Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Synnerby Vallen 2, Synnerby, Skara kommun

Synnerby Vallen 2

Villa
Synnerby, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
795 000 kr
174 + 177 m²
7 rum
3 450 m² tomt

Välkommen till den gamla lanthandel i Synnerby, strax utanför Skara som nu erbjuds nu till försäljning. Här finns potential för den stora familjen eller en kreativ individ som vill ha gott om utrymme för sin verksamhet eller hobby. Den gamla lanthandeln har imponerande 174 kvm boarea och 179 kvm biarea, fördelade på sju rum och kök. Upplev friheten och möjligheterna som den stora tomten om 3 450 kvm ger – här kan du utforska din egen grönskande oas med träd, växter och trädgårdsland. Perfekt för de gröna fingrarna eller för att bara njuta av naturens lugn och skönhet. Denna charmiga fastighet har stor potential att bli ditt drömhem. Med sina generösa ytor och natursköna omgivningar och vidder är det här platsen där du kan skapa livslånga minnen och trivas i. Synnerby ligger lantligt beläget med härliga vidder över slätterna. Till de närmsta mindre samhälle, Ardala och Vinninga, tar det 5 min respektive 10 min med bil och i båda samhällena finns dygnet-runt-öppna dagligvarubutiker. In till Skara med alla faciliteter är det 15 min och Lidköping 20 min med bil. Missade inte tillfället förvärva denna privata oas. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck möjligheterna som väntar på Gamla Lanthandeln i Synnerby!

Lektor Luths gata 3, Skara, Skara kommun

Lektor Luths gata 3

Villa
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
2 250 000 kr
111 m²
4 rum
1 084 m² tomt

I lugnt och trevligt område, längst in på återvändsgata finner ni denna trivsamma enplansvilla! Bostaden inrymmer 5 rum och kök fördelade på 111 kvm. Här möts vi av hall, vardagsrum i fil med öppen planlösning till kök och från köket finns utgång till altan. I vardagsrummet finns öppen spis med kassett som bidrar till värme och trivsel. Här finns även 3 bra sovrum, tvättstuga och kaklat badrum. Fristående garage med plats för en bil samt att det finns ett inrett sovrum. Stor carport med plats för 2 st bilar. Ett trivsamt hem som är lämplig för barnfamiljen, dessutom finns pulkabacke och basketkorg i direkt närhet. I Skara finns vackra miljöer och stenlagda gator. Mitt i centrum har du domkyrkan och ett brett utbud av mataffärer, restauranger, mysiga butiker, goda kommunikationer och all tänkbar service. Flera gånger i timman går buss till Skövde och Lidköping. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Valhallagatan 80, Skara, Skara kommun

Valhallagatan 80

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
195 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1
6 307 kr/mån
2 422 kr/m²

Välskött och behändig lägenhet med genomgående fräscha ytskikt i markplan. Lägenheten inrymmer 3 rum och kök fördelade på 80,5 kvm. Bostaden bjuder på ett ljust, trivsamt kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till härlig uteplats i soligt söderläge. Dessutom finner vi här 2 bra sovrum med garderober och renoverat badrum. Närhet till förskola, mataffär, busshållplats, mataffär och gym. I området finns grönområden, lekplats, fina gångvägar och trevlig vandringsled runt Hindsbosjön. Välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
Valhallagatan 13C, Skara, Skara kommun

Valhallagatan 13C

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
4 213 kr/mån
3 145 kr/m²

Ljus och trevlig bostadsrätt på 1:a våning om 2 rum och kök med balkong i soligt sydvästligt läge. Lägenheten inrymmer trivsamt kök med matplats, härligt vardagsrum med utgång till balkong, ett sovrum samt badrum. Under senare år har lägenheten renoverats med nya tapeter, målningsarbeten och nya golv. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Bostadsområdet är välskött och har fina grönområden på sin innergård. På innergården finns det bra lekplats för barnen. Gott om parkeringsmöjligheter finns för både boende och besökare. Närhet till service, köpcentra med bl.a dollarstore och Coop Supermarket, kommunikationer, skola och förskola. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Brunsbogatan 118, null, Skara kommun
  • Ons 27 mar kl 16:30

Brunsbogatan 118

Radhus
Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
1 650 000 kr
113 m²
5 rum
252 m² tomt

Nu erbjuds detta trevliga radhus till försäljning med attraktivt läge i barnvänligt och bilfritt område. Entréplan med välkomnande entréhall, inbjudande vardagsrum, trivsamt kök med matplats och utgång till uteplats, allrum/sovrum och toalettrum. På övre plan finner vi 3 bra sovrum, badrum samt väl tilltagen klädkammare. Genomgående fräscha och renoverade ytskikt, ett hem bara att flytta in i! Bekymmersfri uppvärmning via fjärrvärme. 2020 förseddes huset med nytt tak. Uteplatser på både fram- och baksida av huset där solen kan avnjutas under stora delar av dagen. Garage i länga och på tomten finns mindre förråd med plats för trädgårdsredskap. Bara ett stenkast från bostaden finns gemensam innergård med lekplats och gungor. Här bor man bekvämt med närhet till staden i lugnt och tryggt område. Fastigheten ingår i Biskopens samfällighetsförening. I samfälligheten ingår bl a garage, gemensamhetsytor, lekplats, gator och belysning.

  • Plus

Visar alla 5