Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Oliver Ekdahl

Oliver Ekdahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Knutsgårdsvägen 13, Hasslö, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Västra Knutsgårdsvägen 13, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Knutsgårdsvägen 13, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Knutsgårdsvägen 13

Villa
Hasslö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
2 600 000 kr
92 + 80 m²
4 rum
965 m² tomt

Välkommen till Västra Knutgårdsvägen 13 på Hasslö eller "Lilla Hawaii" som Hasslöborna säger! Men det är väl inte så konstigt med sitt soliga väder och sina långgrunda stränder. Villan är fördelad med kök, vardagsrum, 3 sovrum och ett badrum på huvudplan, stor källare med gillestuga, 2 stora hobbyrum samt klädkammare, pannrum och tvättstuga med dusch. En perfekt familjevilla med låga driftkostnader i detta barnvänliga villaområde, närhet till skola, bad, strand och affär. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Kommentar från säljarna; Trevligt läge på hörntomt med insynsskyddad baksida. Flera trädäck runt huset med sol från morgon till kväll. Cykelväg och gräsplan precis utanför. Med grönområden och natur runtomkring.

  • Premium
  • Energieffektiv
Backabovägen 43C, Backabo, Karlskrona kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Backabovägen 43C, Backabo, Karlskrona kommun, bild 2
Backabovägen 43C, Backabo, Karlskrona kommun, bild 3

Backabovägen 43C

Villa
Backabo, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
3 200 000 kr
200 m²
6 rum
417 m² tomt

Låt oss presentera detta topprenoverade kedjehus på 6 rum och kök! Välkommen till ditt drömhem! Detta fantastiska hus erbjuder sex rum och kök, allt du kan önska dig för en bekväm och lyxig livsstil. Med en total yta på 200 kvm boyta, inramat på en lättskött tomt om 417 kvm (en av dom bästa tomterna i området), är detta boendet för dig som söker något extra. Utomhusområdet imponerar med ett poolområde, spabad och trädäck, perfekt för soliga dagar och sociala tillställningar. Den vackert inramade trädgården med staket erbjuder privatliv och grönska. Inomhus möts du av en inbjudande hall med gott om förvaring, golvvärme i tvättstugan samt badrummet på entréplan, vackra trägolv från Berg&Berg samt Golvabia. Det rymliga och exklusiva köket från Impuls inköpt från Hem och Hantverk i Karlskrona med en stor köksö, bänkskiva i Dekton Helena, Bora X-pure med downdraft, nya vitvaror och vinkyl. Vardagsrummet i öppen planlösning mot matsalsdel med stora fönsterpartier där du tar dig ut till den trevliga altanen. Med fem sovrum, två helkaklade badrum med golvvärme, wc, en fullt utrustad tvättstuga och generösa sällskapsytor både inne och ute, är detta hemmet där komfort och stil möts. Missa inte chansen att förvärva denna pärla – här finns allt du kan drömma om och mer därtill. Välkommen för mer frågor hos ansvariga mäklare och upplev detta underbara hus med egna ögon! Planerade visningar är den 25/7 och 29/7. Kommentar från säljaren; Lugnt avskilt område. Trevliga gångstråk i närheten.10 minuters promenad till stranden. I mitten av området finns lekplats och fotbollsplan. 5 minuters promenad till buss och mataffär. Oerhört bra grannsämja samt att många barnfamiljer bor här.

  • Premium
Hammelins väg 12B, 1302, Rydénskan / Kalleberga Hallar, Ronneby kommun
  • Mån 5 aug kl 11:00

Hammelins väg 12B, 1302

Lägenhet
Rydénskan / Kalleberga Hallar, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
370 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 314 kr/mån
8 706 kr/m²

Försprångsbostad! Välkommen till Hammelins väg 12B. En trevlig etta om 42,5 kvm på Rydénskan! Här har vi en stor rymlig hall med klinkergolv, garderob och klädkammare Helkaklat badrum med klinkergolv. Köket från 2009 med massiv ek, bänkskiva i granit samt plats för matbord. Rymligt allrum med plats för stor soffa samt säng. Härlig inglasad balkong med öppningsbara glaspartier, sol och vindstyrd markis. med vacker utsikt, här får man plats med soffgrupp och bord. (Möblerna som står där idag ingår om man vill). Till lägenheten finns det också ett stort vindsförråd och även ett mindre förråd i källaren. Här bor du naturnära och trevligt med promenadstigar alldeles runt hörnet samtidigt som Ronneby Centrum med alla bekvämligheter. Här finns Wesleys närbutik på andra sidan gatan, samt längre ner på vägen finns Willys. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och förhandsvisningar!

  • Plus
  • Balkong
Övre Brunnsvägen 25, Ronneby stad, Ronneby kommun

Övre Brunnsvägen 25

Villa
Ronneby stad, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
3 400 000 kr
197 + 74 m²
7 rum
1 200 m² tomt

Ta chansen att förvärva denna villa på Övre Brunnsvägen 25 i eftertraktade Blekanområdet! Denna rymliga fastighet erbjuder generösa sociala ytor, två badrum, toalett kombinerat med tvättstuga, fem sovrum och ett exklusivt inglasat uterum med golvvärme som leder ut till en härlig altan med utsikt över den privata baksidan. Huset bjuder på en härlig atmosfär med charmiga detaljer som stuckaturer i taken, eleganta skjutdörrar, en stämningsfull eldstad och vackra trägolv. Dessutom har huset vattenburen uppvärmning via bergvärmepump vilket både är praktiskt och energieffektivt. Fastigheten har en uppfart med plats för flera bilar och i trädgården finns ett cykelskjul samt en förrådsbod. Den lummiga trädgården är en perfekt plats för familjens alla aktiviteter. Här bor du mitt i hjärtat av Ronneby med gångavstånd till torget, resecentrum och vackra Brunnsparken.

Biskopsmålavägen 18, Bräkne-Hoby, Ronneby kommun

Biskopsmålavägen 18

Fritidshus
Bräkne-Hoby, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
2 800 000 kr
56 + 3 m²
4 212 m² tomt

Fastigheten ligger vackert beläget med högt läge och utsikt över havet. Detta är en sommardröm med enskilt läge och öppna hagmarker runtomkring. Huset har enbart använts som sommarbostad och byggdes av ägaren på 70-talet. Efter det har löpande underhåll genomfört och badrummet har fått en renovering, utöver det är mycket original i stugan. Huset har två sovrum, vardagsrum med eldstad samt kök och badrum. 2003 började garage/gäststuga uppföras på tomten. Gäststugan, på ca 35 kvm, har pentrykök och badrum samt stor altan. Utöver det finns garaget med plats för en bild. Till fastigheten tillhör båtplats via servitut. Kusten utanför är väldigt vacker och många öar, kubbar och skär att upptäcka med gott om fiske Från huset är det ca 15 min in till Bräkne-Hoby med mataffär, och tågstation samt café och pizzeria.

Jakobstorp 107, Tving, Karlskrona kommun

Jakobstorp 107

Villa
Tving, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
1 650 000 kr
150 + 11 m²
6 rum
2 790 m² tomt

Letar ni efter ett hus på landet utan grannar direkt inpå? Då kan detta vara huset för er! Villan ligger med avskilt läge med enbart 1 km till badsjö samtidigt har ni bara 5 min in till Tving med skola Huset har många sovrum tack vare en utbyggnad 2018 vilket ger plats för den stora familjen. Tomten är inbäddad i skog och ramas fint in av en stenmur. För den odlingsintresserade finns här gott om plats för både grönsaksland och spring och lek. Huset har totalt 6 rok samt två badrum och kök med plats för matbord intill. 2018 byggdes huset ut med 3 sovrum varav 2 på entréplan och ett med öppet upp i nock på andra våningen. Vardagsrummet har både eldstad och utgångs till uteplatsen. Sedan 2007 har bland annat kök, båda badrummen och mycket ytskikt bytts ut. Huset har lite behov av lite små renoveringar framöver och några färdigställande efter renoveringar. På tomten finns några uthus men i stort behov av renovering men kan eventuellt vara ex hönshus och redskapsbod. Längt ner på tomten går en liten stig ner till sjön och i skogen runt finns gott om svamp och bär. Välkommen att boka er för en visning och uppleva lugnt på landet

Gövägen 56, null, Ronneby kommun
  • Imorgon kl 13:00
Gövägen 56, null, Ronneby kommun, bild 2
Gövägen 56, null, Ronneby kommun, bild 3

Gövägen 56

Villa
Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
3 100 000 kr
75 + 13 m²
4 rum
2 359 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och moderna hem, som är beläget i ett naturskönt område med närhet till både skog och hav. Med cirka 4 km avstånd till havet vid Gökalv kan du enkelt ta dig dit med cykel längs en grusväg genom skogen. Fastigheten är omgiven av åkrar och erbjuder en stor privat trädgård med en mysig miljö, skyddad från insyn av huset och carporten. Här kan du koppla av och njuta av lugnet samtidigt som du har bekvämt avstånd till Ronnebys centrum, som nås på bara 5-10 minuter. Det stilfulla och praktiska huset är byggt år 2021 med en smart planlösning som inkluderar tre mysiga sovrum, en bekväm tvättstuga kombinerad med extra toalett och ett modernt badrum. Köket är hjärtat av hemmet med en köksö som integreras med husets rymliga sällskapsyta och erbjuder naturligt ljus från fönstren mot husets baksida samt en härlig rymd genom en tilltagen takhöjd. Villan har vattenburen golvvärme, vilket ger en behaglig atmosfär året om. Två uteplatser ansluter till huset, perfekta för avkoppling och underbara grillkvällar med vänner och familj. Dessutom finns en egen uppfart och en carport med varmförråd. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en harmonisk kombination av modern bekvämlighet, naturnära omgivningar och närhet till stadens bekvämligheter.

  • Premium
  • Energieffektiv
Törnrosvägen 4, Kallinge, Ronneby kommun
  • Borttagen före visning

Törnrosvägen 4

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
1 600 000 kr
121 + 83 m²
4 rum
976 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Bjurabygget 108, Holmsjö, Karlskrona kommun

Bjurabygget 108

Gård/Skog
Holmsjö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
2 400 000 kr
53 m²
31 ha tomt

Skogsfastighet på ca 28 ha i Bjurabygget, öster om Nävragöl i Karlskrona kommun. Skogsbruksplan upprättades av Södra juni 2024 och visar skogsvolym på 2 600 m3sk. Stor andel ungskog med 78% i åldrarna 10-29 år vilket ger en bra tillväxt framöver och investering för framtiden. Virkesförrådet är fördelat med ca 56% gran och 36 % löv. Vägnätet är bra inom fastigheten och ger korta skottningsavstånd. Boniteten ligger på 8,3. På fastigheten finns även ett mindre stuga som är i behov av rivning/totalrenovering samt en ekonomibyggnad, elen bortkopplad från huset. Ekonomibyggnaden behöver underhåll av panelen men byggnaden har tak av plåt samt gjuten platta i del av byggnaden, vilket gör att den lämpar sig bra för förvaring. Ekobyggnaderna har el indraget och elen i ladan är delvis ny med bland annat 3-fas uttag. Nuvarande ägare ar även gjort visa grovarbete för nybyggnation av hus på höjden intill ladan/stugan för er som vill bygga på platsen Fastigheten går ner till Lyckabyån med fiskerätt och jakten följer med fastigheten. Här finnas bland annat gott om älg, rådjur och vildsvin. Fastigheten säljs med friskirvningsklausul Ni får besöka fastigheten på egen hand för att besöka skogsmarken. Vill ni besöka byggnaderna kontakta mäklare innan. Vill ni vara med i budgivning meddela mäklaren senast 19 augusti.

Tallvägen 5, Bräkne-Hoby, Ronneby kommun

Tallvägen 5

Villa
Bräkne-Hoby, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
550 000 kr
80 + 28 m²
968 m² tomt

Välkommen till Tallvägen 5! En fastighet med potential och billig drift! Garaget har plats för en bil samt att det är indraget kallvatten, det finns utrymme till förvaring i ett separat rum samt över garaget finns möjlighet att göra om förrådet med två rum till en lägenhet. Boningshuset har 3 rum och kök, nedervåningen har kök och vardagsrum med utgång till altan ,på övre plan är 1-2 sovrum samt toa. Tvättstuga och badrum finns i källaren. På tomten finns en hundgård samt en mindre liten stuga/bod. I nuläget hyrs huset ut och endast bokade visningar kommer finnas, kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning. Fastigheten är i behov av renovering och säljs med en friskrivningsklausul!

Björkerydsvägen 34, Bräkne-Hoby, Ronneby kommun
  • Mån 5 aug kl 13:00

Björkerydsvägen 34

Gård/Skog
Bräkne-Hoby, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
2 700 000 kr
101 + 5 m²
5 rum
4 ha tomt

Gård på 4,5 ha med charmigt boningshus och flera ekonomibyggnader. Huset, som är en sekelskiftesvilla, ingiver en härlig hemkänsla med kakelugnar, glasveranda och trägolv. Entréplanet har kök och vardagsrum i öppen planlösning samt sovrum/bibliotek och badrum. Ovanvåningen har tre rum, varav ett sovrum, ett mindre kontor och ett genomgångsrum. Huset har solceller som producerar ca 10 000 kWh/år och då nuvarande ägare enbart använder ca 14 000 kWh totalt per år kan driftskostnaden bli låg. I driften på 14 000 kWh/år ingår uppvärmning av garaget vintertid samt uppvärmning av poolen april-sep sommartid. Gården passar er som vill ha ett liv på landet men ändå bara ha 7 minuter till skola, mataffär och tågstation. Drömmer ni om att ha djurhållning på hobbynivå kan detta vara perfekt då det finns åkermark och flertalet ekonomibyggnader. Närmast huset finns uthus som lämpar sig som hönshus och förråd samt ett drivhus. Huset med små uthus intill samt grusgång ger en riktigt Astrids Lindgrens känsla. Den största ekonomibyggnaden byggdes ursprungligen som garage men har använts av tidigare ägare som stall, då baksidan använts som lösdrift och sadelkammare finns i garaget. Garaget används idag som förråd och värms med luftvärmepump. I samma byggnad finns även carport. För den trädgårdsintresserade finns här gott om odlingsmöjligheter intill huset och nuvarande ägare har anlagt tunnelväxthus samt odlingsbäddar med mycket bärbuskar. Varma sommardagar kan ni svalka er i poolen och det intilliggande poolhuset med lokal/bar. Poolen är uppvärmd mellan april-september och poolhuset är en perfekt festlokal/samlingsplats. Välkommen att boka er på visning för denna mysiga gård med mycket möjligheter. Fastighetskarta under dokument

  • Plus
Solbergsvägen 17, Ronneby, Ronneby kommun

Solbergsvägen 17

Villa
Ronneby, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
1 600 000 kr
146 + 24 m²
6 rum
1 810 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva denna unika villa längst upp på en lugn återvändsgata på Gamla Hulta. Huset är beläget högt upp på fastigheten, från uteplatsen erbjuds en trevlig utsikt ner över trädgården med härliga gräsytor. Bredvid huset står ett friliggande garage och längst upp på fastigheten finns ett äldre förråd. På entréplan finns hall med intilliggande kapprum, badrum, kök, ljust och luftigt matrum samt ett stort vardagsrum med eldstad och fiskbensparkett på golvet. Ovanvåningen har tre sovrum i olika storlekar varav ett har utgång till balkong med härlig utsikt, toalett samt ett allrum. Källarplanet har bl.a. ett stort duschrum, tvättstuga, förvaringsutrymmen samt ett inrett rum med skjutbara glaspartier ut mot husets framsida. Ett originellt hus med stora möjligheter! Här bor ni väldigt lugnt men samtidigt med gångavstånd ner till Ronneby centrum. Bra pendlingsmöjligheter till Karlskrona och Karlshamn via buss/tåg från Ronneby resecentrum. Huset är besiktat och säljarna kommer teckna försäkring mot dolda fel vid överlåtelse. Besiktningsprotokoll finns under fliken dokument.

  • Plus
Åkervägen 1, Kallinge, Ronneby kommun

Åkervägen 1

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
990 000 kr
86 + 85 m²
4 rum
1 290 m² tomt

Villa i Kallinge som passar er som vill renovera efter eget tycke. Huset har tre sovrum, vardagsrum, kök och badrum på entréplan samt ett uterum på huset baksida. Källaren innefattar mycket förrådsutrymme och tvättstuga samt pannrum. Huset värms med genom vattenburen värme. Huset dränerades 2017 och fönster bytes för ca 20 år sedan. Trevlig trädgård med bl.a. grönsaksland och mycket fruktträd samt vinbärsbuskar och jordgubbar. Tomten har åbevattning och robortgräsklippare ingår i köpet. På tomten finns även gästrum/förråd med el indraget Garaget med plats för en bil samt förrådsutrymme intill. Infarten har plats för flera bilar.

Hemmansvägen 10C, Kallinge, Ronneby kommun

Hemmansvägen 10C

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
795 000 kr
102 m²
4 rum
121 m² tomt

Välkommen till detta bekväma radhus i Kallinge! Boendet erbjuder 4 rum och kök, inklusive tre sovrum. Här kan du njuta av en härlig uteplats med anslutning direkt i från vardagsrummet samt en egen liten trädgård. Med närhet till all närservice i Kallinge och bra förbindelser till Ronneby, är detta hem för dig som söker ett bekvämt och praktiskt boende i ett lugnt och trevligt område. Huset är besiktat och säljaren kommer att teckna försäkring mot dolda fel vid försäljning

  • Energieffektiv
Blankvägen 1, Eringsboda, Ronneby kommun

Blankvägen 1

Villa
Eringsboda, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
750 000 kr
92 + 80 m²
5 rum
2 083 m² tomt

Välkommen till Blankvägen 1 där bekvämlighet, charm och boendeekonomi förenas på bästa sätt. Mycket fint 1-planhus om 92 kvm fördelat på fyra rum och kök. Källaren är på 80 kvm med bra förvaringsutrymmen. Här finns tvättmaskin, torktumlare och frys och den nås från både kök och utifrån. Innanför köket finns en braskamin som sprider värme och trevnad under kyliga kvällar. Den har dessutom en praktisk värmeplatta. Via den trevliga glasverandan når du en terrass med härlig morgonsol. På framsidan finns också en altan med tak. På fastigheten finns ett garage med elport. Ett stort plus är frånluftsvärmepumpens låga energiförbrukning och jämna värme. Här hittar du allt du behöver för en bekväm och trivsam tillvaro, omgiven av en grönskande trädgård med bärbuskar och fruktträd där du kan njuta av lugnet. Tomten är perfekt placerad på en hörna, vilket ger dig en öppen och luftig känsla. Med flera uteplatser kan du njuta av soliga dagar och skapa minnesvärda grillkvällar. Perfekt för sociala tillställningar eller avkoppling efter en lång arbetsdag. Blankvägen 1 har en utmärkt placering med närhet till skola, butik och natursköna områden och badplats. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka tid till visning!

Gustaf Arnolds gata 12B, Ronneby stad, Ronneby kommun

Gustaf Arnolds gata 12B

Lägenhet
Ronneby stad, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
625 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 431 kr/mån
10 593 kr/m²

Perfekt läge mitt i centrala Ronneby! Denna ljusa genomgångslägenhet på första våningen med två rum och kök, har det du behöver. Tillbringa härliga soliga stunder på den inglasade balkongen i sydväst-läge. Praktisk planlösning med förvaringsutrymme i både hallen och sovrummet. Badrummet är stilrent med helkaklade väggar och klinkergolv, komplett med dusch och tvättmaskin. Ett hem som är både bekvämt och inbjudande. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Byhallavägen 7, Rydénskan / Kalleberga Hallar, Ronneby kommun

Byhallavägen 7

Villa
Rydénskan / Kalleberga Hallar, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
1 240 000 kr
74 m²
5 rum
492 m² tomt

Välkomna till Byhallavägen 7 centralt beläget i Ronneby! Här bor du lugnt och skönt på en återvändsgata med bekvämt gångavstånd till förskolor, skolor, affärer och Ronneby resecentrum. Huset utstrålar en stilfull atmosfär med mysiga detaljer. På nedervåningen välkomnar ett ombonat vardagsrum med en kakelugn, perfekt för avkoppling. Matsalen leder till det ljusa köket med generös förvaring och praktisk arbetsyta. Badrummet har helkaklade väggar, klinker på golvet med golvvärme och bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Ovanvåningen erbjuder tre sovrum och en toalett. Huset är besiktigat och besiktningsprotokollet finns under dokument-fliken. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Lindblomsvägen 2f, Ronneby stad, Ronneby kommun

Lindblomsvägen 2f

Lägenhet
Ronneby stad, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
1 950 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
6 004 kr/mån
23 214 kr/m²

Helt nybyggd 3:a på 84 kvm på Lindblomsvägen. Vill du vara den första som flyttar in i denna välplanerade 3:a med egen inglasad uteplats? Totalt bygger föreningen fyra lägenheter som planeras att ha inflyttning under våren, juni/juli 2024. Samtliga lägenheter har egen ingång på framsidan och inga trappor. Över ingången finns ett praktiskt skärmtak som skyddar mot regniga dagar. Lägenheten är välplanerad med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med utgång till den inglasade uteplatsen utanför. Då det är en hörn lägenheten har den fönster i tre väderstreck vilket skapar ett extra ljus till lägenhet. Köket är från Marbodal och stilfullt inrett med släta vita luckor samt utrustat med spishäll, diskmaskin, inbyggd ugn samt kyl och frys i fullhöjd – samtliga maskiner från Siemens. Vardagsrummet har plats för både köksbord och soffgrupp, och här finns utgången till den inglasade uteplatsen. Lägenheten har två sovrum, och sovrummen är inredda med tre respektive två garderober. Utanför sovrummen, i anslutning till badrummet, finns även en klädkammare. Både sovrummen och vardagsrum/kök har ekparkett. I hallen finns en garderob för ytterkläder, och på golvet ligger slitstarkt klinker. Badrummet är inrett med klinker och kakel samt dusch, toalett, handfat och badrumsmöbler. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Framför lägenheten ligger en liten uteplats i söderläge som är insynsskyddad med hjälp av häck och avskärmande staket. Passar perfekt för er som vill bo praktiskt i en lägenhet men ändå vill kunna gå ut på en lättskött trädgård vid lägenheten. Här finns även ett förråd till lägenheten, Ge er själva lyxen att flytta in i en nybyggd lägenhet i en väletablerad förening med god ekonomi. Trots att lägenheten har egen tvättmaskin/torktumlare finns det en gemensam tvättstuga i föreningen som kan användas vid behov För mer information, kontakta mäklaren, samt titta på bilagor under dokument. Planlösningen ligger under dokument.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Lindblomsvägen 2d, Ronneby stad, Ronneby kommun

Lindblomsvägen 2d

Lägenhet
Ronneby stad, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
1 830 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
5 943 kr/mån
22 317 kr/m²

Helt nybyggd 3:a på 82 kvm på Lindblomsvägen. Vill du vara den första som flyttar in i denna välplanerade 3:a med egen inglasad uteplats? Totalt bygger föreningen fyra lägenheter som planeras att ha inflyttning juni/juli 2024. Samtliga lägenheter har egen ingång på framsidan och inga trappor. Över ingången finns ett praktiskt skärmtak som skyddar mot regniga dagar. Lägenheten är välplanerad med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med utgång till den inglasade balkongen och uteplatsen utanför. Köket är från Marbodal och stilfullt inrett med släta vita luckor samt utrustat med spishäll, diskmaskin, inbyggd ugn samt kyl och frys i fullhöjd – samtliga maskiner från Siemens. Vardagsrummet har plats för både köksbord och soffgrupp, och här finns utgången till den inglasade uteplatsen. Lägenheten har två sovrum, och sovrummen är inredda med tre respektive två garderober. Utanför sovrummen, i anslutning till badrummet, finns även en klädkammare. Både sovrummen och vardagsrum/kök har ekparkett. I hallen finns en garderob för ytterkläder, och på golvet ligger slitstarkt klinker. Badrummet är inrett med klinker och kakel samt dusch, toalett, handfat och badrumsmöbler. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, Framför lägenheten ligger en liten trädgård i söderläge som är insynsskyddad med hjälp av häck och avskärmande staket. Passar perfekt för er som vill bo praktiskt i en lägenhet men ändå vill kunna gå ut på den lättskötta trädgården vid lägenheten. Här finns även ett förråd till lägenheten. Ge er själva lyxen att flytta in i en nybyggd lägenhet i en väletablerad förening med god ekonomi. Trots att lägenheten har egen tvättmaskin/torktumlare finns det en gemensam tvättstuga i föreningen som kan användas vid behov. För mer information, kontakta mäklaren, samt titta på bilagor under dokument. Planlösningen ligger under dokument.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Lindblomsvägen 2e, Ronneby stad, Ronneby kommun

Lindblomsvägen 2e

Lägenhet
Ronneby stad, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
1 830 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
5 919 kr/mån
22 593 kr/m²

Helt nybyggd 3:a på 81 kvm på Lindblomsvägen. Vill du vara den första som flyttar in i denna välplanerade 3:a med egen inglasad uteplats? Totalt bygger föreningen fyra lägenheter som planeras att ha inflyttning juni/juli 2024. Samtliga lägenheter har egen ingång på framsidan och inga trappor. Över ingången finns ett praktiskt skärmtak som skyddar mot regniga dagar. Lägenheten är välplanerad med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med utgång till den inglasade balkongen och uteplatsen utanför. Köket är från Marbodal och stilfullt inrett med släta vita luckor samt utrustat med spishäll, diskmaskin, inbyggd ugn samt kyl och frys i fullhöjd – samtliga maskiner från Siemens. Vardagsrummet har plats för både köksbord och soffgrupp, och här finns utgången till den inglasade uteplatsen. Lägenheten har två sovrum, och sovrummen är inredda med tre respektive två garderober. Utanför sovrummen, i anslutning till badrummet, finns även en klädkammare. Både sovrummen och vardagsrum/kök har ekparkett. I hallen finns en garderob för ytterkläder, och på golvet ligger slitstarkt klinker. Badrummet är inrett med klinker och kakel samt dusch, toalett, handfat och badrumsmöbler. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Framför lägenheten ligger en liten trädgård i söderläge som är insynsskyddad med hjälp av häck och avskärmande staket. Passar perfekt för er som vill bo praktiskt i en lägenhet men ändå vill kunna gå ut på en lättskött uteplats vid lägenheten. Här finns även ett förråd till lägenheten, Ge er själva lyxen att flytta in i en nybyggd lägenhet i en väletablerad förening med god ekonomi. Trots att lägenheten har egen tvättmaskin/torktumlare finns det en gemensam tvättstuga i föreningen som kan användas vid behov. För mer information, kontakta mäklaren, samt titta på bilagor under dokument. Planlösningen ligger under dokument.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Stenbocksvägen 3, Gamla Hulta, Ronneby kommun

Stenbocksvägen 3

Villa
Gamla Hulta, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
2 695 000 kr
240 + 186 m²
10 rum
649 m² tomt

Välkommen till Stenbocksvägen 3 och denna charmiga fastighet med två separata lägenheter, placerad på en lugn återvändsgata med närhet till centrum och med Ronneby resecentrum nedanför backen! Beläget i det populära området Gamla Hulta, erbjuder denna fastighet inte bara bekvämligheten med närhet till affärer, skolor och förskolor inom gångavstånd, utan även en egen privat bakgård som blomstrar vackert och skapar en ombonad insynsskyddad känsla under sommarmånaderna. Dessutom vilar det på höjden en stor, härlig terrass, utmärkt för mysiga stunder i sommarsolen – ända fram till sen kväll. Husets uppdelning på två våningsplan med separata ingångar på varsin sida av huset ger en unik möjlighet till privat boende, perfekt för en större familj, generationsboende eller för den som vill hyra ut en lägenhet för att få ett ekonomiskt fördelaktigt boende mitt i Ronneby. Den övre lägenheten imponerar med sina generösa sociala ytor med fantastiskt ljusinsläpp, tre sovrum, samt ett extra sovrum med anslutning från entrén på bottenvåningen. Det trivsamma och ljusa köket är integrerat med allrummet och dess eldstad, vilket skapar en inbjudande atmosfär. På bottenvåningen finns den andra lägenheten, även den med fint ljusinsläpp, för närvarande med tre sovrum och ett vardagsrum, men med möjlighet till fler sovrum vid behov. Huset värms upp med vattenburen värme via bergvärmepump, vilket ger både komfort och bekvämlighet året runt. Denna unika fastighet erbjuder det bästa av två världar - bekvämligheten med centralt läge och närhet till staden, tillsammans med möjligheten till ett privat och harmoniskt boende med familj eller som investering. Missa inte chansen att äga detta charmiga hem. Huset är besiktigat, och säljaren kommer att teckna en försäkring mot dolda fel vid överlåtelse.

Lövängsvägen 5, null, Ronneby kommun
  • Budgivning pågår

Lövängsvägen 5

Villa
Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
2 000 000 kr
126 m²
6 rum
1 400 m² tomt

Denna högt belägna tegelvilla bjuder på en härlig kombination av charm och modernitet. Med en rymlig tomt ger den en privat och lugn atmosfär samtidigt som den har närhet till både Ronneby Brunnspark och stadens centrum. Villan har genomgått omfattande invändiga renoveringar under 2021 och är nu modernt och stilfullt inredd. De generösa sällskapsytorna är perfekta för att umgås med familj och vänner, medan husets charmiga detaljer, såsom de härliga eldstäderna, bidrar till en varm och inbjudande atmosfär. Vidare finns ett modernt kök, badrum på entréplan, duschrum på övervåningen och tre sovrum som ger ett bekvämt hem. Villan har vattenburen uppvärmning via luft-/vattenvärmepump, vilket säkerställer energieffektivitet och komfort året runt. Husets fasta belysning är smart anslutet till Plejd-system. Den stora altanen erbjuder möjligheter till utomhusliv med utsikt ner mot Brunnsparken och stan. Här kan man njuta av lugnet samtidigt som man har närheten till både naturen och stadslivet. Denna tegelvilla har en perfekt balans mellan traditionell charm och modern bekvämlighet. Varmt välkommen att boka en visning!

Hyndekullavägen 80, Kallinge, Ronneby kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Hyndekullavägen 80

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
1 295 000 kr
154 m²
6 rum
621 m² tomt

Välkomna till Hyndekullavägen 80! Denna villa på 1 ½ plan är belägen i ett lugnt villaområde på en återvändsgata i Kallinge. Området erbjuder gångavstånd till exempelvis förskolor, skolor och livsmedelsbutik. Det är även bekvämt att ta sig till Ronneby via buss från hållplatsen på nära avstånd. Fasigheten välkomnar dig med en rymlig uppfart och ett praktiskt enkelgarage, vilket ger gott om plats för flera bilar. Den lättskötta trädgården ger en fridfull oas och på baksidan finner du ett härligt trädäck i soligt läge, perfekt för avkoppling. Det inglasade uterummet erbjuder ytterligare möjligheter att njuta av utomhuslivet. Villan passar perfekt för den växande familjen med sina fyra sovrum, två badrum och generösa ytor. Ett öppet kök integrerat med vardagsrum och matplats skapar en inbjudande atmosfär för gemensamma stunder. Dessutom når man enkelt det inglasade uterummet och altanen på baksidan direkt från vardagsrummet. Huset är besiktigat och besiktningsprotokollet finns tillgängligt under dokumentfliken. Säljaren kommer att teckna försäkring mot dolda fel vid överlåtelse.

  • Plus
Rosengatan 13, Ronneby stad, Ronneby kommun

Rosengatan 13

Lägenhet
Ronneby stad, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
2 953 kr/mån
15 288 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en tvårumslägenhet på Rosengatan 13 i centrala Ronneby! Här erbjuds en öppen planlösning mellan det praktiska köket och det ljusa och rymliga vardagsrummet. Dessutom finns ett stilrent helkaklat badrum, bra förvaringsmöjligheter och ett sovrum mot den lugna innegården. Läget är perfekt med närhet till både service och kommunikationer. Ronnebys centralstation och en mataffär ligger inom bekvämt gångavstånd! Föreningen är välskött och erbjuder sina medlemmar en mycket trivsam innergård. Varmt välkommen att boka dig på visning.

Visar alla 24