Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Patrik Auoja

Patrik Auoja

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Järvtjärn 251, null, Skellefteå kommun

Järvtjärn 251

Villa
Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
375 000 kr
30 m²
2 rum
5 210 m² tomt

Sommaridyll vid vattnet – 30 min från Skellefteå. I Järvtjärn finner ni denna charmiga sommarstuga i första led med bästa solläge och möjlighet att ha egen brygga. Idyllisk tillvaro på generös tomt om 5 210 m2 med avkopplande liv nära naturen och grannar. Det är indraget el och ni finner en mysig braskamin i huvudstugan för svalare dagar. Byns trivsamma badplats finner ni endast ett ”stenkast” från stugan. Välkommen på visning!

Tomt i Tjärn, Tjärn, Skellefteå kommun

Tomt i Tjärn

Tomt
Tjärn, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
490 000 kr
2 064 m² tomt

Lantligt belagd tomt bara ca 4 km från centrum! Perfekt för dem som vill bygga sitt drömhus och bo avskilt men ändå ha närhet till stan. Tomt storlek 2064 m2.

Mörviksvägen 15, Kåge, Skellefteå kommun
Mörviksvägen 15, Kåge, Skellefteå kommun, bild 2
Mörviksvägen 15, Kåge, Skellefteå kommun, bild 3

Mörviksvägen 15

Fritidshus
Kåge, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
750 000 kr
70 m²
3 rum
4 581 m² tomt

Varmt välkomna till detta mysiga och idylliska fritidshus med magnifik vy över Kågefjärden och båthamnen! Huvudstugan består av ett trevligt kök, två sovrum, ett rymligt vardagsrum samt ett badrum. Här välkomnas ni av en öppen hall med utgång till den inglasade altanen. Stor trivsam altan med plats för en matgrupp och fantastisk utsikt. Via hallen kommen ni direkt vidare till det ljusa och charmiga köket som är utrustat med spis, kyl/frys och har bra med arbetsytor. I anslutning till köket ligger allrummet som ger en öppen och trevlig känsla och har utrymme för både matgrupp och soffgrupp. Här finns en mysig braskamin som ger en varm och mysig känsla i stugan. Två välplanerade sovrum där ena har ingång till ett badrum med duschkabin. På den stora och generösa tomten finns bra med förvaring i förrådsbyggnad, en öppen altan med trevligt solläge samt en gäststuga. Här har du ett mysigt sommarställe med närhet in till stan och Kågefjärden. En riktig sommaridyll! Varmt välkomna att boka in er på visning, eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Penningskrinet 21, Penningskrinet, Skellefteå kommun

Penningskrinet 21

Villa
Penningskrinet, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
2 995 000 kr
54 m²
3 rum
1 865 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva fritidshus/åretruntboende i populära Penningskrinet i toppskick. Mycket fräsch och smakfull nybyggnation från 2021-2022. Lösvirkeshuset har en modern och öppen planlösning mellan kök och allrum. Stora fönster partier och glasad dubbeldörr leder ut mot altan och den egna poolen (4*8m) i söder som omgärdas av väl tilltagen altan som erbjuder matplats i väster. Kaklat badrum och 2st sovrum. Huset är smakfullt byggt med fina ytskikt och materialval, golvvärme i hela huset samt ”plejd” funktion på belysningen. Huset har permanent standard ett ”stenkast” från havet, skog och natur samt till gemensam båtplats och brygga. Måste ses, snabbt tillträde möjligt. Varmt välkomna på visning!.

Boviksbadet 132, Boviksbadet, Skellefteå kommun

Boviksbadet 132

Villa
Boviksbadet, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
3 900 000 kr
107 m²
4 rum
1 700 m² tomt

Nu har ni tillfället att förvärva ett nyproducerat Älvsbyhus 2024 i natursköna Boviksbadet! Här bor du endast 15 min från Skellefteå centrum men med natur, båt -och badliv i direkt närhet. Denna nyproducerade villa är av modellen Minna med en mängd tillval som ger den där extra känslan. Denna enplansvilla erbjuder 107 kvm med 4 rum. Huset ligger på en generös tomt med bra solläge och i slutet på kvarteret med dubbelgarage på 37 m2. Det är ett energisnålt hus som ger låga driftkostnader. I övrigt ett praktisks hus för alla familjer. Inflyttningsklar i september/oktober. Varmt välkomna för mer information!

  • Nyproduktion
Boviksbadet 108, Boviksbadet, Skellefteå kommun

Boviksbadet 108

Tomt
Boviksbadet, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
1 095 000 kr
1 801 m² tomt

Nu har ni chansen att förverkliga era husdrömmar med denna havsnära tomt på hela 1 801 m² som är belägen i Tämbäcken Boviken! Om ni inte själva har drömhuset klart i era tankar finns här färdiga bygghandlingar och klart bygglov. Huset är helt unikt och arkitektritat av Renetta Gkiafi, verksam hos Norconsult. Färdigbyggt syskonhus finns på granntomten. Området ligger i södersluttning och denna tomt har mycket god kontakt med havet och bra solläge. Kommunalt vatten och avlopp är betalt och klart till denna tomt, el och fiber framdraget till tomtgräns. Byggrätt huvudbyggnad 125 + 50 m², nockhöjd 6,5 m möjlighet till Atterfall 25 m ² och friggebod 15 m². Mycket nära nedsläpp till havet och till det populära Boviksbadet. Välkommen in med din intresseanmälan, visning kan ske på egen hand kontakta mäklare vid fler frågor och handlingar som planritning mm.

Boviksbadet Tomt 16, Boviken, Skellefteå kommun

Boviksbadet Tomt 16

Tomt
Boviken, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
595 000 kr
1 771 m² tomt

Havsnära tomt på 1 771 m², tillsalu i Tämbäcken Boviken! Södersluttning med pinmobacke och sand. Kommunalt vatten, avlopp, el och fiber framdraget till tomtgräns. Byggrätt huvudbyggnad 125 + 50 m², nockhöjd 6,5 m möjlighet till Atterfall 25 m ² och friggebod 15 m². Mycket nära nedsläpp till havet och det populära Boviksbadet. Välkommen in med din intresseanmälan, visning kan ske på egen hand kontakta mäklare vid fler frågor.

Södra Kustvägen Tomt i Bureå, Bureå, Skellefteå kommun

Södra Kustvägen Tomt i Bureå

Tomt
Bureå, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
1 900 000 kr
1,7 ha tomt

Nu har ni chansen att förvärva en industrifastighet centralt belägen i Bureå. Generöst tilltagen tomt om 16812 kvm. Fastigheten ligger strategiskt bra belägen med närhet till E4 södra infarten till Bureå, Södra Kustvägen. Tidigare bedrevs såg och hyvleri på fastigheten. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område så det ligger på en köpare att undersöka att erforderliga tillstånd och bygglov frö den verksamhet man har för avsikt att bedriva. Byggnader som finns på tomten är av enklare karaktär. Stora garaget ca 135 m2, enklare dubbelgarage ca 47 m2, kontor ca 34 m2 samt virkesförråd ca 320 m2. Övriga byggnader är i sämre skick och inte uppmätta. Vissa maskiner och inredning kommer att ingå i köpet.

Björnsholmen Marina, null, Skellefteå kommun

Björnsholmen Marina

Tomt
Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
fr. 1 950 000 kr
2 815 m² tomt

Gör verkligenhet av dina bostadsdrömmar! Här erbjuds 18 st obyggda tomter med en oslagbar placering. Tomtarealerna ligger mellan 2 031m²-2 815m². Naturnära läge där älv möter hav. Den gamla kajen blir nu Björnsholmens Marina, där varje fastighet erbjuds en egen båtplats med minst 5 meters djup och i området erbjuds även badmöjligheter. Alla tomter är avstyckade där el, VA och fiber är framdraget till tomtgräns, anslutningsavgifter tillkommer. Önskar ni hjälp med husbyggnationen så finns ett helt lokalt team redo att förverkliga er dröm. Området är detaljplanerat till en byggrätt för huvudbyggnad på 150m² med en nockhöjd på max 7,5m, komplementbyggnad på 50m² med en nockhöjd på max 4,5 m. Dessutom ges möjlighet att bygga en friggebod samt en Attefallsbyggnad. Ta chansen och bygg din bostadsdröm i denna skärgårdsmiljö! Välkomna till Björnsholmen Marina!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9