Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Djurgårdsvägen 15E, Skara, Skara kommun

Djurgårdsvägen 15E

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
110 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/3
2 101 kr/mån
3 548 kr/m²

Praktisk och kvadratsmart etta i det populära området Bågen i Skara. Härligt ljusinsläpp från det stora fönstret i vardagsrummet. Trevligt område med en grönskande innergård. I hallen finns fasta garderober med bra plats för förvaring. Från hallen kommer man in till badrummet, här finns vägghängd wc, handfat med överskåp, dusch och handdukstork. Vardagsrum med stort fönster och en fransk balkong i sydostläge. Sovalkov i anslutning till vardagsrum. Parkettgolv i holländsk rutmönster. Köksvrå i originalutförande. Lägenheten lämpar sig väl som studentlägenhet och den låga månadsavgiften på 2 101 kr ger möjligheter för ett mycket bra och prisvärt boende med centralt läge. Ekonomiskt stark förening. Bostadsrätten behöver omfattande renovering. Gångavstånd till centrum, förskola och grundskola 0-6 ligger bara ett stenkast bort. Bussen stannar alldeles utanför och resecentrum ligger ca 5 minuter bort med bra pendlingsmöjligheter till närliggande städer så som Skövde, Falköping, Vara och Lidköping. Nära till både motionsspår och sport- och fritidsområde. Välkommen på visning!

Muraregatan 1, Skara, Skara kommun

Muraregatan 1

Villa
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
2 950 000 kr
182 m²
6 rum
982 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa belägen i ett eftertraktat område i Skara. Med en noggrann renovering och omsorgsfullt underhåll har denna charmiga bostad mycket att erbjuda för den som söker ett bekvämt och trivsamt hem. Entrévåningen erbjuder en luftig och ljus öppen planlösning med integrerat vardagsrum och kök, perfekt för umgänge och social samvaro. Praktiskt inglasat uterum, nås smidigt via matplatsen, ger möjlighet till avkoppling och njutning av utomhuslivet året runt, med skydd mot väder och vind. Med sammanlagt fem sovrum, varav tre på ovanvåningen, finns gott om plats för hela familjen eller för gäster att bo bekvämt. På entrévåningen finns renoverat badrum och ovanvåning badrum med bra standard. En vidbyggd carport och isolerat garage erbjuder bekväm parkering och förvaring av fordon och verktyg. På tomten finns även förråd och lekstuga. Ett behagligt hem, lämplig för barnfamiljen, med genomgående fräscha ytskikt - ett hem bara att flytta in i. I Skara finns vackra miljöer och stenlagda gator. Mitt i centrum ligger domkyrkan och ett brett utbud av mataffärer, restauranger, mysiga butiker, goda kommunikationer och all tänkbar service. Flera gånger i timman går buss till Skövde och Lidköping. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Brynolfsgatan 9, Skara, Skara kommun

Brynolfsgatan 9

Villa
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
2 200 000 kr
103 + 39 m²
4 rum
786 m² tomt

Med attraktivt läge på lugna Brynolfsgatan, en kort promenad från skolor, service, affärer och kommunikationer, ligger denna mycket trivsamma och behändiga enplansvilla som till stor del renoverats under senare år. Renoveringarna har omfattat bl a nytt tak, nytt badrum, ny tvättstuga och nya fräscha ytskikt. Bostaden inrymmer ljust kök med matplats, från köket når man den trälagda altanen som delvis är under tak, vidare finner vi här ett rymligt vardagsrum, 3 bra sovrum, badrum, tvättstuga och WC. Ekonomidel med groventré och ytterligare ett rum som idag används som extra sovrum. Lättskött trädgårdstomt och vidbyggt garage med plats för en bil. Välkommen på visning!

Synnerby Vallen 2, Synnerby, Skara kommun

Synnerby Vallen 2

Villa
Synnerby, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
795 000 kr
174 + 177 m²
7 rum
3 450 m² tomt

Välkommen till den gamla lanthandel i Synnerby, strax utanför Skara som nu erbjuds till försäljning. Här finns potential för den stora familjen eller en kreativ individ som vill ha gott om utrymme för sin verksamhet eller hobby. Den gamla lanthandeln har imponerande 174 kvm boarea och 179 kvm biarea, fördelade på sju rum och kök. Upplev friheten och möjligheterna som den stora tomten om 3 450 kvm ger – här kan du utforska din egen grönskande oas med träd, växter och trädgårdsland. Perfekt för de gröna fingrarna eller för att bara njuta av naturens lugn och skönhet. Denna charmiga fastighet har stor potential att bli ditt drömhem. Med sina generösa ytor och natursköna omgivningar och vidder är det här platsen där du kan skapa livslånga minnen och trivas i. Synnerby ligger lantligt beläget med härliga vidder över slätterna. Till de närmsta mindre samhälle, Ardala och Vinninga, tar det 5 min respektive 10 min med bil och i båda samhällena finns dygnet-runt-öppna dagligvarubutiker. In till Skara med alla faciliteter är det 15 min och Lidköping 20 min med bil. Missade inte tillfället förvärva denna privata oas. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck möjligheterna som väntar på Gamla Lanthandeln i Synnerby!

Källegatan 9, null, Skara kommun

Källegatan 9

Villa
Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
3 000 000 kr
161 + 62 m²
6 rum
1 372 m² tomt

Arkitektritad och unik 50-talsvilla i Skara med en imponerande byggnadsstil som fångar ögat och skiljer sig från alla andra hus i området. Villan är byggd med gedigna materialval och har en generös boyta på 161 m². Interiören har en modern och elegant design med många funktionella och praktiska funktioner. Här finns stora ytor för underhållning och avkoppling, såväl som mer privata utrymmen för avskildhet och lugn. Kök och vardagsrum är öppna mot varandra och skapar en härlig social yta. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror i rostfritt och har en stor matplats för att rymma familjen och gäster. Från vardagsrummet leder glasdörr till en stor uteplats med en fantastisk utsikt över den grönskande trädgården. Det stora badrummet har lyxiga bekvämligheter och en dubbeldusch. På nedre våningen finns tre sovrum, alla stora och ljusa med gott om förvaringsutrymme. Villans exteriör är lika imponerande som interiören med en vackert anlagd trädgård med frodig grönska, vackra blommor och ett SPA-bad infällt i altandäcket. Här finns gott om utrymme för avkoppling, lek och underhållning. Denna adress är belägen i ett lugnt och fridfullt område, nära till butiker, skolor och allmänna kommunikationer. Med närheten till naturen, tystnaden och samtidigt den bekväma avståndet till stadens centrum, så har man det bästa av två världar. En unik och lyxig fastighet med hög standard och fantastisk design, en dröm som kan bli verklighet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

Visar alla 5