Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Karlsson

Tobias Karlsson

Om mig

Tobias Karlsson heter jag och har mäklat i ca 15 år. Bosatt i Nyköping sedan 20 år känner jag mig verkligen hemma i hela Södermanland. Jag har väldigt mycket återkommande kunder och ser det som ett mått på att jag gör saker rätt. Mina ledordord är kunskap, lyhördhet, engagemang och tillgänglighet och är det som genomsyrar mitt arbete. Sedan 2023 är jag fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Nyköping där fokus kommer att vara på såväl kommersiella fastigheter som privata.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östanvägen 3C, Fågelbo, Nyköpings kommun

Östanvägen 3C

Lägenhet
Fågelbo, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
575 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/2
3 250 kr/mån
14 375 kr/m²

Trevlig och rymlig enrummare med toppenläge på eftertraktade Östanvägen. Välkomnande hall med stora garderober och kök med matplats. Badrum med dusch och stort vardagsrum med plats för såväl soffhörna och säng samt utgång till fantastisk och inglasad balkong om ca 8 kvm i rakt söderläge, blir som ett extrarum stora delar av året. Här bor du bekvämt endast en halvtrappa upp i en förening med en lummig innergård som bjuder in till trevliga sommarkvällar med vänner och familj och alldeles intill den fina, men lite bortglömda Fågelboparken. Som boende i föreningen har du tillgång till cykelrum, tvättstugor och stort källarförråd, samt matkällare. Närhet till Nyköpings utbud av affärer, restauranger, caféer, hamnen, natur, parker, Tessins förskola och bra kommunikationer. Välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Ringvägen 8, Öster, Nyköpings kommun

Ringvägen 8

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
975 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 785 kr/mån
18 571 kr/m²

I det pulserande hjärtat av öster ligger en attraktiv tvårummare och välkomnar dig med öppna armar. När du kliver in möts du genast av en känsla av tidlös elegans, med vackra trägolv som bär på historiens vingslag – varsamt slipade för att framhäva sin ursprungliga skönhet. Det ljusa vardagsrummet strålar av naturligt ljus, tack vare fönster som sträcker sig mot två väderstreck och låter solljuset dansa lekfullt över rummet. Här kan du slappna av i en atmosfär av lugn och harmoni, omgiven av en känsla av hemtrevnad som omfamnar dig. Köket är en plats för samkväm och njutning, med en inbjudande matplats som bjuder in till härliga måltider och levande samtal. Helkaklat badrum med golvvärme. Wc, tvättställ och dusch. Uteplatsen och den gemensamma balkongen erbjuder möjligheten till utomhusliv och socialt umgänge, där du kan njuta av ljumma sommarkvällar och känna gemenskapen med grannar och vänner. Denna pärla åtföljs av en förening med låg belåning och en stabil ekonomi, vilket ger dig en trygg och bekymmersfri tillvaro. Och med närheten till all tänkbar service, den livliga hamnen och det omfångsrika Rosvalla Sportcenter har du alla bekvämligheter inom räckhåll, för att göra varje dag till en upplevelse att minnas. Välkommen!

Tillverkarvägen 7, Arnö, Nyköpings kommun

Tillverkarvägen 7

Övrigt
Arnö, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
9 950 000 kr
2 972 m² tomt

Sex separerade lokaler med industriport till varje. Fyra av lokalerna har entresol och flera av dem har toalett, pentry och kontorsrum. Tre av lokalerna är idag uthyrda och tre står till förfogande för köpare eller för mer uthyrning. Byggnaden som är i toppskick har bergvärme som värmekälla och hela fastigheten är inramad av staket.

Hallavägen 5B, Stigtomta, Nyköpings kommun
  • Lör 11 maj kl 11:00

Hallavägen 5B

Lägenhet
Stigtomta, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
595 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
4 031 kr/mån
10 625 kr/m²

Snyggt renoverad och välplanerad tvårummare med charm och skön känsla längst upp i huset. Genomgående grå och snygga laminatgolv och målade väggar från renovering 2020 då även köket gjordes. Rofyllt sovrum med gott om plats och trivsamt vardagsrum. Mysigt kök med matplats och helkaklat badrum med dusch. Välkomnande hall och praktisk klädkammare samt både vinds och källarförråd. Föreningen har fin trädgård med utemöbler och grill i söderläge. Buss i stort sätt utanför dörren som tar dig till Nyköping på en kvart. Här finns även Ica-butik, bensinmack, pizzeria och omtyckt skola. Välkommen att boka din tid för visning!

  • Plus
  • Uteplats
Frösängsvägen 46, Frösäng, Oxelösunds kommun

Frösängsvägen 46

Lägenhet
Frösäng, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
330 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
2 580 kr/mån
8 462 kr/m²

Attraktiv enrummare med toppenläge i omtyckta och lugna Frösäng. Inbjudande hall med ett flertal garderober och skåp samt helkaklat badrum med dusch och förberett för tvättmaskin. Trivsamt kök med ordentlig matplats samt rymligt vardagsrum med utgång till fantastisk inglasad balkong som fungerar som ett extrarum stora delar av året då solen hittar in från lunch och fram till den går ner. Utanför dörren möts du av lekplats, välskötta och grönskade gårdar. I Oxelösund bor du intill hav, skärgård och vacker natur. För den med intresse, finns gott om båtplatser att hyra genom Kustbostäder. Kort promenad till livsmedelsbutik och restaurang. Till Oxelösunds centrum och Järntorget är det ca 15 min till fots och man har även nära till SSAB. Visas enligt överenskommelse, välkommen att boka tid med mäklaren!

Knipgränd 3, Centrum väster, Nyköpings kommun

Knipgränd 3

Lägenhet
Centrum väster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 895 000 kr
117,5 m²
4 rum
vån 2/3
5 968 kr/mån
24 638 kr/m²

Fantastiskt välskött och attraktiv fyrarummare med lugnt läge mitt i stan. Här finns både hiss och balkong in mot den tysta och inbjudande innergården. Bostaden erbjuder ett stort och luftigt vardagsrum med fransk balkong samt ljust och renoverat Härjedalskök med trivsam matplats och utgång till balkongen. Tre bra sovrum varav två in mot gården. Inbjudande hall med skjutdörrsgarderob och gästtoalett. Trevlig grönskande innergård. Separat kö till garageplats. Hiss som går ända ner till garaget och upp till vinden där förrådet finns. TV och bredband via Tele2. Ett bekvämt och trivsamt boende i toppenförening för dig som vill ha nära till allt! Välkommen på visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ringvägen 35C, Öster, Nyköpings kommun

Ringvägen 35C

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 950 000 kr
89,7 m²
4 rum
vån 3/3
6 042 kr/mån
21 739 kr/m²

Fantastisk fyrarummare i industriell och cool stil för den medvetne. Härlig balkong högst upp på husets gavel i soligt söderläge. Tre sovrum samt vardagsrum, två badrum och ljust kök. Flera förråd och gemensam uteplats på gården. Möjlighet finns att köpa garage ett stenkast bort. Toppenläge mellan centrum, hamnen och Rosvalla. Den här bostaden bör upplevas på plats, välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Tullportsgatan 22B, Öster, Nyköpings kommun

Tullportsgatan 22B

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 695 000 kr
58,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 073 kr/mån
28 974 kr/m²

Stig in i denna förtjusande trerummare som i grunden är en rymlig tvåa. Perfekt belägen intill Gripsholmsparken, smyckas denna pärla av en fantastisk yteffektivitet. Renoveringarna har varit omfattande och resultatet är en bostad som bär prägel av omsorgsfullt valda detaljer. De vackra trägolven ger rummen en varm och inbjudande atmosfär. Höga golvlister ramar in rummen med en subtil elegans. Det nyare köket är en kulinarisk verkstad, med plats för måltidsupplevelser tillsammans med nära och kära. Hallens marmorgolv adderar en touch av exklusivitet, och den platsbyggda garderoben löser smidigt förvaringsbehoven. De två sovrummen är omsorgsfullt utformade, varav det ena också förgylls av en platsbyggd garderob som effektivt utnyttjar utrymmet. I vardagsrummet flödar ljuset in och skapar en inbjudande atmosfär. Härifrån når man den nyinglasade balkongen som badar i solens strålar från sydväst. Ett perfekt utrymme för avkopplande stunder och sköna samvaromoment större delen av året. Badrummet, utrustat med en dusch och förberett för tvättmaskin, utgör en funktionell del av bostaden. Här i föreningen möts man av en välskött och uppskattad gemenskap. Hissarna i husen förenklar vardagen och gör boendet tillgängligt för alla. Sammantaget utgör denna bostad en harmonisk och stilfull plats att kalla sitt hem. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 8