Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Josefine Karlsson

Josefine Karlsson

Om mig

Mitt mål är att leverera en mäklartjänst på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och rekommendationer! Du får en mäklare som tar din bostadsaffär på allvar, är kundfokuserad och lämnar ingenting åt slumpen. Jag lever för att överträffa förväntningarna och sätter högt värde i att göra allt i varje enskild affär. Varje försäljning är unik och jag anpassar arbetsmodellen efter dina behov. Mina kunder beskriver mig som kunnig, flexibel, positiv och alltid närvarande. Låt mig berätta mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vadaregången 44, Bryngelstorp, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår

Vadaregången 44

Radhus
Bryngelstorp, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 475 000 kr
106 + 15 m²
5 rum
153 m² tomt

Beläget på en lugn gata i ett barnvänligt område finns nu chansen att förvärva detta mysiga och charmiga radhus med bra planlösning och härlig atmosfär! Ett perfekt boende där entréplan rymmer ett fint och ljust kök från med gott om plats för matlagning och en praktisk tvättstuga. Vidare finns ett helkaklat och fräscht duschrum och ett vardagsrum som på ett smart sätt är avdelat till ett extra sovrum, samt utgång till takbeklädd uteplats i soligt söderläge. Övre plan erbjuder tre sovrum i bra storlekar och ett badrum. Fiber finns indraget och carport ingår i samfällighetsavgiften. Här bor du i ett attraktivt område perfekt för barnfamiljen med både förskolor, skolor och flera lekparker i närheten. Dessutom har du mysiga grönområden med vacker natur i närheten med närhet till havet och badplats vid Ängstugans café. Bra busskommunikation runt knuten, affär finns i närområdet och till Rosvalla eventcenter cyklar du på ca en kvart. Här kan du bo och trivas länge!

  • Energieffektiv
Frösängsvägen 42, Frösäng, Oxelösunds kommun

Frösängsvägen 42

Lägenhet
Frösäng, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
650 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 363 kr/mån
8 333 kr/m²

INGLASAD BALKONG - FIN UTSIKT - STABIL FÖRENING Här lockar en rymlig och genomgående trea på våning 2 i omtyckt område! Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till en härlig och inglasad balkong med ett lugnt läge och fri utsikt. Vidare finns ett trevligt kök med plats för matbord intill fönster, två sovrum i bra storlekar, samt ett helkaklat och fräscht badrum. I entréplan finns även förråd som hör till lägenheten. Här bor du i välskött förening med solceller, lusthus, samlingslokal och bastu. ComHem och fiber finns indraget. Utanför dörren möts du av lekplats, välskötta och grönskade gårdar. I Oxelösund bor du intill hav, skärgård och vacker natur. För den med intresse, finns gott om båtplatser att hyra genom Kustbostäder. Kort promenad till livsmedelsbutik och restaurang. Till Oxelösunds centrum och Järntorget är det ca 15 min till fots. Nära till SSAB. Här kan man bo och trivas länge!

  • Balkong
Jupitervägen 5, Stenkulla, Nyköpings kommun
  • Fre 3 maj kl 15:00
Jupitervägen 5, Stenkulla, Nyköpings kommun, bild 2
Jupitervägen 5, Stenkulla, Nyköpings kommun, bild 3

Jupitervägen 5

Lägenhet
Stenkulla, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/3
4 079 kr/mån
15 308 kr/m²

INGLASAD BALKONG - STABIL FÖRENING - EN HALV TRAPPA UPP Denna välplanerade trea med genomgående planlösning finns lättillgänglig endast en halv trappa upp på Jupitervägen 5 med ett bra läge i området. Ett trevligt boende som erbjuder ett generöst vardagsrum där möjligheten finns att möblera med både soffdel och matbord för den som önskar. I direkt anslutning finns den underbara inglasade balkongen med perfekt söderläge där solens strålar kan avnjutas under hela dagen. Ett fräscht kök från Puustelli med gott om arbetsyta, skåpförvaring och plats för matbord invid fönster mot innergården. Två väldisponerade sovrum och duschrum som är helkaklat och stambytt med tvättmaskin. Tvättstugan finns på andra sidan huskroppen och två källarförråd finns att nyttja en trappa ner i samma port som bostaden. Nära till förskola och skolor för alla åldrar, livsmedelsbutik, buss, pizzeria och gym. Från Stenkulla tar du dig till Nyköpings centrumkärna via fina gång och cykelvägar på ca 10 min cykeltur. För dig som gillar skogpromenader finns härlig natur och motionsspår i Ekensberg. I Ekensberg finns även vårdcentral och tandvård. För den aktiva är närheten till Rosvalla eventcenter och Hjortensbergsbadet helt klart uppskattat. Välkommen att göra ett besök i denna bostad som nu kan komma att bli ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Vikstugan Lillingehus 1, Lästringe, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår

Vikstugan Lillingehus 1

Fritidshus
Lästringe, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 195 000 kr
50 m²
2 rum
2 223 m² tomt

SJÖNÄRA - GÄSTSTUGA - ENPLANSHUS I lugnt och rofyllt område precis intill vattnet ligger detta välskötta fritidsboende med året-runt-standard där man kan hämta energi och finna ett lugn. Här finns även en separat gäststuga för övernattande gäster. Bostadshuset utgörs av ett ljust kök med matplats och öppen spis i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett mysigt sovrum och duschrum med tvättmaskin. Med sitt soliga söderläge kan du njuta av långa eftermiddagar och solnedgångar på altanen som har plats för matgruppen, grillen och loungemöblerna. Tänk dig att avsluta dagen med ett glas vin medan solen går ner över sjön Svarvaren. Gästhuset om ca 30 kvm erbjuder egen altan, vardagsrum med vacker utsikt, köksdel, sovrum och duschrum. Här bor du vackert med fin utsikt och ett soligt läge i det Sörmländska landskapet. Pendlaravstånd med närhet till E4:an mot Södertälje, Stockholm och Nyköping. Omgivningar är de bästa tänkbara med svampskogen inpå knuten och ett stenkast till sjön.

  • Plus
Nötuddsvägen 23, Jogersö, Oxelösunds kommun

Nötuddsvägen 23

Fritidshus
Jogersö, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
6 750 000 kr
108 m²
5 rum
3 253 m² tomt

HAVSUTSIKT - BÅTPLATS - SYDVÄSTLÄGE Det är med stolthet vi presenterar denna vackert belägna fastighet med toppenläge på attraktiva Jogersö! Med havet och naturen som närmsta granne finner du detta drömboende där enastående havsutsikt breder ut sig som en målning utanför fönstren och skapar en känsla av lugn och ro. Ett charmigt fritidshus där möjlighet att bosätta sig permanent fungerar alldeles utmärkt. Fastigheten har tre byggnader där bostadshuset erbjuder en trevlig planlösning med två generösa vardagsrum, två sovrum i bra storlekar, ett ljust kök med harmonisk havsutsikt samt ett duschrum med bastu. Här finner du även tre eldstäder och flera insynskyddade uteplatser i perfekta sollägen. Utöver bostadshuset finns en fint belägen gäststuga om 30 kvm, perfekt när familj och vänner är på besök. På fastigheten finns också ett garage med ett inrett gästrum till. Ett otroligt läge där man har ostörd havsutsikt och sol från morgon till kväll på den generösa tomten. Kommunalt V/A och fiber är indraget. Här erbjuds du ett sällsynt naturskönt läge där båtplats och badvik finns ett stenkast från huset. Närhet till Nyköping - Skavsta Flygplats ca 15-20 min och dryga timmen till Stockholm.

Måsvägen 6, Rosenkälla, Nyköpings kommun
Måsvägen 6, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 2
Måsvägen 6, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 3

Måsvägen 6

Villa
Rosenkälla, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
4 250 000 kr
125 + 125 m²
8 rum
760 m² tomt

FÖR DEN STORA FAMILJEN - POPULÄRT OMRÅDE Äntligen - Nu erbjuds en friköpt villa belägen i barnvänliga och attraktiva området Rosenkälla. Huset är välplanerat och omges av en plan, lekvänlig och uppvuxen trädgårdstomt. Härifrån har barnen en kort promenad till Rosenkällaskolan. Fantastiskt generösa sociala ytor på entréplan, bestående av fyra sovrum i bra storlekar, ett ljust kök med en intilliggande charmigt matrum, rymligt vardagsrum där den öppna spisen med insats blir en naturlig samlingspunkt för mysiga kvällar och utgång till uteplats i härligt sydvästläge, samt ett badrum och en gästtoalett. Källarplan erbjuder en mysig gillestuga, separat ingång med eget kök - vilket möjliggör ett hemmakontor eller för den som driver eget företag och vill kunna ha sin praktik hemma. Vidare finns ett sovrum/kontor, ett stort hobbyrum, tvättstuga, duschdel och bastu, samt mycket bra förvaringsmöjligheter. Huset har dessutom ett garage med förrådsdel. Fiber är indraget. Här bor du i ett lugnt och fridfullt område samtidigt som du har närhet till centrum, förskolor, skolor, multisporthall, möjlighet till bad vid området Ängstugan, härliga promenadstråk finns i närområdet. Matvarubutiken "Humlan" finns ca 200 m bort. Cykelavstånd till det fantastiska naturområdet Labro ängar. Bra busskommunikation finns precis runt knuten. Detta är en bostad för hela familjen att bo och trivas i!

  • Premium
Brunnsgatan 60A, Väster, Nyköpings kommun

Brunnsgatan 60A

Lägenhet
Väster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 395 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 1/5
4 826 kr/mån
28 683 kr/m²

CENTRALT - TOPPRENOVERAD - STABIL FÖRENING Nu erbjuds möjligheten att köpa denna drömbostad! Centralt belägen på attraktiva Väster ligger denna underbara bostad med utmärkt planlösning och fönster i tre väderstreck. Genomgående renoverad lägenhet med exklusiva materialval, fräscha ytskikt och behagliga färgval! Öppen planlösning mellan vardagsrummet med fransk balkong och det fantastiska köket. Vidare finns två sovrum i bra storlekar, varav det ena har utgång till mysig uteplats mot lugn innergård. Det nyrenoverade badrummet har tvättpelare och inger en lyxig känsla med skön golvvärme. En modern tvättstuga finns även att tillgå i markplan i huset bredvid. Trevlig boendemiljö där du som medlem har tillgång till en sommartid lummig innergård med utemöbler, samlingslokal och förråd. Här bor du i välskött och attraktiv förening med god ekonomi som har hobbyrum och tillgång till inhägnat garage, till dessa är det separat kö. Här bor man bra med alla krav på bekvämligheter uppfyllda med endast ett stenkast till shoppinggata, mataffär, restauranger och nöjen. För dig som pendlar är läget optimalt med kort promenad till både tåg och busstation. Härifrån får du definitivt ta del av det bästa av två världar - ett bekvämt anpassat boende mitt i centrum och samtidigt ett hem som känns lugnt och ostört. Här kan man trivas och bo länge!

  • Uteplats
  • Hiss
Oveslund 1, Vrena, Nyköpings kommun

Oveslund 1

Villa
Vrena, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 875 000 kr
123 + 123 m²
6 rum
1 051 m² tomt

LÄGE - SOCIALA YTOR - ROGIVANDE TRÄDGÅRD Drömmer du om ett avskilt läge? Då är detta din chans att förverkliga din vision! Välkommen till ditt nästa projekt - ett hus som bär på stora möjligheter! Här ges du chansen att skapa ditt drömboende. Beläget intill den fridfulla skogen, omfamnas du av naturens lugn med rogivande utsikt. Huset har en stor välkomnande altan i sydvästläge som bjuder in till entréplanet som erbjuder ett rymligt vardagsrum i vinkel tillsammans med ett hemtrevligt kök och utgång till altan under tak med skön morgonsol. Vinkelrummet går att dela av för att få ytterligare ett sovrum vid behov. Vidare finns tre sovrum i bra storlekar, ett äldre badrum och gästtoalett. Källaren ger dig en gillestuga med eldstad, tvättstuga, duschdel med bastu, ett sovrum och mycket extra yta till förvaring och intressen. Standarden är äldre och visst renoveringsbehov föreligger, så man får möjlighet att forma sin bostad efter egen smak. Bergvärme installerat. Omgivningen är en dröm för naturälskare och friluftsentusiaster. Här kan du njuta av lugnet och friden som bara en avlägsen plats kan erbjuda. I området finns möjlighet till fiske, bad och vackra promenadstråk. Ca. 25 minuter in till Nyköping och ungefär lika långt till Flen och Katrineholm. Missa inte chansen att förvandla detta hus till din drömtillvaro!

Periodgången 5A, Öster, Nyköpings kommun

Periodgången 5A

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 895 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/5
6 069 kr/mån
27 464 kr/m²

NÄRA ÅN - TVÅ UTEPLATSER - TVÅ TOALETTER Ta chansen att bli ägare till denna underbara trea med två generösa uteplatser och ett härligt hörnläge som ger extra mycket ljusinsläpp! Tack vare det fina hörnläget flödar det in naturligt ljus som skapar en härlig känsla i bostaden. Den öppna planlösningen skapar en generös rymd där kök och vardagsrum flyter naturligt ihop. Detta är den perfekta platsen att umgås med familj och vänner. Bostaden erbjuder två sovrum i bra storlekar, varav det ena erbjuder utgång till en generös uteplats i soligt söderläge. Utöver det finns ett badrum med tvättavdelning, samt även en gästtoalett. Här bor du granne med Nyköpingsån i ett nytt hem nära naturen. Denna bostad har ett strategiskt läge med närhet till tågstationen vilket erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter. Dessutom är du endast en kort promenad från Nyköpings centrumkärna och allt som staden har att erbjuda. Ett stenkast ifrån fina motions- och promenadstråk längs ån och i naturreservatet Hållet. Det är något speciellt med att flytta in i en lägenhet där ingen bott förut. Med moderna materialval och ljusa ytskikt kan du räkna med att din vardag blir både enklare och mer behaglig och du slipper tänka på dyra renoveringskostnader. Här kan du verkligen känna att du har hittat ditt drömhem!

  • Uteplats
  • Hiss
Kajakvägen 1, Femöre, Oxelösunds kommun

Kajakvägen 1

Lägenhet
Femöre, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
5 267 kr/mån
23 618 kr/m²

HÖRNLÄGE - TVÅ KLÄDKAMMARE - OMTYCKT OMRÅDE Drömbostad på vackra Femöre nära havet! Här har du chansen att bli den allra första ägaren till denna välplanerade gavellägenhet som är bekvämt belägen på första våningen! Här kan du att njuta av modern design, fräscha ytskikt och sociala samvaroytor. Invändigt möts du av en fin öppen yta mellan kök och vardagsrum där den välplanerade planlösningen gör det enkelt att möblera med soffgrupp och matplats. Två sovrum i bra storlekar och en ett generöst badrum med tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta erbjuder bostaden två praktiska klädkammare och en generös balkong med skön morgon och förmiddagssol. I föreningen finns en fräsch övernattningslägenhet att hyra för övernattande gäster. Tv-utbud och internet ingår i avgiften! Här bor du på attraktiva Femöre med natur och skärgård inpå knuten. Det bekväma boendet i denna nyligen producerade lägenhet är svårt att slå. Att få vara den första och skapa ett trivsamt hem där inget behöver fixas är något många drömmer om. Nu har du chansen!

  • Hiss
Lingonvägen 11, Peterslund, Oxelösunds kommun
  • Tis 14 maj kl 16:00
Lingonvägen 11, Peterslund, Oxelösunds kommun, bild 2
Lingonvägen 11, Peterslund, Oxelösunds kommun, bild 3

Lingonvägen 11

Radhus
Peterslund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 475 000 kr
124 m²
5 rum
202 m² tomt

INGLASAT UTERUM - OMTYCKT OMRÅDE - MOT ALLMÄNNING Äntligen kan vi presentera detta fantastiska radhus i populärt och familjevänligt område! Huset ligger perfekt placerat med baksida mot allmänning och har genomgått fleratlet renoveringar senaste åren med fräscha ytskikt. Entréplan erbjuder möblerbar hall med snyggt klinkergolv, ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till det mysiga inglasade uterummet och altan. Snyggt och tidlöst kök med gott om plats för matbord och stolar gör detta till en central plats för hela familjen att samlas på. Vidare finns ett sovrum, ett ljust badrum, samt en fin tvättstuga med klinkergolv och skön golvvärme. Övre plan erbjuder tre sovrum med charmiga fönsterkupor belägna mot tomtens lugna baksida, ett badrum, förråd och en rymlig klädkammare. Fiber finns indraget och garageplats i länga ingår i samfällighetsavgiften. Lugnt område perfekt för barnfamiljen med både förskolor, skolor och flera lekparker i närheten. Dessutom har du mysiga grönområden med vacker natur i närheten med närhet till havet, skärgård och fina badplatser. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan det här vara möjligheten du har väntat på. Detta är en bostad för hela familjen att bo och trivas i!

  • Premium
Sländstigen 9, Bryngelstorp, Nyköpings kommun
Sländstigen 9, Bryngelstorp, Nyköpings kommun, bild 2
Sländstigen 9, Bryngelstorp, Nyköpings kommun, bild 3

Sländstigen 9

Villa
Bryngelstorp, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
4 575 000 kr
112 + 110 m²
7 rum
1 181 m² tomt

ATTRAKTIVT OMRÅDE - SOCIALA YTOR - KAMIN På lugn gata i barnvänligt område finns nu chans att bli ägare av denna charmiga tegelvilla i attraktiv boendemiljö! Huset är välskött och har de senaste åren genomgått flertalet renoveringar. Insidan bjuder på trevliga sociala ytor där vardagsrum och ett nyligen renoverat kök utgör kärnan i bostaden. Köksdelen är stilrent utformad med modern inredning, all önskvärd utrustning och yta för att kunna leverera härlig matlagning. Sällskapsytan förlängs av ett inglasat uterum i sydvästläge, där man kan njuta under sommarhalvåret. På entréplan finner vi även tre sovrum i bra storlekar, ett helkaklat badrum och en gästtoalett. Källarplan erbjuder en mysig gillestuga med kamin som ger den där extra mysfaktorn i huset. Här finns även tvättstuga, två gästrum, separat utgång mot tomten, samt mycket gott om förvaringsutrymmen. Här finns alla möjligheter att anpassa antalet rum efter behov. Perfekt för såväl lilla som stora familjen, allt som behövs för ett praktiskt familjeliv. Fiber och fjärrvärme finns indraget. Bilen parkerar du smidigt i garaget med elbilsladdare eller på uppfarten. Läget i området är verkligen tilltalande där tomten som omger huset består av lättskötta ytor med en kombination av trädgård och berg, optimalt för både lek och avkoppling. Här bor du med närhet till vackra naturreservatet Labro ängar och badplats vid Ängstugans café. Promenadavstånd till förskolor och Bryngelstorpskolan. Regelbunden busskommunikation, affär finns i närområdet och till Rosvalla eventcenter cyklar du på ca en kvart.

  • Premium
Periodgången 7, Öster, Nyköpings kommun

Periodgången 7

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 495 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/3
4 408 kr/mån
36 159 kr/m²

PRECIS INTILL ÅN - GENERÖS TAKHÖJD - INDUSTRIELL KÄNSLA Nu finns äntligen chansen att förvärva denna fantastiska bostad utöver det vanliga med oslagbar vy på första parkett mot Nyköpingsån! Här möts du av en otrolig rymd tack vare den generösa takhöjden och industriella ytskikt med en modern och stilren touch. En unik atmosfär som skapar en storslagen och avslappnad känsla. Välkomnande entré där det höga taket genast ger ett intryck av rymd och ljus vilket ger lägenheten en luftig atmosfär. Här disponerar du en yta om 69 utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på ett charmigt vardagsrum i delvis öppen planlösning mot det ljusa köket, ett väl tilltaget sovrum med bra förvaring i höga skåp med skjutdörrar, samt ett fräscht och helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Det som verkligen lyfter denna bostad är den stora balkongen vänd mot ån och naturreservat som ger dig som boende skön kvällssol. Ett rymligt förråd finns även på samma våningsplan intill lägenheten. Här bor du i den gamla industribyggnaden Spinnerskan som på tidigt 1900-tal användes som bomullsspinneri, 2017 byggdes huset om till bostäder. Brf Spinnerskan är en populär och stabil förening som har ett perfekt läge med närhet till tågstationen, centrum och vackra promenadsstråk längs ån och naturreservatet Hållet. Föreningen har dessutom en gemensam takterrass om 230 kvadratmeter som finns högst upp i huset med bästa solläge, fantastisk utsikt med flera utemöbler och grill. Här får du det bästa av båda världar med karaktär och charm från det gamla och samtidigt en modern standard. Välkommen till ett boende som inte lämnar något att önska!

  • Balkong
  • Hiss
Alstigen 18, Frösäng, Oxelösunds kommun

Alstigen 18

Lägenhet
Frösäng, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
475 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 901 kr/mån
8 482 kr/m²

INGLASAD BALKONG - FIN UTSIKT - STABIL FÖRENING Här lockar en rymlig och genomgående lägenhet på högsta våningen! Bostaden erbjuder en rymlig och möblerbar hall med en praktsik klädkammare, ett trevligt kök och ett stort vardagsrum och som har en direkt anslutning till den härligt inglasade balkongen i härligt västläge med rogivande utsikt mot den fina innegården med lek- och grillplats. Vidare finns ett sovrum i bra storlek, samt ett helkaklat och fräscht badrum med tvättmaskin. Här bor du i välskött förening med samlingslokal och övernattningslägenhet. Utanför dörren möts du av lekplats, välskött och grönskade innegård. I Oxelösund bor du intill hav, skärgård och vacker natur. För den med intresse, finns gott om båtplatser att hyra genom Kustbostäder. Kort promenad till livsmedelsbutik och restaurang. Nära till SSAB. Här kan man bo och trivas länge!

  • Plus
  • Balkong
Ringvägen 37 C, Öster, Nyköpings kommun

Ringvägen 37 C

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 195 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 223 kr/mån
24 141 kr/m²

TRÄGOLV - GENERÖS TAKHÖJD - BALKONG På omtyckta Öster hittar ni denna charmiga tvåa med generös takhöjd och vackra trägolv! Här får du det bästa av båda världar med karaktär och charm från det gamla och samtidigt en modern standard. Välkomnande entré där det höga taket genast ger ett intryck av rymd och ljus vilket ger lägenheten en luftig atmosfär. Lägenheten är belägen på andra våningen med fönster i två väderstreck och fördelar sig över ett ljust kök, rymligt vardagsrum, sovrum i bra storlek med garderob och ett fräscht stambytt duschrum. Det som verkligen lyfter denna tvåa är balkongen i soligt sydvästläge. Här bor du i genomgående fint skick med 40-talscharm! En trivsam och attraktiv boendemiljö med närhet till det mesta för en bekväm vardag. Härifrån är det promenadavstånd till all önskvärd service, hamnen som sommartid blomstrar med mysiga caféer, restauranger och den natursköna strandpromenaden längs med Stadsfjärden. I närområdet finns Rosvalla Eventcenter med ex gym, ishall, bowling och restaurang.

  • Balkong
Brandkärrsvägen 130, Brandkärr, Nyköpings kommun

Brandkärrsvägen 130

Lägenhet
Brandkärr, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
850 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/6
4 025 kr/mån
12 879 kr/m²

HELRENOVERAD - HISS - INGLASAD BALKONG Totalrenoverad tvåa med perfekt gavelläge som ger ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Bekvämt belägen på andra våningen i en fastighet med hiss finns denna fina bostad med utmärkt planlösning! Lägenheten erbjuder fräscha ytskikt, genomgående snyggt laminatgolv och spotlights i samtliga rum. Det första som möter oss i denna tvåa är en hall med goda avhängningsmöjligheter och en rymlig walk-in-closet med förråd. Vidare finns ett fräscht och helkaklat badrum, ett ljust kök med moderna vita skåpsluckor. Rymligt sovrum och ett charmigt vardagsrum med ett extra fönster tack vare gavelläget och utgång till mysig inglasad balkong i sydostläge. Här bor du i en välskött och omtyckt förenineg som inbjuder till gemenskap och aktivitet om så önskas. I avgiften ingår bl.a. internet och ett parkeringstillstånd. Föreningen tillämpar preliminär el som avläses en gång per år. Som boende i området har du matvarubutiker, skolor, systembolag, apotek och övrig service inom nära räckhåll. För den aktiva är närheten till Hjortensbergsbadet och Ekensberg för aktivitet och friluftsliv klart uppskattat. Kollektivtrafik som regelbundet tar dig till centrum och det är enkelt att ta sig ut på E4:an.

  • Balkong
  • Hiss
Runebergsgatan 33B, Östra Villastaden, Nyköpings kommun

Runebergsgatan 33B

Lägenhet
Östra Villastaden, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
875 000 kr
49,6 m²
1 rum
vån 4/4
3 171 kr/mån
17 641 kr/m²

MAGISK UTSIKT - STOR ETTA - ATTRAKTIVT OMRÅDE Högst upp i huset med rogivande utsikt över himmel och takåsar presenteras denna optimalt planerade lägenhet! Mitt i hjärtat av idylliska Östra Villastaden hittar ni denna charmiga etta beläget helt utan insyn. Här disponerar du en yta om 49 utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på ett rymligt rum med en fransk balkong och plats för både soffa och sovhörna, ett charmigt äldre kök och ett fräscht stambytt badrum med skön golvvärme. Det som verkligen lyfter denna etta är den magiska utsikten över Östra Villastadens mysiga kvarter, kan du njuta hela dagen med utsikt över himmel och takåsar. Gångavstånd till centrumkärnan får du på ett naturligt sätt en bekväm vardag med närhet till butiker, restauranger, kultur och nöjen. Härifrån är det även nära till natur och motionsspår vid Ekensberg och Hållet och bra kommunikationer.

Babordsvägen 18, Skeppsvik, Nyköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Babordsvägen 18, Skeppsvik, Nyköpings kommun, bild 2
Babordsvägen 18, Skeppsvik, Nyköpings kommun, bild 3

Babordsvägen 18

Fritidshus
Skeppsvik, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 650 000 kr
115 m²
4 rum
1 281 m² tomt

Strax utanför Nyköping i det natursköna Skeppsvik finner ni detta charmiga hus som är inflyttningsklart, beläget på en lugn återvändsgata med närhet till havet! Här på Babordsvägen 18 välkomnas du till ett boende där möjlighet att bosätta sig permanent fungerar alldeles utmärkt! Huset har genomgått stora renoveringar och tillbyggnad senaste åren och erbjuder tre sovrum i bra storlekar, ett ljust och nyligen renoverat kök med köksö och generös takhöjd intill ett charmigt vardagsrum med utgång till altan i söderläge, samt ett helkaklat och nyrenoverat (2023) duschrum och gästtoalett (2023). Utöver det finns ett praktiskt garage med goda förvaringsmöjligheter och en gäststuga med altan. Bostaden är omgivet av både trädgårdstomt och natur, perfekt för utomhusaktiviteter och lek. Denna pärla erbjuder den ultimata avkopplingen och en möjlighet att komma bort från stress, endast 1 h 20 min med bil från Stockholm. Promenad eller cykelavstånd till strand och Nävekvarn. Möjlighet till båtplats i området eller i sommaridyllen Nävekvarn där även café, mataffär mm finns. 25 km till Kolmårdens djurpark och 25 km till Nyköpings golfklubb med 2 st 18-hålsbanor i toppklass. Utöver dessa resmål har även naturen mycket att bjuda på i området. Sörmlandsleden finns ett stenkast ifrån huset, Nävekvarnsslingan, Nävsjön och Simonsberget i Koppartorp. Vintertid finns det även längdspår i Nävekvarn och möjlighet till skridskoåkning.

  • Premium
Jägarvägen 13, Sunda, Oxelösunds kommun

Jägarvägen 13

Villa
Sunda, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 995 000 kr
119 + 3 m²
5 rum
324 m² tomt

LUGN ÅTERVÄNDSGATA - 4 SOVRUM - OMTYCKT OMRÅDE Beläget på en lugn återvändsgata i ett barnvänligt område finns nu chansen att förvärva detta charmiga parhus med bra planlösning och härlig atmosfär! Ett perfekt boende där entréplanet bjuder in till en välkomnande hall med nyligen renoverad och fin gästtoalett. Ett stilrent och klassiskt kök från 2018 med påkostad komposit och gott om plats för matlagning och middagssällskapet. Vardagsrummet erbjuder generösa fönsterpartier som bjuder på vackert ljusinsläpp och skapar en trevlig rymd. Utöver detta finns fyra sovrum i bra storlekar, ljust badrum och en praktisk tvättstuga. Fiber indraget, egen uppfart med elbilsladdare, insynsskyddad tomt med baksida mot skogsparti! Baksidan erbjuder både trätrall att avnjuta härliga sommardagar samt gräsmatta där barn eller husdjur kan springa fritt och leka. Lugnt område perfekt för barnfamiljen med närhet till skola, förskola, en nybyggd lekplats, vackra promenadstråk, fina grönområden, havet, matbutik och även bra kommunikationer. Här är det lätt att trivas!

Industrigatan 13A, Högbrunn, Nyköpings kommun

Industrigatan 13A

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 955 kr/mån
20 603 kr/m²

GAVELLÄGE - BALKONG - NÄRA TÅGSTATION Med ett lugnt och attraktivt läge finns denna fina bostad med utmärkt planlösning tack vare det populära gavelläget! Här finner ett stilrent hem som smakfullt renoverats senaste åren med fräscha ytskikt. Bostaden får ett fint ljusinsläpp via tre väderstreck som bidrar till att lägenheten känns ljus och rymlig. Det första som möter oss i denna tvåa är en hall med en praktisk klädkammare. Vidare finns ett modernt och ljust kök med plats för matbord och stolar intill fönster. Ett rymligt vardagsrum med burspråk och utgång till mysig balkong i soligt sydvästläge. Stort sovrum med fri utsikt och bra förvaringsmöjligheter i garderober, samt ett fräscht och stambytt duschrum med tvättmaskin. Här bor du i en förening med samlingslokal och övernattningsrum! Från bostaden når du allt som Nyköping city har att erbjuda på behagligt promenadavstånd. För dig som pendlar är läget perfekt med både tåg och busstation inom nära räckhåll. Du tar dig även enkelt och snabbt ut på E4:an. I Högbrunn finns bl.a. Sunlight gym/restaurang, gymnasium, livsmedelsbutik, biostaden, köpcentrum och idrottshall vid Gumsbacken. Här kan du bo och trivas länge!

  • Balkong
Vivesta BRASSTORP 24, null, Oxelösunds kommun

Vivesta BRASSTORP 24

Fritidshus
Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
3 995 000 kr
70 + 30 m²
3 rum
800 m² tomt

HAVSUTSIKT - NÄRA BADPLATS - VINTERBONAT Ett charmigt och stilrent fritidsboende med otrafikerat och havsnära läge i idylliska och omtyckta Vivesta! Här är en del av Brasstorps husägarförening ek.för. som äger marken. Huset är högt beläget med en underbar trädgårdstomt och här välkomnas du av vacker utsikt mot havet. Inbjudande hall öppnar upp sig mot kök och vardagsrum med stora fönsterpartier och dubbeldörrar mot altan som erbjuder fridfull havsutsikt. På den generösa altanen kan du njuta av frisk havsluft och spektakulära solnedgångar. Det är den perfekta platsen att koppla av med en god bok, umgås med vänner och familj eller bara låta tankarna vandra. Vidare finns två sovrum, varav det ena har öppen spis med insats. Här hittar vi även ett ljust duschrum med tvättmaskin. På fastigheten finns ett mycket trivsamt gästhus med egen uteplats, två sovrum och ett fräscht badrum, samt ett praktiskt förråd med plats för trädgårdens alla redskap. Kommunal VA och fiber via stadsnätet finns. För dig som gillar lugn och ro och närhet till grönområden är attraktiva Vivesta verkligen helt rätt ställe att ha ett fritidsboende på. Här finner du bland annat strandpromenad, vackra grönområden och badplats. Nyköping - Skavsta flygplats. ca 20 min. Till Stockholm ca 75 min.

Kajakvägen 1, Femöre, Oxelösunds kommun

Kajakvägen 1

Lägenhet
Femöre, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/5
4 057 kr/mån
34 259 kr/m²

HAVSNÄRA - SÖDERLÄGE - INGLASAD BALKONG Drömmer du om ett hem där ljuset flödar genom rymliga ytor, där du kan njuta av närhet till havet? Då är detta ditt tillfälle att hitta det perfekta boendet! Högt upp på berget hittar du denna tysta och moderna tvåa med genomtänkt design och en rymlig inglasad balkong i soligt söderläge! Lägenheten har en elegant design med en rymlig och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för soffa och matgrupp. Sovrummet är lugnt beläget mot trädtopparna och gott om plats för dubbelsäng. Ett helkaklat och rymligt duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du bekvämt i en fastighet med hiss och en övernattningslägenhet. Med närhet till havet kan du enkelt ta promenader med natur och skärgård inpå knuten intill vackra Sörmlandsleden och klippbad. En underbara ö som till stor del är ett naturreservat. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kajakvägen 3, null, Oxelösunds kommun

Kajakvägen 3

Lägenhet
Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 875 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/4
4 436 kr/mån
30 242 kr/m²

VACKER UTSIKT - HÖGST UPP - HISS Här erbjuds du att köpa en fräsch hörnlägenhet vars utmärkta planlösning skapar ypperliga förutsättningar att bo bra och bekvämt med stilrena detaljer och materialval! Denna underbara 2:a ligger majestätiskt högst upp i ett elegant bostadshus med en förtrollande utsikt. När du kommer in i det kombinerade vardagsrummet och köket möts du av en ljuvlig utsikt över tallar och bergsknallar. Det som verkligen tar andan ur dig är den generösa balkongen som sträcker sig ut från vardagsrummet. Här kan du njuta av en morgonkaffe med solens första strålar fram till sen lunch eller av en romantisk solnedgång över havet. Här umgås man gärna med familj och vänner. Denna bostad har verkligen det bästa av två världar – den lugnande energin från havet och en fridfull tillflyktsort högst upp i huset. Med närhet till havet kan du enkelt ta promenader med natur och skärgård inpå knuten intill vackra Sörmlandsleden och klippbad. En underbara ö som till stor del är ett naturreservat. Ta chansen att flytta in i en lägenhet som fortfarande känns som ny!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 23