smidigt att ta sig söderut eller norrut. Föreningen är trygg och välskött med en stabil ekonomi. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information kring visning och tidsplan!

  • Balkong
Fyrbyvägen 16, Råby, Nyköpings kommun

Fyrbyvägen 16

Villa
Råby, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 995 000 kr
86 + 86 m²
3 rum
1 167 m² tomt

Hemtrevlig familjevilla i två plan på återvändsgata i Råby med lummig baksida som angränsar mot skogen. Nytt tak från 2000, fiber finns indraget och uppvärmning sker genom luft/vatten-värmepump. På entréplan finns kök, vardagsrum, WC med golvbrunn och källarplan rymmer avdelad gillestuga med gästrum/sovrum, tvättstuga, duschrum och gott om förvaring. Flera uteplatser, blanda annat en inglasad altan. Bekvämt gångavstånd till 24/7-mataffär, Råby förskola och skola (F-åk 3). Här bor du med goda lekmöjligheter för barn och nära till bär- och svampskogar och med ett rikt djurliv in på knuten. Välkommen att anmäla intresse för att boka tid för visning!

Nohedsvägen 18, Råby, Nyköpings kommun

Nohedsvägen 18

Villa
Råby, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
3 595 000 kr
124 m²
4 rum
1 328 m² tomt

SJÖUTSIKT - GÄSTSTUGA PÅ 30 KVM MED KÖK/DUSCH/WC - SOLCELLSANLÄGGNING MED BERÄKNAD PRODUKTION PÅ 27 000 KWH /ÅR Här presenteras en enplansvilla i naturskön och lantlig omgivning endast 16 km från Nyköpings centrum. Från huset är det en kort promenad till sjön för ett dopp i det blå där även grillplats finns. Arrende finns för vatten i sjön med en planerad brygga som får nyttjas av alla i samfälligheten. På cykel-/promenadavstånd finns också den arrangerade badplatsen vid Edstorp. Från Nohedsvägen är det bekvämt gångavstånd till Råby förskola och skola (F-åk 3). Här bor du med goda lekmöjligheter för barn och nära till bär- och svampskogar. Huset erbjuder ett modernt kök med generös plats för familj och vänner, samtliga vitvaror från Bosch. Från kök/vardagsrum nås även altanen. Tre sovrum varav det största med eget badrum och klädkammare. Huset rymmer ytterligare ett badrum och en tvättstuga med groventré med tvättmaskin (2023) och torktumlare. KNX system och ljudanläggning inne och ute. Gästhuset (30 kvm) är fullt utrustat med kök, WC/Dusch samt sovloft. Perfekt för uthyrning om man vill det. Garage med vidbyggt förråd och elbilsladdare! Välkommen att anmäla intresse via vår hemsida för att ta del av besiktningsprotokoll och tidsplan!

Älvdansvägen 8, Fredön, Nyköpings kommun
Älvdansvägen 8, Fredön, Nyköpings kommun, bild 2
Älvdansvägen 8, Fredön, Nyköpings kommun, bild 3

Älvdansvägen 8

Fritidshus
Fredön, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 295 000 kr
50 + 9 m²
3 rum
1 137 m² tomt

VINTERBONAT FRITIDSHUS - NÄRA HAV - STOR ALTAN I SÖDERLÄGE Välkommen till Älvdansvägen 8 på Fredön – ett charmigt fritidshus på friköpt tomt som bjuder in till avkoppling och njutning i en naturskön miljö ca 200 meter från havet! Detta fritidshus med åretruntstandard är perfekt för dig som söker en fristad från vardagens stress. Med två sovrum, kök, vardagsrum och badrum finns allt du behöver för en bekväm vistelse. Den 80 kvm stora altanen ger gott om plats för utomhusaktiviteter och mysiga stunder med nära och kära med härliga grillkvällar innan man går ner i badrocken och tar ett kvällsdopp eller testar fiskelyckan. På tomten finns det plats för att sparka boll, spela kubb eller krocket eller bara njuta i solen som ligger på från tidig morgon till sen eftermiddag. På andra sidan huset under den stora eken kan ni njuta av kvällssolen en extra stund. Fiber samt kommunalt VA är indraget. Fredön, en halvö med närhet till havet i alla väderstreck, är ett fantastiskt område ca 15 min från Nyköping och en dryg timme från Stockholm och bara 45 min till Kolmården. Här finns ca 90 fastigheter, varav 20 åretruntboende. Kommunalt vatten/avlopp, grusvägar som snöröjes vintertid och en byggrätt på 140 kvm + 40 kvm komplementbyggnad. I området finns badstrand, klippbad med badstege, flera badbryggor, boulebana, fotbollsplan, natursköna promenader längs vattnet och flertalet bryggor för bad och fiske. Möjlighet att överta båtplats för 500kr/år. Nära till Nyköpings golfklubb. Svamp- och bärplockning finns i närheten. Här kan du verkligen koppla av och njuta av naturens skönhet! Mer information om området finns på : www.fredon.se Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Premium
Östra bergsgatan 24A, Östra Bergen, Nyköpings kommun

Östra bergsgatan 24A

Lägenhet
Östra Bergen, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 995 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/3
5 696 kr/mån
19 183 kr/m²

På adressen Östra Bergsgatan 24 A finns denna sammanslagna fyrarummare med attraktivt läge i lummiga Östra Bergen. Lägenheten är bekvämt placerad i entréplan och passar utmärkt för alla åldrar! Bostaden inrymmer kök med matplats vid fönster, ett rymligt vardagsrum och två sovrum. Från det ena sovrummet nås den inglasade balkongen. Stambytt duschrum med kakel och klinker. Den hopslagna 1:an med egen entré har en kokvrå, ett stambytt badrum, ett rum med plats för både säng och soffgrupp och en praktisk hall med förvaring. I källaren finns tvättstuga, bastu och dessutom fyra förråd som hör till. Gemensam grillplats finns på innergården. Stabil HSB-förening med låga avgifter och flera gemensamhetsutrymmen (t.ex. bastu i källaren och samlingslokal med övernattningsmöjligheter för gäster i grannförening). Området är helt klart omtyckt och bästa av två värdar - lugnt och rofyllt men med närhet till Storgatan med all önskvärd service och shopping. En promenad längs vackra Nyköpingsån tar er till hamnen som sommartid blomstrar med mysiga caféer och restauranger.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Trollstigen 64, Arnö, Nyköpings kommun

Trollstigen 64

Radhus
Arnö, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 795 000 kr
127 + 5 m²
242 m² tomt

Välkommen till ett välplanerat och familjevänligt friköpt radhus med hörntomt. Här bor ni i lugnt och trivsamt område på bilfri gata på omtyckta Arnö. På husets entréplan inryms kök med matplats, ett rymligt vardagsrum, badrum och en tvättstuga. En trappa upp finns tre sovrum, ett duschrum samt två klädkammare/förråd. Ett otroligt väl omhändertaget hus där där det mesta är gjort! Huset är placerat på en härlig hörntomt med en fantastisk trädgård och ett inglasat uterum. Arnö är ett familjevänligt område ca 3 km från Nyköpings centrum. Här finns flera förskolor, två grundskolor, en välsorterad ICA-butik och en pizzeria. Fina cykel- och gångvägar till stadskärnan. Nära till havsbad vid Örstigsnäs och Strandstuviken.

Pilos väg 5, null, Nyköpings kommun

Pilos väg 5

Lägenhet
Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 495 000 kr
80 m²
4 rum
vån 2
4 389 kr/mån
18 688 kr/m²

På Pilos väg 5 finner ni denna fyrarummare med stor potential att bli ditt nästa drömboende. Lägenheten är väl tilltagen på 80 kvadratmeter fördelat på fyra rum och kök. Från trapphuset (med hiss) kommer du in i en rymlig entréhall med plats för avhängning och förvaring i en klädkammare. Ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkong i ett fritt och härligt söderläge, ett rymligt och ljust matrum, ett ordentligt kök, två bra sovrum med garderober samt ett helkaklat duschrum. Till lägenheten hör både vindsförråd- och matkällarförråd. Solid förening som håller låga avgifter och där en övernattningslägenhet finns att hyra när man har gäster på besök. Bra gemensamhetsutrymmen så som fin tvättstuga, torkrum, paviljong och grillplats. Hiss finns i huset och bostadsrättsföreningen är ansluten till stadsnätet Gästabudstaden. Fågelbo är en mycket populär del av Nyköping. Här har du nära till Nyköpings högstadieskolor, Rosvalla eventcenter, butiker, restauranger, caféer, barer och mataffärer, kommunikation samt centrum. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden och elljusspår. Nära till busshållplats. Varmt välkommen med en intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Villavägen 5E, null, Nyköpings kommun

Villavägen 5E

Radhus
Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 395 000 kr
115 m²
4 rum
324 m² tomt

Välkomna till detta friköpta gavelradhus på Villavägen 5E! Välplanerat boende där det i entréplan erbjuds ett kök med rymlig matplats och access till en stor altan med härligt sydvästläge. Tre bra sovrum där två av dem finns samlade på övre plan tillsammans med generöst vardagsrum med tillgång till balkong. Dubbla duschutrymmen, tvätt och gästtoalett. Lättskött tomt på baksidan och uteplats på framsidan. Här är det enkelt att bo med samfällighet som ansvarar för bl.a. tak och vattenavläsning. Varmgarage i länga ingår. Ny luftvärmepump från 2023 och fiber via Gästabudstaden finns vid tomtgräns. I Vrena samhälle bor du med promenadavstånd till förskola, friskola F-6, busskommunikation, närbutik, gym och pizzeria. Flera mysiga gårdsbutiker, säsongscafé och ångslupen Munter som sommartid tar dig ut på en tur på Hallbosjön och Yngaren. I Stigtomta finns även kommunal skola. Allt detta knappt 20 min utanför Nyköping och 15 min till Skavsta flygplats.

Rosenkällavägen 32D, Fågelbo, Nyköpings kommun

Rosenkällavägen 32D

Lägenhet
Fågelbo, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
530 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/3
1 754 kr/mån
17 097 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 1:a med ett stort och välplanerat allrum med sovalkov och fransk balkong. Lägenheten rymmer också ett funktionellt tillagningskök med spis, ugn och kyl/frys samt stambytt badrum med WC, dusch och förberett för tvättmaskin. Lägenheten ligger i en Riksbyggenförening om 104 lägenheter, en av få föreningar som har så god ekonomi att nettoskuldsättningen är positiv! Löpande förbättringar för att bevara föreningens hus i gott skick görs årligen och listan över utförda renoveringar är lång. Det finns vindsförråd och matkällarförråd som hör till bostadsrätten. I föreningen har man även tillgång till gemensamhetslokaler såsom föreningslokal, relax och tvättstugor. Har man gäster finns möjligheten att mot avgift hyra övernattningsrum. Gott om gratis 24-timmarsparkeringar i området, kö för parkeringsplats genom bostadsrättsföreningen. Läs gärna mer på föreningens hemsida https://www.nykopingshus8.se/. I närområdet finns det mesta. T.ex. mataffärer, kiosk, pizzeria mm. Centrala Nyköping med matbutiker, affärer, systembolag mm. finns på bekvämt cykelavstånd. För den aktive finns Rosvalla eventcenter nära. Där finns gym, bowlinghall, ishall och flertalet idrottsföreningar.

Östanvägen 2B, null, Nyköpings kommun

Östanvägen 2B

Lägenhet
Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 075 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 689 kr/mån
19 369 kr/m²

Varmt välkomna till Östanvägen 2 B och denna genomgående fräscha tvårummare! Stort vardagsrum med gott om yta att möblera, härifrån nås den stora inglasade balkongen. Balkongen ligger i sydvästläge med sol från mitt på dagen till kvällen! Kök med vitvaror i form av ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Även här finns plats för ett matbord. Badrum renoverat 2023 med kakel, klinker och fräsch badrumsinredning. Ca 2,70 i takhöjd i lägenheten. Brf Måsen är en välskött bostadsrättsförening som anlitar Riksbyggen för ekonomisk administration. Föreningen äger en fastighet om 42 lägenheter. Till lägenheten hör ett rymligt förråd på vindsplanet samt ett källarförråd. Tvättstuga och cykelrum finns i källaren. Föreningen införde gemensam el från november 2023 vilket innebär att du som lägenhetsinnehavare slipper abonnemangskostnaden och bara betalar för din förbrukning. Bostaden vänder sig till dig som söker ett bra och lugnt område med närhet till centrum, livsmedelsbutiker och all önskvärd service. Ett riktigt attraktivt läge med kort promenad till hamnen som sommartid blomstrar med mysiga caféer, restaurangutbud och båtliv. Längs å-promenaden, på piren och utmed strandpromenaden njuter man av vackra omgivningar. Bekvämt avstånd till Öster med dess utbud av caféer, restauranger och butiker. För den aktive är närheten till Rosvalla Eventcenter med gym, ishall, bowling, fotbollsplan och olika idrottsföreningar helt klart uppskattat. Välkommen att anmäla intresse!

  • Balkong
Industrigatan 17 A, Högbrunn, Nyköpings kommun

Industrigatan 17 A

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 095 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 955 kr/mån
18 879 kr/m²

Välkommen till Industrigatan 17A och denna rymliga tvåa! Lägenheten rymmer ordentligt kök med matplats, stambytt duschrum med klinker/kakel och ett rymligt vardagsrum med ett möblerbart burspråk och utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol! Till lägenheten hör två förrådsutrymmen - ett större på vinden och ett klassiskt matkällarförråd. Från bostaden når du allt som Nyköping city har att erbjuda på behagligt promenadavstånd. För dig som pendlar är läget perfekt med både tåg och busstation inom nära räckhåll. Du tar dig även enkelt och snabbt ut på E4:an. I Högbrunn finns bl.a. Sunlight gym/restaurang, gymnasium, livsmedelsbutik, Biostaden, köpcentrum och idrottshall vid Gumsbacken. Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

  • Balkong
Jupitervägen 2, Stenkulla, Nyköpings kommun

Jupitervägen 2

Lägenhet
Stenkulla, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
945 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2
5 093 kr/mån
12 115 kr/m²

Välkomna till en rymlig trea i gott skick med en inglasad balkong med förmiddagssol! Lägenheten rymmer ett ordentligt kök, duschrum med kakel och klinker och tvättmaskin, vardagsrum samt två sovrum. På Jupitervägen bor du med livsmedelsbutik, buss, pizzeria och gym utanför porten. I närområdet finns skolor för alla åldrar. Promenadavstånd till Ekensberg med vårdcentral, apotek och tandvård. Här finns även vacker natur och motionsspår. För den aktiva är närheten till Hjortensbergsbadet och Rosvalla med idrottshallar, gym, bowling m.m helt klart uppskattat. Bra cykelvägar som enkelt tar dig till centrum på ca 10 min. Välskött Riksbyggen-förening om 18 bostadsrätter. Förråd, matkällare, cykelförråd samt tvättstuga i källarplan. Uteplats finns på innergården. Riksbyggen sköter såväl den ekonomiska förvaltningen som fastighetsskötseln. De sköter även gårdsmiljön och ser till att den är trivsam och fin året om. Gott om gratis 24-timmarsparkeringsplatser finns längs med gatan. Det finns en p-plats med motorvärmaruttag att hyra direkt från inflyttning!

  • Plus
  • Balkong
Morotstaden 20, Nävekvarn, Nyköpings kommun

Morotstaden 20

Radhus
Nävekvarn, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 395 000 kr
136 m²
5 rum
vån 1
4 269 kr/mån
10 257 kr/m²

Familjevänligt bostadsrättshus i två plan med ett tilltalande läge i omtyckta Morotstaden! Bostaden är belägen intill vackra Näveån, med promenadavstånd till hamnen, havet och bryggor. Genomtänkt planlösning där umgängesytorna är samlade på det välkomnande entréplanet. Här erbjuds vardagsrum, sovrum och ett kök med bra ytor och en trivsam matplats vid fönster. Från vardagsrummet nås en altan och den lagom stora tomten med ett förråd. En trappa upp finns 3 sovrum och en rymlig walk-in-closet. WC med tvättmaskin finns på entréplan och ett badrum med duschkabin och WC på övre plan. Radhuset ligger i en bostadsrättsförening om 43 lägenheter som drivs helt i egen regi. I föreningen finns bostadsrättsradhus i varierande storlekar och med lite olika byggår. Majoriteten är byggda 1976 men det finns även äldre byggnader. Åtgärder för att hålla föreningens hus i gott skick görs regelbundet och området upplevs som välhållet och trivsamt! I Nävekvarn bor man bra. För dig som värdesätter en närhet till hav och natur finns det mycket för dig att upptäcka och njuta av. Vacker skärgård för båtliv och fina naturområden som lämpar sig väl för vandring finns inpå knuten. På Hyttvallen, idrottsklubben NGIFs anläggning, finns fotbollsplaner, tennisplaner, elljusspår samt vintertid skidspår. I Nävekvarn har man som sagt en närhet till havet, på ett par minuter med cykel är du nere i hamnen. Där finns möjlighet till att hyra båtplats, uppställningsplats vintertid samt engagera sig i den lokala båtklubben NQBK som sköter gästhamnen och har segelbåts- samt kajaksektion för den med intresse för det. I hamnen finns också café, hamnkrog samt bensinmack. Systrarna Brådhe som driver cafét/hamnkrogen i hamnen har även en livsmedelsbutik som också är ombud för Apoteket, Systembolaget och Posten. I närheten finns också Magasinet Gula Kvarn som har trädgårdscafé och galleri sommartid samt ett bruksmuseum som visar upp gjutgods från tiden då Näfveqvarns bruk var aktivt. För dig med barn finns det förskola och skola upp till årskurs 6 i Nävekvarn. Högstadium finns inne i Nyköping dit det går buss med jämna mellanrum. Till Nyköping är det ca två mil, ca tre mil till Skavsta flygplats och ca 12 mil till Stockholm. Anmälan krävs till visning!

  • Uteplats

Visar alla 15