Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Michael Lundholm

Michael Lundholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Branders väg 67, Västerljung, Trosa kommun

Branders väg 67

Radhus
Västerljung, Trosa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trosa
2 995 000 kr
107 m²
4 rum
321 m² tomt

Välkommen till Branders Väg 67 i hjärtat av Västerljung. Genomgående fräscha ytskikt och renoverat kök och badrum. Bostaden består av rymlig hall med förvaring, trevligt kök med ordentlig matplats, vardagsrum med möjlighet till ett ytterligare sovrum, 2 rymliga sovrum på övre plan samt badrum på båda planen. Trevlig trädgård med grönytor, vackra planteringar, stor altan i sydväst läge, inglasat uterum. Detta är ett drömboende för den som vill kunna flytta rakt in utan att behöva göra någonting annat än att njuta av ett perfekt boende, vackra grönytor och generösa sällskapsytor inne som ute. Här bor ni i ett familjevänligt område med närhet till förskola och skola upp till årskurs 6. Kommunikationer med buss ca 5 minuters gångpromenad från bostaden. Välkommen att anmäla er till visning!

Arrendegången 34, Trosa, Trosa kommun

Arrendegången 34

Radhus
Trosa, Trosa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trosa
3 495 000 kr
115 m²
4 rum
177 m² tomt

Välkommen till Arrendegången 34 i hjärtat av Trosa, där detta charmiga radhus bjuder in till ett bekvämt och trivsamt boende för hela familjen. Stig in genom dörren och möts av en rymlig hall som genast välkomnar dig hem. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor, vilket bidrar till en organiserad och välkomnande entré. Det välinredda köket är en dröm för den matlagningsintresserade med sina generösa arbetsytor och utrymme för en ordentlig matgrupp. Här kan du skapa kulinariska mästerverk medan familj och vänner samlas för trevliga middagar och samtal. I det luftiga och inbjudande vardagsrummet kan du koppla av och njuta av lugnet. Det inglasade uterummet förlänger säsongen och ger möjlighet till avkoppling året om, medan den angränsande altanen bjuder in till grillkvällar och soliga frukostar. Badrummen är smakfullt helkaklade och utrustade med golvvärme för extra komfort på både övre och nedre plan. Här kan du njuta av avkopplande stunder i en stilren miljö. På övre planet finns tre välplanerade sovrum som erbjuder gott om plats för en växande familj eller gäster. Här finns möjlighet till god nattsömn och avkoppling efter en lång dag. I samfälligheten ingår parkering och garage, vilket gör det smidigt att ta hand om bilen och eventuell extra förvaring. Området runt Arrendegången 34 är perfekt för familjer, med närhet till förskola, skola och idrottshall. En kort promenad tar dig till det livliga torget där du kan njuta av caféer, restauranger och lokala butiker. Matvarubutiker och kommunikationer finns också inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagen både enkel och bekväm. Välkommen till ditt nya hem där bekvämlighet, trivsel och gemenskap möts på bästa sätt!

  • Plus
Vattenpassgränd 1, Trosa, Trosa kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Vattenpassgränd 1

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trosa
2 095 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 015 kr/mån
34 344 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som närmast strålar i nyskick och bjuder på enastående kvalitet i varje detalj. Med påkostade materialval och en modern öppen planlösning blir varje steg här en ren fröjd. Stig in genom dörren till denna underbara lägenhet och välkomnas av en hall som genast ger ett inbjudande intryck. Med vackert klinkergolv och gott om förvaring i en garderob med smidiga skjutdörrar får du en praktisk och stilren entré till ditt nya hem. Hallen möts upp av det rymliga vardagsrummet där köket förenas i en smidig symbios av design och funktionalitet. Här är det inget problem att bjuda in det stora sällskapet för både matlagning och umgänge. Med högt i tak och generösa fönsterpartier badar rummet i naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär som välkomnar dig hem. Sovrummet är rogivande och rymmer en dubbelsäng med bekvämlighet. Dessutom finns gott om förvaring i garderoberna för att hålla ordning och reda. Smakfullt inrett badrummet med golvvärme och en praktisk tvättavdelning, vilket gör vardagsrutinerna till en behaglig upplevelse. Här finns allt du behöver för att skapa ditt drömhem och njuta av elegansen som denna lägenhet erbjuder. Bostaden har alla bekvämligheter du kan önska, med hiss, kallförråd, fiber, gemensam tvättstuga och möjlighet till parkering, antingen på parkeringsplatser eller i en bekväm carport. I avgiften ingår även värme och kallvatten. Innergården är en charmig plats att koppla av, med egen park och mysiga hängout-områden. Läget är oslagbart - mitt i ett expansivt område där det "nya" Trosa växer fram. Närhet till förskola, skola, kommunikationer och matvaruhandel gör vardagen enkel och smidig. Med 10-15 minuters promenad når du Torget och Trosa hamn. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Solberga Björkvalla, Vagnhärad, Trosa kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Solberga Björkvalla

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trosa
3 995 000 kr
145 + 105 m²
6 rum
2 485 m² tomt

Trevlig familjevilla strax utanför Vagnhärad, där det lantliga lugnet möter modern komfort. Denna generösa bostad om 145 kvm bjuder in till ett liv i harmoni och bekvämlighet. Med sin oslagbara belägenhet inom cykelavstånd till kommunikationer och skolor, är denna pärla perfekt för den aktiva familjen som vill kombinera närheten till naturen med bekvämligheten av stadslivet. Det första som möter dig är det rymliga och välutrustade köket, vars renoverade ytor och moderna apparater gör matlagningen till en njutbar upplevelse för hela familjen. Här finns gott om plats för både förvaring och kreativitet, och den öppna planlösningen skapar en känsla av gemenskap och samvaro. En stor matplats för hela familjen finns också här, perfekt för gemensamma måltider och sköna stunder tillsammans. Stig sedan in i det ljusa och luftiga vardagsrummet där öppen planlösning skapar en känsla av oändlig rymd och gemenskap. Med en eldstad för mysiga kvällar framför den värmande brasan. Upplev lugnet och skönheten i omgivningarna från det inglasade uterummet, där du kan njuta av den vackra fria vyn över böljande ängar året om, oavsett väder. På souterrängplanet väntar ett allrum och sovrum som erbjuder extra utrymme för lek, hobbyverksamhet eller avkoppling. Souterrängplanet har även en egen entré perfekt för familjen med äldre barn eller den familj som driver verksamhet. Denna villa är inte bara vacker och funktionell, den är även energieffektiv och miljövänlig med uppvärmning via luft/vattenvärmepump samt två luft/luftvärmepumpar, vilket både ger en behaglig inomhusmiljö året om och bidrar till lägre energikostnader. Välkommen hem!

  • Plus
Stigarvägen 6, Marieberg, Nyköpings kommun

Stigarvägen 6

Villa
Marieberg, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
5 995 000 kr
159 + 123 m²
7 rum
675 m² tomt

Välkommen till Stigarvägen 6 intill Nyköpingsån - en fantastiskt putsad villa som erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och läge. Denna pärla är belägen bara ett stenkast från Nyköpings centrala delar. Med en imponerande totalyta om 282 kvadratmeter erbjuder denna villa generöst med utrymme för hela familjen att trivas och växa. Här finns gott om utrymme för både avskildhet och gemensamma aktiviteter. Det nyare köket är en kulinarisk dröm som erbjuder både funktionalitet och stil. Med moderna apparater och smarta lösningar kan du utforska dina matlagningsfantasier och skapa minnesvärda måltider för dina nära och kära. De fräscha badrummen ger en touch av lyx och komfort till din vardag. Här kan du njuta av avkopplande stunder och enkelhet när du förbereder dig för dagen eller slappnar av efter en lång dag. Utöver köken och badrummen ovan finns även vardagsrum, matrum, 4-5 sovrum och gillestuga med eldstad. Den här villan är också utrustad med bergvärme och fiber, vilket ger både hållbarhet och snabb internetuppkoppling för att tillgodose alla dina moderna behov. Du kan njuta av en energieffektiv livsstil samtidigt som du är uppkopplad och redo att arbeta eller koppla av i den digitala eran. Läget är helt enkelt enastående! Med Nyköpingsån som granne får du en naturskön utsikt och tillgång till pittoreska promenader längs vattnet. Samtidigt är det bara en kort promenad till Nyköpings centrala delar, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och underhållningsmöjligheter. För barnfamiljer är närheten till förskolor och skolor en stor fördel, vilket gör det enkelt att ta hand om barnens utbildning och dagliga rutiner. För den som gillar friluftsliv finns många vackra promenadstråk både längs ån och i det intilliggande naturreservatet Hållet. Garaget erbjuder både skydd för din bil och extra förvaringsutrymme för cyklar och verktyg, här är elport som kan styras via fjärrkontroll eller fingeravtrycksläsare. Med trevlig och lummig trädgårdstomt kan du skapa en personlig oas där du kan njuta av lugn och ro. Den rymliga altanen är perfekt för utomhusmiddagar och avkoppling i solen. Denna fantastiska villa längs med Nyköpingsån är helt enkelt en dröm som blir verklig. Med sina 282 kvadratmeter, fräscha badrum, nyare kök, braskamin, bergvärme och fiber är den perfekt för dig som söker en bekväm och modern livsstil i en naturskön och centralt belägen miljö. Tveka inte att kontakta oss för att upptäcka detta drömhem och låt dina framtida minnen börja ta form här!

  • Energieffektiv
Lövhagsvägen 7, Lagnö, Trosa kommun

Lövhagsvägen 7

Villa
Lagnö, Trosa kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trosa
4 350 000 kr
150 + 66 m²
6 rum
1 341 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa belägen i det eftertraktade området Lagnö i Trosa! Denna charmiga och välkomnande bostad erbjuder genomgående fina ytskikt och en omsorgsfullt renoverad interiör som får varje besökare att känna sig hemma direkt. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig och välkomnande hall som genast ger en känsla av ljus och rymd. Härifrån leds du in till det stora och renoverade köket, en sann dröm för matlagningsentusiaster. Med moderna apparater och gott om arbetsytor är detta köket där du kan utforska och skapa kulinariska mästerverk. Dessutom har köket en utgång som leder direkt till den mysiga uteplatsen, perfekt för sommarens utomhusmiddagar och avkoppling. Vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling och samvaro. Det är rymligt och rymmer en matgrupp för familjemiddagar. Här blir du varmt välkomnad av den effektiva täljstenskaminen från Tulikivi, som skapar en härlig atmosfär och värme under kalla vinterkvällar. Denna villa erbjuder fyra sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. Badrum finns på båda planen, varav det ena är stort och kombinerat med tvättstuga för extra bekvämlighet i vardagen. Med fiber installerat i huset är du också säker på att ha en stabil och snabb internetuppkoppling. Den stora trädgården är ett sant paradis för gröna fingrar och utomhusaktiviteter. Här finns gott om plats för lek och spel samt möjligheter till plantering av blommor och grönsaker. På tomten finns även ett gästhus som för närvarande är inrett som en bastu, perfekt för avkoppling och välbefinnande. Förutom de fantastiska egenskaperna hos själva bostaden har du också fördelen av ett garage med plats för en bil samt en uppfart med plats för 2-3 bilar. Du behöver inte oroa dig för parkeringsutrymmen här! Läget är optimalt med närhet till Lagnö förskola och bekväma kommunikationer, vilket gör pendling till närliggande städer och Trosa centrum smidigt och enkelt. Fastigheten är belägen med promenadavstånd till Trosa Golfklubb och till havet där det finns båtplats och sandstrand. Lagnö är en fantastisk plats för naturälskare och de som söker lugn och ro. Med sin vackra kustlinje, skogar och kulturella sevärdheter erbjuder området en unik och avkopplande upplevelse för boende och besökare. Sammanfattningsvis är denna villa i Lagnö en dröm som går i uppfyllelse för den som söker ett välutrustat hem med omsorgsfullt renoverade ytskikt, ett stort och inbjudande kök, bekvämligheter som fiber och ett trivsamt vardagsrum med en täjlstenskamin. Med gästhus, garage och en underbar trädgård är detta verkligen ett hem att trivas och njuta av. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Lagnö!

Visar alla 6