Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Körsbärsstigen 57, Ardala, Skara kommun

Körsbärsstigen 57

Lägenhet
Ardala, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
475 000 kr
102,5 m²
4 rum
4 792 kr/mån
4 634 kr/m²

Upptäck detta härliga radhus med garage i bostadsrättsform, beläget i ett lugnt och barnvänligt område med naturen som närmsta granne. Bostaden erbjuder fyra rum och kök, två badrum och en praktisk tvättstuga på totalt ca 102 kvm. Uteplats och trädgård i soligt söderläge, perfekt för familjen som söker utrymme och lugn. Ardala ligger ca 6 km från Skara och har bra pendlingsmöjligheter till in till Skara, Skövde, Lidköping och Vara. För barnfamiljer finns en lekplats inom synhåll från köket och skola går barnen i Ardala upp till årskurs 6. I området finns även motionsspår och härliga strövområden i skogen och naturen. Välkommen till ditt nya hem där lugn, natur och livskvalitet möts!

  • Uteplats
Simmesgårdsvägen 14, Varnhem, Skara kommun
Simmesgårdsvägen 14, Varnhem, Skara kommun, bild 2
Simmesgårdsvägen 14, Varnhem, Skara kommun, bild 3

Simmesgårdsvägen 14

Villa
Varnhem, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
1 650 000 kr
57 m²
1 rum
648 m² tomt

Välkomna till denna vackra idyll på Simmesgårdsvägen 14 i Varnhem. Drömmer du om en egen oas att komma hem till med ett drömhem i gult, vackra spröjsade fönster i grönt och tak av lertegel, så har du kommit rätt. Villan lämpar sig för det ensamma paret eller dig som är ensamstående. Här erbjuds ett renoverat vardagsrum och ett nytt kök i grönt som blir en röd tråd i huset med de spröjsade fönstren. Vinden är inredd med sovloft för dig och dina långväga gäster. Här kommer du få fina sommardagar i den härliga trädgården som blir en egen idyll med nybyggt uterum på 20 kvm som ger möjlighet att duka upp för festliga måltider med de större sällskapen. Uterummet går även nyttja vintertid då det är isolerat och värms upp med luft/luftvärmepump. I trädgården finns flera altaner, fina grusgångar, växthus och många olika perenner, bärbuskar och fruktträd. Varmgaraget, om ca 40 kvm, är nybyggt och används idag som gym och garage. När du flyttat hit kommer du inte vilja lämna hemmet och fiber gör att du även smidigt kan jobba hemifrån. I Varnhem får du en fin blandning av historiska omgivningar, fina promenadvägar, böljande landskap, närheten till den blommande körsbärsdalen och lagom avstånd in till staden. Här finns förskola och skola och busslinje som tar dig till Skövde, Skara och Lidköping. Med bil tar det ca 10-15 min till både Skara och Skövde. Bostaden kommer vara besiktigad och länsdeklarerad med dolda fel försäkring innan köpet. Anmäl ditt intresse nu för att inte missa denna pärla!

  • Premium
Valhallagatan 70, Skara, Skara kommun

Valhallagatan 70

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
135 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 729 kr/mån
3 103 kr/m²

Upptäck denna fräscha etta, perfekt för dig som är på väg att flytta hemifrån eller söker ett studentboende i Skara. Bostaden erbjuder ett stort och ljust vardagsrum, ett nyligen renoverat badrum och ett ljust kök utrustat med diskmaskin och plats för matgrupp. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Bostadsområdet är välskött och har fina grönområden på sin innergård. På innergården finns det bra lekplats för barnen. Gott om parkeringsmöjligheter finns för både boende och besökare. Närhet till service, köpcentra med bl.a Dollarstore och Coop Supermarket, kommunikationer, skola och förskola. Här får du ett bekvämt och modernt boende som gör vardagen enkel och trivsam. Missa inte chansen att bo i denna pärla! Välkommen att boka dig på visning!

Valhallagatan 14, Skara, Skara kommun
  • Budgivning pågår

Valhallagatan 14

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
130 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
3 857 kr/mån
1 857 kr/m²

Här finner ni en välplanerad bostadsrätt om 3 rum och kök. Lägenheten inrymmer entréhall, trivsamt kök med matplats, ljust och inbjudande vardagsrum med utgång till balkong i östligt läge, två sovrum samt badrum. Fiberanslutning finns. Närhet till förskola, mataffär, busshållplats och gym. I området finns lekplats, fina gångvägar, grönområden och trevlig vandringsled runt Hindsbosjön. Bra kommunikationer för er som jobbar eller studerar i Skövde eller Lidköping! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Valhallagatan 56, Skara, Skara kommun
  • Borttagen före visning

Valhallagatan 56

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
195 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/3
6 263 kr/mån
2 422 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Valhallagatan 11D, Skara, Skara kommun
  • Fre 16 aug kl 14:30

Valhallagatan 11D

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
250 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 099 kr/mån
3 205 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna renoverade bostadsrättslägenhet om 3 rum och kök. Lägenheten inrymmer välkomnande entréhall, nytt kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, 2 bra sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Bostadsområdet är välskött och har fina grönområden på sin innergård. På innergården finns det bra lekplats för barnen. Gott om parkeringsmöjligheter finns för både boende och besökare. Närhet till service, köpcentra med bl.a Dollarstore och Coop Supermarket, kommunikationer, skola och förskola. En lägenhet där det bara är att flytta in! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

  • Plus
  • Balkong
Valhallagatan 7B, Skara, Skara kommun

Valhallagatan 7B

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
175 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 931 kr/mån
2 991 kr/m²

Varmt välkomna till Valhallagatan 7B. Här finner ni en välplanerad bostadsrätt om 2 rum och kök. Lägenheten inrymmer hall, kök, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, sovrum samt badrum. Närhet till bekvämligheter som butiker, skolor och grönområden. Med närheten till Skara centrum är du bara en kort promenad bort från dess utbud med restauranger, bio och busstation mm. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

  • Balkong
Valhallagatan 50, Skara, Skara kommun
  • Fre 16 aug kl 13:00

Valhallagatan 50

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
165 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
5 211 kr/mån
2 538 kr/m²

Bostadsrätt på andra våning om 2 rum och kök. Lägenheten inrymmer nyrenoverat kök, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, ett sovrum och renoverat badrum. Närhet till förskola, mataffär, busshållplats, mataffär och gym. I området finns grönområden, lekplats, fina gångvägar och trevlig vandringsled runt Hindsbosjön. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Brynolfsgatan 9, Skara, Skara kommun

Brynolfsgatan 9

Villa
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
2 200 000 kr
103 + 39 m²
4 rum
786 m² tomt

Med attraktivt läge på lugna Brynolfsgatan, en kort promenad från skolor, service, affärer och kommunikationer, ligger denna mycket trivsamma och behändiga enplansvilla som till stor del renoverats under senare år. Renoveringarna har omfattat bl a nytt tak, nytt badrum, ny tvättstuga och nya fräscha ytskikt. Bostaden inrymmer ljust kök med matplats, från köket når man den trälagda altanen som delvis är under tak, vidare finner vi här ett rymligt vardagsrum, 3 bra sovrum, badrum, tvättstuga och WC. Ekonomidel med groventré och ytterligare ett rum som idag används som extra sovrum. Lättskött trädgårdstomt och vidbyggt garage med plats för en bil. Välkommen på visning!

Synnerby Vallen 2, Synnerby, Skara kommun

Synnerby Vallen 2

Villa
Synnerby, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
795 000 kr
174 + 177 m²
7 rum
3 450 m² tomt

Välkommen till den gamla lanthandel i Synnerby, strax utanför Skara som nu erbjuds till försäljning. Här finns potential för den stora familjen eller en kreativ individ som vill ha gott om utrymme för sin verksamhet eller hobby. Den gamla lanthandeln har imponerande 174 kvm boarea och 179 kvm biarea, fördelade på sju rum och kök. Upplev friheten och möjligheterna som den stora tomten om 3 450 kvm ger – här kan du utforska din egen grönskande oas med träd, växter och trädgårdsland. Perfekt för de gröna fingrarna eller för att bara njuta av naturens lugn och skönhet. Denna charmiga fastighet har stor potential att bli ditt drömhem. Med sina generösa ytor och natursköna omgivningar och vidder är det här platsen där du kan skapa livslånga minnen och trivas i. Synnerby ligger lantligt beläget med härliga vidder över slätterna. Till de närmsta mindre samhälle, Ardala och Vinninga, tar det 5 min respektive 10 min med bil och i båda samhällena finns dygnet-runt-öppna dagligvarubutiker. In till Skara med alla faciliteter är det 15 min och Lidköping 20 min med bil. Missade inte tillfället förvärva denna privata oas. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck möjligheterna som väntar på Gamla Lanthandeln i Synnerby!

Visar alla 10