Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sandra Magneréus

Sandra Magneréus

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gustaf Arnolds gata 12C, Ronneby stad, Ronneby kommun

Gustaf Arnolds gata 12C

Lägenhet
Ronneby stad, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
1 700 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 1
5 380 kr/mån
18 579 kr/m²

Välkomna till denna fina lägenhet om 91,5 kvm fördelat på 4 rok med genomgående träparkett och högt i tak. Inglasad balkong med utgång från det stora vardagsrummet. Här disponeras det två bra sovrum, en walk in closet, rymligt badrum med dusch och tvättmaskin. Gästtoalett som nås från hallen. Kök med plats för ett mindre matbord samt en matsal med vackra skjutdörrar. Bekvämt och modernt boende med närhet till Ronneby centrum och trevliga promenadstråk. Stabil och bra förening! Till lägenheten finns ett källarförråd samt även ett vindsförråd och tvättstuga. Lägenheten ligger en halv trappa upp på första plan. Kontakta ansvarig mäklare för visning och frågor.

  • Balkong
Hangarvägen 26, Kallinge, Ronneby kommun
  • Fre 3 maj kl 11:00
Hangarvägen 26, Kallinge, Ronneby kommun, bild 2
Hangarvägen 26, Kallinge, Ronneby kommun, bild 3

Hangarvägen 26

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
1 500 000 kr
105 + 59 m²
4 rum
824 m² tomt

Prissänkt med flexibelt tillträde! Passar den mindre familjen eller paret. Här finner du ett barnvänligt läge med närhet till grönområden och lekplatser. Fastigheten erbjuder 4-5 rok med källare och har tagits väl hand om av nuvarande säljare. Yttertaket lades nytt 2020, garage har renoverats och byggts till 2020 genom entreprenör. Uteplatsen är perfekt för solälskare med många soltimmar att njuta av. Den lummiga tomten med fruktträd och blommor, ger utrymme för både lek och avkoppling, perfekt för barnfamiljen eller den gröna tummen. Garaget erbjuder plats för en bil, på uppfarten får man plats med 2 bilar. Nytt elskåp i garaget, uttag elbilsladdare. Här finns även gott om förvaringsutrymme för cyklar, verktyg och allt annat du kan tänkas behöva. Det finns också en vedbod på baksidan i anslutning till garaget. Läget på Hangarvägen är optimalt för den som söker närhet till naturen samtidigt som bekvämligheter som affärer, skola och kommunikationer finns inom räckhåll. Närhet också till F17. En fastighet som måste ses på plats! Kontakta ansvarig mäklaren för att boka visning!

  • Premium
Norra Nabbenvägen 13, Aspan, Ronneby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norra Nabbenvägen 13

Fritidshus
Aspan, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
725 000 kr
65 + 20 m²
3 rum
767 m² tomt

Välkommen till vackra Aspan, här finns en stuga till försäljning med närhet till både hav och skog! Stugan har en av de större tomterna med en bod och lekstuga, insynsskyddat från flera håll. På framsidan av stugan finns en stor inglasad altan, vidare igenom altanen kommer ytterdörren som tar dig in till ett mindre kök, ett större vardagsrum med öppen spis och matplats. Två sovrum och ett större badrum med utgång till en grovhall som tar dig till den inglasade altanen igen. Det är ca 300 m ner till havet från stugan. Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul! För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Bäckvägen 1, Kallinge, Ronneby kommun

Bäckvägen 1

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
1 195 000 kr
110 + 89 m²
7 rum
1 539 m² tomt

Naturnära villa belägen på Bäckvägen 1 i Hasselstad med flexibelt tillträde. På fastigheten finns garage med carport, som ger plats för två bilar samt ett garage under huset. Bostaden har renoverats löpande såsom nytt kök, tapet, golv och nya garageportar. Boningshuset är på generösa 110 kvadratmeter med 7 rum och kök. Det finns gott om utrymme för sociala sammankomster och mysiga stunder framför eldstaden under kallare kvällar. Dessutom finns det möjlighet att skapa fler rum i framtiden, vilket ger utrymme för flexibilitet och anpassning efter behov. Här erbjuds en stor och välskött tomt om 1539 kvadratmeter, perfekt för lek och avkoppling i det gröna. Kommentar från säljarna: Lugnt och skönt område, nära till natur och fiskesjö Skarup. Lekpark ca 300 meter från huset. Hjälpsam liten by, med föreningar. Nära till Hasselstad bygdegård, samt lanthandel. Nära till Kallinge, Ronneby och Ronneby flygplats Airport. Besiktningsprotokoll och övriga dokument hittar du under fliken dokument. Intresserad av fastigheten? Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Norrekullsvägen 12, Kallinge, Ronneby kommun

Norrekullsvägen 12

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby
600 000 kr
120 + 60 m²
7 rum
1 509 m² tomt

Välkomna till denna spännande fastighet på Norrekullsvägen 12! Här erbjuds ett renoveringsobjekt för den händige, bostaden bedöms ha ett högt estetiskt och kulturhistoriskt värde. Fastigheten ligger i ett område som sedermera kallas Röda stan i Kallinge. Byggnadens exteriör är välbevarad, präglad av klassicistiska stildrag som hör hemma i 1910-20-talet. Den är en av flera likartade i området, där materialval och arkitektoniska detaljer är gemensamma vilket gör att de bildar en kulturhistoriskt värdefull helhet. Till fastigheten finns också en trädgårdstomt på 1 509 kvm som även den har stor potential för den trädgårdsintresserade. Större förråd på tomten, uppfart med plats för flera bilar. Invändigt erbjuder bostaden på entréplan en rymlig hall med ingångsgarderob, matsal, allrum, kök, en stor tvättstuga och groventré. En våning upp finner vi två badrum, 4 stycken sovrum. I källaren finns ett pannrum samt förrådsdel. Stora rum med högt i tak och en stor trädgård, ligger trevligt på en återvändsgata med närhet till naturen, affärer och skola. Det är renoveringsbehov på fastigheten. Denna fastighet är besiktigad och säljs med friskrivningsklausul!

Visar alla 5