Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Karlsson

Tobias Karlsson

Om mig

Tobias Karlsson heter jag och har mäklat i ca 15 år. Bosatt i Nyköping sedan 20 år känner jag mig verkligen hemma i hela Södermanland. Jag har väldigt mycket återkommande kunder och ser det som ett mått på att jag gör saker rätt. Mina ledordord är kunskap, lyhördhet, engagemang och tillgänglighet och är det som genomsyrar mitt arbete. Sedan 2023 är jag fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Nyköping där fokus kommer att vara på såväl kommersiella fastigheter som privata.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Koltrastvägen 7, Uttervik, Nyköpings kommun
  • Lör 2 nov kl 11:00

Koltrastvägen 7

Fritidshus
Uttervik, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 475 000 kr
103 m²
4 rum
2 644 m² tomt

Inbjudande fritidshus som använts permanent i alla år. Toppenläge i omtyckta Uttervik där man har havet med bad och båtplatser. Rymlig bostadsbyggnad med tre sovrum som kan bli fyra och stort vardagsrum med täljstenskamin. Trevligt kök med härlig matplats och fönster i tre vädersträck som ger ett skönt ljusinsläpp. Badrum med dusch och stort inglasat uterum för middagar och samkväm. Stor altan som delvis är under tak och här har man utsikt över vad som händer i närområdet. Isolerad gäststuga och enklare förrådsbyggnad samt dubbelgarage med verkstad och fullutrustad tvättstuga. Bredband fiber är indraget och man har en mycket välorganiserad samfällighet. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
Industrigatan 2A, null, Oxelösunds kommun

Industrigatan 2A

Lägenhet
Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 051 kr/mån
8 182 kr/m²

Mysig tvårummare med toppenläge centralt men lugnt i Oxelösund. Helkaklat duschrum och rofyllt sovrum. Ljust vardagsrum med utgång till härlig balkong i soligt söderläge. Trivsamt kök med fina vitvaror och matplats. Oxelösund är en omtyckt skärgårdsstad med bl.a Femöre naturreservat, småbåtshamn, klippor och inbjudande badplatser i havet. Lugnt område och nära till livsmedelsbutik, pizzerior, konditori och Boda Borg. Bussförbindelse strax utanför porten som regelbundet går till Nyköping och bekvämt promenad/cykelavstånd till Järntorget.

  • Balkong
Prins Wilhelms väg 19, Nybble, Flens kommun
Prins Wilhelms väg 19, Nybble, Flens kommun, bild 2
Prins Wilhelms väg 19, Nybble, Flens kommun, bild 3

Prins Wilhelms väg 19

Radhus
Nybble, Flens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
995 000 kr
100 + 100 m²
5 rum
256 m² tomt

Välkomna till detta fantastiskt praktiska radhus som är skräddarsytt för den växande barnfamiljen! Här möts ni av ett hem som kombinerar både rymlighet och funktion. De tre befintliga sovrummen ger gott om plats, men möjligheterna är många – det finns utrymme att skapa ännu fler rum om behovet uppstår. Det generösa vardagsrummet och köket präglas av en modern och luftig känsla, tack vare det stigande taket och de stora fönstren som släpper in ett underbart dagsljus. Badrummet med dusch och wc kompletteras av en separat gästtoalett, perfekt för när vänner eller familj kommer på besök. På nedre plan väntar en mysig gillestuga, en plats för avkoppling och umgänge framför den öppna spisen, särskilt under de kalla vinterkvällarna. Nedre plan bjuder i övrigt på praktiska lösningar med en rymlig tvättstuga, ett stort hobbyrum där fantasin får flöda samt flera smarta förvaringsutrymmen som gör det enkelt att hålla ordning. Utomhus finns en härlig, skyddad altan med tak i optimalt söderläge, perfekt för långa sommarluncher eller stillsamma eftermiddagar i solen. Direkt vid entrén ligger carporten, vilket gör vardagen smidigare. Området runt huset är en dröm för barnfamiljer – med en lekplats alldeles utanför dörren och närhet till skolor, centrum med stationen (endast en timme till Stockholm) och till Hammarvallens sportcenter. För den som gillar att röra på sig finns även fina motionsspår i den närliggande, natursköna omgivningen. Ett boende som verkligen erbjuder det bästa av allt! Fastigheten är FÖRBESIKTIGAD. Välkommen!

  • Premium
Katedergränd 2, Tessin, Nyköpings kommun

Katedergränd 2

Radhus
Tessin, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
3 975 000 kr
125 m²
4 rum
142 m² tomt

Fräscht och stilrent parhus som erbjuder ett svårslaget läge, där närheten till både hamnen, centrum och Rosvalla skapar den perfekta balansen mellan lugn och livlighet. Huset har nyligen renoverats med noggrant utvalda jordnära toner som skapar en harmonisk atmosfär i varje rum. Det genomgående exklusiva trägolvet bidrar till den enhetliga och sofistikerade känslan i bostaden. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet bjuder in till socialt umgänge, där det eleganta köket med köksö står i centrum. Härifrån når du den generösa altanen i soligt söderläge, perfekt för långa sommarkvällar. Vardagsrummet är ljust och luftigt, med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. På ovanvåningen finns tre rymliga sovrum varav ett är förberett för walk in closet. Två smakfullt helkaklade badrum, båda med golvvärme, ger en extra lyxig känsla. Entrén välkomnar med en charmig uteplats i kvällssol – perfekt för en lugn stund efter en lång dag. Till fastigheten hör ett förråd, ett garage och fria parkeringsplatser i området, fastigheten har dessutom egen elbilsladdare. Ett hem där komfort och stil möts på ett ypperligt sätt. Välkommen att boka din visning!

  • Plus
Tellusvägen 28, Stenkulla, Nyköpings kommun

Tellusvägen 28

Lägenhet
Stenkulla, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 527 kr/mån
14 196 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och trevliga tvårummare belägen i det omtyckta området Stenkulla! Här möts du av ett hem med en genomtänkt planlösning och ljusa ytor som genomsyras av trivsel och komfort. Köket, med sin mysiga matplats, erbjuder gott om plats för trevliga middagar och samvaro. Sovrummet är rofyllt och avskilt, en perfekt plats för vila och återhämtning, medan den rymliga klädkammaren ger bra förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är ljust och luftigt, och härifrån når du den stora inglasade balkongen i härligt sydvästläge – en oas för avkoppling där du kan njuta av solen efter lunch. Det helkaklade badrummet rymmer ett avkopplande badkar. På Tellusvägen bor du strax intill livsmedelsbutik, busshållsplats, pizzeria och gym. I närområdet finns skolor för alla åldrar. Promenadavstånd till Ekensberg med vårdcentral, apotek och tandvård. Här finns även vacker natur och motionsspår. För den aktiva är närheten till Hjortensbergsbadet och Rosvalla med idrottshallar, gym, bowling m.m helt klart uppskattat. Bra cykelvägar som enkelt tar dig till centrum på ca 10 min. Välkommen att boka din visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Ringvägen 25A, Öster, Nyköpings kommun
Ringvägen 25A, Öster, Nyköpings kommun, bild 2
Ringvägen 25A, Öster, Nyköpings kommun, bild 3

Ringvägen 25A

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 350 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/3
5 846 kr/mån
24 479 kr/m²

Här presenteras en imponerande fyrarummare som utstrålar stil och noggrannhet i varje detalj. Den har genomgått en gedigen renovering och är nu i toppskick. Här bjuds man genomgående vackra trägolv, höga golvlister och högt i tak, vilket ger hela lägenheten en extra rymd. Det första som möter dig är det rymliga och ljusa vardagsrummet. Det är perfekt för både avslappning och sociala tillställningar, och har utgång till en fantastisk 12 kvadratmeter stor balkong som bjuder på solsken från lunchtid ända tills solen sakta går ner. Lägenheten erbjuder tre bekväma sovrum, varav ett är ett master bedroom med egen tillgång till ett av de två stilfulla och helkaklade badrummen. Här finns även en skön bonus i form av golvvärme som förgyller upplevelsen ytterligare. Köket är lägenhetens hjärta med rustik och stilren design. Här finner du all maskinell utrustning som behövs för att underlätta din vardag. Den vackra granitbänkskivan ger en exklusiv känsla, och matplatsen vid fönstret bjuder in till trevliga måltider. Tegelväggen som pryder köket är en snyggt framtagen detalj som ger den gedigna känslan. Förvaringsmöjligheterna är generösa med fyra förråd, två i källaren och två på vinden. En fin bonus är att det finns en gemensam uteplats på gården där du kan njuta av frisk luft och trevliga stunder, dessutom finns det tillgång till parkeringsplatser för bekvämlighetens skull. Här kombinerar man stil, bekvämlighet och smart design på bästa möjliga sätt. Lägenheten är helt enkelt en perfekt bostad för den medvetne, med närhet till allt såsom centrum, hamnen, Rosvalla och stationen. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kungsgatan 25, null, Nyköpings kommun

Kungsgatan 25

Lägenhet
Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
780 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/3
2 185 kr/mån
24 375 kr/m²

Du kliver in genom den välvårdade porten och stiger upp för den enda trappan till ditt nya boende. Plötsligt öppnar sig en värld av lugn och bekvämlighet, mitt i stadens pulserande hjärta. Denna pärla av en lägenhet välkomnar dig med sina smakfulla färger och moderna renoveringar. Badrummet är stort och helkaklat med en praktisk tvättmaskin som gör livet så mycket enklare. Det rymliga rummet erbjuder gott om plats för en bekväm säng, en mysig soffa att sjunka ner i och matbord där du kan avnjuta måltider med vänner och familj. Den mysiga kokvrån lockar med möjligheten att skapa läckra rätter samtidigt som du kan njuta av den fina utsikten från fönstret. Och tack vare det perfekta läget har du allt du behöver inom räckhåll - från Nyköpingshus historia till bekväma kommunikationer med både buss och tåg, centrumkärnan med all service samt sjukhusets närhet för extra trygghet. Och som pricken över i: den välskötta föreningen med egna solceller ger dig en känsla av samhörighet och trygghet, vilket gör detta till det perfekta hemmet för dig att skapa nya minnen och upplevelser vare sig det är ditt första boende, övernattningslägenhet eller annat. Lägenheten säljs med alla inventarier. Flexibelt tillträde. Välkommen att boka din tid för visning!

  • Plus
  • Uteplats
Ringvägen 35C, Öster, Nyköpings kommun

Ringvägen 35C

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 795 000 kr
89,7 m²
4 rum
vån 3/3
6 042 kr/mån
20 011 kr/m²

Fantastisk fyrarummare i industriell och cool stil för den medvetne. Härlig balkong högst upp på husets gavel i soligt söderläge. Tre sovrum samt vardagsrum, två badrum och ljust kök. Flera förråd och gemensam uteplats på gården. Möjlighet finns att köpa garage ett stenkast bort. Toppenläge mellan centrum, hamnen och Rosvalla. Den här bostaden bör upplevas på plats, välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Hallavägen 5B, Stigtomta, Nyköpings kommun
  • Mån 4 nov kl 19:00

Hallavägen 5B

Lägenhet
Stigtomta, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
595 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
4 031 kr/mån
10 625 kr/m²

Snyggt renoverad och välplanerad tvårummare med charm och skön känsla längst upp i huset. Genomgående grå och snygga laminatgolv och målade väggar från renovering 2020 då även köket gjordes. Rofyllt sovrum med gott om plats och trivsamt vardagsrum. Mysigt kök med matplats och helkaklat badrum med dusch. Välkomnande hall och praktisk klädkammare samt både vinds och källarförråd. Föreningen har fin trädgård med utemöbler och grill i söderläge. Buss i stort sätt utanför dörren som tar dig till Nyköping på en kvart. Här finns även Ica-butik, bensinmack, pizzeria och omtyckt skola. Välkommen att boka din tid för visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 9