Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Patrik Auoja

Patrik Auoja

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sparkstigen 3, Morö Backe, Skellefteå kommun

Sparkstigen 3

Villa
Morö Backe, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
2 900 000 kr
117 + 59 m²
5 rum
855 m² tomt

På populära Moröbacke ligger denna trivsamma 1 plans tegelvillan med valmat tak. Nu har ni chansen att förvärva ett hus att trivas i! Villan ligger på barnvänlig gata med endast ett stenkast från den nya F-9 skolan samt förskola. Välplanerad och trevlig planlösning med tre sovrum, 2st allrum samt 2st badrum. Väl tilltaget dubbelgarage med praktiskt förråd i anslutning till garaget. Bred och rymlig uppfart med plats för flertalet bilar. Trivsam och uppvuxen trädgårdstomt i bra solläge. Här bor ni med närhet till handelsområdet Solbacken, Northvolt, vackra promenadstråk och bra med bussförbindelse till Skellefteå centrum. Snabbt tillträde möjligt. Besiktat. Varmt välkomna och boka visning!

Dirigentvägen 38, Sjungande Dalen, Skellefteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dirigentvägen 38

Lägenhet
Sjungande Dalen, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
1 075 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
4 432 kr/mån
17 063 kr/m²

Väldisponerad och trevlig lägenhet om 63m2 fördelat på två rum och kök. Beläget på andra våningen med en fantastisk stor och fin inglasad balkong mot innergården med sol under dagen. Stort vardagsrum med trivsamt ljusinsläpp från stort fönsterparti mot grönområde. Sovrum som du enkelt får plats med en dubbelsäng och bra med garderober. Renoverat och fräscht kök från -16. Rymligt badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet, tvättmaskin ingår. Bra möjligheter för dig som vill skapa ditt egna drömboende. Populär och stabil förening. Ett bra boende nära till skog och natur med uppskattade elljusspår och fina promenadstigar samt fina cykelvägar in till centrala Skellefteå. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Norrbackagatan 5B, Norrbacka, Skellefteå kommun

Norrbackagatan 5B

Radhus
Norrbacka, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
3 995 000 kr
163 m²
5 rum
147 m² tomt

Välkommen till Norrbackagatan 5B. Ett centralt boende för dig som vill ha närheten till centrum och service, men samtidigt stora utrymmen så hela familjen ryms. Radhuset ligger med ett bra läge på Norrbacka och är i genomgående fint skick. På entréplanet finner man en praktisk hall med bra plats att hänga av sig ytterplaggen på, ett renoverat kök med smakfulla materialval, samt en stor matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet tar man sig ut på den härliga bakgården med sitt insynsskyddade läge med många soltimmar och lättskötta trädgård. Här kan man odla i krukor och njuta på altanen under markisen. Förrådet på baksidan är mysigt inrett och kan nyttjas som ett mindre uterum en regnig dag eller övernattning för sommargäster. Bakom tomterna finns samfällighetens gemensamma grönområde där barnen kan springa och leka. Läget på Norrbacka är svårslaget. Här bor man längst en lugn gata med närhet till Badhus, idrottsplats, förskola, skola, Vitbergsområdet och promenadavstånd in till centrala Skellefteå. Låter detta som ett intressant boende för dig och din familj? Snabbt tillträde är möjligt! Skynda då in med din intresseanmälan till mäklaren.

Mycklevägen 39D, Myckle, Skellefteå kommun

Mycklevägen 39D

Lägenhet
Myckle, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
1 550 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/2
5 201 kr/mån
21 831 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva en mycket trevlig 3 rums lägenhet med radhuskänsla i familjevänligt område. Bostaden har en egen ingång på bottenplan och ni välkomnas av en öppen planlösning. Egen trivsam inglasning och öppna altaner i olika väderstreck ger det där lilla extra. Stora fönsterpartier ger lägenheten en rymlig och ljus känsla. Golvvärme hela lägenheten! Carport ingår i hyran och separat förråd. Här bor ni barnvänligt och lantligt utan biltrafik men ändå nära stan och älven! Bra gemensamhetsutrymmen som bastu, samlingslokal, tvättstuga mm Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Industrivägen 16, Prästbordet, Skellefteå kommun
  • Tis 30 apr kl 11:30

Industrivägen 16

Villa
Prästbordet, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
3 300 000 kr
113 + 86 m²
4 rum
1 321 m² tomt

På attraktiva och centrala Prästbordet hittar ni denna välplanerade och fräscha 1½-plansvillan med källare och fristående garage. Ni finner b la 2 sovrum, 2 "tonårsrum", två renoverade badrum samt WC, ljust och trevlig allrum, rymligt matrum med öppenspis. Denna villa har genomgått stora renoverar under åren som, yttertak, omdränerat, fönster, kök, badrum mm. Uppvuxen och trivsam trädgårdstomt. Vattenburen värme och fiberbredband. Här bor ni i ett ”stenkast” från Skellefteå stadskärna med cykel och promenadavstånd till shopping, restauranger samt den vackra promenaden längs med Skellefteå älv samt fina Bondstan och landskyrkan. Närhet till skolor och förskolor. Varmt välkomna på visning

  • Plus
Björnholmsvägen, Nyhamn, Skellefteå kommun
Björnholmsvägen, Nyhamn, Skellefteå kommun, bild 2
Björnholmsvägen, Nyhamn, Skellefteå kommun, bild 3

Björnholmsvägen

Villa
Nyhamn, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
12 500 000 kr
268 m²
8 rum
2 034 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera en unik nyproducerad villa med havsutsikt för den som uppskattar extra exklusivitet! Stor villa på 268m² i två plan med tak i nock i kök/allrum. Kök designat och levererat av Elon Bogården med stor köksö som pryds med en marmorskiva från Norrsten, tre badrum med kakel och klinker, bastu, praktisk tvättstuga med allt man behöver. Tre stora sovrum där alla har direkt åtkomst till walk in closet och badrum. Stora fönster med härlig utsikt. Väl tilltagen altan med pool, spabad och poolhus allt i ett perfekt solläge, även poolhuset har badrum i toppklass! Varmbonat dubbelgarage. Bergvärme som ger låga driftkostnader. Missa inte denna villa med noga utvalda materialval och högteknisk standard! En dröm för er som värdesätter naturen, fiske, båtliv, bad och skoterkörning. Varmt välkomna på öppet hus söndag den 10/9 kl. 14,00-15,00.

  • Premium
Södra Kustvägen Tomt i Bureå, Bureå, Skellefteå kommun

Södra Kustvägen Tomt i Bureå

Tomt
Bureå, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
1 900 000 kr
1,7 ha tomt

Nu har ni chansen att förvärva en industrifastighet centralt belägen i Bureå. Generöst tilltagen tomt om 16812 kvm. Fastigheten ligger strategiskt bra belägen med närhet till E4 södra infarten till Bureå, Södra Kustvägen. Tidigare bedrevs såg och hyvleri på fastigheten. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område så det ligger på en köpare att undersöka att erforderliga tillstånd och bygglov frö den verksamhet man har för avsikt att bedriva. Byggnader som finns på tomten är av enklare karaktär. Stora garaget ca 135 m2, enklare dubbelgarage ca 47 m2, kontor ca 34 m2 samt virkesförråd ca 320 m2. Övriga byggnader är i sämre skick och inte uppmätta. Vissa maskiner och inredning kommer att ingå i köpet.

Björnsholmen Marina, null, Skellefteå kommun

Björnsholmen Marina

Tomt
Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
fr. 1 950 000 kr
2 815 m² tomt

Gör verkligenhet av dina bostadsdrömmar! Här erbjuds 18 st obyggda tomter med en oslagbar placering. Tomtarealerna ligger mellan 2 031m²-2 815m². Naturnära läge där älv möter hav. Den gamla kajen blir nu Björnsholmens Marina, där varje fastighet erbjuds en egen båtplats med minst 5 meters djup och i området erbjuds även badmöjligheter. Alla tomter är avstyckade där el, VA och fiber är framdraget till tomtgräns, anslutningsavgifter tillkommer. Önskar ni hjälp med husbyggnationen så finns ett helt lokalt team redo att förverkliga er dröm. Området är detaljplanerat till en byggrätt för huvudbyggnad på 150m² med en nockhöjd på max 7,5m, komplementbyggnad på 50m² med en nockhöjd på max 4,5 m. Dessutom ges möjlighet att bygga en friggebod samt en Attefallsbyggnad. Ta chansen och bygg din bostadsdröm i denna skärgårdsmiljö! Välkomna till Björnsholmen Marina!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 8