Mäklare Patrik Auoja

Patrik Auoja

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagelstigen 27, Morö Backe, Skellefteå kommun

Hagelstigen 27

Villa
Morö Backe, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

3 100 000 kr

129 m²

5 rum

999 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva ett hus att trivas i! På populära Moröbacke ligger denna trivsamma 1 plans tegelvillan. Villan ligger på barnvänlig gata med endast ett stenkast från den nya F-9 skolan samt förskola. Huset har en välplanerad öppen planlösning mellan kök, allrum och vardagsrum där ni finner braskaminen centralt placerad. Ni finner fyra sovrum i ”separat” sovavdelning, 2 st kaklade badrum, tvättstuga samt flertalet förråd. Det är en insynsskyddad öppen altan och inglasat uterum med bästa solläge som går att använda från tidig vår till långt in på hösten samt vidbyggt varmgarage. Det är en väl omhändertagen och uppvuxen trädgårdstomt. Här bor ni med närhet till handelsområdet Solbacken, Northvolt, vackra promenadstråk och bra med bussförbindelse till Skellefteå centrum. Varmt välkomna på visning!

Industrivägen 12, Prästbordet, Skellefteå kommun
  • Tis 13 jun kl 11:30

Industrivägen 12

Villa
Prästbordet, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

3 350 000 kr

123 m²

5 rum

1 352 m² tomt

På attraktiva och centrala Prästbordet hittar ni denna trivsamma och välplanerade 1½-plansvillan med källare och vidbyggt garage. Ni finner b la 3-4 sovrum, två badrum, ljust och trevlig allrum i fil samt gillestuga. Stor och härlig inglasning i väster med aftonsol. Uppvuxen och lummig trädgårdstomt. Vattenburen värme och mysig braskamin. Här bor ni i ett ”stenkast” från Skellefteå stadskärna med cykel och promenadavstånd till shopping, restauranger samt den vackra promenaden längs med Skellefteå älv samt fina Bondstan och landskyrkan. Varmt välkomna på visning.

  • Plus
Svinön 182, Furuögrund, Skellefteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svinön 182

Fritidshus
Furuögrund, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

2 500 000 kr

55 m²

3 rum

1 545 m² tomt

Unikt sommarparadis belägen på udde i första led med direkt strandläge. Detta trivsamma fritidshus ligger på fastlandet med närhet till de fina öarna Romelsön och Halsön, där mycket båtfolk gästar under sommaren liksom populära Furuögrund med deras fik och båtliv mm utanför Byske. Trots att det är en havstomt ligger stugan och läget väldigt skyddat till i bästa solläge. Enklare stuga med allrum, 2st sovrum samt trivsamt kök. Inglasning med vattenlinjen i direkt anslutning. Förråd och sovstuga samt lusthus. El, kommunalt vintervatten till tomtgräns samt 3-kammarbrunn. Egen enklare brygga i anslutning till stugan. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Kvistgatan 13, Anderstorp, Skellefteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kvistgatan 13

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

1 950 000 kr

85 m²

3 rum

4 288 kr/mån
22 941 kr/m²

Tillfälle att förvärva ett mycket populärt och omtyckt boende på Kvistgatan. Bostadsrättsradhus i ett plan om 85 m2 med egen ingång på markplan med egen tomt och altan vid entrén samt egen tomt/stor inglasning i söder. Denna trerummare har förutom 2 sovrum, vardagsrum, badrum en egen tvättstuga, klädkammare samt ett trivsamt och ljust kök. Garage ingår i månadsavgiften med nya fjärrstyrda portar. Närhet till skola, förskola, affärer och naturen runt knuten med skog och elljusspår. Goda bussförbindelser och närhet till busshållplats. Stabil och bra förening. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Sopranvägen 2, Sjungande Dalen, Skellefteå kommun
  • Imorgon kl 18:00

Sopranvägen 2

Radhus
Sjungande Dalen, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

2 795 000 kr

140 m²

5 rum

312 m² tomt

Tillfälle att förvärva ett riktigt bra och fritt läge i Sjungande. Praktiskt och rymligt souterräng radhus med högt läge och trevlig boendemiljö! Fräscht och välhållet hus med uteplats och breddad balkong i söderläge. Lättarbetat och lummig trädgård med partiskt fristående förråd. Garage i länga med laddbox och parkeringsplats med el-stolpe ingår. Fjärrvärme samt indraget fiber bredband. Närhet till förskola, skola samt idrottsanläggningar. Gångavstånd till elljusspår samt strövområden. Mycket attraktivt för barnfamiljer. Besiktat. Välkommen på visning.

  • Plus
Grangatan 24, Bureå, Skellefteå kommun

Grangatan 24

Villa
Bureå, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

2 095 000 kr

148 m²

5 rum

392 m² tomt

Välkommen till denna trevliga 1 ½ plans villa placerad i barnvänligt område. Trivsam planlösning med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Praktiskt sovrum, renoverat badrum och tvättstuga på entréplan samt ytterligare två sovrum, rymligt allrum och badrum på övervåningen. Möjlighet finns att göra fler sovrum på övre plan vid behov. Välkomnande entré med planteringar samt lättskött tomt med insynsskyddat läge och naturen i direkt anslutning. Garage i länga, redskapsbod samt friggebod. Ett hem att bara flytta in i och trivas med familjen. Huset ligger på lugn gata med gång- och cykelavstånd till allt, skola, förskola, affär, lekplats, pulkabacke, skridskobana m.m. Varmt välkommen på visning!

Södra Kustvägen Tomt i Bureå, Bureå, Skellefteå kommun

Södra Kustvägen Tomt i Bureå

Tomt
Bureå, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

1 900 000 kr

1,7 ha tomt

Nu har ni chansen att förvärva en industrifastighet centralt belägen i Bureå. Generöst tilltagen tomt om 16812 kvm. Fastigheten ligger strategiskt bra belägen med närhet till E4 södra infarten till Bureå, Södra Kustvägen. Tidigare bedrevs såg och hyvleri på fastigheten. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område så det ligger på en köpare att undersöka att erforderliga tillstånd och bygglov frö den verksamhet man har för avsikt att bedriva. Byggnader som finns på tomten är av enklare karaktär. Stora garaget ca 135 m2, enklare dubbelgarage ca 47 m2, kontor ca 34 m2 samt virkesförråd ca 320 m2. Övriga byggnader är i sämre skick och inte uppmätta. Vissa maskiner och inredning kommer att ingå i köpet.

Björnsholmen Marina, null, Skellefteå kommun

Björnsholmen Marina

Tomt
Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

fr. 1 950 000 kr

2 815 m² tomt

Gör verkligenhet av dina bostadsdrömmar! Här erbjuds 18 st obyggda tomter med en oslagbar placering. Tomtarealerna ligger mellan 2 031m²-2 815m². Naturnära läge där älv möter hav. Den gamla kajen blir nu Björnsholmens Marina, där varje fastighet erbjuds en egen båtplats med minst 5 meters djup och i området erbjuds även badmöjligheter. Alla tomter är under avstyckning där anslutningsavgifter på el, VA och fiber ingår. Önskar ni hjälp med husbyggnationen så finns ett helt lokalt team redo att förverkliga er dröm. Området är detaljplanerat till en byggrätt för huvudbyggnad på 150m² med en nockhöjd på max 7,5m, komplementbyggnad på 50m² med en nockhöjd på max 4,5 m. Dessutom ges möjlighet att bygga en friggebod samt en Attefallsbyggnad. Ta chansen och bygg din bostadsdröm i denna skärgårdsmiljö! Välkomna till Björnsholmen Marina!

  • Nybyggnadsprojekt
Tomt i Tjärn, Tjärn, Skellefteå kommun

Tomt i Tjärn

Tomt
Tjärn, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

390 000 kr

2 064 m² tomt

Lantligt belagd tomt bara ca 4 km från centrum! Perfekt för dem som vill bygga sitt drömhus och bo avskilt men ändå ha närhet till stan. Tomt storlek 2064 m2.

Blacke 331, Lövånger, Skellefteå kommun

Blacke 331

Fritidshus
Lövånger, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

1 850 000 kr

70 m²

4 rum

2 144 m² tomt

Välkomna till detta fritidshus på en havsnära tomt och med två stugor på tomten. Den ena stugan är byggd 2007 och är vinterbonad. Denna stuga inrymmer en hall med badrum intill och allrum med kök. Intill står den andra stugan (byggd 1978 och renoverad 1995) som även den inrymmer kök och allrum med nytt fint trägolv från 2022, liten toalett samt två sovrum. På tomten finns också ett uthus med en förrådsdel och en del som inretts som gästrum. Här finns även en grillkåta med möjlighet till två extra bäddar Mellan stugorna finns en mysig uteplats med skyddat läge och vid en andra stugan finns en altan med ett lusthus intill. Mysig tomt med insynsskyddat läge och utsikt mot havet. I närheten finns båtplats och badplats med gångavstånd

Visar alla 10