Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kim Kulich

Kim Kulich

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södergatan 28 Lgh 1202, null, Sigtuna kommun

Södergatan 28 Lgh 1202

Lägenhet
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 195 000 kr
49 m²
1 rum
vån 2/2
4 480 kr/mån
24 388 kr/m²

Denna centralt belägna och välplanerade bostadsrättslägenhet är en utmärkt möjlighet för den som söker ett bekvämt boende nära kommunikationer. Med en yta på 49 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet i perfekt pendlarläge, på under en minut går du till Märsta station där du tar dig vidare till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Trots sitt centrala läge är lägenheten tyst och avskild, en perfekt plats för att koppla av! Lägenheten har en praktisk balkong där du kan njuta av frisk luft och soliga dagar. Här finns även gott om plats för en sittgrupp eller gröna växter. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sätunavägen 23A, null, Sigtuna kommun

Sätunavägen 23A

Lägenhet
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
2 095 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 254 kr/mån
23 408 kr/m²

Denna välplanerade och rymliga bostadsrättslägenhet på Sätunavägen erbjuder en perfekt kombination av centralt läge och närhet till kommunikationer. Med sina 90 kvadratmeter och fyra rum erbjuder den gott om plats för en familj eller för den som önskar extra utrymme. Bostaden är belägen på tredje våningen och har en balkong där du kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder utomhus. Detta objekt är perfekt för dig som söker en ljus och luftig bostad. Dessutom har bostaden en uthyrningsdel, vilket ger möjligheter till extra intäkter eller kanske ett eget kontor. Läget är centralt, vilket innebär att du har nära till alla bekvämligheter och service som Märsta har att erbjuda. Dessutom är du aldrig långt ifrån bra kommunikationer, vilket gör pendlingen enkel och smidig. Sammanfattningsvis är denna bostad perfekt för dig som söker en stor och välplanerad lägenhet med närhet till allt du behöver. Kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

  • Balkong
Mjölnergatan 14, null, Sigtuna kommun

Mjölnergatan 14

Lägenhet
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 250 000 kr
33 m²
2 rum
vån 6/7
2 722 kr/mån
37 879 kr/m²

Denna charmiga bostadsrättslägenhet på 33 kvadratmeter erbjuder en fantastisk utsikt där du skymtar Mälaren . Med sitt höga läge på sjätte våningen kan du njuta av en privat och lugn atmosfär, samtidigt som du har närhet till alla nödvändigheter. Bostaden är välplanerad och luftig. Det öppna och ljusa vardagsrummet ger möjlighet till mysiga stunder och erbjuder en perfekt plats att umgås med familj och vänner. Balkongen bidrar till att förlänga sommarkvällarna och ger möjlighet till avkoppling utomhus. Sammanfattningsvis är detta en välplanerad bostadsrättslägenhet med en fantastisk utsikt, närhet till kommunikationer och en balkong som ger extra livskvalitet. Perfekt för den som söker det lilla extra i sin vardag.

  • Balkong
  • Hiss
Rosersbergsvägen 24, null, Sigtuna kommun

Rosersbergsvägen 24

Lägenhet
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
2 095 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
3 068 kr/mån
27 933 kr/m²

Perfekt belägen bostadsrättslägenhet på Rosersbergsvägen i Rosersberg. Denna nyrenoverade 3-rumslägenhet erbjuder dig en bekväm och modern boendemiljö. Med närhet till kommunikationer blir resorna till jobbet eller skolan smidiga och enkla. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi och sköter om fastigheten på ett professionellt sätt, vilket ger dig trygghet och långsiktigt värde. Området är barnvänligt med lekplatser och grönområden i närheten, perfekt för familjer. Lägenheten är nyrenoverad och bjuder på ett ljust och fräscht boende. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling i det öppna vardagsrummet. Köket är modernt och välutrustat med allt du behöver för att laga härliga måltider. De två sovrummen ger dig möjlighet till avskildhet och lugn. Rosersbergsvägen är en populär adress med närhet till både natur och stadsliv. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har nära till allt Rosersberg har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem på Rosersbergsvägen!

  • Balkong
Sätunavägen 9B, Sätuna, Sigtuna kommun

Sätunavägen 9B

Lägenhet
Sätuna, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 495 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 474 kr/mån
25 126 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrättslägenhet belägen på populära Sätunavägen i centrala Märsta. Med en yta på 59 smarta kvadratmeter erbjuder denna lägenhet bekvämt boende för dig som söker det perfekta hemmet. Föreningen har stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och långsiktig hållbarhet. Här kan du bo tryggt och fokusera på att njuta av livet. Läget är oslagbart med närhet till allt du behöver. Du har bekvämt gångavstånd till kommunikationer, vilket gör pendlingen till både Stockholm, Uppsala och Arlanda smidig och enkel. Och sedan har vi den fantastiska utsikten över takåsarna som ger en känsla av ljus och rymd. Välkommen till Sätunavägen - en plats där du kan njuta av både ett centralt läge och lugnet i ditt eget hem. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad. Kontakta oss redan idag för att boka din visning!

  • Balkong
Hugingatan 29, null, Sigtuna kommun

Hugingatan 29

Lägenhet
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
5 300 kr/mån
21 985 kr/m²

Denna ombyggda 2a disponeras idag som en 3a efter ombyggnad och bjuder b.la på otroliga förvaringsmöjligheter och fin utsikt mot både natur och den välskötta innergården. BRF Granen har trots sin lugna atmosfär nära till både mataffär, skolor, idrottsplats, simhall, centrum och kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda. För den som pendlar med bil så har föreningen både el- och kallparkeringsplatser som går att hyra, dessutom har man installerat ett antal laddstolpar. OBS! bostadsrätten kommer med en inre reparationsfond om 2974kr som en ny lycklig ägare kan använda till sina kommande projekt!

  • Balkong
Hugingatan 7, null, Sigtuna kommun

Hugingatan 7

Lägenhet
Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
1 195 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 381 kr/mån
29 146 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välskötta bostadsrättslägenhet på Hugingatan i Märsta. Här erbjuds en bekväm och praktisk boendelösning i en bra förening med stabil ekonomi. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig till både Stockholm, Uppsala och Arlanda. Lägenheten är utrustad med moderna bekvämligheter och har en genomtänkt planlösning. En enrummare som idag disponeras som en tvåa erbjuder en flexibel yta som kan anpassas efter dina behov. Bostaden ligger på bottenvåningen, vilket ger en smidig tillgång utan trappor att ta hänsyn till. Här finns allt du behöver för att trivas och leva bekvämt. Köket är modernt och välutrustat, perfekt för den matintresserade. Badrummet är stilrent och har alla nödvändigheter. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen för att hålla ordning och reda. Denna bostad passar perfekt för den som vill bo i en lugn och trygg miljö med närhet till allt. Missa inte chansen att bli ägare till denna moderna bostadsrätt!

Fågelvägen 35, Ekilla, Sigtuna kommun

Fågelvägen 35

Villa
Ekilla, Sigtuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
3 995 000 kr
125 + 79 m²
5 rum
774 m² tomt

Välkommen till denna friliggande villa på Fågelvägen i Märsta. Med en boyta på 125 kvadratmeter erbjuder detta objekt gott om utrymme för en familj att trivas och växa. En av de mest attraktiva egenskaperna hos detta hus är den trevliga uteplatsen, som erbjuder soltimmar i överflöd. Perfekt för att njuta av sommardagar och umgås med familj och vänner. Läget är även fördelaktigt när det kommer till kommunikationer. Nära till både buss- och tågförbindelser, vilket gör det enkelt att pendla till både Stockholm, Uppsala och Arlanda. Det finns dock att notera att bostaden har ett visst renoveringsbehov. Detta ger dig möjlighet att skapa ditt hem efter egna preferenser och behov. Tomtarean på 774 kvadratmeter ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Perfekt för den gröna tummen eller de som vill ha plats för lek och rekreation. Sammanfattningsvis erbjuder denna friliggande villa på Fågelvägen i Märsta möjligheten att skapa ditt eget drömhem.

Visar alla 8